../images/Emo199.gif
איפה את/ה רואה את עצמך בעוד עשר שנים: קודם שאני אראה את עצמי עוד עשרה חודשים.. חלום אחד שהגשמת... לא בדיוק חלום אבל סיימתי משהו שלא חשבתי שאסיים. חלום אחד שאת/ה רוצה להגשים... דיסק שלי
חלום לא מציאותי... לא עולה לי עכשיו מה הדבר הכי מסוכן שעשית: העברתי תשובה בבגרות למישהי וכמעט תפסו את הדף מה הדבר הכי מטורף שעשית (יכול להיות קשור לפורום..) ממש לא עולה לי פדיחה אחת שגם פדיחה לספר אותה... אין לי פדיחה רצינית מהו היום המאושר בחייך: יום אין לי ממש אבל היו כמה רגעים.. מהו הדבר הכי מפחיד שקרה לך: אמא שלי נכנסה הביתה כשהפורצים עדיין היו בפנים. מי ישראלי בעיניך: יאיר לפיד מה הכי ישראלי העייניך: להתלונן על משהו ושניה אחר כך לעשות את זה בעצמך שאלת יאיר לפיד: מתי בכית בפעם האחרונה: אין לי זמן לזה הדבר שיכול להוציא אותך מדעתך... חוצפה של אנשים, "פתיחת עיניים", זלזול בזכויות ורגשות של אנשים. הדבר שהכי מרגיע אותך... מוזיקה, שירה מה ה"מוטו" שלך: לפעמים חלומות מתגשמים.. ודבר אחד שאת/ה מחכה לו בסופ"ש הקרוב... מספיק שזה סוף שבוע
האמת היה קצת קשה.. אבל אחלה שאלון דניאל..
איפה את/ה רואה את עצמך בעוד עשר שנים: קודם שאני אראה את עצמי עוד עשרה חודשים.. חלום אחד שהגשמת... לא בדיוק חלום אבל סיימתי משהו שלא חשבתי שאסיים. חלום אחד שאת/ה רוצה להגשים... דיסק שלי