שאלון מקורי!

English Muffin

New member
עונה לשאלון המקורייייי ../images/Emo13.gif

מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו?המשפחה שלי 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט?טלויזיה 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'?טלפון אנערף
4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם:יריכיים,אף ואצבעות ארוכות ברגליים שעושות לי חורים בגרביים
5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש?להתחרש 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה?השואה לא תהיה (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי)אהה אז אין לי מושג לדעתי לכל דבר שקרה בחיים שלי יש סיבה 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם?מישהוא נחמד 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר?על אנשים שאני מאוהבת בהם 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם?מישהוא אופטימי,רגיש ולא ביישן 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ?ללכת לשירותים אני כל שנייה צריכה להשתין 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם?כן 12. כבר הצטננתם החורף?כן איזה שלוש פעמים כבר 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם?התה עם חלב והפוך 14. והחיסרון?קרררר
15. והיתרון של הקיץ?כיףף
16. והחיסרון?חם מידי 17. מהו החג האהוב עליכם?פסח 18. איזה שיר מרגש אתכם?עורי עור של אביב גפן 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו?השיזוף 20. במה אתם מאמינים?באלוהים 21. מה מפחיד אתכם?להיתחשמל ולהידרס 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע?70s show 24. ראיתם כוכב נולד?לא אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר:לא 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו?שאתם אוהבים כוכב נולד 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו?שאנחנו חופשייםםם 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם?שיהו לי אחלה חיים עם הרבה אקשן 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת?לא בישביל מה 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים?אהה אז סבבה (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו?סבבה אני סתם עייפה

nettus

New member
תגידו עם קראתם(סתם מעניין אותי)

. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו?משפחה 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט?עיתון 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'?פנים מול פנים+מסנג'ר(לא אי סי קיו) 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם:גובה וזהו 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש?נראה לי להתעוור כי אני לא הייתי מסוגלת לחיות בשקט מוחלט ובמיוחד בלי מוזיקה שזה החיים שלי 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה?היום בו הסכמתי להיות עם האקס שלי(זה הרס לנו את הידידות) (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם?לא יודעת 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר?יחסי מין, אהבה וכ'ו 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם?היכולת שלי להישאר אופטימית לא משנה מה, ואין לי מושג מה עוד 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ?לדבר 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם?כן 12. כבר הצטננתם החורף?כן 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם?לא חם 14. והחיסרון?קררררררר ואני יכולה למצוא עוד הרבה כאלה 15. והיתרון של הקיץ?השמש זורחת ונעים ואפשר לצאת לאן שרוצים כי לא קר 16. והחיסרון?חם מידי 17. מהו החג האהוב עליכם?פסח? 18. איזה שיר מרגש אתכם?all for love של מייקל בוטון 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו?השיזוף חוץ מזה כלוםםם 20. במה אתם מאמינים?בגורל? 21. מה מפחיד אתכם?הרבה 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם?מוות 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע?לא יודעת 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקרלא ממש ראיתי: 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו?העובדה שמסתכלים רק על הדברים החיצונים 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו?לא יודעת 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם?לא יודעת 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת?כן כי אחרת יהיה לי משעמם 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים?לא יודעת (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו?כן

1Shir

New member
קראתי.. מעניין :)

גם אני לא הייתי מוכנה להתחרש מאותה סיבה כמוך בעיקר...

מרסלה13

New member
תשובות.. תשובות.

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? משפחה, אוכל, אינטרנט, כסף, אמונה.. יש המון! 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? אינטרנט, ללא ספק. 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? ICQ. 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: נו באמת, אתם רוצים להוריד את ההערכה העצמית שלי? מוותרת על השאלה. 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? מוותרת. 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? שאלה קצת אישית, מוותרת. (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? הנסיך וויליאם. 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? הפרשות וגינאליות. 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? בטחון עצמי, קשיחות, יכולת להיות לבד. 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לאכול. 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? לא. 12. כבר הצטננתם החורף? לא, טפו טפו טפו. 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? הריח של הגשם. 14. והחיסרון? קוררר.. בררר... 15. והיתרון של הקיץ? בגדים מינימליים. 16. והחיסרון? זיעה. 17. מהו החג האהוב עליכם? ראש השנה. 18. איזה שיר מרגש אתכם? My Heart Will Go On של סלין דיון. 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? הביקיני. 20. במה אתם מאמינים? באלוהים. 21. מה מפחיד אתכם? מוות. 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? קפיצת בנג'י? 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? The O.C. 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: ממש ברפרוף. 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? הפרוטקציות. 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? פתיחות. 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? עוד אינסוף משאלות. 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? אולי. 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? הממ. אם זו לא הפעם הראשונה שלי, אז כן. (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? כן, הוא גרם לי לחשוב על כמה דברים :)

ווינגז

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo57.gif../images/Emo26.gif

מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? המשפחה, החברות והחיות.
לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים? אינטרנט.
לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- פנים מול פנים ומסנג'ר (אבל פנים מול פנים יותר קשה לי להפתח לאנשים
)
תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: העיניים, המשקל
והרגליים.
אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? האמת (ואני רצינית)-הייתי בוחרת למות לפני
.
אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? זה שנולדתי לפני הזמן, וגם אתמול
.
מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? האחד
. קשה לי לדבר על זה כרגע.
על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? עצמי-באופן כללי.
אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? לא יודעת.
מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לשתות.
אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? הייתי רוצה להאמין.
כבר הצטננתם החורף? כן.
מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? גשם
.
והחיסרון? קר
.
והיתרון של הקיץ? גלידה.
והחיסרון? חם
.
מהו החג האהוב עליכם? חנוכה ופורים.
איזה שיר מרגש אתכם? November Rain/Guns N` Roses
מה הכי כיף בללכת לים? המים, החול, השמיים והשיזוף
במה אתם מאמינים? בעצמי
. בזה שכל אדם קובע לעצמו את העתיד.
מה מפחיד אתכם? יותר מידי.
איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? ג'וקים.
איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? לא יודעת.
ראיתם כוכב נולד? לא.
מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? צביעות.
מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? לא יודעת.
איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? עכשיו? יותר מידי.
אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? כן, אבל רק בעבודה שאני אוהב.
סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? לא חושבת.
לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? כן.

tuty fruty

New member
שאלון מקורי!

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו?על החיים 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט?עיתון 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'?icq 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם:גובה,משקל,ושפם(חחח..) 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש?להתחרש 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה?את השואה חבל שהיא הייתה!וכן זה השפיע עליי מאוד תהיו בפולין ותדעו גם אתם כמה זה משפיע! (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם?איזה דודי בלסר אחד או בראד פיט (חחח...) 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר?על עצמי 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם?נתינה,אהבה,עקשנות 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ?לאכול 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם?כן 12. כבר הצטננתם החורף?כן 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם?הגשם 14. והחיסרון?קר... 15. והיתרון של הקיץ?חופש 16. והחיסרון?חם... 17. מהו החג האהוב עליכם?כולם! 18. איזה שיר מרגש אתכם?הרבה 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו?הכל 20. במה אתם מאמינים?בעצמי 21. מה מפחיד אתכם?מוות 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם?ג'וקים 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע?אמממ.. אין! 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר:הראל סקעת,לירון לב, אלון ליטבק,שירלי לילו,וסשה. 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו?הלחץ 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו?החום והאהבה 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם?שנהיה מאושרים תמיד! 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת?כן זה חשוב! 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים?לא כסף זה לא הכל בחיים! (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו?כן היה כייף

BloodyRose

New member
הממ..

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו?
מוזיקה? 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט?
בעבר רדיו, היום עיתונים 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'?
פנים מול פנים, אני מניחה 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם:
אף, רגליים, בטן 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש?
להתחרש (מה שקצת סותר את השאלה הראשונה, אבל ניחא) 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי)
נאדה, כל חוויה באשר היא, נוראית ככל שתהיה, השפיעה על מי שאני היום. 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם?
8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר?
הכאב שלי 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם?
עקשנות, עצמאות, ראש פתוח 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ?
לישון 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם?
מה זה אהבה טוטאלית? 12. כבר הצטננתם החורף?
לא רציני 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם?
הגשם 14. והחיסרון?
הכפור מקפיא העצמות 15. והיתרון של הקיץ?
אין 16. והחיסרון?
חם 17. מהו החג האהוב עליכם?
כריסמס 18. איזה שיר מרגש אתכם?
כל דבר של בריאן אדמס או ארקדי דוכין 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו?
לא הולכת לים 20. במה אתם מאמינים?
בעצמי, ולאחרונה גם זה לא 21. מה מפחיד אתכם?
להישבר 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם?
מוות 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע?
למי יש זמן לטלוויזיה?
24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר:
לא ראיתי 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו?
וואו, יש כ"כ הרבה... מה טוב בה? 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו?
ראה שאלה קודמת 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם?
להיזכר מה זה אושר 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת?
אני מניחה שכן 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם)
בטח

תשובות

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? על עצמי :) 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? אינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? פנים אל מול פנים 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: שום דבר 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתחרש 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) שום דבר. 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? מי שאני מאוהבת בה... כרגע אין כזאת. 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? לא יודעת... 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? כולן חשובות למה להפלות? 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לישון 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? כן 12. כבר הצטננתם החורף? לא 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? שאפשר להגיד שאת חולה ויאמינו לך על בטוח. 14. והחיסרון? קר 15. והיתרון של הקיץ? חם 16. והחיסרון? חם מידי 17. מהו החג האהוב עליכם? חנוכה 18. איזה שיר מרגש אתכם? בוהמיאן ראפ סידי של קווין 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? הים עצמו. הנוף 20. במה אתם מאמינים? בתפיסה של שפינוזה לגבי אלוהים 21. מה מפחיד אתכם? בדידות 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? מוות 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? מכושפות וערוץ 8 24. ראיתם כוכב נולד? לא אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? מילטריזם וקונפורמיזם 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? דעתנות 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? כסף :) 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? כן, אבל רק בעבודות מסויימות 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) בכייף 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? היה נחמד.

gargamich

New member
יא הוא מקורי ויפה ../images/Emo10.gif

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? המשפחה שלי [?] 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, מסנג'ר, צ'אט וכו'? 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: האף
, הבטן
והתחת
5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתחרש
6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? הלידה שלי ;[ (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? בני גורן
8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר?עוד לא נתקלתי בכאלו
9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? כאילו, הכי חשובות לרעה או לטובה? ;< 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם?
12. כבר הצטננתם החורף? יותר מדי
|אסטמה| 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? החורפיות שבו [?]
14. והחיסרון?
15. והיתרון של הקיץ?
16. והחיסרון? הקיציות שלו
17. מהו החג האהוב עליכם? יא אהמ... כל חג
18. איזה שיר מרגש אתכם? הרבה
19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? 20. במה אתם מאמינים? בהרבה דברים
21. מה מפחיד אתכם? הכל בערך
22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? גושים ירוקים כאלו שיוצאים מהאף
23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? משחק מכור, מתי יתחיל כבר? ;[[[ 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: כע ראיתי 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? החברה שלנו 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? את האוויר [?] 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? יא כתבת לו
תתחתני איתי?
28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? כע 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? אולי (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? כן
תעשי עוד אחד
תעשי 631 שאלונים...

kotem

New member
עונה../images/Emo70.gif

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? אנשים שחשובים לי. 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? - אינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? פנים מול פנים... אם ממש חייבים. 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: אף , תחת , כפות רגליים. 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתחרש. 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? הרבה דברים שוויתרתי עליהם
(מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? מממ....
8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? לא יודעת... לא משו מסויים. 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? כנות , אחריות =\ 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לישון 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? מממ... בערך. 12. כבר הצטננתם החורף? כן. אני מצוננת כל הזמן. גם בקיץ =\ אלרגיה. 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? עושים מקלחת בחוץ
14. והחיסרון? קר. 15. והיתרון של הקיץ? צריך להתקלח בבית. 16. והחיסרון? חם. 17. מהו החג האהוב עליכם? פורים. 18. איזה שיר מרגש אתכם? יש הרבה. 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? המים והשיזוף. 20. במה אתם מאמינים? באמונות. 21. מה מפחיד אתכם? מוות. 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? רכבות הרים ? מאיפה לי ?! 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? רוזוול. 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: לא ממש. 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? הרבה דברים. 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? מאוחדים. 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? שיהיה לי רשיון. 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? תלוי. 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? לא חושבת. (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? כן. למרות שדיי מיהרתי.

../images/Emo139.gif

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו?נעלים שלי 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים-אינטרנט עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'?תלוי למה 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם:1)ה 2)כ 3)ל ומה יצא?הכל 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש?להתחרש 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה?מ.. (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם?כל מיני 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר?לאדעת 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ?לאכול לישון.. 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם?כן 12. כבר הצטננתם החורף?כן 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם?קר 14. והחיסרון?מ..קר? 15. והיתרון של הקיץ?ים..בריכה 16. והחיסרון?חם 17. מהו החג האהוב עליכם?פורים 18. איזה שיר מרגש אתכם? 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו?מים 20. במה אתם מאמינים? 21. מה מפחיד אתכם? 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם?חושך 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע?טופ מודל הבאה ובחור עם אופי 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר:יאק 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו?אמ...מתנשאים 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת?כן 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים?ממממ נראה לי שכן (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו?כן למה לא

ady18

Well-known member
תשובות

. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו?מוזיקה מזרחית והמחשב והטלוויזה והחברים והמשפחה 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט?אינ טרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'?אי סי קיו פנים מול פנים טלפון צאט 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם:להרזות להיות בלי משקפים והשער אחר לא יודעת בדיוק אבל אחר 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש?להתעוור 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה?שסבא שלי לא היה מת והכלב שלי לא היה והיתר בסדר (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם?אלון 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר?סקס וכאלה 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם?דימוי בטחון והקשבה 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ?לא להיות במחשב ולא לאכול וגם לא לשמוע מוזיקה 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? 12. כבר הצטננתם החורף?כן 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם?אין 14. והחיסרון?יש הרבה 15. והיתרון של הקיץ?שמש ים בריכה 16. והחיסרון?לא עולה לי 17. מהו החג האהוב עליכם?חנוכה 18. איזה שיר מרגש אתכם?נצחת איתי הכול 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכוהים עצמו ? 20. במה אתם מאמינים?אלוהים 21. מה מפחיד אתכם?חרקים רכבת הרים 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם?חושך 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע?ארץ נהדרת כלובטק 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר:שי גבסו הראל סקעת מואיל שירי מימון חנה גור 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו?הדחיפםות לתור 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו?הביחד הקומנוה 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם?שאני אתחן 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת?לךא 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים?לא (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? נחמד + הוספת תגובה |סלינק|

la bella dama

New member
אולי באמת אני אצטרף???

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו?שאלה טובה..על העיניים שלי!חח 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים-אינטנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים-טלפון 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם:וואי..יש יותר מידי.. 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש?להתחרש 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה?כלום,כי אני לא יודעת מה היה קורה ולמה זה היה מוביל..אבל אם כבר,אז את מה שהיה עם ***** 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם?רובי וויליאמס
8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר?תלוי עם מי..אבל בעיקר על ביטחון עמצי למרבה האירוניה 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם?יושר נחמדות ואופטימיות? 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ?לדבר... 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם?לא... 12. כבר הצטננתם החורף?ברור!!!זה הסימן לתחילת החורף! 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם?הכל!!!!!!!!!!חורף שולט! 14. והחיסרון?שאי אפשר ללכת רוב הזמן חשוף.. 15. והיתרון של הקיץ?שאפשר ללכת חשוף?? 16. והחיסרון?הכל!!!!!!!!!!!!! 17. מהו החג האהוב עליכם?אין מועדף... 18. איזה שיר מרגש אתכם?תלוי מתי..אבל אני אהיה פלצנית ואני "שלום חבר" 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו?אין!!!!!!! 20. במה אתם מאמינים?אלוהים 21. מה מפחיד אתכם?מות של אדם קרוב שלצערי זה קרה השבוע... 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם?לפי החברות שלי השבוע-לעשות החלפת רכבות 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע?כל לילה עם אסף הראל...סתם..אין.. 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר:לא רואה! 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו?אדישות למה שקורה 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו?שיכולים לפעמים לתת כ"כ הרבה חום ואהבה.. 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם?שלום עולמי...חחחחח...שהמרחק לא יהיה בעיה בקשר להכל!! 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת?יאפ! 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים?רוב הסיכוי 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו?יאפ!

1Shir

New member
מענה לשאלון - מ נויה

אז הנה תגובה לשאלון . מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? ריקודים 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? טלביזיה 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? פא"פ 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: שיניים, מתניים, גו 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתחרש 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) ובר ראשון 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? שלמה ארצי 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? סקס לא קונבנציונלי 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? יושר/כנות, שמחה/אושר, שלוה/שיקול-דעת 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לישון (ואח"כ לשתות; או להיפך...) 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? לא. רק באופן זמני/רגעי 12. כבר הצטננתם החורף? לא 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? הגשם והריחות שמביא, והלבוש הגדול שעוזר להחביא את מה שרוצים להחביא מתחת לבגדים... 14. והחיסרון? הקור בכפות הרגליים והרטיבות משלוליות שחייבים לעבור בהן 15. והיתרון של הקיץ? ים!!! 16. והחיסרון? מזיעים (אם לא גרים באילת..) 17. מהו החג האהוב עליכם? החגים עם המאכלים המיוחדים: ראש השנה - בגלל הפרות בדבש; שבועות - בגלל מאכלי החלב; פסח - בגלל המצות, החמיצה והכופתאות במרק, פורים - אוזני המן... 18. איזה שיר מרגש אתכם? "תגידי" - שלמה ארצי 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? המים (כשאין מדוזות או כרישים) 20. במה אתם מאמינים? א. באהבה של אדם לאדם; ב. בחופש... 21. מה מפחיד אתכם? א. בריאות לקויה - מחלות!; ב. פשע 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? איתני הטבע 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? "הסניגור" (שירדה), ולכן - "מבט בשניים" (בשבת בבוקר) 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: נינט, שירה חן, הראל מויאל, ועוד שניים ששכחתי את שמם... 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? שחיתות וניצול חלשים 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? סחבקיות ועזרה הדדית 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? לחיות בהנאה ובבריאות ולמות מהר ובכבוד 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? לא!!!!!!!!!! 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם). כן. 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? כן. פה ושם מוביל אותך לחפוש המודעות העצמית שלך...

משעמם לי מאוד אז...

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? פירסינג קעקועים ואלכוהול 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? אינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'?פלאפון ואיסיקיו 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: לא משנה 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתעוור 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? היטלר (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? אין כזה אני וחבר שלי מאוד אוהבים אחד את השני 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? אין כאלה 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? נאמנה וזהו..... 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לישון 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? כה 12. כבר הצטננתם החורף? כה 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? אין 14. והחיסרון? קר מידי 15. והיתרון של הקיץ? ים 16. והחיסרון? חם מידי 17. מהו החג האהוב עליכם? שינה 18. איזה שיר מרגש אתכם?עד מתי אלוהיי של זוהר ארגוב 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו?המים 20. במה אתם מאמינים? בשטן 666 21. מה מפחיד אתכם? פרפרים 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? להכניס אותי לבית משוגעים 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? לא יודעת 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר:לא 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? שכולם אלכוהליסטים סתם!!! וודקה רולז!!! 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? את הרוסים!!! הלוואי שישראל תהפוך לרוסיה הקטנה וגם לאמסטרדם הקטנה!!!!! 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? כסף והתשובה לשאלה הקודמת 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? לאאא 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? בטח!!!! (

NiKi†a

New member
אניאניאני

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? מוזיקה 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים: עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? אינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? פלאפון 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: הכל הכל הכל והכל 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתחרש...טפו טפו טפו 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? יש כמה דברים =\ (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? ידיד שלי [או יותר נכון, היה ידיד שלי...או משו כזה] 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? שומדבר 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? חושומור, יצירתית ונאמנה
10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? תגדירו לי הרבה זמן..
...אבל ממממ...לשתות,לאכול ולישון. 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? לא 12. כבר הצטננתם החורף? כן 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? בגדים ארוכים :) 14. והחיסרון? קר 15. והיתרון של הקיץ? ים 16. והחיסרון? חם 17. מהו החג האהוב עליכם? חנוכה ופסח 18. איזה שיר מרגש אתכם? יש הרבה 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? המים 20. במה אתם מאמינים? בשומדבר 21. מה מפחיד אתכם? עכבישים 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? למות 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? הממלכה 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: איכס 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? לאדעת 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? לאדעת 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? אני אשמור אותה לעצמי
28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? לא.. 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? אולי (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? כן

תשובות

. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? חופש מהלימודים 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? אינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'?אייסייקיו 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: אין באמת שאין.. משהו ספציפי 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש?להתחרש 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? שההורים לא יתגרשו (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? מישהי חמודההה שאני אוהב 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? - 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? אהבת צדק, יצירתיות,נאמנות 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לאכול 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? לא הבנתיי 12. כבר הצטננתם החורף? כן 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? שוקו ומזגן 14. והחיסרון? קקקקקקקרררררררר 15. והיתרון של הקיץ?שמש ארטיקים כיף 16. והחיסרון?חםםםםם 17. מהו החג האהוב עליכם?פורים 18. איזה שיר מרגש אתכם? hello 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? 20. במה אתם מאמינים? המים 21. מה מפחיד אתכם? מוות 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? לא מצליח לחשוב על משהו 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? ארץ נהדרת 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: שונא אותם 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? ערסיות, פרחיות,חוסר אכפתיות,זלזול .................הרשימה עוד ארוכה 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? אנחנו לא מיושנים 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? שיהיה מי מקל קסמים שיגשים לי כל משאלה 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? כן.. מידיי פעם אבל לא בשביל כסף כמובן בשביל משהו שמעניין אותך.. כדי להעסוק במשהו 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? דה (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? אכן

ל א ק י

New member
:>

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו?מצית 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט?אינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'?SMS, מסנג'ר 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: פנים, עור, שיער 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתחרש 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) סבא מת 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? אל האש :> 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? תלוי עם מי 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? אין 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? אינטרנט 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? מה 12. כבר הצטננתם החורף? כמובן :X 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? אין 14. והחיסרון? הכל 15. והיתרון של הקיץ? הכל 16. והחיסרון? אין 17. מהו החג האהוב עליכם? החופש הגדול 18. איזה שיר מרגש אתכם? למה שאתרגש משיר 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? השיזוף, המים 20. במה אתם מאמינים? בשוקי 21. מה מפחיד אתכם? בלונים 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? סופרמן 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? ראש גדול 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: לא 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? החברה 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? כלום 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? לגור במקום נורמלי 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? כן 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? למה לא (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? כמובן

l l l I

New member
ושוב- היי אני חדשה פה

נעים מאוד אני צליל תכירו- 1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו?על החיים שלי 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים-אינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים-פאלפון 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: א.שיניים ב. עיינים ג...בטן אולי קצת 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתחרש 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? אוגנדה 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? אתם לא מכירים
8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? סקס 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? אני גורמת לאנשים להרגיש טוב שיש לי ביטחון עצמי ושאני יודעת לאהוב 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לדבר
11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם?לא 12. כבר הצטננתם החורף?כן 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם?איייןןן 14. והחיסרון?בעיקר קור וגשם ושאין מסיבות טבע 15. והיתרון של הקיץ?חום מים כיף מסיבות 16. והחיסרון? שממש חם לפעמים אבל לא נורא 17. מהו החג האהוב עליכם? פורים 18. איזה שיר מרגש אתכם? לא זוכרת תשם 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? הכל 20. במה אתם מאמינים?אני עוד לא החלטתי לגמרי אבל בעיקר בעצמי 21. מה מפחיד אתכם? רוחות רפאים, מוות, והלא ידוע.. 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? נחשים 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? אין 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר:לא 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו?ערסים.. מלא מלא ערסים.. ופרחות 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? אנשים טובים 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? 70 מיליון שקל 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? יש נראה לי שכן 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? כןןןןןןןןןןן (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? כן

למעלה