שאלון משימות מגניב...:)

שאלון משימות מגניב...:)

אז הנה, 10 משימות חביבות(לקוח מפורום השיר שלנועם שינויים): 1. הושיט יד ימין הצידה-מה הדבר הראשון שנגעתם בו? 2. קחו ספר מהספרייה בבית..איזה ספר זה? 3. פתחו עמוד 25 וקראו את המשפט השלישי בעמוד זה-כתבו אותו: 4.תחשבו על אוכל כלשהו- מהו? 5.רישמו מה התכניות שלכם לסופ"ש? 6.הסתכלו בשעון-מה השעה עכשיו? 7.החליפו את המספר בכתובת הפורום (981) במספר אקראי-איזה פורום זה? 8.רישמו את המילה הראשונה שעולה לכם בראש כשאני אומרת (כותבת)אהבה: 9.תגידו 10 פעמים מהר יהודה סעדו. מה יצא? 10. תגידו 10 פעמים מהר "יהודה סעדו יהיה בפ"ת". מה יצא עכשיו? (לא משהו טוב, נכון?){ואני אומרת..למה לא טוב??} מקוה שנהנתם. עד כאן :)

תיקון תיקון תיקון....!!!

טוב בגלל שזה לקוח מפורום הש"ש...יש דבר אחד ששכחתי לשנות! משימה 7..כתובת הפורום {981} טעות! כתובת הפורום {1267}!!

Ana1 9

New member
..

1. ... קיר 2. אוף אין לי כוח לקום.. נדלג נא 3. אין לי מושג. שוב נדלג 4. פיצה+שוקולד
5.סופ"ש כמעט ונגמר.. בכללי עשיתי פיקניק וזהו, עייפה הביתה פיפי ולישון. 6. 20:47 7. 666
8. חלומות 9. יהודה סע
10. יהודה סע יהיה בפ"ת, יהיה עדיף אם כבר להגיד "יהודה סע *לפ"ת" צטערת על החוסר סבלנות, היה נחמד, באמצע מישהו נחנק לי פה ולמרות זאת המשכתי לרשום. זה רק מסביר שאני באמת עצלנית ולכן אני חייבת לעוף לבדוק שהמישהו חי. ביי.

טוב גם אני יענה..:)

1. הושיט יד ימין הצידה-מה הדבר הראשון שנגעתם בו?
הקלמר שלי.. 2. קחו ספר מהספרייה בבית..איזה ספר זה?
ג'ונתן ליווינגסטון השחף 3. פתחו עמוד 25 וקראו את המשפט השלישי בעמוד זה-כתבו אותו:
"מעל לגלים כפגז אפור מתחת לירח" 4.תחשבו על אוכל כלשהו- מהו?
שוקולד
5.רישמו מה התכניות שלכם לסופ"ש?
עבר..להיות בבית :) 6.הסתכלו בשעון-מה השעה עכשיו?
רבע ל-10 7.החליפו את המספר בכתובת הפורום (981) במספר אקראי-איזה פורום זה?
346- פורום צופים דרום =/ 8.רישמו את המילה הראשונה שעולה לכם בראש כשאני אומרת (כותבת)אהבה:
נשיקות וחיבוקים 9.תגידו 10 פעמים מהר יהודה סעדו. מה יצא?
יודסאדו
10. תגידו 10 פעמים מהר "יהודה סעדו יהיה בפ"ת". מה יצא עכשיו? (לא משהו טוב, נכון?){ואני אומרת..למה לא טוב??}
יודסאויהבפ"ת
יצא דווקא נחמד...!!

טוב נו...שלא יהרגו אותי פה...

1. קיר... 2,3 מצטער אבל גם לי אין כח לחפס ספר עכשיו.... 4.מודלס סיני יחד עם עוף ברוטב לימון...או סושי...CHOPSTICKS חובה!!! 5...סופ"ש כבר עבר לא? 6. 21:51 7. אין לי מושג על מה את מדברת... 8. מה שאין לי....(אם יהיה מתישו) 9. ... ... ... לא יודע... 10 " " " " " "

אוקיי

1.הפלאפון שלי 2. אילן גדל בברוקלין- בטי סמית 3."היא הניחה ידה על קצה השולחן והמגע היה נעים לה" 4. פיצה 5.לא יודעת...הייתי אצל ידיד שלי היום ובינתיים אין לי תכניות 6. 10:05 7. ממ לא יודעת איזה פורום זה 981 =\ 8. רגש... 9 הסעדה..או משהו כזה 10.לא יצא נהנתי..

Lil M

New member
עונהעונהעונהעונהעונהעונהעונה

. הושיט יד ימין הצידה-מה הדבר הראשון שנגעתם בו? -אוויר =\ 2. קחו ספר מהספרייה בבית..איזה ספר זה? - הרוזן ממונטה קריסטו!! 3. פתחו עמוד 25 וקראו את המשפט השלישי בעמוד זה-כתבו אותו: -"זה יתברר , ענה קדרוס בלחש, ובקול אמר: ובכן קטלני, החלטת או לא?" 4.תחשבו על אוכל כלשהו- מהו? -במבהההההההההה 5.רישמו מה התכניות שלכם לסופ"ש? -נגמר השבוע...בגדלו התכניות היו לישון סופשבוע אחד בלי לצאת מהבית!! 6.הסתכלו בשעון-מה השעה עכשיו? - 11:18 7.החליפו את המספר בכתובת הפורום (1267) במספר אקראי-איזה פורום זה? -חחח בטעותתתתתת יצאלי פורום שאני חברה בו!! נשבעת שבטעות! פורום אמינם! 602 8.רישמו את המילה הראשונה שעולה לכם בראש כשאני אומרת (כותבת)אהבה: - קיצ'=\ 9.תגידו 10 פעמים מהר יהודה סעדו. מה יצא? -יודסאדו 10. תגידו 10 פעמים מהר "יהודה סעדו יהיה בפ"ת". מה יצא עכשיו? (לא משהו טוב, נכון?){ואני אומרת..למה לא טוב??} -יודהסעבחקתווה

MINE...

1. כורסאת טלוויזיה 2. הארי פוטר 3. "... בלהצבט ולהדקר על ידי בן דודו דאדלי... הוא לא היה יכול..." 4. פיייצצצצההההה 5. מה שעשיתי בסופשבוע הזה.. - יצאתי אתמול סתם לאיזור של צומת סירקין עם חברים הסתובבנו והיום הייתי במשחק של מכבי (מול הפועל פ"ת.. אחחח חוויה!! 3-0 לצהובים :] ). סופשבוע הבא? - POLAND(!!!) 6. חצות ורבע 7. 888 - פורום קשרי משפחה ט. 8. כואבת 9. סאדו מאזו
10. סאדו מאזו... בפ"ת?!???!?!! יום טוב (וצהוב) לכולם

מה אפ אחד לא אוהב....

אוכל סיני...רק פיצה....תכתבו משו אחר...מה כווולם בפורום אוהבים רק פיצה....=\

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

פיצה זה הדבר הכי טעים שיש במיוחד פיצה 1+1

Y o u R M a N

New member
גם אני רוצה!

1. אויר... 2. אנציקלופדיה "הספריה המדעית מולקולת ענק"... 3. "משקלה הסגולישל תערובת זו הוא כ-100 גרם למטר מרובע בערך כמו בד באטיסט משובח. 4. סיני ספיד שאולי אני מזמין היום!!! חהחהחה! 5. אם זה סופ"ש הזה אז זה רק ללמוד למבחנים שישיהיו לי בשבוע הבא ולארגן את היומולדת שלי!!! 6. 10:14 7. אין לי מושג איך הופכים את זה...
8. שנאה! זה קשור? 9. כיפת הסלע... 10. כיפת הסלע תיהיה בפ"ת..... היה נחמד....חחח אני אוהב משימות!

Y o u R M a N

New member
חחח כיפת הסלע...

ראיתי את זה ב"מת ליהיות". יש שם אחד שמן שחכתי את השם שלו שהוא מחכה הרבה זמרים והוא מצחיק מאד אז הוא אמר על יהודה סעדו שהוא כיפת הסלע בגלל שהוא לובש כיפה ענקית על כל הראש...

למעלה