שאלון נחמד

שאלון נחמד

הפורום קצת אבל קצת יבש בזמן האחרון...בואו נחייה אותו!!!
אתם רוצים להתפתח בתחום המחול?במה?
להקת מחול אהובה?
סגנון מועדף?
רקדן אהוב?
סרט מחול אהוב(אם יש כמובן)?
אובססיה(קשורה בריקוד)?
אוהבים להופיע?
מספר ימים בשבוע שאתם רוקדים?
איזה סגנונות/סגנון אתם רוקדים? אמממ וזהו....מקווה שתהנו מווואה!!!

והנה התשובות שלי...

אתם רוצים להתפתח בתחום המחול?במה? ברור!!רקדנית/סולנית בבלט הישראלי
להקת מחול אהובה? הבלט הישראלי
סגנון מועדף? בלט
רקדן אהוב? פלומה הררה ,יניב הופמןהמדהים והמורה שלי לקלאסי שרוקדת ב"פרסקו"
סרט מחול אהוב(אם יש כמובן)? מרכז הבמה(קצת נדוש) ,עת לרקוד,גריז(מחזמר..מותר לא?)
אובססיה(קשורה בריקוד)? עושה מתיחות כל הזמן!!
אוהבים להופיע? מאד מאד
....בדיוק יש לי פרימיירה עוד שבועיים!!!
מספר ימים בשבוע שאתם רוקדים? 4
ולפעמים יותר..
איזה סגנונות/סגנון אתם רוקדים? בלט,ג'אז ופוינט

עונה!

אתם רוצים להתפתח בתחום המחול?במה? בעיקר בקלאסי...אבל העיקר להצליח לא משנה במה... להקת מחול אהובה? יש הרבה...הבלט הישראלי, הקיבוצית, פרסקו... סגנון מועדף? בלט קלאסי רקדן אהוב? ואלרי! חח סתם לא יודעת... סרט מחול אהוב(אם יש כמובן)? מרכז הבמה אובססיה(קשורה בריקוד)? להכאיב לעצמי חח אוהבים להופיע? מאוד! מספר ימים בשבוע שאתם רוקדים? בחוגים שלוש...אבל גם בבית... איזה סגנונות/סגנון אתם רוקדים? בלט, ג'אז, ואפשר לומר גם מודרני....

../images/Emo41.gifברוש../images/Emo140.gif..חח אני עונה:]

אתם רוצים להתפתח בתחום המחול?במה? ברור
אני רוצה להיות סולנית או רקדנית בלהקת בלט
להקת מחול אהובה?הקיבוצית ובת שבע
סגנון מועדף?בלט
רקדן אהוב?המורה שלי לבלט,וכל מיני רקדנים חח
סרט מחול אהוב(אם יש כמובן)?מרכז הבמה
הכי הכי
אובססיה(קשורה בריקוד)?להכאיב לעצמי וקרוע את עצמי בחימום
אוהבים להופיע?ברור
מספר ימים בשבוע שאתם רוקדים?4
איזה סגנונות/סגנון אתם רוקדים?בלט קלאסי
,מודרני,קומפוזיציה וג'אז

ballet dancer

New member
עונה! ../images/Emo13.gif

אתם רוצים להתפתח בתחום המחול?במה? ב-ט-ח!!! אני לא רואה את עצמי חיה בלי זה!! להקת מחול אהובה? לא ספציפית סגנון מועדף? מודרני, קלאסי, פוינט, מחזות זמר רקדן אהוב? המורה שלי!! פשוט מ-ה-מ-מ-ת סרט מחול אהוב(אם יש כמובן)? אין על שורת המקהלה!! אובססיה(קשורה בריקוד)? אמממ..חחח שעם אני לא בסטודיו רוקדת.. אני מסתובבת בבית עם נעלי פוינט\בלט או שאני נמתחת..חח.. ולפעמים אני מתאמנת בצהריים ובטעות נרדמת עם הנעליים.. חחחח אוהבים להופיע? ב--ט--ח!!! זה הכי כיף שיש..!!! מספר ימים בשבוע שאתם רוקדים? 5,6 איזה סגנונות/סגנון אתם רוקדים? קלאסי, מודרני, פוינט

../images/Emo190.gif

אתם רוצים להתפתח בתחום המחול?במה?לא סגורה עדיין להקת מחול אהובה?TODES סגנון מועדף?היפ הופ , פאנקי רקדן אהוב?אין סרט מחול אהוב(אם יש כמובן)?ריקוד צמוד אובססיה(קשורה בריקוד)?כל הזמן מעיפה גרנד בטמן עד הראש לא משנה איפה אני נמצאת , פעם חברה שלי חטפה מכה ממני :/ מסכנה אוהבים להופיע?אממ תלוי איפה מספר ימים בשבוע שאתם רוקדים?3 איזה סגנונות/סגנון אתם רוקדים?איזה לא ?!

yaeltal12

New member
עונה ../images/Emo9.gif

אתם רוצים להתפתח בתחום המחול? בטח! במה? קודם כל רקדנית ואחר כך מורה/כוראוגרפית להקת מחול אהובה? הבלט הישראלי סגנון מועדף? קלאסי רקדן אהוב? ברישניקוב/אור כחלון/המורה שלי סרט מחול אהוב(אם יש כמובן)? בילי אליוט אובססיה(קשורה בריקוד)? אראבסקים, בכל גובה, אטיטיוד, על רלבה, בכל מקום, בכל זמן. אוהבים להופיע? לא ממש.. אני בעיקר אוהבת לרקוד לעצמי ואם לא מסתכלים עליי מה טוב. מספר ימים בשבוע שאתם רוקדים? 5 איזה סגנונות/סגנון אתם רוקדים? קלאסי מודרני וג'אז וואי היה חסר לנו שאלון בפורום! טנקסס

../images/Emo85.gif

אתם רוצים להתפתח בתחום המחול?במה?ככןכןן מאודד..
במיוחד בבלט.. אבל בעעיקרון בכול הסגנונות. להקת מחול אהובה?ענבל פינטו סגנון מועדף?בלט רקדן אהוב?אממ,אור כחלון לדעתי מדהים. סרט מחול אהוב(אם יש כמובן)?נממ אין לי מושג. אובססיה(קשורה בריקוד)?אממ תמיד להיות באותו המקום על הבר
אוהבים להופיע?מאוד מספר ימים בשבוע שאתם רוקדים?3 איזה סגנונות/סגנון אתם רוקדים?בלט קלאסי,מחול מודרני,ג'אז,היפ -הופ,פאנקי.

עונה

אתם רוצים להתפתח בתחום המחול?במה?לרקוד תמיד.פשוט לרקוד כי אוהבת ונהנת. להקת מחול אהובה?קירוב בלט בחו"ל.הבלט הישראלי בארץ. סגנון מועדף?בלט קלאסי רקדן אהוב?רקדני קירוב,הבולשויי,ABT. סרט מחול אהוב(אם יש כמובן)?פלאשדאנס למי שמכיר.תהילה(זה היה בשנות ה-80') אובססיה(קשורה בריקוד)?בטמו,וגרנד בטמו בקצב המוסיקה כשמאזינה בבית.פשוט כי אוהבת ונהנת. אוהבים להופיע?כן.אך אוהבת גם לרקוד לעצמי ולהמציא לעצמי ריקודים בלי כל קשר להופעה. מספר ימים בשבוע שאתם רוקדים?כל יום אני רוקדת להנאתי,תנועות ריקוד שזורות תמיד בחיי.(כמו סתם תרגילי בר בבית.בטמו גרנד בטמון וכו')וגם לא עובר יום מבלי שהמצאתי ורקדתי בו איזה ריקוד קצר.שיעורים מתי שיוצא. איזה סגנונות/סגנון אתם רוקדים?בלט קלאסי.

DgAniT BER

New member
../images/Emo15.gif גם אני!!!

אתם רוצים להתפתח בתחום המחול?במה? ברור.. בתחלה לתפתח לכיוון המודרני ואז ללמד. להקת מחול אהובה?בת שבע , הקיבוצית. סגנון מועדף? מודרני,בלט (לפעמים) והיפ הופ רקדן אהוב?אממ.. אין ספציפי.. אולי המורה שלי. סרט מחול אהוב(אם יש כמובן)? בילי אליוט , רקדני הפלדה ותהילה - הסדרה. אובססיה(קשורה בריקוד)? לזוז ולרקוד כל דקה , כל שנייה (אפילו עכשיו) אוהבים להופיע? תלוי איפה ומתי בדר"כ כן. מספר ימים בשבוע שאתם רוקדים? 3 ,4 איזה סגנונות/סגנון אתם רוקדים? בלט , פוינט , מודרני, ג'אז , היפ הופ וקומפוזיציה.

Only Dance

New member
תשובותי

אתם רוצים להתפתח בתחום המחול?במה? אני מאוד רוצה, להפוך זאת למקצוע להקת מחול אהובה? TODES כל אחד בלהקה הזאת מדהים! סגנון מועדף? הריקוד הוא המועדף אין מועדף. רקדן אהוב? יוליה פליפבה סרט מחול אהוב(אם יש כמובן)? וואי "עת לרקוד" אובססיה(קשורה בריקוד)? הריקוד הוא אובססיה אצלי, וחוסר סבלנות לחכות שפציעות יעברו. אוהבים להופיע? ברורררררר אהבת חיי זה הבמה מספר ימים בשבוע שאתם רוקדים? ממש תלוי בביקוש אם יש הופעה, או הכנות מיוחדות או אירוע מיוחד אז הרבה, בינתיים שלוש פעמים, אבל עם זיקה לשישי ושבת. איזה סגנונות/סגנון אתם רוקדים? הכל חוצ מעלייה על פוינט - לצערי הרב קאטי.

מרנינית

New member
אני ../images/Emo3.gif

אתם רוצים להתפתח בתחום המחול?במה?להיות בלרינה אמיתית
להקת מחול אהובה? קירוב
סגנון מועדף? בלט קלאסי שליטה
רקדן אהוב? אפשר רקדנית?
...ממ רקדן אהוב זה כמובן ברישניקוב המדהים ורקדנית אהובה...ממ קצת קשה...אני אוהבת הרבה
...אבל אולי הכי את הרקדנית לריסה לזהינה
סרט מחול אהוב(אם יש כמובן)? מרכז במה
אובססיה(קשורה בריקוד)?שלמות! אם מה שאני עושה לי מושלם או קרוב לצורה מושלמת אני מרגישה חרא!
...קשה לי לקבל שעשיתי לא כמו שציפו ממני... אוהבים להופיע? כן!
מספר ימים בשבוע שאתם רוקדים?4
איזה סגנונות/סגנון אתם רוקדים? בלט קלאסי

Only Dance

New member
מי לא אהוב בלט... בלט זה ה דבר

זה הבסיס של הכל, מזה הכל התחיל, על פי זה נמדדת המקצועיות, הרמה והיופי זה סטנדרט גבוה. כל השאר... זה נחמד, זה יופי זה טופי.. אבל בלט זה וואו לדעתי ולדעת אחרים רבים קאטי.

למעלה