שאלון משולב. שלבים:

חדשה D:

הו זה פשוט מעביר לי את השיעמום שאלונים~ שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?רוק מי האמנים האהובים עליך?אמנים או להקות? אם אומנים אז עברי לידר,דרייק בל האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו?פאניק?< מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?הרבה XP כמה היית מוכן לשלם?300+ יש לך פוסטרים?יאפ במה אתה מקשיב למזויקה?מה?? יש לך אמפי?יאפ איזה?מעפן יש לך אייפוד?לא]: יש לך תקיות מוזיקה במחשב?לא בדיוק כמה?-- כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם?לעוד 30 שירים בערך כמה תפוס?50+- האם מספיק לכם?כן לכמה הייתם שמנים?הא? ><" האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?נא נא איזה?-- יש לך להקה?לא איך קוראים לה?-- מצליחים?-- האם אתה עוקב אחר האמנים?SURE איך?שומעת בקביעות .. איפה?ברדיו בלוג האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי?לא ממש יש לך כשרונות?לא XD איזה?כלום טח אתה אוהב לשיר?כן אבל אני שרה כמו גמל דרוס >> אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?יאפ אתה שר מול קהל?לא XDDD אתה מזייף?דה היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד?לא איזה קול יש לך?^^ באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?שרה כמו גמל דרוס ^ שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך?לא הכי האם היית רוצה לשנות בך משהו?יאפ מה?שיער חלק למה?שונאת שיער גלי מה התכונות הרעות אצלך?או או הרבה.. מה התכונות הטובות אצלך?.. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?מייפל סטורי
סתם אמ חברות[?] האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?לפעמים מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?רואה בובספוג D: האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?לא אבל יש לי רגשי אשם לעיתים קרובות האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?ברור רק אני >< האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?תלוי למי בקרוב אכתוב המשך..אין לי כח עכשיו XD היה נחמד D:

shaharyy

New member
עונהנהנה

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? כל מה שנשמע טוב. מי האמנים האהובים עליך? FOB האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? פיטר וונטז מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? הכככלללל כמה היית מוכן לשלם? עד 350..יש גבול חחח יש לך פוסטרים? לא=( במה אתה מקשיב למזויקה? רדיו, אמפי, מערכת, מדיה פלייר, טלויזיה. יש לך אמפי? ברורררר איזה? 4+מצלמה יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? אולי איזה 3 כמה? חחח...כבר אמרתי..אולי איזה 3 כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 512 מגה בייט כמה תפוס?לא יודעת=S האם מספיק לכם? מאוד.. לכמה הייתם שמנים? מהההה????? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? הייתי רוצה לדעת תופים איזה?------- יש לך להקה?נמממ לאא איך קוראים לה?---- מצליחים?------ האם אתה עוקב אחר האמנים? כן איך? באינטרנט...זו הדרך היחידה איפה?------- האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? הייתי רוצה להרגיש את המוזיקאי!! יש לך כשרונות? כן איזה?לעצבן אנשים ולהתעצבן מהר מאוד אתה אוהב לשיר? כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? שרה רק ליד אנשים קרובים אתה שר מול קהל?לאאאא אתה מזייף? כןןןןןן היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא ולא איזה קול יש לך? מחורבן באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל..בקול שלי שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? כן האם היית רוצה לשנות בך משהו? כןןן מה?הכלללל חוץ משפתיים למה? כי הכל מכוערררר מה התכונות הרעות אצלך? אמממ..כל פעם אני מגלה משו אחר! מה התכונות הטובות אצלך? אני דיי חברותית ואכפתית..תלוי למי.. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? TV מוזיקה מחשב. האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? ככןןןןן מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? מדברת עם חברה/בת דודה/ ידיד האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא לעיתים קרובות אבל האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? אלימות לא אבל קללות המוווןן האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כןןןןןן מצפה לעוד!!!

עונה

שלב א': מוזיקה
איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? הכל חוץ ממטאל ורוק כבד
מי האמנים האהובים עליך? אני אוהבת שירים, אני פחות שמה לב לאמנים...
האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו?
מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? תלוי איזה... אם כזה שיש לו הרבה שירים יפים שאני אוהבת, אז הרבה דברים..
כמה היית מוכן לשלם? הכי הרבה-300, ולא לכל אחד
יש לך פוסטרים? מלא!!
במה אתה מקשיב למזויקה? בכל דבר שאפשר לשמוע בו
יש לך אמפי? ברור
איזה? שחור פשוט רגיל... 512
יש לך אייפוד? לא
יש לך תקיות מוזיקה במחשב? יאפ
כמה? 4
כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 512, באמפי
כמה תפוס? אממ... 400 אולי... אולי קצת יותר
האם מספיק לכם? כן
לכמה הייתם משנים? אם חינם, לכמה שיותר.
האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? קצת...
איזה? אורגנית וחללית.
יש לך להקה? חח לא
איך קוראים לה?
מצליחים?
האם אתה עוקב אחר האמנים? כן
איך? בראש 1 בעיקר, וקצת באתר של E! ..
איפה?
האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? מאוד
יש לך כשרונות? ברור, לכל אחד
איזה? אממ... יש כמה שאני חושבת עליהם..
אתה אוהב לשיר? מאוד
אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כןן...
אתה שר מול קהל? לא!!
אתה מזייף? כן
היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? ממש הייתי רוצה!
איזה קול יש לך? אה...
באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל אני חושבת... שלב ב': אתה
האם אתה מכבד את עצמך? כן
האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן
מה? הרבה דברים
למה? כי הם לא כמו שאני רוצה
מה התכונות הרעות אצלך? אני קנאית... וסקרנית יותר מידי...
מה התכונות הטובות אצלך? אני נדיבה
מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מחשב, אינטרנט, פלאפון, טלוויזיה... הדברים הרגילים
האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא
מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? פשוט מנסה לחשוב על דבר מצחיק, או מנסה להעסיק את עצמי במשהו שאני מאוד אוהבת לעשות..
האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא
האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? אם יש משהו, אני תמיד אגן על עצמי-אבל אני אף פעם לא אתחיל
האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כל הזמן....

Brombit

New member
הסבר! ../images/Emo22.gif ../images/Emo115.gif

אני רוצה להבהיר את ההבדל:
השאלה המקורית: במה אתה מקשיב למוזיקה?- כלומר, במה אתה משתמש כדי לשמוע מוזיקה? שאלה אחרת שאחרים התבלבלו איתה: למה אתה מקשיב במוזיקה?- כלומר, למה אתה שם לב במוזיקה כשאתה מקשיב לה?

Brombit

New member
לא שאלתי... ../images/Emo115.gif

פשוט היו כאלה (לא הרבה) שהתייחסו לשאלה הראשונה שכתבתי כאילו זאת היתה השאלה השניה, ורציתי להסביר להם...

Brombit

New member
מנסה לענות ../images/Emo115.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? כל מיני, זה לא קבוע מי האמנים האהובים עליך? אני לא ממש בוחרת לפי האמנים, אני בודקת מה מוצא חן בעיני האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? לא מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לשלם כסף? כמה היית מוכן לשלם? תלוי מי... אני אראה את המחיר ואני אחליט אם זה שוה לי יש לך פוסטרים? לא במה אתה מקשיב למוזיקה? מחשב, mp3, דיסקמן יש לך אמפי? תבינו מהשאלה הקודמת איזה? רגיל יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? תיקיה אחת גדולה עם 14 תיקיות בתוכה כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? ג'יגה כמה תפוס? 78 מגה האם מספיק לכם? זה יותר מדי, אני אף פעם לא הצליח למלא את הכל לכמה הייתם משנים? רבע ממה שיש האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא ממש איזה? פעם ניגנתי באורגן עד שנמאס לי להתאמן יש לך להקה? לא איך קוראים לה?-- מצליחים?-- האם אתה עוקב אחר האמנים? איך?-- איפה?-- האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? הייתי מעדיפה שהמוזיקאי יספר לי איך הוא מרגיש ולא שאני אתחלף איתו יש לך כשרונות? כן איזה? כל מה שקשור לאמנות (ציור, פיסול, עיצוב בגדים, מחרוזות) אתה אוהב לשיר? לא אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן אתה שר מול קהל? רק במופע הסיום של כתה ו' אתה מזייף? זה לא ממש משנה לי היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? תענו לבד.. איזה קול יש לך? נחמד באיזה צורה אתה שר (צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? אני שרה בשקט שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? לא ממש האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? שאני אהיה פחות ביישנית ופחות שכחנית למה? כי אני ממש ביישנית וממש שכחנית...וזה לא נח מה התכונות הרעות אצלך? שתי התכונות שאני רוצה לשנות מה התכונות הטובות אצלך? לא יודעת... אמא שלי אומרת שאני חמודה ונחמדה אז אני אאמין לה. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? אני בעיקר במחשב האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? תלוי מתי, יש תקופות שזה ככה מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? חושבת על דברים שאני אוהבת האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא זה ולא זה האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? זה קורה הרבה

עונה../images/Emo9.gif.

שלב א': מוזיקה
איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? רוק מי האמנים האהובים עליך? עברי, אביב, משינה האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? עברי
. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? הלכתי.. כמה היית מוכן לשלם? עד 150 ש"ח יש לך פוסטרים? חחח ממש לא
במה אתה מקשיב למוזיקה? במערכת שבחדר שלי יש לך אמפי? לא איזה?
יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? בטח כמה? 4 כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם?
כמה תפוס?
האם מספיק לכם?
לכמה הייתם שמנים? אה? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא
איזה?
יש לך להקה? לא איך קוראים לה?
מצליחים?
האם אתה עוקב אחר האמנים? תלוי איזה איך? אינטרנט איפה? ^^ האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? תלוי מי יש לך כשרונות? לא
איזה?
אתה אוהב לשיר? כן
אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לא אתה שר מול קהל? לא אתה מזייף? כן
היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא איזה קול יש לך? נחמד, שאני לא שרה
באיזה צורה אתה שר (צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל כזה
שלב ב': אתה
האם אתה מכבד את עצמך? מאוד האם היית רוצה לשנות בך משהו? לא מה?
למה? כי אני אוהבת אותי ככה
. מה התכונות הרעות אצלך? צביעות נראה לי
מה התכונות הטובות אצלך? תנו לי לחשוב על זה.....
מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מוזיקה, ישנה, אוכלת, חברות וכו' האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? מוזיקה. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? ממש לא האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? אף פעם לא התביישתי בדברים שאמרתי...

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?רוק וכזה מי האמנים האהובים עליך? המממ האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? יש, לא בתחום המוזיקה. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לקנות כרטיס כמה היית מוכן לשלם? 20-40. תלוי אורך ההופעה ומספר המופיעים בה. יש לך פוסטרים? קצת במה אתה מקשיב למזויקה? ללחן, לתופים. יש לך אמפי? כן איזה? 3 יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? 1 כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 512 מ"ב כמה תפוס? יש מקום האם מספיק לכם? כן לכמה הייתם שמנים? מה? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? תופים, בערך. איזה? תופים, בערך. יש לך להקה? לא איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? לא ממש איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לא יש לך כשרונות? נראה לי איזה? אתה אוהב לשיר? לא אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? קצת אתה שר מול קהל? לא אתה מזייף? כן היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא איזה קול יש לך? קול צרוד ואיכסי שכזה באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? בלחש, כדי שלא ישמעו. שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? בערך. האם היית רוצה לשנות בך משהו? אולי מה? למה? סתם מה התכונות הרעות אצלך? הממ. דאגנית. יש הרבה. מה התכונות הטובות אצלך?מתחשבת, אמפתית, עוד כמה. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? רואה סדרות במחשב, בטלויזיה, משחקת במשחקים (גם קופסא) וזה. האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא, בכלל לא. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? בד"כ המצב רוח שלי משופר מהתחלה. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן, המון האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? מתרחקת. האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן בקרוב אכתוב המשך..אין לי כח עכשיו XD בכיף

צהובה18

New member
../images/Emo61.gifעכשיו אני../images/Emo61.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? מזרחית, עברית וערבית מי האמנים האהובים עליך? מרגול, אביהו מדינה, בועז שרעבי, ריטה, עמיר בניון, עופר לוי, זהבה בן, אתי לוי האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? עופר לוי מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? אמממ... לוידעת כמה היית מוכן לשלם? 150 אני חושבת יש לך פוסטרים? לא. עברתי את הגיל הזה במה אתה מקשיב למזויקה? במערכת סטריאו, ברדיו ובMP3 יש לך אמפי? כן איזה? sandisk יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? לא כמה? כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 1 ג'יגה כמה תפוס? רבע בערך האם מספיק לכם? כן לכמה הייתם שמנים? *משנים האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? על העצבים איזה? יש לך להקה? לא איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? כן איך? דרך המשםחה איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לא יש לך כשרונות? לא שידוע לי... איזה? אתה אוהב לשיר? כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן אתה שר מול קהל? לא אתה מזייף? לפעמים היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? כן איזה קול יש לך? באמצע. א"א לעלות יותר מדי וא"א לרדת יותר מדי באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? בדר"כ- צורחת. זה הכי כיף שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? כן האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? כמעט הכל- את האופי, המראה החיצוני וכו' למה? כי יצא דפוק מה למה? מה התכונות הרעות אצלך? רגישה, רגשנית, ביישנית, עצבנית, פתיל קצר חסר? מה התכונות הטובות אצלך? אממ... אוהבת להצחיק, לעזור לאנשים לוידעת מה עוד מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? קוראת, משחקת במחשב, גולשת האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? אמממ... לעיתים מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? אוכלת חחח. ושומעת מוזיקה האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? כן!!!!!!! האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif אני.

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? רוק בעיקר. מי האמנים האהובים עליך? ג'רארד ווי, ג'ון לנון, יש עוד. האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? ג'רארד ווי. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לקנות כרטיס? XD כמה היית מוכן לשלם? הרבה. יש לך פוסטרים? כן אבל הורדתי אותם. במה אתה מקשיב למזויקה? מחשב, רדיו, דיסקמן.. יש לך אמפי? כן. איזה? 3. יש לך אייפוד? בפלאפון. יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן. כמה? הרבה X: כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? לא יודעת, נראה לי 250.. כמה תפוס? 100, אני לא משתמשת כבר באמפי, אין לי מושג איפה הוא XD האם מספיק לכם? לא אכפת לי. לכמה הייתם שמנים? הרבה, אם הייתי משתמשת. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? כן. איזה? פסנתר, לומדת גיטרה. יש לך להקה? לא. איך קוראים לה?
מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? בערך. איך? קוראת עליהם.. איפה? מחשב, עיתונים.. האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לפעמים. יש לך כשרונות? נדמה לי. איזה? שירה, ריקוד, משחק. אתה אוהב לשיר? כן מאוד. אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לפעמים, אבל חייבים להתגבר. אתה שר מול קהל? כן. אתה מזייף? לא. היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? אני כבר לומדת. איזה קול יש לך? אלט. באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל.
שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? כן. האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן. מה? להוריד קצת במשקל ^^ למה? ברור לא? מה התכונות הרעות אצלך? מתעצבנת מהר. מה התכונות הטובות אצלך? כל השאר?
מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מה שאני עושה עכשיו. האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? אוכלת. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא. האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? לעיתים רחוקות.

linoy pal

New member
עונההה

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?רוק ישראלי מוזיקה ישראלית...דנה ברגר אביב גפן עיברי לידר וכאלה... מי האמנים האהובים עליך?אביב גפן היהודים עיברי לידר האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו?אביב גפןן מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?ה=כ=ל כמה היית מוכן לשלם?כמה שצריך... יש לך פוסטרים?אמ..לאא במה אתה מקשיב למזויקה?מחשב ואמפי יש לך אמפי?יאפ איזה?MP4 יש לך אייפוד?לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב?כן כמה?12 כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם?1 ג'יגה כמה תפוס?חצי נראה לי האם מספיק לכם?כן לכמה הייתם שמנים?מה? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?כן איזה?גיטרה יש לך להקה?לא איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים?כן איך?אינטרנט איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי?כןן יש לך כשרונות?אמ.יש מצב איזה?עדיין לא גיליתי אתה אוהב לשיר?מאוווד אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?פעם לא הייתי מתביישת..עכשיו כןן אתה שר מול קהל?לא אתה מזייף?כןן היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד?למדתי...אבל הפסקתי איזה קול יש לך?ציף ציף...כנראה באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?רגיל כזה שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך?כן האם היית רוצה לשנות בך משהו?כן מה?הרבה דברים.. למה?כובע מה התכונות הרעות אצלך?אמ...סגורה מה התכונות הטובות אצלך?הקשבה מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?מנגנת ומחשב האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?כן... מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?מנגנת האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?מגן האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?כן...

Ran Bimba

New member
שלי

איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? מזרחית, רוק ישראלי, דאנס
מי האמנים האהובים עליך? עמיר בניון, אתי אנקרי, היהודים, דודו טסה, אביתר בנאי, אישתאר
האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? לא
מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לשלם כסף
כמה היית מוכן לשלם? עד כמה שאני יכול
יש לך פוסטרים? היה לי פעם, של הדיימונדז
במה אתה מקשיב למוזיקה? מחשב, אמפיי, רדיו
יש לך אמפי? כן תו| איזה? 3
יש לך אייפוד? לא
יש לך תקיות מוזיקה במחשב? ברור
כמה? אחד עברי, אחד לועזי, אחד הורדות של אימיול
כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 514MB
כמה תפוס? לא בדקתי
האם מספיק לכם? אכן
לכמה הייתם שמנים? הא??
האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? כשהייתי ביסודי לימדו אותנו לנגן על חלילית
איזה? חלילית
יש לך להקה? לא
האם אתה עוקב אחר האמנים? לא
האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לפעמיים
יש לך כשרונות? הייתי רוצה לחשוב שכן
אתה אוהב לשיר? מאוד
אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן
האם אתה מכבד את עצמך? כן
האם היית רוצה לשנות בך משהו? לא
מה התכונות הרעות אצלך? עצבים, עקשנות
מה התכונות הטובות אצלך? תשאלו אנשים שמכירים אותי, הם יענו
מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מחשב, משפחה, חברים, להקת מחול
האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? רחוקות
מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? לא משו ספציפי
האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן
האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? ....
האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כןןןןןן

sniii

New member
=]

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? מטאל, רוק מי האמנים האהובים עליך? יש המון האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? ממש משוגעת? לא.. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לשלם כסף לכרטיס כמה היית מוכן לשלם? גג 300, גם זה קצת יותר מידי יש לך פוסטרים?נופ במה אתה מקשיב למזויקה? מחשב, אמפי יש לך אמפי? לא בדיוק שלי.. השאילו לי >_< איזה? איזשהו יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כע כמה?1, השאר במדיה פלאייר פשוט כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? אממ 1 גיגה ניראה לי כמה תפוס? לא יודעת בדיוק חח האם מספיק לכם? אף פעם אין יותר מידי =] לכמה הייתם שמנים? אה? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא איזה? לא יש לך להקה? לא איך קוראים לה? לא מצליחים? לא האם אתה עוקב אחר האמנים? בערך.. איך? שומעת מאנשים, אתרים איפה? חיפו האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לכמה זמן כן.. לראות רק איך זה =] יש לך כשרונות? חחחחחחח לא איזה? לא אתה אוהב לשיר? לעצמי =] אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כע אתה שר מול קהל? לא אתה מזייף? ברור היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא לא כזה מעניין אותי איזה קול יש לך? של סוס גומר באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל פשוט שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? לא מספיק בכלל האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן לא חסר.. מה? אופי, קצת מראה חיצוני גם למה? כי אני לא מסתדרת איתם מה התכונות הרעות אצלך? ביישנות\חוסר ביטחון.. זה העיקר מה התכונות הטובות אצלך?לא מסוגלת להיות רעה לאנשים, מקבלת את כולם.. בערך מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מחשב, שינה, חברים האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? בזמן האחרון כן מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? מוזיקה, בכי, ובעיקר שיחה עם חברים האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? מגנה על עצמי האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?ברור =\

עונה! וחדשה :p

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? הרבה בעיקר רוק ישראלי ורוק קל [אם יש כזה דבר :\] מי האמנים האהובים עליך? דאמ, זה להקות. טוב אז אביב, שייגעצ res hot chili peppers, green day ויש עוד הרבה... האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? אמן? אביב הוא בנאדם מדהים... ויש הרבה אנשיפ שאני משוגעת עליהם מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? יואו חלק לא בארץ אז אני לא אטוס בשביל הופעה. ואני מתה על הופעות רוק אז הרבה. כמה היית מוכן לשלם? עד 150 נראלי. אבל ממש תלוי מי. יש לך פוסטרים? לע במה אתה מקשיב למזויקה? מערכת במחדר במחשב בזמן האחרון לא, כי הקאזה התחרפנה. יש לך אמפי? היה :[ נישבר. איזה? ניייייייששששבררררררר יש לך אייפוד? לע יש לך תקיות מוזיקה במחשב? יאפ כמה? לאדעת כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? דיייייייי כמה תפוס? .__. האם מספיק לכם? לכמה הייתם שמנים? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא, אבל מתחילה גיטרה בקרוב. איזה? יש לך להקה? נופ איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? עיתונים וזה איך?^^^ איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי?בטח יש לך כשרונות?מניחה שכן אבל עדיין לא התגלו D: איזה? אתה אוהב לשיר?כן!!!!1 אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?כן :( אתה שר מול קהל?לא אתה מזייף?כן היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? איזה קול יש לך?בדיבור סבבה בשירה חרא באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?WTF שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך?כן האם היית רוצה לשנות בך משהו?כןןן מה? קצת חוכמה, כמה קילוגרמים פחות ויש עוד אבל ל זוכרת עכשיו למה? כי אני טיפשע מה התכונות הרעות אצלך? אני סולחת מהר מידי, קנאית בטירוף מה התכונות הטובות אצלך? רגישה, לאדעת אם זה טוב או רע מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?מחשב וזה האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?לאדעת ניראלי זה עובר טיבעי כזה האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?אמממ לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?מתנפלת על אחרים :p האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן :(

איל stp

New member
:]

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? פופ ורוק מי האמנים האהובים עליך? כל מיני האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? לא מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לא משהו מיוחד כמה היית מוכן לשלם? לא יודעת יש לך פוסטרים? לא במה אתה מקשיב למזויקה? מחשב, רדיו ואיפוד יש לך אמפי? כן איזה? רגיל נו..
יש לך אייפוד? גם :] יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? אחת כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 2 גיגה כמה תפוס? אחד ומשהו, לא זוכרת
האם מספיק לכם? בנתיים כן לכמה הייתם שמנים? לזה בנתיים האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? עכשיו לומדת איזה? פסנתר יש לך להקה? לא איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? לא איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? הא? יש לך כשרונות? ודאי
איזה? לבשל, לנגן (?) לעשות דברים יצירתיים
אתה אוהב לשיר? כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לא ממש אתה שר מול קהל? לא אתה מזייף? לפעמים היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא איזה קול יש לך? יפה. מה זאת אומרת? באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? ודאי האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? ליהיות פחות נודניקית למה? כי לפעמים זה מרחיק אנשים מה התכונות הרעות אצלך? נודנקיות מה התכונות הטובות אצלך? כל השאר
מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? לא משהו מיוחד האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? ממש לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? לא יודעת האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא זה ולא זה? האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? יכול ליהיות

I am IRiTooSH

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo17.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? רוק, אלקטרוני.. מי האמנים האהובים עליך? MCR, פאניק, 3 דורס דאון, שייגעצ, דיפפרפל.. האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? כל מי שכתבתי למעלה
מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?לשלם כסף
כמה היית מוכן לשלם?200 יש לך פוסטרים?לא במה אתה מקשיב למזויקה?MP#,טייפ,מחשב,מערכת בסלון,ברדיו, מפלפונים, מכל דבר אפשריXD יש לך אמפי?יאפ איזה?3 יש לך אייפוד?לא
יש לך תקיות מוזיקה במחשב?יאפ כמה?לא יודעת..מלא
כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם?500MB כמה תפוס? 497MB [בדיוק הכנסתי שירים..אז בדקתי בשביל השאלון
] האם מספיק לכם?לאXD לכמה הייתם שמנים?אה? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?בקושי. איזה?פסנתר, אבל רק חודשיים בכיתה ב'.. יש לך להקה?כן..דימיוניתXD איך קוראים לה?..החתולות המסטוליותXD מצליחים? לא האם אתה עוקב אחר האמנים?לא איך?.. איפה?.. האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי?לא.. אבל הייתי רוצה לדעת לנגן את מה שהם מנגנים
יש לך כשרונות? להציק? כן. איזה?להציקXD אתה אוהב לשיר?כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?תלוי מי זה "אחרים" ואיזה שירXD אתה שר מול קהל?כבר לאX: אתה מזייף?כמובן. היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד?לא ולא איזה קול יש לך?צעקניS: באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?תלוי מתי ומול מי... שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך?משו כזה.. האם היית רוצה לשנות בך משהו?כן מה?בטחון עצמי למה?כי אין לי. מה התכונות הרעות אצלך?חוסר בטחון עצמי. מה התכונות הטובות אצלך?בד"כ אופטימית ומנסה שכולם יהיו ככה?
מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?מחשב האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?כן
מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?שרה..
האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?גם וגםXD אבל כבר פחותXD האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?כן=\

fireyes

New member
עונההההההההההה

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? מי האמנים האהובים עליך? האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? כמה היית מוכן לשלם? יש לך פוסטרים? במה אתה מקשיב למזויקה? יש לך אמפי? איזה? יש לך אייפוד? יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כמה? כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? כמה תפוס? האם מספיק לכם? לכמה הייתם שמנים? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? יש לך להקה? איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? יש לך כשרונות? איזה? אתה אוהב לשיר? אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? אתה שר מול קהל? אתה מזייף? היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? איזה קול יש לך? באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך?יאפ האם היית רוצה לשנות בך משהו?נופ מה?אמרתי לא למה?כי לאאאאא מה התכונות הרעות אצלך?טוטאלית... מה התכונות הטובות אצלך?^^? מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?לא לומדת!!! האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?שוקולד-תמיד עוזר האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?לפעמים אנשים צריכים לקבל ליטוף,או שניים שיפילו להם שיניים!! האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?לא

|חתולי|

איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? רוק. מי האמנים האהובים עליך? לד זפלין,נירוונה, דפש מוד... עוד המון ישראלים. האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? דפש מוד. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? קונה כרטיס. כמה היית מוכן לשלם? אעעע. 200-50 גגגגגגג. וגם זה, רק אם יש לי מאגר. יש לך פוסטרים?לע במה אתה מקשיב למזויקה? מחשב יש לך אמפי? יאפ איזה? סתם. פשוט. יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? בוודאי כמה? המוןןןןןן כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 512 מגה כמה תפוס? הכל D: האם מספיק לכם? לא לכמה הייתם שמנים? כמה שיותר[: האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא איזה? יש לך להקה?לע איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים?כן איך? כתבות איפה? מומה ומיי מיוזיק האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? כן יש לך כשרונות? חחחחח אני מציירת, וכותבת. איזה? אתה אוהב לשיר? בערך אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? רק כשאני צרודה ואין לי קול. אתה שר מול קהל? ממש לא אתה מזייף? כשאני צרודה[: היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? אולי אני אלמד פיתוח קול[ צריכה מזומנים ....|:] איזה קול יש לך?לא ממש נמוך, אבל לא גבוה, ודק. באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל............ שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? בוודאי האם היית רוצה לשנות בך משהו? תמיד אפשר לשנות. מה? לא יודעת. לא חושבת על זה כמעט. למה? מה התכונות הרעות אצלך? אובססיביות, חוסר סבלנות, התנשאות... מה התכונות הטובות אצלך? נדיבות, קבלה, אינטואיציה. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?בעיקר יוצאת. האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? בתקופה האחרונה יותר. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? כל מה שאפשר. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? ממש לא D: האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? ממש לא. האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? לא בטפשות, אולי בכעס.. אבל כמעט אף פעם לא מתביישת.

למעלה