תשובות: ../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif
חצי עניתי אתמול.. והמשכתי היום (מה לא עושים כדי לא ללמוד לשל"ח..
) מי שיקרא יקבל נשיקה
(אטרקציות.. בלגאנים..
) 1.שם מלא: מאיה מוספיה 2. תאריך לידה: 12.9.88 3. כתובת: הוד השרון 4. איפה עוד גרת? חיפה, עוד מקום בחיפה, רמת השרון, ת"א 5. בית ספר: תיכון מוסינזון 6. מזל: בתולה 7. מידת נעליים: 37 8. גובה: 1.60 ככה.. 9. מוצא: ספרדיה-אשכנזיה 10. חיות מחמד: היו דגים ואוגרים, אבל הם מתו לפני כמה ימים
11. אחים: אח בן 8, עמרי, דהההה 13. צבע שיער: כרגע חום. 14. אורך שיער: עד אמצע הגב ככה.. אני מאריכה ^_^ 15. צבעת פעם את השיער? לא 16. באיזה צבע? .. 17. כיתה: י'1 18. מצליח בבית ספר? בלי עין הרע
19. תחביבים: צופים, אינטרנט, מוזיקה (לנגן, לשמוע, לזייף..)
21. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, וערבית מדי פעם.. 22. אוהב ספורט? אכן אכן! לפרט? סבבה! הממ.. אני אוהבת ריצות 60, וקפיצות לגובה ולרוחק, ובעצם את כל המבחנים של שיעור ספורט- חוץ מריצות ארוכות. אני אוהבת כדורעף\רשת וכדורסל במיוחד (לשחק.. לא לראות), ובעצם את כל משחקי הכדור.. וגם משחקי לא-כדור.. והתעמלות.. והתעמלות קרקע... יה.
23. איפה נולדת? "רוטשילד", חיפה 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? ילדה של בוקר
(אבל כשצריך גם צהריים.. ערב.. לילה.. ושעות הבוקר המוקדמות
..) 25. רגיש לדיגדוגים? אכן. בעיקר לאלה של אבא...
26. מאמין באלוהים? לא במיוחד. 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא שידוע לי. 28. מה הם? .. 29. יש לך גשר? לא 30. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עוד לא יודעת..
32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אישי
33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אישי
34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אישי
35. מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים שאני אוהבת. 36. יש חבר\חברה\קראש? חבר.
37. ממה אתה הכי פוחד? שמשהו רע יקרה לאנשים שאני אוהבת... או בכלל
38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? אחת באזור הרקה השמאלית והשניה בכף היד. 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על.. על כל הדברים שעשיתי היום, ואעשה מחר, ובהמשך השבוע. על אנשים, ועל הלימודים, ועל הצופים, ו.. וזהו בערך. דברים אהובים: 48. המקום האהוב לחופשה: מקום קר... |כפפות| 49. טעם גלידה אהוב: כל גלידה.. חוץ מפיסטוק
50. פרי אהוב: שזיף.. לפעמים. ומנגו
51. ממתק: סוכריות טופי ורודות? ומנטוס ורוד\צהוב..
52. מכונית: העיקר שיש בה מזגן טוב
53. שיעור: הסטוריה, לשון, אנגלית ו.. זהו כרגע. מתמטיקה מתקרב! 54. חג: כל אחד באופן אחר..
55. היום הכי אהוב בשבוע: שני.. בלי סיבה ואולי גם רביעי. וכמובן שישי-שבת. 56. צבע: שחור וורוד 57. מגזין:
58. שם לבת: עדי, מעיין, נועה, עומר 59. שם לבן: עמרי, רועי, עומר (כמו שאפשר לשים לב.. אני אוהבת שמות עם ע') 60. קבוצת ספורט אהובה:
61: חודש אהוב: ספטמבר ודצמבר 66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: מכושפות, אלי מקביל, בנות גילמור.. 67. אתר אהוב: גוגל, כשהוא מוצא מה שאני מחפשת. 68. חיה אהובה: חתוווול ג'ינג'י פרוותי ומיאוי ^_^ 70. בדיחה:. לא מספרת בדיחות
71. אומר הרבה: סבבה
, שיוווווו
, אאאאאדירמלכהכוסוןעולם, מלאנתלפים/ עשרים אלף
, לגמרי (
), וכו'.. 72. מילה אהובה: אלמלא, לגמרי 73. נעליים: שחורות (ועדיף שאוכל להוריד אותן גם בלי לפתוח שרוכים.. כמו הסקצ'רס שלי
) 74. תחנת רדיו: 91.8 75. חדר בבית: שלי
. והאמבטיה. ושל ההורים. והסלון. והספריה... אבל בעיקר שלי. 76. ההופעה הכי טובה שראית: מה כבר ראיתי? ריקי גל?! (אתניקס.. אריאל זילבר.. אלה שהופיעו אצלנו בפארק
) 77.דיסק אהוב: אני בעיקר צורבת לעצמי את השירים שאני אוהבת, אז..
79. סלט: צבעוני! 80. בשר:. פיכס.
81.תוספת לפיצה: כל דבר הולך.. חוץ מ: זיתים/טונה/פטריות. אבל אני בד"כ אוכלת בלי כלום. 82. ארץ: אנגליה, ישראל 83. עיר: הוד השרון
ו.. סתם ערים ירוקות עם הרגשה של בית.
84. אגם: מהמם.
85. ים: התיכון? 86. מקום אהוב: אמבטיה, מתחת לפוך, בתוך חיבוק גדול. 87. ריח: עוגה, תפו"א, שני בשמים מסוימים. והשמפו שלי |מסניפה| 88. רעש: גרגור, הצחוק של אח שלי, נשימה.. המ, לוידת
89. טעם: סגול בהיר, מנגו.. דברים מלוחים.. משחת שיניים
90. רגש: אהבה, אושר, שמחה 92. מספר: 4, 3, 7, 14, 12, 21.. בד"כ מספרים לא זוגיים. 93. ספר: יש ילדים זיגזג / דוד גרוסמן, ידידים / סיגל בר-קובץ דינר 95. סבתא: אילנה, מגדה ז"ל 96.סבא: מאיר, מוסה (משה
) 97. דגנים: האני נאט צ'יריוס דברים פחות אהובים: 99. צבע: חום 100. מורה: חקלאות 101. שעור: חקלאות 102. יום בשבוע: חמישי (חקלאות
) 104. עונה: קיץ.. רק בגלל החום. 105. חודש: נובמבר..
106. ספורט: ריצה למרחקים ארוכים? 115.:אוכל: דברים שהיו חיים פעם 126. מילה: דוגרי, ראסמי 130. הופעה שהיית בה: סאבלימינאל. כאב ראש
133. סלט: חסה.. איפה כל הטעם?! 137. עיר: פתח תקווה.. משהו בשם 141. ריח: דברים גופריתיים, עישון עישון ועישון, לורדים 141. רגש: קנאה 151. דגנים: טריקס.. צבעי מאכל = רע ב24 שעות האחרונות... 152. היתה לך שיחה רצינית: פחות או יותר 153. חיבקת מישהו: הרבה אנשים 154. רבת עם חבר: לא 155. בכית: כמעט. חרא יום פעילות. 156. צחקת: הרבה.. שיעור אנגלית הזוי. 157. גרמת למישהו לצחוק: שיעור אנגלית הזוי.. ^^ 158. קנית משהו? צ'יפס?! אה, וחולצת חאקי חדשה 159. הסתפרת? לא 160. הרגשת טיפש? קצת
161. דיברת עם מישהו שאתה אוה