שאלון מקורי!

1Shir

New member
שאלון מקורי!

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? 12. כבר הצטננתם החורף? 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? 14. והחיסרון? 15. והיתרון של הקיץ? 16. והחיסרון? 17. מהו החג האהוב עליכם? 18. איזה שיר מרגש אתכם? 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? 20. במה אתם מאמינים? 21. מה מפחיד אתכם? 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו?

מסטולית

New member
Me

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? אמא 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? אינטרנט וטלוויזיה 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? נו באמת 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: גררר שאלות מציקות 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? וואי... נראה לי להתחרש \: למרות שצריך לוותר על מוזיקה... לא יודעת 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? מממ כמה דברים... (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? אוהד 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? לא יודעת 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? נו שקט 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לדבר, בלי ספק 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? כה 12. כבר הצטננתם החורף? כן אבל בקטנה 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? הקרמבואים! 14. והחיסרון? שקר יותר מידי 15. והיתרון של הקיץ? חולצות קצרות! 16. והחיסרון? הפאקינג חום 17. מהו החג האהוב עליכם? פורים 18. איזה שיר מרגש אתכם? יש המון... בעיקר שנינו שווים - אביב גפן. יכול לגרום לי לבכות 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? החול 20. במה אתם מאמינים? בעצמי 21. מה מפחיד אתכם? ג'וקים, בובות מסוימות 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? לא יודעת אני די מפחדת מהכל 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? כוכב נולד כי שיכנעתי את ידיד שלי ללכת להיבחן
24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: אפשר גם מכוכב נולד הראשון? יופי אז - גבסו, מורן גמליאל (
), ג'קי טולדו, הראל מויאל, ואיזה אחת שקראו לה ענת משהו... היא עפה די מהר 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? הרבה 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? נו בלאט 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? אושר אושר ואושר 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? יש מצב 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? יש מצב (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? היו שאלות מעצבנות קצת... אני מקווה שתשתפר

שנייה? כבוד ! ../images/Emo3.gif

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? המשפחה שלי
2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? אינט' וטלוויזיה 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? חוץ מצ'אט הכל.. 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: 1.הכל 2.הכל 3.הכל 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתחרש... 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? הייתי משאירה את סבא סבתא ועוד סבא..בחיים
(מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? אותו אחד שאני רוצה
8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? סקס עם אמא 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? נדיבות, אכפתיות, והומור... 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לדבר ולהתחרץ
11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? כה 12. כבר הצטננתם החורף? בטח !!
13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? לא מזיעים?
14. והחיסרון? דווקא בימים שאתה חייב ללכת לאנשהו יש מבוווול 15. והיתרון של הקיץ? חופש גדול
16. והחיסרון? החוום
17. מהו החג האהוב עליכם? סוכות 18. איזה שיר מרגש אתכם? יש הרבה... 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? הים כמובן.. 20. במה אתם מאמינים? בעצמי...כי אין אחרת
21. מה מפחיד אתכם? הפחד 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? כל מה שנתפס כמאיים מפחיד גם אותי
23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? השגריר? 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר:משתי העונות ביחד? הראל סקעת,מיקה שדה,לירון לב, שירי מימון ובוריס סולטנוב
25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? חושבים שהכל מגיע להם... 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? האחווה
27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? אם אני אספר זה לא יתגשם
28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? בטח..זה קודם כל תעסוקה.. 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? זנותי משו...אבל עם מליון דולר מי זוכר? (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? האמת? מאוד!

=======>

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? אסף 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? אינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'?פנים מול פנים 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: שיער, רגליים,אף 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש?להתחרש 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) לא הייתי משנה כלום הכול לטובה... 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? אלכס בנד... 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר?שומדבר .. 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? אופטימיות, כוח רצון, צניעות 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לדבר 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם?כן 12. כבר הצטננתם החורף? לא 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? הכול..אני אוהבת חורף.. 14. והחיסרון? ללכת לבציפר כשיורד גשם וחם בבית... 15. והיתרון של הקיץ? אילת 16. והחיסרון?חמסין 17. מהו החג האהוב עליכם? פסח 18. איזה שיר מרגש אתכם? I DON'T WANNA MISS A THING 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? השיזוף 20. במה אתם מאמינים? בעצמי 21. מה מפחיד אתכם? לאבד את אסף 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? מוות 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? סיינפלד 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: לא ראיתי 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? צביעות ,התעסקות בעניינים של אחרים 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? חמימות 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? להישאר עם אסף לנצח 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? לא 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? כן (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו?כן

../images/Emo140.gif

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? יש הרבה דברים. אנשים אהובים בעיקר. 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט?טלויזיה ואינטרנט. 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? די די די זאת שאלה קשה...להכל...לכל אחד יש את היתרונות שלו
אבל הכי פחות-מכתב, SMS, אייסיקיו וצ'אט...כל השאר אני אוהבת מאודדד 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם:
למה לשנות??? תאהבו את עצמכם אנשים!
5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש?להתחרש...ובאמת שאלה נוראית
6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) מזל שכתבתם את הסוגריים כי באתי לכתוב "שואה". בהיסטוריה שלי? את התקופה של כיתה ו'
הייתי מניאקית לכמה אנשים מסויימים...בלי שהגיע להם
7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם?
עניינכם? לא. וכאילו שהשמות יעזרו במשהו. 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר?
לא מביך אותי לדבר על כלום. ואני אוהבת לדבר על דברים/אנשים שאני אוהבת עם כ-ו-ל-ם. אפילו אם הם לא אוהבים את אותם הדברים
שיקפצו. אנייייי אוהבת
9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? עקשנות
אגב....אחותי כתבה בעבודת שורשים שלה שהעקשנות שלי זה החיסרון שלי
רק אני חושבת שלעמוד על שלך זה יתרון?
ואמממ...אני אוהבת לתת דברים
נתינה או מה שזה לא יהיה. ו...אהבה לכל מיני דברים
לא אנשים...דברים. אני מבינה. 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? כל הדברים האלה לא קשים
אבל שיהיה-ללכת לשירותים (אם אני צריכה דחוף מן הסתם זה קשה
) ו...לשתות
? 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? חייב להיות דבר כזה. 12. כבר הצטננתם החורף? לא
וואו! 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? קר בחוץ חם בפנים
לא יודעת...הרגשת חורף מקסימה כזאת. 14. והחיסרון? כל השטפונות והשטויות שיש בארצות אחרות והנזקים
15. והיתרון של הקיץ? בריכה, חופש, כיף, חברים
16. והחיסרון? חם בטירוף
17. מהו החג האהוב עליכם?חג-פורים. חופש-פסח
18. איזה שיר מרגש אתכם? llenando de amor...לבכות פשוט...ברצינות. ולאחרונה גם "זה היה ביתי" . אני יודעת שהוא לא שיר שאמור לרגש כל כך בגלל כל הכלא 6 הקרציות האלה
אבל יש שורה יפה שאני אוהבת
דון את כאן?
היא תבין...וגם אני נורא מסכימה עם זה שזה נורא עצוב לעזוב את הבית שלך וכל זה... 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? הכלללללל
20. במה אתם מאמינים? בעצמי
21. מה מפחיד אתכם? כמו שאומרים-רק אלוהים . ומלחמות וכו' 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? אמממ אמממ אמממ...לא עולה לי משהו בראש כרגע. 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? רפוחיו מתה!!!!! :( לא עונה לשאלה אבל לא חשוב. אני חושבת שאזמרלדה כי אני אתגעגע בטירוף. אבל גרסיאליטה לא שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
מה זה משנה?!?!
לא חשוב
שכחתי שאני לא בפורום טלנובלות **מושפעת** 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: מויאל
, לילילילו, סשה, עדי כהן...וזהו, לא?
25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? זה לא משהו כללי ב"חברה שלנו" זה משהו אצל האנשים שקרובים אלי... 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו?
חמודים כאלה 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם?
לא עניינכם 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? ברור 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? להיות זונה בקיצור?
לא, לא הייתי מסכימה. (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם)
30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו?

Atza

New member
דון כאןןן!!! אני כאן../images/Emo9.gif!! והבנתי../images/Emo6.gif

netaK

New member
../images/Emo13.gif

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? החתול שלי 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? אינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? פלאפון 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: הגוף הנפש ו...השאר
5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתחרש 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? הורגת את מי שהחליט שעם ישראל יהיה בישראל (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? פאב
8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? העבר שלי 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? אין לי 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לישון 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? אהא 12. כבר הצטננתם החורף? as we speak 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? החורף
14. והחיסרון? שהוא קצר כי אנחנו ב isra-hell :| 15. והיתרון של הקיץ? אין 16. והחיסרון? שהוא קיים 17. מהו החג האהוב עליכם? כריסמס 18. איזה שיר מרגש אתכם? i will always love you 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? הלא ללכת 20. במה אתם מאמינים? בעצמי 21. מה מפחיד אתכם? סרטי אימה?
22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? נחשים
23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? לוסט
24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: לא, נינט נינט נינט נינט ונינט
25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? החברה שלנו 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? כלום 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? לעוף מפה 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? כן 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? למה חד פעמי? בטח (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? כן

Atza

New member
אממממ עונה

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? אושר , משפחה ,חברים , איגלול,טלויזיה ... 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? טלויזיה+אינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? טלפון,פנים מול פנים,פלאפון ,אימייל , מסנג'ר , פורום . 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם:לא עניינכם
5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? חשבתי על זה פעם....והייתי מעדיפה ...אממ..להתעוור נראה לי ..איך אפשר לחיות בשקט תמידי ..אבל ..אז ..פורום
אוף נו ..מעדיפה כלום מהם. 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) אמממ.... הייתי משנה .. לא רוצה לשתף... 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם?אוי
כל כך הרבה אנשים הייתי שמחה
אפשר גם דוגמנים ושחקנים וזה ?
כולם
ג'ואן
אורלנדו
ג'וני
ולנטינו
וכו' ..
8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? אני שונאת שמישהו שואל אותי "לדעתך אני יפה?" ...-שמדברים איתי על המראה שלי גם כן....שונאת קיצר לדבר על מראה שלי ושל חברים שלי .. זהו .. 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? יושר רגישות ושתמיד אני רוצה לעזור לכולם לפני שאני עוזרת לעצמי.. 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? כולם פה .. כולם !!! 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם?מזתומרת אהבה טוטאלית? 12. כבר הצטננתם החורף?אמממ קצת קצת ..לא משהו רציני עוד 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? הביגוד
התה שוקו מה שלא יהיה
וזה ששיעורי ספורט מתבטלים בחוץ
14. והחיסרון?שאי אפשר לצאת תמיד החוצה וטיולים ובילויים מתבטלים..ושקר לכלבה המתוקה שלי
15. והיתרון של הקיץ?ים ...עוד משהו צריך?
16. והחיסרון?חום
זיעה
17. מהו החג האהוב עליכם? אמממ מבחינת החג עצמו?? פורים,לג בעומר ... כי כיף נורא ...מבחינת חופש-פסח
18. איזה שיר מרגש אתכם?בואי ניפרד 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? הגלים והשיזוף 20. במה אתם מאמינים? האמונות הקטנות שלי
...למרות שתחשבו שאני מטומטמת לא אכפת לי - אני מאמינה במכשפות(מכירה אישית
), בקסם בעיקבות המכשפות , פיות , רוחות , כל מה שבאזור ... 21. מה מפחיד אתכם?ג'וקים מוות פסיכופתיים 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? נסיעה באוטובוסים ..כולם נורא מפחדים לנסוע באוטובוס בגלל המצב ..אני לא
23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע?מבחינת המתח שבפרקים אלה ? רובי נראה לי .. רפוחיו
24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר:מויאל , סשה , לילו , עדי ,ומויאל שוב
25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? גיזענות
?שוביניזם
?כל כך הרבה דברים.. 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? לא יודעת יש איזשהי חמימות כזאת בכל זאת.. 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? ת'אמת? שכולם פשוט יהיו מאושרים..כולם... 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? כן ... 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? לא אני לא זונה 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו?יאפ ..

jaqui

New member
אני

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? משפחה 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- טלויזיה ואינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? כל אלה 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: גובה, בטן, משהו באף 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתחרש 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי)ילדות 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? *** 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? מיניות..?. 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? כנות, חריצות, יושר 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לישון, לאכול, לשתות 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? מזתומרת 12. כבר הצטננתם החורף? כן 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? שלמי שיש חבר אפשר להתכרבל 14. והחיסרון? כל השאר 15. והיתרון של הקיץ? חם 16. והחיסרון? מזיעים 17. מהו החג האהוב עליכם? פסח 18. איזה שיר מרגש אתכם? everything i do, i will always love you 19. מה הכי כיף בללכת לים- הבגד-ים והשיזוף 20. במה אתם מאמינים? בעצמי 21. מה מפחיד אתכם? לא יודעת 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? לא יודעת 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? לא יודעת 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: נינט, שיש, שי גבסו, סשה וציפי 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? חוסר נימוס 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? חלק נחמדים 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? שיהיה שלום עולמי... 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? לא יודעת 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) כן 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? כן

EROTOMANIA

New member
במקום לעשות שיעורי בית....

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? אני 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? אינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? כולם 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: כפות רגליים, חזה, תחת 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? אוי קשה.. לא יודעת 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? כלום (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? חחחח המורה לאנגלית, זה נשמע מוזר אבל כה. 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? כלום 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? כנות, חוש הומור.. ו.. לא יודעת. ציניות! 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לדבר 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? כן 12. כבר הצטננתם החורף? כן
13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? אין בצפר בימים מושלגים במיוחד 14. והחיסרון? הכל 15. והיתרון של הקיץ? חום! שמש! חוף הים! בגדים מינימליים! הכל! 16. והחיסרון? מזיעים 17. מהו החג האהוב עליכם? כריסמס 18. איזה שיר מרגש אתכם? יש הרבה 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? הכל!! 20. במה אתם מאמינים? בעצמי. 21. מה מפחיד אתכם? אני. 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? אה לא יודעת 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? סקס והעיר הגדולה 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: בעעעעעעעע 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? טיפשות 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? ישר ולעניין 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? כסףףףףףףףףףףף 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? כן 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? בטח (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? כן, במיוחד אם זה אומר לדחות עבודה בפסיכולוגיה.

swirrrly

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo118.gif

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? אין דבר כזה(?). הכל תלוי בנסיבות. 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? לאף אחד מהם אני לא מתחברת במיוחד. בעצם לרדיו אני מתחברת הכי פחות. וטלויזיה באופן כללי לא נשמע לי כמו תחום שהייתי רוצה לעבוד בו. אני מניחה שאינטרנט מאחר והוא הכי מגוון, אם כי אני לא במיוחד אשת מחשבים או משהו כזה
3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? לא יודעת.... ICQ. 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: יש באמת דברים כאלה, אבל לא בא לי לענות :X 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתחרש. למזלי מוסיקה לא מעניינת אותי כל כך [?]. אני בהחלט יכולה לשרוד בלי לשמוע מוסיקה טובה כל ימי חיי, לפי טעמי
. יש גם ללהיות חרשת יתרונות, כמו לא לסבול רעשים מעצבנים. 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? פחחח התחלתי לענות תשובה ארוכה ומתפלספת בנוגע להסטוריה כללית ואז ראיתי את הסוגריים
. אני לא יודעת... אולי הייתי משנה קצת את ההחלטות של שנה שעברה, כדי שהדברים יתקדמו יותר מהר... (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? כל בן שהוא לא מכוער, לא מפגר, מבוגר ממני ואני לא שונאת אותו. סתם בשביל ההרגשה ה"טובה". אני לא אעשה שום דבר בקשר לזה. 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? שום דבר 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? בלע 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? אני אדרג מהכי קשה להכי קל =]: לאכול(
) ללכת לשירותים לשתות לישון לדבר להתרחץ. 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? כן 12. כבר הצטננתם החורף? 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? בגדים צנועים 14. והחיסרון? מחלות 15. והיתרון של הקיץ? אין מחלות 16. והחיסרון? בגדים לא צנועים 17. מהו החג האהוב עליכם? פורים 18. איזה שיר מרגש אתכם? לא יודעת 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? המים 20. במה אתם מאמינים? זאת שאלה מאוד חזקה כזאת בשבילי, אבל קשה לי כרגע לענות עליה (לא מסיבות רגשיות - מסיבות שכליות
). 21. מה מפחיד אתכם? הריון|: 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? סרט "הניצוץ" 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? גיא פינס? 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: לא 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? גם על השאלה הזאת הייתי יכולה לענות פעם.. (כמו שאלה 20). אבל שכחתי. 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? שאנחנו דמוקרטיים? 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? חופש 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? הייתי רוצה ליצור, והייתי רוצה ללמוד. 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? בשלב הזה בחיים שלי - בהחלט לא. בשלב אחר - גם לא נראה לי. (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? בטח

flowers girl

New member
מקורי מקורי../images/Emo9.gif נו אבל תגיבו:<

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? החברות הכי טובות שלי והמשפחה שלי- כמה שהם מעצבנים
2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? טלוויזיה ו-אינטרנט
3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? אהמ.. פנים מול פנים, SMS, פלאפון ומסנג'ר
4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: אהמ.. אוקי..
רגליים - רזות יותר
שזופה/שחומה יותר
שפתיים מלאות יותר
5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? ממהמ.. להתחרש. אוהיייבת שפת סימנים
6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) אני חושבת שכשהתחלתי להיות חברה של שקד. אהמ הכל מוסבר בבלוג שלי
7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? וואלאס מעדן לנצח
, מקס אולארצ'יק
8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? כל הקטע הזה של אוננות וכאלה.. זה כזה מוזר
9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? אהמ.. בואו נחשובבב...
סלחנות
זה שאני אוהבת אנשים כ"כ
ביטחון עצמי גבוה אבל לא מדי
10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? להתרחץ, יאק.
11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? דה.
12. כבר הצטננתם החורף? כע.
13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? הפוך והכרבול הנעימי
14. והחיסרון? הכלללללללל
קור, קודר, מגעיל, עצב כזה, נהיים שמנים, לא חשוף, לא חםםם
15. והיתרון של הקיץ? חם, נעים, כיף, לובשים קצר וחשוף כמה שבא
16. והחיסרון? חם מדי
17. מהו החג האהוב עליכם? פסח. דה. חופש.
18. איזה שיר מרגש אתכם? I Run Away של בריטני ועוד מלא
19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? הבגד ים והשיזוף
20. במה אתם מאמינים? גורלללללל לגמרי...
21. מה מפחיד אתכם? מה לא
22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? הכל מפחיד אותי. אפילו דברים שלא נתפסים כמאיימים.. אזזז
23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? חברים, עדן לנצח
24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: כוכב נולד 1, לא 2.. הכי אהבתי את שירי ונינט וזהו
25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? ביקורתיות-יתר, צביעות ודו פרצופיות
26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? פתיחות וכנות
27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? להיות כמו סברינה המכשפה הצעירה.. כאילו בכוחות שלי
28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? לא! הייתי רוצה חיים כמו של פריס הילטון
29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים
(מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם)
אהמ.. לא יודעת
תלוי איך הוא נראה
30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? כע

1Shir

New member
גם אני מאוד אוהבת את I Run Away

של בריטני... באמת שיר מרגש, ומאוד לא מוכר

flowers girl

New member
שיר מדהים../images/Emo99.gif

כן, אני לא מאמינה לבורות.. דווקא את זה היא לא הוציאה כסינגל

noooga

New member
../images/Emo60.gif

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? על המשפחה שלי 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? אינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? אייסיקיו 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: גליים, פרצוף, בטן 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתחרש 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? על השליחות להונג קונג (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? מישהו 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? סקס סקס וסקס 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? נחמדות, ביקורתיות אין עוד 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? לאכול נו מה 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? לא 12. כבר הצטננתם החורף? בטח! גם בקיץ
13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? שכיף להיות במיטה 14. והחיסרון? חוץ ממה שכתבתי למעלה- הכל 15. והיתרון של הקיץ? הכל 16. והחיסרון? אין! 17. מהו החג האהוב עליכם? סוכות 18. איזה שיר מרגש אתכם? "לא לבד" 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? הכל 20. במה אתם מאמינים? ה' 21. מה מפחיד אתכם? עכבישים 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? מפלצות [?] 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? השגריר 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: ראיתי ולא אהבתי 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? הכנות היתרה 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? החום [נגיד ש...] 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? לא יודעת 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? לא 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? כן (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? כן

1Shir

New member
אני אענה לשאלון של עצמי ../images/Emo9.gif

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו? מוזיקה 2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט? טלויזיה 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'? פנים מול פנים 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם: פחות שיער על הידיים, נק' חן על יד שמאל, נק' חן על החזה 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש? להתעוור 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה? (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) שאבא שלי ואשתו לא ירצו להביא ילדה לעולם 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם? המורה שלי 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר? סקס, גוף 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם? עומק, כנות, פתיחות 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ? ללכת לשירותים, לצערי 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם? מאמינה שכן 12. כבר הצטננתם החורף? זה עובר עלי בימים אלה לצערי 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם? מרק וצעיף 14. והחיסרון? קור אימים וגשם 15. והיתרון של הקיץ? שאפשר להתלבש קצר 16. והחיסרון? שצריך לשתות הרבה 17. מהו החג האהוב עליכם? פסח 18. איזה שיר מרגש אתכם? the second you sleep/Tess 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו? הלבוש החשוף 20. במה אתם מאמינים? במשמעות, חיובית, להכל 21. מה מפחיד אתכם? שאני אהיה מוגבלת לעשות מה שאני רוצה בהחלטות הקטנות 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם? מחלה סופנית 23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע? מכושפות 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר: שירה חן, לירון לב, שירלי לילו, עדי כהן, הראל מויאל 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו? שהמראה פחות מדי טבעי 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו? שאנשים מתקשרים זה עם זה 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם? שמכל חשבון בנק של כל מיליונר גדול בעולם יעבור קצת כסף לחשבון הבנק שלי 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת? נראה לי שלא 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים? (מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) נראה לי חכם לענות שכן. אני מקווה שהייתי מצליחה להרגיש בסדר עם זה. 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו? על זה אני חייבת לענות שכן...

../images/Emo86.gifאנייי

1. מה הדבר שבחיים לא הייתם מוותרים עליו?מחשב
2. לאיזה אמצעי תקשורת המונים אתם הכי מתחברים- עיתון, רדיו, טלויזיה או אינטרנט?אינטרנט 3. לאיזה אמצעי תקשורת בינאישית אתם הכי מתחברים- מכתב, טלפון, פנים מול פנים, SMS, פלאפון, אי-מייל, ICQ, צ'אט וכו'?איסי 4. תנו 3 דברים ספציפיים שהייתם משנים בגוף שלכם:אממ גובה..שאני אהיה יותר גבוה
עיניים יותר גדולות
ושיער קצת יותר בהיר 5. (שאלה קצת נוראית) אם הייתם חייבים לבחור- להתעוור או להתחרש?שאלה טובה
אני חושבת עיוור 6. אם היה משהו בהיסטוריה שהייתם יכולים לשנות, מה הוא היה?ל'דעת ת'אמת (מדובר במשהו שהשפיע על חייכם האישיים ספציפית, לא משהו כלל-עולמי) 7. מי הייתם שמחים אם היה מתאהב בכם?הוא מאוהב בי ואני שמחה מאוד מאוד 8. על איזה נושאים מביך אתכם לדבר?מביך
לא יודעת..נחשוב על זה..בטוח יש מש'ו 9. אילו 3 תכונות אופי הכי חשובות לכם בעצמכם?כנות,נאמנות ויושר 10. מה הכי קשה לכם לא לעשות במשך הרבה זמן-לישון, לאכול, לשתות, ללכת לשירותים, לדבר, להתרחץ?לשתות 11. אתם מאמינים באהבה טוטאלית בין בני אדם?לא 12. כבר הצטננתם החורף?כן 13. מה היתרון הכי גדול של החורף בעיניכם?שלא חם לא מזיעים ומסריחים
14. והחיסרון?שקרררררר כאילו
15. והיתרון של הקיץ?שמזג אוויר נעים,אבטיח
,יםםם הכל 16. והחיסרון?שיותר מדי חם ומזיעים ועייפים כל הזמן 17. מהו החג האהוב עליכם?פורים
..ופסח בגלל החופש
18. איזה שיר מרגש אתכם?התנשאי לי..לא יודעת למה 19. מה הכי כיף בללכת לים- המים, החול, הבגד-ים, הארטיק, השיזוף וכו?השיזוף בעיקרון 20. במה אתם מאמינים?באלוהים 21. מה מפחיד אתכם?ג'וקים 22. איזה דבר שנתפס כמאיים דווקא לא מפחיד אתכם?זריקות
23. איזו תוכנית טלויזיה הכי מעניינת אתכם כרגע?אקזיט 24. ראיתם כוכב נולד? אם כן- תנו 5 משתתפים שאהבתם בעיקר:כוכב נולד 2..אז בראש ובראשונה..מויאל
אח"כ טפטה כפרעליו,סשה המדהימה ולא עולה לי עכשיוווווו 25. מה הכי מפריע לכם בחברה שלנו?הרבה דברים..איך שמתנהגים לאנשים
לא מקבלים שונים וכו'..ואני יודעת על מה אני מדברת 26. מה אתם הכי אוהבים בחברה שלנו?כל מה שטוב 27. איזו משאלה הייתם מבקשים לו יכולתם?שיהיה שלום בנינו לבין הפלסטינים כבר...ובכלל בכל העולם 28. אם הייתם מיליונרים- הייתם רוצים לעבוד בכל זאת?כן ברור.. 29. סקס חד-פעמי תמורת מיליון דולר- הייתם מסכימים?לא..יש לי כל מה שאני צריכה
(מדובר באדם שלחלוטין לא מושך אתכם אבל גם לא הדוחה ביותר בעולם) 30. לכבוד סוף השאלון, נהנתם לענות עליו?כן

למעלה