שאלון משימות מגניב...:)

lihi r

New member
אני...

1. הושיט יד ימין הצידה-מה הדבר הראשון שנגעתם בו?
כיסא 2. קחו ספר מהספרייה בבית..איזה ספר זה?
אופרת סבון מהגיהנום 3. פתחו עמוד 25 וקראו את המשפט השלישי בעמוד זה-כתבו אותו:
רופא ליווה אותנו למשרד..... 4.תחשבו על אוכל כלשהו- מהו?
גלידה
5.רישמו מה התכניות שלכם לסופ"ש?
לעבוד וללכת לחדר כושר ולישון הרבה 6.הסתכלו בשעון-מה השעה עכשיו?
11:55 7.החליפו את המספר בכתובת הפורום (1267) במספר אקראי-איזה פורום זה?
503- רוק מתקדם 8.רישמו את המילה הראשונה שעולה לכם בראש כשאני אומרת (כותבת)אהבה:
הרגשה טובה 9.תגידו 10 פעמים מהר יהודה סעדו. מה יצא?
סעדו
10. תגידו 10 פעמים מהר "יהודה סעדו יהיה בפ"ת". מה יצא עכשיו? (לא משהו טוב, נכון?){ואני אומרת..למה לא טוב??}
כלום

../images/Emo66.gifעונה../images/Emo70.gif

1. הושיט יד ימין הצידה-מה הדבר הראשון שנגעתם בו?כיסא 2. קחו ספר מהספרייה בבית..איזה ספר זה?הארי פוטר השלישי... 3. פתחו עמוד 25 וקראו את המשפט השלישי בעמוד זה-כתבו אותו:"הדודה מארג'?"הוא פלט."אתה-אתה לא מתכוון שהיא עומדת להגיע לכאן?" 4.תחשבו על אוכל כלשהו- מהו?שניצל תירס...מממ 5.רישמו מה התכניות שלכם לסופ"ש?ללכת להופעה..נראה אם יצא 6.הסתכלו בשעון-מה השעה עכשיו?11:05 7.החליפו את המספר בכתובת הפורום (981) במספר אקראי-איזה פורום זה?|הדשג|אממ..105... 8.רישמו את המילה הראשונה שעולה לכם בראש כשאני אומרת (כותבת)אהבה:חיבוק
9.תגידו 10 פעמים מהר יהודה סעדו. מה יצא?איכסססס!!
10. תגידו 10 פעמים מהר "יהודה סעדו יהיה בפ"ת". מה יצא עכשיו? (לא משהו טוב, נכון?){ואני אומרת..למה לא טוב??}מה שיצא זה חבורות של ערסים-ובכלל אנשים עם כיפת של נחמן מאומן או משו- ברחובות(תקנו אותי אם אני טועה)ואני מתחפפת מהבית עד שהוא יעזוב...

NeTa MuFlEtA

New member
עונה ../images/Emo3.gif

אז הנה, 10 משימות חביבות(לקוח מפורום השיר שלנועם שינויים): 1. הושיט יד ימין הצידה-מה הדבר הראשון שנגעתם בו? קיר
2. קחו ספר מהספרייה בבית..איזה ספר זה? פחח לקום
3. פתחו עמוד 25 וקראו את המשפט השלישי בעמוד זה-כתבו אותו:
4.תחשבו על אוכל כלשהו- מהו? תותים. 5.רישמו מה התכניות שלכם לסופ"ש? עם חבר שלי
6.הסתכלו בשעון-מה השעה עכשיו? 13.11 7.החליפו את המספר בכתובת הפורום (981) במספר אקראי-איזה פורום זה? בלע אין לי כוח 8.רישמו את המילה הראשונה שעולה לכם בראש כשאני אומרת (כותבת)אהבה: חבר שלי. 9.תגידו 10 פעמים מהר יהודה סעדו. מה יצא? מה יצא
10. תגידו 10 פעמים מהר "יהודה סעדו יהיה בפ"ת". מה יצא עכשיו? (לא משהו טוב, נכון?){ואני אומרת..למה לא טוב??} הלוואי
איזה דבר מטומטם.

מגניב!../images/Emo60.gif

1. הושיט יד ימין הצידה-מה הדבר הראשון שנגעתם בו? חזיה:X 2. קחו ספר מהספרייה בבית..איזה ספר זה? 1984 3. פתחו עמוד 25 וקראו את המשפט השלישי בעמוד זה-כתבו אותו: "הריהי חזקה לאין שיעור, מן הנמנע לכבשה" 4.תחשבו על אוכל כלשהו- מהו? פודינג 5.רישמו מה התכניות שלכם לסופ"ש? הו לישון? 6.הסתכלו בשעון-מה השעה עכשיו? 7:45 7.החליפו את המספר בכתובת הפורום (981) במספר אקראי-איזה פורום זה? החלפת מפיות ודברי יצירה 8.רישמו את המילה הראשונה שעולה לכם בראש כשאני אומרת (כותבת)אהבה: סרדינים [?] 9.תגידו 10 פעמים מהר יהודה סעדו. מה יצא? יהודה סעדו? 10. תגידו 10 פעמים מהר "יהודה סעדו יהיה בפ"ת". מה יצא עכשיו? יצא לי יהודה סעדו בפ"ת, וזה באמת דבר לא טוב

למעלה