שאלון מקורי!

../images/Emo121.gif

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו?
משפחה. 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים
טלויזיה או אינטרנט. 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים-
טלפון,פנים מול פנים, ICQ, SMS. 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם:
אף,בטן,צבע עור. 5.אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש?
6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה
7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם?
אף אחד. 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר?
9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם?
אכפתיות,צניעות,הקשבה. 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ?
הכל
11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם?
כן
12. כבר הצטננתם החורף?
כן
13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם?
לא יודעת. 14. והחיסרון?
שממש קר
15. והיתרון של הקיץ?
שלא קר. 16. והחיסרון?
שחם. 17. מהו החג האהוב עליכם?
פורים. 18. איזה שיר מרגש אתכם?
אייל גולן-צליל מיתר. 19. מה הכי כיף בללכת לים
השיזוף+המים. 20. במה אתם מאמינים?
לא יודעת. 21. מה מפחיד אתכם?
גובה. 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם?
כל דבר מפחיד אותי. 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע?
24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר.
לא ראיתי. 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו?
26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו?
חופשיות. 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם?
28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת?
יש מצב. 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים?
30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו?

AndreaCorr ©

New member
~~~>

. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? מוזיקה, אהבה. 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? אינטרנט. 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? פנים מול פנים. 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם:
. 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתחרש. 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? שאלה טובה. (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? הנוכחי מספק אותי בהחלט, תודה. 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? שקשורים אליי. 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? . 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לשתות, כנראה. 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? טוטאלית ב100%? לא. 12. כבר הצטננתם החורף? כן. 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? גשם, קור, כיף. 14. והחיסרון? לפעמים מבאס להתקע בבית בגלל גשם. 15. והיתרון של הקיץ? אין. 16. והחיסרון? הכל, בערך? 17. מהו החג האהוב עליכם? פסח. 18. איזה שיר מרגש אתכם? רובם. 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? איכס, ים. 20. במה אתם מאמינים? בעצמי. 21. מה מפחיד אתכם? המוות. 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? חושך? 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? אף אחת. 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: לא. 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? ברבריות. 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? אחווה. 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? . 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? כן, נראה לי קצת מחרפן לשבת בבית. 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? כן. (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? יאפ.

../images/Emo187.gif

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? אין דבר כזה.. 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? אינטרנט וטלויזיה 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון + פלאפון ואיסיקיו מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: ידיים, שפתיים ושער. 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתחרש 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? לא יודעת (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? מי שאני התאהבתי בו. 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? מביך? אין ממש... 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? אדישות - זהו. 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לישון ולאכול ולהתרחץ 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? כן 12. כבר הצטננתם החורף? כן 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? שאין שמש!!!!!1 ושקר!!! 14. והחיסרון? שרטוב ושקר... 15. והיתרון של הקיץ? שלא קר 16. והחיסרון? שיש שמש 17. מהו החג האהוב עליכם? שונאת חגים! 18. איזה שיר מרגש אתכם? EVERYTIME של בריטני.. =/ שונאת אותה. 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? השיזוף והחול 20. במה אתם מאמינים? בכלום 21. מה מפחיד אתכם? אנשים 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? חושך 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? אין 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: הראל סקעת ומויאל זהו. 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? בהמתיות ואטימות 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? כלום 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? לא יודעת אני לא יכולה אז אני לא עושה תכניות. 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? תלוי במה 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? לא. (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו?

pompii

New member
יאלללה../images/Emo26.gif

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו?חברים ומשפחה 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט?אינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'?פנים מול פנים 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם:אף, תחת וחזה 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש?להתחרש 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי)ממשיכה את חוג הפסנטר שלי מגיל 6 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם?אין מישהו ספציפי עכשיו ממש אבל יש מישהו מהבסיס... 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר?שום נושא 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם?משמעת עצמית, בטחון עצמי וזה שאני יודעת לקחת דברים בקלות 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ?לשתות 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם?כן 12. כבר הצטננתם החורף?לא! 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם?פוך 14. והחיסרון?גשם, קור 15. והיתרון של הקיץ?ים,שמש 16. והחיסרון?לחות 17. מהו החג האהוב עליכם?פסח 18. איזה שיר מרגש אתכם?שירים של היהודים ועוד כמה 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו?הנוף, האווירה הכללית 20. במה אתם מאמינים?בעצמי 21. מה מפחיד אתכם?מחלות, חושךף עכברים 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם?מוות 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע?ארץ נהדרת 24. ראיתם כוכב נולד?כן אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר:אפחד 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו?גזענות ואלימות 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו?אממממ טוב זה תלוי איזה חברה... 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם?למצוא אהבה אמיתית 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת?כן 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם)כן 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו?חביב...

victoria777

New member
יאללה זה נמצא פה כמה ימים...

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו?חמצן 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט?טלויזיה ואינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- פנים מול פנים, ICQ, 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם:בטן,שערות במקומות לא נחוצים והחצ'קון הגדול שצמח לי ליד האף 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש?להתחרש(טפו טפו טפו) 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה?לא יודעת... (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם?לא צריכה שיתאהבו בי 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר?מביך אותי גם לכתוב... 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם?יושר,כבוד עצמי ונחמדות 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ?לשתות,לדבר וללכת לשירותים 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם?לא 12. כבר הצטננתם החורף?ברוררררררר 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם?חסכון במים 14. והחיסרון?נעליים רטובות 15. והיתרון של הקיץ?אפשר ללכת לים 16. והחיסרון?זיעה 17. מהו החג האהוב עליכם?פסח(בגלל החופשה הארוכה) 18. איזה שיר מרגש אתכם?אין כזה... 19. מה הכי כיף בללכת לים? המים והבגד ים 20. במה אתם מאמינים?גלגול נשמות 21. מה מפחיד אתכם?רק סכנות מיידיות.. 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם?יש אנשים שמפחדים מכלבים גדולים,אני לא 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע?יש יותר מאחת 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר:לא ראיתי 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו?הצביעות 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו?אנשים אכפתיים שבאמת עושים דברים ולא רק מדברים(לא כולם כאלה וחבל) 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם?כסף 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת?כן כי לאנשים בלי מטרות אין מה לעשות בחיים 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים?לא (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו?די..

figure

New member
3=

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? מחשב 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? אינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? מסנג'ר 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: שומן, שומן, שומן. 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתעוור 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? הרבה דברים (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? הרבה אנשים. 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? כמעט כל נושא. 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? שאני יודעת איך להתלהב מכל מיני דברים, שאני מעניינת (לדעתי לפחות ^.~), ושאני יכולה להתחבר עם אנשים בקלות. 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? ללכת לשירותים. 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? כן 12. כבר הצטננתם החורף? כן 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? מה לא? 14. והחיסרון? אין 15. והיתרון של הקיץ? חופש 16. והחיסרון? חם 17. מהו החג האהוב עליכם? פורים 18. איזה שיר מרגש אתכם? הרבה שירים. wind של akeboshi וgravity של מאיה סאקומוטו 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? החול והמים 20. במה אתם מאמינים? בעצמי 21. מה מפחיד אתכם? דברים שאני לא מבינה 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? אנשים אחרים 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? כל תוכנית שהיא אנימה והיא לא קודומו 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: לא ראיתי 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? האנשים. 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? האנשים. 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? תלוי מה אני הכי הכי באותו רגע נתון. 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? כן. 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? אממ... לא יודעת. (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? כן ^^-

hemda7

New member
=]

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? אמממ על המשפחה שלי ! 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? אינטרנט, למרות שעיתונים זה גם בסדר. 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? פנים מול פנים. 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: לא בטוחה, את השיער שיניתי, השיניים עוברות תהליך של שינוי LOL וזהו בערך.. 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתחרש. 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? את ה21 בנובמבר 2002...=\ (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? =\ 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? אין אחד כזה. 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? כנות, נחישות, בן אדם אוהב. 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לישון. 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? כן. 12. כבר הצטננתם החורף? כן. 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? לא חם ! לא מזיעים ! יש אווירה יותר נעימה, לפחות בשבילי.. 14. והחיסרון? אין אחד כזה, לפחות זה מה שאני חושבת, בעצם, אולי השטיפונות וכו' 15. והיתרון של הקיץ? אין בית ספר ! 16. והחיסרון? חם חם חם 17. מהו החג האהוב עליכם? חנוכה. 18. איזה שיר מרגש אתכם? come speak to me 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? המים. 20. במה אתם מאמינים? וואוווווו יותר מדי ! 21. מה מפחיד אתכם? בדידות..=\ 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? אף אחת, לא ממש צופה. 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: לא. 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? אממ מאיפה להתחיל, החוצפה, הצביעות, הרמאות, חוסר הנימוס..שנמשיך? 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? למרות הכל, יש אנשים טובים וחמים. 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? meet donna again! 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? כן. 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? לא. (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? כן, היה סבבה. =]

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? ממ אהבה.. שוקולד וים :) אה ומשפחה :p 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? ממ טלויזיה ואינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? sms, טלפון ן-icq 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: ממ.. יש הרבה :\ עור פנים, בטן, אף 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? :\ להתחרש.. 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) ממ לא עולה לי כרגע משהו.. 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? קיפי שלי P: 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? ממ.. על עצמי.. על אהבה\סקס :) 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? שקטה, יצירתית וישירה :) 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לאכול ולדבר :) 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? כן 12. כבר הצטננתם החורף? כן 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? ממ כשיש בחוץ גשם.. ואני מתחת לפוך P: 14. והחיסרון? ללכת בחוץ כשיש מבול :< 15. והיתרון של הקיץ? ים, שמש, הכל :) 16. והחיסרון? ממ לפעמים חם מידי :< 17. מהו החג האהוב עליכם? פסח 18. איזה שיר מרגש אתכם? "אני אוהב אותך" של קובי פרץ 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? השיזוף, המים החול, הבגד-ים, הכל :> 20. במה אתם מאמינים? ממ באלוהים.. בהרבה דברים :> 21. מה מפחיד אתכם? מוות, בדידות, להזדקן לבד.. 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? ממ לא יודעת 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? בנות גילמור, חברים, מכושפות, טרה אספרנסה, רובי :> 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: כן.. הראל סקעת, הראל מויאל, סשה גרישקוב, לירון לב ואממ המתולתלת הבלונדינית :) 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? ממ בישראל? ברברים :) 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? מממ הפלאפל? P: 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? ממ בינתיים.. להיות מאושרת, לסיים ללמוד בהצלחה.. ולהיות עם המותק שלי :> 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? כן 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) ממ החלטה קשה.. אבל לא נראה לי 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? כן

למעלה