../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif
1. האם ימי הולדת משמעותיים בעיניכם? האם אתם אוהבים אותם או שהם מדכאים אתכם? לא מתה עליהם. אני די בגישה של רננה בקטע הזה, לשבת בבית ולחכות שהם יעברו
למרות שהשנה דווקא כן בא לי לחגוג.
2. האם ממש תכעסו אם מישהו קרוב ישכח את יום הולדתכם? כן ולא. מצד אחד זה מבאס, מצד שני אני יודעת שזה קורה, כי זה קורה לי הרבה. למשל אם תשאלו אותי מתי X נולד אני אדע להגיד לכם תאריך, אבל הרבה פעמים קורה לי שהתאריך מגיע, ואני פשוט לא עושה את הקישור, ואז אני שוכחת. אז אני יכולה להבין מי ששוכח את שלי.
3. מה אתם הכי אוהבים לעשות ביום ההולדת שלכם? אחרי שנה שעברה?
יין
4. האם חשוב לכם לחגוג בדיוק בתאריך או שקצת לפני או קצת אחרי זה בסדר? מעדיפה בתאריך, אחרת זה מרגיש פחות מיוחד.
5. האם יש ימי הולדת מסוימים, גילאים מסוימים, שעשיתם או תעשו מהם עניין? השנה! אני חושבת.
ובגיל 12 עשיתי מסיבה גדולה לכתה, אבל בדיעבד אני יכולה להגיד שזה היה מיותר, והיה עדיף לנצל את הכסף למשהו שהייתי נהנית בו יותר.
6. האם אתם מעדיפים להיות מופתעים מהמתנות שתקבלו או שאתם אומרים לאנשים מה אתם רוצים לקבל במתנה? מההורים אני מעדיפה לבקש, כי אז אפשר לבקש דברים יקרים שחברים שלי לא יקנו
הם מצידי יכולה להפתיע, יכולים לא להביא בכלל, לא משנה.
7. האם כרטיסי ברכה חשובים לכם, או רק המתנות עצמן? כרטיסים יותר חשובים. כשאני חושבת על זה, ברוב המתנות שהביאו לי אני לא ממש משתמשת - וכרטיס ברכה עם מחשבה, ברכה אישית, ירגש אותי הרבה יותר, וישאר איתי.
8. אלו מתנות הייתם רוצים לקבל ליום ההולדת הבא שלכם (בגדר הסביר, לא פנטזיות מוחלטות)? אייפוד וקעקוע.
9. האם אתם אוהבים מסיבות הפתעה? האם אי פעם עשו לכם מסיבת הפתעה? אם כן, האם באמת הופתעתם? לא עשו לי, תמיד אני זו שעושה לאחרים.
וחבל, כי נראה לי שזה ממש כיף.
10. מה היה יום ההולדת הכי יפה/בלתי נשכח שלכם ומה עשה אותו כזה? שנה שעברה, היום הולדת הראשון שלי שאני זוכרת שלא הייתי מדוכאת לחלוטין בו. למה? לא יודעת להגיד ממש... אירוע משפחתי חביב בצהריים [עם היתרונות שלו, ראו תשובה #3
], הרבה הרבה אנשים התקשרו, הרבה שלא ציפיתי שיזכרו/התקשרו, ובערב הלכתי לאכול עם חברים [רק שהם טיפשים והלכנו לשווארמה, ככה שהסתפקתי באיזה ארטיק וקולה...]. אה וגם שידרו את "עונג שבת" באותו יום
למרות שבסוף ראיתי אותו איזה שבוע אחרי.