שאלון נחמד-בהצלחה

בתיה 35

New member
שאלון נחמד-בהצלחה

1. מבחן של רמת המתח 1. האם שנתך רגועה? - אני ישן כמו תינוק (0), - אני ישן שינה שטחית(4). 2. האם אתה נרדם בקלות? - כן(0). אם התשובה היא ´לא´,בחר אחת מהאפשרויות הבאות: - אני נרדם רק אחרי קריאת תפילה או טקסים אחרים (2), - אני מתגלגל במיטה עד אור הבוקר (3), - אני מפנטז על עברי הרחוק בכמיהה אין סופית (5), - אני נעזר בקריאת ספר באנגלית על פוליטיקה ישראלית(7) 3. האם אתה מתעורר במשך הלילה? לא (0). אם התשובה היא ´כן´, מה הסיבה להתעוררות? - צורך בלתי נשלט לבקר בשירותים (4), - רעשים ברקע (3), - סתים (6), - חלום בלהות (8), - הרגשת חנק או דום נשימה (10). 4. האם אתה מתעורר משנתך רענן ועירני? - כן(0). אם התשובה היא ´לא´, בחר באחת מהאפשרויות הבאות: - מרגיש כמו סמרטוט (3), - מרגיש כמו מלפפון סחוט (5), - חש צורך בלתי נשלט להפסיד יום עבודה/לימודים (8), - נשאר לישון עד הצהריים (10). 5. האם אתה סובלני כלפי הסובבים אותך? - כן,אני מקשיב להם ומקבל אותם (0), -אני מקשיב,אך לא מקבל אותם (5), - כולם טיפשים,הלואי שישתקו (10). 6. כיצד אתה מגיב כשאומרים לך דברים שאינך מסכים עימם? - אני מסביר את עמדתך בשלוה (0), - אני כועס,אך מתווכח בנימוס (2), - אני מסכים כלפי חוץ,אך כועס בלבי (5), - אני כועס אך שותק (7), - אני צועק ורב (6), - אני כועס ומרביץ (10), - אני מאיים באקדח ודורש מהדובר שחזור בו מדבריו (12). 7. כיצד אתה מתנהג עם ילדך כשהוא לא מקשיב/מתייחס לדבריך? - אני חוזר על בקשתי בטון רגוע עד שיענה (0), - אני מעלה את הטון ומאיים בעונש (5), - אני צועק ומשתולל (8), - אני מכה את הילד ואת כל מי שמתערב (10). 8. כיצד אתה מגיב לסירוב של בת זוגתך להצטרף אליך לסרט שבחרת? - אני מסכים לכבד את בחירתה (0), - אני מנסה לשכנע אותה בנימוס (2), - אני מנסה לשכנע אותה ב"איומים"-חכי,חכי...גם אני אעשה לך את זה (4), - אני מתרגז ומבטל את היציאה (6), - אני יוצר מריבה רצינית ומזכיר לה את כל "חטאייה" הקודמים (8), - אני מרביץ לה וגורר אותה בכוח סרט (10). 9. האם אתה מרוצה ממקום עבודתך? כן (0). אם התשובה היא ´לא´, בחר באחת מהאפשרויות הבאות: - בינתיים אני מסתדר,אך מתכוון לעזוב בקרוב (3), - מה אני אעשה? מיתון...(5), - הבוס די עולה לי על העצבים,אך אני מסדר אותו היטב (6), - אני מרגיש כמו בגן חיות,הם כולם קופים! (8), - בא לי לנעול את הבוס בשירותים ולסתום ביוב- שייחנק! (10), - יום אחד אני אופיע עם מחסנית מלאה ואמסמר את כולם אל הקיר! (20). 10. כיצד תגיב כשבעודך נוהג לפי החוק ונהג אחר "חותך אותך" ומסכן את חייך? - נושם נשימה עמוקה ומודה לבורא שניצלת (0), - מקלל את הנהג בלבך, ומאחל לו "חיים ארוכים" (3), - מקלל בקול,מוציא את ידך מהחלון ועושה תנועות של "אהבה" (6), - מצפצף ארוכות,חוסם את רכבו, יוצא מהאוטו ומרביץ לנהג/ רכבו (10), - שולף אקדח ויורה ב"עבריין" (20). מקרא הניקוד: 0-10 רגוע (רגוע עד כדי ריחוף), 10-45 מתח קל (אדם נורמלי), 45-68 מתח בינוני (ישראלי מצוי), 68-90 מתח רב (הר געש לפני התפרצות), 90-120 מתח אין סופי (מסוכן לזולת וזקוק לבידוד).

ben 911

New member
בתיהל'ה. בחנתי את עצמי, התוצאה: 12-מינוס

כי בשאלה מס 1.. אינני ישן כמו תינוק. אלא ישן כמו תינוקת.

ש ר ה לה

New member
20 נקודות זה בסדר???

רק מה שבן אמר לי על 'כוסית על' ,מדיר שינה מעיני, לא יוצא לי מהראש, מדאיג לי ת'לב... כי לרדת במשקל זה סיפור בכלל לא קל...

למעלה