שאלון משעשע

שאלון משעשע ../images/Emo13.gif

מכיוון שרוב הפורום מורכז מהמין היפה
(אפליות, כן כן.) ולא מצאתי שאלון בשביל שני המינים ... אז קבלו שאלון בננות :)
1. את אישה? 2.את גאה בעובדה שאת אישה? 3. תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: 4. תני לי 10 סיבות למה לא להיות אישה: 5. הריון, מתנה או נטל? 6. את\ה חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח או במשרה מלאה? 7. לטפל בילדים, לבד, או עם אישך (לא בעלך..את כלבה שלו או משהו?!)? 8. מחזור, איך את מסתדרת עם זה? 9. ורוד, רק לבנות? 10. שבירת הסטיגמה הדבילית, האם את מפליצה ותוקעת גרעפסים? 11. למה אנחנו מורידות שיער ברגליים, בבית השחי וכו'? 12. ומה עם הידיים, את מורידה עד כדי כך? 13. מענגת את עצמך? 14. האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? 15. להתלבש כמו בן זה נראה לכן מוזר? 16. מה דעתך על טראנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? 17. לסביות, דרך חיים או דוחה אחרים? 18. כדורגל או אחר הצהריים אצל הקוסמטיקאית? 19. שמה לק על הציפורניים כתחביב יום יומי? 20. איפור, אצלי זה הולך חזק, מה איתך? 21. יש מקצועות כמו כבאי, נהג אוטובוס וכו' שבדר"כ מתבצעים ע"י גברים, האם כאישה היית עושה אותם או חושבת שניתן לבצעם ע"י אישה? 22. קרבי זה הכי אחותי? 23. בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? 24. בנות עם שיער קצר או ארוך? 25.תתארי איך את הולכת מכות...(לא כמו הבנים שטוענים שאנחנו שולפות ציפורניים כפנטזיה מינית שלהם) 26. דוגמניות- עם נסגד או עם נכחד? 27. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? 28. אוהבת את אמא שלך? 29. היית מחליפה אותה בעוד אבא? 30. מה עדיף, אחות או אח? 31. כשתהיי נשואה, האם את תנקי לבד ותבשלי לבד, או תתני לאישך לבצע את רוב מטלות הבית ? 32. האם תהיי חכמה כמוני ותכני את "בעלך" כ-אישך...? 33. האישה בזמן ...אתן יודעות..אההמ אההמ....צריכה להיות למעלה או למטה? 34. זמרות או זמרים? 35. האם מקצוע הריקוד הוא נשי או שמה סטיגמה זו כבר נעלמה? 36. את מאמינה שעם סקס אפיל כמו שלנו אפשר להגיע רחוק (במקצוע)..והאם את מתכוונת להשתמש ביתרון זה? 37. במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיי גדולה? 38. בצבא...מה תרצי לעשות? 39. מה דעתך על מגזין פלייבוי? מבזה או שווה? 40. הסבירי בבקשה מהי דעתך על תגובת האגו המנופח של בנים כאשר הם מובסים ע"י בנות: 41. האם את פועלת בדרך כלשהיא לשיפור מעמד האישה? 42. את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שהיא עשתה? 43. תודו, נכון שאנחנו יותר חכמות מבנים? 44. נכון שאנחנו יותר מוכשרות מהם? (יאללה זרמו איתי חחח) 45. מסכימה עם הרעיון לתת פטור, לפחות חלקי, משכ"ל לימוד לסטודנטיות למקצועות שבהם קיים כרגע מיעוט נשי? 46. תצאי עם מישהו שהוא יותר "מושך " ממך? 47. מה דעתך על בנים שטחיים? שמחפשים רק את ההכי יפות והכי שוות? 48. ותודו שלפעמים אנחנו נורא צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את היפה והשווה? 49.את מפחדת מגו'קים או חרקים אחרים למינהם? 50. איך תגיבי כשתראי את החרק שאת הכי מפחדת ממנו? 51. תגלי שהחבר שלך מתאפר..איך תגיבי? 52. מהו הסטטוס החברתי שלך..אם יש בכלל(פאקצה, סנובית,פריקית..) 53. איך תרצי שהבית שלך יראה? 54. איך החדר שלך נראה כיום? 55. את עוסקת בספורט כלשהוא?..אם כן איזה? 56. מתנדבת בגוף כלשהוא? איזה? 57. מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך...? 58. יש לך חבר? 59. את מתאהבת מהר? 60. מתרגשת מכל דבר שזז? 61. בוכה בסרטים רומנטים? 62. ומשירים מרגשים? 63. כשאת רואה תינוק, איך את מגיבה? 64. ועכשיו משחק אסוסיאציות!!!!!!!! מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה: * גבר *סוכריה * מלכת יופי *הדוגמניות *ורוד *כחול * שופינג * פרחים * ים * כדור * קרבי * שריר * ריח * ליפסטיק * פלטפורמה * תינוק * עבודה

kimi d

New member
בא לי בטובבב=]

מכיוון שרוב הפורום מורכז מהמין היפה (אפליות, כן כן.) ולא מצאתי שאלון בשביל שני המינים ... אז קבלו שאלון בננות :) 1. את אישה? כןןןןן :) 2.את גאה בעובדה שאת אישה? מאוד 3. תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: יכולות לבכות בציבור בלי רגשות אשם , יכולתו להתאפר, ללבוש מיני , לנעול עקבים 4. תני לי 10 סיבות למה לא להיות אישה: מחזור, שנה לוקח לבחור בגדים ולהתאפר חחח וזהו :) 5. הריון, מתנה או נטל? מתנה :) 6. את\ה חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח או במשרה מלאה? משרה מלאה מלאה ++++ 7. לטפל בילדים, לבד, או עם אישך (לא בעלך..את כלבה שלו או משהו?!)? ביחד! 8. מחזור, איך את מסתדרת עם זה? קשה קשה 9. ורוד, רק לבנות? לא רק 10. שבירת הסטיגמה הדבילית, האם את מפליצה ותוקעת גרעפסים? לא 11. למה אנחנו מורידות שיער ברגליים, בבית השחי וכו'? כי זה לא אסטטי 12. ומה עם הידיים, את מורידה עד כדי כך?כן 13. מענגת את עצמך? לא 14. האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? גועל נפש, מראה על חוסר אופי 15. להתלבש כמו בן זה נראה לכן מוזר? כן מאודד 16. מה דעתך על טראנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? לא מפריע לי כל עוד זה לא פוגע בי אישית 17. לסביות, דרך חיים או דוחה אחרים? לא מפריע לי 18. כדורגל או אחר הצהריים אצל הקוסמטיקאית? קוסמטיקאית ברור 19. שמה לק על הציפורניים כתחביב יום יומי? חחחח ככןןן 20. איפור, אצלי זה הולך חזק, מה איתך? גם אצלי =] 21. יש מקצועות כמו כבאי, נהג אוטובוס וכו' שבדר"כ מתבצעים ע"י גברים, האם כאישה היית עושה אותם או חושבת שניתן לבצעם ע"י אישה? לא 22. קרבי זה הכי אחותי? הכי הכי לא 23. בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? מזעזזזזעע 24. בנות עם שיער קצר או ארוך? תלוי חח 25.תתארי איך את הולכת מכות...(לא כמו הבנים שטוענים שאנחנו שולפות ציפורניים כפנטזיה מינית שלהם) 26. דוגמניות- עם נסגד או עם נכחד? תלוי 27. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? הבן 28. אוהבת את אמא שלך? כן 29. היית מחליפה אותה בעוד אבא? לא 30. מה עדיף, אחות או אח? אח 31. כשתהיי נשואה, האם את תנקי לבד ותבשלי לבד, או תתני לאישך לבצע את רוב מטלות הבית ? לא זה ולא זה לעוזרת 32. האם תהיי חכמה כמוני ותכני את "בעלך" כ-אישך...? חחחחח כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 33. האישה בזמן ...אתן יודעות..אההמ אההמ....צריכה להיות למעלה או למטה? חחחח 34. זמרות או זמרים? גם וגם 35. האם מקצוע הריקוד הוא נשי או שמה סטיגמה זו כבר נעלמה? נשי 36. את מאמינה שעם סקס אפיל כמו שלנו אפשר להגיע רחוק (במקצוע)..והאם את מתכוונת להשתמש ביתרון זה? כן להשתמש 37. במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיי גדולה? עוד לא יודעת נראה לי מנהל עסקים 38. בצבא...מה תרצי לעשות? טייס 39. מה דעתך על מגזין פלייבוי? מבזה או שווה? מבזה 40. הסבירי בבקשה מהי דעתך על תגובת האגו המנופח של בנים כאשר הם מובסים ע"י בנות: הדבר הכי מרגיז בעולםם 41. האם את פועלת בדרך כלשהיא לשיפור מעמד האישה? לא \= וחבל ! 42. את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שהיא עשתה? מחבבת אותה למרות הכל לא יודעת למה 43. תודו, נכון שאנחנו יותר חכמות מבנים? לא 44. נכון שאנחנו יותר מוכשרות מהם? (יאללה זרמו איתי חחח) חחח כן 45. מסכימה עם הרעיון לתת פטור, לפחות חלקי, משכ"ל לימוד לסטודנטיות למקצועות שבהם קיים כרגע מיעוט נשי? כן ! 46. תצאי עם מישהו שהוא יותר "מושך " ממך? כן למה לא 47. מה דעתך על בנים שטחיים? שמחפשים רק את ההכי יפות והכי שוות? גועל נפש, קשר לא יכול להתבסס רק על זה 48. ותודו שלפעמים אנחנו נורא צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את היפה והשווה? כן אבל אני כבר עברתי את השלב הזה 49.את מפחדת מגו'קים או חרקים אחרים למינהם? מאוד 50. איך תגיבי כשתראי את החרק שאת הכי מפחדת ממנו? אבכה 51. תגלי שהחבר שלך מתאפר..איך תגיבי? ביי ביי 52. מהו הסטטוס החברתי שלך..אם יש בכלל(פאקצה, סנובית,פריקית..) אין 53. איך תרצי שהבית שלך יראה? אלגנטי ועכשווי 54. איך החדר שלך נראה כיום? מבולגן מאודדד 55. את עוסקת בספורט כלשהוא?..אם כן איזה? לא. אלא אם הליכה מהחדר לארון חטיפים נחשב חח 56. מתנדבת בגוף כלשהוא? איזה? כן , במתנ"ס 57. מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך...? עוברת על הארכיון של הפורום חחח 58. יש לך חבר? כןןןן :) 59. את מתאהבת מהר? לא 60. מתרגשת מכל דבר שזז?ךא 61. בוכה בסרטים רומנטים? לא 62. ומשירים מרגשים? כמעט ולא 63. כשאת רואה תינוק, איך את מגיבה? בא לי לאכול אותו חח 64. ועכשיו משחק אסוסיאציות!!!!!!!! מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה: * גבר - רע *סוכריה - בא לי * מלכת יופי - יואו איך בא לייי\= *הדוגמניו ת - \ *ורוד - \ *כחול - יואו איך בא לי את המעיל הכחול מגריפפפ * שופינג אהבת חיי * פרחים \ * ים - מקום לתמונות יפות :) * כדור - \ * קרבי - הכי הכי * שריר - רצוי * ריח - \ * ליפסטיק - תמיד עליי :) * פלטפורמה - הלוואי ולא הייתי כזאת ענקית כדי שיכולתי לשים * תינוק - מאמי סתם תמונה עם הצבע החדשש בשיער חח כי לא העלתי :) זהווווווווווו סופסוף נגמר חחחחחח

תמונה יפה../images/Emo13.gif

אהבתי את הגוון, עשיתי משהו דומה לפני שנה מה מס' הגוון של הפסים?

kimi d

New member
תודה מאמי ... ../images/Emo13.gif

ואמממ, אין לי מושג חח עשיתי את זה אצל מספרה, והספר ערבב כמה גוונים אז באמת שאני לא יודעת :)

Shoval27

New member
באלי גם ../images/Emo3.gif

1. את אישה? בפעם האחרונה שבדקתי-כן :) 2.את גאה בעובדה שאת אישה? בטח! 3. תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: נשים יותר אסטתיות, יותר יפות, אפשר ללכת עם עקבים, יש לנו את הכוח לסובב גברים על האצבע הקטנה=] 4. תני לי 10 סיבות למה לא להיות אישה:מחזור, קנאת ציצי ;], מחזור, בעיות עם בנים, רגישות יתר, הריון, מחזור-כבר אמרתי?
5. הריון, מתנה או נטל? תלוי באיזה גיל.. 6. את\\ה חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח או במשרה מלאה? משרה מלאה 7. לטפל בילדים, לבד, או עם אישך (לא בעלך..את כלבה שלו או משהו?!)? ביחד 8. מחזור, איך את מסתדרת עם זה? בוא נגיד שזה לא סופרלנד, אבל מסתדרים 9. ורוד, רק לבנות? לא 10. שבירת הסטיגמה הדבילית, האם את מפליצה ותוקעת גרעפסים? לא 11. למה אנחנו מורידות שיער ברגליים, בבית השחי וכו'? כי זה יותר אסטתי, והרבההההה יותר יפה 12. ומה עם הידיים, את מורידה עד כדי כך? לא, אני לא שעירה ואני בלונדינית-בורכתי=] 13. מענגת את עצמך? לא 14. האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? מראה על חוסר בעמוד שדרה... שונאת חסרי אופי 15. להתלבש כמו בן זה נראה לכן מוזר? תלוי עד כמה כמו בן 16. מה דעתך על טראנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? שאני ממש מבינה אותם ;] 17. לסביות, דרך חיים או דוחה אחרים? שכל אחד יהיה עם מי שטוב לו:) 18. כדורגל או אחר הצהריים אצל הקוסמטיקאית? קוסמטיקאית 19. שמה לק על הציפורניים כתחביב יום יומי? ברור! 20. איפור, אצלי זה הולך חזק, מה איתך? לא ממש.. בדרך כלל רק מסקרה, אוהבת טיבעי 21. יש מקצועות כמו כבאי, נהג אוטובוס וכו' שבדר"כ מתבצעים ע"י גברים, האם כאישה היית עושה אותם או חושבת שניתן לבצעם ע"י אישה? יש מקצועות שכן, ויש כאלה שלא 22. קרבי זה הכי אחותי? מי שמסוגלת-הכי מדהים בעולם! 23. בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? מזעזע 24. בנות עם שיער קצר או ארוך? ארוךךךךךך 25.תתארי איך את הולכת מכות...(לא כמו הבנים שטוענים שאנחנו שולפות ציפורניים כפנטזיה מינית שלהם) חחחחחחח במקרה שלי באמת שולפת ציפורנייםם:p 26. דוגמניות- עם נסגד או עם נכחד? מממ לא נסגד, אבל הלוואי על כולנו=] 27. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? להפך 28. אוהבת את אמא שלך?כמובן 29. היית מחליפה אותה בעוד אבא? לא 30. מה עדיף, אחות או אח? אח 31. כשתהיי נשואה, האם את תנקי לבד ותבשלי לבד, או תתני לאישך לבצע את רוב מטלות הבית ? מחלקים את זה 32. האם תהיי חכמה כמוני ותכני את "בעלך" כ-אישך...? לא 33. האישה בזמן ...אתן יודעות..אההמ אההמ....צריכה להיות למעלה או למטה? למטה 34. זמרות או זמרים? זמרות 35. האם מקצוע הריקוד הוא נשי או שמה סטיגמה זו כבר נעלמה? נעלמה 36. את מאמינה שעם סקס אפיל כמו שלנו אפשר להגיע רחוק (במקצוע)..והאם את מתכוונת להשתמש ביתרון זה? ברור שאפשר, אבל אני מעדיפה להגיע רחוק לא בזכות זה.. 37. במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיי גדולה? כשאני אהיה גדולה אני אדע:) 38. בצבא...מה תרצי לעשות? משהו שיתרוםן לי אחר כך בחיים האזרחיים 39. מה דעתך על מגזין פלייבוי? מבזה או שווה? מבזה 40. הסבירי בבקשה מהי דעתך על תגובת האגו המנופח של בנים כאשר הם מובסים ע"י בנות: שהם כאפות 41. האם את פועלת בדרך כלשהיא לשיפור מעמד האישה? לא.. אני פשוט לא שמה על מה שבנים אומרים 42. את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שהיא עשתה? לא 43. תודו, נכון שאנחנו יותר חכמות מבנים? יש ויש 44. נכון שאנחנו יותר מוכשרות מהם? (יאללה זרמו איתי חחח) כנ"ל 45. מסכימה עם הרעיון לתת פטור, לפחות חלקי, משכ"ל לימוד לסטודנטיות למקצועות שבהם קיים כרגע מיעוט נשי? לא.. אין סיבה 46. תצאי עם מישהו שהוא יותר "מושך " ממך? כן, למה לא? רק יותר טוב לי :) 47. מה דעתך על בנים שטחיים? שמחפשים רק את ההכי יפות והכי שוות? כמו שנאמר, שהם שטחיים 48. ותודו שלפעמים אנחנו נורא צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את היפה והשווה? ברור, אבל דברים כאלה לא נמשכים להרבה זמן 49.את מפחדת מגו'קים או חרקים אחרים למינהם? עכבישים-הפחד הכי גדול שלי 50. איך תגיבי כשתראי את החרק שאת הכי מפחדת ממנו? אני ארכנופובית, אז אני מתחילה לבכות ולרעוד.. 51. תגלי שהחבר שלך מתאפר..איך תגיבי? "תשמע נשמה, זה לא אני זה אתה......" 52. מהו הסטטוס החברתי שלך..אם יש בכלל(פאקצה, סנובית,פריקית..) אשכנזיה:p 53. איך תרצי שהבית שלך יראה? כמו שהוא נראה עכשיו=] 54. איך החדר שלך נראה כיום? מושלם! 55. את עוסקת בספורט כלשהוא?..אם כן איזה? חדר כושר 4 פעמים בשבוע 56. מתנדבת בגוף כלשהוא? איזה? כרגע לא 57. מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך...? עם חברות 58. יש לך חבר? לא 59. את מתאהבת מהר? לא 60. מתרגשת מכל דבר שזז? לא 61. בוכה בסרטים רומנטים? כן 62. ומשירים מרגשים? ת-מ-י-ד, לפעמים אפילו משירים לא מרגשיםXD 63. כשאת רואה תינוק, איך את מגיבה? "איזה קושששש" D: 64. ועכשיו משחק אסוסיאציות!!!!!!!! מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה: * גבר- שרירים *סוכריה-אדום * מלכת יופי-מכוערת *הדוגמניות-מטומטמות *ורוד-בייבי *כחול- אבא * שופינג-קניון רחובות * פרחים-צופים * ים-קוקה קולה וילג' * כדור-פחדד * קרבי-תותחחח* שריר-חדר כושר * ריח- וניל * ליפסטיק-דביק * פלטפורמה-גובה * תינוק- אחותי * עבודה-זקוקה לאחת בדחיפותתתת נהניתי:p

nirp01

New member
אפליה!

הלו, אני מוחה על האפליה! עכשיו את צריכה לכתוב שאלון גם בשבילנו
ניר

Shiri Fe

New member
../images/Emo110.gif עצוב... כ"כ עצוב...

לענות על שאלונים בשעה כזו
1. את אישה? אכן. 2.את גאה בעובדה שאת אישה? כן 3. תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: אני אנסח את זה ב2 מילים... דברים בחינם! [נראלי שזה תקף רק על כוסיות אבל מילא...] 4|.תני לי 10 סיבות למה לא להיות אישה: יש רק סיבה אחת - זה קשה לחנות במקומות מסובכים [אל תרצחו אותי בבקשה] 5. הריון, מתנה או נטל? מתנה! אנחנו לא צריכות לתהות אם הילד באמת שלנו. 6.את\\ה חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח או במשרה מלאה? חצי משרה... את שאר הזמן מבלים בבית ופוקדים על הבעל לעשות לנו מסג' ברגליים. 7. לטפל בילדים, לבד, או עם אישך (לא בעלך..את כלבה שלו או משהו?!)? עם אישי. 8. מחזור, איך את מסתדרת עם זה? כדורים להרדמת סוסים ומפעל של תה קמומיל. 9. ורוד, רק לבנות? תלוי איזה וורוד. יש ערסים שמסתובבים עם מחממי אוזניים פרוותיים של הלו קיטי. 10. שבירת הסטיגמה הדבילית, האם את מפליצה ותוקעת גרעפסים? חופשי
11. למה אנחנו מורידות שיער ברגליים, בבית השחי וכו'? גם בגלל החברה שקובעת לנו לעשות את זה וגם כי זה מרגיש טוב יותר [ידיד שלי פעם גילח רגליים בטענה של "מה?! זה נעים עכשיו!"] 12. ומה עם הידיים, את מורידה עד כדי כך? יו דו ואט יו גוט טו דו. 13. מענגת את עצמך? קצת דבילי לענות על השאלה הזו בפורום דוגמנות... סוטים יקחו את התשובה הזו למקומות לא נכונים. 14. האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? מגעיל. אני לא אוהבת סיגריות. 15. להתלבש כמו בן זה נראה לכן מוזר? לא, זה נראה נוח יותר
16. מה דעתך על טראנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? הם ראו את האור!
17. לסביות, דרך חיים או דוחה אחרים? שיהיה להן בכיף! 18. כדורגל או אחר הצהריים אצל הקוסמטיקאית? קוסמטיקאית... חבר שלי יקליט את המשחק
19. שמה לק על הציפורניים כתחביב יום יומי? לא... 20. איפור, אצלי זה הולך חזק, מה איתך? מידי פעם זה נחמד נורא 21. יש מקצועות כמו כבאי, נהג אוטובוס וכו' שבדר"כ מתבצעים ע"י גברים, האם כאישה היית עושה אותם או חושבת שניתן לבצעם ע"י אישה? ברור! אלוהים יודע עד כמה אנחנו צריכים אינסטלטורית עם חריץ חלק! 22. קרבי זה הכי אחותי? למה לא? 23. בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? לא מתחברת. 24. בנות עם שיער קצר או ארוך? ארוך 25.תתארי איך את הולכת מכות...(לא כמו הבנים שטוענים שאנחנו שולפות ציפורניים כפנטזיה מינית שלהם) מרחיקה את הפנים ומנפנפת בידיים. 26. דוגמניות- עם נסגד או עם נכחד? הא?
27. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? גם וגם. 28. אוהבת את אמא שלך? מה הקשר?!?! 29. היית מחליפה אותה בעוד אבא?אה.... 30. מה עדיף, אחות או אח? אחות! צריך לירוש את הבגדים ממישהו... 31. כשתהיי נשואה, האם את תנקי לבד ותבשלי לבד, או תתני לאישך לבצע את רוב מטלות הבית ? אני בספק שאהיה לבד במערכה הזו. 32. האם תהיי חכמה כמוני ותכני את "בעלך" כ-אישך...? בהחלט 33. האישה בזמן ...אתן יודעות..אההמ אההמ....צריכה להיות למעלה או למטה? עד הצד...?
34. זמרות או זמרים? זמרות... וזמרים. אי אפשר להחליט! 35. האם מקצוע הריקוד הוא נשי או שמה סטיגמה זו כבר נעלמה? נעלמה 36. את מאמינה שעם סקס אפיל כמו שלנו אפשר להגיע רחוק (במקצוע)..והאם את מתכוונת להשתמש ביתרון זה? לצערי מסכימה ואין לי כוונות להסתובב עם מחשופים עמוקים כי זה פדיחות. 37. במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיי גדולה? אני אהיה נסיכה! [לא החלטתי עדיין] 38. בצבא...מה תרצי לעשות? עובדת מעבדה כימית בע"ה! 39. מה דעתך על מגזין פלייבוי? מבזה או שווה? לא מזיז לי ממש... 40. הסבירי בבקשה מהי דעתך על תגובת האגו המנופח של בנים כאשר הם מובסים ע"י בנות: כל מי שאומר "היה לה מזל של מתחילים" או משהו כמו "מה אכפת לי שיש לך חבר... לא התחלתי איתך בכלל יא מתלהבת! כולה דרינק!" שילך יתכווד. 41. האם את פועלת בדרך כלשהיא לשיפור מעמד האישה? תיקנתי את השרפרף במטבח! [חהחה בבקשה אל תהרגו אותי] 42. את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שהיא עשתה? כן, כי יש לה ציצים קטנים. 43. תודו, נכון שאנחנו יותר חכמות מבנים? זה בגלל שחצי מהמוח שלנו לא נמצא בין הרגליים [בצחוק!] 44. נכון שאנחנו יותר מוכשרות מהם? (יאללה זרמו איתי חחח) נו ברור, אנחנו מסוגלות לעשות 2 פעולות ביחד... 45. מסכימה עם הרעיון לתת פטור, לפחות חלקי, משכ"ל לימוד לסטודנטיות למקצועות שבהם קיים כרגע מיעוט נשי? לא... זו אפליה. 46. תצאי עם מישהו שהוא יותר "מושך " ממך? אפשר להשוות בין בנים לבנות? 47. מה דעתך על בנים שטחיים? שמחפשים רק את ההכי יפות והכי שוות? שיקבלו את מה שמגיע להם. 48. ותודו שלפעמים אנחנו נורא צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את היפה והשווה? מי שחיברה את השאלון הזה נחמדה מדיי לבנים! 49.את מפחדת מגו'קים או חרקים אחרים למינהם? רצח 50. איך תגיבי כשתראי את החרק שאת הכי מפחדת ממנו? צרחות של כוסיות, איתור אחר נעל מתאימה עם סולייה עבה... 51. תגלי שהחבר שלך מתאפר..איך תגיבי? "....
" 52. מהו הסטטוס החברתי שלך..אם יש בכלל(פאקצה, סנובית,פריקית..) לא מתוייגת עם נטייה לחננתיות פרחית. 53. איך תרצי שהבית שלך יראה? ככה -
54. איך החדר שלך נראה כיום? מתחת לערימות הזבל הוא סבבה לגמריי. אם נוציא מפה כמה דברים והריח יעלם אפשר גם להזמין אורחים
... לא. 55. את עוסקת בספורט כלשהוא?..אם כן איזה? פעם כשעבדתי במסעדה התמחיתי בהרמת ארגזי בשר [כל אחד שקל 20 קילו]. 56. מתנדבת בגוף כלשהוא? איזה? לא 57. מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך...? חמוצים. 58. יש לך חבר? נפתחנו הא? 59. את מתאהבת מהר? בטח! אחרי שנה שנתיים ככה
60. מתרגשת מכל דבר שזז? זו הגדרה נורא יפה לפרנואידית... אני אשתמש בה. 61. בוכה בסרטים רומנטים? תמיד 62. ומשירים מרגשים? גם
63. כשאת רואה תינוק, איך את מגיבה? אפוצ'י פוווווווווווווווווווווווו 64. ועכשיו משחק אסוסיאציות!!!!!!!! מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה: * גבר שרירים *סוכריה מתוק * מלכת יופי אילנית לוי! *הדוגמניות עוף זה ציפור... לא בשר. *ורוד הלו קיטי *כחולשמיים * שופינג כאב בכיס * פרחים ורדים ענקיים * ים קיץ * כדור רגל
* קרבי מרעלים * שריר גבר..? * ריח לפתוח חלון * ליפסטיק שפתיים אדומות * פלטפורמה נוקס * תינוק אפוצ'י פווווו * עבודה לא תודה

MC לילו

New member
אני יענה על קצת כי אין לי כוח

השאלון הזה יותר ארוך מספר התנ''ך חחח שרוב הפורום מורכז מהמין היפה (אפליות, כן כן.) ולא מצאתי שאלון בשביל שני המינים ... אז קבלו שאלון בננות :) 1. את אישה? כנראה 2.את גאה בעובדה שאת אישה? כן 3. תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה:כי מותר לנו לתת את התירוץ שהיינו עצבניות כי אנחנו במחזור ולא יודעת זהו חח 4. תני לי 10 סיבות למה לא להיות אישה:כי זה לא כיף שרק דופקים אותך 5. הריון, מתנה או נטל? מתנה בגיל המתאים 6. את\ה חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח או במשרה מלאה? משרה מלאה 7. לטפל בילדים, לבד, או עם אישך (לא בעלך..את כלבה שלו או משהו?!)? עם בעלי ואיזה שטויות ככה קוראים לבעל זה לא אומר כלום 8. מחזור, איך את מסתדרת עם זה? כאבים ): 9. ורוד, רק לבנות? לא, זה סקסי לבנים שהם שחומים 10. שבירת הסטיגמה הדבילית, האם את מפליצה ותוקעת גרעפסים? אהממ גרעפסים? לפעמים ששותה יותר מדי קולה אני יודעת חח 11. למה אנחנו מורידות שיער ברגליים, בבית השחי וכו'? בדיוק בגלל שבנים מגלחים את החזה והבטן ומתגלחים... 12. ומה עם הידיים, את מורידה עד כדי כך? חלקה בלי להוריד ברוך ה' 13. מענגת את עצמך? חחחחחחחחחחחח 14. האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? עם חברות כן עם בחורים? לא 15. להתלבש כמו בן זה נראה לכן מוזר? כן 16. מה דעתך על טראנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? שיהיה להם בכיף או להן 17. לסביות, דרך חיים או דוחה אחרים? דוחה 18. כדורגל או אחר הצהריים אצל הקוסמטיקאית? קוסמטיקאית 19. שמה לק על הציפורניים כתחביב יום יומי? לא 20. איפור, אצלי זה הולך חזק, מה איתך? לפעמים, אוהבת יותר את המראה הנקי והטבעי 21. יש מקצועות כמו כבאי, נהג אוטובוס וכו' שבדר"כ מתבצעים ע"י גברים, האם כאישה היית עושה אותם או חושבת שניתן לבצעם ע"י אישה? ניתן אבל זה לא מתאים לאישה, בדיוק כמו שלא מתאים לגבר להיות פקידה פלוגתית 22. קרבי זה הכי אחותי? כן 23. בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? מגניב ומזיע יחדיו 24. בנות עם שיער קצר או ארוך? כן אחד ומה שמתאים לו 25.תתארי איך את הולכת מכות...(לא כמו הבנים שטוענים שאנחנו שולפות ציפורניים כפנטזיה מינית שלהם) לא הולכת 26. דוגמניות- עם נסגד או עם נכחד? נכחד 27. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? שניהם צריכים להתחיל כי אחד שיתחיל זה לא פייר ונמאס כבר לראות בנות שחושבות שרק הגבר צריך להתחיל כי זה ממש כבר לא ככה 28. אוהבת את אמא שלך? מאוד 29. היית מחליפה אותה בעוד אבא? חחחחחחחחח בקושי עם אבא אחד אני מסתדרת אז 2? 30. מה עדיף, אחות או אח? אחות 31. כשתהיי נשואה, האם את האם מה? אני ימשיך אחר כך חחח אין לי כוח

אניי :) ../images/Emo192.gif

אני סמוייה בד"כ אבל כבר הצגתי את עצמי פה :) 1. את אישה?כן :) 2.את גאה בעובדה שאת אישה? כןן :) 3. תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה:כמו שקים אמרה אפשר לבכות בציבור בלי רגשות אשם, להתאפר, ללכת עם עקבים, ללבוש שמלות, ללכת לשופינג :p 4. תני לי 10 סיבות למה לא להיות אישה: ממ אין הרבה, מחזור, הסרת שיער חח כואבב תשמעוו 5. הריון, מתנה או נטל? מתנה :) 6. את\ה חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח או במשרה מלאה? במשרה מלאה 7. לטפל בילדים, לבד, או עם אישך (לא בעלך..את כלבה שלו או משהו?!)? עם אישי (בעלי?!) חח 8. מחזור, איך את מסתדרת עם זה? כאביםם אבל לפחות קצר.. 9. ורוד, רק לבנות? תלויי מאוד! 10. שבירת הסטיגמה הדבילית, האם את מפליצה ותוקעת גרעפסים? לא 11. למה אנחנו מורידות שיער ברגליים, בבית השחי וכו'? כי זה לא אסטטי 12. ומה עם הידיים, את מורידה עד כדי כך? לא 13. מענגת את עצמך? לא 14. האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? מגעיל סתם מושפעים 15. להתלבש כמו בן זה נראה לכן מוזר? ממ תלויי 16. מה דעתך על טראנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? שיהיה להם בכיף 17. לסביות, דרך חיים או דוחה אחרים? דרך חיים שלהן שכל אחד יהיה מה שטוב לוו 18. כדורגל או אחר הצהריים אצל הקוסמטיקאית? קוסמטיקאית ברור :p 19. שמה לק על הציפורניים כתחביב יום יומי? כן 20. איפור, אצלי זה הולך חזק, מה איתך? ממ אני מתאפרת עדין 21. יש מקצועות כמו כבאי, נהג אוטובוס וכו' שבדר"כ מתבצעים ע"י גברים, האם כאישה היית עושה אותם או חושבת שניתן לבצעם ע"י אישה? ניתן לבצעם אבל זה לא שהייתי מייחלת לעצמי להיות נהגת אוטובוס XD 22. קרבי זה הכי אחותי? כן למרות שלדעתי כל אחד שמתגייס תורם! 23. בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? לא אוהבת 24. בנות עם שיער קצר או ארוך? ארוך 25.תתארי איך את הולכת מכות...(לא כמו הבנים שטוענים שאנחנו שולפות ציפורניים כפנטזיה מינית שלהם) חח לא הולכת מכות 26. דוגמניות- עם נסגד או עם נכחד? גורם לקנאהה :) 27. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך?הבן עם הבת אבלל אפשר גם אחרת 28. אוהבת את אמא שלך? ברור!! 29. היית מחליפה אותה בעוד אבא?לאאא 30. מה עדיף, אחות או אח?לא משנה לי 31. כשתהיי נשואה, האם את תנקי לבד ותבשלי לבד, או תתני לאישך לבצע את רוב מטלות הבית ? שיבצע גם! 32. האם תהיי חכמה כמוני ותכני את "בעלך" כ-אישך...?חח אוליי... 33. האישה בזמן ...אתן יודעות..אההמ אההמ....צריכה להיות למעלה או למטה? :p 34. זמרות או זמרים? גם וגם 35. האם מקצוע הריקוד הוא נשי או שמה סטיגמה זו כבר נעלמה? הסטיגמה לא נעלמה לגמריי אבל לדעתי זה לגברים בדיוק כמו שזה לנשים! 36. את מאמינה שעם סקס אפיל כמו שלנו אפשר להגיע רחוק (במקצוע)..והאם את מתכוונת להשתמש ביתרון זה? חח 37. במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיי גדולה? לא ידוע אבלל בתחום הריקוד אני מקווה 38. בצבא...מה תרצי לעשות? מה שיבוא יבוא 39. מה דעתך על מגזין פלייבוי? מבזה או שווה?מבזה 40. הסבירי בבקשה מהי דעתך על תגובת האגו המנופח של בנים כאשר הם מובסים ע"י בנות: דפוקק! 41. האם את פועלת בדרך כלשהיא לשיפור מעמד האישה?ממ לא 42. את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שהיא עשתה?אינלי שום דבר נגדה ואינלי שם דבר בעדה 43. תודו, נכון שאנחנו יותר חכמות מבנים?ברורר :p 44. נכון שאנחנו יותר מוכשרות מהם? (יאללה זרמו איתי חחח) ברורר :p 45. מסכימה עם הרעיון לתת פטור, לפחות חלקי, משכ"ל לימוד לסטודנטיות למקצועות שבהם קיים כרגע מיעוט נשי? לא! 46. תצאי עם מישהו שהוא יותר "מושך " ממך? חח לאדעת 47. מה דעתך על בנים שטחיים? שמחפשים רק את ההכי יפות והכי שוות? שיהיה להם בכיףף 48. ותודו שלפעמים אנחנו נורא צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את היפה והשווה? ברור 49.את מפחדת מגו'קים או חרקים אחרים למינהם?מאודד איככ 50. איך תגיבי כשתראי את החרק שאת הכי מפחדת ממנו?צרחות, אני יוצאת מאותו מקום ולא חוזרת אליו חחח 51. תגלי שהחבר שלך מתאפר..איך תגיבי?ממ לאדעתת :/ 52. מהו הסטטוס החברתי שלך..אם יש בכלל(פאקצה, סנובית,פריקית..) נורמלית 53. איך תרצי שהבית שלך יראה? יפה חח 54. איך החדר שלך נראה כיום?בצבע קרם עם מיטה וחצי שולחןן מחשב טלויזיה וארון ענקק עם מראה גדולה 55. את עוסקת בספורט כלשהוא?..אם כן איזה? רוקדת 56. מתנדבת בגוף כלשהוא? איזה?כן.. אינטראקט תנועת נוער שהמטרה שלה היא לעזור לקהילהה 57. מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך...? מחשב או טלויזיה או ממציאה ריקודים :) 58. יש לך חבר? לא 59. את מתאהבת מהר? לא 60. מתרגשת מכל דבר שזז? לא חח 61. בוכה בסרטים רומנטים? לפעמים 62. ומשירים מרגשים?לפעמים 63. כשאת רואה תינוק, איך את מגיבה?יאוווווו איזה מאמיייייי !!!! 64. ועכשיו משחק אסוסיאציות!!!!!!!! מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה: * גבר- אהבה *סוכריה - מתוק * מלכת יופי - דוגמנית *הדוגמניות- תוכניות ריאליטי *ורוד - צבע מהמם :) *כחול - גם צבע מהמם * שופינג - כסףף $$ * פרחים - גינה * ים - קיץ * כדור - ספורט * קרבי - זה הכי אחי! * שריר - ריקוד * ריח - בושם * ליפסטיק - איפור * פלטפורמה - גובהה * תינוק - חמודד * עבודה - כסף$$

blonda1987

New member
חח חתיכת שאלון דפקת:)אבל ייאלה

1. את אישה?אכן 2.את גאה בעובדה שאת אישה?מאוד 3. תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: 4. תני לי 10 סיבות למה לא להיות אישה: 5. הריון, מתנה או נטל?ברור שמתנה! 6. את\\ה חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח או במשרה מלאה?חצי חצי 7. לטפל בילדים, לבד, או עם אישך (לא בעלך..את כלבה שלו או משהו?!)?חצי חצי 8. מחזור, איך את מסתדרת עם זה?מצויין 9. ורוד, רק לבנות?לא אני בכלל שונאת ורוד,נשי מידיי 10. שבירת הסטיגמה הדבילית, האם את מפליצה ותוקעת גרעפסים?בוודאי...ואני לא מתביישת לעשות את זה בחברה:) 11. למה אנחנו מורידות שיער ברגליים, בבית השחי וכו'?כי אנחנו לא רוצות להיות כמו מפלצות שבאו מהג'ונגל נכון? 12. ומה עם הידיים, את מורידה עד כדי כך?מה פתאום...אני בלונדינית אז זה לא קריטי ברוך השם 13. מענגת את עצמך?לא 14. האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל?מגניב מאוד,איתם או בלעדיהם 15. להתלבש כמו בן זה נראה לכן מוזר?לא...עד גיל 16 הייתי סוג של טום בוי=) 16. מה דעתך על טראנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה?לא אוהבת...מפחיד אותי קצת 17. לסביות, דרך חיים או דוחה אחרים?דרך חיים,משהו שנולדים איתו..כל אחד שיעשה מה שעושה לו טוב. 18. כדורגל או אחר הצהריים אצל הקוסמטיקאית?ברור שכדורגל חחח...טוב נו הייתי בקבוצה פעם:) 19. שמה לק על הציפורניים כתחביב יום יומי?כן,או אדום או שחור 20. איפור, אצלי זה הולך חזק, מה איתך?ממש לא...אני גם לא הכי יודעת להתאפר,ככה שרק עיפרון שחור שפתון וסומק ובייי 21. יש מקצועות כמו כבאי, נהג אוטובוס וכו' שבדר"כ מתבצעים ע"י גברים, האם כאישה היית עושה אותם או חושבת שניתן לבצעם ע"י אישה?נשים מסוגלות להכול.... 22. קרבי זה הכי אחותי?לפעמים 23. בנות ראפריות, מגניב או מזעזע?נחמד 24. בנות עם שיער קצר או ארוך?ארוך 25.תתארי איך את הולכת מכות...(לא כמו הבנים שטוענים שאנחנו שולפות ציפורניים כפנטזיה מינית שלהם)בפראות,עד שאני מביסה את הצד השני..או לפחות עד שהוא מגיע למצב שהוא מתחנן 26. דוגמניות- עם נסגד או עם נכחד?נסגד 27. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך?גם וגם,תלוי 28. אוהבת את אמא שלך?ברור אמא זה הדבר הכי חשוב בעולם! 29. היית מחליפה אותה בעוד אבא?נהההה הם אותו דבר 30. מה עדיף, אחות או אח?אחות,לגנוב דברים מועילים,לקבל עצות מועילות...וכו' 31. כשתהיי נשואה, האם את תנקי לבד ותבשלי לבד, או תתני לאישך לבצע את רוב מטלות הבית ?חצי חצי...לפי המצב רוח שלי 32. האם תהיי חכמה כמוני ותכני את "בעלך" כ-אישך...?לא...זה פשוט נשמע מכוער...סורי 33. האישה בזמן ...אתן יודעות..אההמ אההמ....צריכה להיות למעלה או למטה? 34. זמרות או זמרים?זמרים 35. האם מקצוע הריקוד הוא נשי או שמה סטיגמה זו כבר נעלמה?היום הכול הולך 36. את מאמינה שעם סקס אפיל כמו שלנו אפשר להגיע רחוק (במקצוע)..והאם את מתכוונת להשתמש ביתרון זה?בטח...היום בחורה שנראית טוב יכולה להשיג כמעט כל דבר שהיא רוצה....ואם היא טובה בפוליטיקה אז בכלל 37. במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיי גדולה?גם וגם רק עוד לא סגורה על עצמי 38. בצבא...מה תרצי לעשות?הייתי בצבא,מתקנת מחשבים ויצאתי על נפשי אחרי שנה...מגניב לא?כמובן שהשלמתי בשירות לאומי כדי לא להשתמט! 39. מה דעתך על מגזין פלייבוי? מבזה או שווה?נחמד למי שאוהב 40. הסבירי בבקשה מהי דעתך על תגובת האגו המנופח של בנים כאשר הם מובסים ע"י בנות:הם פשוט לא יודעים להפסיד והדבר הראשון שהם עושים לאחר מכן זה לתרץ את זה... 41. האם את פועלת בדרך כלשהיא לשיפור מעמד האישה?לא,אני דואגת לתחת שלי בלבד 42. את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שהיא עשתה?לא..סתם בלונדינית שנולדה עם כפית של כסף 43. תודו, נכון שאנחנו יותר חכמות מבנים?ברור 44. נכון שאנחנו יותר מוכשרות מהם? (יאללה זרמו איתי חחח)חחח ברור:p 45. מסכימה עם הרעיון לתת פטור, לפחות חלקי, משכ"ל לימוד לסטודנטיות למקצועות שבהם קיים כרגע מיעוט נשי?כן למה לא?זה יהיה נחמד 46. תצאי עם מישהו שהוא יותר "מושך " ממך?אם קורה וכן למה לא??למי אכפת? 47. מה דעתך על בנים שטחיים? שמחפשים רק את ההכי יפות והכי שוות?שיילכו אליהם,ישיגו מה שהם רוצים ואחרי זה יחפשו את הדבר האמיתי 48. ותודו שלפעמים אנחנו נורא צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את היפה והשווה?בטח...בנות גם יכולות להיות כלבות...יש ויש כמובן 49.את מפחדת מגו'קים או חרקים אחרים למינהם?אמאאאא זה אחד מהפחדים הכי גדולים שלי,אני לא יכולה ללכת לישון אם אני רואה ג'וק ואני יודעת שהוא מסתובב חי...אני ישר עולה על כסא וצועקת לעזרה 50. איך תגיבי כשתראי את החרק שאת הכי מפחדת ממנו?כמו שאמרתי,כסא וצעקה...ואם נדבק בי אומץ אני אביא ספריי של שירותים וארסס אותו למוות 51. תגלי שהחבר שלך מתאפר..איך תגיבי?אני קצת אבהל 52. מהו הסטטוס החברתי שלך..אם יש בכלל(פאקצה, סנובית,פריקית..)לא מוגדר,יום ככה יום ככה.... 53. איך תרצי שהבית שלך יראה?בית מעץ או מאבנים ירושלמיות:) 54. איך החדר שלך נראה כיום?גדול,מבולגן,ומגניב 55. את עוסקת בספורט כלשהוא?..אם כן איזה?שיחקתי כדורגל פעם,וקראטה 56. מתנדבת בגוף כלשהוא? איזה?לא 57. מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך...?מוזיקה או חברים,ספר או טלוויזיה 58. יש לך חבר?היה..נגמר לפני שבוע 59. את מתאהבת מהר?ממש ממש אבל ממש לא 60. מתרגשת מכל דבר שזז?לא 61. בוכה בסרטים רומנטים?לא משפיע עליי 62. ומשירים מרגשים?כנ"ל 63. כשאת רואה תינוק, איך את מגיבה?פעם הייתי שונאת אותם בגלל הרעש והכול...אבל היום כשאני רואה אחד בא לי גם:) 64. ועכשיו משחק אסוסיאציות!!!!!!!! מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה: * גבר-חרא *סוכריה-יאמי:) * מלכת יופי-מכוערות בשנים האחרונות *הדוגמניות *ורוד-איכסה *כחול-נחמד * שופינג-כיף אמיתי * פרחים-רומנטי * ים-הדבר הכי יפה שקיים * כדור * קרבי * שריר-מזמן לא עשיתי ספורט * ריח * ליפסטיק-מצרך חיובי בתיק שלי * פלטפורמה-שונאת... * תינוק * עבודה

Nofar2009

New member
חחחחח אחלה של שאלון D=

1. את אישה? שניה אני אבדוק.. אוקי... כן :) 2.את גאה בעובדה שאת אישה? בודאי. 3. תני לי חמש סיבות למה כדאי להיות אישה: המין היפה - אומר הכל! 4. תני לי 10 סיבות למה לא להיות אישה: מחזור...ולא יודעת.. 5. הריון, מתנה או נטל? מתנה!! 6. את\\ה חושבת שמקומה של האישה הוא במטבח או במשרה מלאה? משרה מלאה 7. לטפל בילדים, לבד, או עם אישך (לא בעלך..את כלבה שלו או משהו?!)? עם בן הזוג 8. מחזור, איך את מסתדרת עם זה? זורמים.. חחחח 9. ורוד, רק לבנות? לא 10. שבירת הסטיגמה הדבילית, האם את מפליצה ותוקעת גרעפסים? לא 11. למה אנחנו מורידות שיער ברגליים, בבית השחי וכו'? הגיינה 12. ומה עם הידיים, את מורידה עד כדי כך? לא 13. מענגת את עצמך?לא 14. האם את חושבת שעישון ושתייה עם החבר'ה זה מגניב או מגעיל? לא משהו 15. להתלבש כמו בן זה נראה לכן מוזר? אממ לא..יש כאלה 16. מה דעתך על טראנסקסואלים שמשנים את מינם לנקבה? איש איש בדרכו יחיה! 17. לסביות, דרך חיים או דוחה אחרים?דרך חיים.. 18. כדורגל או אחר הצהריים אצל הקוסמטיקאית? קוסמטיקאית 19. שמה לק על הציפורניים כתחביב יום יומי? אמ .. לא 20. איפור, אצלי זה הולך חזק, מה איתך? אוהבת יותר טבעי.. 21. יש מקצועות כמו כבאי, נהג אוטובוס וכו' שבדר"כ מתבצעים ע"י גברים, האם כאישה היית עושה אותם או חושבת שניתן לבצעם ע"י אישה? מה שגבר יכול גם אישה יכולה P: 22. קרבי זה הכי אחותי? אכן!! 23. בנות ראפריות, מגניב או מזעזע? פסדר.. לא אכפת לי חח 24. בנות עם שיער קצר או ארוך? תלוי למי ומה... 25.תתארי איך את הולכת מכות...(לא כמו הבנים שטוענים שאנחנו שולפות ציפורניים כפנטזיה מינית שלהם)- לא הולכת מכות 26. דוגמניות- עם נסגד או עם נכחד? אם היא יפה היא נסגדת אם היא מכוערת היא נכחדת XD 27. הבת צריכה להתחיל עם הבן או להפך? זה לא משנה 28. אוהבת את אמא שלך? ברור!! 29. היית מחליפה אותה בעוד אבא?לא.. חחח 30. מה עדיף, אחות או אח?אין לי אח.. אז אחות.. :) 31. כשתהיי נשואה, האם את תנקי לבד ותבשלי לבד, או תתני לאישך לבצע את רוב מטלות הבית ? לא, נתחלק. 32. האם תהיי חכמה כמוני ותכני את "בעלך" כ-אישך...? חחחחח רוצה לדבר על זה? 33. האישה בזמן ...אתן יודעות..אההמ אההמ....צריכה להיות למעלה או למטה? אין לי מושג חחחחחח 34. זמרות או זמרים? הולך הכל 35. האם מקצוע הריקוד הוא נשי או שמה סטיגמה זו כבר נעלמה? נעלמה 36. את מאמינה שעם סקס אפיל כמו שלנו אפשר להגיע רחוק (במקצוע)..והאם את מתכוונת להשתמש ביתרון זה? לא 37. במה את מתכננת לעבוד או ללמוד כשתהיי גדולה? אדריכלות, עיצוב פנים... או תאטרון! 38. בצבא...מה תרצי לעשות? מכית 39. מה דעתך על מגזין פלייבוי? מבזה או שווה? מבזה!!!! 40. הסבירי בבקשה מהי דעתך על תגובת האגו המנופח של בנים כאשר הם מובסים ע"י בנות: לא יודעת 41. האם את פועלת בדרך כלשהיא לשיפור מעמד האישה? לא חושבת.. חח 42. את מעריצה את פאריס הילטון ואת השערוריות שהיא עשתה? היא סבבה 43. תודו, נכון שאנחנו יותר חכמות מבנים? תלוי מי חחחחחחח 44. נכון שאנחנו יותר מוכשרות מהם? (יאללה זרמו איתי חחח)אהההה כןןן כןן ברור!!!D= 45. מסכימה עם הרעיון לתת פטור, לפחות חלקי, משכ"ל לימוד לסטודנטיות למקצועות שבהם קיים כרגע מיעוט נשי? ממ.. 46. תצאי עם מישהו שהוא יותר "מושך " ממך? כן למה לא :) 47. מה דעתך על בנים שטחיים? שמחפשים רק את ההכי יפות והכי שוות? לא אוהבת את זה! 48. ותודו שלפעמים אנחנו נורא צבועות וגם אנחנו לפעמים מחפשות את היפה והשווה? לא תמיד... לפחות אצלי האופי ממש חשוב=] 49.את מפחדת מגו'קים או חרקים אחרים למינהם? לא חחחחחחח 50. איך תגיבי כשתראי את החרק שאת הכי מפחדת ממנו? אממ.. היי ג'וק מה נשמע?:) 51. תגלי שהחבר שלך מתאפר..איך תגיבי? אממ.. ביי חבר שלי 52. מהו הסטטוס החברתי שלך..אם יש בכלל(פאקצה, סנובית,פריקית..): שונאת להגדיר 53. איך תרצי שהבית שלך יראה? יפההה:) 54. איך החדר שלך נראה כיום? מעוצב ממש יפה.. אין לי כוח לפרט חח 55. את עוסקת בספורט כלשהוא?..אם כן איזה? ריקוד כבר 12 שנה D= 56. מתנדבת בגוף כלשהוא? איזה? משצים 57. מה את עושה בדר"כ כשמשעמם לך...? מה שבא .. בא :) 58. יש לך חבר?כן 59. את מתאהבת מהר? לא 60. מתרגשת מכל דבר שזז? לא 61. בוכה בסרטים רומנטים? כן 62. ומשירים מרגשים? כן 63. כשאת רואה תינוק, איך את מגיבה? יאאאאאאאאא תינוקייי קטניייי חמודייי D= 64. ועכשיו משחק אסוסיאציות!!!!!!!! מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת שומעת את המילה: * גבר- ממ...מעניין *סוכריה- יאמייי * מלכת יופי - לא יודעת.. חח *הדוגמניות- בלונדההההה *ורוד- אוהבת *כחול- ים * שופינג- כיייייייף! * פרחים- אני אוהבת * ים - קיץ * כדור - מגרש * קרבי - צה''ל * שריר- גוף * ריח- הבושם שלי * ליפסטיק- לבלו * פלטפורמה- באפלו * תינוק- חמודדיייייי * עבודה - מה שאני צריכה לחפש בקרוב.. חחחחחח

למעלה