שאלון משעשע

תורי :)

1. את אישה?לא, אני ילדה :) 2.את גאה בעובדה שאת אישה?--- 3. תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה:--- 4. תני לי 10 סיבות למה לא להיות אישה: להשאר ילדה הכי כיף, בלי צרות בלי דאגות, לעשות כל היום שטויות?! מתאים לי!! חוץ מזה נשים סובלות מלידה, מחזור, כאבי מחזור, צריך לעשות שפם מפשעות רגליים ידיים עוד משהו?! (אני סובלת מכל אלה כמובן כמו כל אחת מאיתנו מהבנות) אבל אם הייתה לי את האפשרות הייתי רוצה להיוולד כבן :] 5. הריון, מתנה או נטל? גם וגם.. בטן נורא יפה בעינייי.. אבל הלידה ומה למלווה לאחר מכן (התינוק) בעעע צעקות צרחות הרבה הרבה קקי לא לא לא.. 6. את\\ה חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח או במשרה מלאה?משרה מלאה, תתפלאו אבל אני נוהגת יותר טוב מכל בן שפגשתי בחיים שלי.. זה כבר אומר משהו לא? 7. לטפל בילדים, לבד, או עם אישך (לא בעלך..את כלבה שלו או משהו?!)? לא הבנתי את השאלה 8. מחזור, איך את מסתדרת עם זה?אני לא. אבל מה לעשות ככה נולדתי.. בת :) 9. ורוד, רק לבנות?בהחלט. 10. שבירת הסטיגמה הדבילית, האם את מפליצה ותוקעת גרעפסים?מה פתאום!!!!! אני לא מפליצה אני מפריחה ריחות דאודורנט נעימים בכל רחבי הבית ויש לי כפתור חמוד על העורף שניתן להקציב בו את כמו ההפרחות כל 9, 12, או 30 דקות! 11. למה אנחנו מורידות שיער ברגליים, בבית השחי וכו'?כי זה הכי נעים לשכשך ברגליים החלקות
אני אישית מכורה להרגשה הזאת.. ואני בטוחה שגם הבנים בעד חחחח
12. ומה עם הידיים, את מורידה עד כדי כך?בוודאי, לא יכולה לראות על עצמי שיערות מיותרות 13. מענגת את עצמך? יש לי חבר בשביל זה לא?! 14. האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל?עישון- נגד.. שתייה- בעד רק כשיש סיבה ממש מוצדקת 15. להתלבש כמו בן זה נראה לכן מוזר?לפעמים כשזה ממש מוקצן 16. מה דעתך על טראנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה?למה? בן זה הכי אחי 17. לסביות, דרך חיים או דוחה אחרים?נראה לי שבכל בת מאיתנו חבוי היצר הזה לנסות עם בת, אבל אין שום דרך בעולם שבת תעניק לבת תענוג כמו הבנים לנו הבנות... :} 18. כדורגל או אחר הצהריים אצל הקוסמטיקאית?לא זה ולא זה 19. שמה לק על הציפורניים כתחביב יום יומי?שקוף 20. איפור, אצלי זה הולך חזק, מה איתך?ממש לא.. כמעט ובלי, רק סומק 21. יש מקצועות כמו כבאי, נהג אוטובוס וכו' שבדר"כ מתבצעים ע"י גברים, האם כאישה היית עושה אותם או חושבת שניתן לבצעם ע"י אישה?בהחלט.. אבל יש הרבה תפקידים אחרים בהם הנשים יכולות לשבת רגל על רגל ולהרוויח כסף טוב.. למה להסתכן בשביל זה יש לנו את הגברים שלנו!!! 22. קרבי זה הכי אחותי?ברור 23. בנות ראפריות, מגניב או מזעזע?לא מזעזע, אבל בינינו הבנות לא מצליחות פה 24. בנות עם שיער קצר או ארוך?ארוך הכי יפה, אבל אני אישית לא מסתדרת עם שיער ארוך,מממ כל אחד ואיך שנוח לו 25.תתארי איך את הולכת מכות...(לא כמו הבנים שטוענים שאנחנו שולפות ציפורניים כפנטזיה מינית שלהם)- חחח זה מחזה מצחיק.. אני עוצמת עיניים ומתחילה לחלק כאפות לכל הכיוונים בתקווה שזה יפגע.... אבל זה רק עם החבר, הרי אני ילדה טובה
אני לא הולכת מכות!!!!
26. דוגמניות- עם נסגד או עם נכחד?נכחד, עם הזמן אני מתחילה לראות דוגמניות יותר ויותר מכוערות ודווקא כאלו מעדיפים עכשיו עם פנים מזעזעות בלי שום פרופורציות, העיקר גובה ורגליים ארוכות... מזהההה??? 27. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך?הבן עם הבת, אבל כל מקרה לגופו 28. אוהבת את אמא שלך? ברור זאת אמא שלי
29. היית מחליפה אותה בעוד אבא?יש לי רק אמא, ולא הייתי מחיפה אותה בשום דבר 30. מה עדיף, אחות או אח?יש לי אחות קטנה והיא נורא מציקה, אבל אומרים שאח יותר מעצבן.. אז לא יודעת כבר 31. כשתהיי נשואה, האם את תנקי לבד ותבשלי לבד, או תתני לאישך לבצע את רוב מטלות הבית ?בעלי יהיה שותף איתי לכל עבודות הבית, אני עושה כלים, הוא מוציא את הזבל, אני שותפת ריצפה הוא שואב... 32. האם תהיי חכמה כמוני ותכני את "בעלך" כ-אישך...?קוראים לאישה "אישה" כי מאיש עשו אותה, לא ההיפך.. 33. האישה בזמן ...אתן יודעות..אההמ אההמ....צריכה להיות למעלה או למטה?תלוןי במצב הרוח לא? משעמם להיתקע על אותו הדבר , פעם ככה פעם ככה 34. זמרות או זמרים?זמרים 35. האם מקצוע הריקוד הוא נשי או שמה סטיגמה זו כבר נעלמה?אוקיי כאן הנושא הרגיש, רקדן הוא רקדן לא משנה עם זה בן או בת, הכי חשוב זה יכולת הביטוי של הרגשות ולהוציא אותן החוצא כתנועה.. 36. את מאמינה שעם סקס אפיל כמו שלנו אפשר להגיע רחוק (במקצוע)..והאם את מתכוונת להשתמש ביתרון זה?ברור אם כבר נולדתי בת למה לא לנצל את זה? הרי יש לי את הכוח הנשי!!!! 37. במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיי גדולה?ללמוד עיצוב פנים ובמקביל להשקיע בתחום הריקוד... כשנגיע לגשר נחצה אותו.. 38. בצבא...מה תרצי לעשות?סייעת רופא שיניים, נהגת האמר קרבי, מדריכת קושר קרבי, משקית ניהול והצלה, ופקחית טיסה... מתלבטת
חבל שאי אפשר הכל בבת אחת
39. מה דעתך על מגזין פלייבוי? מבזה או שווה?מבזה... למרות שאם תשימו לב הרבה צילומים מקצועיים ויפים... מממ לא יודעת 40. הסבירי בבקשה מהי דעתך על תגובת האגו המנופח של בנים כאשר הם מובסים ע"י בנות:--- 41. האם את פועלת בדרך כלשהיא לשיפור מעמד האישה?לא חסר לי מה לעשות בחיים.. ומי ששולט במעמד האישה זה כל אישה לגופה... עובדה שיש הרבה שהגיעו רחוק.. לא? אני דואגת לעצמי. 42. את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שהיא עשתה?חחחח לא! 43. תודו, נכון שאנחנו יותר חכמות מבנים?אכן 44. נכון שאנחנו יותר מוכשרות מהם? (יאללה זרמו איתי חחח)אכן 45. מסכימה עם הרעיון לתת פטור, לפחות חלקי, משכ"ל לימוד לסטודנטיות למקצועות שבהם קיים כרגע מיעוט נשי?מה? 46. תצאי עם מישהו שהוא יותר "מושך " ממך?לא יודעת 47. מה דעתך על בנים שטחיים? שמחפשים רק את ההכי יפות והכי שוות?בנים?! הבנות הכי יפות והכי שוות לא תמיד הכי חכמות או הכי מתוקות או הכי מתחשבות.. שכל אחד יקח בחשבון מה יותר חשוב לו.. לא?! 48. ותודו שלפעמים אנחנו נורא צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את היפה והשווה?
49.את מפחדת מגו'קים או חרקים אחרים למינהם?מעכבישים מאוד.. 50. איך תגיבי כשתראי את החרק שאת הכי מפחדת ממנו?אני מניחה שאני ארסק אותו עם הפריט הכי קרוב שיהיה לידי 51. תגלי שהחבר שלך מתאפר..איך תגיבי?אראה לו את האתר ההיכריות ההומואי ואגיד לו יפה שלום... ואלך לחפש לי חבר אחר? 52. מהו הסטטוס החברתי שלך..אם יש בכלל(פאקצה, סנובית,פריקית..)קיצ'ית 53. איך תרצי שהבית שלך יראה?גדול ומרווח עם ג'קוזי ו2 אמבטיות 2 שירותים נפרדים למקרה שבעלי יעשה קקי באחד מהם 54. איך החדר שלך נראה כיום?יפה 55. את עוסקת בספורט כלשהוא?..אם כן איזה?רקדנית זה לא ספורט זה אורח חיים 57. מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך?משעשעת את עצמי 58. יש לך חבר?כן 59. את מתאהבת מהר?כן

יאי.

1. את אישה? יש הטוענים. 2.את גאה בעובדה שאת אישה? גאה? יש ארבעה מיליארד כאלו. 3. תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: א. כי אין סיכוי שיהיה לך זין קטן. ב. כי לא יצלבו אותך אם תימשכי לגברים. ג. כי יש סיכוי די מזערי שיהיו לך שיערות על התחת. ד. כי "כוסית" היא מחמאה עבורנו. ה. כי אני לא באמת מוצאת סיבה חמישית. 4. תני לי 10 סיבות למה לא להיות אישה: די נו. 5. הריון, מתנה או נטל? קקי. 6. את\ה חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח או במשרה מלאה? במשרה מלאה במטבח. 7. לטפל בילדים, לבד, או עם אישך? עם אשך. 8. מחזור, איך את מסתדרת עם זה? שואה. 9. ורוד, רק לבנות? לא לבנות. 10. שבירת הסטיגמה הדבילית, האם את מפליצה ותוקעת גרעפסים? אני יורקת אש, נחשב? 11. למה אנחנו מורידות שיער ברגליים, בבית השחי וכו'? כי אם לא נעשה את זה נהפוך ללסביות. סתם. 12. ומה עם הידיים, את מורידה עד כדי כך? יש לי שלוש וחצי שיערות על הידיים, ואני מאוד מעריכה ומוקירה אותן. 13. מענגת את עצמך? |: 14. האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? מי העומו שחיבר את השאלון הזה? 15. להתלבש כמו בן זה נראה לכן מוזר? הא? 16. מה דעתך על טראנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? הכוונה לטרנסקסואל שהחליט לחזור להיות נקבה? 17. לסביות, דרך חיים או דוחה אחרים? העדפה מינית..? 18. כדורגל או אחר הצהריים אצל הקוסמטיקאית? הא? 19. שמה לק על הציפורניים כתחביב יום יומי? אה? 20. איפור, אצלי זה הולך חזק, מה איתך? עזבואותי. 21. יש מקצועות כמו כבאי, נהג אוטובוס וכו' שבדר"כ מתבצעים ע"י גברים, האם כאישה היית עושה אותם או חושבת שניתן לבצעם ע"י אישה? התשובות האלה יישלחו למכון גיאוקרטוגרפיה? 22. קרבי זה הכי אחותי? צבא זה שואה, או-אה. 23. בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? ראפרים הם תופעה מזעזעת באופן כללי. 24. בנות עם שיער קצר או ארוך? מה שבא להן? 25.תתארי איך את הולכת מכות...(לא כמו הבנים שטוענים שאנחנו שולפות ציפורניים כפנטזיה מינית שלהם): בבוץ, עם חוטיני. 26. דוגמניות- עם נסגד או עם נכחד? נסגד מאוד. 27. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? הא? 28. אוהבת את אמא שלך? לא. 29. היית מחליפה אותה בעוד אבא? לא. 30. מה עדיף, אחות או אח? סבתא. 31. כשתהיי נשואה, האם את תנקי לבד ותבשלי לבד, או תתני לאישך לבצע את רוב מטלות הבית ? אני אתן לאשך לבצע את רוב מטלות הבית. 32. האם תהיי חכמה כמוני ותכני את "בעלך" כ-אישך...? לא, אני לא אהיה אעלק-פמיניסטית. 33. האישה בזמן ...אתן יודעות..אההמ אההמ....צריכה להיות למעלה או למטה? איפה שבא לה. 34. זמרות או זמרים? זונות רחוב. 35. האם מקצוע הריקוד הוא נשי או שמה סטיגמה זו כבר נעלמה? די נו. 36. את מאמינה שעם סקס אפיל כמו שלנו אפשר להגיע רחוק (במקצוע)..והאם את מתכוונת להשתמש ביתרון זה? זדיינו. 37. במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיי גדולה? סוחרת סמי הזיה. 38. בצבא...מה תרצי לעשות? לא הייתי רוצה לעשות צבא. 39. מה דעתך על מגזין פלייבוי? מבזה או שווה? נייע. 49.את מפחדת מגו'קים או חרקים אחרים למינהם? אני נמשכת אליהם. 50. איך תגיבי כשתראי את החרק שאת הכי מפחדת ממנו? אתן לו נשיקה על המצח. 51. תגלי שהחבר שלך מתאפר..איך תגיבי? אני אעשה אותו, ואז אוסיף קצת מסקרה. 52. מהו הסטטוס החברתי שלך..אם יש בכלל(פאקצה, סנובית,פריקית..): הומו. 63. כשאת רואה תינוק, איך את מגיבה? "איכס". 64. ועכשיו משחק אסוסיאציות!!!!!!!! מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה: * גבר - פרווה. *סוכריה - זין. סליחה. * מלכת יופי - פלסטיק. *הדוגמניות - פלסטיק. *ורוד - פלסטיק. *כחול - אבקה רעילה. * שופינג - יעיל. * פרחים - צבעוני. * ים - מלוח. * כדור - עגול. * קרבי - מוות. * שריר - מאסה. * ריח - צואה. * ליפסטיק - דבק. * פלטפורמה - אהבה. * תינוק - קיא. * עבודה - לא נחוץ.

Tamar Lev

New member
גם אני :)

1. את אישה? מן הסתם.. 2.את גאה בעובדה שאת אישה? ברור ! 3. תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: אנחנו המין היפה, יש לנו קורדינציה לעשות כמה דברים באותו הזמן, מצב הרוח השבועי לא תלוי במשחק האחרון של מכבי תל-אביב,יש לך 4 ימים בחודש, בהן צרחות, קללות, איומי רצח וכל מה שעולה על דעתך- לגיטימי, לעולם לא יאיימו עלייך ברצח, אם תגידי על חבר של חברה שלך שהוא נראה טוב..... 4. תני לי 10 סיבות למה לא להיות אישה: אין כאלה :) 5. הריון, מתנה או נטל? - תלוי למי ואיך. בשבילי זה מתנה כל עוד זה נעשה באהבה. 6. את\ה חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח או במשרה מלאה? משרה מלאה 7. לטפל בילדים, לבד, או עם אישך (לא בעלך..את כלבה שלו או משהו?!)? ברור שעם אישי. חחח 8. מחזור, איך את מסתדרת עם זה? יש ימים טובים ויש פחות... 9. ורוד, רק לבנות? כן!! לא אוהבת בנים ששמים ורוד. 10. שבירת הסטיגמה הדבילית, האם את מפליצה ותוקעת גרעפסים? לא בציבור!! 11. למה אנחנו מורידות שיער ברגליים, בבית השחי וכו'? כי אנחנו אסטתיות! 12. ומה עם הידיים, את מורידה עד כדי כך? לא.. בלונידינית למזלי 13. מענגת את עצמך? :0 14. האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? עישון מגעיל, שתיה פה ושם זה אחלה כל עוד זה לא הופך להרגל. 15. להתלבש כמו בן זה נראה לכן מוזר? כן. אישה צריכה להיות אישה! 16. מה דעתך על טראנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? שיהיה להם לבריאות. 17. לסביות, דרך חיים או דוחה אחרים? כנ"ל 18. כדורגל או אחר הצהריים אצל הקוסמטיקאית? ברור שאחה"צ אצל קוסמטיקאית! אפילו שאין לי בעיה לראות כדורגל.. 19. שמה לק על הציפורניים כתחביב יום יומי? לא.. פשוט לא מסתדרת עם זה 20. איפור, אצלי זה הולך חזק, מה איתך? הולך חזק מאוד. 21. יש מקצועות כמו כבאי, נהג אוטובוס וכו' שבדר"כ מתבצעים ע"י גברים, האם כאישה היית עושה אותם או חושבת שניתן לבצעם ע"י אישה? אם זה מה שאני אוהבת לעשות.. למה לא? 22. קרבי זה הכי אחותי? מי שמסוגלת, שיהיה לה בכיף. אני לא אסתדר.. 23. בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? לא כ"כ אוהבת.. אבל שכל אחת תעשה מה שטוב לה. לא שופטת. 24. בנות עם שיער קצר או ארוך? אוהבת יותר ארוך.. 25.תתארי איך את הולכת מכות...(לא כמו הבנים שטוענים שאנחנו שולפות ציפורניים כפנטזיה מינית שלהם): לא הלכתי מכות מעולם. 26. דוגמניות- עם נסגד או עם נכחד? לא זה ולא זה. 27. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? הבן עם הבת! 28. אוהבת את אמא שלך? ברור 29. היית מחליפה אותה בעוד אבא? ל-א 30. מה עדיף, אחות או אח? גם אחות וגם אח :) 31. כשתהיי נשואה, האם את תנקי לבד ותבשלי לבד, או תתני לאישך לבצע את רוב מטלות הבית ? נתחלק בזה יחד. 32. האם תהיי חכמה כמוני ותכני את "בעלך" כ-אישך...? קצת מעפן לא..? 33. האישה בזמן ...אתן יודעות..אההמ אההמ....צריכה להיות למעלה או למטה? :0 34. זמרות או זמרים? כל עוד המוזיקה שלהם טובה.. לא אכפת לי 35. האם מקצוע הריקוד הוא נשי או שמה סטיגמה זו כבר נעלמה? סטיגמה שכבר נעלמה. 36. את מאמינה שעם סקס אפיל כמו שלנו אפשר להגיע רחוק (במקצוע)..והאם את מתכוונת להשתמש ביתרון זה? ברור. 37. במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיי גדולה? משהו שקשור לעיצוב ולאומנות.. 38. בצבא...מה תרצי לעשות? משהו שלא דורש כושר גופני.. אולי מורה חיילת. 39. מה דעתך על מגזין פלייבוי? מבזה או שווה? תלוי בשביל מי. 40. הסבירי בבקשה מהי דעתך על תגובת האגו המנופח של בנים כאשר הם מובסים ע"י בנות: הגיע הזמן שהגברים ילמדו שלהיות מובס על ידי בת זה לא בושה... ושזה קצת עלוב כל האגו הזה שלהם. 41. האם את פועלת בדרך כלשהיא לשיפור מעמד האישה? לא 42. את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שהיא עשתה? לא 43. תודו, נכון שאנחנו יותר חכמות מבנים? כמובן 44. נכון שאנחנו יותר מוכשרות מהם? (יאללה זרמו איתי חחח): ברור 45. מסכימה עם הרעיון לתת פטור, לפחות חלקי, משכ"ל לימוד לסטודנטיות למקצועות שבהם קיים כרגע מיעוט נשי? כן 46. תצאי עם מישהו שהוא יותר "מושך " ממך? אם אני אתאהב בו.. למה לא? 47. מה דעתך על בנים שטחיים? שמחפשים רק את ההכי יפות והכי שוות? נגעלת מיזה. 48. ותודו שלפעמים אנחנו נורא צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את היפה והשווה? תאכלס כן.. 49.את מפחדת מגו'קים או חרקים אחרים למינהם? לא! הם חמודים 50. איך תגיבי כשתראי את החרק שאת הכי מפחדת ממנו? ינשוף עליו כדי שיעוף ממני 51. תגלי שהחבר שלך מתאפר..איך תגיבי? אשאל אותו למה לעזאזל הוא עושה את זה.. 52. מהו הסטטוס החברתי שלך..אם יש בכלל(פאקצה, סנובית,פריקית..): רגילה? 53. איך תרצי שהבית שלך יראה? בישוב ליד עיר.. בית לא גדול ולא קטן...ואני אחיה שם עם האנשים שאני אוהבת :) 54. איך החדר שלך נראה כיום? מבולגן 55. את עוסקת בספורט כלשהוא?..אם כן איזה? חחחח :X 56. מתנדבת בגוף כלשהוא? איזה? עבדתי עם נכים ובתנו לחיות לחיות. 57. מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך...?כלום.. ממשיכה להשתעמם 58. יש לך חבר? כןן 3 שנים 59. את מתאהבת מהר? בחבר שלי התאהבתי מהר.. 60. מתרגשת מכל דבר שזז? מודה שכן.. 61. בוכה בסרטים רומנטים? כן :( 62. ומשירים מרגשים? גם.. 63. כשאת רואה תינוק, איך את מגיבה? בא לי כזה גם!! 64. ועכשיו משחק אסוסיאציות!!!!!!!! מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה: * גבר החבר החתיך שלי *סוכריה בא לי עכשיו * מלכת יופי פרוטקציה *הדוגמניות תוכנית מפגרת אבל ממכרת *ורוד הצבע שפעם היה לי בכל מקום בחדר ועכשיו נרגעתי ממנו קצת.. *כחול העניים שלי :) * שופינג אחח כמה שזה מתאים לי עכשיו * פרחים אוהבת מאוד... במיוחד ורדים * ים רומנטי * כדור ? * קרבי הכי אחי * שריר ? * ריח של חבר שלי.. * ליפסטיק החדש שקניתי * פלטפורמה לא יכולה בלי. * תינוק בעתיד . * עבודה הזכרתם לי שאנ צריכה למצוא..

dostein

New member
עונה ../images/Emo70.gif|

1. את אישה? לא נו טוב , מפה זה כבר לא רלבנטי 2.את גאה בעובדה שאת אישה? 3. תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: 4. תני לי 10 סיבות למה לא להיות אישה: 5. הריון, מתנה או נטל? 6. את\ה חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח או במשרה מלאה? 7. לטפל בילדים, לבד, או עם אישך (לא בעלך..את כלבה שלו או משהו?!)? 8. מחזור, איך את מסתדרת עם זה? 9. ורוד, רק לבנות? 10. שבירת הסטיגמה הדבילית, האם את מפליצה ותוקעת גרעפסים? 11. למה אנחנו מורידות שיער ברגליים, בבית השחי וכו'? 12. ומה עם הידיים, את מורידה עד כדי כך? 13. מענגת את עצמך? 14. האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? 15. להתלבש כמו בן זה נראה לכן מוזר? 16. מה דעתך על טראנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? 17. לסביות, דרך חיים או דוחה אחרים? 18. כדורגל או אחר הצהריים אצל הקוסמטיקאית? 19. שמה לק על הציפורניים כתחביב יום יומי? 20. איפור, אצלי זה הולך חזק, מה איתך? 21. יש מקצועות כמו כבאי, נהג אוטובוס וכו' שבדר"כ מתבצעים ע"י גברים, האם כאישה היית עושה אותם או חושבת שניתן לבצעם ע"י אישה? 22. קרבי זה הכי אחותי? 23. בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? 24. בנות עם שיער קצר או ארוך? 25.תתארי איך את הולכת מכות...(לא כמו הבנים שטוענים שאנחנו שולפות ציפורניים כפנטזיה מינית שלהם) 26. דוגמניות- עם נסגד או עם נכחד? 27. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? 28. אוהבת את אמא שלך? 29. היית מחליפה אותה בעוד אבא? 30. מה עדיף, אחות או אח? 31. כשתהיי נשואה, האם את תנקי לבד ותבשלי לבד, או תתני לאישך לבצע את רוב מטלות הבית ? 32. האם תהיי חכמה כמוני ותכני את "בעלך" כ-אישך...? 33. האישה בזמן ...אתן יודעות..אההמ אההמ....צריכה להיות למעלה או למטה? 34. זמרות או זמרים? 35. האם מקצוע הריקוד הוא נשי או שמה סטיגמה זו כבר נעלמה? 36. את מאמינה שעם סקס אפיל כמו שלנו אפשר להגיע רחוק (במקצוע)..והאם את מתכוונת להשתמש ביתרון זה? 37. במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיי גדולה? 38. בצבא...מה תרצי לעשות? 39. מה דעתך על מגזין פלייבוי? מבזה או שווה? 40. הסבירי בבקשה מהי דעתך על תגובת האגו המנופח של בנים כאשר הם מובסים ע"י בנות: 41. האם את פועלת בדרך כלשהיא לשיפור מעמד האישה? 42. את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שהיא עשתה? 43. תודו, נכון שאנחנו יותר חכמות מבנים? 44. נכון שאנחנו יותר מוכשרות מהם? (יאללה זרמו איתי חחח) 45. מסכימה עם הרעיון לתת פטור, לפחות חלקי, משכ"ל לימוד לסטודנטיות למקצועות שבהם קיים כרגע מיעוט נשי? 46. תצאי עם מישהו שהוא יותר "מושך " ממך? 47. מה דעתך על בנים שטחיים? שמחפשים רק את ההכי יפות והכי שוות? 48. ותודו שלפעמים אנחנו נורא צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את היפה והשווה? 49.את מפחדת מגו'קים או חרקים אחרים למינהם? 50. איך תגיבי כשתראי את החרק שאת הכי מפחדת ממנו? 51. תגלי שהחבר שלך מתאפר..איך תגיבי? 52. מהו הסטטוס החברתי שלך..אם יש בכלל(פאקצה, סנובית,פריקית..) 53. איך תרצי שהבית שלך יראה? 54. איך החדר שלך נראה כיום? 55. את עוסקת בספורט כלשהוא?..אם כן איזה? 56. מתנדבת בגוף כלשהוא? איזה? 57. מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך...? 58. יש לך חבר? 59. את מתאהבת מהר? 60. מתרגשת מכל דבר שזז? 61. בוכה בסרטים רומנטים? 62. ומשירים מרגשים? 63. כשאת רואה תינוק, איך את מגיבה? 64. ועכשיו משחק אסוסיאציות!!!!!!!! מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה: * גבר *סוכריה * מלכת יופי *הדוגמניות *ורוד *כחול * שופינג * פרחים * ים * כדור * קרבי * שריר * ריח * ליפסטיק * פלטפורמה * תינוק * עבודה

innocence

New member
זה סמיילי צוחק!

הX מסמל את העיניים מכווצות (כמו בסאות'פארק..?) והD הוא פה פתוח וצוחק XD

Dirty Pumpkin

New member
זה ארוך.. ../images/Emo122.gif

1. את אישה? מסתבר. 2.את גאה בעובדה שאת אישה? דא. 3. תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: כאילו שאם אני אביא 5 סיבות מספיק משכנעות מישהו יוכל לעשות משהו בנידון
בעקרון אף פעם לא תהיה מישהי שתכעס עלייך שלא הבנת רמזים ושאת צריכה לחשוב לבד מה עשית לא טוב (ולא, אין רמז! גם לא חבר טלפוני!). זה לא שאת לא מספיק טובה, אף פעם. זה פשוט שכולם "שוווווווובינסטיים!!" 4. תני לי 10 סיבות למה לא להיות אישה: כשחשיבה זה לא הצד החזק שלך זה בסדר, אף אחד גם ככה לא ציפה ממך :) 5. הריון, מתנה או נטל? 50-50 6. את\ה חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח או במשרה מלאה? בסניף הקרוב של זארה בסייל של סופעונה. נו, שכל אחת תעשה מה שבראש שלה. 7. לטפל בילדים, לבד, או עם אישך (לא בעלך..את כלבה שלו או משהו?!)? אם אין אפשרות של לא לטפל בהם בכלל.. איתו. 8. מחזור, איך את מסתדרת עם זה? אני לא
10. שבירת הסטיגמה הדבילית, האם את מפליצה ותוקעת גרעפסים? בניחוחות קלווין קליין IN2U בלבד. 11. למה אנחנו מורידות שיער ברגליים, בבית השחי וכו'? כי זה אסטתי. 12. ומה עם הידיים, את מורידה עד כדי כך? אין לי צורך, תודה לאל על הבלונד. 13. מענגת את עצמך? ממ עוד משהו? 14. האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? עישון לא, שתייה למה לא? 15. להתלבש כמו בן זה נראה לכן מוזר? זה תלוי מאוד אם אתה בן או לא .. 16. מה דעתך על טראנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? בכיף שלהם. 17. לסביות, דרך חיים או דוחה אחרים? יותר לכיוון של נטייה מינית. 18. כדורגל או אחר הצהריים אצל הקוסמטיקאית? חיים 19. שמה לק על הציפורניים כתחביב יום יומי? שנת-שנתי 20. איפור, אצלי זה הולך חזק, מה איתך? לא יפה לי יותר מדיי, בקטנה לפעמים. 21. יש מקצועות כמו כבאי, נהג אוטובוס וכו' שבדר"כ מתבצעים ע"י גברים, האם כאישה היית עושה אותם או חושבת שניתן לבצעם ע"י אישה? לא. 22. קרבי זה הכי אחותי? מי שזה מתאים לה, כבוד! 23. בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? דברו איתי ספציפית . little jackie חזקה. 24. בנות עם שיער קצר או ארוך? תלוי בבחורה. 25.תתארי איך את הולכת מכות...(לא כמו הבנים שטוענים שאנחנו שולפות ציפורניים כפנטזיה מינית שלהם) אני לא, שלא תישבר לי ציפורן :) 26. דוגמניות- עם נסגד או עם נכחד? סוגשל באמצע. 27. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? לרוב לאף אחת אין בעיה להתחיל, אבל היא תמיד תחכה שהוא יעשה את הצעד הראשון (מה שעלול לקחת שנים.. אז כבר עושים משהו בנידון). 28. אוהבת את אמא שלך? לפעמים. 29. היית מחליפה אותה בעוד אבא? לא. 30. מה עדיף, אחות או אח? כלב. 31. כשתהיי נשואה, האם את תנקי לבד ותבשלי לבד, או תתני לאישך לבצע את רוב מטלות הבית ? תשאלו אותי עוד כמה שנים טובות.. 32. האם תהיי חכמה כמוני ותכני את "בעלך" כ-אישך...? לא, אני אכנה אותו 'אישתי' :) 33. האישה בזמן ...אתן יודעות..אההמ אההמ....צריכה להיות למעלה או למטה? מה שבאלה. 34. זמרות או זמרים? - 35. האם מקצוע הריקוד הוא נשי או שמה סטיגמה זו כבר נעלמה? לא זכור לי שהייתה .. 36. את מאמינה שעם סקס אפיל כמו שלנו אפשר להגיע רחוק (במקצוע)..והאם את מתכוונת להשתמש ביתרון זה? חח אלא מה
37. במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיי גדולה? עיצוב אופנה. 38. בצבא...מה תרצי לעשות? להקה צבאית. 39. מה דעתך על מגזין פלייבוי? מבזה או שווה? - 40. הסבירי בבקשה מהי דעתך על תגובת האגו המנופח של בנים כאשר הם מובסים ע"י בנות: ניתנת להבנה. 41. האם את פועלת בדרך כלשהיא לשיפור מעמד האישה? אין כבר מה לשפר, השתלטנו על העולם. חלאס! בסוף עוד נשלם על הדייטים! 42. את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שהיא עשתה? are you for real? 43. תודו, נכון שאנחנו יותר חכמות מבנים? לא צריך להודות בעובדות . 44. נכון שאנחנו יותר מוכשרות מהם? (יאללה זרמו איתי חחח) שלום כיתה א'.. 45. מסכימה עם הרעיון לתת פטור, לפחות חלקי, משכ"ל לימוד לסטודנטיות למקצועות שבהם קיים כרגע מיעוט נשי? ממ לא. זה שוביניזם בהפוכה. 46. תצאי עם מישהו שהוא יותר "מושך " ממך? ביום שיהיה אחד כזה (סתםסתם בנות, צחוקים)
47. מה דעתך על בנים שטחיים? שמחפשים רק את ההכי יפות והכי שוות? בכל אחד ואחת יש את החלק הזה, אבל יש גם פרופורציות. 48. ותודו שלפעמים אנחנו נורא צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את היפה והשווה? .. 49.את מפחדת מגו'קים או חרקים אחרים למינהם? כמובן, כי יצורים בגודל 2 ס"מ זה נווווורא מסוכן! (הכל בגלל שיש להם מחושים) 50. איך תגיבי כשתראי את החרק שאת הכי מפחדת ממנו? אני ואחותי מסתדרות דווקא בסדר, תודה. 51. תגלי שהחבר שלך מתאפר..איך תגיבי? הוא לא ייתאפר
52. מהו הסטטוס החברתי שלך..אם יש בכלל(פאקצה, סנובית,פריקית..) - 53. איך תרצי שהבית שלך יראה? טוב 54. איך החדר שלך נראה כיום? לטעמי.. מעולה. 55. את עוסקת בספורט כלשהוא?..אם כן איזה? הליכה בקושי חח 56. מתנדבת בגוף כלשהוא? איזה? מתחילה בקרוב בגן ילדים :) 57. מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך...? מציירת, יוצאת. 58. יש לך חבר? לא 59. את מתאהבת מהר? אני פשוט לא מתאהבת חח 60. מתרגשת מכל דבר שזז? אדישה לגמריי, לצערי. 61. בוכה בסרטים רומנטים? קורה.. ^^ 62. ומשירים מרגשים? לפעמים 63. כשאת רואה תינוק, איך את מגיבה? "איזה צ'ון, אעאע אני גם רוצה בייבי!" 64. ועכשיו משחק אסוסיאציות!!!!!!!! מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה: * גבר- טמבל *סוכריה- מקל * מלכת יופי- הזאת משמה.. *הדוגמניות- אלה *ורוד- אחותי *כחול- לק * שופינג- כסף
* פרחים- חמניות * ים- ביקיני * כדור- ילדים קטנים * קרבי- חיילימוס * שריר- חתיכימוס * ריח- קלווין קליין IN2U * ליפסטיק- אחלה סדרה * פלטפורמה- באפלו * תינוק- אמא * עבודה- girl power

למעלה