שאלון מקורי ליום ו'

שאלון מקורי ליום ו'

והפעם בנושא ימי הולדת
1. האם ימי הולדת משמעותיים בעיניכם? האם אתם אוהבים אותם או שהם מדכאים אתכם? 2. האם ממש תכעסו אם מישהו קרוב ישכח את יום הולדתכם? 3. מה אתם הכי אוהבים לעשות ביום ההולדת שלכם? 4. האם חשוב לכם לחגוג בדיוק בתאריך או שקצת לפני או קצת אחרי זה בסדר? 5. האם יש ימי הולדת מסוימים, גילאים מסוימים, שעשיתם או תעשו מהם עניין? 6. האם אתם מעדיפים להיות מופתעים מהמתנות שתקבלו או שאתם אומרים לאנשים מה אתם רוצים לקבל במתנה? 7. האם כרטיסי ברכה חשובים לכם, או רק המתנות עצמן? 8. אלו מתנות הייתם רוצים לקבל ליום ההולדת הבא שלכם (בגדר הסביר, לא פנטזיות מוחלטות)? 9. האם אתם אוהבים מסיבות הפתעה? האם אי פעם עשו לכם מסיבת הפתעה? אם כן, האם באמת הופתעתם? 10. מה היה יום ההולדת הכי יפה/בלתי נשכח שלכם ומה עשה אותו כזה? מספיק לפעם אחת?

עדי C

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif בעיניי

. האם ימי הולדת משמעותיים בעיניכם? האם אתם אוהבים אותם או שהם מדכאים אתכם? משמעותיים מאוד. המסיבה עצמה לא מדכאת, הגיל קצת. פתאום 20, 21 נראה לי מספר ענק. 2. האם ממש תכעסו אם מישהו קרוב ישכח את יום הולדתכם? כן, מאוד. 3. מה אתם הכי אוהבים לעשות ביום ההולדת שלכם? תשומת לב והרבה. לא משנה איך ואיפה. 4. האם חשוב לכם לחגוג בדיוק בתאריך או שקצת לפני או קצת אחרי זה בסדר? בדיוק בתאריך 5. האם יש ימי הולדת מסוימים, גילאים מסוימים, שעשיתם או תעשו מהם עניין? אממ 12, 16, 18 היו חגיגות יותר רציניות מהשאר. 6. האם אתם מעדיפים להיות מופתעים מהמתנות שתקבלו או שאתם אומרים לאנשים מה אתם רוצים לקבל במתנה? אני אוהבת להיות מופתעת אבל גם תמיד מתאכזבת, אז עדיף שישאלו 7. האם כרטיסי ברכה חשובים לכם, או רק המתנות עצמן? חשובות לי הברכות מאוד, ורצוי שיהיו מקוריות. 8. אלו מתנות הייתם רוצים לקבל ליום ההולדת הבא שלכם (בגדר הסביר, לא פנטזיות מוחלטות)? טיסה לחו"ל, מייק-אובר לחדר, כרטיס להופעה... 9. האם אתם אוהבים מסיבות הפתעה? האם אי פעם עשו לכם מסיבת הפתעה? אם כן, האם באמת הופתעתם?אוהבת, עשו, לא הופתעתי. 10. מה היה יום ההולדת הכי יפה/בלתי נשכח שלכם ומה עשה אותו כזה? האחרון. הופתעתי מכ"כ הרבה אנשים שלא הייתי בקשר איתם מלא זמן... היה כיף. והכי הכי מבת דודה שלי באיטליה, ש20 שנים לא ידעה מתי יש לי יומולדת, והיא שלחה לי מייל בלילה שהיא ניסתה "לתפוס" אותי בחצות במסנ כדי להגיד לי מזל"ט ראשונה...אבל לא הייתי מחוברת. , מספיק לפעם אחת? כן.

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

1. האם ימי הולדת משמעותיים בעיניכם? האם אתם אוהבים אותם או שהם מדכאים אתכם? לא מתה עליהם. אני די בגישה של רננה בקטע הזה, לשבת בבית ולחכות שהם יעברו
למרות שהשנה דווקא כן בא לי לחגוג. 2. האם ממש תכעסו אם מישהו קרוב ישכח את יום הולדתכם? כן ולא. מצד אחד זה מבאס, מצד שני אני יודעת שזה קורה, כי זה קורה לי הרבה. למשל אם תשאלו אותי מתי X נולד אני אדע להגיד לכם תאריך, אבל הרבה פעמים קורה לי שהתאריך מגיע, ואני פשוט לא עושה את הקישור, ואז אני שוכחת. אז אני יכולה להבין מי ששוכח את שלי. 3. מה אתם הכי אוהבים לעשות ביום ההולדת שלכם? אחרי שנה שעברה?
יין
4. האם חשוב לכם לחגוג בדיוק בתאריך או שקצת לפני או קצת אחרי זה בסדר? מעדיפה בתאריך, אחרת זה מרגיש פחות מיוחד. 5. האם יש ימי הולדת מסוימים, גילאים מסוימים, שעשיתם או תעשו מהם עניין? השנה! אני חושבת.
ובגיל 12 עשיתי מסיבה גדולה לכתה, אבל בדיעבד אני יכולה להגיד שזה היה מיותר, והיה עדיף לנצל את הכסף למשהו שהייתי נהנית בו יותר. 6. האם אתם מעדיפים להיות מופתעים מהמתנות שתקבלו או שאתם אומרים לאנשים מה אתם רוצים לקבל במתנה? מההורים אני מעדיפה לבקש, כי אז אפשר לבקש דברים יקרים שחברים שלי לא יקנו
הם מצידי יכולה להפתיע, יכולים לא להביא בכלל, לא משנה. 7. האם כרטיסי ברכה חשובים לכם, או רק המתנות עצמן? כרטיסים יותר חשובים. כשאני חושבת על זה, ברוב המתנות שהביאו לי אני לא ממש משתמשת - וכרטיס ברכה עם מחשבה, ברכה אישית, ירגש אותי הרבה יותר, וישאר איתי. 8. אלו מתנות הייתם רוצים לקבל ליום ההולדת הבא שלכם (בגדר הסביר, לא פנטזיות מוחלטות)? אייפוד וקעקוע. 9. האם אתם אוהבים מסיבות הפתעה? האם אי פעם עשו לכם מסיבת הפתעה? אם כן, האם באמת הופתעתם? לא עשו לי, תמיד אני זו שעושה לאחרים.
וחבל, כי נראה לי שזה ממש כיף. 10. מה היה יום ההולדת הכי יפה/בלתי נשכח שלכם ומה עשה אותו כזה? שנה שעברה, היום הולדת הראשון שלי שאני זוכרת שלא הייתי מדוכאת לחלוטין בו. למה? לא יודעת להגיד ממש... אירוע משפחתי חביב בצהריים [עם היתרונות שלו, ראו תשובה #3
], הרבה הרבה אנשים התקשרו, הרבה שלא ציפיתי שיזכרו/התקשרו, ובערב הלכתי לאכול עם חברים [רק שהם טיפשים והלכנו לשווארמה, ככה שהסתפקתי באיזה ארטיק וקולה...]. אה וגם שידרו את "עונג שבת" באותו יום
למרות שבסוף ראיתי אותו איזה שבוע אחרי.

אה ועוד משהו

עוד סיבה למה 17 היה בלתי נשכח... ביומולדת הזה הייתה בדיוק מישהי אחת שהיה באמת חשוב לי שתתקשר, תשלח הודעה, תראה סימן חיים כלשהו. חיכיתי, חיכיתי, לא שמעתי ממנה... היום הולדת עבר, וזה היה בדיוק מה שהייתי צריכה כדי ל'התנקות' ממנה.

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifגם לי

זה בערך מה שניסיתי להעביר כשכתבתי שביומולדת מגלים מי החברים האמיתיים/אלה שבאמת איכפת להם...

וגם באירועים מצערים מגלים

אפילו יותר מאשר בימי הולדת. לאנשים עוד איכשהו קל להיות לידכם כשטוב לכם ואתם מאושרים, אבל כשאתם שבורים ואבלים אז באמת מתגלים פרצופים אמיתיים של אנשים. יש מישהו במיוחד שאני לא מאמינה שלא טרח אפילו להרים טלפון כשהוא שמע שאמא שלי נפטרה. פשוט זבל של בנאדם.

שאלון ממולדת!

1. האם ימי הולדת משמעותיים בעיניכם? האם אתם אוהבים אותם או שהם מדכאים אתכם? מאד אוהבת ימי הולדת, גם של אחרים אבל בעיקר של עצמי. רק בזמן האחרון הבנתי שחלק גדול מהסיבה שאני עושה כזה עניין מיום ההולדת שלי הוא שקשה לי לבקש תשומת לב שאני זקוקה לה, ויום ההולדת זה זמן שאני מרגישה שהוא לגיטימי לצפות שאנשים ישימו אותי ואת הצרכים והרגשות שלי במרכז. 2. האם ממש תכעסו אם מישהו קרוב ישכח את יום הולדתכם? עד השנה התשובה היתה כן, אבל השנה שכחתי שלושה ימי הולדת של חברים, אז אני מתחילה לחשוב שאולי זה אנושי לשכוח, גם אם הבנאדם חשוב לך... 3. מה אתם הכי אוהבים לעשות ביום ההולדת שלכם? עד לפני שנתיים הייתי מחפשת בכל שנה לעשות משהו לגמרי חוויתי והרפתקני ויוצא דופן, אבל הגעתי למסקנה שכבר קשה למצוא כל שנה דרך להתעלות על היומולדת הקודם, אז עכשיו אני קצת יותר צנועה. או שאולי זה הגיל... 4. האם חשוב לכם לחגוג בדיוק בתאריך או שקצת לפני או קצת אחרי זה בסדר? היום עצמו מאד עקרוני לי. 5. האם יש ימי הולדת מסוימים, גילאים מסוימים, שעשיתם או תעשו מהם עניין? יש תאריכים עגולים, 18, 20, 25, 30. אני מניחה שגם 35, 40 והשאר ילכו בדרך זו. 6. האם אתם מעדיפים להיות מופתעים מהמתנות שתקבלו או שאתם אומרים לאנשים מה אתם רוצים לקבל במתנה? אני מעדיפה להגיד לאנשים בדיוק מה אני רוצה כדי להמנע מאכזבות ומחוסר הנעימות שבהחלפת מתנות. אני מאמינה שאם מישהו חבר מספיק קרוב שלך אתה צריך להיות מסוגל להגיד לו מה אתה רוצה בלי תחושה של לא נעים. מההורים שלי תמיד ביקשתי בדיוק מה אני רוצה ודאגתי שזה יהיה משהו מאד יקר שאין לי אפשרות להרשות לעצמי. מצד שני, אם למתנה הגדולה מוסיפים משהו קטנטן שלא ידעתי עליו מראש זה הכי מעולה כי זה מכסה גם את הקטע של ההפתעה. 7. האם כרטיסי ברכה חשובים לכם, או רק המתנות עצמן? כרטיסי ברכה חשובים לי מאד. אני אוספת אותם וכשאני עצובה ורע לי ומרגישה בודדה ושאף אחד לא אוהב אותי אני מזכירה לעצמי שזה לא נכון על ידי הסתכלות עליהם. 8. אלו מתנות הייתם רוצים לקבל ליום ההולדת הבא שלכם (בגדר הסביר, לא פנטזיות מוחלטות)? האמת היא שעד עכשיו לא חשבתי על זה, אבל הגיע הזמן שאני אחשוב ואתחיל להגיד לאנשים. מאבא שלי נראה לי שאבקש מייבש כביסה, כי אני ממש לא מסתדרת בלי. מחברים בטח אבקש דיסקים או ספרים מסוימים שגם ככה רציתי לקנות או אולי בגדים. נראה כבר. 9. האם אתם אוהבים מסיבות הפתעה? האם אי פעם עשו לכם מסיבת הפתעה? אם כן, האם באמת הופתעתם? אני די אוהבת מסיבות הפתעה, אבל לא מאד. בכל זאת, הייתי רוצה שיעשו לי פעם, סתם בגלל שזה משהו שהייתי רוצה לחוות פעם בחיים. 10. מה היה יום ההולדת הכי יפה/בלתי נשכח שלכם ומה עשה אותו כזה? ביום ההולדת ה-25 שלי טסתי לראשונה בחיי לחו"ל לבד לגמרי. הטיסה היתה לאמסטרדם ונשארתי שם חמישה או שישה ימים. מה שהפך את זה לכל כך מיוחד היה תחושת העצמאות והבגרות וזה שהסתדרתי לבד והיה לי אומץ וגם זה שכל-כך התלהבתי מהולנד וההולנדים ומזה שהצלחתי להבין קצת מה שהיה כתוב בשלטים ומה שאנשים אמרו (מאז למדתי עוד הרבה יותר הולנדית ועכשיו אני בכלל מתה לנסוע שוב). הרגשתי מאד מוצלחת ונהניתי מכל העושר החוויתי. היו לי עוד הרבה ימי הולדת ממש מוצלחים, אבל הכי הרבה אני חושבת 17, 28 ו-30. (היו לי גם ימי הולדת מבאסים. 23 שלי היה ממש עצוב ואפילו בכיתי).

../images/Emo15.gif

1. האם ימי הולדת משמעותיים בעיניכם? האם אתם אוהבים אותם או שהם מדכאים אתכם? לפי דעתי ימי הולדת מאוד חשובים
. לא יודעת למה אבל לי זה חשוב... אני אוהבת אותם נורא
זה כמו יום אחד בשנה שכולם שמים לב רק אליך, מפנקים אותך וכולי... זה שמח כזה
2. האם ממש תכעסו אם מישהו קרוב ישכח את יום הולדתכם? ניראה לי שכן. אני בעיקרון זוכרת את ימי ההולדת של כולם ואני נורא יפגע אם לא יזכרו את שלי... סה"כ תאריך קטנטן....
3. מה אתם הכי אוהבים לעשות ביום ההולדת שלכם? הכי הרבה זה לשמוח לוצחוק. זה הדבר שעושה לי הכי כיף =]
4. האם חשוב לכם לחגוג בדיוק בתאריך או שקצת לפני או קצת אחרי זה בסדר? לדעתי חשוב מאוד. אחרת זה לא שווה... או שזה בגלל שאני אוהבת מאוד לדייק
5. האם יש ימי הולדת מסוימים, גילאים מסוימים, שעשיתם או תעשו מהם עניין? אממ כן... בבת מצווה שלי [שהייתה שנה שעברה חח] דיי התאכזבתי כי לא הביאו לי בלונים ובקושי אמרו מזל טוב.. וזה מזה העציב אותי... אבל בחופש הגדול נסעתי לחוצלארץץ וגם זה לא פיצה כ"כ..
6. האם אתם מעדיפים להיות מופתעים מהמתנות שתקבלו או שאתם אומרים לאנשים מה אתם רוצים לקבל במתנה? בד"כ אחרי שהיומולדת שלי עבר, אני נזכרת מה רציתי בדיוק לימולדת.. אבל כשהיומולדת שלי בסביבה ושואלים אותי מה אני רוצה אני לא יודעת מה לענות!חח
7. האם כרטיסי ברכה חשובים לכם, או רק המתנות עצמן? ניראה לי המתנות
כי אפעם לא משקיעים בברכה.... לפחות ככה זה אצלי
8. אלו מתנות הייתם רוצים לקבל ליום ההולדת הבא שלכם (בגדר הסביר, לא פנטזיות מוחלטות)? יש כמה: ללכת להצגה של טלי, ללכת להופעה של מירי מסיקה, ללכת למפגש [אני עד כדי כך נואשת
] אממ ושיעשו לי מסיבת הפתעה סופסוף
9. האם אתם אוהבים מסיבות הפתעה? האם אי פעם עשו לכם מסיבת הפתעה? אם כן, האם באמת הופתעתם? דיי קשה לענות=[ אפעם לא עשו לי=[
10. מה היה יום ההולדת הכי יפה/בלתי נשכח שלכם ומה עשה אותו כזה? עד עכשיו לא היה כזה...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

g a l4

New member
עונה../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

1. האם ימי הולדת משמעותיים בעיניכם? האם אתם אוהבים אותם או שהם מדכאים אתכם? אני אוהבת ימי הולדת גם אם הם לא שלי והם ממש לא מדכאים אותי
2. האם ממש תכעסו אם מישהו קרוב ישכח את יום הולדתכם? כן,מאוד... 3. מה אתם הכי אוהבים לעשות ביום ההולדת שלכם? לא משהו מיוחד עם המשפחה או עם כל השכבה
העיקר לחגוג
4. האם חשוב לכם לחגוג בדיוק בתאריך או שקצת לפני או קצת אחרי זה בסדר? קצת לפני או אחרי זה בסדר גמור מבחינתי,בעיקר שאני צריכה להתפשר עם חברה שלי שיש לנו יום אחרי יום(חיים קשים לאחרים
) 5. האם יש ימי הולדת מסוימים, גילאים מסוימים, שעשיתם או תעשו מהם עניין? בנתיים אני לא מתכננת משהו כזה 6. האם אתם מעדיפים להיות מופתעים מהמתנות שתקבלו או שאתם אומרים לאנשים מה אתם רוצים לקבל במתנה? אני אומרת לאנשים מה אני רוצה ואני מצפה להיות מופתעת מזה(גאוני
) 7. האם כרטיסי ברכה חשובים לכם, או רק המתנות עצמן? לפעמים הברכה מתנה לי יותר מהמתנה ומצידי שיביאו רק ברכה! 8. אלו מתנות הייתם רוצים לקבל ליום ההולדת הבא שלכם (בגדר הסביר, לא פנטזיות מוחלטות)? כמו שאמרתי לחברות שלי,משהו קטן והרבה בלונים
(חוץ מזה יש משהו שאני רוצה אבל אם תדעו תחשבו אותי מוזרה אז לא משנה...
) 9. האם אתם אוהבים מסיבות הפתעה? האם אי פעם עשו לכם מסיבת הפתעה? אם כן, האם באמת הופתעתם? אני אוהבת מסיבות הפתעה,אבל יותר כייף לתכנן אותן
עשו לי כמה פעמים מסיבות הפתעה(היום הולדת שלי הייתה בבחירות אז יצא טוב
)והאמת שהופתעתי מאוד... 10. מה היה יום ההולדת הכי יפה/בלתי נשכח שלכם ומה עשה אותו כזה? הבת מצווה
ובגלל שזו הייתה מסיבה יותר גדולה מהאחרות

בלושש 15

New member
../images/Emo65.gifעונההההההההה

1. האם ימי הולדת משמעותיים בעיניכם? האם אתם אוהבים אותם או שהם מדכאים אתכם? -ממ יום הולדת זה די משמעותי בחייו של בן אדם, אצלי לפחות זה ככה, מרגישים יותר בוגרים כאלה..אבל אני ממש לא אוהבת יומולדת.. אני מעדיפה סתם יום רגיל מאשר יומולדת..אבל ככה אני חושבת בימים שלפני היומולדת, ככה שבוע לפני, אבל באותו יום זה דווקא מאוד נחמד שקופתים עלייך ושרים לך, יש הרגשה של מיוחד..
2. האם ממש תכעסו אם מישהו קרוב ישכח את יום הולדתכם? -ברור שכן, זה אםילו יעליב 3. מה אתם הכי אוהבים לעשות ביום ההולדת שלכם? -אין משו מיוחד, תלוי מה אני אוהבת באותה תקופה או מה באלי לעשות.. 4. האם חשוב לכם לחגוג בדיוק בתאריך או שקצת לפני או קצת אחרי זה בסדר? - אני לא אוהבת לחגוג אבל אם כבר זה הכי חשוב בתאריך 5. האם יש ימי הולדת מסוימים, גילאים מסוימים, שעשיתם או תעשו מהם עניין? -ממ יכול להיות אולי בגיל 18 שזה די משמעותי וכזה אתה כבר עצמאי 'באופן חוקי' נשמע נחמד.. 6. האם אתם מעדיפים להיות מופתעים מהמתנות שתקבלו או שאתם אומרים לאנשים מה אתם רוצים לקבל במתנה? - ברוררר שמופתעיםם זה כל העניין.. 7. האם כרטיסי ברכה חשובים לכם, או רק המתנות עצמן? -לי אישית כרטיס ברכה מחבר קרוב הרבה יותר חשוב מהמתנה, מתנה זה משו מעשי שיכול ליהות שישבר מחר או שיתקמט מחרתים וברכה{גם אם היא תיקרע יום אחד} תמיד תישר בלב והרגע הזה לקרוא את הברכה ממש חשוב..(כמובן שאני מתכוונת לברכות המושקעות, לא למזל טוב אושר ועושר..חח) 8. אלו מתנות הייתם רוצים לקבל ליום ההולדת הבא שלכם (בגדר הסביר, לא פנטזיות מוחלטות)? -מחשב נייד 9. האם אתם אוהבים מסיבות הפתעה? האם אי פעם עשו לכם מסיבת הפתעה? אם כן, האם באמת הופתעתם? - כן עוש לי פעמיים (וידעתי על אחת מהם) אני לא ממש בעניין זה די נחמד לא עניין גדול... 10. מה היה יום ההולדת הכי יפה/בלתי נשכח שלכם ומה עשה אותו כזה? -מקווה שעדיין לא היה כזה מספיק לפעם אחת?

../images/Emo80.gifעונה../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אני בדיוק חלמתי היום שיש לי יומולדת וחברות שלי מביאות לי את טלי
1. האם ימי הולדת משמעותיים בעיניכם? האם אתם אוהבים אותם או שהם מדכאים אתכם? מאוד משמעותיים! זה היום הכי כיף עושים כל מה שאני רוצה
מה רע? 2. האם ממש תכעסו אם מישהו קרוב ישכח את יום הולדתכם? תלוי מי.. 3. מה אתם הכי אוהבים לעשות ביום ההולדת שלכם? שיתייחסו רק אלי
לא איכפת לי מה לעשות
4. האם חשוב לכם לחגוג בדיוק בתאריך או שקצת לפני או קצת אחרי זה בסדר? אני אוהבת בדיוק בתאריך 5. האם יש ימי הולדת מסוימים, גילאים מסוימים, שעשיתם או תעשו מהם עניין? אממ בגיל 12 היה משהו יותר מיוחד
6. האם אתם מעדיפים להיות מופתעים מהמתנות שתקבלו או שאתם אומרים לאנשים מה אתם רוצים לקבל במתנה? אני אוהבת להיות מופתעת אבל בד"כ המתנות לא משהו כשמפתיעים
אז אני כבר אומרת מראש
7. האם כרטיסי ברכה חשובים לכם, או רק המתנות עצמן?הכרטיסים הרבה יותר חשובים, אני שומרת את כולם וזה הכי כיף להיזכר כי המתנות לא תמיד נשמרות 8. אלו מתנות הייתם רוצים לקבל ליום ההולדת הבא שלכם (בגדר הסביר, לא פנטזיות מוחלטות)? אממ השנה ראיתי את טלי
לא איכפת לי גם שנה הבאה
,סתם האמת כל פעם ששואלים אותי מה אני רוצה לקבל אז אני לא יודעת מה לענות
אז אני לא יענה
9. האם אתם אוהבים מסיבות הפתעה? האם אי פעם עשו לכם מסיבת הפתעה? אם כן, האם באמת הופתעתם? אני נורא אוהבת ועשו לי כמה פעמים אבל הופתעתי רק פעם אחת
10. מה היה יום ההולדת הכי יפה/בלתי נשכח שלכם ומה עשה אותו כזה? אממ היו שניים בגיל 12 ואני זוכרת את של השנה הכי טוב
לראות את טלי כמה ימים אחרי היומולדת זאת המתנה הכי טובה

עונה!../images/Emo80.gif

1. האם ימי הולדת משמעותיים בעיניכם? האם אתם אוהבים אותם או שהם מדכאים אתכם?הם לא משמעותיים...אני כן סופרת את הימים והשניות..אבל אני לא חוגגת אותם בצורה היסטרית!אני ..אממ..נחמד לי ביומולדת שלי..כל תשומת הלב מופנת אליי..והכל..יש חסרונות ויתרונות.. 2. האם ממש תכעסו אם מישהו קרוב ישכח את יום הולדתכם?לא
..אני לא מרבה לכעוס על אנשים ולהיות אגרסיבית
אבל..אם זה ממש חבר טוב שלי..או מישו שהיה אמור לזכור..אני טיפה אעלב ..אבל אני לא אגיד כלום... 3. מה אתם הכי אוהבים לעשות ביום ההולדת שלכם?לצאת עם חברות..לאו דווקה ביומולדת שלי
בשל חבורת שלי זה יותר כיף... 4. האם חשוב לכם לחגוג בדיוק בתאריך או שקצת לפני או קצת אחרי זה בסדר?זה בסדר..אבל הכי שווה שזה בידיוק תאריך! 5. האם יש ימי הולדת מסוימים, גילאים מסוימים, שעשיתם או תעשו מהם עניין?אני בטוח אעשה עניין מגיל 18
6. האם אתם מעדיפים להיות מופתעים מהמתנות שתקבלו או שאתם אומרים לאנשים מה אתם רוצים לקבל במתנה?אני אומרת כיוונים..כמו דברים לחדר או שטיות כאלו..כי זה לא פייר לא לתת לבנדם אפילו קצה חוט..וגם אני אל רוצה לקבל דברים שאני לא רוצה אבל לא בידיוק מה שאני רוצה
7. האם כרטיסי ברכה חשובים לכם, או רק המתנות עצמן?זה חשוב באותה מידה...המתנה זה מתנה..והכרטיס בכרה זה הדבר שבא מהלב..אי אשקר אם אני אגיד שהכרטיס ברכה יותר חשוב..כי גם המתנה חשובה...
8. אלו מתנות הייתם רוצים לקבל ליום ההולדת הבא שלכם (בגדר הסביר, לא פנטזיות מוחלטות)?פאלפון
אני עדיין מהאיימישים שאין להם... 9. האם אתם אוהבים מסיבות הפתעה? האם אי פעם עשו לכם מסיבת הפתעה? אם כן, האם באמת הופתעתם?לא עשו לי..תיכננו לי וגיליתי באמצע..והרסתי להם
זה היה ממש ממש שקוף!ואני רוצה שיעשו לי!מאוד רוצה! 10. מה היה יום ההולדת הכי יפה/בלתי נשכח שלכם ומה עשה אותו כזה?לא היה לי יומודלת בילתי נשקח או יפה..הייתה לי את הבת מצווה ..והעליה לתורה והכל..אבל זה היה ..זה היה פסדר כאילו..לכולם עשו את זה
היה ממש ממש כיף!והביאו לי פול מתנות והכל..אבל אתם יודעים..בת מצווה..

שירוש בהשתלטות על הניק2

1. האם ימי הולדת משמעותיים בעיניכם? האם אתם אוהבים אותם או שהם מדכאים אתכם? משמעותיים, תמיד זה קצת מדכא אותי אבל כמה זה תלוי במה אני אעשה ועם מי. 2. האם ממש תכעסו אם מישהו קרוב ישכח את יום הולדתכם? תלוי כמה קרוב... בכל מקרה קשה לי לכעוס על בנאדם הרבה זמן. 3. מה אתם הכי אוהבים לעשות ביום ההולדת שלכם?מסיבות הפתעה , לא משנה מה עושים בה כל כך, אבל כשזה בהפתעה זה הכי שווה. 4. האם חשוב לכם לחגוג בדיוק בתאריך או שקצת לפני או קצת אחרי זה בסדר? חשוב לי לעשות משהו בתאריך 5. האם יש ימי הולדת מסוימים, גילאים מסוימים, שעשיתם או תעשו מהם עניין? בגיל 18(שנה הבאה טפו טפו טפו) הולכים לעשות לי מזה עניין...בגיל 12 עשיתי בת מצווה אבל לא באולם, סתם במועדון קטן כזה עם השכבה 6. האם אתם מעדיפים להיות מופתעים מהמתנות שתקבלו או שאתם אומרים לאנשים מה אתם רוצים לקבל במתנה?תלוי מה אני מקבלת:p אבל בד"כ המפתיעות הכיח טובות 7. האם כרטיסי ברכה חשובים לכם, או רק המתנות עצמן?הברכה חשובה לי אבל המתנה יותר
שור נו 8. אלו מתנות הייתם רוצים לקבל ליום ההולדת הבא שלכם (בגדר הסביר, לא פנטזיות מוחלטות)? תלוי ממי, מחברות אני מעדיפה ספר או דיסק (והן בד"כ מביאות איזה פסלון לחדר=\ או תכשיט חמוד
) מהסבים זה תמיד יהיה משו יותר גדול 9. האם אתם אוהבים מסיבות הפתעה?yes האם אי פעם עשו לכם מסיבת הפתעה?yes
אם כן, האם באמת הופתעתם? קצת 10. מה היה יום ההולדת הכי יפה/בלתי נשכח שלכם ומה עשה אותו כזה? מסיבת הפתעה בכיתה ח'... וההפתעה עשתה אותו כזה שווה. והאנשים(למרות שהיום אני ברוגז עם הרוב=\) מספיק לפעם אחת?

עונהההההההההההההה

1. האם ימי הולדת משמעותיים בעיניכם? האם אתם אוהבים אותם או שהם מדכאים אתכם?ברוווווווור!! הם הכי כיפייייייייייים!! 2. האם ממש תכעסו אם מישהו קרוב ישכח את יום הולדתכם?לאממש....אבל אולי אני אעלב.... 3. מה אתם הכי אוהבים לעשות ביום ההולדת שלכם?אה..... לא ממש איכפת לי.. היומולדת שלי הוא ב20.6 וזה היום האחרון ללימודים אז זה שתי ציפורים במכה אחת... לא חשוב מה אני אעשה יהיה לי כיף ביום הזה!!! 4. האם חשוב לכם לחגוג בדיוק בתאריך או שקצת לפני או קצת אחרי זה בסדר?ממש לא קריטי.... 5. האם יש ימי הולדת מסוימים, גילאים מסוימים, שעשיתם או תעשו מהם עניין?נראלי בת מצווה.... אתם יודעים.. מסיבה במועדון טיסה לחו"ל.. נראלי שזה היה השיא..... 6. האם אתם מעדיפים להיות מופתעים מהמתנות שתקבלו או שאתם אומרים לאנשים מה אתם רוצים לקבל במתנה?מופתעים!!!!!!!!!! 7. האם כרטיסי ברכה חשובים לכם, או רק המתנות עצמן?הברכות מאוד חשובות לי... 8. אלו מתנות הייתם רוצים לקבל ליום ההולדת הבא שלכם (בגדר הסביר, לא פנטזיות מוחלטות)?יש מכונה כזאת שעושה ציורים על הציפורניים!! זה ממש חמוווווווווווווווווווווווווווווווד!!! 9. האם אתם אוהבים מסיבות הפתעה? האם אי פעם עשו לכם מסיבת הפתעה? אם כן, האם באמת הופתעתם?לא עשו לי... אני אוהבת לעשות!! אבל שיעשו לי.. אה.. לא'דעת... 10. מה היה יום ההולדת הכי יפה/בלתי נשכח שלכם ומה עשה אותו כזה?וואווו אין לי מושגגגגג... מספיק לפעם אחת?אי סינק סואווווו....

למעלה