שאלון משולב. שלבים:

crazykid oO

New member
שאלון משולב. שלבים:

שלב א': מוזיקה
איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? מי האמנים האהובים עליך? האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? כמה היית מוכן לשלם? יש לך פוסטרים? במה אתה מקשיב למזויקה? יש לך אמפי? איזה? יש לך אייפוד? יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כמה? כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? כמה תפוס? האם מספיק לכם? לכמה הייתם שמנים? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? יש לך להקה? איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? יש לך כשרונות? איזה? אתה אוהב לשיר? אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? אתה שר מול קהל? אתה מזייף? היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? איזה קול יש לך? באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? שלב ב': אתה
האם אתה מכבד את עצמך? האם היית רוצה לשנות בך משהו? מה? למה? מה התכונות הרעות אצלך? מה התכונות הטובות אצלך? מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? בקרוב אכתוב המשך..אין לי כח עכשיו XD

עונההה.................../images/Emo39.gif

איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? מזרחית וישראלית
מי האמנים האהובים עליך? אוהו יש הרבה אבל קודם כל שרית חדד
משה פרץ, אייל גולן, הראל סקעת..... אין לי כוח להמשיך
האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? שרית חדד
מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לקנות כרטיס חחח...
כמה היית מוכן לשלם? אממ... שאלה טובה
יש לך פוסטרים? כן
במה אתה מקשיב למזויקה? מחשב, אמפי, רדיו, כל מיני.
יש לך אמפי? כן
איזה? MP4 של סמארט
יש לך אייפוד? לא
יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן
כמה? וואיייי מלאאאאאא לכל זמר תיקיה, ובכל תיקיה יש תיקיות של אלבומים שונים של כל אמן...
כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 1GB כמה שזה מעניין
כמה תפוס? הכל...... מלא שירים ותמונות.....
האם מספיק לכם? לא... כמובן. כמה שיהיה אני ינצל....
לכמה הייתם שמנים? שועדהה??
האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? כן
איזה? קלידים. למדתי בכיתה א-ב ומאז אני יודעת לבד גם בלי תווים
יש לך להקה? לא.
איך קוראים לה?
מצליחים?
האם אתה עוקב אחר האמנים? פעם כן
איך? הייתי אוספת מלא כתבות שלהם
איפה? בתוך קלסר........ הוא עד עכשיו נשאר לי
האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לא
יש לך כשרונות? כן ברור
איזה? לא יודעת אבל יש
אתה אוהב לשיר? כן בטטח.. אולי זה הכישרון שלי
אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לא. תלוי מי. אני הייתי הזמרת של הביצפר.
אתה שר מול קהל? לא. אני לא זמרת עדיין.
אתה מזייף? לא
היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא
איזה קול יש לך? קול רגיל. תקשרו אליי
תשמעו.............
באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? מזרחי, סלסולים...
שלב ב': אתה
האם אתה מכבד את עצמך? כן
האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן
מה? קצת קצת להשמין
למה? כי אומרים ליש אני רזה מידיי
מה התכונות הרעות אצלך? אהמ... לפעמים אדישה
מה התכונות הטובות אצלך? ילדה טובה
מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מחשב, או שאני מתבטלת, או שאני הולכת לישון. אבל אם אני בעבודה אז א ני פשוט הולכת לבוסית שלי ומבקשת ממנה תעסוקה........
האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? חח לא.. אני אדם שמח
ב"ה
מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? מוסיקה
האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא לעיתים קרובות. אלא רחוקות מאווודדדדדדדדד
האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא זה ולא זה. אין לי צורך בזה בכלל ב"ה!
האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? לא.
בקרוב אכתוב המשך..אין לי כח עכשיו XD מתי שבא לך.......... |

להלה.

מוזיקה.
איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? רוק ישראלי. מי האמנים האהובים עליך? אביב גפן- הכי. ואח"כ עברי לידר. :] האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? אביב. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? ממ הרבה דברים. אבל לחשמלית, אינטימית אני לא כזה אוהבת. כמה היית מוכן לשלם? בשביל חשמלית די הרבה. יש לך פוסטרים? לא. במה אתה מקשיב למזויקה? מחשב, רדיו דיסק כזה, MP3. יש לך אמפי? אהאה. איזה? שלוש חח. יש לך אייפוד? לא. יש לך תקיות מוזיקה במחשב? ברור. כמה? ממ המון. כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? חצי גיגה או משהו. כמה תפוס? הכל, אין מקום לכלום. האם מספיק לכם? לא. :( לכמה הייתם משנים? פי שניים בכייף! חח. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא חח. איזה? לומדת טיפה גיטרה. יש לך להקה? לא. איך קוראים לה? לא! מצליחים? ללאלאלאלאלאלא. האם אתה עוקב אחר האמנים? חלק מהם כן. איך? קוראת בעיתונים, ברדיו, טלוזיה, בפורומים, לאדעת. איפה? נו! האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? וואו לא יודעת. יש לך כשרונות? חח אני חושבת שכן. איזה? כתיבה... לפעמים. אתה אוהב לשיר? מאד. אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? חח תלוי מי ה"אחרים". אתה שר מול קהל? לא. אתה מזייף? אהאה. היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? הייתי לומדת בשמחה אבל אני גרועה אז זה די אבוד נראלי. איזה קול יש לך? רגיל חח. באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל כזה? אתה.
האם אתה מכבד את עצמך? כן. האם היית רוצה לשנות בך משהו? הרבה דברים. מה? תכונות אופי בעיקר. למה? כי אני לא מרוצה מהן כאילו דה?! מה התכונות הרעות אצלך? ממ נעשה שלוש- אני חברה מגעילה, אני אגואיסטית, אני נורא סגורה ולא חברותית. מה התכונות הטובות אצלך? ממ נעשה שלוש- אני יכולה לאהוב מאד אנשים מסוימים, אני חכמה (חח איזה שוויצריות), אני סקרנית בנושאים מסוימים. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מחשב, מוזיקה, טלויזיה, ספרים וכו'... האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? ממ דיכאון ממש לא נראלי... אבל מצברוח רע כן. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? שומעת מוזיקה, כותבת הרבה, מעשנת לפעמים, בוכה. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? ממ לפעמים. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? מגנה על עצמי. האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? וווווואי מלא.

היי,לקחת לי את טוני../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif../images/Emo219.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?פאנק&רוק מי האמנים האהובים עליך?MCR,אביב גפן,ביטלס ועוד כמה האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו?כן P: *אובססיבית* מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?למכור כליה במצב טוב יחסית. אבל בעיקרון לחסוך כסף לכרטיס D: כמה היית מוכן לשלם?אם זה קשור לMCR-כמה שיש לי
יש לך פוסטרים?אהא,מלא במה אתה מקשיב למזויקה?נאנו [יקירי
],מחשב,יוטיוב [?!?!],טלויזיה יש לך אמפי?לא איזה?-- יש לך אייפוד?כן. אייפוד נאנו D::: יש לך תקיות מוזיקה במחשב?כן כמה?המון כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם?האמת שאני לא יודעת
כמה תפוס?יותר מדי
האם מספיק לכם?כן לכמה הייתם שמנים?לא יודעת. אני מסתפקת במספר המקומות האלו D: האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?אהא איזה?גיטרה קלאסית [הו לא,המיתר שלה עומד להקרע
],קלידים,חליל צד,קלרינט יש לך להקה?בהרור איך קוראים לה?לוטן המהממושית והשאר שמנגנים מצליחים?בטאח האם אתה עוקב אחר האמנים?לא הבנתי P: איך?-- איפה?-- האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי?כן!!!!!!!!!111 יש לך כשרונות?כן P: איזה?האמ. אני מציירת ממש יפה ומשחקת ממש יפה D:: [לא משחק בצעצועים. ז"א,דרמה וכזה] אתה אוהב לשיר?ברור. שלא. אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?כן אתה שר מול קהל?לא אתה מזייף?לגמרי היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד?לא ולא איזה קול יש לך?נוראי באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?אני פשוט שרה רגיל ויוצא לי במקום צרחות עם זיוף :$ שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך?לא ממש P: האם היית רוצה לשנות בך משהו?כן מה?הכל [חוץ מהעיניים D:] למה?כי אני פיכסו'ש מה התכונות הרעות אצלך?קנאות,רכלנות לפעמים,נקמנות,שקרנות מה התכונות הטובות אצלך?רחמנות,אדיבות,אומץ מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?כלמיני האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?לא,זה בא פעם ב.. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?בכי,מחשב,טלויזיה,ציור,שינה וכאלה האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?תלוי במה האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?מגינה על עצמי ומתנפלת על אחרים [אבל במילים P:] האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?כן

../images/Emo202.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? רוק ישראלי מי האמנים האהובים עליך? אביתר, מאיר, אהוד- בנאי. ארקדי דוכין, יזהר אשדות האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? לא, זה כל הזמן משתנה מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לא משהו קריטי.. כבר הייתי כמעט בכל ההופעות שרציתי כמה היית מוכן לשלם? לא יותר מ100, אלא אם זה תרומה יש לך פוסטרים? לא במה אתה מקשיב למזויקה? מה? יש לך אמפי? לא איזה? יש לך אייפוד? קונים לי מתנת יומהולדת מאוחרת
יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? אחת שבתוכה יש עוד כמה כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? כמה תפוס? האם מספיק לכם? לכמה הייתם שמנים? שמנים? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? כן איזה? חליל, קלידים, תופים, גיטרה... יש לך להקה? לא איך קוראים לה? מצליחים? משהו האם אתה עוקב אחר האמנים? ממש לא איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? כן, כמובן יש לך כשרונות? נראה לי איזה? עיצוב וציור אתה אוהב לשיר? כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן
אתה שר מול קהל? לא אתה מזייף? מאד היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? הייתי רוצה איזה קול יש לך? לא יודעת באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל.. לא יודעת.. שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? אממ נראה לי האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? כל מיני למה? כי אני לא מרוצה מה התכונות הרעות אצלך? אני ביישנית, סגורה, ואממ לא יודעת מה התכונות הטובות אצלך? אני יודעת לעזור מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מציירת, מוזיקה, חברים, מחשב וטלויזיה, קראטה האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? מוזיקה, חברים.. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? משתדלת שלא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? המון זמן לא הייתי מעורבת באלימות האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן יאללה המשך

עונה!

איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?רוק ישראלי בעיקר. מי האמנים האהובים עליך?אביב גפן הכי הכי הרבה. ויש עוד כמה אחריו..:) האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו?כן, אביב! מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?כל מיני. כמה היית מוכן לשלם? הרבה:) יש לך פוסטרים? היו לי. כרגע הקירות ריקים.. במה אתה מקשיב למזויקה? מחשב, מערכת סטיראו[חחח דומה:p] וMP3 בחוץ וזה. יש לך אמפי? כן! איזה? 3 ונשבר לו המסך
יש לך אייפוד? לא:( יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן! כמה? מה? כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? ג'יגה. כמה תפוס? הרוב. האם מספיק לכם? באופן יחסי. לכמה הייתם שמחים? אני יודעת..2 ג'יגה?. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?לא:( איזה?- יש לך להקה? לא. איך קוראים לה? - מצליחים? - האם אתה עוקב אחר האמנים? כן. איך?כל אמצעי התקשורת. ופורמים לפעמים.. איפה? ^ האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? כן. זה תהיה חוויה מדהימה.. יש לך כשרונות? לא:( אני בן אדם נטול כישרונות. איזה?^ אתה אוהב לשיר? לפעמים. אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? אמ..זה תלוי אם זה חברות קרובות אז לא. אם זה אחרים שאני לא יכולה להרגיש משוחררת יחסית[
] לידם לא. אתה שר מול קהל? חס וחלילה. אתה מזייף? כן!! יותר מדי.. היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא. איזה קול יש לך? סביר[נראה לי] באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? אני משערת שרגיל. שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? לא ממש. האם היית רוצה לשנות בך משהו? הרבה. מה? נקסט. למה?- מה התכונות הרעות אצלך? לא בא לי לפרט... מה התכונות הטובות אצלך?^ מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מחשב מחשב מחשב. האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? אמ לא יודעת. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? מגנה. אני כבר לא בקטע של אלימות... האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? יותר מדי.

דנטל

New member
משולב

איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? היפ הופ מי האמנים האהובים עליך? סאבלימינל ומשפחת תאקט האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? לודקריס מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לקום מוקדם כמה היית מוכן לשלם? תלוי לאיזה אומן יש לך פוסטרים? לא במה אתה מקשיב למזויקה? בעיקר במחשב יש לך אמפי? כן איזה? פושטי יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? 1 כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? ג'יגה אולי, לא זוכרת כמה תפוס? 800 מגה האם מספיק לכם? כן לכמה הייתם שמנים? מה? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? כן איזה? קלידים יש לך להקה? לא איך קוראים לה? - מצליחים? - האם אתה עוקב אחר האמנים? כן איך? הולכת להופעות, קונה דיסקים, קוראת כתבות איפה? בעיקר בתל אביב האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לא ממש יש לך כשרונות? לא ממש איזה? אולי לראות את חצי הכוס המלא אתה אוהב לשיר? כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לפעמים אתה שר מול קהל? לא אתה מזייף? לפעמים היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? אולי איזה קול יש לך? אלט באיזה צורה אתה שר (צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? כן האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? להתעצבן יותר לאט למה? כי אני מתעצבנת ממש מהר מה התכונות הרעות אצלך? עצלנות מה התכונות הטובות אצלך? אחראית מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? גולשת האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? נפגשת עם חברים האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? נדיר

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה :]

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?רוק, פאנק מי האמנים האהובים עליך?ניקלבק,סימפלאן,הביטלס,פאניק אט דה דיסקו, סינרגיה, אביב גפן האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו?סימפל פלאן
מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?הכללללל אעעעעע כמה היית מוכן לשלם?500 שקל XD יש לך פוסטרים?אההא, אבל אני לא תולה אותם
במה אתה מקשיב למזויקה?במחשב, אבל הרבה באייפוד, ולפעמים בפלא יש לך אמפי?כה איזה?MP3 רגיל D:: יש לך אייפוד?כןןןןןן בשחור חתיך שלי יש לך תקיות מוזיקה במחשב?כה כמה?אחת, של מה שהוריד לי מהאימיול כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם?30 ג'יגה באייפוד
512 מגה בייט באמפי כמה תפוס?לאיודעת האם מספיק לכם?כן לכמה הייתם שמנים?הא
האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?אההא איזה?גיטרה 3> יש לך להקה?לא איך קוראים לה?-- מצליחים?-- האם אתה עוקב אחר האמנים?כן איך?אינטרנט, טלוויזיה ה כ ל איפה?^ האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי?כה יש לך כשרונות?כה איזה?חיקוים, נגינה בגיטרה, הקלדה XD אתה אוהב לשיר?כן, למרות שאני מזייפת אבל למי אכפת o_O אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?לא. זין עליהם P: אתה שר מול קהל?לא אתה מזייף?כה
XD היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד?לא איזה קול יש לך?גרוע XD באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?רגיל שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך?כה האם היית רוצה לשנות בך משהו?אההא מה?את המראה החיצוני למה?כי אני לא שלמה עם עצמי מה התכונות הרעות אצלך?אני מתעצבנת מהר מה התכונות הטובות אצלך?שומרת סוד, עוזרת לחברים ותמיד פה שצריך אותה מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?מחשב טלוויזיה חברות כדורסל בעיקר ומוזיקה האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?רק מוזיקה האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?מגנה על עצמי האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?כן :\

2eye

New member
אני

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? רוק P: מי האמנים האהובים עליך? כלמיני. האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? לא.... מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לקנות כרטיס?
כמה היית מוכן לשלם? תלוי. יש לך פוסטרים? כן, איזה 3. במה אתה מקשיב למזויקה? למילים, לקצב, להכל. יש לך אמפי? לא איזה? אמרתי לא
יש לך אייפוד? יאפ יש לך תקיות מוזיקה במחשב? יש לי תקיית הורדות כמה? 1 כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 4GB כמה תפוס? 2? האם מספיק לכם? בטחח. לכמה הייתם שמנים? ? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? גיטרה
איזה? ^-^'' יש לך להקה? לא איך קוראים לה? X מצליחים? X האם אתה עוקב אחר האמנים? לא. איך? X איפה? X האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? אולי \= לא חשבתי על זה. יש לך כשרונות? כן, די. איזה? נגינה D: אתה אוהב לשיר? לא אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לא D: תלוי מי אתה שר מול קהל? לא, אני זייפן אתה מזייף? יאפ. היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא. איזה קול יש לך? נמוך באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? תלוי איזה שיר. שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? יאפ, לפעמים. האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן, הרי אפאחד לא מושלם. מה? כל מיני, הפיוז הקצר שלי, למשל למה? כי אני מתעצבן מכל שטות מה התכונות הרעות אצלך? ^ מה התכונות הטובות אצלך? הרבה D: מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? בחווה
האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? תקופות, לא ממש. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? נותן לזמן לעשות את שלו... האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן, בערך האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? כן, אני לא חוטף-שותק האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? יאפפ.

SNOOPY 3

New member
עונהה! ../images/Emo203.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? הכול חוץ ממזרחי מי האמנים האהובים עליך? incubus, RHCP..יש עוד מלאא האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? לא מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לקנות כרטיס... חחחחח כמה היית מוכן לשלם? 100-200 ולרד הוט יותר יש לך פוסטרים? לא במה אתה מקשיב למזויקה? אמפי יש לך אמפי? כן איזה? קריאיטיב יש לך אייפוד? כל האייפודים שהיו לחברים שלי נדפקו בדרך זו או אחרת... אז לא תודה יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? יש תיקייה אחת עם בערך 300 קבצים כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 5 ג'יגה כמה תפוס? או-הו... הכנסתי עד עכשיו בערך 500 שירים האם מספיק לכם? בטח! לכמה הייתם שמנים? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? גיטרה איזה? נווו יש לך להקה? הלוואי איך קוראים לה? "הלוואי ולהקתו" חחחחחחחחחחחח מצליחים? נוווו האם אתה עוקב אחר האמנים? אם הייתי גרה בארה"ב אז כנראה שכן איך?- איפה?- האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לא.... יש להם מספיק צרות משלהם יש לך כשרונות? כן איזה? לשתות קולה מהאף... סתם... אין מלי כוח עכשיו לתץהחיל לכתוב אתה אוהב לשיר? לא...... שאני שרה הכוסות בבית נשברות אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן מאוד אתה שר מול קהל? בהתאם לתשובות שעניתי בשתי השאלות הקודמות איאלץ להגיד ש............. לא אתה מזייף? חלק מהתפקיד חחח היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? הייתי רוצה להפסיק לענות על שאלות על שירה. איזה קול יש לך? של עורב מרוח על קרקר באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? כל פעם משתנה שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? לא האם היית רוצה לשנות בך משהו? הרבה דבריםץץץץ ההערכה העצמית שלי בדאון מטורףף מה? כרגע, הכול. למה? ככה. מה התכונות הרעות אצלך? מתעצבנת מהר, פרפקציוניסטית שיט מה התכונות הטובות אצלך? יש כמה וכמה מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? שומעת מוזיקה בעיקר האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? כן מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? לא יודעת האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן

נושבו

New member
משלבת../images/Emo3.gif

איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים
ישראלית, רוק, פופ (רק של כריסטינה אגילרה
) מי האמנים האהובים עליך
עברי לידר, נינט טייב, כריסטינה אגילרה, אוונסנס (להקה יותר נכון..) האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו
לא... מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים
לא משהו משוגע במיוחד.. כמה היית מוכן לשלם
תלוי.. לנינט או עברי הייתי מכונה לשלם משהו כמו 70 או 80. ולאוונסנס וכריסטינה קצת יותר.. אולי בין 100 ל130. יש לך פוסטרים
לא במה אתה מקשיב למזויקה
מילים, לחן וקול. יש לך אמפי
כן איזה
לא זוכרת את החברה... אבל זה השחור הזה הרגיל כמו שיש לכולם. יש לך אייפוד
לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב
לא.. אם אני רוצה לשמוע מוזיקה אני פשוט מחברת ת'אמפי כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם
512 מגה כמה תפוס
יש לי בין 70 ל90 שירים. האם מספיק לכם
כן לכמה הייתם שמנים
מה? חח האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו
כן איזה
אורגנית יש לך להקה
לא האם אתה עוקב אחר האמנים
פחות או יותר. איך
אינטרנט, עיתונים... איפה
כנ"ל האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי
לא אכפת לי לנסות ליום אחד:) זה יכול להיות מגניב! יש לך כשרונות
כן איזה
נגינה אתה אוהב לשיר
כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים
תלוי מי אלו האחרים.. אתה שר מול קהל
יצא לי פעם אחת לשיר מול קהל. אתה מזייף
לפעמים. היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד
הייתי רוצה איזה קול יש לך
מה ז'תומרת? באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)
רגיל.. שלב ב': אתה
האם אתה מכבד את עצמך
כן האם היית רוצה לשנות בך משהו
צבע עיניים ולהיות פחות סגורה. למה
ככה כי באלי עיניים ירוקות
ולהיות פחות סגורה ויותר להיפתח לאנשים זה טוב
מה התכונות הרעות אצלך
מממ אין לי תכונות רעות ממש.. פשוט יש כמה דברים שאולי הייתי רוצה שיהיה לי פחות.. כמו שאני נלחצת כשיש עליי עומס, מאוד מוריד לי את הבטחון כשאני לא מצליחה במשהו ואני גם תמיד חייבת להיות למעלה. מה התכונות הטובות אצלך
מסודרת, פרפקציוניסטית, אחראית, יש לי משמעת עצמית גבוהה מאוד. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך
מנגנת, קוראת, מחשב, רואה טלויזיה, יוצאת. האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות
לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח
לנסות לשפר או להתגבר על מה שגרם לי למצב רוח, שומעת מוסיקה, מבלה עם האנשים שאני אוהבת... האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות
ממ לא.. רק כשאני מרגישה שעשיתי משהו לא בסדר אני מאשימה את עצמי. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]
לא האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ
מממ לא נראלי.

•HadaS•

New member
תעשי את ההמשששששךךךך

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? כמעט הכל חוץ מרוק כבד מזרחית ודיכאון מי האמנים האהובים עליך? סינרגיה האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? לא מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? הממממ לא הרבה חח כמה היית מוכן לשלם? 100 שקל גג יש לך פוסטרים? לא במה אתה מקשיב למזויקה? במחשב יש לך אמפי? לאחותי איזה? 3 יש לך אייפוד? לאמא שלי יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? תיקייה אחת 60 שירים כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? מקום ל20 שירים באמפי באייפוד לא יודעת כמה תפוס? אנערף האם מספיק לכם? לא לכמה הייתם שמנים? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? אני יודעת לנגן יונתן הקטן על אורגנית חחח
איזה? יש לך להקה? לא איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? אממ לא יש לך כשרונות? כן איזה? משחק וריקוד אתה אוהב לשיר? כן אבל זמרתת אני אל אהיה חח אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן חחחח אתה שר מול קהל? פעםםם, איזה פאדחנית הייתי אפילו בערוץ הילדים הייתי ושרתי, איזה פאדיחות חחחח אתם אל רוצים לשמוע איך אני שרה אתה מזייף? חחחחחחחחח כןן היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? אממ הייתי רוצה יותר ללמוד משחק איזה קול יש לך? קולל קולי כזהה באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? אנערף שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? כן האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? שיהיה לי יותר ביטחון עצמי ! למה? כי זה מפריע לי בחיים מאוווווווד ! מה התכונות הרעות אצלך? רגישה מדי, עצלנית, מפוזרת, מתעצבנת מהר מה התכונות הטובות אצלך? חוש הומור מפותח, חברותית, מתחשבת באחריםם, עקשנית מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? במחשב בטלוויזיה בחוץ עם חברות או ישנה האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? כן מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? ישנה או פורקתתת את איך שאני מרגישה באיזה פורום (לא בתפוז) האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? מגנה על עצמי האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן

קספר07

New member
עונה נה בה נה נה

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? כל מיני בעיקר ישראלי פשוט ורוק מי האמנים האהובים עליך? אביב, ענבל פרלמוטר, אתי אנקרי, טל גורדון וכו' האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? אמ.. מושגע לו אבל מעריכה את מי שאמרתי עכשיו ועוד כמה... מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לא יותר מדי כי אני לא אוהבת המוניות... כמה היית מוכן לשלם? כנ"ל יש לך פוסטרים? היו בעבר במה אתה מקשיב למזויקה? מילים, מנגינה, קצב יש לך אמפי? כן איזה? 3 יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? לא זוכרת לא הרבה אבל כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? אמ... כמה תפוס? אמ... האם מספיק לכם? כן לכמה הייתם שמנים? שמנים? חח... האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? כן איזה? חליל, מפוחית קצת, קצת תופים, קסילפון, גיטרה, פסנתר טוב... יש לך להקה? לא איך קוראים לה? - מצליחים? - האם אתה עוקב אחר האמנים? כן די איך? 10 אלבומים של אביב זה טוב? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? כן אבל לתקופה קצרה בלבד יש לך כשרונות? כן.. איזה? מוזיקה, פיסול ובעיקר כתיבה הא גם בלישון אני טובה!! אתה אוהב לשיר? כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? תלוי ליד מי אתה שר מול קהל? לא אבל בעבר כן אתה מזייף? לעיתים כן היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא בטוחה איזה קול יש לך? קול? רגיל באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? די רגיל שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? לפעמים האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? חיצוניות (גובה, משקל, עיניים וכו') וקצת מהפנימיות אולי להיות פחות רגישה קצת, רצינית יותר בדברים חשובים... למה? ככה מה התכונות הרעות אצלך? שאני עקשנית, חוצפנית לפעמים, רגשיה מדי... מה התכונות הטובות אצלך? רגישה חח, אכפתית, אוהבת לעזור... מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? ישנה/כותבת/אוכלת/מדברת... האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? אמבטיה, מדברת עם אורי, ישנה קצת, שופכת את הלב... האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? תלוי בתקופה ובמה האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא אבל קורה האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן מה זהו? חבל

fluppster

New member
עונה....

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? רוק, פופ, שחורה מי האמנים האהובים עליך? אלאניס מוריסט, אבריל לאבין, בלאק אייד פיז, קווין ועוד האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? אה, לא במיוחד. אבל אני ממש מקווה שאבריל תגיע בסוף להופיע בקיץ... מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לשלם כסף?
כמה היית מוכן לשלם? עד 300 ש"ח יש לך פוסטרים? לא במה אתה מקשיב למזויקה? במחשב יש לך אמפי? לא. כלומר יש, אבל הוא מקולקל, אז זה לא נחשב. איזה? יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? 2- עברית ולועזית כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? כמה תפוס? האם מספיק לכם? לכמה הייתם משנים? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא, למרות שאני רוצה ללמוד לנגן על גיטרה. איזה? יש לך להקה? לא בדיוק - אבל אני שרה בלהקה של העבודה (להקת רוק) איך קוראים לה? אין לה שם עדיין מצליחים? עוד לא הופענו האם אתה עוקב אחר האמנים? לא במיוחד איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? בטח יש לך כשרונות? כן איזה? שירה, ריקוד, כתיבה אתה אוהב לשיר? מאוד! אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? ממש לא אתה שר מול קהל? בטח אתה מזייף? לא היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? הייתי רוצה ללמוד פיתוח קול איזה קול יש לך? אלט באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל, אפשר להגיד, אבל אני אוהבת במיוחד לשיר בסגנון של רוק (כמו אורית שחר ואנוק). שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? כן האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? להיות טיפה פחות רגישה, ויותר אכפתית לזולת למה? כי נמאס לי לקחת הכל קשה, וכי אני מרגישה שאני לא עוזרת כמעט לאנשים מיוזמתי. מה התכונות הרעות אצלך? מה שכתבתי למעלה. מה התכונות הטובות אצלך? אני נחמדה, ידידותית, חכמה, יצירתית מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? גולשת באינטרנט, רואה טלויזיה, קוראת ספר, מבלה עם החבר האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? בערך, למרות שזה לא ממש דיכאון, זה יותר דאון זמני. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? בד"כ החבר שלי מנחם אותי. אם לא, תמיד יש אוכל, או שופינג. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לצערי, כן. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? אלימות פיזית? ממש לא. גם מילולית לא במיוחד. אני מתרחקת מאלימות כמה שאפשר. האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן, יותר מדי...

hilonet14

New member
עונה:)

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?הכל ...! חוץ ממזרחי ודיכאון מי האמנים האהובים עליך? ROBBIE WILLIAMS האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? כן מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? הכל {טוב נו כמעט הכל} כמה היית מוכן לשלם?כמה שצריך, אם זה בשביל רובי יש לך פוסטרים? כן במה אתה מקשיב למזויקה? אמפי, מחשב, פלאפון, וכל דבר שאפשר לשים בו שירים יש לך אמפי? יאפ איזה? 3 יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? ברור כמה? ואוו הרבה כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 512 מגה כמה תפוס?הכל XD האם מספיק לכם? כן לכמה הייתם שמנים? לא הבנתי... האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? פעם ידעתי על אורגן איזה? ^^ יש לך להקה? לא איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? כן איך?איך שאפשר איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לא יש לך כשרונות?כן איזה? משחק שירה וריקוד אתה אוהב לשיר? כו אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לא אתה שר מול קהל? אממ לא ממש אתה מזייף?לפעמים אבל בקושי היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? הייתי רוצה איזה קול יש לך?קולך רגיל XD באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? איך שמתחשק לי... זותומרת טיפה מהכל שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? כן האם היית רוצה לשנות בך משהו? לא מה? למה? מה התכונות הרעות אצלך? מתעצבנת מהר מאוד מה התכונות הטובות אצלך? חברה טובה מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מה שאפשר האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? שומעת שירים האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? אני לא אלימה האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? לא הרבה

zoe1111

New member
אני

איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? רוק מי האמנים האהובים עליך? tool, gathering ועוד.. האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? כרגע טול מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לטוס לאירופה ולסוע ברכב עוד בערך 12 שעות כדי לראות את ההופעה- זה מה שהספקתי עד עכשיו (זה קרה לפני חודשיים וחצי) אבל אני מתארת לעצמי שפעם הבאה תהיה לטוס לארה"ב :) כמה היית מוכן לשלם? שילמתי דיי הרבה.. כרטיסים להופעה+הרבה דלק+השכרת רכב+טיסה..:) יש לך פוסטרים? כן, גם מההופעה באירופה.. אבל עוד לא תלוי במה אתה מקשיב למזויקה? מחשב/ אייפוד/רכב יש לך אמפי? - איזה? - יש לך אייפוד? כן, מיני יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? לא הרבה, הרוב בדיסקים כי צריך מקום לדברים אחרים כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 4 ג'יגה כמה תפוס? הכל האם מספיק לכם? לא:( לכמה הייתם משנים? 20-30 :) האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא איזה?- יש לך להקה?- איך קוראים לה?- מצליחים?- האם אתה עוקב אחר האמנים? בערך איך? אינטרנט.. איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לפעמים יש לך כשרונות? כן איזה? צילום/ציור אתה אוהב לשיר? לעצמי כן:) אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן אתה שר מול קהל? חס וחלילה אתה מזייף? כראה שכן היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? אולי אבל אני לא ממש אשתמש בזה אז חבל להשקיע איזה קול יש לך? לא משהו:) באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? בשקט נראה לי.. שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? מאיזו בחינה? האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? עזבו עכשיו:) למה? ככה מה התכונות הרעות אצלך? חוסר משמעת עצמית למשל מה התכונות הטובות אצלך? כנות.. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? לא יותר מדי האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? ככה ככה מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? כלום האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן, זה קורה פה ושם... האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא זה ולא זה האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן, זה גם קורה מדי פעם

D o R a S h A y

New member
עונה =]

איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? אני לא הולכת לפי סוגים.. אם יש שיר יפה אני שומעת מי האמנים האהובים עליך? סינרגיה, בית הבובות, מירי מסיקה, יש עוד מלא האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? סינרגיה מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? קונה כרטיס חח כמה היית מוכן לשלם?עד 100 וגם זה ממש ממש יקר יש לך פוסטרים? לא במה אתה מקשיב למזויקה? למנגינה, למילים ולקול של הזמר/ת יש לך אמפי? כן איזה? MP3 סגול ויפה יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? 4 כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? ג'יגה כמה תפוס? לא יודעת.. האם מספיק לכם? כן לכמה הייתם שמנים? מה? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? בערך איזה? מפוחית ואורגנית יש לך להקה? לא איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? לא ממש איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? ליום אחד הייתי מוכנה יש לך כשרונות? כן איזה? לשיר חח אתה אוהב לשיר? יאפ אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן אבל אני מנסה שלא אתה שר מול קהל? לא אתה מזייף? לא נראה לי.. היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? הייתי רוצהה ללמוד איזה קול יש לך? קול.... באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? בערך האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? להיות יותר אמיצה למה? כי זה כיף מה התכונות הרעות אצלך? יש כמה.. מה התכונות הטובות אצלך? כנ"ל מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מחשב טלויזיה, נפגשת עם חברות האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? כן אבל בקטנה מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? שומעת מוזיקה... האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? בזמן האחרון כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? מגנה על עצמי אבל לא מתנפלת האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? לפעמים זה קורה חחח בקרוב אכתוב המשך..אין לי כח עכשיו XD- אחלה =]

../images/Emo221.gifממ...

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? הכול חוץ ממזרחית ודיכאון מי האמנים האהובים עליך? three days grace וגם nickelback האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? לא...
מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לא הרבה.... כמה היית מוכן לשלם? כמה שצריך... יש לך פוסטרים? כן במה אתה מקשיב למזויקה? מחשב יש לך אמפי? כן איזה? רגיל?!
יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? בארור
כמה? ~סופרת~ 53! כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 512 כמה תפוס? הכול האם מספיק לכם? לגמרי לכמה הייתם שמנים? שמנים?! OO" האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? כן איזה? מפוחית... יש לך להקה? חח בטח... שלא. איך קוראים לה? לא קוראים לה היא באה לבד. מצליחים? ברור. האם אתה עוקב אחר האמנים? בערך.... איך? לאט ובהזירות איפה? אתרים שלהם... עיתונים... שמועות... האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? כן... יש לך כשרונות? כן איזה? לישון. אתה אוהב לשיר? כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? בערך...X: אתה שר מול קהל? לא... אתה מזייף? כן! היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? הייתי רוצה...^^' איזה קול יש לך? נמוך... באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? אני בד"כ לא שרה... שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? בערך... האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? הכול בערך? למה? למה לא? O: מה התכונות הרעות אצלך? טיפשה, חלמנית, שומרת הכול בבטן מה התכונות הטובות אצלך? חברה טובה, עוזרץ, אוזן קשבת ושומרת סוד...^^ מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? כלום. האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? בזמן האחרון כם, אבל זה לא תמיד ככה. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? ישנה\אוכלת\מדברת עם אנשים שעושים לי טוב. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? מממ...~מגלגלת עניים~ האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן.. \= הייתי פה.

למעלה