שאלון מקורי...

Mersitosh

New member
שאלון מקורי...

טוב אז אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי? איך קוראים לכם? למה ככה? מי השחקן הכי טוב מהשמיניה? והדמות שהכי דומה לכם? אתם אוהבים אותי? אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות? אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני? אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני? חום:בחולצות או במכנס? ערוץ 11 או 22? טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות? בארץ המקום הכי: באינטרנט? איך הפורום של השמייניה? אתם יודעים את הכתובת בע"פ? יש לכם את הטולבר של הפורום? עובדים עם מדגישאומטיק? באלכם ללמד אותי איך? איזה כיתה הכי כייפית? ואיזה מקצוע הוא הכי הכי? ספר הכי יפה? משחק הכי כייפי? איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה? חשבון או ריקוד? אמא או אבא? סבתא או סבא? איך הוט? ואיך הוט וי או די? הייתם פעם בייס? ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה? פירקתם פעם מחשב? והארדיסק? מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה? איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?) אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי? יש לידכם מספריים? ותותים? וקצפת? וסוכר? כי לידי יש אז תקנאו!!! הבאתם פעם חבר לפורום? (מה אני מתלהבת! אני הבאתי היום!!!) איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם? יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם? מה דעתכם על עיפרון שחור? אוהבים את פורים? אוהבים את אביב גפן? ואת אור כחלון? מה דעתכם על השאלון? אתם אוהבים אותי? רוצים להיות חברים שלי? מה השעה? למה אתם מתחפשים? ראיתם ביצפר בניקולודאיון? אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער? הייתם פעם בצרפת? וברוסיה? אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"? מיקה
או הילי
? שחור או לבן? למה שחור? למה לבן? פוקה או פוק (חיחי סתם)...? התסרוקת הכי יפה? אתם בעד הגמד והענק בפורום? אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום? איזה יום בשבוע הוא הכי? איזה צבע לשיער הוא הכי? מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות? אתם רוצים גלגל הצלה? או קהל? או חבר טלפוני? אתם אוהבים את הבועית? ואת מוטי
? טוב בגלל שאני כתבתי את השאלון אין לי יותר כוח לכתוב עוד שאלות... באהבה מרסיתוש! שיהיה לכם שבת שלום! בה ביי בובעים!

../images/Emo55.gif../images/Emo210.gifעונה../images/Emo210.gif../images/Emo55.gif

טוב אז אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי?כן..
איך קוראים לכם?סתיו
למה ככה?סתם אמא שלי אוהבת את השם הזה
מי השחקן הכי טוב מהשמיניה?הילי וידידיה
והדמות שהכי דומה לכם?איה.. כי היא אוהבת היסטוריה כמוני, יש לה זיכרון צילומי כמוני והיא משיגה מה שהיא רוצה כמוני:)
אתם אוהבים אותי?מאוד
אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות?אותו דבר..
אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני?בלונדיני אבל יש לי שחור:(
אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני?בלונדיני
חום:בחולצות או במכנס?חולצות
ערוץ 11 או 22?22
טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות?ספרדיות שליטה
אני כל היום רואה ויוה ואני יודעת מלא מילים בספרדית
בארץ המקום הכי:
באינטרנט?הפורום
איך הפורום של השמייניה?מדהיםםם
אתם יודעים את הכתובת בע"פ?לא.. יש לי אותו במועדפים.. הכתובת ארוכההה....
יש לכם את הטולבר של הפורום?מזה
עובדים עם מדגישאומטיק?כן
באלכם ללמד אותי איך?בכיף
איזה כיתה הכי כייפית?ו'
ואיזה מקצוע הוא הכי הכי?ספרות
ספר הכי יפה?השמיניה ותעלומת המסכה הבורזמית
משחק הכי כייפי?שטיח ריקודים
איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה?ויוה
חשבון או ריקוד?ריקוד...!
אמא או אבא?שניהם!!!
סבתא או סבא?שניהם!!
איך הוט?מדהימים
ואיך הוט וי או די?מעצבניםם
כל הזמן תקלותת
הייתם פעם בייס?לאא
ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה?כן
פירקתם פעם מחשב?לא
והארדיסק?לא
מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה?כולםם
איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?)המסכה שגילתה את האמת לאדם וניני
אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי?אולי
יש לידכם מספריים?לא
ותותים?לא
וקצפת?לא
וסוכר?לא
כי לידי יש אז תקנאו!!!כיף לךך חחח
הבאתם פעם חבר לפורום?כן
(מה אני מתלהבת! אני הבאתי היום!!!)מזל"ט לךך
איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם?ספיר
יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם?את י'
מה דעתכם על עיפרון שחור?נחמד
אוהבים את פורים?מאוד
אוהבים את אביב גפן?את הקול שלו והשירים שלו כן.. אבל את זה שהוא מתאפר לא..
ואת אור כחלון?כן!
מה דעתכם על השאלון?נחמד מאוד!
אתם אוהבים אותי?כןן
רוצים להיות חברים שלי?כן..
מה השעה?6:40
למה אתם מתחפשים? לא משו מוגדר
ראיתם ביצפר בניקולודאיון?לא
אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער?לא
הייתם פעם בצרפת?לא:(
וברוסיה?לא
אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"?צברית
מיקה או הילי ?הילי
שחור או לבן?לבגדים-שחור ככלי-לבן
למה שחור?כי זה מרזה
למה לבן?כי זה יפה
פוקה או פוק (חיחי סתם)...?פוקה
התסרוקת הכי יפה?צמות חצי ראש
אתם בעד הגמד והענק בפורום?כןן
אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום?כן!
איזה יום בשבוע הוא הכי? שלישי
איזה צבע לשיער הוא הכי?לא יודעת
מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות?לאא
אתם רוצים גלגל הצלה?כן
או קהל?גם
או חבר טלפוני?גם
אתם אוהבים את הבועית?איזו בועית
ואת מוטי?כןןן

KiShKooSh

New member
עונה ../images/Emo210.gif../images/Emo194.gif

איך קוראים לכם? אני לא לכם
אני רק לך!
למה ככה?ככה למה.
מי השחקן הכי טוב מהשמיניה?ההוא שהרגו אותי בפרקים הראשונים, באמת האמנתי לצרחה שלו
.
והדמות שהכי דומה לכם?לילי
אתם אוהבים אותי?כן
אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות?לא יודעת
אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני?שחור.. בלונדיני שהוא לא טבעי זה נדוש
אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני?בלונדיני טבעי זה סבבה, אבל צבוע זה לא
. אז אם זה טבעי אני מוכנה לקבל כל צבע
חום:בחולצות או במכנס?לא ולא. חום זה לא צבע ללבישה. זה כמו בז' ואוף וויט, צבע מת!
ערוץ 11 או 22?22
טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות?נגד
בארץ המקום הכי:אילת או הצפון אי שם אצל דנדי
באינטרנט?תפוז שהוא לא נופל
איך הפורום של השמייניה?
מוטי
אתם יודעים את הכתובת בע"פ?לא... בראשי מקושר לי
יש לכם את הטולבר של הפורום?לא, אני לא מורידה כל מיני כאלו דברים למחשב שלי
עובדים עם מדגישומטיק?ברור, אני אבקש שיוסיפו לי כפתור שם
באלכם ללמד אותי איך?זה לא מסובך
איזה כיתה הכי כייפית?א', כי עוד מתלהבים.
ואיזה מקצוע הוא הכי הכי?היסטוריה
ספר הכי יפה?חשמלית ושמה תשוקה
. אני יודעת שזה המחזה הכי נדוש שיש, אבל הוא יפה. הוא ומעיין הכבשים שהוא לא בדיוק בהגדרה "יפה" אבל הוא חזק מאוד.
משחק הכי כייפי?לא יודעת
איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה?24 או הוט גולד. וגם 3 לפעמים
חשבון או ריקוד?ריקוד
אמא או אבא?אמא(נכון כיף שאני יחידה שיכולה לענות על זה בלי רגשות אשם? אז תדעו שממש לא.)
סבתא או סבא?שניהם
איך הוט?סבבה
ואיך הוט וי או די?יקר לאחרונה
הייתם פעם בייס?כן, ליום וחצי שעברנו לדירה החדשה וגיליתי שיש שם יס. אני פשוט לא הייתי מסוגלת לחיות ללא גיא פינס(והבעיה שמה שבאמת קורה שם לא מעניין בכלל, אבל זה מעניין לראות משום מה)
ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה?הקימו? מאז ... לא זוכרת ממתי.
פירקתם פעם מחשב?לא
והארדיסק?לא
מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה? שקיעה על הים ואז אור ירח וגלים מתנפצים. גם זריחה זה רומנטי, וגם להתקע במכוניתצ בגשם חזק ושניים מתכרבלים באותה שמיכה.
איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?)ההוטא שרצחו וצרח, בפעמים הראשונות.
אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי?כבר הייתי, ובחרתי את שיריותר. סורי
יש לידכם מספריים?לא,אבל יש קליפס אם את צריכה:S
ותותים?לא
וקצפת?לא
וסוכר?לא
כי לידי יש אז תקנאו!!!למה? זה מתוק מידי...
הבאתם פעם חבר לפורום?לא
יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם? יש לי דאבל י'
מה דעתכם על עיפרון שחור?שבא לי שאני משתמשת בצללית עם מברשת דקה. זה יותר יפה.
אוהבים את פורים?למה לא...
אוהבים את אביב גפן?למה לא...
ואת אור כחלון?למה לא.. הוא לא ממש מפריע לי.
מה דעתכם על השאלון?סבבה
אתם אוהבים אותי?את חמודה, פשוט אני לא כ"ך מכירה אותך, רק קצת
מה השעה?18:46
למה אתם מתחפשים?לא יודעת.
ראיתם ביצפר בניקולודאיון?לא:S מעולם לא הגעתי לערוץ הזה
אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער? זו הייתה בטי או משהו לא?(זה מה שאמרו לי עליה בזמנו..) היא הייתה באיזו גנרלית של ניסן.
הייתם פעם בצרפת?כן
וברוסיה?לא
אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"?אני צברית ישראלית 100%
מיקה או הילי ?מה? מיקה זו דמות והילי שחקנית! איך אפשר להשוות?!
שחור או לבן?שניהם ביחד
למה שחור?כי זה עם ניחוח גותי שתלטני(כן גם קצת סדיסטי)
למה לבן?כי זה נקי, טהור, זורם, רוחני
פוקה או פוק (חיחי סתם)...? מה
?
התסרוקת הכי יפה?תלתלים, ברור!
אתם בעד הגמד והענק בפורום?לא ממש. זה סתם מעצבן
אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום?קראי תגובה מלמעלה
איזה יום בשבוע הוא הכי?חמישי, כי יש ניסן
איזה צבע לשיער הוא הכי?חום או אדום
מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות?0
אתם רוצים גלגל הצלה?לא
או קהל?לא
או חבר טלפוני?לא
אתם אוהבים את הבועית?חמודה
מוטי
ואת מוטי
?
ברוררררר!

Mersitosh

New member
אופס..

התכוונתי מיקה או איה אתם רואים?! זה מה שקורה שאתה כותב את השאלון!

orel4400

New member
עונה

טוב אז אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי? כן איך קוראים לכם? אוראל למה ככה? אנא ערףף מי השחקן הכי טוב מהשמיניה? מיכאל אלוני והדמות שהכי דומה לכם? איה אתם אוהבים אותי? לא מכירה אותך חחח אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות? אין לי מושג אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני? בלונדיני אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני? אממ מעדיפה שחור אבל בלונדיני זה הכי שולט! חום:בחולצות או במכנס? חולצה ערוץ 11 או 22? 22 טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות? ישראליות בארץ המקום הכי: הכי יפה-רמת הגולן באינטרנט? חחח האתר של השמיניה איך הפורום של השמייניה? מ-ע-ו-ל-ה אתם יודעים את הכתובת בע"פ? כן יש לכם את הטולבר של הפורום? כן עובדים עם מדגישאומטיק? לא באלכם ללמד אותי איך? אני לא יודעת איזה כיתה הכי כייפית? ו'(בשבילי) ואיזה מקצוע הוא הכי הכי? תקשורת ודרמה ספר הכי יפה? עת להרוג-ג'ון גרישם משחק הכי כייפי? לא משחקת איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה? 24 חשבון או ריקוד? ריקוד אמא או אבא? שניהם סבתא או סבא? שניהם איך הוט? אממ בסדר ואיך הוט וי או די? מעולה הייתם פעם בייס? לא ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה? כן פירקתם פעם מחשב? לא והארדיסק? לא מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה? זריחה... חח איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?) לא יודעת אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי? כן יש לידכם מספריים? כן ותותים? לא וקצפת? לא וסוכר?לא כי לידי יש אז תקנאו!!! הבאתם פעם חבר לפורום? כןן (מה אני מתלהבת! אני הבאתי היום!!!) איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם? ליז יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם? א-ו-ר-א-ל ל' מה דעתכם על עיפרון שחור? מה?? אוהבים את פורים? מאוד אוהבים את אביב גפן? קצת ואת אור כחלון? לא- שי פרטוש מה דעתכם על השאלון? נחמד אתם אוהבים אותי? לא מכירה אותך רוצים להיות חברים שלי? אממ בסדר מה השעה? 18 :49 למה אתם מתחפשים? לא ידוע ראיתם ביצפר בניקולודאיון? כן אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער? לא הייתם פעם בצרפת? לא וברוסיה? לא אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"? צברים לא של רוחלה מיקה או הילי ? מיקה שחור או לבן? לבן למה שחור? ל שחור למה לבן? חופשיי כזההה פוקה או פוק (חיחי סתם)...? חחח התסרוקת הכי יפה? פזור אתם בעד הגמד והענק בפורום? כן אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום? לא אכפת איזה יום בשבוע הוא הכי? שישי שבת איזה צבע לשיער הוא הכי? בלונדינים שולטים! מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות? 0 אתם רוצים גלגל הצלה? כן או קהל? גם או חבר טלפוני? גם אתם אוהבים את הבועית? מה?? ואת מוטי?כן שאלון קצת לא ברור חחחח

דופנה19

New member
עונה../images/Emo187.gif

טוב אז אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי?כן
איך קוראים לכם?דפנה
למה ככה?ככה
מי השחקן הכי טוב מהשמיניה?שירה וילנסקי אדית חצור ליאת ביין, וידידיה ויטל וברח לי השם של רוחלה...
והדמות שהכי דומה לכם?אני חושבת שמיקה...
אתם אוהבים אותי?בטח
אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות?אותו הדבר...
אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני?שניהם תלוי עד כמה זה מתאים לפרצוף... אין שער בצבע יפה, יש שער שמתאים לפרצוף יפה
אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני?כנ"ל
חום:בחולצות או במכנס?בשניהם...
ערוץ 11 או 22?22
טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות?ת'אמת שמשום מה נמאס לי לגמרי מטלנובלות ספרדיות... ובזמן האחרון גם מישראליות...
בארץ המקום הכי:
באינטרנט?מהההה? מה השאלה?
איך הפורום של השמייניה?מעולה
אתם יודעים את הכתובת בע"פ?זה נמצא אצלי במועדפים
יש לכם את הטולבר של הפורום?
עובדים עם מדגישאומטיק?יאפ...
באלכם ללמד אותי איך?אם בא לך...
איזה כיתה הכי כייפית?כיתה א'...
ואיזה מקצוע הוא הכי הכי?הכי טוב או רע
ספר הכי יפה?אני לא קוראת הרבה במיוחד
משחק הכי כייפי?לאיודעת
איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה?הטלויזיה נשארת פתוחה אבל אפחד לא רואה
חשבון או ריקוד?ריקוד
אמא או אבא?שניהם...
סבתא או סבא?שניהם...
איך הוט?סבבה
(בגלל השמינייה כמובן
)
ואיך הוט וי או די?אין לי
הייתם פעם בייס?לא
ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה?ברור
פירקתם פעם מחשב?אני אישית.... לא
והארדיסק?לא
מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה?ים עם רוח וגלים מתנפצים עם שקיעה
איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?)נראה לי 2...
אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי?אולי...
יש לידכם מספריים?לא |פטריהותותים?לא
וקצפת?לא
וסוכר?לא
כי לידי יש אז תקנאו!!!בתותים אני מקנא..
הבאתם פעם חבר לפורום?לא... הביאו אותי
(מה אני מתלהבת! אני הבאתי היום!!!)את מי
איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם?יש המון... אבל במיוחד שי... |פטריהיש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם?בשם משפחה..
מה דעתכם על עיפרון שחור?יפה... במיוחד לעיניים שלי...
אוהבים את פורים?לא כל כך...
אוהבים את אביב גפן?לא
ואת אור כחלון?לאאאאאאאאאאא
מה דעתכם על השאלון?סבבה...
אתם אוהבים אותי?לא שאלת את זה כבר?
רוצים להיות חברים שלי?טוב
מה השעה?18:40
למה אתם מתחפשים?ששש....
ראיתם ביצפר בניקולודאיון?כן
אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער?לאא
איייככככככככככס
הייתם פעם בצרפת?כן
וברוסיה?לא
אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"?הצברים של רוחלה
מיקה או הילי ?לא הבנתי זה או שירה או הילי או איה או מיקה..
שחור או לבן?שחור
למה שחור?כי זה צבע יותר יפה...
למה לבן?
פוקה או פוק (חיחי סתם)...?
התסרוקת הכי יפה?לא יודעת
אתם בעד הגמד והענק בפורום?לא יודעת... עשינו את זה בכיתה וזה היה סתם בלאגן...
אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום?אם בא לך...
איזה יום בשבוע הוא הכי?יום חמישי..
איזה צבע לשיער הוא הכי?אמרתי כבר מקודם מה דעתי...
מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות?2... בערך...
אתם רוצים גלגל הצלה?שיהיה
או קהל?נווו...
או חבר טלפוני?כנ"ל
אתם אוהבים את הבועית?כן
ואת מוטי?
הודגש באמצעות מדגישומט

אמרו שחקן לא את כולםם..לבחור אחדדד.

סתםם מאמיי שיהיה לך בכיףף... זה טוב לאהוב

דופנה19

New member
כולם כתבו הרבה.. אין רק אחד...

אבל כן כן... אני כנראה בנאדם חם ואוהב...
לא סתם בצחוק...

דופנה19

New member
נוו... אני יודעת שהיא שחקנית מעולה

אני לא מאוהבת בה... אבל עדיין
אני תמיד חשבתי ככה...

Seas Girl

New member
עונה ../images/Emo140.gif

טוב אז אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי? כןן.. איך קוראים לכם? רוני למה ככה? תשאלי את ההורים שלי חיחי.. מי השחקן הכי טוב מהשמיניה? ידידיה
והדמות שהכי דומה לכם? האמת ניני חח.. אני רגישה וכל הצרות נדבקות אלי. אתם אוהבים אותי? כןן מיכלוש..
אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות? לאא שיער שחור או בלונדיני? מעדיפה חום... חום:בחולצות או במכנס? לא בזה ולא בזה! ערוץ 11 או 22? מי רואה 11
טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות? ישראליות
בארץ המקום הכי: חרמון
באינטרנט? מה באינטרנט
איך הפורום של השמייניה? פורום מושלם אנשים מושלמים
אתם יודעים את הכתובת בע"פ? לא חחח.. יש לכם את הטולבר של הפורום? לא... עובדים עם מדגישאומטיק? לאא. באלכם ללמד אותי איך? גמני לא יודעת איך.. חיחי.. איזה כיתה הכי כייפית? הכי כיף בגן... חחח.. ואיזה מקצוע הוא הכי הכי? אומנות, לשון וספרות. ספר הכי יפה? הארי פוטר
משחק הכי כייפי? סימס איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה? ערוץ 22 חשבון או ריקוד? ריקוד.. אמא או אבא? איזה שאלה זאת
סבתא או סבא? כנ"ל איך הוט? כל מה שחם
ואיך הוט וי או די? לא השתמשתי אף פעם.. הייתם פעם בייס? לא... ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה? כןן.. מהפרק הראשון.. פירקתם פעם מחשב? לא והארדיסק? אני לא כזאת משועממת
מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה? שקיעה
איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?) כולם מעצבנות... אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי? אולי חיחי.. יש לידכם מספריים? לאא ותותים? לא וקצפת? לאא וסוכר? לאא אני מקנאה קשות
הבאתם פעם חבר לפורום? לא, לכל החברות שלי יש YES איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם? ימית יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם? האות י' מה דעתכם על עיפרון שחור? אני לא אוהבת להתאפפר חחח.. אוהבים את פורים? כןן.. אוהבים את אביב גפן? לא ממש... אף פעם לא הבנתי למה הוא מתאפר
ואת אור כחלון? ככה ככה.. רציתי שרוני תזכה... מה דעתכם על השאלון? אחלה שאלון! אתם אוהבים אותי? שאלת את זה כבר... את יודעת מה אני לא אוהבת אותך.. רוצים להיות חברים שלי? כןן! כןן! מה השעה? תקנו שעון! למה אתם מתחפשים? אני לא מתחפשת! ראיתם ביצפר בניקולודאיון? אני לא רואה ניקולודאיון... אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער? מי זאת? הייתם פעם בצרפת? לא וברוסיה? דושינקה... (אני וחברה שלי נדבקנו בזה...) לא.. אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"? אני צברית גאה של רוחלה! מיקה או הילי ? מיקה, לכל אוהבי הילי עמכם הסליחה... שחור או לבן? לבן למה לבן? ככה פוקה או פוק (חיחי סתם)...? פוק חחחח התסרוקת הכי יפה? קוקו (איזו מילה מפגרת נכון?
) אתם בעד הגמד והענק בפורום? כןן אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום? טוב... ככןן.. איזה יום בשבוע הוא הכי? יום שבת איזה צבע לשיער הוא הכי? חום מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות? 1 חחח.. גמרת אותי עם השאלות שלך. אתם רוצים גלגל הצלה? כןן או חבר טלפוני? כןן אתם אוהבים את הבועית? כןן ואת מוטי
? מוטי שולטט

nWkobi

New member
עונה../images/Emo188.gif../images/Emo82.gif

טוב אז אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי? לא
איך קוראים לכם? קובי למה ככה? כי זה השם הכי יפה
מי השחקן הכי טוב מהשמיניה? ידידיה,אין ספק. והדמות שהכי דומה לכם? ניני...כי הוא רגיש כמוני. אתם אוהבים אותי? לא
אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות? פחות!
אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני? שניהם. אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני? שחור. חום:בחולצות או במכנס? חולצות. ערוץ 11 או 22? 22. טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות? נגד,כולן אותו דבר וכולן הזויות. בארץ המקום הכי: קרית מוצקין
באינטרנט? כל האינטרנט. איך הפורום של השמייניה? מדהים
אתם יודעים את הכתובת בע"פ? לא. יש לכם את הטולבר של הפורום? לא. עובדים עם מדגישאומטיק? לא. באלכם ללמד אותי איך? מישהו כבר התנדב לא? איזה כיתה הכי כייפית? אממ... י"ב. ואיזה מקצוע הוא הכי הכי? אנגלית וגיאוגרפיה. ספר הכי יפה? סדרת "ג'ינג'י" של גלילה רון פדר - עמית...אבל זה ישן. משחק הכי כייפי? יש הרבה.. איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה? ספורט 5+,ריאליטי טי וי,נשיונל ג'אוגרפיק. חשבון או ריקוד? חשבון. אמא או אבא? שניהם. סבתא או סבא? שניהם. איך הוט? גדולים. ואיך הוט וי או די? גדול. הייתם פעם בייס? לא. ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה? כן. פירקתם פעם מחשב? כן אז? והארדיסק? כן,מה הפואנטה? מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה? אממ...כולם יחד? איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?) אני הולך על לינה...כי היא הכי אנושית מהם. אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי? קודם שנהיה.. יש לידכם מספריים? לא. ותותים? לא. וקצפת? לא. וסוכר? לא. כי לידי יש אז תקנאו!!! ואם אני לא?
הבאתם פעם חבר לפורום? (מה אני מתלהבת! אני הבאתי היום!!!) עדיין לא. איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם? ואם יש כמה? יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם? יש י' מה דעתכם על עיפרון שחור? פריקי. אוהבים את פורים? ככה ככה. אוהבים את אביב גפן? לא. ואת אור כחלון? גם לא. מה דעתכם על השאלון? שאלון חביב. אתם אוהבים אותי? אממ..נחשוב עלייך
רוצים להיות חברים שלי? כנ"ל מה השעה? 19:11 למה אתם מתחפשים? לעצמי
ראיתם ביצפר בניקולודאיון? לא... אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער? עכשיו אני יודע.. הייתם פעם בצרפת? כן. וברוסיה? לא. אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"? אני צבר אבל בטח לא של רוחל'ה. מיקה או איה ? איה
שחור או לבן? לבן. למה שחור? אמרתי לבן! למה לבן? כי זה מרגיע
פוקה או פוק (חיחי סתם)...? WTF? התסרוקת הכי יפה? שלי. אתם בעד הגמד והענק בפורום? מה זה? אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום? תסבירו לי מה זה ואז נחליט. איזה יום בשבוע הוא הכי? שישי
איזה צבע לשיער הוא הכי? מי צריך צבע? זה טבעי. מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות? 1. אתם רוצים גלגל הצלה? לא. או קהל? לא. או חבר טלפוני? לא. אתם אוהבים את הבועית? כן היא חמודה. ואת מוטי? ברוררררר! בעיקר כי הוא תמיד מזכיר את ביקי
טוב בגלל שאני כתבתי את השאלון אין לי יותר כוח לכתוב עוד שאלות... באהבה מרסיתוש! שיהיה לכם שבת שלום! בה ביי בובעים!

Mersitosh

New member
אתם קולטים ש..

אני קראתי את כל התשובות שלכם?! יא אללה אני שרוטה!

למעלה