שאלון. משעמםםםם!

gurke

New member
מעורר תקווה = גיי?

מעניין, מעניין, השוואה מעניינת בהחלט |סמיילימגרדבזקן| |נו כמו אלה שחושבים| |החכמים|.

חצילע

New member
לא חחחחחחחחחחחחחח

כי כזה]; זה לא שיר קשוח. לא יודעת להסביר. שיר גיי.
[וואי אגב, איך אני אוהבת לעשות כאילו יש לי זקן ולהרהר כזה].

gurke

New member
שקט כבר

יא מעוררת תקווה! המ..|סמיילימגרדבזקן| |הדבנג| |הדבנג| |הדבנג| |הדבנג|!!!!!!!!

gurke

New member
XDDD

מה, כל פעם שאת רואה את הכינוי שלך זה מזכיר לך? חחחחח הכי מצחיק זה שזה היה בטעות XD

dcohn

New member
שאלון משעמם לזמנים משעממים../images/Emo3.gif

. שם: דורין 2. מגורים: ת"א 3. אחים: אחד
4. כינויים אחרים: דורה, וכל מה שאתם כבר יכולים לחשוב עליו לבד [דוריני דורינוש בלה בלה בלה
] 5. בית ספר יסודי: ג'. טעות חיי. 6. מצב משפחתי: גרושה+2...
7. אוהב את ההורים: מה פתאום?
חחחח ברור
8. רוצה אחים ( עוד אחים?): בלתי אפשרי כבר. ות'אמת שלא. 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: אח קטן יש לי. ולא חסרים לי אחים. 10. צפית בתוכניות ילדים: בוודאי. מה השאלה פה? 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: חח אם האי נחשבת תכנית ילדים
12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: תלוי באיזה שלב. אבל לא. 13. מיהו חבר ילדותך: חחח ורד היתה חברה שלי מהגן ועד עכשיו היא איתי בכיתה [רק שאנחנו כבר מלא שנים לא מדברות ממש:|..] 14. מהו חלום הילדות שלך: אממ לא זוכרת 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: לא זוכרת 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: ואו כל כך הרבה דברים. פעם חשבתי שאני יודעת לשיר, פעם חשבתי שאני יכולה להיות מעצבת אופנה, בואו נגיד שהיו לי הרבה מחשבות משונות כאלו
17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: ת'אמת שכן. 18. איפה היית רוצה לגור: פה. 19. במה אתה רוצה לעבוד: נו לא יודעת. 20. עבדת פעם?: כן
שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: שיגריל משהו מה אכפת לי 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?:
23. את מי מהמתים היית מחייה?: את סבתא. 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?:
25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: לא. 26. ה' הוא גבר או אישה? לא זה ולא זה. 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: אמממ... 28. האם הוא היה בן מינך?: לא. נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון:
30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: קלוש אבל נשארת אופטימית. 31. כל הערבים רוצים מלחמה:
32. ה': לא יודעת. 33. חייזרים:
34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'):
בלולו?
35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו:
הכותב של השאלון אוכל סרטים. 36. גלגול נשמות: אולי 37. גן עדן וגהנום: כשאני אגיע לשם אני אודיע לכם. 38. פסל שהוא אל:
39. גורל:
40. לא נודע:
מזתומרת? 41. כל הבלונדינות סתומות:
42. כל הערסים מרוקאים:
43. כל הדתיים אוכלי חינם:
44. כל האשכנזים חנונים:
45. כל האשכנזים אימפוטנטים:
46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש":רובן
47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה:
אבל לא היתי נותנת לו את האפשרות לבגוד בפעם השניה. היתי עוזבת לפני.
48. בעל מכה יכה שנית: לא נתקלתי במקרים האלה. 49. אנס/אונסת יאנוס שוב:
אמאלה. מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: היום.. סוגשל 51. שיקרו לך וגילית: לא זוכרת 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: הא? 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): לא יודעת 54. השתכרת: לא קרה 55. ראית משהו או מישהו עירום: הזכרתם לי משהו
עזבו. 56. "שיחקת" עם עצמך: :| מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: אבא 58. שראית: אבא או אמא 59. שבכית עליו: עזבו עכשיו. 60. ששיקרת לו: לא יודעת. 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: רוצים רשימה? נוותר הפעם. 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: לא יודעת 63. שצחקת איתו: אבא 64. שהצחקת: אבא 65. שעשה לך טוב בעת צרה: רוית, אבא, והחברות בכלליות
66. שהציל אותך ממות: הגזמתם 67. שנישקת אותו: בלחי- גל. 68. ששילם עלייך על משהו: אמממ רוית על האייס ארומה
69. שראה אותך בעת משבר: לא יודעת.. 70. שהרבצת לו: אני לא אלימה במיוחד
71. שהרביץ לך: רומי
הילדה נהיית ממש אלימה לפעמים
[נו אבל לא כאב לי בגרוש] 72. שקנית איתו בגדים: ואי מלא זמן לא קניתי בגדים! 73. שנתת לו מתנה: לא זוכרת.. 74. שקיבל מתנה ממך: מה ההבדל בין זה לאחד שלפניו? 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): עזבו. 76. שנדלקת עליו: כל יום אחד אחר
חח סתם לא זוכרת 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך:
78. שאמר לך שהוא שונא אותך: לא יודעת 79. שיצאת איתו לסרט: ואי כמה זמן לא יצאתי לסרט. 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: חחח ליאורה נראהלי וזה היה ממזמן! 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: ואי אל תתנו לי לבחור אחד. 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: לא זוכרת את האחרון אבל יש כמה שאני פשוט לא אשכח.
83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: חח גלי הבתדודה הכוסית שלי! אבל זה בסדר המעמד של היפה הוא שלה וישאר שלה.
84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: אוי לא זוכרת. דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: the blower's daughter- damien rice
118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: היום תקוע לי בראש whatever you like של ניקול אחת. והבעיה היא שאני יודעת משפט אחד. 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: לא יודעת... משהו עם התשובות
120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: אין לי אהובה. אבל אהוב אמממ לא יודעת. 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): לא יודעת. 122: בהלוויה: שיר שלי! נתון לבחירתכם
123: בדרך לביה"ס: לא יודעת 124: במסיבה: חחחח לא מתמצאת בשירים מסיבות
125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: כל פעם יש אחד אחר. 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: משפטים מסוימים משירים מסוימים. 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: with every heartbeat- robyn די לחרוש עליו! דיייייי! 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: אמממ.. דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה: אדם סנדלר הכי דורש כאפה! 130: תוכנית: התכנית של אלי יצפאן זוועה! 131: ביטוי מעצבן: לא יודעת. 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: עזבו. 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: אני יכולה להכין רשימה אז עזבו. 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: לא יודעת.. 135. ערסים או רוסים: קשה. 136. זקנים או צעירים: עדיף צעירים. 137. גוגואים או פוגים: הא? 138. מאכל: הצהוב של הביצה. לא אוכלת את זה..
139. ממתק: ממתקים זה טוב למה לשנוא אותם? 140. מקום: לא עולה לי בראש.. 141. סגנון לבוש: לא יודעת. 142. חנות: היינס. שונאת היינס. פשוט נורא. 143. מוכר: הא? עוד קצת: 144. חיות מחמד: אין
145. מוצא הורים: אשכנזים? 146. איפה נולד: מי? אני? בישראל. 147. ישראל ארץ טובה: כן. 148. איפה תתגייס: מה אני יודעת? 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? ככה זה בטבע. 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: ואי לא יודעת. 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: האהוב עליי נוטינג היל אבל הכי טוב לא יודעת. אולי גם הוא. רק בלי החלק האחרון
. זהו

shiratel

New member
כי משעמם, ורק כי משעמם

1. שם: שירה 2. מגורים: זכרון יעקב 3. אחים: 2 4. כינויים אחרים: שירונת, שירו 5. בית ספר יסודי: ניל"י והחורש 6. מצב משפחתי: רווקה 7. אוהב את ההורים: כן 8. רוצה אחים ( עוד אחים?): לא ממש 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: אם כבר, אז אחות קטנה אבל בהרבה יותר ממני... 10. צפית בתוכניות ילדים: בעברי? כן
11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: לא 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: נראלי שכע 13. מיהו חבר ילדותך: אין לי ממש חברת ילדות, החברה הכי ותיקה שלי היא מכיתה ב' - עופרי 14. מהו חלום הילדות שלך: להיות רקדנית בלט על קרח 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: לא זוכרת
16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: לודעת 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: לא הכי אבל ניחא 18. איפה היית רוצה לגור: ת"א 19. במה אתה רוצה לעבוד: כרגע? למלצר
בעתיד - להיות שחקנית
20. עבדת פעם?: כע שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: לטאה 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: גילה אלמגור!!! 23. את מי מהמתים היית מחייה?: פולי
24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: אמממ... אין 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: לא 26. ה' הוא גבר או אישה? גבר 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: כע 28. האם הוא היה בן מינך?: לא נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: לא 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: כן 31. כל הערבים רוצים מלחמה: לא 32. ה': כן 33. חייזרים: כן 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): כן? 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: כן 36. גלגול נשמות: כן 37. גן עדן וגהנום: כן 38. פסל שהוא אל: לא 39. גורל: כן 40. לא נודע: כן 41. כל הבלונדינות סתומות: לא 42. כל הערסים מרוקאים: לא 43. כל הדתיים אוכלי חינם: לא 44. כל האשכנזים חנונים: לא 45. כל האשכנזים אימפוטנטים: לאא 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": לא 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: רוב המקרים 48. בעל מכה יכה שנית: כן 49. אנס/אונסת יאנוס שוב: כן מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: כל הזמן רבה עם אימא 51. שיקרו לך וגילית: לאחרונה כזה 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: ביסודי 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): מזמן אבל זה קרה הרבה 54. השתכרת: נבר 55. ראית משהו או מישהו עירום: לא זוכרת 56. "שיחקת" עם עצמך: הא?!
מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: אחותי 58. שראית: אחותי 59. שבכית עליו: ידיד 60. ששיקרת לו: לא זוכרת 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: אוהוווו הרבה 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: גילה אלמגור
63. שצחקת איתו: חברה שלי הילה 64. שהצחקת: כנ"ל 65. שעשה לך טוב בעת צרה: הילה 66. שהציל אותך ממות: אין כזה 67. שנישקת אותו:
68. ששילם עלייך על משהו: לא זוכרת 69. שראה אותך בעת משבר: הילה 70. שהרבצת לו: ידיד 71. שהרביץ לך: כנ"ל 72. שקנית איתו בגדים: ידיד אחר 73. שנתת לו מתנה: חברות מזמן 74. שקיבל מתנה ממך: ? 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): אין ממש כזה 76. שנדלקת עליו: מישו 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: דייי חפרתם 78. שאמר לך שהוא שונא אותך:
79. שיצאת איתו לסרט:
80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט:
81. שהעלה לך את הביטחון עצמי:
82. שהוריד לך את הביטחון עצמי:
83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר:
84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע:
דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: george michael - careless whisper 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: hsm2 - humuhumunukunukuapuaa 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: מהה??
120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: קרלס וויספר 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): כנ"ל 122: בהלוויה: elton john - candle in the wind 123: בדרך לביה"ס: הרבה 124: במסיבה: הרבה 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: "שירה" של מירי מסיקה. ורציני שזה נכון. 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: Sarah McLachlan - When She Loved Me 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: לא זוכרת 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: וון שי לאבד מי דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה: עודד מנשה:-{ 130: תוכנית: השיר שלנו 131: ביטוי מעצבן: לודעת 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: את יפה, את רק צריכה לעשות ככה וככה וככה... 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: הרבה 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: הבת של מרגרט
135. ערסים או רוסים: ערסים 136. זקנים או צעירים: צעירים 137. גוגואים או פוגים: פוגים 138. מאכל: כבד קצוץץ... גפילטע פיש... איכסססס 139. ממתק: סוכריות חמוצות בפה.. איכס 140. מקום: זכרון!!! 141. סגנון לבוש: בנות שמתלבשות חצי ערומות 142. חנות: פוקס 143. מוכר: אין עוד קצת: 144. חיות מחמד: כלבה, סימבה 145. מוצא הורים: אנגליה, ישראל (טרנסילבניה-מצרים) 146. איפה נולד: ישראל 147. ישראל ארץ טובה: בהחלט 148. איפה תתגייס: חיפה
149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? דבר נוראיי!!! 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: אני לא זוכרת 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: שיקאגו יאללה לילה טוב

Under the GUN

New member
אני עייף ומשעמם לי

1. שם: יובל לוסקי 2. מגורים: קציר 3. אחים: 2 אחיות 4. כינויים אחרים: לוסקי בעיקר 5. בית ספר יסודי: קציר 6. מצב משפחתי: רווק
7. אוהב את ההורים: בדר"כ 8. רוצה אחים ( עוד אחים?): כן 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: קטן 10. צפית בתוכניות ילדים:כן 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: לפעמים.. 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: כן 13. מיהו חבר ילדותך: בראל ושגיא 14. מהו חלום הילדות שלך: להיות מפורסם 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: להרוס דברים 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: לא זוכר 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: לא כ"כ 18. איפה היית רוצה לגור: LA או משהו כזה 19. במה אתה רוצה לעבוד: לא רוצה לעבוד
רוצה סתם להיות עשיר 20. עבדת פעם?: כן שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: טיגריס
22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: סטיב ג'ובס 23. את מי מהמתים היית מחייה?: מת אחד? לא יודע.. 2 מתים את הסבים 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: בר רפאלי
25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: לא 26. ה' הוא גבר או אישה? אלוהים לא קיים 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: ברור, אני בן.. 28. האם הוא היה בן מינך?: לא! סיק פאק! נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: לא קיים 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: קיים 31. כל הערבים רוצים מלחמה: לא נכון 32. ה': לא קיים 33. חייזרים: לא קיים 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): לא קיים 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: קיים 36. גלגול נשמות: לא קיים 37. גן עדן וגהנום: לא קיים 38. פסל שהוא אל: קיים, אבל טיפשי מצד האנשים שחושבים שהוא אל לחשוב ככה 39. גורל: לא קיים 40. לא נודע: קיים 41. כל הבלונדינות סתומות: רק הרוב 42. כל הערסים מרוקאים: לא 43. כל הדתיים אוכלי חינם: הדתיים לא, החרדים כן.. 44. כל האשכנזים חנונים: לא 45. כל האשכנזים אימפוטנטים: את הסטירוטיפ הזה עדיין לא שמעתי
46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש":לא 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: כן 48. בעל מכה יכה שנית: כן 49. אנס/אונסת יאנוס שוב: כן מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: לפני יומיים 51. שיקרו לך וגילית: לפני שבועיים ככה 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: כיתה ג' 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): לפני גן חובה ככה 54. השתכרת: אף פעם 55. ראית משהו או מישהו עירום: לפני ארבעה חודשים ככה 56. "שיחקת" עם עצמך:
אם זה מה שאני חושב שזה, אז אתמול מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: אחותי 58. שראית: אחותי 59. שבכית עליו: לא זוכר 60. ששיקרת לו: אני משתדל מאוד לא לשקר, ואני גם שקרן גרוע, אז תמיד מגלים אותי... 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: שקד חסקין (איילת מבינה) 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: סטיב ג'ובס 63. שצחקת איתו: 64. שהצחקת: 65. שעשה לך טוב בעת צרה: השוקולד.. 66. שהציל אותך ממות:? 67. שנישקת אותו: 68. ששילם עלייך על משהו: אמא היום
69. שראה אותך בעת משבר: מי שמסתכל עלי עכשיו? 70. שהרבצת לו: אחותי 71. שהרביץ לך: בןדוד שלי.. הלכתי איתו מכות.. 72. שקנית איתו בגדים: חבר שלי 73. שנתת לו מתנה: לא יודע, אבל עוד יומיים יש לחבר שלי יומולדת אז אני אתן לו.. 74. שקיבל מתנה ממך: זה אותו דבר לא? 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): אם איילת לא הייתה פה אז אני הייתי אומר
76. שנדלקת עליו: כנ"ל 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: דאמ, זה היה מזמן.. אני לא זוכר... 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: 79. שיצאת איתו לסרט: בראל, דור, אביה, נעם ודעדוש 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: אני לא מוריד סרטים, רק סדרות (אבל שיסיים לי כבר את יום שישי ה13 הזה!!!) 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: היא 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: היא דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: משתנה כל הזמן.. עכשיו השיר שאני הכי מזדהה איתו זה Lonely Day של סיסטם.. קיטצ'י אבל נכון 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: We're Not Gonna Take It של טוויסטד סיסטר 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: לא יודע.. שיר מרגיע... 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: I don't wanna miss a thing 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): לא חשבתי על זה 122: בהלוויה: גם לא 123: בדרך לביה"ס: בהתאם למצברוח 124: במסיבה: שונא מסיבות 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: Lonely day 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: אין 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: השיר הזה של "מאיה היא" 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: אין דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה לא יודע 130: תוכנית: ערוץ 24 131: ביטוי מעצבן: הכל מעצבן.. הכל כולל הכל 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: סבתא שלי "אתה נהיית נורא בררן באוכל" אחרי שאמרתי לה שאני כבר 13 שנים לא אוכל דגים... 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: זרקו עלי טונה בגדנ"ע 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: איזה פריק 135. ערסים או רוסים: ערסים 136. זקנים או צעירים: כולם 137. גוגואים או פוגים: שניהם 138. מאכל: דגים 139. ממתק: הקינדר דליס הזה... 140. מקום: חדרה.. 141. סגנון לבוש: הכל 142. חנות: פאנקי פיש 143. מוכר: המכור בפאצ' שופ בת"א.. כזה הומו עוד קצת: 144. חיות מחמד:כלבה אחת קטנה 145. מוצא הורים: אמא עירקית אבא חצי תורכי חצי מרוקאי 146. איפה נולד: בקיסריה 147. ישראל ארץ טובה: לא 148. איפה תתגייס: מקווה בעוקץ 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? נורא 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: טרילוגיית חומריו האפלים 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: יש מלא, שיהיה סימפסונס

giraffeeeee

New member
חחח מבדר שכמוך..

וואי זה היה ממש טוב אם שקד לא הייתה.. בעע מי זרק עלייך טונה?...

FartherAway

New member
שאלוןלוןלון.

1. שם: יוֹנתן. 2. מגורים: מכבים. 3. אחים: שתי אחיות, גדולה וקטנה. 4. כינויים אחרים: ג'וני? 5. בית ספר יסודי: מעוז-המכבים, יואו.
6. מצב משפחתי: אלמן. 7. אוהב את ההורים: טילים. 8. רוצה אחים ( עוד אחים?): כן, אח גדול. 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: ע"ע למעלה. 10. צפית בתוכניות ילדים: כן.
11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: אם וכשיוצא. 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: לא יותר מדי, היו כמה. :) 13. מיהו חבר ילדותך: אלון. 14. מהו חלום הילדות שלך: כל מני. 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: לעשות כלום, בעיקר.
16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: מעולם לא ידעתי. 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: מאוד. 18. איפה היית רוצה לגור: נחמד פה, בינתיים. :) 19. במה אתה רוצה לעבוד: כל מני. 20. עבדת פעם?: לא ממש ~עצלן.~ נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון:
30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים:
31. כל הערבים רוצים מלחמה:
32. ה':
33. חייזרים: לא משנה לי. 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): בלולו? 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו:
36. גלגול נשמות:
37. גן עדן וגהנום:
38. פסל שהוא אל:
39. גורל:
40. לא נודע:
41. כל הבלונדינות סתומות:
42. כל הערסים מרוקאים:
43. כל הדתיים אוכלי חינם:
44. כל האשכנזים חנונים:
45. כל האשכנזים אימפוטנטים:
46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש":
47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה:
48. בעל מכה יכה שנית:
49. אנס/אונסת יאנוס שוב:
מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: ריב רציני? שנים.
51. שיקרו לך וגילית: לא זוכר, האמת. 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: יסודי. 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): כל הזמן.
הסרט הזה גורם לפראנויות מטורפות. 54. השתכרת: אף פעם. 55. ראית משהו או מישהו עירום: לא זוכר. 56. "שיחקת" עם עצמך: ברגע זה.
מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: נועה ונופר. 58. שראית: נועה ונופר. 59. שבכית עליו: סבא. 60. ששיקרת לו: לא זוכר. 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: אין כזה. 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: לא יודע. 63. שצחקת איתו: נופר ונועה. 64. שהצחקת: נופר ונועה. 65. שעשה לך טוב בעת צרה: עמרי. 66. שהציל אותך ממות: לא היה. 67. שנישקת אותו: יעל?
68. ששילם עלייך על משהו: נעה, באוטובוס בתלאביב.
69. שראה אותך בעת משבר: יעל. 70. שהרבצת לו: לא מרביץ. 71. שהרביץ לך: דר, בכיתה ח'.
72. שקנית איתו בגדים: לא יודע.
73. שנתת לו מתנה: אממ. לא זוכר. 74. שקיבל מתנה ממך:
זה קצת אותו דבר. 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): 76. שנדלקת עליו: 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: לא עניינכם. :) 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: לא זוכר. 79. שיצאת איתו לסרט: לא זוכר. 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: לא מוריד. 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: עמרי. 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: עדי. 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: אני. 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: אמא. דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: יש כל-כך הרבה. 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: Flowers של הבנות נחמה. 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: לא יודע. 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: לא יודע.
121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): אין לי מושג. 122: בהלוויה: My Immortal, סתם בשביל הדיכאון. 123: בדרך לביה"ס: מה? בצפר? מה זה? 124: במסיבה: לא חובב מסיבות. 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: לא זוכר. 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: My Immortal. 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: הקיץ בא.
128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: Everything של לייפהאוס. למרות ששמעתי אותו היום. עוד קצת: 144. חיות מחמד: בוֹני. |מאוהב 145. מוצא הורים: אין לי כוח, נו. 146. איפה נולד: אני? ישראל. 147. ישראל ארץ טובה: טילים. 148. איפה תתגייס: בבקו"ם. 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? אין לי כוחחחח. 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: אממ. לא יודע. 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: לא יודע. וויתרתי על השאלות המיותרות.

NoFaRi1

New member
תזמון מעולה

1. שם: נופר 2. מגורים: Beachwood 3. אחים: יש 4. כינויים אחרים: נופי 5. בית ספר יסודי: שער הנגב 6. מצב משפחתי: רווקה+3 7. אוהב את ההורים: כן 8. רוצה אחים ( עוד אחים?): לא 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: גדול אם כבר 10. צפית בתוכניות ילדים: בטח 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: לפעמים 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: כן 13. מיהו חבר ילדותך: יש המון מהקיבוץ 14. מהו חלום הילדות שלך: 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: לאכול דשא? 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: גדולה 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: לפעמים 18. איפה היית רוצה לגור: ישראל 19. במה אתה רוצה לעבוד: 20. עבדת פעם?: דה שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: אף אחד 23. את מי מהמתים היית מחייה?: אח שלי 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: עידו ;[ הרבה לילות 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: לא 26. ה' הוא גבר או אישה? מי אמר שיש 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: דה 28. האם הוא היה בן מינך?: לא נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: לא נראה לי 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: כן 31. כל הערבים רוצים מלחמה: לא 32. ה': לא יודעת 33. חייזרים: אני מקווה P: 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): חחחח בלולו 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: 36. גלגול נשמות: 37. גן עדן וגהנום: אולי 38. פסל שהוא אל: 39. גורל: 40. לא נודע: 41. כל הבלונדינות סתומות: לא 42. כל הערסים מרוקאים: לא 43. כל הדתיים אוכלי חינם: לא 44. כל האשכנזים חנונים: לא 45. כל האשכנזים אימפוטנטים: לא 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": לא 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: אולי 48. בעל מכה יכה שנית: כן 49. אנס/אונסת יאנוס שוב: כן מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: היום 51. שיקרו לך וגילית: 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: חח 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): לא יודעת 54. השתכרת: אתמול בערך 55. ראית משהו או מישהו עירום: ממ את אח שלי מידי פעם כשהוא רץ למקלחתP: (הוא קטן) 56. "שיחקת" עם עצמך: נבר מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: אמא 58. שראית: אמא 59. שבכית עליו: עידו 60. ששיקרת לו: לא יודעת 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: 63. שצחקת איתו: אולי אמא 64. שהצחקת: כנל 65. שעשה לך טוב בעת צרה: עידו 66. שהציל אותך ממות: 67. שנישקת אותו: חח לורי 68. ששילם עלייך על משהו: אבא 69. שראה אותך בעת משבר: עידו. יאללה גם כן ;[ 70. שהרבצת לו: ג'וש 71. שהרביץ לך: חח נראה לי כנ"ל 72. שקנית איתו בגדים: אמא 73. שנתת לו מתנה: עידו 74. שקיבל מתנה ממך: זה אותו דבר 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): עידו 76. שנדלקת עליו: 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: עידו (משהו חוזר על עצמו?) 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: לא יודעת 79. שיצאת איתו לסרט: אמא ואחים שלי 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: שוות למיניהן P= 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: דברים זולים אך מאפיינים: אע 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: יש כמה 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: חח הזה של ריאנה 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): די נו 122: בהלוויה: 123: בדרך לביה"ס: משהו שקט 124: במסיבה: run it 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: הכל תלוי במצב רוח שלי 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: אני יכולה לשמוע הכל דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה 130: תוכנית אין לי כוח 131: ביטוי מעצבן: 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: "הוא לא צריך לדעת..." 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: 135. ערסים או רוסים: די די מה גזענות 136. זקנים או צעירים: 137. גוגואים או פוגים: 138. מאכל: פיצה 139. ממתק: במבה? P: 140. מקום: ניו יורק 141. סגנון לבוש: לבושי 142. חנות: ניו יורק קומפני 143. מוכר: החתיך הזה מאברקרומבי עוד קצת: 144. חיות מחמד: כרגע אין ): אבל כל חיי היו כלבים 145. מוצא הורים: אמא נולדה בארץוהמשפחה בארגנטינה... ואבא בארץ.. סבא בארץ וסבתא בפולין 146. איפה נולד: אני? P: בארץ 147. ישראל ארץ טובה: בסדר מה 148. איפה תתגייס: אנערף 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? בשביל ציד נורא, לטעם אוכל זה משהו אחר. 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: נראה לי רודף העפיפונים. 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: המרדף אחר האושר. הודגש באמצעות מדגישומטיק

noyy

New member
../images/Emo28.gifמחר צו ראשון ../images/Emo10.gif

והייתי ממש אדישה אבל דאגו להלחיץ אותי כבר 1. שם: נוי-הבוגרת 2. מגורים: באר שבע 3. אחים: 2 גדולים 4. כינויים אחרים: "נונו", "נויה", "-שם המשפחה-".. 5. בית ספר יסודי: מאיר!! אה!! איך אני מתה כבר לבקר שם שוב 6. מצב משפחתי: רווקה (בקשר?) 7. אוהב את ההורים:
8. רוצה אחים (עוד אחים?): כן
9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: רק קטן, אם לא אז לא צריך 10. צפית בתוכניות ילדים: כן 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: כן 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: כן 13. מיהו חבר ילדותך: ת'כלס רק עם אלינה נשארתי בקשר מהיסודי. הא וגם עם אנשים מהכיתה המקבילה 14. מהו חלום הילדות שלך: להיות רופאה
15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: לטפס על קירות ועצים, לקפוץ, לטפס על המקלט, לאסוף נמלים/זבובים/שבלולים/חומינים, לשחק בחול, ללכת לאיבוד, להכנס לתוך מנהרות, להיות באתרי בנייה ולחזור עם דם וכו'. בגיל יותר מאוחר התעסקתי בלעשות חרם על בנות 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: רופאה? ושיעלמו לי הנמשים 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: הנמשים לא נעלמו
18. איפה היית רוצה לגור: פה טוב לי 19. במה אתה רוצה לעבוד: רופאה? 20. עבדת פעם?: לא שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: אנג'לינה ג'ולי
22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: לא יודעת 23. את מי מהמתים היית מחייה?: סבא
24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: עם יובל :$ 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: כן 26. ה' הוא גבר או אישה? נראה לי שלאלוהים אין דמות 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: אוי לא 28. האם הוא היה בן מינך?: לא נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: אענה על זה בכן ולא. כן 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: כן 31. כל הערבים רוצים מלחמה: לא 32. ה': כן 33. חייזרים: כן 34. רוחות רפאים (בלולו וכד'): לא 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: לא, אבל רק בשנה הראשונה למוות הם כן! 36. גלגול נשמות: כן 37. גן עדן וגהנום: כן 38. פסל שהוא אל: לא 39. גורל: כן 40. לא נודע: מה 41. כל הבלונדינות סתומות: אשכרה. סתם לא 42. כל הערסים מרוקאים:
43. כל הדתיים אוכלי חינם: לא 44. כל האשכנזים חנונים: ייתכן.. 45. כל האשכנזים אימפוטנטים:
46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": לא 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: בזה אני דווקא באמת מאמינה 48. בעל מכה יכה שנית: נכון לגמרי 49. אנס/אונסת יאנוס שוב: לאיודעת, לא בטוח מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: שבוע שעבר 51. שיקרו לך וגילית: לא יודעת. או שבכלל עוד לא גיליתי 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: לא זוכרת דבר כזה 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט (כמו המופע של טרומן): אף פעם 54. השתכרת: אף פעם 55. ראית משהו או מישהו עירום: אוי איכס, בתחנה המרכזית בב"ש ביום חמישי
56. "שיחקת" עם עצמך: בנות לא "משחקות" עם עצמן!! מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: יובל 58. שראית: אמא 59. שבכית עליו: כל מיני 60. ששיקרת לו: אני לא טיפוס שמשקר מה :$ 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: אף אחד 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: איזה שרי אריסון אחת 63. שצחקת איתו: יובל 64. שהצחקת: יובל.. 65. שעשה לך טוב בעת צרה: יובל 66. שהציל אותך ממות: מה 67. שנישקת אותו: אמא 68. ששילם עלייך על משהו: אבא/יובל 69. שראה אותך בעת משבר: יובל 70. שהרבצת לו: יובל 71. שהרביץ לך: אמממ.. אמא 72. שקנית איתו בגדים: יובל (דיי איך הכל יוצא עליו) 73. שנתת לו מתנה: לא זוכרת 74. שקיבל מתנה ממך: זה אותו הדבר 75. שאהבת (אם אתם מוכנים לגלות): יובל 76. שנדלקת עליו: דיי
77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: ... 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: וואי בכיתה ז' איזו ילדה אחת מהפורומים בתפוז אמרה לי דבר נוראי שכזה!! קראו לה אור והיא הייתה מאייסיטי! עד היום אני זוכרת את זה 79. שיצאת איתו לסרט: יובל 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: חן
81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: יובל 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: לא זוכרת 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: כל דבר גורם לי לרצות להיות יפה יותר
84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: אבא דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: יהודה פוליקר - פנים אל מול פנים 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: אין לי כוח לזה 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה (שאלה זולה): 122: בהלוויה: 123: בדרך לביה"ס: 124: במסיבה: 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: אוהד חיטמן - תגידי לו דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה: וואי. טוב אז בתוכנית של רמת אביב ג', יש את מייק ואת אישתו עידית, אז הבת שלהם הקטנה אחותה של יב"ז, בלונדה עם קול צפצפני, היא מעצבנת!! 130: תוכנית: אודטה 131: ביטוי מעצבן: "קשה יש רק בלחם", אבל נכון 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: "את חצופה", לא מזמן איזו מורה. אני חצופה? אני?? אני אדם נאור ומתחשב 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: כל דבר שעושים כשאני במחזור והוא לא יוצא מושלם. בתקופה הזאת אני גם מתעצבנת לראות אנשים אוכלים ושנופל להם אוכל לצלחת 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: "בת כמה את? וואלה? חשבתי שאת משוחררת כבר!!" דיי, זה נדוש, נאמר אלף פעם לפניכם וזה גורם לי להרגיש ממש זקנה 135. ערסים או רוסים: רוסים זה אחלה עם, למה ככה! 136. זקנים או צעירים: איך זקנים יכולים להיות מעצבנים, הם מותק 137. גוגואים או פוגים: אף אחד
138. מאכל: כל מיני ממולאים. וחמין. איכ
139. ממתק: אין חיה כזאת 140. מקום: מקום מעצבן? השירותים ליד המסעדות בעזריאלי. חם שם כמו בתנור וצפוף כ"כ 141. סגנון לבוש: אני אשתוק אחרת יקטלו אותי פה 142. חנות: בורגראנץ'!! 143. מוכר: כל המוכרים האלה ששוכחים בטעות להחזיר שקל-שניים מהעודף.. או כאלה שמתחשק להם לשחק איתך והם אומרים לך בקופה שפתאום עלה המחיר ודורשים שיכנסו בהם פשוט. אני לא תמימה, אל תראו אותי ככה עוד קצת: זה לא בדברים השנואים כן? 144. חיות מחמד: כלב מתוק כ"כ ודגים 145. מוצא הורים: נולדו בארץ 146. איפה נולד: כנ"ל אני 147. ישראל ארץ טובה: בהחלט 148. איפה תתגייס: אני בונה על חיל האוויר 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? מה זה חפיף, נוראי :| 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: "אירופה, אירופה" / שלמה פרל 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: "החיים יפים"

Aline In Chains

New member
../images/Emo23.gifכפרעייניםאברונים.

יא מחר צו ! לי יש ב 19
תגידי, יש לך מושג איפה המקום הזה נמצא? XDDD

shiratel

New member
סתם הפחידו אותך

באמת שצו ראשון זה לא כזה נורא... יש את העניין של לחכות בתור, אבל תאמיני לי שאם את מביאה אמפי3 או נגן מוזיקה כלשהו את אפילו לא תשימי לב. ואם מישו שהלחיץ אותך גם לגבי הבדיקה הרפואית (מה שסביר להניח כי גם אותי הפחידו), גם זה באמת שלא ביג דיל. פשוט תביאי בוקסר וחזייה שמכסה הרבה שטח (או גוזייה) ותרגישי הרבה יותר נוח. באמת שלא נורא, את תעברי את זה צ'יק צ'ק!!! בהצלחה!!

noyy

New member
../images/Emo28.gifהתורים לא היו ארוכים ../images/Emo99.gif

כי באתי איך שפתחו.. חוץ מהתור אצל הרופאה שהחליטה שבא לה לאכול כשכל הקומה עמוסה בבנות לחוצות. והבדיקה באמת לא כזאת נוראית, אמרו לי רק להתכופף והיא השכיבה אותי על המיטה ובדקה דופק וכאלה, נגעה קצת בבטן וזהו :$ זה לקח בדיוק כמה שניות והתלבשתי תודה מותק
ואלינה זה נמצא בדיוק איפה שהמלון של פרדייז, שם ליד קריית הממשלה. קו 5 מגיע לשם

בואו נראה עד כמה משעמם לי

בסוף אני אעשה את כולו....חחח 1. שם: טל :) 2. מגורים: בחדר שלי 3. אחים: 2 4. כינויים אחרים: טלוש, טלי 5. בית ספר יסודי: יבניאלי 6. מצב משפחתי: כרגע, אבל רק כרגע, רווקה (חח על מי אני עובדת, רק כרגע:p) 7. אוהב את ההורים: כה 8. רוצה אחים ( עוד אחים?): לאאאא 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: לא זה ולא זה 10. צפית בתוכניות ילדים: כן 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: רק בנוסטלגיות 12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: אם אני זוכרת נכון אז כן 13. מיהו חבר ילדותך: אמ...נגיד שמיכל 14. מהו חלום הילדות שלך: לא זוכרת 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: לא יודעת, לשיר אולי? 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: לא זוכרת 17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: ממש לא 18. איפה היית רוצה לגור: פה 19. במה אתה רוצה לעבוד: לא יודעת 20. עבדת פעם?: לא שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: צמח. אין לו דאגות...כאילו, אם לא משקים אותו הוא מת, אבל לא בייסורים. 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: אין לי מושג 23. את מי מהמתים היית מחייה?: סבתא שלי 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: איתו 25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: בארור 26. ה' הוא גבר או אישה? זו"נ 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: אהמ. 28. האם הוא היה בן מינך?: נו באמת נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון: כן 30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: כן 31. כל הערבים רוצים מלחמה: לא חושבת, אבל לא בטוחה שלא 32. ה': תלוי מתי 33. חייזרים: לא 34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'): לא 35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו: מקווה מאוד שלא 36. גלגול נשמות: אין לדעת.. 37. גן עדן וגהנום: לא 38. פסל שהוא אל: לא 39. גורל: כן 40. לא נודע: כן 41. כל הבלונדינות סתומות: לא 42. כל הערסים מרוקאים: לא 43. כל הדתיים אוכלי חינם: כן (מצטערת) 44. כל האשכנזים חנונים: לא 45. כל האשכנזים אימפוטנטים: לא:p 46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש": רובן. יש לי כמה שלא 47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה: כן 48. בעל מכה יכה שנית: כן 49. אנס/אונסת יאנוס שוב: כן מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: לפני כמה ימים 51. שיקרו לך וגילית: אתמול 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: לא זוכרת 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): תמיד 54. השתכרת: אפעם 55. ראית משהו או מישהו עירום: אתמול באיזה סרט (לא מה שאתם חושבים) 56. "שיחקת" עם עצמך: אויש נו מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: אמא 58. שראית: אחותי 59. שבכית עליו: לא זוכרת 60. ששיקרת לו: אחותי כנראה. למטרה טובה 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: וואו. אממ....טוב לא יודעת 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: אין לי מושג. לצערי אין אף אחד שהחיים שלו מושלמים, אז כנראה שהייתי מעדיפה להישאר עצמי. 63. שצחקת איתו: בני דודים שלי, לפני יומיים 64. שהצחקת: אח שלי 65. שעשה לך טוב בעת צרה: לא זוכרת 66. שהציל אותך ממות: אפעם לא הצילו אותי ממוות:p 67. שנישקת אותו: לא זוכרת 68. ששילם עלייך על משהו: יכול להיות שההורים 69. שראה אותך בעת משבר: אף אחד בזמן האחרון 70. שהרבצת לו: אחותי כנראה 71. שהרביץ לך: אח שלי 72. שקנית איתו בגדים: אמא 73. שנתת לו מתנה: ממש לא זוכרת 74. שקיבל מתנה ממך: זה לא אותו דבר?.. 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): אחד הידידים 76. שנדלקת עליו: זה קורה הרבה. אממ...לא זוכרת 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך: לא קרה בזמן האחרון אז לא זוכרת 78. שאמר לך שהוא שונא אותך: כנ"ל 79. שיצאת איתו לסרט: מזמן לא הלכתי לסרט, אני רואה רק בבית 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: חחח אמ, כנראה שאחותי 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: אפחד 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: אפחד 83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: האנשים היפים שבינינו 84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: אח שלי אתמול בחוג שלו דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: אחד מרבים זה הפסקול של ריקוד מושחת 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: מאיזו סדרה 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: כל השירים האהובים עלי 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: לא רוצה לשמוע שירים מתי שאני רואה את אהובי:p 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): אין לי מושג 122: בהלוויה: לא מדברת על זה 123: בדרך לביה"ס: כל מיני 124: במסיבה: לא שירים מעפנים 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: תמיד אהבה- עברי לידר 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: happy- sita 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: את התרגומים שעושים לשירים לועזיים 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: ואז תבואי- הראל מויאל, מזכיר לי משהו עצוב דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה: אין 130: תוכנית: אנימות למיניהן 131: ביטוי מעצבן: אחושרמוטה 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: יש כ"כ הרבה עד שאני לא זוכרת 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: קבעתי משהו ואיחרו ביותר משעה 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: לא זוכרת 135. ערסים או רוסים: ערסים 136. זקנים או צעירים: צעירים, הם בד"כ יותר מעצבנים 137. גוגואים או פוגים: פוגים 138. מאכל: גפילטעפיש. בכלל דגים. 139. ממתק: אין 140. מקום: אין 141. סגנון לבוש: פרחי (נו, כמו שפרחות מתלבשות...חחח) 142. חנות: אין 143. מוכר: הא? חח עוד קצת: 144. חיות מחמד: כלב (הכי מתוקי בעולם) ודגים 145. מוצא הורים: באמת להגיד? חחח אמא רומניה, אבא נולד בארץ אבל גם רומני 146. איפה נולד: בארץ 147. ישראל ארץ טובה: תלוי מתי 148. איפה תתגייס: חיל אוויר. פשוט כי יש לי אופציה 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? אחד הדברים היותר נוראיים 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: אממ.....יומנה של אנה פרנק היה אחד הטובים, בהחלט 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: אחד הטובים היה צעד קטן (ישראלי. ההוא על הילד שיש לו סרטן וחברים שלו מנסים להשיג לו מישהי לפני שהוא מת, תוך כדי זה גם יש סיפור על האבא של אחד מהם)
יצא טיפה יבש כי אין אייקונים ואין כלום אבל תתמודדו.

למעלה