תורי
1. את אישה?
לא, אני ילדה
2.את גאה בעובדה שאת אישה?
--- 3. תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה:
--- 4. תני לי 10 סיבות למה לא להיות אישה:
להשאר ילדה הכי כיף, בלי צרות בלי דאגות, לעשות כל היום שטויות?! מתאים לי!! חוץ מזה נשים סובלות מלידה, מחזור, כאבי מחזור, צריך לעשות שפם מפשעות רגליים ידיים עוד משהו?! (אני סובלת מכל אלה כמובן כמו כל אחת מאיתנו מהבנות) אבל אם הייתה לי את האפשרות הייתי רוצה להיוולד כבן :] 5. הריון, מתנה או נטל?
גם וגם.. בטן נורא יפה בעינייי.. אבל הלידה ומה למלווה לאחר מכן (התינוק) בעעע צעקות צרחות הרבה הרבה קקי לא לא לא.. 6. את\\ה חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח או במשרה מלאה?
משרה מלאה, תתפלאו אבל אני נוהגת יותר טוב מכל בן שפגשתי בחיים שלי.. זה כבר אומר משהו לא? 7. לטפל בילדים, לבד, או עם אישך (לא בעלך..את כלבה שלו או משהו?!)?
לא הבנתי את השאלה 8. מחזור, איך את מסתדרת עם זה?
אני לא. אבל מה לעשות ככה נולדתי.. בת 
9. ורוד, רק לבנות?
בהחלט. 10. שבירת הסטיגמה הדבילית, האם את מפליצה ותוקעת גרעפסים?
מה פתאום!!!!! אני לא מפליצה אני מפריחה ריחות דאודורנט נעימים בכל רחבי הבית ויש לי כפתור חמוד על העורף שניתן להקציב בו את כמו ההפרחות כל 9, 12, או 30 דקות! 11. למה אנחנו מורידות שיער ברגליים, בבית השחי וכו'?
כי זה הכי נעים לשכשך ברגליים החלקות
אני אישית מכורה להרגשה הזאת.. ואני בטוחה שגם הבנים בעד חחחח 12. ומה עם הידיים, את מורידה עד כדי כך?
בוודאי, לא יכולה לראות על עצמי שיערות מיותרות 13. מענגת את עצמך?
יש לי חבר בשביל זה לא?! 14. האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל?
עישון- נגד.. שתייה- בעד רק כשיש סיבה ממש מוצדקת 15. להתלבש כמו בן זה נראה לכן מוזר?
לפעמים כשזה ממש מוקצן 16. מה דעתך על טראנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה?
למה? בן זה הכי אחי 17. לסביות, דרך חיים או דוחה אחרים?
נראה לי שבכל בת מאיתנו חבוי היצר הזה לנסות עם בת, אבל אין שום דרך בעולם שבת תעניק לבת תענוג כמו הבנים לנו הבנות... :} 18. כדורגל או אחר הצהריים אצל הקוסמטיקאית?
לא זה ולא זה 19. שמה לק על הציפורניים כתחביב יום יומי?
שקוף 20. איפור, אצלי זה הולך חזק, מה איתך?
ממש לא.. כמעט ובלי, רק סומק 21. יש מקצועות כמו כבאי, נהג אוטובוס וכו' שבדר"כ מתבצעים ע"י גברים, האם כאישה היית עושה אותם או חושבת שניתן לבצעם ע"י אישה?
בהחלט.. אבל יש הרבה תפקידים אחרים בהם הנשים יכולות לשבת רגל על רגל ולהרוויח כסף טוב.. למה להסתכן בשביל זה יש לנו את הגברים שלנו!!! 22. קרבי זה הכי אחותי?
ברור 23. בנות ראפריות, מגניב או מזעזע?
לא מזעזע, אבל בינינו הבנות לא מצליחות פה 24. בנות עם שיער קצר או ארוך?
ארוך הכי יפה, אבל אני אישית לא מסתדרת עם שיער ארוך,מממ כל אחד ואיך שנוח לו 25.תתארי איך את הולכת מכות...(לא כמו הבנים שטוענים שאנחנו שולפות ציפורניים כפנטזיה מינית שלהם)-
חחח זה מחזה מצחיק.. אני עוצמת עיניים ומתחילה לחלק כאפות לכל הכיוונים בתקווה שזה יפגע.... אבל זה רק עם החבר, הרי אני ילדה טובה
אני לא הולכת מכות!!!! 26. דוגמניות- עם נסגד או עם נכחד?
נכחד, עם הזמן אני מתחילה לראות דוגמניות יותר ויותר מכוערות ודווקא כאלו מעדיפים עכשיו עם פנים מזעזעות בלי שום פרופורציות, העיקר גובה ורגליים ארוכות... מזהההה??? 27. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך?
הבן עם הבת, אבל כל מקרה לגופו 28. אוהבת את אמא שלך?
ברור זאת אמא שלי
29. היית מחליפה אותה בעוד אבא?
יש לי רק אמא, ולא הייתי מחיפה אותה בשום דבר 30. מה עדיף, אחות או אח?
יש לי אחות קטנה והיא נורא מציקה, אבל אומרים שאח יותר מעצבן.. אז לא יודעת כבר 31. כשתהיי נשואה, האם את תנקי לבד ותבשלי לבד, או תתני לאישך לבצע את רוב מטלות הבית ?
בעלי יהיה שותף איתי לכל עבודות הבית, אני עושה כלים, הוא מוציא את הזבל, אני שותפת ריצפה הוא שואב... 32. האם תהיי חכמה כמוני ותכני את "בעלך" כ-אישך...?
קוראים לאישה "אישה" כי מאיש עשו אותה, לא ההיפך.. 33. האישה בזמן ...אתן יודעות..אההמ אההמ....צריכה להיות למעלה או למטה?
תלוןי במצב הרוח לא? משעמם להיתקע על אותו הדבר , פעם ככה פעם ככה 34. זמרות או זמרים?
זמרים 35. האם מקצוע הריקוד הוא נשי או שמה סטיגמה זו כבר נעלמה?
אוקיי כאן הנושא הרגיש, רקדן הוא רקדן לא משנה עם זה בן או בת, הכי חשוב זה יכולת הביטוי של הרגשות ולהוציא אותן החוצא כתנועה.. 36. את מאמינה שעם סקס אפיל כמו שלנו אפשר להגיע רחוק (במקצוע)..והאם את מתכוונת להשתמש ביתרון זה?
ברור אם כבר נולדתי בת למה לא לנצל את זה? הרי יש לי את הכוח הנשי!!!! 37. במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיי גדולה?
ללמוד עיצוב פנים ובמקביל להשקיע בתחום הריקוד... כשנגיע לגשר נחצה אותו.. 38. בצבא...מה תרצי לעשות?
סייעת רופא שיניים, נהגת האמר קרבי, מדריכת קושר קרבי, משקית ניהול והצלה, ופקחית טיסה... מתלבטת
חבל שאי אפשר הכל בבת אחת 39. מה דעתך על מגזין פלייבוי? מבזה או שווה?
מבזה... למרות שאם תשימו לב הרבה צילומים מקצועיים ויפים... מממ לא יודעת 40. הסבירי בבקשה מהי דעתך על תגובת האגו המנופח של בנים כאשר הם מובסים ע"י בנות:
--- 41. האם את פועלת בדרך כלשהיא לשיפור מעמד האישה?
לא חסר לי מה לעשות בחיים.. ומי ששולט במעמד האישה זה כל אישה לגופה... עובדה שיש הרבה שהגיעו רחוק.. לא? אני דואגת לעצמי. 42. את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שהיא עשתה?
חחחח לא! 43. תודו, נכון שאנחנו יותר חכמות מבנים?
אכן 44. נכון שאנחנו יותר מוכשרות מהם? (יאללה זרמו איתי חחח)
אכן 45. מסכימה עם הרעיון לתת פטור, לפחות חלקי, משכ"ל לימוד לסטודנטיות למקצועות שבהם קיים כרגע מיעוט נשי?
מה? 46. תצאי עם מישהו שהוא יותר "מושך " ממך?
לא יודעת 47. מה דעתך על בנים שטחיים? שמחפשים רק את ההכי יפות והכי שוות?
בנים?! הבנות הכי יפות והכי שוות לא תמיד הכי חכמות או הכי מתוקות או הכי מתחשבות.. שכל אחד יקח בחשבון מה יותר חשוב לו.. לא?! 48. ותודו שלפעמים אנחנו נורא צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את היפה והשווה?
49.את מפחדת מגו'קים או חרקים אחרים למינהם?
מעכבישים מאוד.. 50. איך תגיבי כשתראי את החרק שאת הכי מפחדת ממנו?
אני מניחה שאני ארסק אותו עם הפריט הכי קרוב שיהיה לידי 51. תגלי שהחבר שלך מתאפר..איך תגיבי?
אראה לו את האתר ההיכריות ההומואי ואגיד לו יפה שלום... ואלך לחפש לי חבר אחר? 52. מהו הסטטוס החברתי שלך..אם יש בכלל(פאקצה, סנובית,פריקית..)
קיצ'ית 53. איך תרצי שהבית שלך יראה?
גדול ומרווח עם ג'קוזי ו2 אמבטיות 2 שירותים נפרדים למקרה שבעלי יעשה קקי באחד מהם 54. איך החדר שלך נראה כיום?
יפה 55. את עוסקת בספורט כלשהוא?..אם כן איזה?
רקדנית זה לא ספורט זה אורח חיים 57. מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך?
משעשעת את עצמי 58. יש לך חבר?
כן 59. את מתאהבת מהר?
כן