English Muffin
New member
עונה לשאלון המקורייייי ../images/Emo13.gif
מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו?המשפחה שלי 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט?טלויזיה 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'?טלפון אנערף
4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם:יריכיים,אף ואצבעות ארוכות ברגליים שעושות לי חורים בגרביים
5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש?להתחרש 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה?השואה לא תהיה (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי)אהה אז אין לי מושג לדעתי לכל דבר שקרה בחיים שלי יש סיבה 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם?מישהוא נחמד 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר?על אנשים שאני מאוהבת בהם 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם?מישהוא אופטימי,רגיש ולא ביישן 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ?ללכת לשירותים אני כל שנייה צריכה להשתין 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם?כן 12. כבר הצטננתם החורף?כן איזה שלוש פעמים כבר 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם?התה עם חלב והפוך 14. והחיסרון?קרררר
15. והיתרון של הקיץ?כיףף
16. והחיסרון?חם מידי 17. מהו החג האהוב עליכם?פסח 18. איזה שיר מרגש אתכם?עורי עור של אביב גפן 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו?השיזוף 20. במה אתם מאמינים?באלוהים 21. מה מפחיד אתכם?להיתחשמל ולהידרס 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע?70s show 24. ראיתם כוכב נולד?לא אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר:לא 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו?שאתם אוהבים כוכב נולד 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו?שאנחנו חופשייםםם 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם?שיהו לי אחלה חיים עם הרבה אקשן 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת?לא בישביל מה 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים?אהה אז סבבה (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו?סבבה אני סתם עייפה
מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו?המשפחה שלי 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט?טלויזיה 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'?טלפון אנערף