שאלון נישקות

mercedesClsamg

New member
שאלון נישקות

שם? גיל? כיתה? האם התנשקתם צרפתית? 1מתי היתנשקתם לאחרונה? 2.זוכר את הנשיקה הראשונה? 3.איך היא הייתה? 4.באמת אהבת את מי שהתנשקת איתו בפעם הראשונה? 5.איפה התנשקתם? 6.באיזה גיל התנשקתם צרפתית לראשונה? 7.האם היו נשיקות שהתחרטת עליהם? שכאילו התנשקת עם מישו שלא אהבת? 8.האם פעם הייתה לך נשיקה ממש מגעילה, שממש לא אהבת? 9.עם כמה בערך אנשים התנשקתם? 10.כולם היו נשיקות עם רגש? או חלק סתם..? 11.האם היה לך חשק לנשיק את החברה של החבר שלך? 12.האם באמת נישקת? 13.האם נישקת פעם מישהו מהמין שלך? 14.איך זה היה? 15.כשאתה מכיר בחורה אתה ביום הראשון מנשק אותה בדרך כלל? 16.האם אתה מנשק טוב לפי דעתך? 17.מה אתה מעדיף נשיקה סוערת עם הרבה תשוקה או נשיקה רומנטית מלאה באהבה?.. 18.מתי התנשקת צרפתית בפעם האחרונה? 19.האם הייתה לך נשיקה עם מסטיק? או לבן זוג שלך? 20.איך הנשיקה הייתה? 21. בנשיקה צרפתית אתם מעדיפים שפתיים עבות או דקות? {לא יותר מדיי!} 22 איך להתנשק עם אחת שאכלה שום:? למי שלא התנשק עדיין: 1.אתה ממש מצפה ליום הזה לנשיקה הראשונה? 2.אתה תעדיף לנשק מישהי שאתה באמת אוהב או שלא איכפת לך? 3.היה מצב שבו התאמנת איך לנשק? בשביל להיות הכי טוב? 4.מה אתה חושב כשאתה רואה זוג ברחוב מאוהבים ומתנשקים? 5.מה אתה חושב שתעשה השנה בסילבסטר? תמצא השנה את הנשיקה או לא? 6.רוב החברים שלך התנשקו כבר? 7.מה אתה חושב על זה? 8.איך אתה מדמיין את הנשיקה הראשונה שלך, רומנטית או סוערת? 9.פעם חשבת איך זה לנשק מישהו מהמין שלך? או לנסות אפילו בעתיד? 10.האם אתה חושש שהנשיקה הראשונה תהייה מפדחת? 11.האם אתה מפחד שלפרטנר שלך לא ימצא חן איך שאתה מנשק? 12.האם לפני הנשיקה הראשונה אתה תלעס מסטיק? או לפחות היו לך מחשבות כאלו? 13.האם אתה חושב הרבה על נשיקה צרפתית ביום? 14.יש משהו ספציפי שהיית רוצה לנשק בפעם הראשונה? 15.איפה היית רוצה להתנשק בפעם הראשונה? בים, בגשם.. 16.האם אתה חושב שאתה תיזום את הנשיקה, או שהפרטנר? 17.האם אתה חושב שאתה תהייה נשקן טוב? 18.אתה מדבר עם חברים שלך על נשיקות? 19.למה אתה בעצם חושב שלא היתנשקת עדיין? 20. עוד כמה זמן נראה לך שתגיע הנשיקה? האם תתכונן אליה? 21.האם אתה לוקח טיפים מאנשים מנוסים איך להתנשק? 22 האם היתנשקת עם מישהו שאכל בצל/שום..?איך היה? וסתם שאלון נשיקות: *איפה אתה הכי אוהב שמנשקים אותך? *מה המקום הכי מוזר שנישקו לך אותו? *מתי נתת נשיקה בפעם האחרונה {לא חייב צרפתית.. בכללי}? *האם אתה מנשק את חיית המחמד שלך? *קיים איזה חפץ שנישקתם? {לא חייב מאהבה} *איזה סוג נשיקה הכי עושה לכם את זה? |לקוח מפורום גאווה צעירה|

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif אניי כי משעמם../images/Emo9.gif

שם?רותם גיל?15.5 כיתה?י' האם התנשקתם צרפתית?יאפ 1מתי היתנשקתם לאחרונה? פסח!! 2.זוכר את הנשיקה הראשונה?ממ כן 3.איך היא הייתה?אחלה 4.באמת אהבת את מי שהתנשקת איתו בפעם הראשונה? לא 5.איפה התנשקתם? ממ בחדר בבית של סבתאXD 6.באיזה גיל התנשקתם צרפתית לראשונה? הייתי בת 12 או משו.. אבל זה לא היה צרפתית. 7.האם היו נשיקות שהתחרטת עליהם? שכאילו התנשקת עם מישו שלא אהבת? כן 8.האם פעם הייתה לך נשיקה ממש מגעילה, שממש לא אהבת? חחח כן 9.עם כמה בערך אנשים התנשקתם? 5 10.כולם היו נשיקות עם רגש? או חלק סתם..? חלק סתם 11.האם היה לך חשק לנשיק את החברה של החבר שלך? לא 12.האם באמת נישקת? 13.האם נישקת פעם מישהו מהמין שלך? רק על השפתיים כזה בכאילו.. וזה היה אמת או חובה. 14.איך זה היה? ממ לא כזה משהו.. כי זאת חברה הכי טובה שלי. מוזר. 15.כשאתה מכיר בחורה אתה ביום הראשון מנשק אותה בדרך כלל? אם בא לי אני אנשק על הדייט הראשון 16.האם אתה מנשק טוב לפי דעתך?כן.. וגם אמרו לי שכן *מסמיקה* 17.מה אתה מעדיף נשיקה סוערת עם הרבה תשוקה או נשיקה רומנטית מלאה באהבה?.. גם וגם 18.מתי התנשקת צרפתית בפעם האחרונה? פסח 19.האם הייתה לך נשיקה עם מסטיק? או לבן זוג שלך? חחחח נראה לי שלחבר שלי היה מסטיק 20.איך הנשיקה הייתה? בסדר 21. בנשיקה צרפתית אתם מעדיפים שפתיים עבות או דקות? אני מעדיפה עבות.. אבל לא יותר מידיי 22 איך להתנשק עם אחת שאכלה שום:? איכ למי שלא התנשק עדיין: 1.אתה ממש מצפה ליום הזה לנשיקה הראשונה? 2.אתה תעדיף לנשק מישהי שאתה באמת אוהב או שלא איכפת לך? 3.היה מצב שבו התאמנת איך לנשק? בשביל להיות הכי טוב? 4.מה אתה חושב כשאתה רואה זוג ברחוב מאוהבים ומתנשקים? 5.מה אתה חושב שתעשה השנה בסילבסטר? תמצא השנה את הנשיקה או לא? 6.רוב החברים שלך התנשקו כבר? 7.מה אתה חושב על זה? 8.איך אתה מדמיין את הנשיקה הראשונה שלך, רומנטית או סוערת? 9.פעם חשבת איך זה לנשק מישהו מהמין שלך? או לנסות אפילו בעתיד? 10.האם אתה חושש שהנשיקה הראשונה תהייה מפדחת? 11.האם אתה מפחד שלפרטנר שלך לא ימצא חן איך שאתה מנשק? 12.האם לפני הנשיקה הראשונה אתה תלעס מסטיק? או לפחות היו לך מחשבות כאלו? 13.האם אתה חושב הרבה על נשיקה צרפתית ביום? 14.יש משהו ספציפי שהיית רוצה לנשק בפעם הראשונה? 15.איפה היית רוצה להתנשק בפעם הראשונה? בים, בגשם.. 16.האם אתה חושב שאתה תיזום את הנשיקה, או שהפרטנר? 17.האם אתה חושב שאתה תהייה נשקן טוב? 18.אתה מדבר עם חברים שלך על נשיקות? 19.למה אתה בעצם חושב שלא היתנשקת עדיין? 20. עוד כמה זמן נראה לך שתגיע הנשיקה? האם תתכונן אליה? 21.האם אתה לוקח טיפים מאנשים מנוסים איך להתנשק? 22 האם היתנשקת עם מישהו שאכל בצל/שום..?איך היה? וסתם שאלון נשיקות: *איפה אתה הכי אוהב שמנשקים אותך? חחח בצווואררר וואי חולשה שלי:] *מה המקום הכי מוזר שנישקו לך אותו? אמ.. הבטן(?) חחח *מתי נתת נשיקה בפעם האחרונה {לא חייב צרפתית.. בכללי}? כל יום לחברות שלי:] *האם אתה מנשק את חיית המחמד שלך?בטח כפרעליהם
חחח *קיים איזה חפץ שנישקתם? {לא חייב מאהבה} לא שידוע לי
*איזה סוג נשיקה הכי עושה לכם את זה? צרפפתית

Atticus Finch

New member
פאיז, די להעתיק מגצ. ../images/Emo3.gif

יש פורום לשאלונים אם אני לא טועה. שם זה המקום.
שם - גיל. גיל - 14 וחצי אוטוטו. כיתה - ט'. האם התנשקתם צרפתית - פעמים ספורות. מתי היתנשקתם לאחרונה? - בחופש הגדול. זוכר את הנשיקה הראשונה? - כן. איך היא הייתה? - דיי מבדרת. הנסיבות. באמת אהבת את מי שהתנשקת איתו בפעם הראשונה? - כן. איפה התנשקתם? - אצלי על המיטה, פה מאחוריי. באיזה גיל התנשקתם צרפתית לראשונה? - 14. האם היו נשיקות שהתחרטת עליהם? שכאילו התנשקת עם מישו שלא אהבת? - לא. האם פעם הייתה לך נשיקה ממש מגעילה, שממש לא אהבת? - לא. עם כמה בערך אנשים התנשקתם? - 1 :| כולם היו נשיקות עם רגש? או חלק סתם..? - הרוב כן. האם היה לך חשק לנשיק את החברה של החבר שלך? - כן. האם באמת נישקת? - לא. האם נישקת פעם מישהו מהמין שלך? - מסתבר. איך זה היה? - . כשאתה מכיר בחורה אתה ביום הראשון מנשק אותה בדרך כלל? - תלוי. לא שאני מכיר הרבה בחורות. האם אתה מנשק טוב לפי דעתך? - לא יודע. מה אתה מעדיף נשיקה סוערת עם הרבה תשוקה או נשיקה רומנטית מלאה באהבה?.. - מה שבא, ברוך הבא. מתי התנשקת צרפתית בפעם האחרונה? - בחופש הגדול. האם הייתה לך נשיקה עם מסטיק? או לבן זוג שלך? - כן. איך הנשיקה הייתה? - דביקה? בנשיקה צרפתית אתם מעדיפים שפתיים עבות או דקות? {לא יותר מדיי!} - לא יודע. איך להתנשק עם אחת שאכלה שום:? - כשזה יקרה אני אודיע. איפה אתה הכי אוהב שמנשקים אותך - בפה ובעורף. מה המקום הכי מוזר שנישקו לך אותו? - לא זוכר. מתי נתת נשיקה בפעם האחרונה {לא חייב צרפתית.. בכללי} - היום בבוקר לידידה. האם אתה מנשק את חיית המחמד שלך? - אין לי. קיים איזה חפץ שנישקתם? - היום נישקתי ספר. איזה סוג נשיקה הכי עושה לכם את זה? - לא משנה איזה, העיקר מרגש.

Atticus Finch

New member
כן, בדוברי אנגלית.

אני מחליף מבטים עם ידידה טובה ואז עושה את עצמי מצתרפת עם הספר כדי להצחיק אותה. ידידה אחרת שלי קולטת אותי ומתפקעת מצחוק. המורה קולטת מסתכלת עליי ושואלת אותי What happened? אז אני מסתכל על הידידה הראשונה ואומר She's distracting me! ואמ אנחנו קוראים בדוברי אנגלית ספר. יותר נכון המורה שלנו מקריאה לנו אבל ספר ענקקק
הכינוי שלי לקוח ממנו (To kill a mockingbird)

Ben Dor

New member
אאאאאאאאאאאאני =]

שם? בן דור גיל?16 כיתה? יא האם התנשקתם צרפתית? יאפ 1מתי היתנשקתם לאחרונה?לפני 10 דקות 2.זוכר את הנשיקה הראשונה? יאפ 3.איך היא הייתה? מעפנה לגמרי חח 4.באמת אהבת את מי שהתנשקת איתו בפעם הראשונה? ממש לא 5.איפה התנשקתם?במועדון 6.באיזה גיל התנשקתם צרפתית לראשונה? אמממ 14 אם אנלא טועה 7.האם היו נשיקות שהתחרטת עליהם? שכאילו התנשקת עם מישו שלא אהבת? אמממ כה...היה פעמים שהתנשקתי עם בנים שלא אהבתי אבל לא התחרטתי עליהם 8.האם פעם הייתה לך נשיקה ממש מגעילה, שממש לא אהבת? ממממ נראלי שכה 9.עם כמה בערך אנשים התנשקתם? 12 ככה 10.כולם היו נשיקות עם רגש? או חלק סתם..? הרוב סתם 11.האם היה לך חשק לנשיק את החברה של החבר שלך? אמממ כה 12.האם באמת נישקת? לא 13.האם נישקת פעם מישהו מהמין שלך? כה 14.איך זה היה? מעולה 15.כשאתה מכיר בחורה אתה ביום הראשון מנשק אותה בדרך כלל? לא 16.האם אתה מנשק טוב לפי דעתך?כה 17.מה אתה מעדיף נשיקה סוערת עם הרבה תשוקה או נשיקה רומנטית מלאה באהבה?..מממ תלוי במצב רוח 18.מתי התנשקת צרפתית בפעם האחרונה? לפני 10 דקות 19.האם הייתה לך נשיקה עם מסטיק? או לבן זוג שלך? יאפ 20.איך הנשיקה הייתה? מצחיקה חח 21. בנשיקה צרפתית אתם מעדיפים שפתיים עבות או דקות? {לא יותר מדיי!} אמממ באמצע... 22 איך להתנשק עם אחת שאכלה שום:? לא יצא לי למי שלא התנשק עדיין: 1.אתה ממש מצפה ליום הזה לנשיקה הראשונה? 2.אתה תעדיף לנשק מישהי שאתה באמת אוהב או שלא איכפת לך? 3.היה מצב שבו התאמנת איך לנשק? בשביל להיות הכי טוב? 4.מה אתה חושב כשאתה רואה זוג ברחוב מאוהבים ומתנשקים? 5.מה אתה חושב שתעשה השנה בסילבסטר? תמצא השנה את הנשיקה או לא? 6.רוב החברים שלך התנשקו כבר? 7.מה אתה חושב על זה? 8.איך אתה מדמיין את הנשיקה הראשונה שלך, רומנטית או סוערת? 9.פעם חשבת איך זה לנשק מישהו מהמין שלך? או לנסות אפילו בעתיד? 10.האם אתה חושש שהנשיקה הראשונה תהייה מפדחת? 11.האם אתה מפחד שלפרטנר שלך לא ימצא חן איך שאתה מנשק? 12.האם לפני הנשיקה הראשונה אתה תלעס מסטיק? או לפחות היו לך מחשבות כאלו? 13.האם אתה חושב הרבה על נשיקה צרפתית ביום? 14.יש משהו ספציפי שהיית רוצה לנשק בפעם הראשונה? 15.איפה היית רוצה להתנשק בפעם הראשונה? בים, בגשם.. 16.האם אתה חושב שאתה תיזום את הנשיקה, או שהפרטנר? 17.האם אתה חושב שאתה תהייה נשקן טוב? 18.אתה מדבר עם חברים שלך על נשיקות? 19.למה אתה בעצם חושב שלא היתנשקת עדיין? 20. עוד כמה זמן נראה לך שתגיע הנשיקה? האם תתכונן אליה? 21.האם אתה לוקח טיפים מאנשים מנוסים איך להתנשק? 22 האם היתנשקת עם מישהו שאכל בצל/שום..?איך היה? וסתם שאלון נשיקות: *איפה אתה הכי אוהב שמנשקים אותך? בצוואר *מה המקום הכי מוזר שנישקו לך אותו? תפופיק *מתי נתת נשיקה בפעם האחרונה {לא חייב צרפתית.. בכללי}? לפי 10 דקות *האם אתה מנשק את חיית המחמד שלך?לא *קיים איזה חפץ שנישקתם? {לא חייב מאהבה} לא חחח *איזה סוג נשיקה הכי עושה לכם את זה? צרפתית חחח

אווווווווווווווווווווווווווווווקיי

יצאתי לדרך: שם?
לין לין גיל?
19 וקצת כיתה?
שו כיתה?!?!?! האם התנשקתם צרפתית?
חחחחחח דעעעעעעעעעעעעעעעעע 1מתי היתנשקתם לאחרונה?
ווי... לפני חודש...וקצת... 2.זוכר את הנשיקה הראשונה?
כן 3.איך היא הייתה?
מוזרה, טעימה ובלתי נשכחת 4.באמת אהבת את מי שהתנשקת איתו בפעם הראשונה?
חח לאאאא איזו אהבה? חחחח אלעק 5.איפה התנשקתם?
על המיטה בחדר שלי 6.באיזה גיל התנשקתם צרפתית לראשונה?
14 וחצי בדיוק.. חופש פסח של כיתה ט' 7.האם היו נשיקות שהתחרטת עליהם? שכאילו התנשקת עם מישו שלא אהבת?
כן בהחלט! 8.האם פעם הייתה לך נשיקה ממש מגעילה, שממש לא אהבת?
וויי, אמממ לא=] 9.עם כמה בערך אנשים התנשקתם?
הרבהההה, מעל 25 בטוח חחחח 10.כולם היו נשיקות עם רגש? או חלק סתם..?
היו עם רגש היו סתם=] 11.האם היה לך חשק לנשק את החברה של החבר שלך?
היה לי חשק לנשק את חברה שלי חחחחח<לא בת זוג> 12.האם באמת נישקת?
כמעט=] 13.האם נישקת פעם מישהו מהמין שלך?
כן חחחחחח 14.איך זה היה?
ג'יזס.. היתה לי חברה בגיל 15, הינו מתנשקות ולא רק, עם מישהי שניתקתי איתה קשר.. עם עוד אחת שניתקתי איתה קשר.. עם האקסית שלי... אממ וואי מי עוד.. אממ זהו... 15.כשאתה מכיר בחורה אתה ביום הראשון מנשק אותה בדרך כלל?
אבל אני בת..
ו.. אממ לא יודעת תלוי מי זו..בהתאם למצב.. 16.האם אתה מנשק טוב לפי דעתך?
לפי הפיטבקים..אני חושבת שכן...|מסמיק| 17.מה אתה מעדיף נשיקה סוערת עם הרבה תשוקה או נשיקה רומנטית מלאה באהבה?..
תלוי עם מי.. בעיקרון אחרי ריב, עם הרבה תשוקה, ובשביל הכיף.. במיטה כזה, שיהיה עם אהבה.. ורצוי הרבה
18.מתי התנשקת צרפתית בפעם האחרונה?
די נו, לעניתי כבר 19.האם הייתה לך נשיקה עם מסטיק? או לבן זוג שלך?
חחחחחחח כן 20.איך הנשיקה הייתה?
אני משארת שסבבה לגמרי, לא זוכרת בדיוק=] 21. בנשיקה צרפתית אתם מעדיפים שפתיים עבות או דקות? {לא יותר מדיי!}
עבות=] שיהיה מה לנשוך 22 איך להתנשק עם אחת שאכלה שום:?
ג'יזס!
יאק, לא ניסיתי אבל נשמע דוחה! למי שלא התנשק עדיין: ל א ר ל ו ו נ ט י וסתם שאלון נשיקות: *איפה אתה הכי אוהב שמנשקים אותך?
תלוי מי
.. *מה המקום הכי מוזר שנישקו לך אותו?
באוזן.. אני לא אוהבת... *מתי נתת נשיקה בפעם האחרונה {לא חייב צרפתית.. בכללי}?
לאחותי, ממש לפני שעה ככה...=] אני אוהבת לנשק אותה כי יש לה ריח של שמפו תינוקות והלחיים שלה רכות כאלה.. יאמייייייייי *האם אתה מנשק את חיית המחמד שלך? כןןןןןןןןן את קיטיייייייייייייייי *קיים איזה חפץ שנישקתם? {לא חייב מאהבה} כן, תמונה...
*איזה סוג נשיקה הכי עושה לכם את זה? נשיקה שבאה מאהבה. גאה מתמיד
~לין לין~

../images/Emo25.gif

שם? חנה גיל? 29 (30 בהכחשה) כיתה? תואר שני
האם התנשקתם צרפתית?
1.מתי היתנשקתם לאחרונה? בעעע, ממש מזמן
2.זוכר את הנשיקה הראשונה?
3.איך היא הייתה? לא משהו, למען האמת. 4.באמת אהבת את מי שהתנשקת איתו בפעם הראשונה? ממש לא. 5.איפה התנשקתם? בחוץ, זה היה בפסטיבל. 6.באיזה גיל התנשקתם צרפתית לראשונה?17.5 7.האם היו נשיקות שהתחרטת עליהם? שכאילו התנשקת עם מישו שלא אהבת? הראשונה, אבל אני לא ממש מתחרטת. זה מה שהתאים לי באותו הרגע- אין טעם לחשוב על זה ולהתחרט. 8.האם פעם הייתה לך נשיקה ממש מגעילה, שממש לא אהבת? לא ממש. אולי הראשונה. 9.עם כמה בערך אנשים התנשקתם?3 10.כולם היו נשיקות עם רגש? או חלק סתם..? לצערי הרוב סתם. 11.האם היה לך חשק לנשק את החברה של החבר שלך?
12.האם באמת נישקת?
13.האם נישקת פעם מישהו מהמין שלך?
14.איך זה היה? קצר מדי
15.כשאתה מכיר בחורה אתה ביום הראשון מנשק אותה בדרך כלל?תלוי. 16.האם אתה מנשק טוב לפי דעתך?
17.מה אתה מעדיף נשיקה סוערת עם הרבה תשוקה או נשיקה רומנטית מלאה באהבה? ברור שרומנטית, אבל אין לי בעיה גם עם השנייה. 18.מתי התנשקת צרפתית בפעם האחרונה?ממש מזמן, אתם לא רוצים לדעת. 19.האם הייתה לך נשיקה עם מסטיק? או לבן זוג שלך?
לבן הזוג, מסטיק שהוא לקח ממני
20.איך הנשיקה הייתה?
מגעיל. אל תנסו את זה בבית. 21. בנשיקה צרפתית אתם מעדיפים שפתיים עבות או דקות? {לא יותר מדיי!} עבות
22. איך להתנשק עם אחת שאכלה שום:? לשלוח אותה לצחצח שיניים
או לאכול שום גם ואז זה לא ישנה... וסתם שאלון נשיקות: *איפה אתה הכי אוהב שמנשקים אותך? בצוואר ועל האוזן (אבל בעדינות!)
*מה המקום הכי מוזר שנישקו לך אותו? מתחת לברך
*מתי נתת נשיקה בפעם האחרונה {לא חייב צרפתית.. בכללי}? נשיקה בלחי לאמא, ממש היום
*האם אתה מנשק את חיית המחמד שלך?
כל הזמן
*קיים איזה חפץ שנישקתם? {לא חייב מאהבה}ברור. בד"כ ספרים, בד"כ הארי פוטר
*איזה סוג נשיקה הכי עושה לכם את זה?לא הבנתי. תלוי בבנאדם...

אני נראלי היחידה שלא התנשקה ../images/Emo4.gif

יה אני מרגישה מקופחת
עדין לא התנשקתי
אז החלק הראשון לא רלוונטי שם? דנה-Z גיל? 14 ו-7 חודשים
כיתה? ט' האם התנשקתם צרפתית? לא
למי שלא התנשק עדיין: 1.אתה ממש מצפה ליום הזה לנשיקה הראשונה? לא, זה יבוא כשיבוא 2.אתה תעדיף לנשק מישהי שאתה באמת אוהב או שלא איכפת לך? ת'אמת לא אכפת, אבל רצוי עם מישו שאני אוהבת 3.היה מצב שבו התאמנת איך לנשק? בשביל להיות הכי טוב? חעחע לא, מה אכפת לי 4.מה אתה חושב כשאתה רואה זוג ברחוב מאוהבים ומתנשקים? וואלה איזה כיף להם 5.מה אתה חושב שתעשה השנה בסילבסטר? תמצא השנה את הנשיקה או לא? אני בטח אתנשק עם החתול שלי, אלא אם כן אני אמצא מישי/מישו 6.רוב החברים שלך התנשקו כבר? בהחלט 7.מה אתה חושב על זה? שיהנו 8.איך אתה מדמיין את הנשיקה הראשונה שלך, רומנטית או סוערת? רומנטית וסוערת 9.פעם חשבת איך זה לנשק מישהו מהמין שלך? או לנסות אפילו בעתיד? כל שניה בחיי 10.האם אתה חושש שהנשיקה הראשונה תהייה מפדחת? כן חחח אבל חפיף 11.האם אתה מפחד שלפרטנר שלך לא ימצא חן איך שאתה מנשק? מה 'כפת לי 12.האם לפני הנשיקה הראשונה אתה תלעס מסטיק? או לפחות היו לך מחשבות כאלו? לא יודעת נגיע לגשר נחצה אותו 13.האם אתה חושב הרבה על נשיקה צרפתית ביום? כן בערך כל שניה 14.יש משהו ספציפי שהיית רוצה לנשק בפעם הראשונה? כן, את שני או את תום
15.איפה היית רוצה להתנשק בפעם הראשונה? בים, בגשם.. בגשם או בים או בוואדי
16.האם אתה חושב שאתה תיזום את הנשיקה, או שהפרטנר? לא יודעת, תלוי במצב 17.האם אתה חושב שאתה תהייה נשקן טוב? נראלי שלא חחח 18.אתה מדבר עם חברים שלך על נשיקות? כן 19.למה אתה בעצם חושב שלא היתנשקת עדיין? לא יצא 20. עוד כמה זמן נראה לך שתגיע הנשיקה? האם תתכונן אליה? אני לא יודעת, היא תבוא כשתבוא, אני לא צריכה להתכונן זה לא מבחן חחח 21.האם אתה לוקח טיפים מאנשים מנוסים איך להתנשק? לא, מה אכפת לי מטיפים 22 האם היתנשקת עם מישהו שאכל בצל/שום..?איך היה? -.- וסתם שאלון נשיקות: *איפה אתה הכי אוהב שמנשקים אותך? באוזן
*מה המקום הכי מוזר שנישקו לך אותו? ברגל *מתי נתת נשיקה בפעם האחרונה {לא חייב צרפתית.. בכללי}? היום בבוקר לחברה שלי *האם אתה מנשק את חיית המחמד שלך? כן את שלג
*קיים איזה חפץ שנישקתם? {לא חייב מאהבה} כן...את המערכת, את הגיטרה, את הדיסק של שורטי, את המיטה ואת התמונה של החתול שלי *איזה סוג נשיקה הכי עושה לכם את זה? לא 'דעת ולסיום חחח מי מתנדבר להיות הנשיקה הראשונה שלי

את צעירה, זה בסדר../images/Emo24.gifאם תשימי לב

אני התנשקתי רק בגיל 17.5, ועם בחורה רק על השפתיים (לזה התכוונתי ב"קצר מדי", ואני כבר ממש לא ילדה...). יש זמן, לא בוער.

מממ על השפתיים התנשקתי מלא

טוב רק פעמיים חחחח אבל לא חשבתי שזה נחשב
טוב נו לפחות זה היה עם מישי שרציתי מלא זמן

אני../images/Emo9.gif

שם? ליאת גיל?15 כיתה? י האם התנשקתם צרפתית? יאפ 1מתי היתנשקתם לאחרונה? אממ יום.. שבת='[ 2.זוכר את הנשיקה הראשונה?יאפ 3.איך היא הייתה?אחלה 4.באמת אהבת את מי שהתנשקת איתו בפעם הראשונה? ממש לא 5.איפה התנשקתם?בבית שלה 6.באיזה גיל התנשקתם צרפתית לראשונה?12 7.האם היו נשיקות שהתחרטת עליהם? שכאילו התנשקת עם מישו שלא אהבת?כן..ב עיקר כאלה ממשחקים ושטויות 8.האם פעם הייתה לך נשיקה ממש מגעילה, שממש לא אהבת? לא שזכור לי 9.עם כמה בערך אנשים התנשקתם?אממ יחסית הרבה.. אולי 10 10.כולם היו נשיקות עם רגש? או חלק סתם..?הרוב סתם 11.האם היה לך חשק לנשיק את החברה של החבר שלך? כן -_- 12.האם באמת נישקת?לא 13.האם נישקת פעם מישהו מהמין שלך? יאפ 14.איך זה היה?איתה -מדהים 15.כשאתה מכיר בחורה אתה ביום הראשון מנשק אותה בדרך כלל?תלוי 16.האם אתה מנשק טוב לפי דעתך?אין לי מושג. מישו רוצה לבדוק? 17.מה אתה מעדיף נשיקה סוערת עם הרבה תשוקה או נשיקה רומנטית מלאה באהבה? רומנטית הרבה יותר כיף. כן אני קיטשית. 18.מתי התנשקת צרפתית בפעם האחרונה?שבת נו סעמק. 19.האם הייתה לך נשיקה עם מסטיק? או לבן זוג שלך? לא חחחח 20.איך הנשיקה הייתה? [?] 21. בנשיקה צרפתית אתם מעדיפים שפתיים עבות או דקות? {לא יותר מדיי!} אממ זה באמת כל כך משנה? 22 איך להתנשק עם אחת שאכלה שום:? אין לי שמץ של מושג חחחח וסתם שאלון נשיקות: *איפה אתה הכי אוהב שמנשקים אותך?אוזן, וצוואר *מה המקום הכי מוזר שנישקו לך אותו?אממ.. *מתי נתת נשיקה בפעם האחרונה {לא חייב צרפתית.. בכללי}? אני מניחה שאחרי בצפר לחברים *האם אתה מנשק את חיית המחמד שלך? O.ם *קיים איזה חפץ שנישקתם? XD פוסטרים של אנשים שאני חושקת בהם זה נחשב? *איזה סוג נשיקה הכי עושה לכם את זה? כזאת עם נשיכות קטנות של השפה

Shelly Rau

New member
אנוכי ../images/Emo25.gif

שם? שלי גיל? 20 וחצי כיתה?
האם התנשקתם צרפתית? כן . 1מתי היתנשקתם לאחרונה? אתמול
2.זוכר את הנשיקה הראשונה? לצערי
3.איך היא הייתה? מזעזעת! 4.באמת אהבת את מי שהתנשקת איתו בפעם הראשונה? ממש לא... 5.איפה התנשקתם? בחדר שלי 6.באיזה גיל התנשקתם צרפתית לראשונה? 13
7.האם היו נשיקות שהתחרטת עליהם? כן, הראשונה 8.האם פעם הייתה לך נשיקה ממש מגעילה, שממש לא אהבת? כן, הראשונה
9.עם כמה בערך אנשים התנשקתם? אין לי שמץ
10.כולם היו נשיקות עם רגש? לא 11.האם היה לך חשק לנשק את החברה של החבר שלך? ממש לא 12.האם באמת נישקת? הא? 13.האם נישקת פעם מישהו מהמין שלך? כן 14.איך זה היה? טעים
15.כשאתה מכיר בחורה אתה ביום הראשון מנשק אותה בדרך כלל? אולי כן, אולי לא 16.האם אתה מנשק טוב לפי דעתך? בהחלט כן
17.מה אתה מעדיף נשיקה סוערת עם הרבה תשוקה או נשיקה רומנטית מלאה באהבה?.. זה אותו דבר אצלי 18.מתי התנשקת צרפתית בפעם האחרונה? אתמול 19.האם הייתה לך נשיקה עם מסטיק? או לבן זוג שלך? אויש לא, איכס 20.איך הנשיקה הייתה? לא היתה
21. בנשיקה צרפתית אתם מעדיפים שפתיים עבות או דקות? עבות! 22 איך להתנשק עם אחת שאכלה שום? לא יודעת, תודה לאל וסתם שאלון נשיקות: *איפה אתה הכי אוהב שמנשקים אותך? צוואר
*מה המקום הכי מוזר שנישקו לך אותו? יש בפורום קטינים... *מתי נתת נשיקה בפעם האחרונה {לא חייב צרפתית.. בכללי}? אתמול *האם אתה מנשק את חיית המחמד שלך? הו כן!!! *קיים איזה חפץ שנישקתם? אה, מראה :-* *איזה סוג נשיקה הכי עושה לכם את זה? אה... צרפתית

soul on fire

New member
עונה =]

שם? מיכל גיל? 16 וחודשים כיתה? י"א האם התנשקתם צרפתית?
1מתי היתנשקתם לאחרונה? אתמול 2.זוכר את הנשיקה הראשונה? אכן כן 3.איך היא הייתה? מוזרה? 4.באמת אהבת את מי שהתנשקת איתו בפעם הראשונה?
5.איפה התנשקתם? על ספסל שומם 6.באיזה גיל התנשקתם צרפתית לראשונה? 13 בערך 7.האם היו נשיקות שהתחרטת עליהם? שכאילו התנשקת עם מישו שלא אהבת?
8.האם פעם הייתה לך נשיקה ממש מגעילה, שממש לא אהבת?
9.עם כמה בערך אנשים התנשקתם? =\ אין לי כוח לספור.. 10.כולם היו נשיקות עם רגש? או חלק סתם..?חלק סתם 11.האם היה לך חשק לנשיק את החברה של החבר שלך?
12.האם באמת נישקת?
13.האם נישקת פעם מישהו מהמין שלך?
14.איך זה היה? כייפי 15.כשאתה מכיר בחורה אתה ביום הראשון מנשק אותה בדרך כלל? אני לא אתה 16.האם אתה מנשק טוב לפי דעתך? ^ 17.מה את מעדיפה נשיקה סוערת עם הרבה תשוקה או נשיקה רומנטית מלאה באהבה?.. מלאה באהבה 18.מתי התנשקת צרפתית בפעם האחרונה? אתמול 19.האם הייתה לך נשיקה עם מסטיק? או לבן זוג שלך?
20.איך הנשיקה הייתה? סבבה 21. בנשיקה צרפתית אתם מעדיפים שפתיים עבות או דקות? {לא יותר מדיי!} לא דעת 22 איך להתנשק עם אחת שאכלה שום:?בעעעעעעע וסתם שאלון נשיקות: *איפה אתה הכי אוהב שמנשקים אותך? צוואר *מה המקום הכי מוזר שנישקו לך אותו? כף רגל? *מתי נתת נשיקה בפעם האחרונה {לא חייב צרפתית.. בכללי}? היום "אירוע משפחתי" *האם אתה מנשק את חיית המחמד שלך? לא *קיים איזה חפץ שנישקתם? {לא חייב מאהבה} לא שזכור לי *איזה סוג נשיקה הכי עושה לכם את זה? וואקום

rotemotek1988

New member
רתמתנשקת ../images/Emo25.gif

שם? רתמותק גיל?18 וחצי כיתה? טרום צבא האם התנשקתם צרפתית? כן 1מתי היתנשקתם לאחרונה? לפני כמה דקות 2.זוכר את הנשיקה הראשונה? כן 3.איך היא הייתה? נעימה מאוד עם מישהו עם שפתיים ענקיות ורודות ועגיל בלשון 4.באמת אהבת את מי שהתנשקת איתו בפעם הראשונה? חחח לא 5.איפה התנשקתם? הראשונה במיטה שלו 6.באיזה גיל התנשקתם צרפתית לראשונה? 15 וחצי 7.האם היו נשיקות שהתחרטת עליהם? שכאילו התנשקת עם מישו שלא אהבת? כן 8.האם פעם הייתה לך נשיקה ממש מגעילה, שממש לא אהבת? לא 9.עם כמה בערך אנשים התנשקתם? חחחחח בלתי ניתן לספירה 10.כולם היו נשיקות עם רגש? או חלק סתם..? סתם 11.האם היה לך חשק לנשיק את החברה של החבר שלך? כן 12.האם באמת נישקת? אממממ לא 13.האם נישקת פעם מישהו מהמין שלך? יש לי בת זוג זה עונה על השאלה? 14.איך זה היה? מעולה ביותר !! 15.כשאתה מכיר בחורה אתה ביום הראשון מנשק אותה בדרך כלל? אממממ כן 16.האם אתה מנשק טוב לפי דעתך? מעולה! 17.מה אתה מעדיף נשיקה סוערת עם הרבה תשוקה או נשיקה רומנטית מלאה באהבה?.. רומנטית 18.מתי התנשקת צרפתית בפעם האחרונה? חחחח עכשיו 19.האם הייתה לך נשיקה עם מסטיק? או לבן זוג שלך? כן 20.איך הנשיקה הייתה? נחמד מאוד לא שמו לב
21. בנשיקה צרפתית אתם מעדיפים שפתיים עבות או דקות? {לא יותר מדיי!} עבות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22 איך להתנשק עם אחת שאכלה שום:? אחרי לחם שום בסבארו זה מעולה! למי שלא התנשק עדיין:
זה לא לכבודי.. 1.אתה ממש מצפה ליום הזה לנשיקה הראשונה? 2.אתה תעדיף לנשק מישהי שאתה באמת אוהב או שלא איכפת לך? 3.היה מצב שבו התאמנת איך לנשק? בשביל להיות הכי טוב? 4.מה אתה חושב כשאתה רואה זוג ברחוב מאוהבים ומתנשקים? 5.מה אתה חושב שתעשה השנה בסילבסטר? תמצא השנה את הנשיקה או לא? 6.רוב החברים שלך התנשקו כבר? 7.מה אתה חושב על זה? 8.איך אתה מדמיין את הנשיקה הראשונה שלך, רומנטית או סוערת? 9.פעם חשבת איך זה לנשק מישהו מהמין שלך? או לנסות אפילו בעתיד? 10.האם אתה חושש שהנשיקה הראשונה תהייה מפדחת? 11.האם אתה מפחד שלפרטנר שלך לא ימצא חן איך שאתה מנשק? 12.האם לפני הנשיקה הראשונה אתה תלעס מסטיק? או לפחות היו לך מחשבות כאלו? 13.האם אתה חושב הרבה על נשיקה צרפתית ביום? 14.יש משהו ספציפי שהיית רוצה לנשק בפעם הראשונה? 15.איפה היית רוצה להתנשק בפעם הראשונה? בים, בגשם.. 16.האם אתה חושב שאתה תיזום את הנשיקה, או שהפרטנר? 17.האם אתה חושב שאתה תהייה נשקן טוב? 18.אתה מדבר עם חברים שלך על נשיקות? 19.למה אתה בעצם חושב שלא היתנשקת עדיין? 20. עוד כמה זמן נראה לך שתגיע הנשיקה? האם תתכונן אליה? 21.האם אתה לוקח טיפים מאנשים מנוסים איך להתנשק? 22 האם היתנשקת עם מישהו שאכל בצל/שום..?איך היה? וסתם שאלון נשיקות: *איפה אתה הכי אוהב שמנשקים אותך? בצוואר *מה המקום הכי מוזר שנישקו לך אותו? בית שחי חחחח *מתי נתת נשיקה בפעם האחרונה {לא חייב צרפתית.. בכללי}? עכשיו *האם אתה מנשק את חיית המחמד שלך? איכסססססס לא! *קיים איזה חפץ שנישקתם? {לא חייב מאהבה} אממממ יותר מדי
*איזה סוג נשיקה הכי עושה לכם את זה? מאהבה (יוווווווווו איזה קיטצ'ית מסריחה אני!!) מה זהו? כבר נגמר??

למעלה