שאלון. משעמםםםם!

almond1

New member
ארוך מדי....

1. שם: שקד 2. מגורים: רעות 3. אחים: 3 אחים 4. כינויים אחרים: אממ... 5. בית ספר יסודי: עמית 6. מצב משפחתי: אממ רגיל 7. אוהב את ההורים: כה 8. רוצה אחים ( עוד אחים?): לא 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: לא 10. צפית בתוכניות ילדים: כה 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: לפעמים 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: לא 13. מיהו חבר ילדותך: אממ מאי ומירב 14. מהו חלום הילדות שלך: לאדעת... 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: טלוויזיה... 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: מה??? 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: בדרך כלל 18. איפה היית רוצה לגור: כאן 19. במה אתה רוצה לעבוד: במאית קולנוע 20. עבדת פעם?: לא שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: אין לי מושג 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: אפחד 23. את מי מהמתים היית מחייה?: סבתא..... 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: אמממ בז להרמן או ספילברג או וולט דיסני 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: לא נראה לי 26. ה' הוא גבר או אישה? לא זה ולא זה 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: חחח לאדעת 28. האם הוא היה בן מינך?: חח מה?? נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: לא, רק התדלקות מבוססת על מראה חיצוני... 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: לא 31. כל הערבים רוצים מלחמה: לא 32. ה': כן 33. חייזרים: אולי.... היקום הוא מקום גדול, לא יכול להיות שרק במערכת השמש שלנו יש "אזור חיים" 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): לא נראה לי 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: לא 36. גלגול נשמות: לא ממש 37. גן עדן וגהנום: לא ממש 38. פסל שהוא אל: לא 39. גורל: כן 40. לא נודע: ?? 41. כל הבלונדינות סתומות: הרוב 42. כל הערסים מרוקאים: הרוב 43. כל הדתיים אוכלי חינם: לא 44. כל האשכנזים חנונים: כן 45. כל האשכנזים אימפוטנטים: אממ 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": כן 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: כן 48. בעל מכה יכה שנית: לא 49. אנס/אונסת יאנוס שוב: תלוי מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: אמממ לפני יומיים...?? 51. שיקרו לך וגילית: לאדעת 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: חח לאדעת 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): חח אממ לפני שנה בערך? 54. השתכרת: לפני הרבה זמן! אבל עשיתי את עצמי שיכורה לפני שבוע 55. ראית משהו או מישהו עירום: אתמול בטלוויזיה נחשב? 56. "שיחקת" עם עצמך: XDD מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: אבא 58. שראית: אבא 59. שבכית עליו: כולם.... 60. ששיקרת לו: :X 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: חחחחח :-XXX 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: אפחד 63. שצחקת איתו: אין לי מושג 64. שהצחקת: אין לי מושג 65. שעשה לך טוב בעת צרה: דין... 66. שהציל אותך ממות: אממממ 67. שנישקת אותו: לא דוכרת 68. ששילם עלייך על משהו: דניאל ואיתמר 69. שראה אותך בעת משבר: כולם 70. שהרבצת לו: אווי הלוואי.. 71. שהרביץ לך: אמממ 72. שקנית איתו בגדים: לאדעת 73. שנתת לו מתנה: לאדעת 74. שקיבל מתנה ממך: לאדעת 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): חח לא 76. שנדלקת עליו: :X 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: לאדעת 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: לא צריך להגיד מספיק מעשים... 79. שיצאת איתו לסרט: אווי בא לי סרט!! 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: חח אח שלי 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: אפחד 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: כולם 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: אמממ 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: אממממ דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: אין... שיר אהבה הכי אהוב -your song - elton john 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: לאדעת 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: your song.... 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: לאדעת 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): לאדעת 122: בהלוויה: לאדעת.... 123: בדרך לביה"ס: כל שיר טוב 124: במסיבה: כל שיר טוב 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: יש הרבה 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: hear you me - jimmy eat world 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: יש הרבה 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: hear you me דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה: לאדעת 130: תוכנית: אי.אר 131: ביטוי מעצבן: ךאדעת 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: אל תהיי ילדה קטנה 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: הרבה 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: אין לי מושג 135. ערסים או רוסים: ערסים 136. זקנים או צעירים: צעירים 137. גוגואים או פוגים: לאדעת 138. מאכל: חצילים וקישואים....איכס 139. ממתק: לאדעת 140. מקום: לאדעת 141. סגנון לבוש: די לאדעת!! 142. חנות: לאדעת... 143. מוכר:..... עוד קצת: 144. חיות מחמד: מה איתם? 145. מוצא הורים: סבא וסבתא מצד אבא - צ'כוסלוביה, סבא מאמא - רומניה סבתא מאמא - סוריה 146. איפה נולד: מי? 147. ישראל ארץ טובה: כן 148. איפה תתגייס: לאדעת 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? נורא 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: לאדעת מה הספר הכי טוב... אבל הספר האהוב עליי הארי פוטר 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: לאדעת מה הכי טוב.... אבל הכי אהוב עליי מולין רוז'

Anni Lupu

New member
עונה ><

1. שם: אנני 2. מגורים: ת"א 3. אחים: אחות קטנה בכיתה ט' 4. כינויים אחרים: אניטה, אניל'ה 5. בית ספר יסודי: אילנות (או לא להיות!) 6. מצב משפחתי: רווקה... 7. אוהב את ההורים: מניחה שכן 8. רוצה אחים ( עוד אחים?): הייתי רוצה אחות תינוקת 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: יכול להיות נחמד שיהיה אח גדול 10. צפית בתוכניות ילדים: כן:) 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: יש אחת או שניים חח 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: כן 13. מיהו חבר ילדותך: ליהי 14. מהו חלום הילדות שלך: להיות רקדנית מפורסמת 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: ריקוד, צופים 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: רציתי להיות סופרת או רקדנית 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: לא בדיוק 18. איפה היית רוצה לגור: בברזיל/הוואי 19. במה אתה רוצה לעבוד: אממ.. משהו מעניין 20. עבדת פעם?: קצת בביביסיטר שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: לא יודעת 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: מפורסם כלשהו... 23. את מי מהמתים היית מחייה?: סבתא שלי 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: ** 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: לא! 26. ה' הוא גבר או אישה? אישה 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?:>< 28. האם הוא היה בן מינך?: לא נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: נכון 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: נכון 31. כל הערבים רוצים מלחמה: לא נכון 32. ה': נכון 33. חייזרים: נכון 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): נכון 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: לא נכון 36. גלגול נשמות: נכון 37. גן עדן וגהנום: נכון 38. פסל שהוא אל: לא נכון 39. גורל: נכון 40. לא נודע: נכון 41. כל הבלונדינות סתומות: לא נכון 42. כל הערסים מרוקאים: לא נכון 43. כל הדתיים אוכלי חינם: לא נכון 44. כל האשכנזים חנונים: לא נכון 45. כל האשכנזים אימפוטנטים: לא נכון 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": לא נכון 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: לא יודעת... 48. בעל מכה יכה שנית: נכון 49. אנס/אונסת יאנוס שוב: נכון מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: כל יום בערך 51. שיקרו לך וגילית: לא זוכרת 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: אף פעם 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): מזמן... 54. השתכרת: אף פעם 55. ראית משהו או מישהו עירום: שהייתי קטנה? 56. "שיחקת" עם עצמך: אף פעם חח מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: אבא 58. שראית: אבא 59. שבכית עליו: לא זוכרת 60. ששיקרת לו: ההורים 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: אחותי 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: ... 63. שצחקת איתו: חברות אתמול בריקוד 64. שהצחקת: מאי.ג. 65. שעשה לך טוב בעת צרה: אלה גולברי 66. שהציל אותך ממות: אף אחד... 67. שנישקת אותו: עוד לא התנשקתי! 68. ששילם עלייך על משהו: ההורים 69. שראה אותך בעת משבר: מעין 70. שהרבצת לו: איריס 71. שהרביץ לך: איריס 72. שקנית איתו בגדים: ההורים בחו"ל 73. שנתת לו מתנה: שחזרתי מחו"ל נתתי לכל מיני חברות 74. שקיבל מתנה ממך: חברות 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): לא מגלה 76. שנדלקת עליו: לא מגלה 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: אף אחד 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: פופר 79. שיצאת איתו לסרט: אממ... לא זוכרת. זה היה בקיץ 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: אחותי, לפני למעלה משנה. 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: מעין 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: יהל 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: ** 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: לא זוכרת דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: my heart will go on של סלין דיון 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: beautiful girls 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: כמו הראשון 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): לא יודעת 122: בהלוויה: אממ 123: בדרך לביה"ס: משהו כיפי וקצבי חח 124: במסיבה: כנ"ל 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: היו הרבה במהלך השנים 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: כל מיני 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: אמ.. שיר הקטשופ! 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: ... דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה גר'י סיינפלד 130: תוכנית קצרים 131: ביטוי מעצבן: תן חיוך, הכל לטובה 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: שצחקו עליי... 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: כל מיני 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: 135. ערסים או רוסים: ערסים 136. זקנים או צעירים: תלוי 137. גוגואים או פוגים: גוגואים 138. מאכל: תרד 139. ממתק: משרשמלו 140. מקום: אילנות 141. סגנון לבוש: חושפני מדי 142. חנות: קיוסקים 143. מוכר: יואלל עוד קצת: 144. חיות מחמד: כרגע אין.. היה פעם כלב ותוכי 145. מוצא הורים: ברזיל ורומניה 146. איפה נולד: אבא בארץ ואמא בברזיל 147. ישראל ארץ טובה: כן 148. איפה תתגייס: לא יודעת עדיין 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? דבר נורא 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: לא זוכרת 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: יש הרבה..

הא,עוד שאלון?

1. שם:בר אביגל 2. מגורים:גבעתיים 3. אחים:אחות אחת יותר מדי 4. כינויים אחרים:ג'ינג'י,שמן,ג'ינג'י שמן,ועוד שלל צירופים נחמדים שכאלו. 5. בית ספר יסודי:כצנלסון 6. מצב משפחתי:נשוי לגיטרה+חתולה.מנהל רומן מהצד עם חברה שלי. 7. אוהב את ההורים:i guess... 8. רוצה אחים ( עוד אחים?):לא. 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן:O___Oאני לא מאמין שבאמת נכנסתי לשאלון הזה... 10. צפית בתוכניות ילדים:כמובן. 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים:לא. 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן:לא. 13. מיהו חבר ילדותך:גרגר האבק המקסיקני הנמלט,פדרו. 14. מהו חלום הילדות שלך:להיות משהו.אני לא זוכר כברXD 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות:אוריגמי. 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?:רגע,זו לא אותה שאלה כמו 14?*sigh* 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?:לא יודע. 18. איפה היית רוצה לגור:אי שם,מעבר לקשת בענן. 19. במה אתה רוצה לעבוד:מוזיקאי. 20. עבדת פעם?:כן. שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?:הייתי בוחר להיות גרגיר אבק. 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?:האיש שראה הכל. 23. את מי מהמתים היית מחייה?:את סבתא שלי. 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?:וואו,שאלה פילוסופית בטירוף.עם מי שכיף. 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?:הממ...אולי. 26. ה' הוא גבר או אישה?:אישה.זה היה בדוגמה אפילו! 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?:אני חושב שכן.כלומר,רק אם מדובר במכרות,וזה. 28. האם הוא היה בן מינך?:לא. נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון:נכון. 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים:נכון. 31. כל הערבים רוצים מלחמה:לא נכון. 32. ה':מוטל בספק. 33. חייזרים:לא נכון. 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'):בלולו?Oם מוטל בספק. 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו:ומה הייתה השאלה למעלה? 36. גלגול נשמות:לא נכון. 37. גן עדן וגהנום:לא נכון. 38. פסל שהוא אל:לא נכון. 39. גורל:נכון.אבל הגורל שהאדם מעצב בעצמו,לא זה שנקבע לו מראש. 40. לא נודע:מאיפה אני יודע? 41. כל הבלונדינות סתומות:לא נכון. 42. כל הערסים מרוקאים:אני לא ערס! 43. כל הדתיים אוכלי חינם:לא נכון. 44. כל האשכנזים חנונים:לא נכון. 45. כל האשכנזים אימפוטנטים:לא נכון! 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש":לא נכון. 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה:לא נכון. 48. בעל מכה יכה שנית:לא נכון. 49. אנס/אונסת יאנוס שוב:לא נכון. מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים:אתמול. 51. שיקרו לך וגילית:מזמן. 52. עשו עלייך לינץ' חברתי:מזמן. 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן):מעולם לא. 54. השתכרת:מעולם לא. 55. ראית משהו או מישהו עירום:לא זוכר מתי בדיוקXDלא מזמן. 56. "שיחקת" עם עצמך:אני לא עונה על זהO_O מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת:מאיה/גל/דנה/הגר. 58. שראית:אבא שלי? 59. שבכית עליו:לינה...כלבה. 60. ששיקרת לו:לא זוכר. 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים:מי שכתב ת'שאלון המחורבן הזה. 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא:לא חשבתי דבר כזה אף פעם. 63. שצחקת איתו:כולם. 64. שהצחקת:כולם? 65. שעשה לך טוב בעת צרה:כולםP: 66. שהציל אותך ממות:אף אחד. 67. שנישקת אותו:מעיין. 68. ששילם עלייך על משהו:מעיין? 69. שראה אותך בעת משבר:אף אחד לא רואה אותי כרגע... 70. שהרבצת לו:לא יודע. 71. שהרביץ לך:כנ"ל. 72. שקנית איתו בגדים:אני לא קונה בגדיםXD 73. שנתת לו מתנה:תום,הבנדוד בן השנה שלי
74. שקיבל מתנה ממך:מה ההבדל בין השאלה הזו לשאלה למעלה?!^%#%& 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות):מעיין. 76. שנדלקת עליו:כנ"ל? 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך:רוניXD 78. שאמר לך שהוא שונא אותך:לא יודע. 79. שיצאת איתו לסרט:כנ"ל. 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט:כנ"ל. 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי:הגר? 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי:לינה. 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר:אף אחד לא גורם לי את זה. 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע:כנ"ל. דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך:אין. 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש:dream theater-beyond this life 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן:pink floyd-timeXD 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך:the beatles-all you need is love? 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה):שלום חנוך-חתונה לבנה. 122: בהלוויה:כוורת-פה קבור הכלב/משינה-העמותה לחקר התמותה. 123: בדרך לביה"ס:pearl jam-why go 124: במסיבה:כל דבר איכותי שכיף לרקוד איתו.ברי סחרוף. 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו:לא יודע. 126: מהו השיר שגורם לך לבכות:indifference של פרל ג'ם. 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן:אין. 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב:כנ"ל. דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה:אין. 130: תוכנית:גם. 131: ביטוי מעצבן:גם. 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך:"אתה ממש דומה לX" 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך:לא יודע. 134: שאמרו לך באמצע הרחוב:אין לי שמץ. 135. ערסים או רוסים:WTF? 136. זקנים או צעירים:צעירים כשצעירים,זקנים כשזקנים. 137. גוגואים או פוגים:סיפורי פוגי!D: 138. מאכל:מזון. 139. ממתק:דבר מתיקה. 140. מקום:שמה. 141. סגנון לבוש:כמו ההם. 142. חנות:הזאתי בפינה. 143. מוכר:ההוא בזאתי בפינה. עוד קצת: 144. חיות מחמד:היצור הרצחני שמסתובב בבית. 145. מוצא הורים:גרמניה/מרוקאי-בלוגרי. 146. איפה נולד:בארץ. 147. ישראל ארץ טובה:בהחלט לא משעמם פה. 148. איפה תתגייס:איפה שיקחו אותי? 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף:חפיף.מצטער,ירוקי-ריאה. 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם:אין לי מושג. 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם:כנ"ל. איזה שאלון מיותר.

מכושפת15

New member
נושא

{1. שם: מילנה 2. מגורים: כרמיאל סיטי 3. אחים: 1 4. כינויים אחרים: מילן, מילנו'ש, מילני 5. בית ספר יסודי: רקפת, אח איזה נוסטלגיה 6. מצב משפחתי: רווק? 7. אוהב את ההורים: יאפ
את אמא יותר
8. רוצה אחים ( עוד אחים?): כבר לא 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: קטן 10. צפית בתוכניות ילדים: בטח 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: לפעמים
12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: נראלי
13. מיהו חבר ילדותך: אילנה 14. מהו חלום הילדות שלך: להיות רופאה
15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: התעסקות עם חרוזים וכאלה 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: מורה, אם הבנתי נכון את השאלה XD 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: יאפ 18. איפה היית רוצה לגור: משגב, ת"א 19. במה אתה רוצה לעבוד: תקשורת 20. עבדת פעם?: וגם עכשיו שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: אין לי מושג
22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: לאדעת 23. את מי מהמתים היית מחייה?: רבין 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: אממ לא יודעת 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: ממש לא! 26. ה' הוא גבר או אישה? לא זה ולא זה 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: כן
28. האם הוא היה בן מינך?: לא
נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: לא 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים:
ממש לא 31. כל הערבים רוצים מלחמה: לא 32. ה': ואין אחר מלבדו 33. חייזרים: לא
34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): לא 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: אמ יכול להיות 36. גלגול נשמות: כן 37. גן עדן וגהנום: כן 38. פסל שהוא אל:
39. גורל: לא 40. לא נודע: כן 41. כל הבלונדינות סתומות: לא 42. כל הערסים מרוקאים: לא 43. כל הדתיים אוכלי חינם: ממש לא 44. כל האשכנזים חנונים: לא 45. כל האשכנזים אימפוטנטים: לא 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": לא 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: לא, יש מעידות חד פעמיות 48. בעל מכה יכה שנית: כן 49. אנס/אונסת יאנוס שוב: כן מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: לפני כמה ימים 51. שיקרו לך וגילית: לא זוכרת 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: ^ 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): לא זוכרת 54. השתכרת: ואוו מזמן 55. ראית משהו או מישהו עירום: :S 56. "שיחקת" עם עצמך: :S מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: פצ'רסקי 58. שראית: אחותי 59. שבכית עליו: לא זוכרת 60. ששיקרת לו: ^ 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: יגאל עמיר 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: לאדעת 63. שצחקת איתו: עם יעל אתמול 64. שהצחקת: לא זוכרת 65. שעשה לך טוב בעת צרה: שירה
66. שהציל אותך ממות: ברוך השם לא ההגעתי למצב הזה 67. שנישקת אותו: יעל 68. ששילם עלייך על משהו: אמא בטח על משהו 69. שראה אותך בעת משבר: לא זוכרת 70. שהרבצת לו: ^ 71. שהרביץ לך:^ 72. שקנית איתו בגדים: פצ'רסקי 73. שנתת לו מתנה: שרונה וחן 74. שקיבל מתנה ממך: זאת לא אותה שאלה? 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): לא היה 76. שנדלקת עליו: ואוו עזבו 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: שיר
78. שאמר לך שהוא שונא אותך: אחותי
79. שיצאת איתו לסרט: כבר שנים לא הייתי בסרט 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: לא זוכרת 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: לא זוכרת 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: כנ"ל 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: ^ 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: ^ דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: שיר למעלות ונשל הנחש בביצוע של אביב 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: קיץץץץ
119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: ביום שמש יפה
120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: האם להיות בך מאוהב 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): השיר שלנו 122: בהלוויה: לבכות לך 123: בדרך לביה"ס: היהודים - כל הסיפור או שירת הסטיקר
124: במסיבה: Infected Mushroom - Becoming Insane 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: שיר למעלות 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: נשל הנחש 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: נער ונערה 8- 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: אין כזה דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה- אין 130: תוכנית- אין 131: ביטוי מעצבן: לא יודעת 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: "אמרתי לך" 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: שמחקים אותי 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: - 135. ערסים או רוסים: קשה להחליט XD 136. זקנים או צעירים: צעירים 137. גוגואים או פוגים: גוגואים 138. מאכל: רביולי
139. ממתק: גלידה! 140. מקום: ארה"ב
141. סגנון לבוש: רגיל 142. חנות: פוקס, פול אנד בר 143. מוכר: עוד קצת: 144. חיות מחמד: אין 145. מוצא הורים:ברית המועצות 146. איפה נולד: ברית המועצות 147. ישראל ארץ טובה: מאוד
148. איפה תתגייס: בע"ה ורק בעזרתו ל"במחנה"/"גל"צ"/דובר צה"ל 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? לא נורא 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: ילדי יום ראשון של אביב 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: מישהו לרוץ איתו

עונה =] וואי הרבה זמן לא הייתי פה

שם: דנה 2. מגורים: שוהם 3. אחים: אחד גדול 4. כינויים אחרים: סשה (אל תשאלו) 5. בית ספר יסודי: מה איתו? חח 6. מצב משפחתי: רווקה 7. אוהב את ההורים: משתדלת 8. רוצה אחים ( עוד אחים?): אולי אחד קטן 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן:קטן 10. צפית בתוכניות ילדים: כן 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: האי נחשב? 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: כמו לכל אחד נורמלי 13. מיהו חבר ילדותך: אחד בשם יונתן 14. מהו חלום הילדות שלך: ליהיות וטרינרית 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: עדיין ממשיך...ריקוד 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: וטרינרית? 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: פלוס מינוס 18. איפה היית רוצה לגור: איפה שאני 19. במה אתה רוצה לעבוד: רפואה 20. עבדת פעם?: בקטנה לא רציני שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: ליהיות חתול 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: חתול 23. את מי מהמתים היית מחייה?: דיסני למרות שהוא לא בדיוק מת 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: אורלנדו בלום =] 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: כן 26. ה' הוא גבר או אישה? לא זה ולא זה 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: כן 28. האם הוא היה בן מינך?: לא נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: לא 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: אולי 31. כל הערבים רוצים מלחמה:לא 32. ה': לא נכון 33. חייזרים: כן 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): לא 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: לא 36. גלגול נשמות: לא 37. גן עדן וגהנום: לא 38. פסל שהוא אל: לא 39. גורל: כן! 40. לא נודע: כן 41. כל הבלונדינות סתומות: לא 42. כל הערסים מרוקאים: לא 43. כל הדתיים אוכלי חינם: לא 44. כל האשכנזים חנונים: לא 45. כל האשכנזים אימפוטנטים: חח לא 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": לא 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: כן 48. בעל מכה יכה שנית: כן 49. אנס/אונסת יאנוס שוב: כן מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: אתמול 51. שיקרו לך וגילית: לפני שבוע וקצת 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: ביסודי 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): לא חשבתי 54. השתכרת: אף פעם 55. ראית משהו או מישהו עירום: חח לא זוכרת 56. "שיחקת" עם עצמך: נוט יור ביזנס מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: אבא 58. שראית: אבא 59. שבכית עליו: אקס.... 60. ששיקרת לו: אמא 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: האקס 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: עזבו... 63. שצחקת איתו: אבא 64. שהצחקת: חברה 65. שעשה לך טוב בעת צרה: חברות =] 66. שהציל אותך ממות: לא יודעת חח 67. שנישקת אותו: האקס.... 68. ששילם עלייך על משהו:האקס... 69. שראה אותך בעת משבר:חברות 70. שהרבצת לו: לא זוכרת היה מזמן 71. שהרביץ לך: מזמן 72. שקנית איתו בגדים: אמא 73. שנתת לו מתנה: חברה 74. שקיבל מתנה ממך: זה לא אותו דבר? 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): האקס 76. שנדלקת עליו: האקס 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך:האקס 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: אף אחד.... 79. שיצאת איתו לסרט: חברים 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: חברות 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: חברה 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: האקס 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: האקס? 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: טוב זה מתחיל לחזור על עצמו.... דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: כל שיר של גרין דיי 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: dominated love slave- green day 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: לא יודעת... 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: לא יודעת... 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): אין לי שמץ 122: בהלוויה: כנ"ל 123: בדרך לביה"ס: משהו מעיר 124: במסיבה: משהו רקיד? חח 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו:when youre gone 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: כנ"ל 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: girlfriend 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב:when youre gone דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה: אין... 130: תוכנית: אין... 131: ביטוי מעצבן: לא זוכרת 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: כשתגדלי תביני (כשהייתי קטנה) 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: זרקו אותי 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: לא זוכרת 135. ערסים או רוסים: רוסים 136. זקנים או צעירים:צעירים 137. גוגואים או פוגים:פוגים 138. מאכל: פיצה 139. ממתק: שוקולד 140. מקום: ים =] 141. סגנון לבוש: סקייטרי גרר 142. חנות: בילבונג =] 143. מוכר: ? עוד קצת: 144. חיות מחמד: שתי חתולות =] 145. מוצא הורים: בולגרי, ליטאי 146. איפה נולד: בארץ 147. ישראל ארץ טובה: יחסית 148. איפה תתגייס: ירושליים 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? נורא 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: הארי פוטר חח 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: אפקט הפרפר

giraffeeeee

New member
אני? נו טוב..

1. שם: איילת/ יולי 2. מגורים: מושב ריחן 3. אחים: 1 אחות 4. כינויים אחרים: יולי/ יול/ יוליהה/איילתוש/ איילתי/ נושה 5. בית ספר יסודי: בית ספר אזורי קהילתי ממלכתי לישוביי צפון השומרון "עומר" ע"ש עומר שלף בוגר בית הספר 6. מצב משפחתי: רווקה 7. אוהב את ההורים: ברור 8. רוצה אחים ( עוד אחים?): לא וגם אי אפשר..
9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן:--- 10. צפית בתוכניות ילדים: כהה 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: לא 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן:כה 13. מיהו חבר ילדותך: חן 14. מהו חלום הילדות שלך: לגור בארה"ב 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: צופים 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?:שחקנית 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: כה 18. איפה היית רוצה לגור: במקום אחר רק לא כאן. 19. במה אתה רוצה לעבוד: לא יודעת 20. עבדת פעם?: כה - בייביסיטר, קייטנה פרשתי אחרי יום כי לא הסכימו לשלם לי.. שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?:הדמיה הולוגרפית 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: בן של איזה נשיא 23. את מי מהמתים היית מחייה?: סבא שלי ז"ל 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: כבר לא באלי.. 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: כה 26. ה' הוא גבר או אישה? אישה 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: לא 28. האם הוא היה בן מינך?:-- נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: כה 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: לא 31. כל הערבים רוצים מלחמה:לא 32. ה': כה 33. חייזרים:לא 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): לא 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו:כה - אחותי רואה אותם 36. גלגול נשמות: לא 37. גן עדן וגהנום:כה 38. פסל שהוא אל:לא 39. גורל:כה 40. לא נודע: לא 41. כל הבלונדינות סתומות: לא 42. כל הערסים מרוקאים:לא 43. כל הדתיים אוכלי חינם:כה 44. כל האשכנזים חנונים:לא 45. כל האשכנזים אימפוטנטים:לא 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": לא 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: כה 48. בעל מכה יכה שנית: כה 49. אנס/אונסת יאנוס שוב:כה מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: לפני שבוע 51. שיקרו לך וגילית: לפני שנים 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: מה? 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): הווו המופע של טרומן..חח --- 54. השתכרת: -- 55. ראית משהו או מישהו עירום:-- 56. "שיחקת" עם עצמך: -- מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: אחותי 58. שראית: אחותי 59. שבכית עליו: לא זוכרת 60. ששיקרת לו: אמא? 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: אחותי 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: מעין? 63. שצחקת איתו: יוגב/שיר/הדר 64. שהצחקת: אפחד 65. שעשה לך טוב בעת צרה: יוגב 66. שהציל אותך ממות: אפחד 67. שנישקת אותו: למה להזכיר?! 68. ששילם עלייך על משהו: ידיד שלי מהגדנ"ע 69. שראה אותך בעת משבר: כל השכבה 70. שהרבצת לו: וואי עבר זמן 71. שהרביץ לך: יער 72. שקנית איתו בגדים: עבר זמן 73. שנתת לו מתנה: חן? 74. שקיבל מתנה ממך: חן? 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): לא זוכרת 76. שנדלקת עליו: לא זוכרת 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: לא זוכרת 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: אפחד 79. שיצאת איתו לסרט: פששש המון זמן 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: --- 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: -- 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי:-- 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר:-- 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: השכבה? דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: התחלות - יזהר אשדות 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: גלי - ירמי קפלן 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: אחכה לך בשדות - משינה 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: זמן קסם - יזהר אשדות 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה):אהובתי - משינה 122: בהלוויה: רדיו חזק - תיסלם 123: בדרך לביה"ס: לכי ילדה אבודה - תיסלם 124: במסיבה: יהיה פיצוץ - שבק ס' 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: התחלות -יזהר אשדות 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: -- 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: i wish - skazi 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: --- דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה: -- 130: תוכנית: כל דבר ביפנית 131: ביטוי מעצבן: חפירות של אחותי ביפנית 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: אודסמה 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: אחותי דיברה יפנית? 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: -- 135. ערסים או רוסים: -- 136. זקנים או צעירים:-- 137. גוגואים או פוגים:-- 138. מאכל: דגים.. בעעע 139. ממתק: לא זוכרת 140. מקום: כיתת אנגלית/ הכיתה הקודמת שלי 141. סגנון לבוש: ספורטיבי 142. חנות: העין השלישית 143. מוכרת: גבי מטאוור רקרודס בג"ש עוד קצת: 144. חיות מחמד: כלב 145. מוצא הורים: עירק והונגריה 146. איפה נולד: ישראל - נתניה 147. ישראל ארץ טובה: שאלה מעולה 148. איפה תתגייס: חיפה 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? נורא 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: נערת החלום האמריקאי 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: "אמרתי לך"

B a m b o o k

New member
התייאשתי באמצע...

1. שם: צליל 2. מגורים: באר שבע 3. אחים: 4 4. כינויים אחרים: צילי, צלילית, צלילוש, צלילה, צלצולהיייית ועוד כל מיני... 5. בית ספר יסודי: נתיבי עם חחחח 6. מצב משפחתי: רווקה 7. אוהב את ההורים: רוב הזמן 8. רוצה אחים ( עוד אחים?):לא תודה. 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: אח גדול!!! או אח תאום.. אבל זה מאוחר מדי כבר
10. צפית בתוכניות ילדים: בוודאי שבטח 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: ברור 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: אממ עד כמה שזכור לי, כן 13. מיהו חבר ילדותך: אממ שנשאר עדיין חבר שלי? אין כזה... 14. מהו חלום הילדות שלך: לאדעת נו 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: לאדעת נו 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: גננת
17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: אממ רוב הזמן
18. איפה היית רוצה לגור: צפון 19. במה אתה רוצה לעבוד: במאית 20. עבדת פעם?: בייביסיטר? שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: משו עם כנפיים 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: לאדעת נו 23. את מי מהמתים היית מחייה?: סבא 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: הממ
25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: אממ לפעמים יש בי רצון כזה... כן 26. ה' הוא גבר או אישה? גבר 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: ברור 28. האם הוא היה בן מינך?: לא נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: אולי 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: קלושים 31. כל הערבים רוצים מלחמה:
32. ה':
33. חייזרים:
34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'):
35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו:
36. גלגול נשמות:
37. גן עדן וגהנום:לאדעתת 38. פסל שהוא אל:
39. גורל:
40. לא נודע:
41. כל הבלונדינות סתומות:
42. כל הערסים מרוקאים:
43. כל הדתיים אוכלי חינם:
44. כל האשכנזים חנונים:
45. כל האשכנזים אימפוטנטים:
46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש":
47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה:יש מצב 48. בעל מכה יכה שנית:
49. אנס/אונסת יאנוס שוב:
מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: אממ אתמול.. אבל בקטנה כזה 51. שיקרו לך וגילית: לא זוכרת 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: כיתה ד' 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): כל יום 54. השתכרת: אפעם
55. ראית משהו או מישהו עירום: אתמול ביורו טריפ
56. "שיחקת" עם עצמך:
מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: סתיו 58. שראית: סתיו 59. שבכית עליו: אממ לא זוכרת
60. ששיקרת לו: זורי 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: המורה למתמטיקה 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: לאדעת נו 63. שצחקת איתו: סתיו 64. שהצחקת: לאדעת 65. שעשה לך טוב בעת צרה: לאדעת 66. שהציל אותך ממות: לאדעת 67. שנישקת אותו: שי\שוהם 68. ששילם עלייך על משהו: אממ סתיו 69. שראה אותך בעת משבר: אמא 70. שהרבצת לו: אליאור 71. שהרביץ לך: אליאור 72. שקנית איתו בגדים:אמא 73. שנתת לו מתנה: לאדעת 74. שקיבל מתנה ממך: 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): שי 76. שנדלקת עליו: 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: 79. שיצאת איתו לסרט: אממ יצאתי עם כמה אנשים לסרט.. לא אחד... סתיו נאור מישל ודויד 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: סתיו 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: אלונה 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: לאדעת 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): 122: בהלוויה: 123: בדרך לביה"ס: 124: במסיבה: 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה 130: תוכנית 131: ביטוי מעצבן: 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: 135. ערסים או רוסים: 136. זקנים או צעירים: 137. גוגואים או פוגים: 138. מאכל: 139. ממתק: 140. מקום: 141. סגנון לבוש: 142. חנות: 143. מוכר: עוד קצת: 144. חיות מחמד: 145. מוצא הורים: 146. איפה נולד: 147. ישראל ארץ טובה: 148. איפה תתגייס: 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם:

LadyFlame123

New member
יאללה שאלון../images/Emo13.gif

1. שם:אנה 2. מגורים: תל אביב 3. אחים: אחות קטנה 4. כינויים אחרים: בננה, אנוש 5. בית ספר יסודי: אביגל ביפו... מעפן ביותר 6. מצב משפחתי: רווקה
7. אוהב את ההורים: לא את אמא
8. רוצה אחים ( עוד אחים?): לאלאלא 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: שומדבר 10. צפית בתוכניות ילדים: גם עכשיו אני רואה לפעמים 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: חחחח אהא 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: הייתי ביישנית.. אבל היה מספיק חברים
13. מיהו חבר ילדותך: יש הרבה ברוסיה.. וגם ליאורה וסימונה
14. מהו חלום הילדות שלך: אמממ להיות בלרינה אולי. מי זוכר 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: לא יודעת 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: זה השתנה כל שנה
17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: יאפ 18. איפה היית רוצה לגור: טוב לי פה בינתיים 19. במה אתה רוצה לעבוד: לא יודעת 20. עבדת פעם?: כה בקיץ שעבר שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: ההממ מה?
22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?:נו באמת 23. את מי מהמתים היית מחייה?: את המומיה 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?:
25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: לא רוצה 26. ה' הוא גבר או אישה? שניהם לא 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: אממ מה פילוסופי פה?
28. האם הוא היה בן מינך?: לא
נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון:אולי 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: לא חושבת 31. כל הערבים רוצים מלחמה: רובם 32. ה': נגיד 33. חייזרים: לא 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): לא 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: לא 36. גלגול נשמות: אולי....אבל לא 37. גן עדן וגהנום: גם 38. פסל שהוא אל: לא 39. גורל: יאפ 40. לא נודע: אוקיי 41. כל הבלונדינות סתומות:
לא 42. כל הערסים מרוקאים:
43. כל הדתיים אוכלי חינם: לא 44. כל האשכנזים חנונים: לא 45. כל האשכנזים אימפוטנטים: לא יודעת לא בדקתי 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": לא 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: לא תמיד 48. בעל מכה יכה שנית: לא הייתי נשארת עם בעל מכה, אז לא הייתה לו הזדמנות להכות שנית 49. אנס/אונסת יאנוס שוב: יש מצב מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: היום 51. שיקרו לך וגילית: לא יודעת 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: מה זה? 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן):
54. השתכרת: אף פעם לא ברמה מוגזמת 55. ראית משהו או מישהו עירום: את עצמי במקלחת היום
56. "שיחקת" עם עצמך:
מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: המוכרת בסופר 58. שראית: אמא 59. שבכית עליו: לא יודעת 60. ששיקרת לו: לא יודעת 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: נו באמת 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: לא יודעת 63. שצחקת איתו: ליאורה וסימונה 64. שהצחקת: אחותי 65. שעשה לך טוב בעת צרה: בן,ליאורה וסימונה 66. שהציל אותך ממות: לא יודעת 67. שנישקת אותו: אוי לא רוצה להזכר 68. ששילם עלייך על משהו: אבא 69. שראה אותך בעת משבר: סימונה, ליאורה ובן 70. שהרבצת לו: לא יודעת 71. שהרביץ לך: גם 72. שקנית איתו בגדים: סימונה וליאורה 73. שנתת לו מתנה: מישו שהיה לו יומולדת. 74. שקיבל מתנה ממך: זה אותו דבר
75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): לא חושבת שהיה 76. שנדלקת עליו: אוי
77. שאמר לך שהוא אוהב אותך:
78. שאמר לך שהוא שונא אותך: לא חושבת שהיה 79. שיצאת איתו לסרט: לא זוכרת נו 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט:בן, ליז וליאורה 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: חברות 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי:אמא 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: לא יודעת 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: ואו יש הרבה 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: חחח פאדיחות, עזבו 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: זה מוציא אותי מריכוז 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): 122: בהלוויה: 123: בדרך לביה"ס: את הפלייליסט בפלא 124: במסיבה: היפ הופ 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: כרגע משו של placebo 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: הרבה בזמן האחרון 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: הקיץ בא
128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב:
דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה יש מספיק 130: תוכנית אממ ריאליטי מעפן כזה 131: ביטוי מעצבן: 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: שריקות נחשבות? כי זה ממש מעצבן 135. ערסים או רוסים: אני רוסיה
אז אני אוהבת רוסים 136. זקנים או צעירים: זקנים 137. גוגואים או פוגים:
138. מאכל: 139. ממתק: אין כזה דבר ממתק שנוא 140. מקום: 141. סגנון לבוש: חולצה ורודה לבנים 142. חנות: 143. מוכר: קרציות עוד קצת: 144. חיות מחמד: חתולה 145. מוצא הורים: רוסיה 146. איפה נולד: רוסיה 147. ישראל ארץ טובה: סבבה 148. איפה תתגייס: לא יודעת 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? תלוי לאיזו מטרה 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: לא מתה על ספרים 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: יש הרבה.. כל הסרטים שמעלים דמעות קראת?

We, the people

1. שם: יעריתי 2. מגורים: חיפה
3. אחים: 4 4. כינויים אחרים: ג'וני, יערלולה, יערולה, יעריתוש, אל תשאלו בכלל. 5. בית ספר יסודי: רמב"ם. הימים הטובים שבהם הברזנו לשירותים 6. מצב משפחתי: רווקה. 7. אוהב את ההורים: כן 8. רוצה אחים ( עוד אחים?): לא. וזה לא שמישהו שואל אותי. עוד 6 שבועות וקרציה נוסף למשפחה 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: אם כבר אז גדול חתיך שכזה, שיביא את כל החברים החתיכים שכאלו 10. צפית בתוכניות ילדים: בקושי 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: חח. 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: המ. אמא טוענת שהייתי בודדה נורא בגן. 13. מיהו חבר ילדותך: הדסי 14. מהו חלום הילדות שלך: להתחתן אני חושבת. עם שמלה וורודה 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: לקשקש על קירות ולזרוק דברים מחלונות גבוהים. 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: פיזיקאית. זרקתי כדי לראות את המהירות שהם נופלים!!! 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: לא כ"כ. ניחא 18. איפה היית רוצה לגור: טוב לי. 19. במה אתה רוצה לעבוד: עו"ד 20. עבדת פעם?: השניה חזרתי מביביסיטר. 50 שקלים שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: להיות מורה למתמטיקה. 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: המורה שלי למתמטיקה 23. את מי מהמתים היית מחייה?: סבא 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: מה, כאילו בפנטזיה? מאט דיימון. אבל אני אסתפק בסתם חתיך 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: לא 26. ה' הוא גבר או אישה? אין לו מין!!!!!!!111111 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: כן 28. האם הוא היה בן מינך?: לא נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: הידלקות אולי 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: לא 31. כל הערבים רוצים מלחמה: לא 32. ה': קיים 33. חייזרים: לא 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): לא 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: לא 36. גלגול נשמות:לא 37. גן עדן וגהנום: הממ 38. פסל שהוא אל: לא 39. גורל: לא 40. לא נודע: כן 41. כל הבלונדינות סתומות: כן 42. כל הערסים מרוקאים: כל המרוקאים ערסים 43. כל הדתיים אוכלי חינם: אני משלמת בסבארו אפילו שיש לי חצאית 44. כל האשכנזים חנונים: לא 45. כל האשכנזים אימפוטנטים: :| 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": לא 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: כן 48. בעל מכה יכה שנית: כן 49. אנס/אונסת יאנוס שוב: כן מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: הוהוהוהו 51. שיקרו לך וגילית: הממממ. זה לא היה ממש שקר 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: כתה ז'. חשבו שיש לי פרוטקציות;[ 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): נבר 54. השתכרת: ממזמן 55. ראית משהו או מישהו עירום: אחותי אתמול 56. "שיחקת" עם עצמך: בנות לא משחקות עם עצמן מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: אמא 58. שראית: ריקי 59. שבכית עליו: נועה 60. ששיקרת לו: המ 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: הוו 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: המורה שלי למתמטיקה. איזה בית יש לה שיאללה. 63. שצחקת איתו: אורושקה 64. שהצחקת: אורושקה 65. שעשה לך טוב בעת צרה: נמנמנ. 66. שהציל אותך ממות: הילה. הייתי חצי טובעת בים עם דגל שחור 67. שנישקת אותו:- 68. ששילם עלייך על משהו: שלומצ 69. שראה אותך בעת משבר: מי זוכר. 70. שהרבצת לו: אחי בטח 71. שהרביץ לך: כנל. הוא אף פעם לא מוותר אפילו שהוא קטן ממני ב-8 שנים;[ 72. שקנית איתו בגדים: אביטל ואורשקה. ואל תשאלו באיזה מידה בכלל
73. שנתת לו מתנה: דרוזילאית 74. שקיבל מתנה ממך: כנ"ל 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): לא מוכנה יודעים מה 76. שנדלקת עליו: חחחחח 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: חברות גם נקרא נכון? 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: לא אמרו לי דבר כה מרושע אף פעם!!!11111 79. שיצאת איתו לסרט: נעם הדס אפרת אור ומי יודע 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: אבא. דה פרסטיג'. סרט מעולה. סוף חרא 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: נו 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: יש כמה. ברגע זה סולג'יה בוי
118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש:הנל 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: "התשובה היא- רומאן" 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: אהבה יש באוויירררר התגשמות חלוםםםם 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): צפפ 122: בהלוויה: פה קבור הכלב 123: בדרך לביה"ס: אם תלך 124: במסיבה: דילגתי 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה לא מכירה הרבה 130: תוכנית כנ"ל 131: ביטוי מעצבן: היה אשששששש!#%@%& 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: לכי זדייני [?] 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: סיננו אותי 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: זה לא מה אמרו זה מה שלא אמרו. גם כן הפועלים האלה, לא מזהים כוסיות 135. ערסים או רוסים: רוסים 136. זקנים או צעירים: זקנים 137. גוגואים או פוגים: מזה 138. מאכל: כבד קצוץ 139. ממתק: כל הגומי הזה 140. מקום: בצפק 141. סגנון לבוש: יקר מידי בשבילי. זה גורם לי לקנא 142. חנות: דלוצ'ה אנד גבאנה 143. מוכר: בטח המוכר שמה סנוב עוד קצת: 144. חיות מחמד: אין פיכס 145. מוצא הורים: גרמני- פולני- רומני 146. איפה נולד: ירושלים 147. ישראל ארץ טובה: מאוד 148. איפה תתגייס: מודיעין 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? חפיף. אני אעשה הכל בשביל סייטק טוב 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: הסיפור המוזר של הכלב בשעת לילה. 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: דה דפרטד. אין ספק תנו לי איזה סימן מעודד שלא בזבזתי את זמני לשווא

sky darkens

New member
בעבודה. ../images/Emo7.gif *חלק א*

1. שם: הדר 2. מגורים: רעות 3. אחים: 3. 4. כינויים אחרים: הדריק? 5. בית ספר יסודי: 'יפה נוף', ובכתה ו' סגרו אותו, אז עברנו כל הכתה ל'עמית'.| 6. מצב משפחתי: רווק? 7. אוהב את ההורים: כן. 8. רוצה אחים ( עוד אחים?): לא תודה, 3 זה מספיק. 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: יש גם את זה וגם את זה. 10. צפית בתוכניות ילדים: כן. 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: כן.
12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: כן. 13. מיהו חבר ילדותך: אה, יואב-רן-יובל? 14. מהו חלום הילדות שלך: לא זוכר, הייתי ילד. 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: כדורגל.
16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: שחקן כדורגל. 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: אמ, פחות או יותר. 18. איפה היית רוצה לגור: לא רע לי פה. 19. במה אתה רוצה לעבוד: אמ, עוד לא חשבתי על זה. אבל יש כמה אופציות. 20. עבדת פעם?: אני עובד. ואני אפילו בעבודה עכשיו! נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: כן. 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: לא. 31. כל הערבים רוצים מלחמה: לא.
32. ה': לא. 33. חייזרים: לא. 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): לא. ומה זה בלולו? 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: לא. 36. גלגול נשמות: לא. 37. גן עדן וגהנום: כן. 38. פסל שהוא אל: לא. 39. גורל: כן. 40. לא נודע: כן. 41. כל הבלונדינות סתומות: לא. 42. כל הערסים מרוקאים: לא!
43. כל הדתיים אוכלי חינם: לא. 44. כל האשכנזים חנונים: כן. 45. כל האשכנזים אימפוטנטים: כן. 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": לא. 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: כן. 48. בעל מכה יכה שנית: כן. 49. אנס/אונסת יאנוס שוב: כן. מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: משהו רציני? מזמן. על דברים קטנים זה כל יום.
51. שיקרו לך וגילית: לא מזמן, אבל גם לא משהו רציני. 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: אה. אףפעם. טפוטפוטפו 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): חחחח, לפני איזה שבועיים. אבל טלנובלה, לא סרט.
54. השתכרת: אמ, חודשיים? 55. ראית משהו או מישהו עירום: אה, אתמול. 56. "שיחקת" עם עצמך: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: דליה! 58. שראית: דליה! 59. שבכית עליו: אה 60. ששיקרת לו: לא זוכר. 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: אה 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: לא זוכר. 63. שצחקת איתו: אמ, נועם, לילך, שיר, נטע, שני. 64. שהצחקת: לא יודע. 65. שעשה לך טוב בעת צרה: ג'ו. 66. שהציל אותך ממות: אמ, משפחה אחת שמצאה אותי כשנפלתי ולקחה אותי הביתה. באיזה כתה ב'. 67. שנישקת אותו: רייצ'ל? 68. ששילם עלייך על משהו: לילך אתמול שילמה על המונית, אבל החזרתי לה.
69. שראה אותך בעת משבר: נעה. 70. שהרבצת לו: אה, לא זוכר. בטח אח שלי הקטן. 71. שהרביץ לך: בטח אח שלי הגדול. 72. שקנית איתו בגדים: אמא. או אביב הגיי הזה.
73. שנתת לו מתנה: לילך. ואמא. 74. שקיבל מתנה ממך: זה לא אותו דבר? 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): אני מוכן לגלות!
לילך. 76. שנדלקת עליו: זה חדש. אבל עזבתי.
77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: אמ. אוהב אוהב אוהב? לא זוכר. 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: נימנימ. אף אחד לא אמר לי את זה. (אני חושב.) 79. שיצאת איתו לסרט: חברים. 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: חחחחחחחחחחחחחחח, יא זונות.
חברים. 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: נעה. 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: יניר! 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: לא יודע. 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: אה. המשךךךךךךךךך.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

sky darkens

New member
עדיין בעבודה. ../images/Emo7.gif *חלק ב'*

דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: יותר מדי. 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: שלמה ארצי - מנגב לך את הדמעות. 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: לא יודע. 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: לא יודע. 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): לא יודע. 122: בהלוויה: לא יודע. 123: בדרך לביה"ס: לא יודע. 124: במסיבה: Infected Musrhoom - Cities Of The Future 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: אנערף. 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: Dj Sammy - Heaven 9/11 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: Mika - Relax 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: Dj Sammy - Heaven 9/11 דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה שנוא? לא יודע. מייקל לואיס. 130: תוכנית אמ, מסביב לעולם עם אייל פלד. 131: ביטוי מעצבן: "צא מהנגר" 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: לא יודע. 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: לא יודע. 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: דבר שנוא שאמרו לי ברחוב? |::: 135. ערסים או רוסים: מה אני שונא יותר? רוסים שמשחקים אותה ערסים. 136. זקנים או צעירים: שונא? צעירים. 137. גוגואים או פוגים: שונא? גוגואים. 138. מאכל: כבד.
139. ממתק: אמ, ממתק שנוא? ליקריץ. 140. מקום: אין כזה. 141. סגנון לבוש: או אימו, או סופר-אוחץ'. 142. חנות: פול אנד בר(לגברים) 143. מוכר: אה? עוד קצת: 144. חיות מחמד: יש. 145. מוצא הורים: אמא מרוקאית-תוניסאית, אבא רומני וצבר. 146. איפה נולד: בבית-החולים סורוקה.
147. ישראל ארץ טובה: ??? 148. איפה תתגייס: מאיפה לי? 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? בשביל הכיף? נורא. 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: X: 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: X: הודגש באמצעות מדגישומטיק

sky darkens

New member
את יודעת? כשבאתי לשלוח אז עברתי על מה שרשמתי.

ובאמת חשבתי לעצמי אם לשנות את התשובה בקשר לגן עד ולגיהנום (כי שיניתי את התשובה שלי בקשר לה') ולא שיניתי. אולי כי אני יותר מקווה שיש גן עדן וגיהנום מאשר חושב שהם קיימים. מקווה שהבנת, כי היה לי ממש קשה להסביר.

למעלה