וההמשך המיוחל...^_^ ../images/Emo20.gif
בשר: איכסה!
תוספת לפיצה: פטריות פרמזן גבינות למיניהן...
אגם: יש יותר מדי... אני פריקית של אגמים...
וכמובן, כמה שיותר קר הרי זה משובח!
ים: לא אוהבת חול.
רעש: שונאת. אפילו אם זה סתם תקתוק - זה מעצבבבבבבן! (השעון יד שלי בדרך כלל זוכה לעוף לצד השני של החדר במשך הלילה... כי הוא עושה "תק. תק. תק." וזה פשוט משגע את השכל!)
טעם: שוקולד.?
ספר: הארי פוטר. הספרים של ג'יימס הריוט....
דגנים: האני נאט צ'יריוס. ^_^ (כמו רדקליף.
)
דברים פחות אהובים: דברים חריפים. (בצל) ומגעילים. (גמבה, קישואים, גזר, וכו'.)
מורה: חיה מוזרה.

נאווה, המורה לאנגלית - הגוויה המהלכת! (aka השלד המתפרק..
)
עונה: אביב. או חורף - רק בתנאי שיורד שלג. ^_^
אוכל: איטלקי. (פאסטה ופיצה רולללז!) ג'אנק. היום אכלתי את ארוחת הצהריים הכי טובה שלי אי פעם! עוגה, שוקולדים, וסוכריות...
(לאבא שלי יש יומולדת. וזה מסורת במשפחה שיש ערימת ממתקים בכל יום הולדת של כל אחד...)
שתיה: שוקו עם מרשמלווווו!! (ולמי שלא יודע מה זה, והוא קשה הבנה, זה שוקו חם - מעולה, טעים, עם מרשמלואים קטנטנים וחמודים. וכמובן, שאין את זה בארץ.
)
תאריך: 31 ליולי. או ה21 ליוני... |מאוהב+ ~24!~
צחקת: קיבלתי 38 בפיזיקה. נכון, זה לא מצחיק אתכם, אבל אותי זה כן, כי המורה טרח והחליף לעט ורוד (הוא סימן את כל השאר בירוק) רק לכבודי...
והיה גם את הג'וק (פלסטיק) של מיכל...
גרמת למישהו לצחוק: בפיזיקה. אין, היה קורע, התלוננתי קשות בפני חברה שלי שעקפה אותי בשתי נקודות...
והצחקנו את עצמנו במחשבות מה לעשות עם הג'וק...
(נזרוק על המורה לפיזיקה! *צחקוק* הוא יחשוב שזה שוקולד ויאכל אותו *צוחקות*) וזרקנו אותו על כמה אנשים תמימים...
הרגשת טיפש? מי לא היה מרגיש טיפש אחרי 38 בבוחן בפיזיקה?
התגעגעת למישהו? לחתולה שלי. ("אני רוצה הבייייתההה!! לטווווליפ!!") האם אי פעם...
השתמשת בסמים? לא, לא ועוד לא אחד! בעצם - למה רק אחד? עוד מליוני לא!
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? פחות או יותר. הברזתי לטיול המשפחתי...
היית מאוהב? דה.
ראית את הבית הלבן? בטלויזיה! אבל ראיתי את פסל החירות....^_^ (רק שלא עלינו למעלה, כי כבר היה סגור.
)
עישנת? אותה תשובה כמו של הסמים.
שתית אלכוהול? הכי קרוב שהייתי ואני אהיה אי פעם לאלכוהול זה רק מהריח של היין בארוחות חגיגיות.
עישנת מריחואנה? זה סמים, וכבר עניתי על שאלה על סמים. ~_~
שיחקת מונופול? משחק ממכר.
ראית טיטאניק? כן. עשיתי את השטות הזאת פעמיים, ואני לא הולכת לחזור עליה.
נישקת מישהו? את החתול? את אמא שלי? וזהו?
ביקרת בארץ אחרת? כן. פעמיים, אבל הספקתי הרבה. חודש בארה"ב, ושבועיים שעברו בגרמניה, איטליה, אוסטריה ושוויץ...
צבעת בספר צביעה? כן... היה לי משהו של דובוני אכפת לי...
עשית אמבטית קצף? היייתי מכורה לזה...
טסת? שאלות מפגרות. הן גם חוזרות על עצמן, וגם ממש מפגרות - אם הייתי בארץ אחרת אז רוב הסיכויים הם שטסתי לשם! וגם היו לי כמה טיסות בארץ - טיסות סתם... במטוס של כמה אנשים וסתם רואים נוף..
שטת? בסירת מנוע (לפני הרבההה זמן!) ובסירת מפרש בארה"ב...^_^ (יאכטה או משהו בסגנון.. אין לי שמץ)
נסעת ברכבת? כמה וכמה פעמים. ובאף אחת מהן לא הייתה לי דו קומתית. =( וגם בכרמלית בחיפה, וברכבת תחתית בארה"ב... (נ"י, אני חושבת.)
היתה לך תאונת דרכים? פחות או יותר. עמדתי על המדרכה במעבר חצייה - עצרה לי מכונית, אבל זאת שלפניה לא עצרה ונכנסה בה מאחורה...
הכנת אתר אינטרנט? פעמיים! פעם בכיתה ה' באמצעות הקומפזור העלוב, ושנה שעברה בhtml וג'אווה סקריפט..
שיחקת בברביות? עדיין יש לי את הארגז עם כל הבגדים, הברביות והאביזרים בבוידעם.. וידוי: הפסקתי לשחק בהן רק בכיתה ז', או לקראת סופה...
נשארת ער כל הלילה? הרבה. הרבה. הרבה. מסיבות פיג'מות, סתם היה לי משעמם והחלטתי לקרוא 4 ספרי ה"פ בבת אחת, וכמובן, עד 20 לארבע לפנות בוקר - עם החמישי...^_^
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? לא בדיוק עוזר... המיטה שלי גבוהה ואפשר לדחוף חצי חדר מתחתיה.. כך שהיו רואים אם הייתי מנסה.
שברת עצם? פתחתי ראש ושברתי רגל. (ואת האחרון לא עשיתי בהופעה על במה...
..)
דיברת בשיעור? כל שיעורי האנגלית שנה שעברה (ועדיין יצאתי עם מבחנים 98... מעניין מאוד!) ובעוד הרבה שיעורים.. פשוט לא שמים לב אליי..^_^
פחדת מהחושך? כן, ולא סתם - זה היה קשור לסיוט ילדות שלי על קיפי מרחוב סומסום... אני תמיד פחדתי שהוא יקפוץ עליי מהחשיכה!..
היית בבית חולים (לא לביקור)? צילומי רנטגן לרגל השבורה, ולהשמת והורדת גבס.
עשו לך תפרים? בראש. פתחתי אותו.
שיקרת? אין בנאדם שלא. קטנים, כן, אבל ברור...
נרדמת בשיעור? כמעט! בדיוק התחלתי לחלום כשנשמע הצלצול...
פגשת סלבריטי? במפגש פורום...
רצית להרוג מישהו? המורה שלי להסטוריה נחשבת...?
נפלת מכיסא? כן.
הלכת מכות? *מסמיקה* ואני אלך מכות שוב פעם, אם לא יקראו, אחרי שהקעתי כל כך הרבה והדגשתי.