שאלון מקורי...

My self and i

New member
עונה ../images/Emo203.gif

טוב אז אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי? כה
איך קוראים לכם? שרית למה ככה? על שם סבתא ז"ל
מי השחקן הכי טוב מהשמיניה? אממממממ, אין ספק שידידה ויטל, הילי ילון, אידית חצור, שירה וילנסקי ומיקי קם. והדמות שהכי דומה לכם? ניני אתם אוהבים אותי? צוווווומי
אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות? יותר כי אני אולי אכיר אותך אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני? שניהם אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני? שניהם חום:בחולצות או במכנס? במכנס ערוץ 11 או 22? 22 טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות? ספרדיות
בארץ המקום הכי: נתניההה
באינטרנט? תפוז
איך הפורום של השמייניה? פורום אחלה חולה עליכם
אתם יודעים את הכתובת בע"פ? יש במועדפים
יש לכם את הטולבר של הפורום?
עובדים עם מדגישאומטיק? כה באלכם ללמד אותי איך? בכיף
איזה כיתה הכי כייפית? מה שאני עכשיו
ז' ואיזה מקצוע הוא הכי הכי? אנגלית ומוזיקה
ספר הכי יפה? אהבתי את "האי ברחוב הציפורים". משחק הכי כייפי? אמת או חובה?
איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה? ג'טיקס חשבון או ריקוד? ריקוד ברור (
!!!1) אמא או אבא? שניהם סבתא או סבא? שניהם איך הוט? הכי טוב שיש
עם הטלנובלות הישראליות הכי טובות
ואיך הוט וי או די? מעולה
הייתם פעם בייס? לא
ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה? כהה
פירקתם פעם מחשב? לא
והארדיסק? לא
מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה? שקיעה על הים ואז הגלים מתנפצים
איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?) הא? אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי? אולי יש לידכם מספריים? לא, את צרכה?
ותותים? לא
וקצפת? לא וסוכר? לא כי לידי יש אז תקנאו!!! למה לי לקנאות? אני קמה למטבח ומביאה לי
אבל הרבה יותר דברים!!
הבאתם פעם חבר לפורום? לא (מה אני מתלהבת! אני הבאתי היום!!!) איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם? נועה, שיר ודניאל יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם? יש לי י' מה דעתכם על עיפרון שחור? אני אוהבת ואני במסיבות אוהבים את פורים? מאוד אוהבים את אביב גפן? לא רע ואת אור כחלון? כהההההההה
הוא רוקד מדהים! ושמחתי שהוא ניצח
מה דעתכם על השאלון? נחמד אתם אוהבים אותי? שאלת כבר רוצים להיות חברים שלי? טוב מה השעה? 20:00 למה אתם מתחפשים? עוד לא יודעת ראיתם ביצפר בניקולודאיון? כה אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער? מיזאת הפריקית? נו מיכל גבריאלוב? הייתם פעם בצרפת? לא וברוסיה? לא אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"? הצברית של רוחל'ה
100% צברית! מיקה או הילי ? מיקה היא דמות והילי שחקנית! שחור או לבן? לבן למה שחור? לא אמרתי שחור למה לבן? מרגיע אותי פוקה או פוק (חיחי סתם)...? חחחח לא יודעת התסרוקת הכי יפה? תלוי למי, אני אוהבת לעצמי פזור. יש לי חברה שיפה לה קוקו גבוה.. אתם בעד הגמד והענק בפורום? לא יודעת אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום? טוב איזה יום בשבוע הוא הכי? חמישי איזה צבע לשיער הוא הכי? חום מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות? -4 אתם רוצים גלגל הצלה? לא או קהל? לא או חבר טלפוני? לא תודה אתם אוהבים את הבועית? לא ואת מוטי? ברור
מוטי הודגש באמצעות מדגישומטיק

Rioter

New member
אני אוהבת את הציטוט בחתימה שלך,

מהשיר של שלמה ארצי :)

בגלל ששיכנעת אותי אז אני עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב אז אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי?מאוד העיקר שאת תהיה מאושרת שאת כותבת שאלון....סליחה שלאןו מקורי..!
איך קוראים לכם? ריחן למה ככה? ככה למה?! מי השחקן הכי טוב מהשמיניה?
ידידיה
והדמות שהכי דומה לכם?
ניני
אתם אוהבים אותי? אני חולהה עלייך פרצופונית שליי..חחח
אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות? אני תמיד אוהב אותךך
אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני? טבעי
אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני? לא יודעת ..
חום:בחולצות או במכנס? חולצות ערוץ 11 או 22? 22 טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות?ישראליות למרות שהן כול כל אבל כול צפיות.
בארץ המקום הכי: הבית שליי!! באינטרנט?
-->פורום השמינייה
איך הפורום של השמייניה? מאיזה בחינה
אתם יודעים את הכתובת בע"פ? כן.. יש לכם את הטולבר של הפורום? עובדים עם מדגישאומטיק? אני לא יודעת איפה שמים אותו.. לא... באלכם ללמד אותי איך? קודם תלמדי אותי ואז מבטיחה שאני אלמד אותך!! איזה כיתה הכי כייפית? א' ואיזה מקצוע הוא הכי הכי? שיעור חינוך. ספר הכי יפה? אהבה ממוחשבת(זה הספר היחיד שקראתיי....סתם!
) משחק הכי כייפי? איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה? ערוץ 10 -->הדוגמניות אלו התכוניות שאני רואה... חשבון או ריקוד? ריקודד! אמא או אבא? שאלה טובבהה... רק נרא לי שלא יהיה לי עלייה תשובה.. סבתא או סבא? אין לי סבים
איך הוט? לא יודעת לא הכרתי אותו מקרוב.... סתם..מאיפה אני יודעת..!? ואיך הוט וי או די? אין לי הוט וי או די הייתם פעם בייס? לא.. ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה? כן מהפרק הראשון!!
פירקתם פעם מחשב? לאא .. למה שאני יעשה את זה?! חס וחסההה..! והארדיסק? תזכירו לי מה זה?! מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה? שריעהה
איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?) לינה היא מהמסייכות!? למרות שאני לא מכירה את כולם אז אני אבחר במולי. אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי? ברור את הראשונה שאני יחשוב עלייהה..
יש לידכם מספריים? לאא.. ותותים? לאא... וקצפת? ברורר הדבר היחיד שיהיה לידי זה קצפת.. וסוכר? לאא.. כי לידי יש אז תקנאו!!! מקנאים בךך. יפהה שיליי!! הבאתם פעם חבר לפורום?לאא.. (מה אני מתלהבת! אני הבאתי היום!!!) איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם? --- יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם? כן..(יופי מיכל חכם מצדך..
) מה דעתכם על עיפרון שחור? הדעה שליי... שאין יל דעה עליו
אוהבים את פורים? לא כול כך..
אוהבים את אביב גפן? לאאא!! בעעעעע
ואת אור כחלון? כן הוא חמוד.. מה דעתכם על השאלון? השאלון...השאלון..מקורי...
אתם אוהבים אותי? חולה עלייך
רוצים להיות חברים שלי? מה אני לא חברה שלך?
מה השעה? עוד דקה שתי דקות.. למה אתם מתחפשים? לא יודעת.. ראיתם ביצפר בניקולודאיון? לאאא.. אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער? מה?! הייתם פעם בצרפת? לא.. וברוסיה? לאא.. אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"? הצברים של רוחל'ה חחחח.. מיקה או הילי ? שתיהםם! שחור או לבן? גם וגם.. למה שחור?
למה לבן?
פוקה או פוק (חיחי סתם)...? חחחחחח
התסרוקת הכי יפה? לא יודעת איך להסבירר.. אתם בעד הגמד והענק בפורום? כן! זה משחק ששיחקתי אותו בכיתה שלי! אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום? כן מאמי שהיה לך בכייף
איזה יום בשבוע הוא הכי? שבת.. איזה צבע לשיער הוא הכי? כול אחד ומה שמתאים לוו.. מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות? 4 אתם רוצים גלגל הצלה? לאא.. או קהל? לאא.. או חבר טלפוני? את בטוחה שזה שאלון מקורי?! אתם אוהבים את הבועית? ברורר מה הייתי עושה בלעדייה?!
ואת מוטי? חולה עלייוו!

KiShKooSh

New member
את דומה לניני../images/Emo6.gif?

זה לא קצת בעייתי
? (ולאו דווקא חיצונית)

אההה .. חח לא ראיתייי......חחחח../images/Emo6.gif

לא אבל האמת אני דיי דומה לוו באופי.. אני בכיינית כמוהה.. ולוחק לי הרבה זמן לקבל משהוו.. אבל זה לא הייתה הכוונה שלי.. הייתי בטוחה שרשום שם:"..ושחקן האהוב"

KiShKooSh

New member
ניני זה תמיד קצת בעיה../images/Emo3.gif

כמה עם כל ההתבגרות, ואיה, ודומיהם הוא עדיין דיי אינפנטיל
כי עדיין, אני לא רואה בן בן 16, אבל הוא גם לא בין 11

t a l 1992

New member
עונהה=]

טוב אז אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי?מאוד! איך קוראים לכם? טל למה ככה? ת'אמת? שבאמת אין לי מושג מי השחקן הכי טוב מהשמיניה? ידידיה והדמות שהכי דומה לכם?לא יודעת קצת מכל אחד אתם אוהבים אותי? לא כ"כ מכירה.. אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות? אממ השאלון יעזור לנו להכיר? אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני? בלונדיני אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני? שחור חום:בחולצות או במכנס? חולצות ערוץ 11 או 22? 22 טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות?בעד
והכל מהכל=] בארץ המקום הכי: אילת באינטרנט? תפוז איך הפורום של השמייניה? מעולהה=] אתם יודעים את הכתובת בע"פ? כן יש לכם את הטולבר של הפורום? לא יודעת מה זה טולבר עובדים עם מדגישאומטיק? לא באלכם ללמד אותי איך? ---- איזה כיתה הכי כייפית? א', מתלהבים מהלימודים ושמחים שאתה ילד "גדול" אח"כ הכל מתחיל להתבלגן ואיזה מקצוע הוא הכי הכי? אממ ספרות ספר הכי יפה? הרבה=] משחק הכי כייפי? לא עולה לי לראש עכשיו.. איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה? אני מודה- ויוה=] חשבון או ריקוד? אף אחד אמא או אבא? שניהם סבתא או סבא? שניהם איך הוט? מעולהה=] ואיך הוט וי או די? הוא לא עובד לי בחדר!
אבל בשאר הבית כן
אז.. מעולה=] הייתם פעם בייס? כן ושכנעתי את ההורים לעבור להוט ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה? כן פירקתם פעם מחשב? לא והארדיסק? לא מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה? שקיעה=] איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?)אני לא כ"כ מבדילה בין 1,2,3 אני מעדיפה את לינה. אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי? כמו שאמרתי, אנחנו לא כ"F מכירות יש לידכם מספריים? לא ותותים?לא וקצפת? לא וסוכר? לא כי לידי יש אז תקנאו!!! הבאתם פעם חבר לפורום? (מה אני מתלהבת! אני הבאתי היום!!!) איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם? יש הרבה=] יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם? רק ל' מה דעתכם על עיפרון שחור? עיפרון יפה אוהבים את פורים? כן אוהבים את אביב גפן? כן ואת אור כחלון? כןןן
מה דעתכם על השאלון? חמווד=] אתם אוהבים אותי? כן רוצים להיות חברים שלי? כן מה השעה? 21:31 למה אתם מתחפשים? אנדיאנית עם חברות=] (ד"ש לתמר שבטח מסתכלת!=]) ראיתם ביצפר בניקולודאיון? לא אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער? לא מבינה על מה זה. הייתם פעם בצרפת? כן וברוסיה? לא אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"? ?! מיקה או הילי ? שתיהן בכל אחת יש דברים שאני אוהבת אני לא יכולה לוותר על אף אחת מהן שחור או לבן? שחור למה שחור? לא יודעת פשוט אוהבת את הצבע! למה לבן? פוקה או פוק (חיחי סתם)...? לא זה ולא זה- ארתור חחחחח התסרוקת הכי יפה? פן, פזור, טבעי אתם בעד הגמד והענק בפורום? אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום? לא משחקת בזה ככה ש... איזה יום בשבוע הוא הכי? שלישי יש צופים (תמר זה גם בשבילך!) איזה צבע לשיער הוא הכי? בלונדיני=] מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות? 5 אתם רוצים גלגל הצלה? כן או קהל? לא או חבר טלפוני? כן אתם אוהבים את הבועית? כן ואת מוטי? מאודד=] טוב בגלל שאני כתבתי את השאלון אין לי יותר כוח לכתוב עוד שאלות... באהבה מרסיתוש! שיהיה לכם שבת שלום! בה ביי בובעים!

Super Chuly

New member
ערב טוב לכולם

טוב אז אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי? בוודאי! איך קוראים לכם? ליהי למה ככה? כי ככה אבא שלי רצה מי השחקן הכי טוב מהשמיניה? מיקי קם והדמות שהכי דומה לכם? אני משערת שאיה, אבל בתכל'ס טיפה מכעמט כולם אתם אוהבים אותי? ברור! אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות? תלוי בשאלות אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני? לחלק מתאים ככה ולחלק ככה אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני? כנ"ל חום:בחולצות או במכנס? האה?! ערוץ 11 או 22? 22 טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות? אם הן טובות אז זה לא משנה בארץ המקום הכי: ירושלים וכפ"ס באינטרנט? תפוז
איך הפורום של השמייניה? שליטה!!! אתם יודעים את הכתובת בע"פ? למזלי יש לי את הטולבר שלחיצה קלה עליו לוקחת אותי לפורום יש לכם את הטולבר של הפורום? יאפ ^ עובדים עם מדגישאומטיק? לא, אין לי עצבים באלכם ללמד אותי איך? לא משמ יודעת בעצמי איזה כיתה הכי כייפית? ט' ואיזה מקצוע הוא הכי הכי? תיאטרון וקולנוע ספר הכי יפה? יש המון משחק הכי כייפי? משחק הקלפים של השמינייה, בחיי זה ממכר איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה? ערוצי הסרטים בעיקר חשבון או ריקוד? ריקוד אמא או אבא? שניהם (תשובה דיפלומטית אך התשובה היחידה שקיימת) סבתא או סבא? כנ"ל איך הוט? שליטה ובגדול! ואיך הוט וי או די? מעולה, מעביר שיעמום אחלה הייתם פעם ביס? לא, אבל יס מאמצים את המגמה שלנו (כנראה שסרטי הגמר שלנו ישודרו שם) ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה? הקימו אותה? ראיתי אותה מאז שהיא התחילה פירקתם פעם מחשב? חחחח לא והארדיסק? נופ מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה? שלושתם ביחד איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?) זה שמת, היה בו שמץ של טוב לב אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי? מצטערת, הייתי כבר יש לידכם מספריים? לא שאני רואה ותותים? הלוואי
וקצפת? נופ וסוכר? לא הבאתם פעם חבר לפורום? בערך, הוא לא נשאר יותר מדי איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם? יש כמה- אודליה, סהר, שירן ועוד ועוד יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם? ל', וי' בשם הפרטי, וכ' בשם המשפחה מה דעתכם על עיפרון שחור? בעיניים- דווקא אני אוהבת אוהבים את פורים? לא, שונאת את פורים אוהבים את אביב גפן? לא ואת אור כחלון? אין לי התנגדות אליו, אבל אני גם לא בדיוק המעריצה מס' 1 שלו (דווקא העדפתי את פרטוש) מה דעתכם על השאלון? חמוד אתם אוהבים אותי? לא שאלת כבר? רוצים להיות חברים שלי? חחח באיזה מובן? מה השעה? 21:46 למה אתם מתחפשים? לשומדבר, אני מתעבת את פורים ראיתם ביצפר בניקולודאיון? לא אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער? האה? הייתם פעם בצרפת? לא, עדיין לא וברוסיה? נופ אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"? חחח צברית מיקה או הילי ? המממממ קשה מדי לבחור... שתיהן שחור או לבן? גם וגם למה שחור? כי זה צבע חזק למה לבן? צבע טהור פוקה או פוק (חיחי סתם)...? פוק, אגב הוא שם של דמות מ"חלום ליל קיץ" של שייקספיר התסרוקת הכי יפה? חוץ מלקוקו וקוקו בלוף יש עוד תספורות עם שמות?! אתם בעד הגמד והענק בפורום? למה לא? יכול להיות חביב אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום? תפני אלי- נדבר איזה יום בשבוע הוא הכי? שבת, או שישי בצהריים איזה צבע לשיער הוא הכי? אדום לוהט! מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות? המממ 8 אתם רוצים גלגל הצלה? לא או קהל? המממ נעעע או חבר טלפוני? אני אוותר... הקרינה אתם יודעים... אתם אוהבים את הבועית? מה זה? ואת מוטי? ברור! אהבת חיי!!! ליהי :)

Farooq

New member
עונה! :]

טוב אז אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי? בערך? איך קוראים לכם? איציק , יצחק. למה ככה? על שם הסבא. מי השחקן הכי טוב מהשמיניה? ידידיה ויטל , הילי ילון. והדמות שהכי דומה לכם? וואו.. אין אני חושב , אולי דורי או ניני. אתם אוהבים אותי? אם את נחמדה אז למה לא. אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות? לא יודע , זה תלוי בך. :] אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני? חום. אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני? שחור. חום:בחולצות או במכנס? בחולצות. ערוץ 11 או 22? 22. טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות? ספרדיות עדיפות על ישראליות , די ברור לא? בארץ המקום הכי: ת"א , חיפה. [בשביל אילתי זה נחשב מגניב.] באינטרנט? אוהו , יש הרבה. איך הפורום של השמייניה? המסדרון נאה והשכנים - אוהוו , בהחלט חפציבה. אתם יודעים את הכתובת בע"פ? יש במועדפים כתובת ישירה. יש לכם את הטולבר של הפורום? אה.. לא. עובדים עם מדגישאומטיק? ברור שלא. באלכם ללמד אותי איך? בכיף. איזה כיתה הכי כייפית? י'. יא' מתישה. גם א'-ו' זה כיף. התמימות. ואיזה מקצוע הוא הכי הכי? כלכלה. ספר הכי יפה? שאלות קשות בחיי. לא יכול לבחור אחד. משחק הכי כייפי? בולשיט , משחק הקלפים הממכר בעולם. איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה? HOT 3. חשבון או ריקוד? מה האנלוגיה פה? אמא או אבא? אמא , אבא זה משהו אחר לחלוטין. סבתא או סבא? שווה בשווה. כל אחד מהם 200%. איך הוט? סבבה-. ואיך הוט וי או די? סבבה+. הייתם פעם בייס?לא. ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה? כן. פירקתם פעם מחשב? לא. והארדיסק?כן. מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה? זה מאוד קשה , אני אלך על הים + שקיעה. איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?)1+2 = 3? אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי? WTF? יש לידכם מספריים?לא. ותותים? גם לא , אבל יש במקרר. וקצפת? לא. וסוכר? לא. כי לידי יש אז תקנאו!!! הבאתם פעם חבר לפורום? עדיין לא. רוצים? (מה אני מתלהבת! אני הבאתי היום!!!) איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם? ניר. יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם? יש י'. מה דעתכם על עיפרון שחור? שהוא טוב לציור. אוהבים את פורים? אהבתי. אוהבים את אביב גפן? לא. ואת אור כחלון? לא. מה דעתכם על השאלון? די נחמד , מעביר את הזמן. אתם אוהבים אותי? ממ.. לא שאלת את זה כבר? רוצים להיות חברים שלי? כן סבבה , תביאי אייסיקיו ונדבר בנעימים. כי למסנג'ר אני לא נכנס הרבה. מה השעה? 21:56. למה אתם מתחפשים? לא מתחפש. ראיתם ביצפר בניקולודאיון? כן , משעמם תחת. אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער? ברור , זה ידע בסיסי לחיים. הייתם פעם בצרפת? לא. וברוסיה? לא. אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"? האב-אב-אבא של הצברים של רוחלה. מיקה או הילי ? הילי! שחור או לבן? לבן. למה שחור? לא אמרתי שחור. למה לבן? כי הוא אופטימי יותר משחור. פוקה או פוק (חיחי סתם)...? פוקה+פוק=פוקפוקה. התסרוקת הכי יפה? לא יודע. כל מי שמתאים לו השיער לראש יראה לי יפה. אתם בעד הגמד והענק בפורום? WTF? אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום? WTF? איזה יום בשבוע הוא הכי? חמישי. איזה צבע לשיער הוא הכי? חום בהיר. מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות? 5 וחצי. אתם רוצים גלגל הצלה? לא. או קהל? כן. או חבר טלפוני? גם טוב. אתם אוהבים את הבועית? מי זו? ואת מוטי? ומי זה? |סהדגש| היה כיף , סבבה.

עונה!!!!../images/Emo8.gif

אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי?כן ... איך קוראים לכם?רעות למה ככה?לא יודעת, אבל שם יפה לא? מי השחקן הכי טוב מהשמיניה?ידידיה ויטל המדהים!!!! והדמות שהכי דומה לכם?איה, כשאני מחליטה משהו אני עושה אותו...ואני גם מרדנית אתם אוהבים אותי?מתחילה לאהוב... אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות?נראה לי שיותר! אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני? לא זה ולא זה, שטאני אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני? בלונדיני חום:בחולצות או במכנס?חולצות. יש לי 20 חולצות חומות ו2 מכנסיים ערוץ 11 או 22?ברור ש22 טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות? ישראליות... בארץ המקום הכי:ירושלים עיר הקודש!!! באינטרנט? הפורום המדהים הזה איך הפורום של השמייניה?מגובש...חולה עליו... אתם יודעים את הכתובת בע"פ?למה? יש במועדפים... יש לכם את הטולבר של הפורום?מזה טובלר??? עובדים עם מדגישאומטיק? לא... באלכם ללמד אותי איך?אני גם לא יודעת ,ורוצה גם ללמוד איזה כיתה הכי כייפית?ח' ואיזה מקצוע הוא הכי הכי?מקצועות הריקוד והיסטוריה ספר הכי יפה?העולם הגדול משחק הכי כייפי?אין לי זמן למשחקים!!! איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה?ויוה וערוץ 24 חשבון או ריקוד? ריקוד אמא או אבא?שניהם... סבתא או סבא? סבתא (אין לי סבא...) איך הוט?מעולים!!! ואיך הוט וי או די?משתפרים ואין תקלות יותר הייתם פעם בייס?כן 4 שנים וזה בעעעעעעעעע ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה? ברור פירקתם פעם מחשב?לשבור זה נחשב? והארדיסק?לא ממש מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה?שקיעה איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?) ? אני מזה לא מבדילה בין אנשי המסכות אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי?ברור יש לידכם מספריים? במקרה כן... ותותים? במקרר וקצפת?במקרר וסוכר? בארון כי לידי יש אז תקנאו!!! < אבל גם אני יכולה לאכול אז למה לקנאות?? הבאתם פעם חבר לפורום? (מה אני מתלהבת! אני הבאתי היום!!!)> גם אני הבאתי!!! איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם?יערה יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם?לא מה דעתכם על עיפרון שחור? שמה כל יום...(אבל לא מוגזם..עדין) אוהבים את פורים? ברורררר אוהבים את אביב גפן?רק את השירים החדשים שלו ואת אור כחלון?לא...רק את שי פרטוש המלךךך מה דעתכם על השאלון? מעייף אתם אוהבים אותי? כן רוצים להיות חברים שלי?טוב מה השעה? עשר וחמישה למה אתם מתחפשים? לא יודעת ראיתם ביצפר בניקולודאיון?כה אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער? מיכל גבריאלוב, ששיחקה גם את בטי בטב"ע הייתם פעם בצרפת?כן וברוסיה?לא אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"? צברית 100% מיקה או הילי ? הילי המאמי שחור או לבן?לבן למה שחור?לא בחרתי שחור למה לבן? יותר חגיגי התסרוקת הכי יפה? אין על תלתלים אתם בעד הגמד והענק בפורום?טוב סבבה.. אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום? בכיף נשמה איזה יום בשבוע הוא הכי?שישי איזה צבע לשיער הוא הכי?חום בהיר מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות?1 ועוד מעט לא ישאר אתם רוצים גלגל הצלה?כהההה או קהל? או חבר טלפוני? כהההההההההההההההה אתם אוהבים את הבועית? נחמדה ואת מוטי?ברור

Rioter

New member
תשובות ../images/Emo6.gif

טוב אז אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי? אני אמורה להיות שמחה? המ, סתם. סחטיין.
איך קוראים לכם? שיר. למה ככה? למה לא? מי השחקן הכי טוב מהשמיניה? דור ציונגבוים, או איך שלא מהגים/כותבים את שם המשפחה שלו.
והדמות שהכי דומה לכם? בעיקרון איה, אבל יש הזדהות עם כולן. אתם אוהבים אותי? בטח. אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות? נחייה ונראה.. אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני? כל אחת ומה שמתאים לה. למה מקפחים את הצבע החום? אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני? כנ"ל. חום:בחולצות או במכנס? הוו. המ, יש לי סריג נורא יפה בצבע הזה. אבל זה לא באמת משנה. ערוץ 11 או 22? 22! טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות? אני לא ממש אוהבת טלנובלות. בארץ המקום הכי: הבית. באינטרנט? המסנג'ר. אבל www.gamer.co.il וגם ישראבלוג. איך הפורום של השמייניה? מקסים! אתם יודעים את הכתובת בע"פ? לא.. יש לכם את הטולבר של הפורום? לא (?) עובדים עם מדגישומטיק? אכן. באלכם ללמד אותי איך? אם זה מאוד הכרחי. איזה כיתה הכי כייפית? ח' ממש מהנה, וכל היסודי. ואיזה מקצוע הוא הכי הכי? מתמטיקה + מקצועות הומניים (היסטוריה, אזרחות, מורשת..) ספר הכי יפה? הנעלמים / הרלן קובן. משחק הכי כייפי? אין על ה"רמז" (משחק קופסא) איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה? 22! חשבון או ריקוד? אני לא אוהבת לרקוד, אז חשבון. אמא או אבא? עד לפני 5 שנים - אימא. עכשיו - אבא. סבתא או סבא? סבתא בעיקרון, אבל גם סבאוסבתא השניים מתוקים לגמריי. איך הוט? לא יודעת, אין לי הוט. ואיך הוט וי או די? כנ"ל. הייתם פעם בייס? לא.. ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה? לא. פירקתם פעם מחשב? לא ממש. והארדיסק? לא.. מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה? ים בשקיעה / אור ירח מעל הים. איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?) בעיקרון הרשע הוא הכי מגניב, אבל ההוא שהרגו היה שולט. אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי? הייתי כבר... יש לידכם מספריים? צריכים להיות. ותותים? לא =[ וקצפת? כנ"ל וסוכר? כנ"ל כי לידי יש אז תקנאו!!! - קנאה - הבאתם פעם חבר לפורום? לא. (מה אני מתלהבת! אני הבאתי היום!!!) סחטיין! איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם? שקד/סיון. יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם? יש לי את האותיות מ' ול' בשם המשפחה, ואת האות י' בשם הפרטי. מה דעתכם על עיפרון שחור? בואו אני אגלה לכם סוד: אף פעם לא הצלחתי לשים עיפרון בעיניים. אני שונאת איפור, והעפרונות תמיד איכשהו מגיעים לציורים על הלחיים שלי.... אוהבים את פורים? מאוד! אוהבים את אביב גפן? לא ממש. (כאילן, אינלי בעיה איתו ויש לו כמה שירים טובים, אבל לא משהו רציני..) ואת אור כחלון? הוא ממש מזכיר לי את ידיד שלי [סטרייט] בפנים. מה דעתכם על השאלון? מגניב :) אתם אוהבים אותי? לא שאלת את זה? רוצים להיות חברים שלי? הממ.. מה השעה? 01:03 למה אתם מתחפשים? לא מגלה ;). ראיתם ביצפר בניקולודאיון? מה? אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער? הא? הייתם פעם בצרפת? יאפ. וברוסיה? לא. אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"? צברית. מיקה או הילי ? מיקה, כי את הילי אני לא 'מכירה'. שחור או לבן? תלוי. למה שחור? כי הוא מקסים על בגדים וכל זה. למה לבן? כי הוא מעניק שלווה וביטחון. פוקה או פוק (חיחי סתם)...? ????? התסרוקת הכי יפה? תלוי למי. אתם בעד הגמד והענק בפורום? זה יכולהיות מגניב, אבל אני עצלנית מדי לפתיחת משתמש חדש... אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום? אין לי בעיה עם זה. איזה יום בשבוע הוא הכי? שישי. איזה צבע לשיער הוא הכי? - תלוי למי. מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות? 10. אתם רוצים גלגל הצלה? אני יודעת לשחות (וגם לטבוע!) או קהל? קהל זה תמיד נחמד. או חבר טלפוני? בשעה כזו, לא קצת מאוחר? [ניסיתי להיות מצחיקה, לא הלך.] אתם אוהבים את הבועית? מי זו? ואת מוטי? מאוד.

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

טוב אז אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי?כן
איך קוראים לכם?אורטל למה ככה?כי נולדתי בחנוכה מי השחקן הכי טוב מהשמיניה?אמממ אמממ אמממ אמממ חחח סתם אממ ליאת ביין, אדית חצור, זאתי שמשחקת את רוחהלה[ברח לי השם שלה] וידידיה ויטל והדמות שהכי דומה לכם?רוני אתם אוהבים אותי?כן
אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות?חחחחחחחחח יותר אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני?בלונדיני
אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני?בלונדיני
חום:בחולצות או במכנס?גם וגם ערוץ 11 או 22?22 טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות?גם וגם בארץ המקום הכי:נס ציונה
חחח סתם לא.. תאמת שזה ת"א
באינטרנט?אע? איך הפורום של השמייניה?מדהים
אתם יודעים את הכתובת בע"פ?לא
יש לכם את הטולבר של הפורום?לא... עובדים עם מדגישאומטיק?כן
באלכם ללמד אותי איך?בטח
איזה כיתה הכי כייפית?ז' ואיזה מקצוע הוא הכי הכי?אמממ א=י=ן כזה ספר הכי יפה?אני לא קוראת ספרים
משחק הכי כייפי?לא יודעת איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה?MTV חשבון או ריקוד?ריקוד
אמא או אבא?מזאת השאלה הזאתי
סבתא או סבא?כנל ^^ איך הוט?מצויינים ואיך הוט וי או די?אחלה
הייתם פעם בייס?לא, איככ אני שונאת את יאס ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה?כן
פירקתם פעם מחשב?חחחח לא והארדיסק?לא מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה?שקיעה איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?)נגיד ש.. 2 חחחח אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי?אממ כן יש לידכם מספריים?לא ותותים?לא וקצפת?לא וסוכר?לא חחחחחחחחחחחXD כי לידי יש אז תקנאו!!!אווווווו
הבאתם פעם חבר לפורום?לא.. (מה אני מתלהבת! אני הבאתי היום!!!)כיף לך חחחח איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם?חבר? אמממ הראל
יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם?יש לי רק את האות ל' מה דעתכם על עיפרון שחור?מקסים! חחחחחחח אוהבים את פורים?אממ כן אוהבים את אביב גפן?לא ואת אור כחלון?לא מה דעתכם על השאלון?חמדמד
אתם אוהבים אותי?כן רוצים להיות חברים שלי?כן XD מה השעה?לא יודעת
למה אתם מתחפשים?אין לי מושגג ראיתם ביצפר בניקולודאיון?לא אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער?כן הייתם פעם בצרפת?לא וברוסיה?לא אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"?"הצברים של רוחהלה"
מיקה או הילי ?גם וגם שחור או לבן?גם וגם למה שחור?כי זה חמוד למה לבן?כנל ^^ פוקה או פוק (חיחי סתם)...?חחחחחחחחחחח XD התסרוקת הכי יפה?שער פזור
אתם בעד הגמד והענק בפורום?כן אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום?חחחחח כן איזה יום בשבוע הוא הכי?אמממ אממ ניראה לי יום ראשון איזה צבע לשיער הוא הכי?בלונדיני
מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות?9 חחחחחחח אתם רוצים גלגל הצלה?לא איכפת לי XD או קהל?תביאו חחחחחחחח סתם סתם או חבר טלפוני?בכיף
אתם אוהבים את הבועית?אעע? ואת מוטי?כן

עונה

איך קוראים לכם? שלי למה ככה? לא יודעת תשאלו את ההורים שלי... מי השחקן הכי טוב מהשמיניה? רוני
והדמות שהכי דומה לכם? לא יודעת אתם אוהבים אותי? לא ממש מכירה אותך אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות? יותר סתם לא יודעת... אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני? בלונדיני אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני? שחור חום:בחולצות או במכנס?בחולצה ערוץ 11 או 22? 22 טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות?גם וגם אבל תלוי איזה... בארץ המקום הכי: הבית שלי באינטרנט? תפוז איך הפורום של השמייניה? סבבה אתם יודעים את הכתובת בע"פ? לא ממש אני שמרתי במועדפים יש לכם את הטולבר של הפורום? מה זה? עובדים עם מדגישאומטיק? לפעמים (לא עכשיו...) באלכם ללמד אותי איך? לא איזה כיתה הכי כייפית? שלי נראה לי... ואיזה מקצוע הוא הכי הכי? אין מקצוע שאני אוהבת אבל אנגלית ספר הכי יפה? מלכת הכיתה שלנו משחק הכי כייפי?משחקים במחשב איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה?22 או האקשן חשבון או ריקוד? לא אוהבת אף אחד רק לראות נולד לרקוד... אמא או אבא?גם וגם סבתא או סבא? גם וגם איך הוט? מהממם ואיך הוט וי או די? לא משתמשת.... הייתם פעם בייס? מה? ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה? דה.... פירקתם פעם מחשב? לא שלי בגן.... שזה היה לפני 5/6 שנים והארדיסק? גם.... מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה?שקיעה נראה לי... איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?) לינה אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי? כן.. יש לידכם מספריים? כן מולי ותותים? לא וקצפת? לא וסוכר? לא כי לידי יש אז תקנאו!!! הבאתם פעם חבר לפורום? כן (מה אני מתלהבת! אני הבאתי היום!!!) איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם? זאת חברה ושמה נטע יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם? יש לי י','ל מה דעתכם על עיפרון שחור? סבבה רק לא עלי אוהבים את פורים? כן אוהבים את אביב גפן? לא ואת אור כחלון? לא מה דעתכם על השאלון? סבבה אתם אוהבים אותי? לא מכירה ממש אותך רוצים להיות חברים שלי? ידידה... מה השעה? 9:32 למה אתם מתחפשים?לא יודעת ראיתם ביצפר בניקולודאיון? לא אין לי כבלים דיגיטאלים אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער? מי? הייתם פעם בצרפת?לא וברוסיה? לא אמא שלי משם אם זה עוזר.... אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"? הצברים מיקה או הילי ?מיקה... שחור או לבן? אפור למה שחור?- למה לבן?- פוקה או פוק (חחי סתם)...?פוקה התסרוקת הכי יפה? פזור אתם בעד הגמד והענק בפורום? לא אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום? כן איזה יום בשבוע הוא הכי? שבת איזה צבע לשיער הוא הכי? בלונד מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות? הכוח עוד מעט נגמר אתם רוצים גלגל הצלה? נוו כן או קהל?גם או חבר טלפוני? גם אתם אוהבים את הבועית? כן ואת מוטי? מי זה? סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Paz Eldror

New member
עונה.. ../images/Emo36.gif

טוב אז אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי?כע, למה לא ?! איך קוראים לכם?פז למה ככה?ככה מי השחקן הכי טוב מהשמיניה?איה
והדמות שהכי דומה לכם?מיקה=] אתם אוהבים אותי?אני לא מכירה אותך =] אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות?לא יודעת אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני?בלונדיני אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני?בלונדיני חום:בחולצות או במכנס?מכנס ערוץ 11 או 22?22 טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות?כולםםם בארץ המקום הכי:הבית שילי באינטרנט?הפורום הזה =]
איך הפורום של השמייניה?100מם אתם יודעים את הכתובת בע"פ?של מה
יש לכם את הטולבר של הפורום?לא עובדים עם מדגישאומטיק?כע באלכם ללמד אותי איך?הא ? איזה כיתה הכי כייפית?א' ואיזה מקצוע הוא הכי הכי?אני לא אוהבת שום מקצוע
ספר הכי יפה? שלךך באהבה בתיה , ספר מזה יפהה משחק הכי כייפי?לא יודעת איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה?MTV חשבון או ריקוד?ריקודד אמא או אבא?שניהם סבתא או סבא?שניהם איך הוט?סבבה ואיך הוט וי או די?סבבה הייתם פעם בייס?לא ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה?כע ברוררר פירקתם פעם מחשב?לא והארדיסק?לא מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה?שקיעה איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?)לינה אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי?לאיודעת יש לידכם מספריים?לא ותותים?לא וקצפת?לא וסוכר?לא כי לידי יש אז תקנאו!!! הבאתם פעם חבר לפורום?לא.. (מה אני מתלהבת! אני הבאתי היום!!!) איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם?מורל
יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם?לא מה דעתכם על עיפרון שחור?יפהה אוהבים את פורים?כע אוהבים את אביב גפן?כע ואת אור כחלון?חמוד מה דעתכם על השאלון?נחמד
אתם אוהבים אותי?לא מכירה אותךך =] רוצים להיות חברים שלי?אולי מה השעה?11:50 למה אתם מתחפשים?לא יודעת ראיתם ביצפר בניקולודאיון?כע אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער?לא הייתם פעם בצרפת?כע וברוסיה?לא אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"?צברים מיקה או הילי ?מיקה שחור או לבן?שחור למה שחור?ככה למה לבן? פוקה או פוק (חיחי סתם)...?פוקהה חח התסרוקת הכי יפה?שלייי
אתם בעד הגמד והענק בפורום?כע אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום?אולי ?! איזה יום בשבוע הוא הכי?שישי איזה צבע לשיער הוא הכי?הצבע שליי
מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות?5 אתם רוצים גלגל הצלה?לא או קהל?אולי או חבר טלפוני?כע אתם אוהבים את הבועית?כע ואת מוטי?גם

|ימן|עונה../images/Emo26.gif

טוב אז אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי?כן
איך קוראים לכם?לוטם למה ככה?סתם....כובע
מי השחקן הכי טוב מהשמיניה?ניני והדמות שהכי דומה לכם?ניני ומיקה דומים לי
אתם אוהבים אותי?את חמודה....אבל בכל זאת אני לא מכירה אותך...
אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות?למה השאלון צריך לשנות דעה
אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני?שניהם יפים....אבל רק אם זה טבעי
אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני?כנ"ל חום:בחולצות או במכנס?לא יודעת אני לא ממש לובשת את הצבע הזה
ערוץ 11 או 22?22 טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות?אני בעד סדרות אמריקאיות
בארץ המקום הכי:הצפון, כל אזור הצפון זה מקום מהמם
באינטרנט?תפוז, איך לא!?
איך הפורום של השמייניה?ממש נחמד....אנשים נחמדים
אתם יודעים את הכתובת בע"פ?לא, אני פשוט נכנסת לתפוז ויש לי את זה בפורומים
יש לכם את הטולבר של הפורום?לא בעד טולברים מיוחדים
עובדים עם מדגישאומטיק?לפעמים....כמעט ולא באלכם ללמד אותי איך?זה ממש ממש קל
איזה כיתה הכי כייפית?לא יודעת ואיזה מקצוע הוא הכי הכי?אנגלית ספר הכי יפה?"סודות נעורים 5"- אני הייתי מכורה לסדרה הזאת עד לפני שנה
משחק הכי כייפי?THE GAME OF LIFE ויש את זה גם בארץ קוראים לזה- "משחק החיים" איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה?MTV, VH1, STAR WORLD- אני לא רואה כל כך הרבה טלויזיה|טיוי| חשבון או ריקוד?חשבון- אני שונאת חשבון אבל ריקוד- אני לא יודעת לרקוד...
אמא או אבא?שניהם- כל אחד בצורה שונה
סבתא או סבא?שניהם- משני הצדדים
איך הוט?מעולה ואיך הוט וי או די?בסדר, אני לא משתמשת בו כל כך הרבה
הייתם פעם בייס?לא ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה?לא ממש ראיתי את הפרק הראשון והתמכרתי בהדרגתיות, בהתחלה לא ראיתי קבוע ומפרק 30 כבר לא פיספסתי כלום
פירקתם פעם מחשב?לא והארדיסק?לא מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה?הכל משולב
איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?)זה שעזר לאדם וניני... אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי?לא יודעת אולי... יש לידכם מספריים?לאותותים? וקצפת?לא וסוכר?לא כי לידי יש אז תקנאו!!!יותר מידי מתוק
הבאתם פעם חבר לפורום?לא... (מה אני מתלהבת! אני הבאתי היום!!!) איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם?יש לי שתיים והן לינור ועדי(לירץ' ושרגצ'ה) יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם?יש לי בשם 'ל' ו'מ' סופית
מה דעתכם על עיפרון שחור?יפה אבל תלוי באיזה שילוב
אוהבים את פורים?לא מתה עליו
אוהבים את אביב גפן?לא ממש... ואת אור כחלון?הוא נחמד....אבל עידו תדמור הכי חמוד....
מה דעתכם על השאלון?נחמד אתם אוהבים אותי?אין לי סיבה שלא...כמו שאמתי אנחנו לא ממש מכירות
רוצים להיות חברים שלי?למה לא!? מה השעה?12:24 למה אתם מתחפשים?לא יודעת ראיתם ביצפר בניקולודאיון?לא אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער?לא הייתם פעם בצרפת?לא וברוסיה?לא אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"?צברית 1000000% מיקה או הילי ?אם כבר אז איה אבל אני בוחרת במיקה כי היא יותר מצחיקה
שחור או לבן?שניהם... למה שחור?כי הוא צבע שמתאים להכול למה לבן?כי הוא יפה ונותן הרגשה נקייה פוקה או פוק (חיחי סתם)...?פוקה
התסרוקת הכי יפה?לכל אחד מתאים משו אחר מבחינתי זה חלק
אתם בעד הגמד והענק בפורום?כן זה נחמד... אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום?למה לא!? איזה יום בשבוע הוא הכי?יום שישי כי אז יודעים שאפשר לישון עד מאוחר איזה צבע לשיער הוא הכי?אדום או הטבעי שלך
מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות?10 אתם רוצים גלגל הצלה?לא תודה....חחח או קהל?לא... או חבר טלפוני?לא... אתם אוהבים את הבועית?מה זה!? ואת מוטי?ברור יש מישהו שלא

למעלה