וההמשך..
48. המקום האהוב לחופשה: כל מקום שהוא לא חם מדי ויש בו ים/ברכה ומלון נחמד. 49. טעם גלידה אהוב: וניל 50. פרי אהוב: אין חיה כזו. 51. ממתק: טעמי 52. מכונית: החיפושית החדשה החמודה הזו
53. שיעור: תקשורת, אבל כרגע אני לא לומדת את זה בבי"ס אז נסתפק באנגלית. 54. חג: פסח (חופש, חופש, חופש!) 55. היום הכי אהוב בשבוע: שישבת 56. צבע: כחול 57. מגזין: מעריב לנוער 58. שם לבת: לכזה עוד לא הגעתי. עדיין. 59. שם לבן: אמיר (ויש סיפור שלם מאחורי השם הזה, שאין לי כוונה לפרט) 60. קבוצת ספורט אהובה: אין חיה כזו. 61: חודש אהוב: מאי, החודש של היומולדת שלי ^^ וגם ינואר/פברואר, בגלל החורף. 62. ספורטאי אהוב: אין חיה כזו. 63. ספורטאית אהובה: כנ"ל. 64. שחקנית אהובה: אורנה בנאי
65. שחקן אהוב: ג'וליאן מקמהון
/דרו פולר
/ג'וני דפ
66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: רק בישראל, מכושפות, לויס וקלארק, רוזוול, סמולוויל. 67. אתר אהוב: תפוז
. וגם בישראבלוג אני נמצאת הרבה. 68. חיה אהובה: כלבים/חתולים/דולפינים/סוסים 69. חבר לאימייל: כמעט ולא מדברת במייל יותר 70. בדיחה:
71. אומר הרבה: "WHAT THE FUCK?!?!" 72. מילה אהובה: "דאם!"/"שיט!" 73. נעליים: מגפיים/כפכפי-נעלי הבובה שלי
74. תחנת רדיו: רדיו ללא הפסקה (103) 75. חדר בבית: החדר שלי
76. ההופעה הכי טובה שראית: לא ראיתי יותר מדי.. 77. דיסק אהוב: שאלה מכשילה. מכורה להמון אלבומים לאחרונה, בעיקר של מישל בראנץ' (בעיקר הראשון אבל גם השני), איימי סטאט, אבריל לאבין וסטייסי אוריקו. וכמובן, המון המון סאונדטרקים של דיסני. וסתם דיסקים עם שירים מגניבים שאני מגלה בזכות שיטוטים בנט והמלצות של אנשים ועושה לעצמי. וסאונדטרקים אחרים של סרטים חביבים. ודיסק מדהים עם שירים מאוד עצובים לשעות דיכאון. והפסקולים של סמולוויל, רוזוול ומכושפות. 78. נשיא: HUH? 79. סלט: איכס סלטים. B| 80. בשר: שניצל
81.תוספת לפיצה: בלי תוספות!
82. ארץ: ישראל
. *אתי בפרץ ציונות* 83. עיר: כל מה שהוא לא בת-ים
84. אגם: oO 85. ים: הים השחור. כשהייתי בתורכיה הייתי בו, ים צלול וחביב ביותר. 86. מקום אהוב: החדר שלי
87. ריח: יש הרבה, כי כל ריח מזכיר הרבה דברים.. אני אוהבת את הריח של איזה שמפו ישן שאמא שלי הייתה משתמשת בו כשהייתי קטנה
88. רעש: שונאת רעשים ושונאת זמזומים. מקסימום הרעש של המערכת סטריאו רגע לפני שדיסק חדש מתחיל לעבוד, או המחשב כשאני פוחדת שהוא התפגר ואז הוא עולה.
89. טעם: מתוק. כל דבר מתוק. או גבינה.
90. רגש: שמחה 91. אוניברסיטה: האוניברסיטה הפתוחה
92. מספר: oO 93. ספר: הרבה. אין לי כח לפרט. 95. סבתא:
96.סבא:
97. דגנים: רגילים. דברים פחות אהובים: 98. אוטו: אוטובוסים זה השטן! 99. צבע: ירוק כהה
100. מורה: חסר? המורה לערבית ולשון, המורה לספורט של שנה שעברה, המורה לשל"ח, המורה לפיזיקה וכמובן – המחנך שלנו
101. שעור: ערבית. או גאומטריה. או לשון. או פיזיקה. אחד מהם.
102. יום בשבוע: מתלבטת בין שלישי לרביעי, כי תמיד ימי שלישי היו הכי זוועתיים אבל יום רביעי מתחיל להסתמן כמי שמסוגל לעבור אותו. 103. חג: חנוכה 104. עונה: קיץ
105. חודש: דצמבר 106. ספורט: כדורגל 107. קבוצת ספורט: אין לי שום דבר נגד אחת ספציפית, לא אוהבת את כולן
110. סרט: סרט שנוא.. סרט שנוא.. וול, בד"כ שאני שונאת סרטים אני לא טורחת לגמור לראות אותם. אבל אין ספק שהסרט הכי מטומטם שראיתי אי פעם בחיים שלי הוא ג'יפרס קריפרס. 111. שחקנית: כל השחקניות ברמת משחק של כפכף שנבחרות בגלל הסיליקון והבלונד. 112. שחקן: בן אפלק. הוא נורא מעצבן אותי, מסיבה בלתי ברורה. 113. תוכנית: דודו טופז
114. אתר: חסרים אתרים דפוקים? 115. אוכל: פירות/ירקות/דברים שכוללים בתוכם פירות וירקות/מרקים מוזרים/רוב הפשטידות/דגים 116. שתיה: ספרייט, כל חיקויי הקולה למיניהם (RC/פפסי), והכי גרוע – וירג'ין
117. להקה: בלו. 118. זמר: לא חושבת כרגע על אף אחד ספציפי 119. זמרת: ע"ע שאלה 111, יש להחליף את המילה "משחק" ב"כישורי שירה".
120. חיה: דוברמן. כלב אכזרי. 121. חנות: לא חושבת שיש משהו ספציפי שאני ממש שונאת. 122. חנות להשכרת וידאו: לא משכירה בוידיאו
123. חבר אימייל: אם היה מישהו שאני שונאת לדבר איתו במייל, לא הייתי עושה את זה..
124. בדיחה: בדיחות שחורות 125. אמרה: חסר? כל ההטפות למיניהן 126. מילה: הממ.. oO לאידעת. ביטויים פרחיים למיניהם (כאילו, שיואו כפרה עליכם!!! תרגיעו עם השאלון הזה!!!
) 130. הופעה שהיית בה: שוב – לא הייתי בהרבה. 131. דיסק: אין דיסק שאני ממש שונאת, לא הייתי טורחת להתחיל לשמוע בכלל אחד כזה. 133. סלט: כולם.
136. ארץ: לא שונאת אף אחת.
137. עיר: בת-ים. כמה מפתיע. 140. מקום להיות בו: בצפר בשיעורים מסוימים 141. ריח: שירותים ציבוריים
142. רעש: זמזום של משהו חשמלי. זה משגע אותי. 141. רגש: כאב. 145. אות: למה שאני אשנא אות?
146. תאריך: 14/12. סיפור ארוך. 147. ספר: לא יצא לי הרבה זמן לקרוא ספר שממש שנאתי. 148. מקום חופשה: ים המלח. ;; 151. דגנים: אויש. משהו מזעזע שטעמתי באיזה מלון, אין לי מושג איך קוראים לזה.
48. המקום האהוב לחופשה: כל מקום שהוא לא חם מדי ויש בו ים/ברכה ומלון נחמד. 49. טעם גלידה אהוב: וניל 50. פרי אהוב: אין חיה כזו. 51. ממתק: טעמי 52. מכונית: החיפושית החדשה החמודה הזו