שאלון סופ"ש

AeroFan

New member
שאלון סופ"ש

שיר השבוע של אירוסמית': אלבום השבוע של אירוסמית': שיר השבוע כללי: אלבום השבוע כללי: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: משהו מיוחד שאתם מחכים לו בנובמבר: תמונת השבוע:

AeroFan

New member
אני עונה

שיר השבוע של אירוסמית': Kiss Your Past Good-Bye אלבום השבוע של אירוסמית': Permanent Vacation שיר השבוע כללי: Kelly Clarkson- Timeless אלבום השבוע כללי: Kelly Clarkson- Thankful סרט השבוע: "Deja Vu", אחד הסרטים, פעם שניה שאני רואה אותו והפעם זה היה באיכות HD משהו מדהים. תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: אהיה כמו תומר ויאמר- מוזיקה !!
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: אין לי מושג, הכל יכול להשתנות משהו מיוחד שאתם מחכים לו בנובמבר: DVD חדש לאינקובוס !! "Look Alive" ב-27 לחודש. תמונת השבוע: אין

AeroTom

New member
את "Deja Vu" האמת ממש לא אהבתי

היה לי מופרך מדי קצת וגם איך שהוא התפתח וגם את הסוף ממש לא אהבתי. ואתה מוזמן להיות כמוני פה כל שבוע

Aeroguy

New member
Wow, your headline scared me!!

I thought to myself - "but... its such a great album! Almost Cut My Hair! I thought I knew Tomer! ...Neil Young is on that album! what's going on??" ...and then I saw that you refered to a movie...

AeroTom

New member
../images/Emo6.gif

אין סיכוי שאגיד את זה על האלבום...אחד הקלאסים והנפלאים.

AeroFan

New member
איך הוא סרט גאוני כ"כ !!

הוא וזודיאק 2 הסרטים האהובים עליי לשנת 2007

AeroTom

New member
גאוני?

לא ראיתי משהו שמתקרב לזה האמת שם. פשוט עוד סרט מתח בשבילי. עם רעיון שאישית לא היה כזה מקורי ומוצלח. אבל על טעם ועל ריח...
לפחות על "זודיאק" אנחנו מסכימים. יש לי כמה מועמדים לסרט השנה שלי של 2007, השנה אבל לא הסתיימה עדיין. זודיאק נמצא שם. גם הסימפסונס. אבל לא הייתה שנה כזו מדהימה לדעתי בקולנוע. לפחות לא כמו שנה שעברה.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifזודיאק???

אני זוכרת שהלכנו כל החברים לראות את זה ופשוט השתעממנו!(וכמובן זה שבחר את הסרט הבריז!) הסרט יכול להיות אחלה סדרה.. קורים שם כל כך הרבה דברים שלא מתאמים לסרט אחד!

AeroTom

New member
זה העניין. זה לא סרט עם דגש על המתח

פינצ'ר התמקד שם בחקירה לאורך השנים והפרטים וההשפעה של המקרה על 3 הדמויות המרכזיות בסרט. יש בסרט הזה עבודת בימוי מבריקה לדעתי. זה לא סרט על רוצח סדרתי שאמור להיות מותח או מפחיד ומלא אקשן. ההתמקדות בו היא בפרטים הקטנים, במקרה הזה שרדף לאורך שנים את הדמויות והחקירה שלא נסגרה. פינצ'ר לדעתי עשה זאת שוב. בסרט מאוד שונה מסרטיו האחרים, אך שמתאים לו ממש, עם כל האהבה שלו לפרטים הקטנים והבימוי המיוחד שלו.

AeroFan

New member
יש בסרט הזה יותר מדי דיבורים זה נכון

אבל דווקא הסרט הזה הצליח לצמרר אותי מאוד.. והוא לא סרט אימה. הבימוי בסרט הזה פשוט טוב... השחקנים גם מעולים וגם הסצנה האחרונה בסרט פשוט אחת החזקות. דייויד פינצ'ר הבמאי עשה פשוט עבודה מעולה פה לדעתי.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאם זה היה אימה לא הייתי רואה את זה../images/Emo6.gif

אבל עדיין הסרט מאוד שעמם אותי, הוא פשוט נמשך ונמשך ונמשך! אם אני לא טועה - שעתיים וחצי??

AeroTom

New member
עונה

שיר השבוע של אירוסמית':
אלבום השבוע של אירוסמית':
שיר השבוע כללי: Neil Young - No Hidden Patch. 14 דקות וחצי גדולות ביותר. Neil Young - My My, Hey Hey (Out Of The Blue Bob Dylan - Workingman's Blues #2 Gov't Mule - 30 Days In The Hole The Black Crowes - One Mirror Too Many
אלבום השבוע כללי: Bob Dylan - Modern Times Neil Young - Chrome Dreams II מהאלבומים הכי טובים שיצאו בשנות ה-2000 וגם אחורה מזה. נפלא. Gov't Mule - Live With A Little Help From Our Friends Neil Young - Live Rust Chuck Berry - Berry Is On Top
סרט השבוע: "האמיצה". לא סרט שכולם יתחברו אליו. אני בהחלט חיבבתי. וגם "Runnin Down A Dream" החדש על טום פטי וה-Heartbreakers.
תוכנית השבוע: לא יצא לי לראות הרבה האמת השבוע.
ספר השבוע: לצערי גם זה לא יצא כ"כ. אני שוקל להפסיק את הספר שהתחלתי שבוע שעבר ולקרוא אחד מהעבודה שלקחתי שאמור לצאת רשמית בקרוב שייתכן ואני יאהב.
ציטוט השבוע: 2 ציטוטים הפעם, כי היה קשה לי לבחור. שניהם מתור Ever After של יאנג מהאלבום החדש:
"I love the sound of laughter And music in the air And in the Ever After I know it's always there". "I love to see you smilin' And hear your voice so fair And in the Ever After I know you're always there..."​
הדבר הטוב של השבוע: ימים די מהירים בעבודה. עוד מישהי הביאה לי מתנה, את האחרון של דילן. ואתמול שהיה נחמד לצאת ולצחוק קצת.ואני יותר ויותר מרגיש בנוח עם זה שלא ראיתי את 2 המשחקים הראשונים של מכבי ביורוליג. מה נסגר...אה, וגם מה ש-Gov't Mule עשו ב-Halloween שהביא לי חיוך נחמד על הבוקר השבוע.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לא חושב יש משהו מיוחד.
משהו מיוחד שאתם מחכים לו בנובמבר: גם לא חושב יש משהו בולט. באוקטובר היו המון
תמונת השבוע:
כי מגיע לו.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע של אירוסמית': אין אלבום השבוע של אירוסמית': אין שיר השבוע כללי: Green Day - Letterbomb אלבום השבוע כללי: Green Day - American Idiot ו- Guns N' Roses - Live Era סרט השבוע: שוב לא ראיתי כלום
תוכנית השבוע: רוקסטאר ספר השבוע: - ציטוט השבוע: "אלון, תקרא לזה בשם אחר, תקרא לזה משה" "טוב. אז לוג 10 בחזקת משה הופך למשה כפול לוג 10" (מי אמר שמתמטיקה זה לא מהנה
) הדבר הטוב של השבוע: הייתי במקס ברנר ^^ משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שום דבר מיוחד משהו מיוחד שאתם מחכים לו בנובמבר: שהשביתה תיגמר תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroTom

New member
וואי, ה-Live ERA

אחד מאלבומי הלייב הראשונים ביותר שהיו לי אי פעם...שנים שלא שמעתי אותו.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאלבום מדהים!

כאחת שדיי לא אוהבת לייב.. גאנז פשוט מעולים! יש אפילו שירים שלהם שאני מעדיפה בלייב כמו Rocket Queen
ו-Knockin' On Heavens Door... דווקא השקטים פחות מוצלחים בלייב. בכל מקרה עדיין קשה להחליט איזה אלבום יותר טוב שלהם - הלייב או אפטייט

AeroTom

New member
כדאי לך להתחיל לאהוב לייב...

כי יש המוני אלבומי לייב כ"כ טובים בעולם. מבחינתי זה המקום בו הכל קורה והתפיסה של האמן או הלהקה ברגעים האלה על הבמה עם היצירות שלהם. ויש כמובן להקות שנולדו בשביל זה. שהן להקות לייב בליבם. יש לי כ"כ הרבה אלבומי לייב אהובים בבית... אין לי מושג מה אחשוב על Live ERA אם אשמע אותו כיום. כמה שנים טובות שגאנס לא נמצאים אצלי באלבומים שאני שומע. הם היו אצלי ממש בתחילת הדרך יותר עם מוזיקה. אבל בטח אהנה עדיין מכמה וכמה רצועות בטוח. כמו Move To The City שנמצא בגרסה נפלאה שם, Rocket Queen ועוד בטח. ולא הייתי משווה בין Appetite אליו כי זה אלבום סטודיו מול אלבום לייב, 2 דברים די שונים.

Aeroguy

New member
By far, their BEST album

is Illusion 2!
this is what I think at least. Anyway, I saw the new Guns this year, and they were fantastic. really amazing. They played for 2.5 hours, sounded amazing. they played almost the entire Apetite, including Rocket Queen - I was very lucky, it's maybe my favorite live song that they do, and I was at the only show this year where they played it.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכן האילוז'נים גם מעולים

חוץ מהספגטי (האלבום היחידי שעוד לא שמעתי שלהם) כל האלבומים שלהם (לדעתי!) מעולים.. (גם Lies נכנס כאן) אבל האילוז'נים נמצאים במקום השלישי אצלי אצל גאנז, בזמן שאפטייט והלייב נלחמים על המקום ראשון
אההה ולא לשכוח שהשיר הטוב ביותר של גאנז נמצא באילוז'ן השני - Civil War

Aeroguy

New member
Civil War AND Estranged

...and Knockin On Heaven's Door, and Yesterdays, and 14 years, and Locomotive... their best album!

למעלה