שאלון נחמד^^

מלאכית16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון: שירים טובים, דברים שקרו, דברים שאני רוצה לעשות מחר, למה לעזאזל הכלב הארור למטה נובח... איך אני אהרוג אותו... הרגת אותי...

BlueBeIl

New member
פברואר../images/Emo99.gif../images/Emo142.gif

זה חודש כל כך... פברוארי שכזה! אפילו השם שלו מתאים
גם סוער כזה וגם יומולדת
מושלם

Hermione HP

New member
אני עונה רק כי משעמם לי! ../images/Emo11.gif../images/Emo20.gif

שם מלא: סמדר.
תאריך לידה: 29.02.88... תאריך מיוחד - פעם בארבע שנים! ^_^ כתובת איפשהו בצפון, בעמק יזרעאל...
איפה עוד גרת איפשהו בצפון, בעמק יזרעאל...
בית ספר: בית ספר? איזה בית ספר? *בהכחשה* מזל: דגים. מידת נעליים פעם 39, פעם 40... המפף. זה כל כך מתסכל, האח הקטן שלי, בכיתה ז', הוא משהו כמו מידה 44....~_~ ושלא נדבר על האח הגדול. חיות מחמד חתולה מד~ה~ימה (טוליפ) וכלבה חמודה (ביסלי), וכמובן, יש את הדגים של אבא שלי, הלובסטר של אח שלי והחלזונות שלו, ואת הצפרגע בחצר.
(שהיום אני דרכתי עליה...
איכס איכס איכס!) אחים ע"ע שתי שאלות למעלה. צבע שיער: חום הרמיוני. ^_^ אורך שיער: ארוך מאוד. ^_^ כיתה: י'. ארג. היום הסתובבה בתחנת הסעה בבית ספר מדריכה וחיפשה את הזייניקים בשביל להודיע להם על פעולה. והיא כזה באה אלי ושואלת "גם את ז'?" ואני כל כך.. כל כך... להגיד הערה מרושעת ומגעילה, אבל הייתי כל כך מוקפת באנשים שלא העזתי להגיד כלום.
העניין הוא, שאני בכלל לא דומה לזיינקית.
הם לרוב מגיעים לגובה הברך, שלא לדבר על זה שאני פשוט ~לא~ נראית כמו זייניקית! גרררררררררררר!! תחביבים: הארי פוטר....^_^ לנסות ללמוד שפות (מישהו אמר אספרנטו?
) לקרוא פאנפיקים (שוב הארי פוטר?!) לנסות למצוא ספרים קריאים. (כבר ציינתי שספרים בימינו זה לא מה שהיה פעם?) איזה שפות אתה מדבר? המממ.. עברית, עברית ו...אה.. עברית! ^_^ וגם אנגלית.. במגמת ערבית (לא שזה אומר משהו. לומדים ספרותית, לא מדוברת..
...) ובשיעור שלישי באספרנטו. (
) אוהב ספורט? מה, לרוץ ולשחק כדור-עף-רשת? מי המופרע שלא אוהב שיעורי ספורט??! *מצביעה* איפה נולדת? בבית חולים...? ~_~ אתה בן אדם של לילה או של יום? בלי כל ספק, לילה. אני הרבה יותר עירנית שם, והרבה יותר נינוחה. מאמין באלוהים? לא. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? Hermione באס"ק...אבל זה היה עוד לפני הכינוי בפורום... ובפורום Hermione היה תפוס...
יש לך גשר? לא. *smirk* יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא. *SMIRK* איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת... יש כל כך הרבה...... כל כך קשה לבחור! מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא ממש זוכרת. אני די סנילית, אבל אני מניחה שזה משהו שקשור להתקלויות בדברים - נתקעתי פעם אחת בעמוד, פעם אחת בדלת של החדר שלי (היא לא נפתחה לי והמשכתי ללכת, אז עשיתי איתה הכרות מקרוב...)... אה.. נסעתי עם אמא שלי וראינו מישהו שהיא הכירה. אמא שלי עצרה בצד ודיברה איתה, ואז היא שאלה אותי אם יש לי ד"שים למסור. ואני פשוט לא ידעתי מה היא רוצה מהחיים שלי, אז אמרתי "לא" כזה בסגנון של "מה את רוצה ממני בדיוק?" מאוחר יותר התברר שזאת הייתה אמא של הילדה שהייתה אחת מהחברות הכי טובות שלי לפני שעברתי... איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת, אבל ברגע שההורים שלי יקנו לחופש הגדול הזה כרטיסי טיסה לארה"ב - זה יהיה היום הכי טוב בחיי.
מה הדבר הכי חשוב לך? החיים שלי. ממה אתה הכי פוחד? טוב, בשאלה הזאת אני הכי מזדהה עם וולדי.. המוות.
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב?
"המורה! גם לי יש עיניים בגב! ^-^" על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון על... הארי פוטר? כי זה הדבר האחרון שאני עושה לפני השינה.. ואני הרבה פעמים מהרהרת בכל מני דברים. כתוצאה מזה יש לי חלומות מוזרים.... היום בלילה, למשל, חלמתי על ה"פ.... אני כבר לא כל כך זוכרת, אבל זה היה משהו סגנון שוולדי הוא אבא של הארי (
), והארי הוא טום רידל (
) למה אתה הכי מתנגד? שוביניזם (ולעוד משהו, אבל אני מעדיפה שלא לכתוב) אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? הרמיוני.
המקום האהוב לחופשה: חו"ל. דברים אהובים הארי פוטר
טוליפ
שפות
ושוקו עם מרשמלו!!!!
טעם גלידה אהוב: אררררר.... זה כל הזמן משתנה. ממתק: זה קל! שוקולד!!!!!!!!
שיעור: אנגלית (כי זה כל כך קל שזה ממש גובל בטמטום) או ביולוגיה (הכי מעניין!) חג: יום הילד!
כריסמס (רק חבל שהוא לא שלנו....=(...) המממממ... שבועות, אני מניחה. היום הכי אהוב בשבוע: שישי, כי אין בית ספר.
צבע: כל פסטל הולך - אבל במיוחד ורדרד, סגלגל ותכלת...^_^ (קיטש זה השם השני שלי.
) 57. מגזין: המגזין שיוצא פעם ב4 שנים ומיועד לילידי ה29 לפברואר...(יש כזה דבר!) עוד לא נתקלתי בו, אבל אני יודעת שהוא קיים. חודש אהוב: פברואר. (דה!) תוכנית אהובה בטלוויזיה: סטארגייט!
מהדורה מוקדמת!
וסמולוויל...
אתר אהוב: פאנפיקשן.נט ^_^ אני נכנסת לשם כל יום, ושורצת שם משהו כמו 5 שעות בממוצע ביום... אם לא יותר. משפט אהוב: (שיניתי..
) "רולינג הודיעה שהספר השישי ייצא ב...." או: "שמועות חדשות בקשר לספר הבא בסדרה...!" תחנת רדיו גלגל"צ.. אבל כבר המון זמן לא שמעתי רדיו... אז אני מניחה שרשת גימל - אבל *רק* כשהם משדרים להקוצ צבאיות או שירים שהזמרים שם לא בוכים לתוך המיקרופון.
חדר בבית: הממ"ד. כי שם המחשב (או לפחות זה עם הכי הרבה פרטיות) נמצא...
ההופעה הכי טובה שראית: לא הייתי בהופעות...
אז אני מניחה שההופעה של להקה ישראלית שמנגנת מוזיקה אירית (ירוק עד)...
דיסק אהוב: "The cry of the celts" והאוספים של הלקות הצבאיות שלי..
... (אין כמו להציק לאנשים על ידי שירה נונסטופ של כמה שירים חביבים..."כבר פורחים נרקיסים בשמורות הטבע, מרבדים נפרשים בשפלת החוף..." המשך יבוא! (תפוזטיפש!)

Hermione HP

New member
וההמשך המיוחל...^_^ ../images/Emo20.gif

בשר: איכסה! תוספת לפיצה: פטריות פרמזן גבינות למיניהן... אגם: יש יותר מדי... אני פריקית של אגמים...
וכמובן, כמה שיותר קר הרי זה משובח! ים: לא אוהבת חול.
רעש: שונאת. אפילו אם זה סתם תקתוק - זה מעצבבבבבבן! (השעון יד שלי בדרך כלל זוכה לעוף לצד השני של החדר במשך הלילה... כי הוא עושה "תק. תק. תק." וזה פשוט משגע את השכל!) טעם: שוקולד.? ספר: הארי פוטר. הספרים של ג'יימס הריוט.... דגנים: האני נאט צ'יריוס. ^_^ (כמו רדקליף.
) דברים פחות אהובים: דברים חריפים. (בצל) ומגעילים. (גמבה, קישואים, גזר, וכו'.) מורה: חיה מוזרה. o_O נאווה, המורה לאנגלית - הגוויה המהלכת! (aka השלד המתפרק..
) עונה: אביב. או חורף - רק בתנאי שיורד שלג. ^_^ אוכל: איטלקי. (פאסטה ופיצה רולללז!) ג'אנק. היום אכלתי את ארוחת הצהריים הכי טובה שלי אי פעם! עוגה, שוקולדים, וסוכריות...
(לאבא שלי יש יומולדת. וזה מסורת במשפחה שיש ערימת ממתקים בכל יום הולדת של כל אחד...) שתיה: שוקו עם מרשמלווווו!! (ולמי שלא יודע מה זה, והוא קשה הבנה, זה שוקו חם - מעולה, טעים, עם מרשמלואים קטנטנים וחמודים. וכמובן, שאין את זה בארץ.
) תאריך: 31 ליולי. או ה21 ליוני... |מאוהב+ ~24!~ צחקת: קיבלתי 38 בפיזיקה. נכון, זה לא מצחיק אתכם, אבל אותי זה כן, כי המורה טרח והחליף לעט ורוד (הוא סימן את כל השאר בירוק) רק לכבודי...
והיה גם את הג'וק (פלסטיק) של מיכל...
גרמת למישהו לצחוק: בפיזיקה. אין, היה קורע, התלוננתי קשות בפני חברה שלי שעקפה אותי בשתי נקודות...
והצחקנו את עצמנו במחשבות מה לעשות עם הג'וק...
(נזרוק על המורה לפיזיקה! *צחקוק* הוא יחשוב שזה שוקולד ויאכל אותו *צוחקות*) וזרקנו אותו על כמה אנשים תמימים...
הרגשת טיפש? מי לא היה מרגיש טיפש אחרי 38 בבוחן בפיזיקה?
התגעגעת למישהו? לחתולה שלי. ("אני רוצה הבייייתההה!! לטווווליפ!!") האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא, לא ועוד לא אחד! בעצם - למה רק אחד? עוד מליוני לא! נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? פחות או יותר. הברזתי לטיול המשפחתי...
היית מאוהב? דה. ראית את הבית הלבן? בטלויזיה! אבל ראיתי את פסל החירות....^_^ (רק שלא עלינו למעלה, כי כבר היה סגור.
) עישנת? אותה תשובה כמו של הסמים. שתית אלכוהול? הכי קרוב שהייתי ואני אהיה אי פעם לאלכוהול זה רק מהריח של היין בארוחות חגיגיות.
עישנת מריחואנה? זה סמים, וכבר עניתי על שאלה על סמים. ~_~ שיחקת מונופול? משחק ממכר. ראית טיטאניק? כן. עשיתי את השטות הזאת פעמיים, ואני לא הולכת לחזור עליה.
נישקת מישהו? את החתול? את אמא שלי? וזהו?
ביקרת בארץ אחרת? כן. פעמיים, אבל הספקתי הרבה. חודש בארה"ב, ושבועיים שעברו בגרמניה, איטליה, אוסטריה ושוויץ...
צבעת בספר צביעה? כן... היה לי משהו של דובוני אכפת לי... עשית אמבטית קצף? היייתי מכורה לזה...
טסת? שאלות מפגרות. הן גם חוזרות על עצמן, וגם ממש מפגרות - אם הייתי בארץ אחרת אז רוב הסיכויים הם שטסתי לשם! וגם היו לי כמה טיסות בארץ - טיסות סתם... במטוס של כמה אנשים וסתם רואים נוף.. שטת? בסירת מנוע (לפני הרבההה זמן!) ובסירת מפרש בארה"ב...^_^ (יאכטה או משהו בסגנון.. אין לי שמץ) נסעת ברכבת? כמה וכמה פעמים. ובאף אחת מהן לא הייתה לי דו קומתית. =( וגם בכרמלית בחיפה, וברכבת תחתית בארה"ב... (נ"י, אני חושבת.) היתה לך תאונת דרכים? פחות או יותר. עמדתי על המדרכה במעבר חצייה - עצרה לי מכונית, אבל זאת שלפניה לא עצרה ונכנסה בה מאחורה...
הכנת אתר אינטרנט? פעמיים! פעם בכיתה ה' באמצעות הקומפזור העלוב, ושנה שעברה בhtml וג'אווה סקריפט.. שיחקת בברביות? עדיין יש לי את הארגז עם כל הבגדים, הברביות והאביזרים בבוידעם.. וידוי: הפסקתי לשחק בהן רק בכיתה ז', או לקראת סופה...
נשארת ער כל הלילה? הרבה. הרבה. הרבה. מסיבות פיג'מות, סתם היה לי משעמם והחלטתי לקרוא 4 ספרי ה"פ בבת אחת, וכמובן, עד 20 לארבע לפנות בוקר - עם החמישי...^_^ דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? לא בדיוק עוזר... המיטה שלי גבוהה ואפשר לדחוף חצי חדר מתחתיה.. כך שהיו רואים אם הייתי מנסה.
שברת עצם? פתחתי ראש ושברתי רגל. (ואת האחרון לא עשיתי בהופעה על במה...
..) דיברת בשיעור? כל שיעורי האנגלית שנה שעברה (ועדיין יצאתי עם מבחנים 98... מעניין מאוד!) ובעוד הרבה שיעורים.. פשוט לא שמים לב אליי..^_^ פחדת מהחושך? כן, ולא סתם - זה היה קשור לסיוט ילדות שלי על קיפי מרחוב סומסום... אני תמיד פחדתי שהוא יקפוץ עליי מהחשיכה!..
היית בבית חולים (לא לביקור)? צילומי רנטגן לרגל השבורה, ולהשמת והורדת גבס. עשו לך תפרים? בראש. פתחתי אותו. שיקרת? אין בנאדם שלא. קטנים, כן, אבל ברור... נרדמת בשיעור? כמעט! בדיוק התחלתי לחלום כשנשמע הצלצול...
פגשת סלבריטי? במפגש פורום...
רצית להרוג מישהו? המורה שלי להסטוריה נחשבת...? נפלת מכיסא? כן.
הלכת מכות? *מסמיקה* ואני אלך מכות שוב פעם, אם לא יקראו, אחרי שהקעתי כל כך הרבה והדגשתי.

Hermione HP

New member
*לא משקיעה יותר בשאלונים* ../images/Emo20.gif

כי במילא אף אחד לא קורא אותם.

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo3.gif אני אפילו לא טרחתי.. ../images/Emo79.gif

בכיף הייתי קוראת, אבל יש לי סטרפטקוקוס ואני הולכת לישון.

shloompi

New member
וול, הנה זה ../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

אני עושה את זה במקום לעשות שיעורים במתמטיקה. איזו הקרבה
שאלות כלליות שכאלו שהמצאתי להן כותרת
1. שם מלא: נופר
. מי שצריך לדעת את שם המשפחה שלי, יודע אותו...
2. תאריך לידה: 15/08 3. כתובת: איפשהו על כדור הארץ
4. איפה עוד גרת? 3 בניינים מהמקום הספציפי בו אני גרה כרגע
5. בית ספר: תיכון 6. מזל: אריה. רווואר! 7. מידת נעליים: 36 8. גובה: 1.63 9. מוצא: 1/2 טריפוליטאית, 1/2 אשכנזייה [שזה כולל- קנדה, רוסיה, פולין, כל מיני...
] 10. חיות מחמד: כן. תוכי רצחני העונה לשם פופקורן
11. אחים: 2. אחות קטנה ואח קטן. 13. צבע שיער: הוא עדיין לא החליט
. יש לו פיצול אישיות. אבל עקרונית הוא חום כהה עם נטייה ל...וול, חום בהיר
14. אורך שיער: הממפפ... קצת אחרי הכתפיים 15. צבעת פעם את השיער? נייט
16. באיזה צבע? ...
17. כיתה: י' 18. מצליח בבית ספר? בסיידר, אני מניחה ...
19. תחביבים:לקרוא, מחשב [אינטרנט, גרפיקה ואייסיק
], סרטים, מוזיקה, להיות אומנותית [זה לא הולך, תודה ששאלתם
], כל מיני... 20. תחביבים: דה ז'ה וו...
21. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ערבית, וקצת צרפתית. אבל ממש קצת
. 22. אוהב ספורט? תלוי איזה. 23. איפה נולדת? ישראל 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? המממפפפ... גם וגם
25. רגיש לדיגדוגים? מאוד
. 26. מאמין באלוהים? יש משהו למעלה
27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן. אני שוכחת אותם, בד"כ 28. מה הם? ניהי
29. יש לך גשר? נייט
30. יש לך משקפיים\עדשות מגע? גם לא
31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? 1.70+ . לא יודעת. משהו עם ביוטכנולוגיה, או עיצוב ... או גרפיקה. 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לוידעת. 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? המממפפפ... למה שאני אשחזר את זה?
34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? ההחלטיות הזו הורגת אותי. 35. מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה וחברים *כינורות ברקע* 36. יש חבר\חברה\קראש? *מזמזמת* 37. ממה אתה הכי פוחד? הרבה דברים. 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? מאחורה, מן הסתם. 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על מה שקרה אותו יום. 40. למה אתה הכי מתנגד? שחיתות במשרד החינוך (
) 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? אבן ושמה ג'ורג'
. איזו שאלה מעצבנת
דברים אהובים:
48. המקום האהוב לחופשה: לוידעת. לא משהו הרפתקני מדי
49. טעם גלידה אהוב: שוקולד לבן
50. פרי אהוב: בננה... או תפוח. לא! ענבים! 51. ממתק: שוקולד לבן עם עוגיות. 52. מכונית: אחת שיהיה לי רשיון עליה והיא תהיה שלי
53. שיעור: חופשי
54. חג: שבועות |זר ז"ל| 55. היום הכי אהוב בשבוע: ארג. שישי, יש אחריו יש חופש. או שני. לויודעת. 56. צבע: כחול וסגול
57. מגזין: לוידעת. 58. שם לבת: לפני שכולם התחילו להתלהב מהשם בגלל איזו סדרה, מאוד אהבתי את השם ליה...
59. שם לבן: יונתן ... או גל. ככה רציתי שייקראו לאחי...
60. קבוצת ספורט אהובה: המפ. 61: חודש אהוב: דצמבר. או ינואר. 62. ספורטאי אהוב: המפפפ... 63. ספורטאית אהובה: בממפפפ... 64. שחקנית אהובה: לוידעת. לא מתעמקת בזה. 65. שחקן אהוב: כנ"ל 66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: כל מיני
67. אתר אהוב: תפוז
68. חיה אהובה: סוסים! או דולפינים! 69. חבר לאימייל: יש הרבה באייסיק
70. בדיחה: איש אחד הולך הולך הולך. 71. אומר הרבה: "פאק", "טוב, תשמע/י" 72. מילה אהובה: פוטוסינתזה 73. נעליים: יפות
. המממפפפ... גדולות כאלו ^^; או כפכפים. 74. תחנת רדיו: משהו עם שירים טובים
75. חדר בבית: החדר שלי. או חדר עבודה. 76. ההופעה הכי טובה שראית: המפ. אה. *נמנעת* 77. דיסק אהוב: "Once More With Feelings OST" , "סופרקליפראג'ליסטיק", "האנשים החדשים", כל מיני...
78. נשיא: מרטין שין ב"הבית הלבן" |אמריקה| 79. סלט: אחד עם הרבה ירקות ותירס
80. בשר: לא בצלחת שלי 81. תוספת לפיצה: חצילים ועגבניות. או תירס
82. ארץ: אנגליה, ישראל, והולנד 83. עיר: קארלובי וארי
. ופתח תקווה- כי התרגלתי. 84. אגם: המממפפפ... זה שיש בו את נסי! לוך נס! ^^ 85. ים: כחול. 86. מקום אהוב: בתים. שלי, של אנשים אחרים, זה לא באמת משנה. 87. ריח: טוב
.של... הממפפ... שוקולד. ושל תינוקות
88. רעש: של המון אנשים מדברים באמצע השיעור! ^^. 89. טעם: המפ. של דיאט קולה, אני חושבת
90. רגש: אוו מיי גאד
91. אוניברסיטה: אחת שאפשר ללמוד בה. 92. מספר: 8 93. ספר: יש הרבה- הארי פוטר, בשורות טובות, הקייטנה של קנלר, התפסן בשדה השיפון, חוג שמחת המזל, ראי-נוע, רצח בקריאה ראשונה, וכו' ... 95. סבתא:
96.סבא:
97. דגנים: גרנולה נחשב?
. המממפפפ... דלי פקאן

shloompi

New member
וההמשך ../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

דברים פחות אהובים:
98. אוטו: אוטו זבל?
99. צבע: לוידעת. תכלת צורם מדי. או צהוב צורם מדי. צבעים צורמים. 100. מורה: המחנכת שלי
101. שעור: לשון ואנגלית 102. יום בשבוע: חמישי 103. חג: ארגג... פסח. חוץ מהחופש, שהוא נפלא
104. עונה: לא מחבבת את כל הקונספט של העונות ... 105. חודש: לא משהו ספציפי 106. ספורט: כל מה שקשור לריצות וכדורים 107. קבוצת ספורט: אלו שגרועים
110. סרט: ארמגדון
111. שחקנית: לוידעת 112. שחקן: כנ"ל 113. תוכנית: "קוביות" בערוץ "הופ!". זו תוכנית זדונית, אני בטוחה בזה. 114. אתר: פופ-אפס 115. אוכל: יוגורט, דגים, בשר, דברים שיש להם צבעים לא קונבנציונאליים 116. שתיה: מיץ אשכוליות וסודה. 117. להקה: ארג. 118. זמר: נרג. 119. זרמת : שרג 120. חיה: חרקים
121. חנות: המממפפפ... חנות שיש בה דברים יפים אבל הם יקרים מדי. או משהו כזה. 122. חנות להשכרת וידאו: זו שקרובה לבית שלי 123. חבר אימייל: אם לא הייתי אוהבת מישהו, לא הייתי מתכתבת איתו, נכון?
124. בדיחה: איש אחד הולך הולך הולך. 125. אמרה: "אם אין לך מה להגיד תשתוק". 126. מילה: גלובליזציה. מילה מסובכת מדי. 130. הופעה שהיית בה: המפ. 131. דיסק: ארג? 133. סלט: סלק ירקות מתוק. פיכס
136. ארץ: הממפפפ... אני מניחה שעיראק היא לא מקופ כיפי להסתובב בו. 137. עיר: בגדד! 140. מקום להיות בו: ביצפר :p . לויודעת. 141. ריח: דלק ואציטון 142. רעש: שקט מוחלט 141. רגש: עלבון. זה נשמע כמו חלבון. 145. אות: מה?!
146. תאריך: ושוב, מה?!
147. ספר: האלכימאי. כי כולם אומרים שהוא גאוני ואני לא הבנתי אותו מספיק טוב כדי לחשוב שהוא גאוני, אז אני מרגישה טיפשה. 148. מקום חופשה: מקומות שאין בהם ביוב 151. דגנים: דברים צבעוניים.
ב24 שעות האחרונות...
152. היתה לך שיחה רצינית: כן. 153. חיבקת מישהו: כן
154. רבת עם חבר: לא. 155. בכית: לא [מזל
] 156. צחקת: כן
157. גרמת למישהו לצחוק: כן
. או שהוא העמיד פנים ממש טוב. 158. קנית משהו? ברד כחול
159. הסתפרת? לא 160. הרגשת טיפש? כן 161. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן 162. התגעגעת למישהו? כן
האם אי פעם...
163.השתמשת בסמים? לא. זותומרת. תלוי. דיאט קולה זה סם?
164.אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא 165.נזרקת על ידי מישהו? לא 166.משהו בגד בך? לא 167.נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן 168.היית מאוהב? לא 169.ראית את הבית הלבן? רק את התכנית...
170.ראית את מגדל אייפל? כן 171.עישנת? לא 172.שתית אלכוהול? כן 173.עישנת מריחואנה? לא 174.שיחקת מונופול? כן 175.ראית טיטאניק? כן 176.נישקת מישהו? אר. 177.התנשקת צרפתית? אר. 178.הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)? לא 179.ניסית דיאטה? כן. 180.ביקרת בארץ אחרת? כן 181.צבעת בספר צביעה? כן 182.עשית אמבטית קצף? כן 183.טסת? כן 184.שטת? כן 185.נסעת ברכבת? כן 186.היתה לך תאונת דרכים? קטנה. 187.רכבת על פיל? לא. על גמל, נחשב?
188.הכנת אתר אינטרנט? כן 189.שיחקת בברביות? כן (או, וואט א דארק טיים) 190.נשארת ער כל הלילה? כן 191.דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? לא. 192.שברת עצם? לא 193.ראית ג`רי ספרינגר? כן
194.דיברת בשיעור? פעם. פעמיים. כל שיעור 195.פחדת מהחושך? כן 196.היית בבית חולים (לא לביקור)? לא 197.עשו לך תפרים? לא 198.זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא 199.יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא 200.שיקרת? כן 201.נעצרת על ידי המשטרה? לא 202.נרדמת בשיעור? לא 203.השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא 204.פגשת סלבריטי? כן 205.עברת על החוק?? המפ. אני מניחה שהיו כמה פעמים ששכחתי לחגור את עצמי במכונית, או משו כזה
206.אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? לא 207.שנאת את עצמך? כן 208.נשבר לך הלב? לא 209.שברת למישהו את הלב? לא. לא חושבת. 210.רצית להרוג מישהו? לא 211.נפלת מכיסא? כן 212.נתת למישהו לאפ דאנס? לא! 213.הלכת מכות? המפ.

מה שאנשים יעשו... ../images/Emo29.gif

רק כדי לא להתכונן למבחן
*~~~*~~~* 1.שם מלא: משה. 2. תאריך לידה: 4/5/88 3. כתובת: אי שם 4. איפה עוד גרת? על הירח
5. בית ספר: זה רע. 6. מזל: שור
. 7. מידת נעליים: 38. 8. גובה: 1.58 9. מוצא: אשכנז 10. חיות מחמד: שלושה אחים, וכלב
. וגם כמה חתולים
. 11. אחים: (ר' סעיף קודם) 13. צבע שיער: חום. 14. אורך שיער: ארוך. 15. צבעת פעם את השיער? כן
. 16. באיזה צבע? סגול
. 17. כיתה: י'2 18. מצליח בבית ספר? כן. 19. תחביבים: כן. 20. תחביבים: לא השתנה מאז הסעיף הקודם. 21. איזה שפות אתה מדבר? עברית, ואנגלית. וזה "אילו". 22. אוהב ספורט? לא ממש. 23. איפה נולדת? ישראל. 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה
25. רגיש לדיגדוגים? כן. 26. מאמין באלוהים? לא. 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? "נוספים"...?
28. מה הם? אילנה. 29. יש לך גשר? היה לי אחד בין יומכיפור לסוכות... 30. יש לך משקפיים\עדשות מגע? נופ. 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עוד לא החלטתי. 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? מאיפה אני אמורה לזכור? 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? כנ"ל. 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? נו ברצינות... ~_~ 35. מה הדבר הכי חשוב לך? פיצה
. 36. יש חבר\חברה\קראש? לא עניינכם
37. ממה אתה הכי פוחד? ממברשות שיניים ורודות עם כנפיים. 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? אני מניחה שבצד השני של הראש, אבל למה שאני ארצה עוד זוג עיניים? 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על אפונה. 40. למה אתה הכי מתנגד? שכולם אותו דבר... 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? סוזן מDiscworld דברים אהובים: 48. המקום האהוב לחופשה: אירלנד. 49. טעם גלידה אהוב: שוקולד. 50. פרי אהוב: תות. 51. ממתק: שוקולד. 52. מכונית: כחולה. 53. שיעור: תקשורת. 54. חג: חנוכה. 55. היום הכי אהוב בשבוע: חמישי. 56. צבע: כחול, ושחור. 57. מגזין: ריחיטינג. 58. שם לבת: תפוז. 59. שם לבן: אדם. 60. קבוצת ספורט אהובה: ניו יורק ריינג'רס. 61: חודש אהוב: מאי. 62. ספורטאי אהוב: דייויד בקהאם 63. ספורטאית אהובה: :X 64. שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס. 65. שחקן אהוב: בראד פיט
. 66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים. 67. אתר אהוב: תפוז? 68. חיה אהובה: חתול
. 69. חבר לאימייל: ?! 70. בדיחה: ~_~ 71. אומר הרבה: 72. מילה אהובה: decapitated. 73. נעליים: מארטין'ס 74. תחנת רדיו: 106 FM 75. חדר בבית: שלי... 76. ההופעה הכי טובה שראית: 77.דיסק אהוב: הממ... a boy named goo ^^ 78. נשיא: 79. סלט: 80. בשר: צלעות. 81.תוספת לפיצה: טונה תירס. 82. ארץ: ניו זילנד. 83. עיר: ניו יורק. 84. אגם: לוך-נס. 85. ים: 86. מקום אהוב: 87. ריח: וניל. קינמון. 88. רעש: 89. טעם: קינמון. 90. רגש: 91. אוניברסיטה: 92. מספר: 9 יאללה, ויתרתי. אנגלית נשמע יותר טוב עכשיו :X

טוב נו... ~_~ ../images/Emo29.gif

אני לא יודעת Past Progressive. I'm pathetic
דברים פחות אהובים: 98. אוטו: 99. צבע: חום. 100. מורה: ללשון 101. שעור: תנ"ך. 102. יום בשבוע: שני. 103. חג: 104. עונה: סתיו 105. חודש: ספטמבר 106. ספורט: 107. קבוצת ספורט: 110. סרט: לא רק בלונדינית :X 111. שחקנית: 112. שחקן: 113. תכנית: המורדים 114. אתר: 115. אוכל: 116. שתיה: פאנטה שוקטה. 117. להקה: חמסה X_x 118. זמר: 119. זרמת: נינט :X 120. חיה: ג'וקים 121. חנות: 122. חנות להשכרת וידאו: 123. חבר אימייל 124. בדיחה: 125. אמרה: 126. מילה: רקוב. 130. הופעה שהיית בה: 131. דיסק: 133. סלט: 136. ארץ: 137. עיר: 140. מקום להיות בו: 141. ריח: 142. רעש: 141. רגש: 145. אות: 146. תאריך: 147. ספר: 148. מקום חופשה: 151. דגנים: ב24 שעות האחרונות... 152. היתה לך שיחה רצינית: לא. 153. חיבקת מישהו: לא. 154. רבת עם חבר: היום, לא. 155. בכית: לא. 156. צחקת: כן. 157. גרמת למישהו לצחוק: כן. 158. קנית משהו? כן. תלבושת אחידה של ביצפר, גרסת החורף. 159. הסתפרת? לא. 160. הרגשת טיפש? כן. 161. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן. 162. התגעגעת למישהו? כן. האם אי פעם... 163.השתמשת בסמים? לא. 164.אכלת קופסא שלמה של אוריאו? כמעט שלמה
165.נזרקת על ידי מישהו? לא ממש. 166.משהו בגד בך? 167.נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? יותר מידי פעמים
168.היית מאוהב? כן. 169.ראית את הבית הלבן? בתמונות. 170.ראית את מגדל אייפל? כנ"ל. (זה שבולנדון?
) 171.עישנת? נרגילה, גם זה רק שלוש פעמים. 172.שתית אלכוהול? כן
173.עישנת מריחואנה? לא >< 174.שיחקת מונופול? כן. 175.ראית טיטאניק? כן. 176.נישקת מישהו?
177.התנשקת צרפתית? לא
. 178.הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)? לא
. 179.ניסית דיאטה? לא. 180.ביקרת בארץ אחרת? כן. 181.צבעת בספר צביעה? כן. ולא בדיוק בתוך הקווים.... 182.עשית אמבטית קצף? כן. 183.טסת? כן. 184.שטת? כן. 185.נסעת ברכבת? כן ~_~. 186.היתה לך תאונת דרכים? לא. 187.רכבת על פיל? לא, אבל נשמע שולת ^^; 188.הכנת אתר אינטרנט? "הכנת", איזה עברית... >< http://www.geocities.com/grape_grinner/opening.html 189.שיחקת בברביות? ?_? 190.נשארת ער כל הלילה? יאפ... 191.דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? אין מקום מתחת למיטה
192.שברת עצם? ראש הוא עצם, רייט? 193.ראית ג`רי ספרינגר? לא נראה לי... 194.דיברת בשיעור? מן הסתם... 195.פחדת מהחושך? יאפ :C 196.היית בבית חולים (לא לביקור)? לא. 197.עשו לך תפרים? לא. 198.זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא >< 199.יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא... 200.שיקרת? כן. 201.נעצרת על ידי המשטרה? לא. 202.נרדמת בשיעור? אני בקושי נרדמת ~בלילה~
. 203.השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לזרוק על אנשים...? ^^; 204.פגשת סלבריטי? טוביה צפיר
205.עברת על החוק? שירים בקאזאא? 206.אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות?
207.שנאת את עצמך? כן :X 208.נשבר לך הלב? לא. 209.שברת למישהו את הלב? אני מאוד מקווה שכן >< 210.רצית להרוג מישהו? לא. 211.נפלת מכיסא? לא. 212.נתת למישהו לאפ דאנס? לא. 213.הלכת מכות? בערך

שלי

1.שם מלא: קוֹבִּי רוּבִּין
2. תאריך לידה: 03.08.1990 3. כתובת: רזיאל ** בת-ים 4. איפה עוד גרת? בשום מקום
5. בית ספר: המר 6. מזל: אריה
7. מידת נעליים: 37-38 8. גובה: 1.55 או משהו כזה 9. מוצא: חצי בולגרי וחצי טריפולטאי 10. חיות מחמד: אין 11. אחים: גבי בן 18 13. צבע שיער: שחור 14. אורך שיער: קצר 15. צבעת פעם את השיער? לא 16. באיזה צבע?
17. כיתה: ח'1
18. מצליח בבית ספר? כן
19. תחביבים: מחשב,טלויזיה,קריאה 20. תחביבים: אינטרנט,פורומים.כתיבה 21. איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית קצת יפנית(boku wa obaka san janai desu
) וקצת ספרדית 22. אוהב ספורט? לא 23. איפה נולדת? וולפסון חולון 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? יום 25. רגיש לדיגדוגים? כן 26. מאמין באלוהים? כן 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא ממש 28. מה הם? יש רק באייסיקיו 29. יש לך גשר? לא 30. יש לך משקפיים\עדשות מגע? כם 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? משהו חשוב? 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא יודע 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא יודע 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? 14.10 35. מה הדבר הכי חשוב לך? נטע והמשפחה ואחר כך הפורום ואחר כך החברים ואחר כך הלימודים 36. יש חבר\חברה\קראש? כן 37. ממה אתה הכי פוחד? ג'וקים ורעשים בחושך 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? מחליף את הנוכחיות 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על נטע ומהרהר על החיים 40. למה אתה הכי מתנגד? לשיעורי בית? 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? אף אחד אחר דברים אהובים: 48. המקום האהוב לחופשה: אילת (בהתחשב בזה שלא הייתי במקומות אחרים) 49. טעם גלידה אהוב: כל מיני 50. פרי אהוב: מנגו 51. ממתק: שוקולד וחטיפים 52. מכונית: אין 53. שיעור: אנגלית ומדעים 54. חג: פסח 55. היום הכי אהוב בשבוע: שלישי 56. צבע: כחול וירוק
57. מגזין: פיסי מדיה פלוס 58. שם לבת: אופיר 59. שם לבן: אדם 60. קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א(רק כי אבא אוהד) 61: חודש אהוב: ניסן 62. ספורטאי אהוב: אין 63. ספורטאית אהובה: אין 64. שחקנית אהובה: אמנדה ביינס,הילרי דאף 65. שחקן אהוב: אורלנדו בלום? 66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: יש יותר מידי 67. אתר אהוב: כאן 68. חיה אהובה: כלב או חתול 69. חבר לאימייל: ? 70. בדיחה:. אין 71. אומר הרבה: אהה וגם וכנ"ל 72. מילה אהובה: סקוויש 73. נעליים: סקצ'רס 74. תחנת רדיו 99 75. חדר בבית: החדר שלי עם המחשב 76. ההופעה הכי טובה שראית: לא ראיתי 77.דיסק אהוב: כל מיני 78. נשיא: ? 79. סלט: חסה 80. בשר:. טעים? 81.תוספת לפיצה: כלום 82. ארץ: ישראל 83. עיר: רחובות
84. אגם: מהמם. 85. ים: ? 86. מקום אהוב: אין 87. ריח: אין 88. רעש: ? אני מדלג! ב24 שעות האחרונות... 152. היתה לך שיחה רצינית: לא ממש 153. חיבקת מישהו: לא 154. רבת עם חבר: בערך 155. בכית: לא 156. צחקת: לא 157. גרמת למישהו לצחוק: לא 158. קנית משהו? לא 159. הסתפרת? לא 160. הרגשת טיפש? כן 161. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: דה 162. התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם... 163.השתמשת בסמים? לא 164.אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא 165.נזרקת על ידי מישהו? לא 166.משהו בגד בך? לא שאני יודע 167.נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן 168.היית מאוהב? דה 169.ראית את הבית הלבן? לא 170.ראית את מגדל אייפל? לא 171.עישנת? לא 172.שתית אלכוהול? לא 173.עישנת מריחואנה? לא 174.שיחקת מונופול? כן 175.ראית טיטאניק? לא 176.נישקת מישהו? כן 177.התנשקת צרפתית? כן 178.הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)? לא 179.ניסית דיאטה? לא 180.ביקרת בארץ אחרת? לא 181.צבעת בספר צביעה? כן 182.עשית אמבטית קצף? כן 183.טסת? כן 184.שטת? כן 185.נסעת ברכבת? לא 186.היתה לך תאונת דרכים? לא 187.רכבת על פיל? לא 188.הכנת אתר אינטרנט? כן 189.שיחקת בברביות? כן 190.נשארת ער כל הלילה? כן 191.דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? לא 192.שברת עצם? לא 193.ראית ג`רי ספרינגר? כן 194.דיברת בשיעור? כן 195.פחדת מהחושך? כן 196.היית בבית חולים (לא לביקור)?לא 197.עשו לך תפרים? לא 198.זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא 199.יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא 200.שיקרת? כן 201.נעצרת על ידי המשטרה? לא 202.נרדמת בשיעור? לא 203.השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא 204.פגשת סלבריטי? כן 205.עברת על החוק?? לא 206.אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? לא 207.שנאת את עצמך? כן 208.נשבר לך הלב? לא 209.שברת למישהו את הלב? לא 210.רצית להרוג מישהו? כן 211.נפלת מכיסא? כן 212.נתת למישהו לאפ דאנס? לא 213.הלכת מכות? בערך

Meijen Shaggy

New member
ממש מתחשק לי לענות.. ../images/Emo15.gif

1. שם מלא: מעין שגיא. 2. 29.9.1986 3. גר בכוכב יאיר. 4. גרתי בהוד השרון, עד גיל שנתיים. 5. לומד בתיכון "היובל"/"הרצוג" בכפ"ס. 6. מזל מאזניים. 7. מידת נעליים: 43. 8. גובה: 182 ס"מ, אני חושב. 9. מוצא: רומני. 10. חיות מחמד: כלבה בשם ברנדי וחתול בשם קשיו. 11. אח בשם לירון (28) ואחות בשם חן (25). 13. צבע שיער: בלונדיני (
): שחור. 14. אורך שיער: קצר.. קוצים כרגע 15. לא צבעתי את השיער 17. כיתה: י"ב1 18. מצליח בבית הספר (אבל ממש לא חרשן...) 19. תחביבים: צופים, אינטרנט, לשון עברית. 21. דובר עברית ואנגלית וכמעט-צרפתית. ואפילו יודע קרוא וכתוב ברוסית. 22. לא ממש אוהב ספורט. 23. נולדתי בבי"ח "מאיר" בכפ"ס 24. בנאדם של יום, בד"כ, אבל גם בנאדם של לילה, במקרה הצורך. אני יכול להיות בנאדם של 24 שעות ביממה, אם זה מה שדרוש (שינה זו מותרות שאפשר לוותר עליה). 25. רגיש לדגדוגים: כן. 26. מאמין באלוהים: לא. 27. באינטרנט קוראים לי בעיקר Meijen, אבל המגמה הנוכחית היא חזרה ל"מעין". 29. היו לי פעם ריבועים על השיניים - עד כיתה ח' או ט'... עכשיו יש לי פלטה - אבל היא מעלה אבק באיזשהי פינה, אני לא משתמש בה. 30. יש לי משקפיים (אוי, אני שונא להודות בזה!) 31. מה ארצה להיות כשאהיה גדול: לשונאי. 32. היום הכי גרוע בחיים שלי: אישי מדי... 33. הדבר הכי מביך שקרה לי: מביך מדי... 34. היום הכי טוב בחיים שלי: גם אישי מדי... 35. הדבר הכי חשוב לי: האנשים שיקרים לי. 36. יש חברה. |צרפדע| 37. אני פוחד להיות מושפל, פוחד שאנשים ידברו עליי מאחורי הגב. 38. לו יכולתי, הייתי שם עין על האצבע... זה הכי נוח.. בדוק. 39. אני לא זוכר על מה אני חושב לפני שאני נרדם. דברים אהובים: 48. מקום לחופשה: חו"ל... לא עקרוני איפה... 49. טעם גלידה: וניל עוגיות או ניו יורק פאדג' 50. פרי: תפוח ושזיף 51. ממתק: פופקורן? אני מקווה שזה מתאים פה 52. מכונית: כרגע אני חובב סקודה אוקטביה כיוון שזה הרכב היחידי שאני נוהג בו... 53. שיעור: השנה אני באמת לא אוהב אף שיעור.. היסטוריה זה הכי נחמד. 54. חג: חנוכה 55. יום בשבוע: שישי? שבת? 56. צבע: כתום 57. מגזין: פלייבוי 58. שם לבת/בן: הכי חשוב שזה ישתלב יפה עם שם המשפחה... אני הכי אוהב שם פרטי+שם משפחה עבריים... ואני חובב שמות משפחה שיכולים להיות גם שמות פרטיים, למשל: אופיר ניר, גיא דניאל, דניאל מאיר, נופר מור וכיו"ב. 61. חודש אהוב: יולי-אוגוסט-ספטמבר. 68. אתר אהוב: כרגע האתרים היחידים שאני מבקר בהם זה גוגל (אם אני צריך משהו) והוטמייל... וכמובן תפוז. 69. חבר לאימייל: מה? 70. בדיחה: כל עוד זה מצחיק זה בסדר... 72. מילה אהובה: אני אוהב להשתמש בכל החלופות התקניות ל"בגלל ש": מפני ש, משום ש, מאחר ש, היות ש, כיוון ש, הואיל ו... ולהשתמש כל פעם באחת אחרת. 73. נעליים: פילה ונייק. 74. תחנת רדיו: גלגל"צ. 75. חדר בבית: חדר מחשב, ואז המקלחת. ואז המטבח. מקום אחרון החדר שלי. 76. ההופעה הכי טובה שראיתי: שוטי הנבואה. 77. דיסק אהוב: הראשון של אלאניס. 78. נשיא: אימלדה מרקוס. 79. סלט: חומוס... בגדול אני בכלל לא אוכל סלטים... 80. בשר: שניצל, נקניקיות.. מה שבא ליד.. לא מת על מנגלים. 81. תוספת לפיצה: זיתים ירוקים בלבד.. או "הספיישל של עומר".. (המקום קצר מלפרט) 82. ארץ: ישראל. 83. עיר: תל אביב. 84. אגם מהמם (
): כנרת. 85. ים: התיכון. 86. מקום אהוב: בתים של אחרים... 87. ריח: של אביב. 88. רעש: את הצליל של הפלאפון שלי כשמתקבלת הודעה... 89. טעם: פופקורן בטעם חמאה 90. רגש: רגש כזה של "איזה כיף, אין לי דאגות.." 91. אוניברסיטה: תל אביב. 92. מספרף 2. 93. ספר: הארי פוטר. 95. סבתא: טובה ז"ל וחנה ז"ל. 96. סבא: נחום ז"ל וקלמן. 97. דגנים: עוגי, פרוסטיז, מיסטר שוקו, קוקופופס, כריות ועוד ועוד... אני מדלג על הדברים שאני פחות אוהב... ב- 24 השעות האחרונות: 152. שיחה רצינית: כן. 153. חיבקתי מישהו: כן. 154. רבתי עם חבר: היום, למזלי, לא. 155. בכיתי: כן. 156. צחקתי: כן. 157. גרמתי למישהו לצחוק: כן. 158. קניתי משהו: לא. 159. הסתפרתי: לא. 160. הרגשתי טיפש: קצת. 161. דיברתי עם מישהו שאני אוהב: כן. 162. התגעגעתי למישהו: מאוד. האם אי פעם... 163. סמים: לא. 164. אוריאו: כן. 165. נזרקתי: כן. 166. בגדו בי: אפשר להגיד שכן. 167. נשארתי ביום שישי בבית: כן. 168. הייתי מאוהב: כן. 169. הבית הלבן: לא. 170. מגדל אייפל: כן. 171. עישנתי: לא. 172. אלכוהול: כן. 173. מריחואנה: לא. 174. מונופול: כן. 175. טיטאניק: כן. 176. נישקתי: כן. 177. הצטרפתתי: כן. 178: הזדיינתי: לא. 179. דיאטה: לא. 180. חו"ל: כן. 181. צסעתי את השיער: לא. 182. אמבטיית קצף: לא. 183. טסתי: כן. 184. שטתי: כן. 185. רכבת: כן. 186. תאונת דרכים: כן, לא רציני. 187. פיל: לא. 188. בניתי אתר: כן. 189. ברביות: לא. 190: ער כל הלילה: כן. 191. דחפתי דברים מתחת למיטה: לא (אין מספיק רווח בין המיטה לרצפה). 192. שברתי עצם: לא. 193. ג'רי ספרינגר: כן. 194. דיברתי בשיעור: כן. 195. פחדתי מהחושך: לא. 196. בית חולים: כן. 197. תפרים: כן. 198. זרקתי מישהי והתחרטתי: לא. 199. יצאתי עם יותר מאחת בו זמנית: לא. 200. שיקרתי: כן. 201. נעצרתי: לא. 202. נרדמתי בשיעור: כן. 203. אוכל לא למטרות אכילה: כן. (פוד פייט) 204. פגשתי סלבריטי: כן. 205. עברתי על החוק: כן. 206. אהבתי עד כדי בכי: לא. 207. שנאתי את עצמי: כן. 208. נשבר לי הלב: כן. 209. שברתי למישהי את הלב: כן. 210. רציתי להרוג מישהו: לא. 211. נפלת מכיסא: כן. 212. לאפ דאנס: לא. 213. מכות: כן.

sarah

New member
:) עשית לי חשק לענות על השאלון

שעניתי על רובו ביום כיפור אך נגמר הבטריה למחשב בדקה גורלית וזה נמחק
מייג'ן!

Marsha Figg

New member
מייג'ן רומני!../images/Emo54.gif

אנחנו צריכים להקים מועדון! *רומניה גאה
*

PopPy

New member
משעמם לי../images/Emo3.gif

שאלון ענק. 1.שם מלא: אתי.
2. תאריך לידה: 22/5/88 3. כתובת: בת-ים, עירי השנואה. 4. איפה עוד גרת? שניים-שלושה מקומות שונים כאן.. 5. בית ספר: רמות בת-ים. 6. מזל: תאומים 7. מידת נעליים: 40 8. גובה: 1.65 בערך 9. מוצא: תורכיה 10. חיות מחמד: בנג'י ופרינס 11. אחים: בת יחידה 13. צבע שיער: חום 14. אורך שיער: לא מזמן קיצרתי לבערך עד הכתפיים, אולי קצת פחות. 15. צבעת פעם את השיער? למה לזרות מלח על הפצעים? ;; 16. באיזה צבע? רוצה לשחור, אמא קצת פחות
17. כיתה: י'2 סאקס. 18. מצליח בבית ספר? נקודה כואבת. בד"כ כן. שונאת מקצועות ריאליים (חוץ מכימיה).
19. תחביבים: הרבה.
20. תחביבים: עוד פעם?
21. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ספרדית ולומדת ערבית בבצפר אבל לא יודעת כלום. 22. אוהב ספורט? לא ממש.. 23. איפה נולדת? בוולפסון, נראה לי.. 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה, בהחלט. 25. רגיש לדיגדוגים? מאוד! 26. מאמין באלוהים? לא 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן, אחד חסוי. 28. מה הם? אמרתי *חסוי*.. 29. יש לך גשר? כן ;; 30. יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים לקריאה מרחוק, אבל אני ממש אוהבת אותן, הן עדינות כאלה, כמעט ולא רואים את המסגת. 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עיתונאית 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אישי מדי
33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? יש יותר מדי
34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אישי מדי
35. מה הדבר הכי חשוב לך? אמא שלי, סבא וסבתא שלי ושלושת החברים הטובים שלי. 36. יש חבר\חברה\קראש? קראש שנמשך כבר שנה. ;; 37. ממה אתה הכי פוחד? אין תגובה.
38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב, איך לא.. 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? אין תגובה.
די עם השאלות הפולשניות! 40. למה אתה הכי מתנגד? כפייה דתית. ופרחות. צריך להכחיד אותן. וגם את דודו טופז. 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? אתם רומזים שאני צריכה להיות לא מרוצה מהעובדה שאני זו אני?

למעלה