שאלון נחמד

מרנינית

New member
אני בחיים!../images/Emo13.gif

השאלה היא אם גם את!

BalleRinas

New member
מרכז הבמה

כולכן כותבות שהסרט האהוב עליכן זה מרכז הבמה... מה זה? על מה?

אני עונה...

*אתם רוצים להתפתח בתחום המחול?במה? כרגע אני רוקדת וגם מדריכה למחול, השיאפה שלי היא ממש להתמקצע בתחום בנוסף לקריירה בצד. *להקת מחול אהובה? "פרסקו" , ויש את "מיומנה" שהם לא בדיוק להקת מחול אבל הם מדהימים ואני נהנת לראות אותם בכל פעם מחדש. *סגנון מועדף? ג'אז, היפ-הופ. *רקדן אהוב? אונה הולברוק-אחת המדהימות (והמורה שלי להיפ-הופ), להקת הבלט הישראלי. *סרט מחול אהוב(אם יש כמובן)? עת לרקוד, בילי אליוט. *אובססיה(קשורה בריקוד)? פרפקציוניזם- אם זה לא 110 אני לא מקבלת את זה. אני יכולה לעבוד שעות על גבי שעות בבית עד שהתוצאה תהיה מושלמת בשיעורים. *אוהבים להופיע? כרגע עברתי לצד ש"מאחורי הקלעים" כמו שאומרים- מדריכה בסטודיו למחול. אבל תמיד כיף להופיע איתן מידי פעם. *מספר ימים בשבוע שאתם רוקדים? רוקדת- 3 פעמים, מלמדת- 2 ימים (לא כולל עבודה על רפרטוארים חדשים בשישי שבת). *איזה סגנונות/סגנון אתם רוקדים? קלאסי, ג'אז, פאנקי, היפ-הופ.

Loony Moony

New member
אנייי

אתם רוצים להתפתח בתחום המחול?במה? קודם כל הייתי רוצה לעבור שנה הבאה לרקוד 3 פעמים בשבוע משו כמו 4 שעות כל פעם, שיהיה נחמד ומרוכז וישאיר לי יים להיפגש עם אנשים... להקת מחול אהובה? לא יודעת.. סגנון מועדף? פוינט רקדן אהוב? כל אלה מתלמה ילין, אני מעריצה אותם סרט מחול אהוב(אם יש כמובן)? מרכז הבמה אובססיה(קשורה בריקוד)? אממ אוהבים להופיע?כןןן אבלשונאת שזה נמתח ומחכים שעות ומתים מרעב מספר ימים בשבוע שאתם רוקדים? 3 איזה סגנונות/סגנון אתם רוקדים? בלט פוינט ופולקלור

דנה EF

New member
תורי..../images/Emo140.gif

אתם רוצים להתפתח בתחום המחול?במה? מאוד רוצה, להיות מורה למחול מקצועית לבתי ספר נחשבים, למרות שאין אהדה מצד ההורים (מה, את לא רוצה להיות אסטרונאוטית?!) להקת מחול אהובה? בולשוי סגנון מועדף? בלט קלאסי רקדן אהוב? אור כחלון, עידו תדמור סרט מחול אהוב(אם יש כמובן)? בילי אליוט אובססיה(קשורה בריקוד)? בריקוד אין, סתם ככה, זה משהו מוזר, נגיד אני עולה במדרגות ומחליקה את היד על המעקה ואז היד קצת קופצת או משהו ולא נוגעת בחלק מסוים, אז אני אלך אחורה כדי כן להחליק את היד על המקום שלא נגעתי בו.. לא משנה, מוזר.. אוהבים להופיע? מאוד.. מספר ימים בשבוע שאתם רוקדים? 3 איזה סגנונות/סגנון אתם רוקדים? קלאסי, מודרני וג'אז..

meri האחת

New member
עונה../images/Emo26.gif../images/Emo24.gif

אתם רוצים להתפתח בתחום המחול?במה? לא החלטתי...מה שחשוב בינתיים הוא להמשיך לרקוד להקת מחול אהובה? מיומנה סגנון מועדף? סלוניים (במיוחד צ'ה צ'ה) רקדן אהוב? אונה הולברוק, המורה שלי סרט מחול אהוב(אם יש כמובן)? הנרקוד אובססיה(קשורה בריקוד)? להזיז את הרגליים לפי צעדי ריקוד במהלך השיעורים אוהבים להופיע? כן
מספר ימים בשבוע שאתם רוקדים? 2 בסטודיו ,בשאר הימים רוקדת בבית איזה סגנונות/סגנון אתם רוקדים? סלוניים,סלסה, וקצת גא'ז

Arabesque

New member
../images/Emo164.gifאני!../images/Emo164.gif

אתם רוצים להתפתח בתחום המחול?במה? הייתי רוצה אבל חבל שאני לא מספיק טובה... להקת מחול אהובה? ענבל פינטו, קולברגב בלט (של מץ אק) והABT וגם אלווין איילי סגנון מועדף?קלאסי רקדן אהוב? טליה פז, חלק מהמורות שלי למחול ומבין כל הרקדנים הקלאסים עדיין לא בחרתי סרט מחול אהוב(אם יש כמובן)? מרכז הבמה, למרות שכבר מתחיל להמאס ממנו. אובססיה(קשורה בריקוד)? לא משהו מיוחד אוהבים להופיע? כן אבל תלוי איפה ותלוי עם מה מספר ימים בשבוע שאתם רוקדים? 4 איזה סגנונות/סגנון אתם רוקדים? קלאסי (וקצת פוינט) מודרני קומפוזיציה

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifאיזו תמונה מדהימה שמת:]

אתם רוצים להתפתח בתחום המחול?במה? כן, באחד מהסגנונות שאני רוקדת ולהיות מורה. להקת מחול אהובה? אין ספציפית. סגנון מועדף? היפ הופ. רקדן אהוב? המורה שלי. סרט מחול אהוב(אם יש כמובן)? מרכז הבמה. אובססיה(קשורה בריקוד)? חייבת לאכול גלידה אחרי שמסיימת לרקוד
אוהבים להופיע? כן:] למה לא? מספר ימים בשבוע שאתם רוקדים? 4. איזה סגנונות/סגנון אתם רוקדים? ג'אז פעמיים, בלט קלאסי, פוינט מודרן ג'אז+ג'אז והיפ הופ.

mizid

New member
גמאני

אתם רוצים להתפתח בתחום המחול?במה? יותר בקלאסי ובמחול הלירי ובמודרני אבל כמובן להמשיך להתפתח בכל שאר הסגנונות כמו היפ הופ וג'אז. להקת מחול אהובה? קמע ונדין בומר. סגנון מועדף? מודרני - לירי. רקדן אהוב? יניב הופמן :) סובר
. סרט מחול אהוב(אם יש כמובן)? כמעט כולם אבל הכי - עת לרקוד ומרכז הבמה. אובססיה(קשורה בריקוד)? להכאיב לעצמי, לגזור כל דבר ולהפוך אותו לבגד ריקוד. אוהבים להופיע? הכי בעולם! מספר ימים בשבוע שאתם רוקדים? כל יום איזה סגנונות/סגנון אתם רוקדים? הכל!

למעלה