שאלון מקורי ליום ו'

רונושי

New member
../images/Emo65.gifשי../images/Emo65.gif

1. האם ימי הולדת משמעותיים בעיניכם? האם אתם אוהבים אותם או שהם מדכאים אתכם?ימי הולדת לא עד כדי כך משמעותיים בעיניי... זה גם תלוי בגיל היו גיליים שהיו נראים לי משמעותייים וחשובים אבל רובם כמעט ולא..אני משערת ששנה הבאה (18) זה יהיה דווקא יומהולדת משמעותי. 2. האם ממש תכעסו אם מישהו קרוב ישכח את יום הולדתכם? אני לא חושבת שאני אכעס על מישהו ששכח אבל אם זה יהיה מישהו ממש קרוב וחשוב לי אז אני חושבת שאני אפגע מזה.. 3. מה אתם הכי אוהבים לעשות ביום ההולדת שלכם? זה לא ממש דבר שכבר עשיתי..אבל אני תמיד רציתי לעשות יומהולדת בלונה פארק. 4. האם חשוב לכם לחגוג בדיוק בתאריך או שקצת לפני או קצת אחרי זה בסדר? גם תאריך אחר יהיה בסדר אבל זה פחות מיוחד מהתאריך עצמו..זה מרגיש לא בדיוק יומהולדת כבר.. 5. האם יש ימי הולדת מסוימים, גילאים מסוימים, שעשיתם או תעשו מהם עניין?בגיל 12 זה היה יחסית סיפור גדול כי זה היה בת מצווה אז עשיתי מסיבה במועדון וזה היה יחסית סיג דיל.. ונראה לי ששנה הבאה אני גם יתייחס יותר ליומהולדת.. 6. האם אתם מעדיפים להיות מופתעים מהמתנות שתקבלו או שאתם אומרים לאנשים מה אתם רוצים לקבל במתנה? אממ..נראה לי מופתעת... 7. האם כרטיסי ברכה חשובים לכם, או רק המתנות עצמן?הכרטיסי ברכה חשובים לי פי מיליון מהמתנות! אני אף פעם לא הייתי חסידה גדולה של מתנות אבל אני נורא אוהבת כרטיסי ברכה כי יש בזה משהו אישי ונורא יפה ועדיין יש לי כרטיסי ברכה שחברים שלי כתבו לי בגיל 8,9. 8. אלו מתנות הייתם רוצים לקבל ליום ההולדת הבא שלכם (בגדר הסביר, לא פנטזיות מוחלטות)? אממ...לא יודעת..אולי מתנה ממשרד החינוך שיוותר לי על הבגרויות. 9. האם אתם אוהבים מסיבות הפתעה? האם אי פעם עשו לכם מסיבת הפתעה? אם כן, האם באמת הופתעתם? אני יותר אוהבת לעשות מסיבות הפתעה משאשר שועשים לי... ושעשו לי לא ממש הופתעי.. 10. מה היה יום ההולדת הכי יפה/בלתי נשכח שלכם ומה עשה אותו כזה? אני נורא אהבתי את כל הימי הולדת שלי אבל אני משום מה הכי זוכרת את יומהולדת 14 שזה היה יום יורשלים והיו צריכים לסגור את כל הכבישים ואני קצת התבאסתי שאני לא אוכל לצאת בלילה עם החברות שלי. ואז הגעתי לבהי"ס ב-11 בערך והחברים שלי לא נתנו לי להכנס ופתאום הם יצאו החוצה עם 14 בלוני הליום ו-10 עוגות ועוד מלא מלא מלא בלונים רגילים ופיצרו נצנצים באויר ושרו לי וזה היה ממש מיוחוד וכל כך נהנתי!

../images/Emo214.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gifאני../images/Emo65.gif

1. האם ימי הולדת משמעותיים בעיניכם? האם אתם אוהבים אותם או שהם מדכאים אתכם? מאוד משמעותיים, כל שנה שעוברת אני שמחה יותר ויותר, מחכה כל פעם ליומולדת הזאת שתבשר לי שאני יותר גדולה
אני נורא אוהבת ימי הולדת!! אני חושבת שימי הולדת מדכאים יותר אנשים מבוגרים
אני מקווה שהם לא ידכאו עם השנים.. 2. האם ממש תכעסו אם מישהו קרוב ישכח את יום הולדתכם? אני לא אכעס, אני אתאכזב ואעלב! 3. מה אתם הכי אוהבים לעשות ביום ההולדת שלכם? קודם כל להיות עם אנשים שאני אוהבת ושמחה איתם..עשו לי לפני שנתיים מסיבת הפתעה, והיא היתה פשוט נוראית בגלל אנשים שאני הכי לא מסמפטת אותם [בעדינות] ובגלל זה אני שונאת מסיבות הפתעה! 4. האם חשוב לכם לחגוג בדיוק בתאריך או שקצת לפני או קצת אחרי זה בסדר? כל השבוע הזה או השבועיים מסביב הם חגיגה בשבילי...תמיד יוצא לפגוש את הדודים דווקא אחרי או לפני אז זאת מין מסיבה כזאת לשבוע, כל פעם פוגשים מישהו אחד שמשמח
5. האם יש ימי הולדת מסוימים, גילאים מסוימים, שעשיתם או תעשו מהם עניין? אני נורא מחכה ליומולדת 16 שלי..sweet sixteen ואני באמת מקווה שתהיה יומולדת שווה, עם חברות טובות...גם גיל 20 יהיה משהו טוב אני חושבת
6. האם אתם מעדיפים להיות מופתעים מהמתנות שתקבלו או שאתם אומרים לאנשים מה אתם רוצים לקבל במתנה? בדר"כ למשפחה אני אומרת מה אני רוצה
אבל מאחרים לא נעים לבקש..אני פשוט מחכה ומקווה שלאנשים איכפת ממה שאני אוהבת/רוצה ולא מהכסף שלהם
7. האם כרטיסי ברכה חשובים לכם, או רק המתנות עצמן? כרטיסי הברכה מאוד חשובים ומסמלים משהו, יש לי קופסת מכתבים גם מימי הולדת וגם סתם אהבה וחברים
זה מאוד כיף ונותן תחושה טובה, אבל זה די מבאס לקבל רק כרטיס
טוב תלוי ממי.. 8. אלו מתנות הייתם רוצים לקבל ליום ההולדת הבא שלכם (בגדר הסביר, לא פנטזיות מוחלטות)? אמממ, הייתי רוצה נורא שטלי תתקשר ותאחל לי מזל"ט
אני לא חושבת שזו פנטזיה או משהו, אני חושבת שזה אפשרי עם קצת רצון טוב של חברים
חוצמיזה שהייתי רוצה נורא לקבל משהו או כרטיס מאחד שאני נורא נורא אוהבת, לא משנה מזה יהיה אבל שיהיה משהו, אפילו טלפון, זה יעשה אותי הכי מאושרת בעולם! 9. האם אתם אוהבים מסיבות הפתעה? האם אי פעם עשו לכם מסיבת הפתעה? אם כן, האם באמת הופתעתם? מאז היומולדת הפתעה לפני שנתיים אני שונאת
אם אני אוהב מתישהו זה רק כשאנשים שבאמת אוהבים אותי יחשבו עליי ולא על ה"נו נעשה לה מסיבה ונצא ידי חובה.." 10. מה היה יום ההולדת הכי יפה/בלתי נשכח שלכם ומה עשה אותו כזה? אמממ יומולדת 9
אני יודעת שזה נורא מזמן אבל היתה יומלדת שאני לא אשכח, יש לי סרט וידיאו מאז ומלא מלא תמונות, היו מלא אנשים, כל הכיתה וכל המכרים והחברים והדודים..זה היה ענק, היה איש בלונים ועשו ממש חגיגה! אני לא יודעת למה זה בגיל 9
אבל היה מוצלח!

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifעונה../images/Emo3.gif

במקום לסיים עבודת הגשה למחר
1. האם ימי הולדת משמעותיים בעיניכם? האם אתם אוהבים אותם או שהם מדכאים אתכם?יש להם משמעות בעיניי,ואני ממש אוהבת אותם.רק שזה נורא מעצבן שדווקא היום שלי יוצא קצר כי אני לא שמה לב שהזמן עובר
2. האם ממש תכעסו אם מישהו קרוב ישכח את יום הולדתכם?אני לא אכעס,אבל אני בטוחה שאם זה מישהו שאיכפת לי ממנו אז אני אעלב. 3. מה אתם הכי אוהבים לעשות ביום ההולדת שלכם?להיות עם החברות שלי.וגם יומולדת זה יום שאתה קולט מי באמת חבר שלך ולמי לא איכפת ממך בגרוש..
4. האם חשוב לכם לחגוג בדיוק בתאריך או שקצת לפני או קצת אחרי זה בסדר?לא משנה לי
5. האם יש ימי הולדת מסוימים, גילאים מסוימים, שעשיתם או תעשו מהם עניין?אני חושבת שבגיל 18 אני אעשה משהו.לא יודעת.וב12 עשיתי עניין
6. האם אתם מעדיפים להיות מופתעים מהמתנות שתקבלו או שאתם אומרים לאנשים מה אתם רוצים לקבל במתנה?גם וגם.מצד אחד אני רוצה לקבל משהו שאני רוצה אבל מצד שני אני רואה בזה משהו שחשוב שאנשים יחשבו לבד...כדי לראות מי מכיר ת'טעם שלי ומי לא
7. האם כרטיסי ברכה חשובים לכם, או רק המתנות עצמן?בעיקר הברכות.ולא השטותיות האלה "שיהיו לך המון טיפות מזל" וכל הבולשיטים האלה
הברכות האלה שאני מסוגלת לשבת ולקרוא אותם יום שלם ולחייך כל פעם
זה תמיד נחמד. 8. אלו מתנות הייתם רוצים לקבל ליום ההולדת הבא שלכם (בגדר הסביר, לא פנטזיות מוחלטות)? 9. האם אתם אוהבים מסיבות הפתעה? האם אי פעם עשו לכם מסיבת הפתעה? אם כן, האם באמת הופתעתם?שונאת מסיבות הפתעה.זה כ"כ מטומטם.וכן עשו לי כשהייתי בת 7
הופתעתי אבל כ"כ שנאתי את היומולדת הזה
10. מה היה יום ההולדת הכי יפה/בלתי נשכח שלכם ומה עשה אותו כזה?הבת מצווה שלי שנה שעברהו הרוב בגלל החברות שלי,כי הן הגיעו באיזה חצי שעה איחור לבצפר כי הן חיכו שהחנות בלונים תיפתח
וגם כל הצחוקים שאחרי...היה מלא גשם כי זה דצמבר,חורף
ונתקעתי עם חברה מתחת לבניין כלשהו והתחלנו להתחרפן שם ואנחנו עד שהיום צוחקות על זה

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifשכחתי לענות על 8-

8. אלו מתנות הייתם רוצים לקבל ליום ההולדת הבא שלכם (בגדר הסביר, לא פנטזיות מוחלטות)?אולי מצלמה חדשה[אני ממש חייבת חדשה
] או פלאפון אחר.או שיביאו מספיק כסף לשניהם

mary17

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

1. האם ימי הולדת משמעותיים בעיניכם? האם אתם אוהבים אותם או שהם מדכאים אתכם?בשלב הזה כן ימי הולדת הם דבר משמעותי בעיקר בתקופה הזאת של החיים, שמתבגרים. למרות שגיל לא חייב להכתיב התנהגות מסוימות זה עוזר להכניס אנשים לפרופורציות (אומרים לילדה בת 12 לא להתנהג כמו ילדה בת 5 וכו...) 2. האם ממש תכעסו אם מישהו קרוב ישכח את יום הולדתכם? ממש אכעס לא אעלב כן 3. מה אתם הכי אוהבים לעשות ביום ההולדת שלכם?להיות עם האנשים שאני אוהבת ולקבל מתנות
לדעת שמישהו חשב עליי והשקיע בך זה הדבר הכי נחמד לגלות. 4. האם חשוב לכם לחגוג בדיוק בתאריך או שקצת לפני או קצת אחרי זה בסדר?תלוי בנסיבות 5. האם יש ימי הולדת מסוימים, גילאים מסוימים, שעשיתם או תעשו מהם עניין?אני חושבת שגיל 18 יהיה עניין 6. האם אתם מעדיפים להיות מופתעים מהמתנות שתקבלו או שאתם אומרים לאנשים מה אתם רוצים לקבל במתנה?אני אוהבת להיות מופתעת 7. האם כרטיסי ברכה חשובים לכם, או רק המתנות עצמן?הברכות כל עוד זה משהו שבא מהלב ולא סתם חירטוטים 8. אלו מתנות הייתם רוצים לקבל ליום ההולדת הבא שלכם (בגדר הסביר, לא פנטזיות מוחלטות)?אני אוהבת ג'אגטים ספרים טובים כל מה שיכול להעסיק אותי מתקבל גם כרטיס לאיזו הופעה טובה של סטנדאפ נגיד יכולה לעשות אותי מאושרת 9. האם אתם אוהבים מסיבות הפתעה? האם אי פעם עשו לכם מסיבת הפתעה? אני אשתדל להסביר את עצמי אני לא אוהבת לא לדעת פרטים ולהיות לא מוכנה אבל אם אני מוכנה להפתעה אז שתבוא בכיף מסיבות הפתעה עשו לי כמה פעמים והיה......מפתיע! אם כן, האם באמת הופתעתם?הוווווו מאוד אני הכי זוכרת את גיל 13 לא היה לי מושג קלוש שהולכת להיות לי מסיבת הפתעה אמא שלי אמרה לי שבאים אלינו חברים שפגשנו בחופשה משפחתית שבועיים לפני בגלל זה הבית מאורגן ואמא שלי קנתה המון כיבוד ושתיה היא אמרה שהיא הולכת לאסוף אותם כי הם גרים בצפון ולא מתמצאים בדרך וכשפתחתי את הדלת ראיתי את חברות שלי זאת הייתה באמת הפתעה שלא ציפתי לה 10. מה היה יום ההולדת הכי יפה/בלתי נשכח שלכם ומה עשה אותו כזה?יום הולדת של גיל 6 אני זוכרת את כולו כאילו זה היה אתמול מה גם שרואים בו את אבא שלי לכמה רגעים וזאת המזכרת המצולמת היחידה (חוץ מקלטת החתונה) שיש לי. היה לי קוסם ולבשתי מין חליפה כזאת שדומה לחליפה של קוסמת והיה ממש כיף אני בחיים לא אשכח את היום הזה

עונה-כעבור שנה שלא היתי פה=)

והפעם בנושא ימי הולדת 1.האם ימי הולדת משמעותיים בעיניכם? כה האם אתם אוהבים אותם או שהם מדכאים אתכם? תלוי במצב הרוח שאותו הרגע..אבל תכלס משמחים. 2.האם ממש תכעסו אם מישהו קרוב ישכח את יום הולדתכם?אם יש לא סיבה מוצדקת אז לא
3.מה אתם הכי אוהבים לעשות ביום ההולדת שלכם?להיפגש עם החברים. 4.האם חשוב לכם לחגוג בדיוק בתאריך או שקצת לפני או קצת אחרי זה בסדר?חשוב לי לחגוג בדיוק בתאריך אבל קצת אחרי,כי לפני עושה מזל רע[אמונה כזאת]. 5.האם יש ימי הולדת מסוימים,גילאים מסוימים,שעשיתם או תעשו מהם עניין? תלוי 6.האם אתם מעדיפים להיות מופתעים מהמתנות שתקבלו או שאתם אומרים לאנשים מה אתם רוצים לקבל במתנה?להיות מופתעים.אך מקבל אנשים גם בלי מתנה. 7.האם כרטיסי ברכה חשובים לכם, או רק המתנות עצמן?המתנה לא חשובה לי!חשוב לי שהחברים יגיעו! 8. אלו מתנות הייתם רוצים לקבל ליום ההולדת הבא שלכם(בגדר הסביר,לא פנטזיות מוחלטות)?לא יודעת!כול דבר!בבעיקר לנוי. 9.האם אתם אוהבים מסיבות הפתעה?כן. האם אי פעם עשו לכם מסיבת הפתעה?לא עשו לי אף פעם:/ אם כן, האם באמת הופתעתם? 10. מה היה יום ההולדת הכי יפה/בלתי נשכח שלכם ומה עשה אותו כזה? מספיק לפעם אחת? לא יודע!אך מקווה שיומולדת 15 יהיה הכי כיף!

danit1234

New member
../images/Emo36.gif

1. האם ימי הולדת משמעותיים בעיניכם? האם אתם אוהבים אותם או שהם מדכאים אתכם?ממ תלוי איזה בדר"כ משמחים אבל שלי לפעמים מדאכת תלוי
2. האם ממש תכעסו אם מישהו קרוב ישכח את יום הולדתכם?תלוי לפעמים אנשים לא זוכרים דברים ואני מבינה אבל לפעמים זה קצת מעליב לא מכעיס
3. מה אתם הכי אוהבים לעשות ביום ההולדת שלכם? לחגוג עם חברים בנפרד ומשפחה ועם משפחה אפשר במקום מגניב כמו לונה פארק 4. האם חשוב לכם לחגוג בדיוק בתאריך או שקצת לפני או קצת אחרי זה בסדר? לא לא חשוב לי אם זה קצת אחרי או לפני לא נורא 5. האם יש ימי הולדת מסוימים, גילאים מסוימים, שעשיתם או תעשו מהם עניין? לא רק בת מצווה חגגתי עם הכיתה בפארק מים
6. האם אתם מעדיפים להיות מופתעים מהמתנות שתקבלו או שאתם אומרים לאנשים מה אתם רוצים לקבל במתנה? אממ מעדיפה להיות מופתעת אני אוהבת מתנות תמיד בלי קשר מה הן אני מערכה בכלל שאנשים קונים ומשקיעים והולכים במיוחד זה מוערך 7. האם כרטיסי ברכה חשובים לכם, או רק המתנות עצמן? תלוי ממי ואיזה ברכה לפני שנה חברה שלי כתבה לי ברכה שריגשה אותי אפילו אפשר לומר
8. אלו מתנות הייתם רוצים לקבל ליום ההולדת הבא שלכם (בגדר הסביר, לא פנטזיות מוחלטות)?אין לי מושג יש כמה חברות שבטח יקנו לי בגדים אז סבבה אבל חוץ מזה כל מיני דברים קיטשיים אני לא חושקת במשו מיוחד
9. האם אתם אוהבים מסיבות הפתעה? האם אי פעם עשו לכם מסיבת הפתעה? אם כן, האם באמת הופתעתם? כן לפני שנה אויש באמת שברגע האחרון הופתעתי כאילו בהתחלה הייתי בטוחה כל הזמן שעושים לי מיסבה אבל משומה חשדתי שזה אצל חברה שלי ולא הבנתי למה עושים לי בבית של חברה שלי כי חברה שלי הזמינה אותי יום לפני וכאילו הלכתי באיזה 10 ממנה התאכזבתי שלא עשו כלום כי כולם היו שקופים וזה
וכאילו זה לא שהייתי נעלבת אם לא היו עושים לי פשוט צפיתי כבר שלא יעשו לי אז כשחשבתי שאין זה מאכזזב כזה :p ואז בדרך הבייתה הייתי בטוחה שלא עושים לי עליתי הבייתה היה חשוך אבל ראיתי את אחי וחשבתי שזה רק עם המשפחה ופתאום כל החברות שלי יצאו והן ישנו אצלי היה כיף
10. מה היה יום ההולדת הכי יפה/בלתי נשכח שלכם ומה עשה אותו כזה? מה שסיפרתי מקודם או ממ בבת מצווה שלי היה לי בפארק מים עם הכיתה וביום הולדת שלי נסעתי עם המשפחה לסופרלנד ואז גם היה לי עם המשפחה במסעדה קיצר היה נחמד ביותר :] מספיק לפעם אחת?כן

סופרלנד ../images/Emo99.gif

ליומולדת 30 שלי, כדי לחגוג את גילי המתקדם והרציני, הלכתי יחד עם איזה עשרה חברים לסופרלנד. אפילו עשיתי את הקפיצה הזאת מ-50 מטר. היה ממש כיף.

danit1234

New member
גם אני ../images/Emo9.gif

עם אחותי וחברה שלה אבל לא באותה פעם

למעלה