שאלון משעמם לזמנים משעממים../images/Emo3.gif
. שם: דורין 2. מגורים: ת"א 3. אחים: אחד
4. כינויים אחרים: דורה, וכל מה שאתם כבר יכולים לחשוב עליו לבד [דוריני דורינוש בלה בלה בלה
] 5. בית ספר יסודי: ג'. טעות חיי. 6. מצב משפחתי: גרושה+2...
7. אוהב את ההורים: מה פתאום?
חחחח ברור
8. רוצה אחים ( עוד אחים?): בלתי אפשרי כבר. ות'אמת שלא. 9. אתה רוצה אח גדול או אח קטן: אח קטן יש לי. ולא חסרים לי אחים. 10. צפית בתוכניות ילדים: בוודאי. מה השאלה פה? 11. עדיין צופה בתוכניות ילדים: חח אם האי נחשבת תכנית ילדים
12. היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: תלוי באיזה שלב. אבל לא. 13. מיהו חבר ילדותך: חחח ורד היתה חברה שלי מהגן ועד עכשיו היא איתי בכיתה [רק שאנחנו כבר מלא שנים לא מדברות ממש:|..] 14. מהו חלום הילדות שלך: אממ לא זוכרת 15. תחביב ילדות, עיסוק ילדות: לא זוכרת 16. מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: ואו כל כך הרבה דברים. פעם חשבתי שאני יודעת לשיר, פעם חשבתי שאני יכולה להיות מעצבת אופנה, בואו נגיד שהיו לי הרבה מחשבות משונות כאלו
17. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: ת'אמת שכן. 18. איפה היית רוצה לגור: פה. 19. במה אתה רוצה לעבוד: נו לא יודעת. 20. עבדת פעם?: כן
שאלות פילוסופיות 21. אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: שיגריל משהו מה אכפת לי 22. אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?:
23. את מי מהמתים היית מחייה?: את סבתא. 24. עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?:
25. אם היה אפשרי, היית נולד כמין אחר?: לא. 26. ה' הוא גבר או אישה? לא זה ולא זה. 27. האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: אמממ... 28. האם הוא היה בן מינך?: לא. נכון או לא נכון- האם קיים: 29. אהבה ממבט ראשון:
30. סיכוי לשלום בין ערבים לישראלים: קלוש אבל נשארת אופטימית. 31. כל הערבים רוצים מלחמה:
32. ה': לא יודעת. 33. חייזרים:
34. רוחות רפאים ( בלולו וכד'):
בלולו?
35. אנשים מתים שמשוטטים ביננו:
הכותב של השאלון אוכל סרטים. 36. גלגול נשמות: אולי 37. גן עדן וגהנום: כשאני אגיע לשם אני אודיע לכם. 38. פסל שהוא אל:
39. גורל:
40. לא נודע:
מזתומרת? 41. כל הבלונדינות סתומות:
42. כל הערסים מרוקאים:
43. כל הדתיים אוכלי חינם:
44. כל האשכנזים חנונים:
45. כל האשכנזים אימפוטנטים:
46. כל המורות מדברות עם "ררררררררייייש":רובן
47. אדם שבגד פעם אחת יבגוד פעם שנייה:
אבל לא היתי נותנת לו את האפשרות לבגוד בפעם השניה. היתי עוזבת לפני.
48. בעל מכה יכה שנית: לא נתקלתי במקרים האלה. 49. אנס/אונסת יאנוס שוב:
אמאלה. מתי בפעם האחרונה: 50. רבת עם ההורים: היום.. סוגשל 51. שיקרו לך וגילית: לא זוכרת 52. עשו עלייך לינץ' חברתי: הא? 53. חשבת שהחיים שלך זה סרט ( כמו המופע של טרומן): לא יודעת 54. השתכרת: לא קרה 55. ראית משהו או מישהו עירום: הזכרתם לי משהו
עזבו. 56. "שיחקת" עם עצמך: :| מיהו האדם האחרון: 57. שאיתו דיברת: אבא 58. שראית: אבא או אמא 59. שבכית עליו: עזבו עכשיו. 60. ששיקרת לו: לא יודעת. 61. שחשבת שהיה ממש טוב אם הוא לא היה קיים: רוצים רשימה? נוותר הפעם. 62. שחשבת שהיה ממש טוב אם היית הוא: לא יודעת 63. שצחקת איתו: אבא 64. שהצחקת: אבא 65. שעשה לך טוב בעת צרה: רוית, אבא, והחברות בכלליות
66. שהציל אותך ממות: הגזמתם 67. שנישקת אותו: בלחי- גל. 68. ששילם עלייך על משהו: אמממ רוית על האייס ארומה
69. שראה אותך בעת משבר: לא יודעת.. 70. שהרבצת לו: אני לא אלימה במיוחד
71. שהרביץ לך: רומי
הילדה נהיית ממש אלימה לפעמים
[נו אבל לא כאב לי בגרוש] 72. שקנית איתו בגדים: ואי מלא זמן לא קניתי בגדים! 73. שנתת לו מתנה: לא זוכרת.. 74. שקיבל מתנה ממך: מה ההבדל בין זה לאחד שלפניו? 75. שאהבת ( אם אתם מוכנים לגלות): עזבו. 76. שנדלקת עליו: כל יום אחד אחר
חח סתם לא זוכרת 77. שאמר לך שהוא אוהב אותך:
78. שאמר לך שהוא שונא אותך: לא יודעת 79. שיצאת איתו לסרט: ואי כמה זמן לא יצאתי לסרט. 80. ( ולקמצנים מבינינו)- שראה איתך סרט שהורדת באינטרנט: חחח ליאורה נראהלי וזה היה ממזמן! 81. שהעלה לך את הביטחון עצמי: ואי אל תתנו לי לבחור אחד. 82. שהוריד לך את הביטחון עצמי: לא זוכרת את האחרון אבל יש כמה שאני פשוט לא אשכח.
83. שגרם לך לרצות להיות יפה יותר: חח גלי הבתדודה הכוסית שלי! אבל זה בסדר המעמד של היפה הוא שלה וישאר שלה.
84. שגרם לך לרצות להיעלם באותו רגע: אוי לא זוכרת. דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: the blower's daughter- damien rice
118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: היום תקוע לי בראש whatever you like של ניקול אחת. והבעיה היא שאני יודעת משפט אחד. 119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: לא יודעת... משהו עם התשובות
120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: אין לי אהובה. אבל אהוב אמממ לא יודעת. 121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): לא יודעת. 122: בהלוויה: שיר שלי! נתון לבחירתכם
123: בדרך לביה"ס: לא יודעת 124: במסיבה: חחחח לא מתמצאת בשירים מסיבות
125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: כל פעם יש אחד אחר. 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: משפטים מסוימים משירים מסוימים. 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: with every heartbeat- robyn די לחרוש עליו! דיייייי! 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: אמממ.. דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה: אדם סנדלר הכי דורש כאפה! 130: תוכנית: התכנית של אלי יצפאן זוועה! 131: ביטוי מעצבן: לא יודעת. 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: עזבו. 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: אני יכולה להכין רשימה אז עזבו. 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: לא יודעת.. 135. ערסים או רוסים: קשה. 136. זקנים או צעירים: עדיף צעירים. 137. גוגואים או פוגים: הא? 138. מאכל: הצהוב של הביצה. לא אוכלת את זה..
139. ממתק: ממתקים זה טוב למה לשנוא אותם? 140. מקום: לא עולה לי בראש.. 141. סגנון לבוש: לא יודעת. 142. חנות: היינס. שונאת היינס. פשוט נורא. 143. מוכר: הא? עוד קצת: 144. חיות מחמד: אין
145. מוצא הורים: אשכנזים? 146. איפה נולד: מי? אני? בישראל. 147. ישראל ארץ טובה: כן. 148. איפה תתגייס: מה אני יודעת? 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? ככה זה בטבע. 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: ואי לא יודעת. 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: האהוב עליי נוטינג היל אבל הכי טוב לא יודעת. אולי גם הוא. רק בלי החלק האחרון
. זהו