שאלון סופשבוע

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif חח חמודה שכמותך.. ../images/Emo23.gif

אבל רגע לא קראו לך פעם קרמבו ככינוי חיבה?

Sinner16

New member
לילה טוב ^^

איזה מזל אתם? תאומים. קוראים הורוסקופים? פה ושם. מאמינים באסטרולוגיה? לא כל כך. שיר אהוב: Skunk Anansie - You'll follow me down זמר/ זמרת/ להקה אהובה: שאלה טובה. שאקירה אני מניח.. לומדים? כן. בבי"ס? בהחלט. איזה כתה? י"ב. באוניברסיטה? לא ממש. איזה מקצוע? - במה עובדים? כבר לא. כמה אחים יש לכם? אחת. בני כמה? 6. דבר שעשיתם ואתם גאים בו: בוחן במתמטיקה. ולא נכשלתי. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: את כל שאר המבחנים במתמטיקה ^^ ספורט מועדף: סקי זה נחמד. נחמד ביותר אפילו. משקה מועדף: מוקצ'ינו. טעם גלידה מועדף: שוקולד. מה את/ה עושה כשמשעם לך? לוקח את המכונית ונוסע. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? חצות. חוץ מבימי שישי מן הסתם. היית מעורב פעם בתאונה? כן ^^ צבע אהוב: סגול. היום המועדף בשבוע: שישי. שותה משקאות חריפים? כן. אוהב/ת את מדינת ישראל? לא כל כך. כמה פעמים היית בכותל? 3-4. ובירושלים? 5-6. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? שמשו לא בסדר. עישנת פעם סמים? לא. איזה סוג? - יש רשיון? כן. על איזה טסט עברת? 2. אוהבים לשחק? המממ.. במה?! איזה סוג משחקים? לא יודע. סוליטייר?! ^^ שש בש או שחמט? שש בש. דמקה או שחמט? דמקה. עיר אהובה בעולם: לונדון. עיר אהובה בארץ: לא קיימת. ארץ שנואה בעולם: הממ.. איראן?! אוהבים את החורף? בהחלט. מפחדים מרעמים וברקים? לא. מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? אני לא מפחד אבל.. מה הכי כיף לעשות בגשם? לשכב במיטה מתחת לפוך עם שוקו. קופצים לתוך שלוליות? לא. אוהבים קרמבו? 3> יאפ. אוהבים את הסימפסונים? חביבים. בילית פעם בכלא? לא. יש מישהו שכן מבלה בכלא?! זה לא נשמע לי בילוי כל כך. פשעת? כל מיני עבירות תנועה קלות. רצחת? לא. גנבת? גם לא. הרמת יד על מישהו/י? נופ. אנסת? שיט, לא. חנית במקום שאסור? לא. [עדיין לא.] השתנת במקום ציבורי? חחח, כן. השחטת? לא. לא שילמת דו"ח? גם לא. נסעת מהר מידי? הממ.. כן. צבעת פעם את השיער? כן. לאיזה צבע? שחור, חום בהיר מאוד, חום בהיר אפילו יותר. יש פירסינג? כבר לא. איפה? היה בגבה. מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? הממ, לא. משעמם בחיים? לא. סוג קולה? קוקה. או וירג'ין. ותה? תה הכי רגיל שיש. מתגעגע/ת לקיץ? כלל וכלל לא. מה עובר לכם עכשיו בראש? שיש לי מחר מבחן בפסיכו' ולא בא לי. אוהבים להתחכם? פה ושם. המורים אוהבים אתכם? חלקם. אפילו אפשר להגזים ולהגיד שרובם. [ואלה שלא אז ממש שונאים אותי.] מאמין/ה בה'? לא. צמחוני/ת? לא. אבל בעתיד אהיה. אוהבים מוסיקה? מאוד. אוהבים סרטים? כן. אוהבים טלויזיה? לפעמים. מסנג'ר או איסיקיו? מסן. טלפון או פלאפון? טלפון. אני לא מת על סרטן. מחשב או טלויזיה? מחשב. שירים או סרטים? שירים. שוקולד מריר או לבן? מריר. כריסטינה אגילרה או בריטני? כריס. בלי שום ספק. 50 סנט או אמינם? הא?! לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין. 0 או 1? 1. אבודים או נמלטים? אבודים. זוג או פרט? בלאט. בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל דייט. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? לא לבכות בכלל. שונאים כרגע מישהו? פה ושם.

למעלה