שאלון מקורי 2

שאלון מקורי 2

שאלון מילולי: 1. איזו מילה אתם הכי אוהבים, מבחינת משמעות או צליל? 2. בחרו שלושה תארים שמתארים אתכם באופן הכי מדויק. 3. אלו מילים בעברית חסרות לכם באנגלית וההפך? 4. איזו מילה הייתם רוצים להוציא מהשפה העברית ולמה? 5. האם יש מילה או ביטוי שאתם משתמשים בו יותר מדי? אם כן, איזה? 6. האם שמכם חשוב לכם? האם אתם אוהבים או שונאים אותו? האם אתם מרגישים שהוא מתאים לכם או מייצג אתכם? האם הייתם שוקלים להחליפו? בנות - האם נראה לכם שתחליפו את שם משפחתכן כשתתחתנו? 7. האם יש לכם כינוי? מי המציא אותו ומה דעתכם עליו? 8. האם הייתם מגדירים את עצמכם כאוהבי מילים? האם מילים חדשות מעניינות אתכם? האם אתם אוהבים ללמוד שפות? טוב, מספיק לפעם אחת

שירוש1989

New member
עכשיו את מסיחה את דעתי מללמוד אני מ

בינה?
1. איזו מילה אתם הכי אוהבים, מבחינת משמעות או צליל? איך שאומרים אוגר באנגלית, סלע, והאות ב. למה? סוד
2. בחרו שלושה תארים שמתארים אתכם באופן הכי מדויק. ביישנית מצחיקה מוזרה. 3. אלו מילים בעברית חסרות לכם באנגלית וההפך? קשה לי להתבטא באנגלית, למרות שאני דיי טובה בשפה הזאת. אני פשוט נלחצת. בעיקרון המילה משעשע באנגלית לא טובה כמו העברית. ולא עולה לי לראש משהו כבד יותר כרגע. 4. איזו מילה הייתם רוצים להוציא מהשפה העברית ולמה? אינקוויזיציה. כואב לי מלשמוע אותה רק, בלי שום קשר למשמעות שלה. 5. האם יש מילה או ביטוי שאתם משתמשים בו יותר מדי? אם כן, איזה? נו יש המון אני מרגישה כאילו נמחק לי השכל עכשיו אין לי תשובות טובות. הרבה דברים שמבטאים צינות, לא עולה לי עכשיו 6. האם שמכם חשוב לכם? כן האם אתם אוהבים או שונאים אותו? שונאת את השם המלא, עם הפרטי אני עוד מסתדרת, למרות שהוא של פקאצות וחרוש. האם אתם מרגישים שהוא מתאים לכם או מייצג אתכם? בשינוי אות היה יותר טוב. האם הייתם שוקלים להחליפו? כן. לשנות אות אחת. בנות - האם נראה לכם שתחליפו את שם משפחתכן כשתתחתנו? פעם ממש לא רציתי, היום אני מתה להחיף אותו. הוא לא מתאים לי לאופי. אבל היי, זה ממש תלוי לאיזה שם. 7. האם יש לכם כינוי? אוו המון. מי המציא אותו ומה דעתכם עליו? למשל "ציל, זה התחיל מצילי וגילי (אני צילי ונעה גילי) שככה מר(בילי
) החןליטה לקרוא לנו יום אחד. דעתי? מקטין אותי קצת אבל סבבה בכללי. 8. האם הייתם מגדירים את עצמכם כאוהבי מילים? מאודדד האם מילים חדשות מעניינות אתכם? מאודדד האם אתם אוהבים ללמוד שפות? מאודדדד אבל אין לי כוח ללמוד זאת בעיה

שירוש1989

New member
גם בננה לא...אז מה אני אגיד?

אח"כ נזכרתי שאני סונאת את המילים בעל, זכר ונקבה מאז שהסבירו לי קצת יותר מה עומד מאחוריהן

בעל ונקבה אני יודעת

אבל מה עומד מאחורי המילה זכר? (וכן, גם אני ממש לא אוהבת את המילים "בעל" ו"נקבה")

שירוש1989

New member
זה בא מהמילה זֶכֶר

ז"א שהזכר משאיר זכר, ממשיך את השושלת ואת הדור לעומת ה"נקבה" שהיא כולה נקב שמשתמשים בו כדי לעשות ילדים (סדין עם חור ויאדה יאדה)

אני אנסה

מדלגת על שאלות שאין לי תשובה אליהן
1. איזו מילה אתם הכי אוהבים, מבחינת משמעות או צליל? מזלג ופסנתר מצחיקות מבחינת צליל. גם משעשע, בגלל זה אני אומרת את זה הרבה. quixotic באנגלית. געגוע בעברית. נו, יש הרבה. 2. בחרו שלושה תארים שמתארים אתכם באופן הכי מדויק. :-| 3. אלו מילים בעברית חסרות לכם באנגלית וההפך? נכון תמיד מדברים על איך חסרות מילים, ואז כששואלים מה לא זוכרים? או שזו רק אני
יש כל מיני מילים שנתקעתי איתן כשדיברתי עם חברים אמריקאים... סתם דוגמא, "המצב". אז אוקיי, אפשר להגיד the situation, אבל אין לזה אותה משמעות כמו "המצב" אצלנו, שמיד מבינים על מה מדובר. הייתי רוצה גם שתהיה לנו מילה שבדומה לyou, משמשת לזכר ונקבה, יחיד ורבים. חסר לי בהרבה מקומות. יש עוד, אני בטוחה, אבל זה מה שעולה לי כרגע. 4. איזו מילה הייתם רוצים להוציא מהשפה העברית ולמה? "בעל" במובן של בעל ואישה. כפי שאמרו גדולות לפני - you don't own me, I'm not just one of your many toys! [מצחיק שדווקא גבר כתב את השיר הזה] 5. האם יש מילה או ביטוי שאתם משתמשים בו יותר מדי? אם כן, איזה? "משעשע". המון המון. "לא יודעת". "פסיכי", למרות שקצת פחות בזמן האחרון. 6. האם שמכם חשוב לכם? האם אתם אוהבים או שונאים אותו? האם אתם מרגישים שהוא מתאים לכם או מייצג אתכם? האם הייתם שוקלים להחליפו? בנות - האם נראה לכם שתחליפו את שם משפחתכן כשתתחתנו? לא אוהבת ולא שונאת. פשוט חיה איתו. מתאים? לא יודעת... אין לי מושג מה הוא מסמל ככה שקשה לי להגיד. אבל אומרים אומרים שהוא לא מתאים לי. לגבי להחליף... חשבתי על זה, אבל מכיוון שקשה לי להחליט על שם, או שאני לא אעשה את זה, או שאני אוסיף שם שני. ולא, שום כוונה לשנות את השם משפחה. לא שאני כ"כ אוהבת את שלי, אני פשוט שונאת את הנוהל/מנהג הזה. 7. האם יש לכם כינוי? מי המציא אותו ומה דעתכם עליו? יש הרבה. נעית נעוש ים גיל נונה וכו'.. המציאו כל מיני. לא יודעת, כל אחד חושב שהוא צריך לקרוא לי בשם אחר
ואני סבבה עם כולם. או שהם לא מזיקים [נעית נעוש נונה], או שהם מתאימים [ים|מאוהב] או שםה נוסטלגים [גילי]. ביינתים אף אחד לא הצליח למצוא לי כינוי שלא אהבתי. 8. האם הייתם מגדירים את עצמכם כאוהבי מילים? האם מילים חדשות מעניינות אתכם? האם אתם אוהבים ללמוד שפות? כן
אני רשומה למייל word of the day של dictionary.com, זה כזה נחמד. חוץ מזה כשאני בחו"ל [נשמע כאילו זה קורה הרבה הא? ממש לא] אני משתדלת ללמוד כמה מילים לפחות [וגם למדתי קצת קרואטית באינטרנט]... אז זה עונה על השאלה אם אני אוהבת ללמוד. מה שכן, לצערי יש לי קליטה ממש גרועה לשפות, אז חוץ מאנגלית לא הצלחתי לתפוס יותר מכמה מילים.

../images/Emo220.gifיש לי כינוי שאת לא אוהבת../images/Emo123.gif

למרות שלדעתי הוא חמוד
נחשי
והתשובה היא: יצור
כי את יצור קטן וחמוד
אה ורק שתדעי, המילה משעשע ממש נתפסה לי בגללך
זה משהו באיך שאת מבטאת אותה

עדי C

New member
../images/Emo65.gif

. איזו מילה אתם הכי אוהבים, מבחינת משמעות או צליל? מעיין. זו בטוח לא המילה שאני הכי אוהבת, פשוט יש לה צליל יפה וזה מה שעולה לי כרגע לראש. 2. בחרו שלושה תארים שמתארים אתכם באופן הכי מדויק. 3. אלו מילים בעברית חסרות לכם באנגלית וההפך? בעברית חסר לי - over-whelming אם ככה כותבים את זה. וגם terrified - נדמה לי שבעברית זה מבועת. זו פשוט מילה מכוערת. 4. איזו מילה הייתם רוצים להוציא מהשפה העברית ולמה? 5. האם יש מילה או ביטוי שאתם משתמשים בו יותר מדי? אם כן, איזה? לא, לא רוצה, לא יודעת. 6. האם שמכם חשוב לכם? האם אתם אוהבים או שונאים אותו? האם אתם מרגישים שהוא מתאים לכם או מייצג אתכם? האם הייתם שוקלים להחליפו? בנות - האם נראה לכם שתחליפו את שם משפחתכן כשתתחתנו?את השם הפרטי לא. את השם משפחה יכול להיות. 7. האם יש לכם כינוי? מי המציא אותו ומה דעתכם עליו? עדינה ועאדי. השם עדי מעצבן אותי, אז הבעיה היא הרבה יותר גדולה מהכינויים עצמם. 8. האם הייתם מגדירים את עצמכם כאוהבי מילים? האם מילים חדשות מעניינות אתכם? האם אתם אוהבים ללמוד שפות? ללמוד שפות כן, אבל אני שונאת שמכניסים מילים חדשות . ובמיוחד "פאקינג" זו נראית לי המילה שהכי שנואה עליי. וגם איכשהוא תמיד אומרים אותה בהקשר לא מתאים.

שירוש1989

New member
שיעור מספר 1 בפאקינג-

מכניסים אותה רק בהקשר הלא מתאים בעצם, אין הקשר מתאים
שזה אומר שאפשר להשתמש בה תמיד מוהאהאההאאהאהאפאקינגאפאקינגאהאהאהאהאה

naamonet13

New member
עונה ../images/Emo3.gif

1. איזו מילה אתם הכי אוהבים, מבחינת משמעות או צליל? אני מתה על המילה "מממן" (ותחשבו על זה...
) 2. בחרו שלושה תארים שמתארים אתכם באופן הכי מדויק. חברותית,רגישה(וקנאית מאוד),חייכנית.
3. אלו מילים בעברית חסרות לכם באנגלית וההפך? לא מצליחה לחשוב על משהו ברגע זה
4. איזו מילה הייתם רוצים להוציא מהשפה העברית ולמה? את המילה "גזעי". כי זה כבר לא גזעי להגיד גזעי
5. האם יש מילה או ביטוי שאתם משתמשים בו יותר מדי? אם כן, איזה? הו,יש הרבה. רובן הן קללות
אז עדיף שאצנזר ^^ 6. האם שמכם חשוב לכם? האם אתם אוהבים או שונאים אותו? האם אתם מרגישים שהוא מתאים לכם או מייצג אתכם? האם הייתם שוקלים להחליפו? בנות - האם נראה לכם שתחליפו את שם משפחתכן כשתתחתנו? שמי חשוב לי,אבל זה לא כ"כ עקרוני.יש שמות שאני יותר אוהבת, אבל הוא לא רע. אני חושבת שבשנים האחרונות השם שיותר מייצג אותי הוא נעמונת, ולא נעמה. ולגבי שם משפחתי לאחר הנישואין, זה תלוי מה יהיה שם המשפחה של בעלי
7. האם יש לכם כינוי? מי המציא אותו ומה דעתכם עליו? עניתי כבר בשאלה הקודמת לגבי הכינוי שלי נעמונת. חוץ ממנו, הוריי והחברים שלהם רגילים לקרוא לי "נמנמה" בגלל אהבתי הגדולה לשינה
8. האם הייתם מגדירים את עצמכם כאוהבי מילים? האם מילים חדשות מעניינות אתכם? האם אתם אוהבים ללמוד שפות? כן,אני בהחלט אוהבת מילים. מילים לדעתי הן נורא שימושיות ועוזרות להעביר מסרים. אני טובה בשפות וגם אוהבת את זה מאוד. לכן אני כ"כ נמשכת לקריאה באנגלית של ספרים ושירים.
שאלון טוב. -נעמונת-

../images/Emo221.gifשאלון מקורי../images/Emo221.gif

שאלון מילולי: 1 איזו מילה אתם הכי אוהבים מבחנית משמעות או צליל? אינסטינק מילה במקור באנגלית, מאוד מצחיקה יוצא לי לפעמים לא להגיד אותה נכון 2 בחרו שלושה תארים שמתארים אתכם באופן הכי מדויק. רגישה,מופנמת,היפרקטיבית 3 אלו מילים בעברית חסרות לכם באנגלית וההפך? לא יודעת אממ אין לי כרגע בראש מילים 4 איזו מילה הייתם רוצים להוציא מהשפה העברית ולמה? לא יודעת בונאה אין לי כלום בראש.. 5 האם יש מילה או ביטוי שאתם משתמשים בו יותר מדי? אם כן, איזה? כן יש "מה נסגר איתך?" אחותי הכל פסדר"? "מה קרה?" יש עוד מלאא אני בדרך כלל צריכה אותם בכל מיני מצבים 6. האם שמכם חשוב לכם? האם אתם אוהבים או שונאים אותו? האם אתם מרגישים שהוא מתאים לכם או מייצג אתכם? האם הייתם שוקלים להחליפו? כן מאוד מאוד חשוב לי מבחינתי הוא מסמל אותי.. אני מאוד אוהבת אותו אני חושבתש הוא מיוחד לא יודעת לא נראה לי שהייתי מחליפה אותו. הוא מאוד מתאים לי בנות - האם נראה לכם שתחליפו את שם משפחתכן כשתתחתנו? תלוי מה יהיה שם המשפחה של בעלי. 7. האם יש לכם כינוי? מי המציא אותו ומה דעתכם עליו? יש לי מלא כינויים: דורי, דורדור, דוריני,דורינוש... לפי דעתי הם דיי ילדותיים אבל חמודים מאוד , חברים שלי והמשפחה שלי המציאו אותם . האם הייתם מגדירים את עצמכם כאוהבי מילים? האם מילים חדשות מעניינות אתכם? האם אתם אוהבים ללמוד שפות? אוהבת מאוד מילים,מאוד מאוד,אוהבת ללמוד מילים חדשות!זה מאוד מעניין אותי, לדעת דברים חדשים,כן כל דבר שאני לא שמעתי מעודי מענין אותי מה הפרוש שלו כן מאוד אוהבת אנגלית,ספרדית וצרפתית השאלון היה דיי קשה,אבל זהו עברתי אותו

למעלה