שאלון נחמד =]

galush2222

New member
עונה=]

שם: גל כיתה: ט עיר: גבעתיים מגמה/ות בבי"ס: לא במגמה... שם הסטודיו בו אתם רוקדים: קרן רייס סגנונות מחול שאתם רוקדים בסטודיו: ג'אז, קלאסי, מודרני, היפ-הופ, מתחילה השנה פוינט ולוק & פופ.... סגנונות מחול שאתם רוקדים במגמה: לא המגמה
סגנונות מחול אהובים במיוחד: מודרני, קלאסי תיהנו ;]

Only Dance

New member
אני צריכהלעשות שיעורים אבל אני אענה

חחחחח ה יותר כיף מלעשות טריגונומטריה : ((( שם:קאטי כיתה: יא 3 עיר: אור עקיבא מגמה/ות בבי"ס: כימיה ביולוגיה ערבית שם הסטודיו בו אתם רוקדים:להקת שוקולד סגנונות מחול שאתם רוקדים בסטודיו:קלאסי, מודרני, ג'אז, היפ הופ, פולקלור הכל !! סגנונות מחול שאתם רוקדים במגמה: אני לא במגמת מחול כי אין לנו אחת כזאת בבית ספר סגנונות מחול אהובים במיוחד: קלאסי, וריקודי נשמה כאלה.. שזה משחק, מיניאטורה אנחנו קוראים לזה אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה שבת שלום!!

LiRoNi18

New member
עונההההה

שם: לירון כיתה: בצבא... אמממ עוד חצי שנה משתחררת!!!!!!!!!!!
עיר:אריאל מגמה/ות בבי"ס: ----- שם הסטודיו בו אתם רוקדים: סיגי ניסן סגנונות מחול שאתם רוקדים בסטודיו: ג'אז .. (רוצה גם קלאסי ,אבל אין לי זמן עם הצבא
) סגנונות מחול שאתם רוקדים במגמה: ---- סגנונות מחול אהובים במיוחד:ג'אז, קלאסי

רקדנית1

New member
היי

אני עוד חודש מתגייסת... ויש לי מס' שאלות.. באיזה תפקיד את בצבא? האם את מרוצה ממנו? ואיך זה גם לשרת בצבא וגם לרקוד? קשה?

LiRoNi18

New member
כנסי...

אני מזכירה רפואית , בבסיס פתוח... נהנת בתפקיד ?? אני יודעת ..סבבה .. אני לא אוהבת את הצבא בכלל .. אז זה כבר סיפור בפני עצמו ... זה די קשה .. כי גם הסטודיו שלי לא בעיר שאני גרה , וגם הבסיס שלי יחסית רחוק מהבית.. אז אני ישר מהבסיס נוסעת לסטודיו, (מבקשת בימים מסויימים להשתחרר מוקדם ) וקמה כל יום ב-5... אבל זה שווה את המאמץ ....!! מה את תעשי בצבא? את יודעת כבר...? בהצלחה מותק! **מחר יום הולדת**

shachari

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שם: שחרי כיתה: ח' [1] עיר: קריות מגמה/ות בבי"ס: עוד אין : / שם הסטודיו בו אתם רוקדים: פוינט
סגנונות מחול שאתם רוקדים בסטודיו: היפ הופ , בלט, אירובי , גאז סגנונות מחול שאתם רוקדים במגמה: :| סגנונות מחול אהובים במיוחד: קשה לבחור

למעלה