My self and i
New member
עונה ../images/Emo203.gif
טוב אז אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי? כה
איך קוראים לכם? שרית למה ככה? על שם סבתא ז"ל
מי השחקן הכי טוב מהשמיניה? אממממממ, אין ספק שידידה ויטל, הילי ילון, אידית חצור, שירה וילנסקי ומיקי קם. והדמות שהכי דומה לכם? ניני אתם אוהבים אותי? צוווווומי
אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות? יותר כי אני אולי אכיר אותך אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני? שניהם אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני? שניהם חום:בחולצות או במכנס? במכנס ערוץ 11 או 22? 22 טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות? ספרדיות
בארץ המקום הכי: נתניההה
באינטרנט? תפוז
איך הפורום של השמייניה? פורום אחלה חולה עליכם
אתם יודעים את הכתובת בע"פ? יש במועדפים
יש לכם את הטולבר של הפורום?
עובדים עם מדגישאומטיק? כה באלכם ללמד אותי איך? בכיף
איזה כיתה הכי כייפית? מה שאני עכשיו
ז' ואיזה מקצוע הוא הכי הכי? אנגלית ומוזיקה
ספר הכי יפה? אהבתי את "האי ברחוב הציפורים". משחק הכי כייפי? אמת או חובה?
איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה? ג'טיקס חשבון או ריקוד? ריקוד ברור (
!!!1) אמא או אבא? שניהם סבתא או סבא? שניהם איך הוט? הכי טוב שיש
עם הטלנובלות הישראליות הכי טובות
ואיך הוט וי או די? מעולה
הייתם פעם בייס? לא
ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה? כהה
פירקתם פעם מחשב? לא
והארדיסק? לא
מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה? שקיעה על הים ואז הגלים מתנפצים
איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?) הא? אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי? אולי יש לידכם מספריים? לא, את צרכה?
ותותים? לא
וקצפת? לא וסוכר? לא כי לידי יש אז תקנאו!!! למה לי לקנאות? אני קמה למטבח ומביאה לי
אבל הרבה יותר דברים!!
הבאתם פעם חבר לפורום? לא (מה אני מתלהבת! אני הבאתי היום!!!) איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם? נועה, שיר ודניאל יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם? יש לי י' מה דעתכם על עיפרון שחור? אני אוהבת ואני במסיבות אוהבים את פורים? מאוד אוהבים את אביב גפן? לא רע ואת אור כחלון? כהההההההה
הוא רוקד מדהים! ושמחתי שהוא ניצח
מה דעתכם על השאלון? נחמד אתם אוהבים אותי? שאלת כבר רוצים להיות חברים שלי? טוב מה השעה? 20:00 למה אתם מתחפשים? עוד לא יודעת ראיתם ביצפר בניקולודאיון? כה אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער? מיזאת הפריקית? נו מיכל גבריאלוב? הייתם פעם בצרפת? לא וברוסיה? לא אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"? הצברית של רוחל'ה
100% צברית! מיקה או הילי ? מיקה היא דמות והילי שחקנית! שחור או לבן? לבן למה שחור? לא אמרתי שחור למה לבן? מרגיע אותי פוקה או פוק (חיחי סתם)...? חחחח לא יודעת התסרוקת הכי יפה? תלוי למי, אני אוהבת לעצמי פזור. יש לי חברה שיפה לה קוקו גבוה.. אתם בעד הגמד והענק בפורום? לא יודעת אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום? טוב איזה יום בשבוע הוא הכי? חמישי איזה צבע לשיער הוא הכי? חום מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות? -4 אתם רוצים גלגל הצלה? לא או קהל? לא או חבר טלפוני? לא תודה אתם אוהבים את הבועית? לא ואת מוטי? ברור
מוטי הודגש באמצעות מדגישומטיק
טוב אז אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי? כה