שאלון נחמד...

שאלון נחמד...../images/Emo192.gif

סתם כי מאוד משעמם לי עכשיו...
אז תשתפו פעולה
איפה את/ה רואה את עצמך בעוד עשר שנים
חלום אחד שהגשמת...
חלום אחד שאת/ה רוצה להגשים...
חלום לא מציאותי...
מה הדבר הכי מסוכן שעשית
מה הדבר הכי מטורף שעשית (יכול להיות קשור לפורם..)
פדיחה אחת שגם פדיחה לספר אותה...
מהו היום המאושר בחייך
מהו הבדר הכי מפחיד שקרה לך
מי ישראלי בעייניך
מה היכ ישראלי העייניך
שאלת יאיר לפיד: מתי בכית בפעם האחרונה
הדבר שיכול להוציא אותך מדעתך...
הדבר שהכי מרגיע אותך...
מה ה"מוטו" שלך
ודבר אחד שאת/ה מחכה לו בסופ"ש הקרוב... סופשבוע נעים ורגוע
<אז מה אם יש עוד קצת זמן...
>

../images/Emo199.gif...

הדבר הכי בטוח זה שאני אהיה כאן.. בארץ.. מעבר לזה אין לי מושג..
חלום אחד שהגשמת...
התקבלתי לתפקיד קרבי בצה"ל (ועזבתי אותו אחי חצי שנה..
)
ללמוד קידום נוער.. ולעבוד עם בני נוער בסיכון ובמצוקה..
חלום לא מציאותי...
לשבת עם ריטה לכוס קפה...
(למרות שאני מאמינה שאם ממש רוצים משהו ומאמינים בו... הכל יכול לקרות..
מה הדבר הכי מסוכן שעשית
נרדמתי עם התנור לפני שבוע וחצי... וכמעט שרפתי את כל הבית..
בכיתה י"א נסעתי מאילת, בה גרתי, לחיפה עם חברה וישנו במלון סופ"ש שלם רק כדי ללכת למופע של ריטה ורמי.. אחרי כמה חודשית הם הגיעו גם אלינו..
לא עולה לי עכשיו... מבטיחה שאם אני יחשוב על משהו אני יחזור אליכם עם זה..
מהו היום המאושר בחייך
היום בו אחיינית שלי נולדה
מהו הבדר הכי מפחיד שקרה לך
אותו יום שכמעט שרפתי את הבית..
מי ישראלי בעייניך
סבא וסבתא שלי.. זכרונם לברכה..
מה הכי ישראלי בעייניך
יום שישי..
אתמול בלילה..
(וחשוב לציין שזה קורה פעם ביובל בערך...)
טיקטוק של שעון.. ומלא כלים בכיור!!
הדבר שהכי מרגיע אותך...
מוזיקה... וים!!
מה ה"מוטו" שלך
תן חיוך
הכל לטובה
תפנימו!|
ודבר אחד שאת/ה מחכה לו בסופ"ש הקרוב... האמת שאין לי מושג... אני לבד בבית ואין שום תוכניות.. מקווה רק לא להתחרפן מידי...

תגובה על השאלון שלך

לגבי החלום זה ממש מעניין אני עבדתי בשירות לאומי שלי עם נוער מבתי מצוקה ופשוט נהנתי ולמדתי מהם הרבה יותר אני חושבת ממה שנתתי להם , ראיתי את היכולת הנפשית שלהם בהתמודדות היומיומית עם הקושי בבית ועם הורים מכים לפעמים ,ילדי פנימיות(אני יכלה לכתוב עליהם שעה עכשיו אני ממש ממש מתגעגעת אליהם
) בקיצור הלוואי ותגשימי אותו ולגבי האמונה שאמרת ,קבלי משו שקרה לי במוצש: הייתי אצל חברה שלי,כשבאתי לסוע הבייתה באוטו המפתח נשבר לי קצת ולא הצלחתי לפתוח את הדלת ניסית ליישר אותו בכל מיני דרכים וניסית פול פעמים אבל לא הצלחתי כבר כמעט הלכתי להביא את הרזרבי מהבית אבל חברה שלי אמרה לי תנסי עכשיו שוב פעם אבל תאמיני באמת שאת יכולה לפתוח הכנסתי את המפתח ופתאום הדלת נפתחה אני הייתי בשוק תביני שלפני כן ניסינו מיליון פעם ולא נפתחה קיצר אם מאמינים הכל אפשרי(אני מאמינה שאני יקבל מעל 700 בפסיכו -מקוה שגם כאן זה יעבוד חחח) דרך אגב כמה קיבלת?

../images/Emo9.gif

וואוו.. איזה שירות לאומי חשוב.. ואני בטוחה שאת גם קיבלת ממנו המון.. כל הכבוד לך
אני בהחלט מאמינה שאני יגשים אותו... יש רק עוד כמה דברים שצריך לעשות לפני ואז אפשר להירשם למכללה.. וקטע טוב מה שסיפרת..
אתם רואים
הכי חשוב להאמין!! מה שמאמינים בו תמיד קורה
תלוי רק בנו.... ובקשר לפסיכומטרי.. בעזרת הרבה אמונה והרבה עבודה תוציאי את הציון הכי טוב שאת יכולה... מעל 700!! ובקשר אליי.. עדיין אין ציון.. מבטיחה שאם הוא יהיה סביר אני יעדכן אתכם
שיהיה יומטוב
ואל תפסיקו להאמין בעצמכם
ואל תפסיקו לשיר

Dug E

New member
../images/Emo19.gif

איפה את/ה רואה את עצמך בעוד עשר שנים? בעל חנות דיסקים/צילום..זרוק באיזה דירה בת"א :) חלום אחד שהגשמת...? להיות נאמן למישהי + קשר רציני (מעלה משנה) חלום לא מציאותי...? חיים שלמים בלי פרידות (פרידות זוגיות,מוות וכו..) מה הדבר הכי מסוכן שעשית? לא עשיתי דברים מסוכנים כי אני לא פוחד כמעט מכלום..אולי אמרתי למור לתנ"ך שיש לה כתב של שטן?
מה הדבר הכי מטורף שעשית (יכול להיות קשור לפורם..)? אממ..וואלה לא עולה לי בראש. פדיחה אחת שגם פדיחה לספר אותה...? באבובים בממדיון קלטתי את הבד ים שלי צף 5 מטר ממני..ואז הבנתי למה כולם מסתכלים עלי מוזר....... מהו היום המאושר בחייך? שהכרתי את עדי (החברה) מהו הבדר הכי מפחיד שקרה לך? אישי מידי. מי ישראלי בעייניך? ריטה ורמי מה היכ ישראלי העייניך? לקרוא למישהו "ג'ינג'י!" גם שהוא לא ג'ינג'י..או לעשות קידוש בבית עם טלויזיה ברקע. שאלת יאיר לפיד: מתי בכית בפעם האחרונה? לפני חודשיים הדבר שיכול להוציא אותך מדעתך...? שמשקרים לי. הדבר שהכי מרגיע אותך...? ריטה מה ה"מוטו" שלך? "למה לדחות למחר את מה שאתה יכול לדחות למחרתיים?"..קצת הרבה נוגד את 'יום חדש' חח.. ודבר אחד שאת/ה מחכה לו בסופ"ש הקרוב...? אין לי הרבה מה לצפות..כל השבת אני לומ לבגרות בהיסטוריה...אה יש לי הופעה של עברי לידר בגני תקוה.

אני עונה../images/Emo218.gif

סתם כי מאוד משעמם לי עכשיו... אז תשתפו פעולה
איפה את/ה רואה את עצמך בעוד עשר שנים :נשואה +... קלינאית תקשורת
חלום אחד שאת/ה רוצה להגשים... להיות משפחה אומנת /לאמץ ילדים
מה הדבר הכי מסוכן שעשית
מה הדבר הכי מטורף שעשית (יכול להיות קשור לפורם..) וכל אחד והמטורף שלו אני עליתי על מתקן כזה ע-נ-ק רצח וכשמגיעים למעלה את עם הראש הפוך פשוט לא היה לי גרון אח"כ
פדיחה אחת שגם פדיחה לספר אותה... השתכרתי בחתונה של בן דוד שלי ועשיתי פאדיחות לא קטנות
מהו היום המאושר בחייך היום שאחותי התחתנה
מהו הבדר הכי מפחיד שקרה לך יום אחד הייתי לבד בבית ופתאום מישהו דפק על הדלת זה היה בשעות הערב שאלתי מי זה והוא אומר לי אני דוד שלך תפתחי וזה היה בכלל קול לא מוכר ופתאום הוא נצמד לי לזכוכית שליד הדלת חשבתי שאני מתה עוד רגע אז התקשרתי לדודים שגרים לידי שיבואו אליי ובסוף הסתבר שהוא איזה דוד מאשדוד שאני בכלל לא מכירה
מי ישראלי בעייניך ?רובי ריבלין
מה הכי ישראלי העייניך?יום ירושלים
שאלת יאיר לפיד: מתי בכית בפעם האחרונה :ביום של ההתנתקות (חחח יצאו יל הרבה דברים ימניים ברצף)
הדבר שיכול להוציא אותך מדעתך...שמספרים לי משהו 300 פעם
הדבר שהכי מרגיע אותך... אחותי ומוזיקה
מה ה"מוטו" שלך תמיד בשמחה
והכל הכל הכל לטובה
ודבר אחד שאת/ה מחכה לו בסופ"ש הקרוב...מ-נ-ו-ח-ה סופשבוע נעים ורגוע <אז מה אם יש עוד קצת זמן...> סחטיין על השאלון

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo204.gifעונה...

נשואה, ואמא לילדים מקסימים
חלום אחד שהגשמת...
זה אולי ישמע מוזר אבל מעולם לא היו לי חלומות. אולי בתור ילדה תמיד רציתי כלב ולשבוע ההורים שלי הביאו אחד אבל אז סילקו אותו ואני זוכרת שזה שבר לי את הלב והייתי בוכה הרבה...מאז נשבעתי שאם זה לא הבית שלי, אני לעולם לא יגדל אף חיה שיצטרכו להפריד מימני...
לטייל בכל העולם
חלום לא מציאותי...
שהכסף נעלם מהעולם
מה הדבר הכי מסוכן שעשית
אמממ..יש לי אמא פרנואידית שמעולם לא איפשרה לי לעשות כלום, בטח שלא מסוכן!
טסתי לשוייץ לפני 8 שנים רק כדי להעשיר את הכתיבה שלי...מקומות שונים נותנים לי השראה אדירה לכתיבה, ואני אוהבת לכתוב אז...
יצאתי מהמקלחת במגבת וכשהשכן מימול נכנס היא פתאום נפלה לי...
מהו היום המאושר בחייך
האחרון היה ב-18/12 היכל התרבות- הופעה של ריטה...זה לא יום אלא שעתיים מאושרות ביותר! אחרי זה יורדים מהעננים וחוזרים למציאות...
מהו הדבר הכי מפחיד שקרה לך
הלכתי לעיבוד עם האוטו ביום שישי אחד והגעתי ללוד...מאז אמא שלי לא מרשה לי לצאת עם האוטו מחוץ לעיר וכבר שנתיים וחצי שיש לי רישיון וחוץ מהפעם הזאת מעולם לא יצאתי מחוץ לעיר..
מי ישראלי בעייניך
בן אדם כאילו?! יהודה ברקן נראה לי...משום מה כשאני נזכרת בו עולה לי חיוך..ואולי גם כל משתתפי "הלהקה"
מה היכ ישראלי העייניך
השיפודיות בצמתים
בבסיס כשהעמיסו עליי עבודה והשאירו אותי לבד כל הלילה לעבוד...
שאני חוזרת הביתה אחרי לילה ואני מוצאת את כל החדר שלי הפוך כך שעד שאני לא מסדרת אותו אני לא יכולה לישונשון. אבל יותר מטריף אותי שמישהו מושך לי את השמיכה רק מהציפה שלה ואז כל השמיכה מתגלגלת בפנים ויש לי בסוף גוש של פוך מצופה!
הדבר שהכי מרגיע אותך...
מוזיקה, והשירים "נוצה ברוח" ו-"אני חיה לי מיום ליום"
מה ה"מוטו" שלך
אל תרפו מהמוזיקה לעולם...
ודבר אחד שאת/ה מחכה לו בסופ"ש הקרוב...
לישון ולכתוב...

mikko1

New member
התשובות שלי

איפה אני רואה את עצמי בעוד 10 שנים? מקווה כבר להיות נשוי ועם ילד/שניים ואיזה כלב. חלום שהגשמתי: להגיע לאוניברסיטה. זה לא היה כ"כ פשוט, אבל הצלחתי. חלום שאני רוצה להגשים: לחיות בלי דאגות על הראש, ולגרום ליהודי לעלות לארץ. דבר מסוכן שעשיתי: לא משהו מיוחד. היום המאושר בחיי: 9.5.98 הדבר הכי מפחיד שקרה לי: לא משהו יוצא דופן. מה ישראלי בעיניי? "חום" "משפחה". מתי בכיתי לאחרונה: לפני שבוע וחצי, בגלל אהבה... הדבר שיכול להוציא אותי מדעתי: שנאת חינם. אנשים ששונאים בני אדם בלי סיבה. הדבר שהכי מרגיע אותי: מוזיקה. מוטו בחיים: לקבל כל אדם כמו שהוא. דבר שאני מחכה לו בסופ"ש: לנוח

yoramor1

New member
טוב הרבה זמן לא כתבתי, אז הנה סיבה.

הרבה זמן לא כתבתי בפורומים השונים, הנה סיבה להתחיל. שאלון מדליק! איפה את/ה רואה את עצמך בעוד עשר שנים - לבטח באחת הכיתות ממשיך ללמד, ואולי סוף סוף אני אסיים כבר את התואר השני שלי!!! חלום אחד שהגשמת...יש לי בית, אישה וילדה אחת מדהימה. אני לא יודע אם כבר ספרתי למישהו, אבל השני/יה בדרך!!! סוף רביעי. אז תחזיקו אצבעות. חלום אחד שאת/ה רוצה להגשים...הצגת יחיד, צחוק בכי וריגוש לאורך שעתיים של סיפור אוטוביוגרפי שלי. חלום לא מציאותי...להיות שם כשזה קורה ולבקש הדרן. מה הדבר הכי מסוכן שעשית - סקס בלי קונדום. מה הדבר הכי מטורף שעשית (יכול להיות קשור לפורם..) כתבתי מאמר והעזתי לפרסם אותו באתר של מיכל. "הי אתה קח אותי צידה לדרך". עד היום כשאני קורא אותו אני קצת נבוך ולא מצליח להבין מאיפה האומץ להעלות כזה דבר לרשת. פדיחה אחת שגם פדיחה לספר אותה...מישהו אמר לי שזה קרה פעם גם לריטה, אני חושב שזה קרה לי קודם, אבל בהצגת סיום שנה ביב' עשיתי פיפי באמצע מרוב צחוק על הבמה. מהו היום המאושר בחייך - שחר נולדה! מהו הבדר הכי מפחיד שקרה לך - פעם ראשונה בחיי, שניה אחרי שאמא שלי עצמה עיניים לתמיד, הייתי לבד, לבד. זה הכי הפחיד אותי, זה עדיין מפחיד אותי לפעמים. כבני אדם אלוהים נותן לנו כלים וכישורים להתמודד עם כמעט כל דבר, להתמודד עם בדידות זה לא אחד מהם. מי ישראלי בעייניך - הנהג שצופר כשהירוק עדיין לא הספיק להידלק, זה שלא נותן זכות קדימה, זה שצועק ומדבר בפלאפון באמצע הרחוב, זה שנדחף לתור ועוד מתעצבן מה פתאום מעירים לו, זה שמדליק נר נשמה למישהו שהוא לא מכיר ולו רק בשביל להזדהות, כאילו שזה יעזור. מה היכ ישראלי העייניך - להתלונן על כל אלו מהסעיפים הקודם. שאלת יאיר לפיד: מתי בכית בפעם האחרונה - אתמול. תלמידה שלי שהאמנתי בה כל כך, ספרה לי שבבגרות של יום שני היא קיבלה בלאקאווט ויצאה באמצע המבחן והרימה ידיים. זה הטריף אותי, הייתי צריך או יכול לעשות קצת יותר, אני בטוח! הדבר שיכול להוציא אותך מדעתך...כשפותחים מגרה ולא סוגרים, כשמקפלים את קצה הדף בספר כדי שידעו לחזור למקום שהפסיקו, כשלא מחזירים דברים למקום, כשאומרים לי שאני אף פעם לא עונה אבל משום מה לא טורחים להשאיר הודעה. אה, כן, וכשלא עונים לממתינות. הדבר שהכי מרגיע אותך...שחר, יום שבת בבקר, שוכבת עלי על הבטן, ומשמיעה קולות מוזרים. מה ה"מוטו" שלך - השתמש בראש התייעץ בלב, ולך תמיד עם האינסטינקט שלך, אם תצליח זה בזכותך, אם תיכשל זה בגללך, השכל ולמד והמשך הלאה. ודבר אחד שאת/ה מחכה לו בסופ"ש הקרוב...אולטרסאונד, ביום שישי ב-14:00 סוף סוף נדע אם זה בן או בת. סוף שבוע קסום ומוצלח לכולכם.

יהורם...

קודם כל... המוווווון מזל טוב
שיהיה המון בהצלחה באולטרסאונד ובהמשך.. נשמח לשמוע אם זה בן או בת..
(אם מתאים לך לספר כמובן) בקשר לרגע המפחיד בחייך... מאוד מוכר לי... אני אומנם הייתי ממש תינוקת כשזה קרה... אבל זה מלווה אותך כל החיים... אל משנה הגיל.. בקיצור... היה מאוד מעניין לקרוא את התשובות שלך
שמחה שקפצת לבקר

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo204.gifשחר....../images/Emo99.gif

יהורם- כל שאני יכולה לאחל לעצמי אחרי שקראתי את מה שכתבת, זה אושר כשלך כשאתה רואה את שחר, משחק איתה ונושם אותה אלייך....אין טוב ויפה מזה
רציתי לשאול אותך באותה ההזדמנות- מה אתה בעצם לומד?! סיפרות? ומורה למה אתה? ד"א המאמר שלך "הי אתה קח אותי צידה לדרך" הוא אחד המקסימים שקראתי..באמת! אף פעם לא התרגשתי ונפעמתי ממשהו בו זמנית כמו הכתיבה שלך יהורם! דבר מאוד מרכזי בחיי היא הכתיבה! היא מפלט בישבילי מהרבה צרות בחיים ואני רק יכולה לאחל לעצמי שיום אחד אני יזכה להגיע לרמה שלך...או לפחות לחצי הדרך... אהה...מזל טוב
מחכה לשמוע על תוצאות הבדיקה, ונשיקה ובהצלחה לאישה מימני...

yoramor1

New member
פרינסס ג'ינה...

תודה על המחמאות, קטונתי! שנית, אני מורה לספרות ולשון, בזה עשיתי את התואר שלי. אמא שלי רצתה שאהיה רופא/מנתח ראש. יצאתי מנתח אבל מסוג אחר, מנתח שירים ומשפטים בלשון. יותר טוב מכלום לא? תמשיכי לכתוב זה עוזר לעצמך ונותן משהו לאחרים. אין כיף גדול מזה. אה כן, התוצאות. מסתבר שהאוטלרסאנוד של היום עסקה בבדיקה שנקראת שקיפות עורפית (אין לי הרבה הסברים למה זה?) חשבתי שזה יתן לי תשובה לגבי מן הילוד, מסתבר שנצטרך לחכות עוד שבועיים. מבטיח לעדכן. סוף שבוע חמים. יהורם.

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo204.gifגם אתה פה בשעה כזאת???

מסתבר שכולנו חיות לילה...

yoramor1

New member
פרינסס ג'ינה...

תודה על המחמאות, קטונתי! שנית, אני מורה לספרות ולשון, בזה עשיתי את התואר שלי. אמא שלי רצתה שאהיה רופא/מנתח ראש. יצאתי מנתח אבל מסוג אחר, מנתח שירים ומשפטים בלשון. יותר טוב מכלום לא? תמשיכי לכתוב זה עוזר לעצמך ונותן משהו לאחרים. אין כיף גדול מזה. אה כן, התוצאות. מסתבר שהאוטלרסאנוד של היום עסקה בבדיקה שנקראת שקיפות עורפית (אין לי הרבה הסברים למה זה?) חשבתי שזה יתן לי תשובה לגבי מן הילוד, מסתבר שנצטרך לחכות עוד שבועיים. מבטיח לעדכן. סוף שבוע חמים. יהורם.

yaeli 101

New member
יהורם יקירי

גם לימוד ספרות זה סוג של ניתוח מח... רק כדי להבין את המורים לספרות שמנסים להסביר לנו למה התכוון המשורר, ובעצם גם הם לא ממש יודעים למה הוא התכוון, זה ניתוח רציני מאוד... ובכלל כל המורים האלה... רק משגעים את השכל כל היום
שבת קסומה לך יעל

yaeli 101

New member
יהורם

מזל טוב יקירי - איך לא מספרים לי דברים כאלה? נראה לי שהגיע הזמן שתראה סימון חיים... סוף שבוע מקסים לך יעל

Dug E

New member
שחר הזאת.................../images/Emo99.gif

חבל שרק דרך הפורום אני רואה אותה גדלה ומתייפייפת לה. אני זוכר תיום שהיא נולדה איך הייתם מאושרים,עזוב תיום שהיא נולדה,תיום שסיפרת לנו שרוית בהריון,כמה הייתה מאושר,ועכשיו אני בטוח שיותר. המון מזל טוב ובהצלחה בהריון החדש,שיהיה הריון קל

michalm83

New member
יהורם...

המון המון המון מזל טוב
שיהיה לך סוף שבוע מקסים... מיכל. נ.ב: תעדכן אותי כשתקבל את הדואר

pc girl

New member
../images/Emo192.gif

איפה את/ה רואה את עצמך בעוד עשר שנים? בסוף תואר ראשון חלום אחד שהגשמת...? פגשתי את ריטה חלום אחד שאת/ה רוצה להגשים...? לעשות צניחה חופשית ביומולדת 16 .. חלום לא מציאותי...? לעשות צניחה חופשית ביומולדת 16
מה הדבר הכי מסוכן שעשית? לא עולה לי משהו.. מה הדבר הכי מטורף שעשית (יכול להיות קשור לפורם..)? גם לא עולה לי.. פדיחה אחת שגם פדיחה לספר אותה...? כשהייתי קטנה היו צריכים לעקור לי שן ומרוב פחד נשכתי את הרופא
מהו היום המאושר בחייך? היום שפגשתי את ריטה מהו הבדר הכי מפחיד שקרה לך? אמ.. רכבתי פעם על סוס והוא התחיל לרוץ ולהשתגע ולא הצלחתי לעצור אותו.. מי ישראלי בעייניך? אריק איינשטיין מה היכ ישראלי העייניך? פלאפל
שאלת יאיר לפיד: מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול הדבר שיכול להוציא אותך מדעתך...? רוע הדבר שהכי מרגיע אותך...? מוזיקה ושוקולד מה ה"מוטו" שלך? חיה ותן לחיות ודבר אחד שאת/ה מחכה לו בסופ"ש הקרוב...? לנוח

למעלה