שאלון נחמד =]

dancer111

New member
שאלון נחמד =]

אז התחשק לי לכתוב שאלון נחמד והנה אני עונה.. תענו גם אתם! שם: כיתה: עיר: מגמה/ות בבי"ס: שם הסטודיו בו אתם רוקדים: סגנונות מחול שאתם רוקדים בסטודיו: סגנונות מחול שאתם רוקדים במגמה: סגנונות מחול אהובים במיוחד: תיהנו ;]

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif עונה =]

שם: נועם
כיתה: ח'
עיר: תל - מונד... [מישהו מכיר..חח|
?|
]
מגמה/ות בבי"ס: אני רק בכתה ח'...יש עוד זמן =] אל תקדימו את המאוחר
שם הסטודיו בו אתם רוקדים: "בי"ס למחול" מתנ"ס תל-מונד...
סגנונות מחול שאתם רוקדים בסטודיו: קלאסי, מודרני, ג'אז, קומפוזיציה ורפרטואר.
סגנונות מחול שאתם רוקדים במגמה: ....
סגנונות מחול אהובים במיוחד: קשה לבחור.... אוהבת את כ-ו-ל-ם

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo75.gif

שם:אלין כיתה: י'א עיר: ראשל"צ מגמה/ות בבי"ס: תקשורת שם הסטודיו בו אתם רוקדים: אקדמיה למחול בומר סגנונות מחול שאתם רוקדים בסטודיו: בלט, מודרני, ג'אז, רפרוטאר , פוינט עכשיו התחלתי, היפהופ סגנונות מחול שאתם רוקדים במגמה: ...אין לי מגמת מחול בבצפר:[ סגנונות מחול אהובים במיוחד: בלט
פוינט אני מתה להתחיל...וג'אז מודרני

עונה

שם: דנה כיתה: י' עיר:שוהם מגמה/ות בבי"ס: מחול, סוציולוגיה, ביולוגיה שם הסטודיו בו אתם רוקדים: המרכז למחול שהם של דולי זורניצר סגנונות מחול שאתם רוקדים בסטודיו: בלט, ג'אז/מודרני, פוינט סגנונות מחול שאתם רוקדים במגמה: בלט, מודרני, קומפוזיציה סגנונות מחול אהובים במיוחד: בלט קלאסי

עונה.

שם: כיתה: ט' עיר: שוהם מגמה/ות בבי"ס: חט'ב. אין מגמות
שנה הבאה.
שם הסטודיו בו אתם רוקדים: המרכז למחול שוהם בהנהלת דולי זורניצר. (שם ארוך)
סגנונות מחול שאתם רוקדים בסטודיו: ג'אז בלט ופוינט. סגנונות מחול שאתם רוקדים במגמה: אין מגמה וזה עצוב. סגנונות מחול אהובים במיוחד: בלט ומחול עכשווי.

../images/Emo20.gif עונה ../images/Emo3.gif

שם: יעל טל כיתה: ח' עיר: גבעתיים מגמה/ות בבי"ס: אין.. מקווה שיהיו שנה הבאה
שם הסטודיו בו אתם רוקדים: קרן רייס.. סגנונות מחול שאתם רוקדים בסטודיו: קלאסי, פוינט, מודרני וג'אז.. סגנונות מחול שאתם רוקדים במגמה: אין.. סגנונות מחול אהובים במיוחד: קלאסי
וגם מודרני אני אוהבת.. אבל פחות.. שאלון נחמד.. תודה

מורני666

New member
../images/Emo26.gif>>>עונה../images/Emo60.gif<<<../images/Emo36.gif =]]

שם:
המממ.... קשה לדעת לפי הכינוי נכון?!
כיתה:
יא [1
]
עיר:
יהוד. מכירים? לא. חור. X_X
מגמה/ות בבי"ס:
הנדסת תוכנה [שזה 10 יח"ל מחשבים... =\ ] וביולוגיה !! ביולוגים רולז ~ !! שנה הבאה 4 ימים אילת !! יאייי.. אהה דרך אגב אין בבצפר שלנו מגמת מחול אבל התקבלתי למגמת מחול בתלמה ילין ולא הלכתי... T_T הורים מעצבנים
שם הסטודיו בו אתם רוקדים:
אממ.. אין ממש שם ל'סטודיו' אבל לחוג קוראים "לרקוד לעומק"
סגנונות מחול שאתם רוקדים בסטודיו:
בלט קלאסי, מחול מודרני, ג'אז, שיעורי אצבעות [נעלי פוינט..] ... וגם למדתי שנתיים סטפס אבל ביטלו את הקבוצה הבוגרת לסטפס
סגנונות מחול שאתם רוקדים במגמה:
סגנונות מחול אהובים במיוחד:
בלט קלאסי מיי לאב !!
ומודרני... ולחשוב שהתחלתי רק עם ג'אז כשהייתי קטנה חחח שבת שלום לכולם
~מורני~

דנה EF

New member
עונה

שם: דנה
כיתה: ח'(3)
עיר: תל מונד
מגמה/ות בבי"ס: עדיין לא..
שם הסטודיו בו אתם רוקדים: במתנ"ס תל מונד
(נועם, זה מתנ"ס לא משנה כמה תנסי לשנות את השם)
סגנונות מחול שאתם רוקדים בסטודיו: קלאסי, מודרני, ג'אז, קומפוזיציה ורפרטואר.
סגנונות מחול שאתם רוקדים במגמה: NOT YET
סגנונות מחול אהובים במיוחד: ממ.. בגלל כל מיני גורמים.. בעיקרון ה-מועדף עלי הוא קלאסי ובזכות השיעור האחרון בג'אז, פתאום גילתי עולם חדש וכיף של ג'אז..

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif אופופו דנה!!!

חח....רשום על הדפים שמחלקים לנו: בי"ס למחול מתנ"ס תל-מונד...משהו כזה... באמת דנה אופופו לא ציפיתי את זה ממך
.. סורי....כן כן אני יודעת יש מסרים...אבל לא שווה =]

moruush

New member
עונה (;

שם: מור כיתה: ח' עיר: תל מונד מגמה/ות בבי"ס: עוד לא..
שם הסטודיו בו אתם רוקדים: ביה"ס למחול בתוך מתנ"ס תל מונד. (דנא ונועם זה נישמע יותר טוב??חחח
) סגנונות מחול שאתם רוקדים בסטודיו: קלאסי, מודרני, ג'אז, ופולקלור מודרני. סגנונות מחול שאתם רוקדים במגמה: עוד לא בשלב של המגמות. סגנונות מחול אהובים במיוחד: הכל :)

דנה EF

New member
אמ...לא..

לא בי"ס למחול ולא סטודיו.. מ-ת-נ-ס! תודו באמת הכואבת והקשה!

moruush

New member
אבל זה נורא עצוב

להגיד ככה. אבל אבל אבל מלמדים אותנו שם מחול, אז זה ביה"ס. חחחח
נועם!! תעזרי לי.

Only Dance

New member
גם אני במתנ"ס אבל רשום בי"ס למחול

כי תכלס זה לימדוים בית סיפריים לכל דבר, נגיד אני שם בדיוק מכיהת א'... ואני כבר ביא'... זאת אורמת 11 שנה אני שם... כשאני אסיים את הלימודים בלי בבי"ס אני בדיוק אתגייס ואסיים את לימודי בלהקת המחול אז זה יוצא 12 שנות לימוד של ריקוד? אז זה בול יוצא בי"ס, וגם רשום בית ספר למחול, ואם המתנס שלכם מגדיר את זה בי"ס למחול אז זה בי"ס למחול... !! אז תהני : )) קאטי.

עונה

שם:בר כיתה: י'4-כיתת מחול עיר: שוהם מגמה/ות בבי"ס: יאפ שם הסטודיו בו אתם רוקדים: אוי זה ארוך..המרכז ח.מ.ש שוהם למחול בניהולה של דולי זורניצר סגנונות מחול שאתם רוקדים בסטודיו: קלאסי,פוינט וג'אז(להקה ייצוגית) סגנונות מחול שאתם רוקדים במגמה: מודרני,קומפוזיציה וקלאסי סגנונות מחול אהובים במיוחד: קלאסי

Miss Bayadere

New member
עונה../images/Emo3.gif

שם: ספירי
כיתה:יב3
עיר:ראשל"צ מגמה/ות בבי"ס: ביוטכנולוגיה
שם הסטודיו בו אתם רוקדים: הבלט הישראלי
סגנונות מחול שאתם רוקדים בסטודיו: בלט קלאסי
סגנונות מחול שאתם רוקדים במגמה: ------- סגנונות מחול אהובים במיוחד: בלט קלאסי

למעלה