שאלון מקומבן

Prophet Of God

New member
שאלון מקומבן

אחרי הרבה זמן שלא היה, לקחתי כל מיני שאלונים וחיברתי יחד, לאחד ארוך. למי שיש תלונות מוזמן להציג לי אותם באותות עשן. 1. .מה המוטו שלך בחיים? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 3.מעשה נועז שעשית? 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? 8.מה יש לך מתחת למיטה? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10. מה סקסי בעיניך? 11. מה רומנטי בעיניך? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מכונית אידיאלית: מוזיקה בכלליות: להקה אהובה: מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: כיתה: מצבך החברתי: למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך,חבר אהבה? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? האם החברים שלך מכירים אותך? הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ? .שפות שאתה מדבר/לומד: 13.תכונות טובות שלך: 14.תכונות רעות שלך: 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: .מה מפחיד אותך? 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך? יש כפולים בטח, ואין התאמה במספרים. FACE IT. אם נהנתם קומו בבוקר וספרו לחבריכם, אם לא נהנתם אינשאללה לא תקומו בבוקר. :X

Prophet Of God

New member
X

1.מה המוטו שלך בחיים?יש הרבה, בעיקר בחתימה. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה לשירלי מתנה. 3.מעשה נועז שעשית?כלמיני, נראלי. 4.מעשה טפשי שעשית?אוהו, כלכך הרבה 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:לעשות קולות לעצמי כשמשעמם לי, לנשוך את הבפנים של השפה. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כה, ארה|ב לונדון, פריז, הולנד, בלגיה..טורקיה. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?האמת שטוב לי בארץ, אבל חול היה אוסטרליה לדעתי 8.מה יש לך מתחת למיטה?בלטות. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:עיניים. שלה. ארררר 10. מה סקסי בעיניך?שוב, העיניים שלה, ברוך השם אמן. 11. מה רומנטי בעיניך?נרות, שירים 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?:X 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אנערף 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?רטוריקה, מנהיגות, נגינה, שירה, ראיית קרב, טקטיקה, פיקוד, החלטות מהירות, יכולת להתרכז בכמה דברים ביחד. מכונית אידיאלית:ג'יפ, פתוח, סופה. מוזיקה בכלליות:מטאל להקה אהובה: כלמיני מין:זכר סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק?תפוס[מאוהב, ברוך השם אמן.] אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה:24.1 גיל:16 כיתה:י' מצבך החברתי:שזה אומר בעברית? למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!אני לא בישרא האמת גובה:מטר שבעים וחמש צבע עיניים:חום :/ אוהב אותו?לא צבע שער:חום כהה אוהב אותו?לא צבע אהוב:כחול כהה חיות מחמד?אחד מה העבודה שלך?נגמרה עכשיו יש פירסינג?לא, אבל רוצה. קעקועים?לא, אבל רוצה אובססיות?לא חושב התמכרויות?לא חושב איזה שפות אתה דובר?עברית, אנגלית נראלי, ומקלל בשאר ציטוט מועדף/ מוטו:יש הרבה בחתימה האם אתה חי את הרגע?לוידע יש לך סודות?ברור אתה שונא את עצמך?כה האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?מממ רוב הזמן יש לך הרגלים רעים?ברור איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?אנערף.. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?עזאזל. :p מה הפחד הגדול ביותר שלך?לאבד אותה אתה יודע לשיר?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא האם אתה מתבודד?לעיתים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?היא החיים שלי פשוט. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?הייתי מרביץ לעצמי מכות קשות האם אתה פועל בפזיזות?לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?בטח האם אתה פסיבי או פעיל?נראלי פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?ממממ.. מה החוזק הכי גדול שלך?ממממ.... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?הרבה דברים נראלי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?לודע אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?החיים התחילו להיות טובים ביום שבו הכרתי אותה. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לוידע יש לך ביטחון עצמי?לא חושב לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?אנערף האם אתה מאמין:כה באסטרולוגיה?קצת בקסם?לא ממש באלוהים?ברור. בשטן?מממ חלקית בסנטה קלאוס?פחחחחח ברוחות?פחחחח בפיות? במזל?כה באהבה ממבט ראשון?מממ ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כה במכשפות?ל האם אתה מקש משאלה כשכוכב נופל?לא יצא לי באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כה בדת מאורגנת?מ'זתומרת? אתה חושב שלאלוהים יש מין?אני תופס אותו כזכר האמת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן-עדן\גהנום אנשים:? יש לך חברים הומואים/לסביות?יש מצב מי החבר הכי טוב שלך?חבר? מממ דניאל, או נאור, מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?שירלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?כלמיני מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?מזה בדיחה פנימית? מי החבר שלך,חבר אהבה?ניסוח עקום, אבל שירלי. שאתה מכיר הכי הרבה זמן?מממ שירלי. הכי מעט זמן?שאלה מפגרת. הכי מצחיק?שירלי הכי קרוב?שירלי הכי מוזר?רועי הכי חכם?שירלי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד?שירלי הכי רועש?רועי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא. אני נראלכם עידן? מי מקשיב לבעיות שלך?שירלי עם מי אתה רב הכי הרבה?אבאמא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?תלוי מי האם אתה סומך על אחרים בקלות?ממש ממש ממש אבל ממש לא. האם החברים שלך מכירים אותך? מממ לא חושב הווה:ברור שיער נוכחי:דיי ארוך בגדים נוכחיים:גופיה ומכנס תכשיטים נוכחיים: שעון, שרשרת עם טבעת ושרשרת עם תליון למזל, 2 צמידים מחוטי קפוצ'ון על רגל שמאל 2 צמידים מחוטי שיפצור על רגל ימין, צמיד מחוטי פלסטיק ששירלי הכינה וצמיד כותל על יד ימין. עצבנות נוכחית: מזתמרת? התגעגעות נוכחית: לשירלי תמונת דסקטופ נוכחית:העיניים שלה עם רקע שהכנתי חבר\\ה?: הא? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:שירלי שירלי שירלי שירלי שירלי שירלי. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כה, שיעורים במתמטיקה האם אתה עייף? רעב? עייף. את מי אתה הכי רוצה לחבק?:שירלי ממה הכי נמאס לך?: מדאגות ולחץ את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?:?< עתיד:בעזרת השם מה הקריירה שלך הולכת להיות?:יש כל מיני אופציות, קבע, כבאי, מוסד, ימ"מ איפה אתה הולך לגור?:בבית בעזרת השם כמה ילדים אתה רוצה?:3 ככה באיזה סוג של מכונית תנהג?:בעזרת השם ג'יפ איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:לצד שירלי, שמח ומאושר, ואוהבים. בעזרת השם אמן! חושב הרבה על העתיד?: לעיתים מפחד ממנו?:לפעמים וקצת בכללי: להקה אהובה: כלמיני ספר אהוב:כלמיני סופר(ים) אהוב(ים):דן בראון צבע אהוב:כחול כהה פריט לבוש אהוב:גופיות, לא שהם יפות עליי, אבל גופיות, ומכנסיים ארוכים רחבים. איבר שהכי מושך אותך:עיניים. העיניים שלה. אתה שמח כש:כשהיא לצדי ומחייכת. אתה מרגיש בודד כש:אני לבד ומרגיש מנותק מכולם. האם אתה חושב יותר מדי:חופשי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:לצדה. אך ורק לצדה. אדם מפורסם שפגשת:מממממ היו כמה האמת. האם יש לך אילושהם חרטות:כה קפה אהוב:חם? ריח אהוב:שלה. מה מכעיס אותך:אני רוב הזמן, וההורים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:לא יודע האדם שעושה לך הכי טוב:שירלי!!!!!!!!!!!!!!! סגנון מוזיקה אהוב:מטאל חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: לצדה. מקצוע שנוא:מתמטיקה ולשון מורה אהוב:המחנכת אוהב את בצפר?:מממממ במידה כלשי נרדם בשיעורים?:קרה לי השנה האמת מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?:אני חושב שכן נותן מעצמך?:רק לה. אוהב לפוצץ נייר בועות?אוהב לפוצץ. נקודה. לועס דברים? כה אוהב להתקלח?: כה אוהב להתעטש?: כה שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:לא מטריד אותי אוהב לצחצח שיניים?:כה אכפת לך מאיכות הסביבה?:תלוי איזה סביבה זו. קונה צרובים\\צורב?:צורב לבד,מין הסתם. אוהב לנסוע או הולך ברגל?:מת לרישיון חוסך כסף למשהו מיוחד?:רישיון האמת ישן הרבה?:חושב בתול?: כה נקשר לחפצים?:כה אוהב חולצות גזורות?:מאוד גופיות?: מאוד אוהב לטייל?: כה אוהב כפכפים?:כה לובש בוקסר?: כה שמש או גשם?: גם וגם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:ממממ חושב שבאמצע ילדותי?:חופשי ילדותי חולם בהקיץ?כה .שפות שאתה מדבר/לומד:עברית, אנגלית, רצו ערבית לא הסכמתי. :p 13.תכונות טובות שלך:לודיע 14.תכונות רעות שלך:קרציה, מציק, הומור נמוך, עוקצני, ציני מדי 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אבא שלי...:X .מה מפחיד אותך?לאבד אותה..חס וחלילה 7.מה מרתק אותך?היא האמת 8.מה מעציב אותך?אכזבות 9.מה משמח אותך?היא. ורק היא האמת. ברוך השם אמן.

DUDE!

בקשר לחתימה שלך... תמיד רציתי להעיר שזה: טיפת מים אינה חודרת לסלע מכוח העוצמה, אלא מכוח ההתמדה. נראה לי שזה הניסוח הנכון...

האמת, שהניסוח הנכון הוא:

טיפה חוצבת בסלע, לא מכוח העוצמה, אלא מכוח ההתמדה. אבל זה לא הניסוח זו הנקודה.

McBlack

New member
איך אתה יכול להאמין באלוהים

ולהאמין ביין ויאנג, אבל להאמין חלקית בשטן? בהצלחה לך עם הנקבה
כמה זמן אתם ביחד?

Prophet Of God

New member
אמונה מיוחדת שלי האמת...

אבל לא ניכנס לזה. ואני והנקבה לא יחד, אנחנו ידידים קרובים ברוך השם.

שמקססן

New member
אני משועמם כמו לא יודע מה

1. מה המוטו שלך בחיים? חיה ותן לחיות אני מניח 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מפקיד אותם בבנק. ואז כנראה קונה כל מיני דברים מגניבים שיעזרו לי לחיות ברמה מגניבה יותר. 3.מעשה נועז שעשית? לא עולה לי משהו מעניין לחלוק 4.מעשה טפשי שעשית? הרבה יותר מדי דברים יכולים להכנס פה 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני נוהג לאונן לצלילי קניבל קורפס. נו באמת... 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן - צרפת (גיל 8), גרמניה, שוויץ, איטליה, הולנד (בר מצווה), פולין (16) ומצרים (הרבה פעמים במהלך השנים) 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? בריטניה/דנמרק/ארה"ב. 8.מה יש לך מתחת למיטה? רצפה. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: אני מסתכל על התמונה הכללית, אז אין לי בדיוק איבר מועדף או משהו. 10. מה סקסי בעיניך? הרבה דברים. לא מוגדר בצורה כלשהי. 11. מה רומנטי בעיניך? כנ'ל. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא הייתי חוזר, העבר שלי די מעפן. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אנערף.. נגיד צ'אק שולנידר 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? התמדה ועקשנות. קשה לי להתמיד אפילו בדברים שאני אוהב וממש רוצה להצליח בהם. מכונית אידיאלית: אין לי משהו מועדף, בטח סאב כמו שהייתה לנו או היונדאי סונטה :ם מוזיקה בכלליות: מטאל! /m\ להקה אהובה: Disillusion מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? הל נו. תאריך לידה: 27.06.1989 גיל: 17 >_> כיתה: עולה ליב'. מצבך החברתי: אה, בסדר אני מניח. למה את/ה בישרא? הא? גובה: 1.85 צבע עיניים: כחול אוהב אותו? כן, הדבר היחיד בגוף שלי שאני אוהב. צבע שער: חום-שטני שכזה. אוהב אותו? אמממ, די. צבע אהוב: כחול חיות מחמד? היו לי מלא, עכשיו יש לי כלבה, אבל אני איש של חתולים נראה לי. מה העבודה שלך? אין לי משהו קבוע. יש פירסינג? נופ ולא יהיה. קעקועים? כרגע לא, אולי בעתיד. אובססיות? מוזיקה... התמכרויות? ^ איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית שפת אם, טיפה ערבית ממה שאני זוכר, כמה משפטים בלטינית ויפנית ציטוט מועדף/ מוטו: - האם אתה חי את הרגע? כן ולא. יש לך סודות? כן. אתה שונא את עצמך? כן. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא כל כך אכפת לי ממנו. יש לך הרגלים רעים? כן. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "אתה ידיד נהדר, אבל..." אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? The Most Boring Movie In The Whole Goddamn World מה הפחד הגדול ביותר שלך? לא יודע... אתה יודע לשיר? טיפה גראולים... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא. האם אתה מתבודד? לא בדיוק. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? החיים עצמם. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי מי הייתי בתור המישהו האחר. אבל אני די בסדר, אז כן. האם אתה פועל בפזיזות? לא הרבה, אבל קרה. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן, כמעט הכל :D האם אתה פסיבי או פעיל? באמצע... יש לך יומן/ ג'ורנל? לא משהו שאני טורח לעדכן, יש לי מיספייס... מה החולשה הכי גדולה שלך? אה.. מה החוזק הכי גדול שלך? לאדע אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הרשימה ארוכה. את המראה שלי והביישנות קודם. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? די כן. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא במיוחד. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אה, שום דבר יש לך ביטחון עצמי? ברמה מסויימת. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודע האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא כי אין אלוהים. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאדמה בד"כ. אבל התודעה, אממ, אני לא יודע, אבל אני חושב שיש מן גלגול נשמות שכזה.

שמקססן

New member
חלק 2

אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? אין לי מישהו אחד שהוא יותר מעל כולם. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? לא יודע... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? >_> מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מה? מי החבר שלך,חבר אהבה? מהה? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מיכאל, מהיסודי הכי מעט זמן? אנשים במסן... הכי מצחיק? לא יודע להגיד הכי קרוב? יש כמה הכי מוזר? רי הוולשית המגניבה הכי חכם? מישה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? יש כמה... הכי נחמד? כולם, אחרת לא הייתי מדבר איתם :p הכי רועש? רי :D האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אה, לא. עם ידידות, זה קורה, אני גבר אחרי הכל. מי מקשיב לבעיות שלך? הרבה אנשים שבטח ממש לא אכפת להם :p עם מי אתה רב הכי הרבה? אלדד, אבל זה בצחוק האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן האם החברים שלך מכירים אותך? כן הווה: שיער נוכחי: קצת אחרי האף. בגדים נוכחיים: כרגע? בוקסר וחולצה קצרה >_> תכשיטים נוכחיים: שעון עצבנות נוכחית: moderate התגעגעות נוכחית: כל מיני אנשים תמונת דסקטופ נוכחית: חלק מהtheme שהורדתי של Dream Theater חבר\\ה?: אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: די כבר לחזור על שאלות!!! האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? יש מצב האם אתה עייף? רעב? כן וכן את מי אתה הכי רוצה לחבק?: הרבה אנשים ממה הכי נמאס לך?: מלהיות משועמם את מי היית רוצה להרוג? פוזרים! הכי פחות מהנה?: הא? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודע, אני מקווה שמשהו בתחום המוזיקה איפה אתה הולך לגור?: לא החלטתי עדיין. כמה ילדים אתה רוצה?: לא החלטתי, אבל אני רוצה. באיזה סוג של מכונית תנהג?: בהכי טוב שהכסף שלי יוכל לקנות איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: סיבוב הופעות בינלאומי עם הלהקה שלי, אם תקום אחת :ם חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: כן. וקצת בכללי: להקה אהובה: Disillusion ספר אהוב: American Gods סופר(ים) אהוב(ים): ניל גיימן, ג'יין ג'נסן, ג'ורג' ר.ר. מרטין, דן בראון צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: לא משהו מיוחד איבר שהכי מושך אותך: עניתי כבר אתה שמח כש: קורים לי דברים משמחים. אתה מרגיש בודד כש: קרה לי משהו לא ממש משמח ואף אחד לא שם בשבילי (אוווווווו) האם אתה חושב יותר מדי: כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: עניתי כבר אדם מפורסם שפגשת:סימון סימונס :ם האם יש לך אילושהם חרטות: יותר מדי... קפה אהוב: לא אוהב קפה ריח אהוב: פיצה :OOOם אני שמן מה מכעיס אותך: שאנשים שופטים בלי להכיר אותי, או משהו כזה. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: להיות הזוי ממש. האדם שעושה לך הכי טוב: אין אף אחד מיוחד מדי סגנון מוזיקה אהוב: מטאל... חדר אהוב בבית: החדר שלי :ם מקום אהוב בעולם: לא הייתי בכולו בשביל לשפוט :) מקצוע שנוא: מתמטיקה!!! מורה אהוב: מליסה ביטון שליטע אוהב את בצפר?: פחות או יותר נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא יותר מדי נותן מעצמך?: לא יותר מדי :) אוהב לפוצץ נייר בועות? לא במיוחד לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: לא יותר מדי אוהב להתעטש?: חחח לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כןןן אוהב לצחצח שיניים?: לא במיוחד אכפת לך מאיכות הסביבה?: יחסית כן קונה צרובים\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע, דאמיט חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן... טיול לפני צבא צריך להתחיל ישן הרבה?: לא בתול?: כן נקשר לחפצים?: לא ממש אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: לא יותר מדי אוהב לטייל?: לא יותר מדי אוהב כפכפים?: אם הם נוחים לובש בוקסר?: כן! שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם :( ילדותי?: לעתים חולם בהקיץ? לא .שפות שאתה מדבר/לומד: עניתי כבר 13.תכונות טובות שלך: הומור, חוכמה אני חושב 14.תכונות רעות שלך: ביישנות, אי התמדה 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: עצמי 7.מה מרתק אותך? כל מיני דברים 8.מה מעציב אותך? כל מיני דברים 9.מה משמח אותך? כל מיני דברים

DanieLushka

New member
שלי

. .מה המוטו שלך בחיים? הכל לטובה. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? המ.. מכסה חובות של ההורים, ואז מבססת את העתיד של המשפוחה. 3.מעשה נועז שעשית? נערף 4.מעשה טפשי שעשית? יותר מדי P: 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לאדעת >: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן: צרפת, טורקיה (פעמיים), בלגיה, גרמניה, הולנד וספרד. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? יפן, דה 3> 8.מה יש לך מתחת למיטה? רצפה?XD 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: נלך על עיניים. 10. מה סקסי בעיניך? tough dudes. P: 11. מה רומנטי בעיניך? להתחבק בחורף מול התנור עם בן זוג ושתי כוסות שוקו. P: 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? בעיקרון לתקופה שהפסקתי להיות מכורה למחשב.. והצלחתי בלימודים (אמצע כיתה ז' ככה) אבל בכל מקרה, אני מאמינה שהכל לטובה, אז זה לא הכרחי. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? את החבר הראשון שלי, אנחנו בערך בקשר.. אבל לא התראינו מלא זמן, הוא גם גר בצפון והוא גם בצבא. S: 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לדעת לציירX: מכונית אידיאלית: אנערף XD מוזיקה בכלליות: בעיקרון אני שומעת מה שנחמד.. אבל סגנון מועדף: מטאל\רוק. להקה אהובה: ביטלס. מין: גברים סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? אכן כך אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 4.7.91 גיל: 15 כיתה: עולה ל-י'. מצבך החברתי: סביר.. קשרים דיי מתנתקים יותר ויותר עם הזמן אבל.. מנסים לשפר X: למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? למה אני מה?\: גובה: 1.75 צבע עיניים: ירוקות אוהב אותו? יאפ 3> צבע שער: חום בהיר אוהב אותו? יאפ צבע אהוב: נראה לי תכלת? או סגלגל כזה (וואו זה כל הזמן משתנה\: ) חיות מחמד? אין לצערי.. אבל כנאה בקרוב כלב 3>. מה העבודה שלך? אין יש פירסינג? הורדתי קעקועים? אין אובססיות? אין, אני מקווה.. P: התמכרויות? מחשב? חע, כמה עצוב. <: איזה שפות אתה דובר? אנגלית ועברית.. ספרדית ככה ככה, וטיפלה טיפלה ערבית ויפנית :X. ציטוט מועדף/ מוטו: "אל תקח את החיים כל-כך ברצינות.. גם ככה לא תצא מהם בחיים" האם אתה חי את הרגע? אפשר להגיד יש לך סודות? אני משערת שלכולם יש סודות.. אתה שונא את עצמך? לא 3> האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? חח ממש לא :X יש לך הרגלים רעים? המ.. כן אני משערת. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אמ, ילדה יפה נראה לי. S: אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? דניאלושקה - the ups and downs. :p מה הפחד הגדול ביותר שלך? להישבר.. אתה יודע לשיר? ככה ככה האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לול, לא. האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? כרגע, לשנות את המצב שאני בו. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? יש מצב האם אתה פועל בפזיזות? כן לפעמים, לצערי S: האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מפחיד? לא.. שונאת? כן, משהו אחד.. המראה, אבל חוץ מזה אני אוהבת אותי3> (אחח הצניעות P: ) האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי בתקופה\סיטואציה יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? המ.. רומנטיקה>: מה החוזק הכי גדול שלך? חוזק נפשי אני משערת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מראה.. D: (עובדת על זה) אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בכולל יאפ :) מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? never quit. יש לך ביטחון עצמי? תלוי מאיזו בחינה, אבל בכולל כן. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? ווא.. אין לי שמץ. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש\: בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? יכול להיות בסנטה קלאוס? לא XD ברוחות? תלוי למה אתה מתכוון ב"רוחות".. אבל בכולל כן. בפיות? לא במזל? לא בדיוק.. יותר בגורל באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כמובן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? עוד לא יצא לי לראות כוכב נופל.. אבל אם יצא לי, יכול להיות. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? המ.. זה ממש מסובך, אני לא מאמינה בדיוק באמונה המסורתית. בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא, אלוהים הוא מעל הזמן והמקום.. אז למה שיהיה לו מין?P: לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? בעיקרון גילגול נשמות. אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? איתמרו 3> מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? כנ"ל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "תחייכי.. הכל לטובה" P: מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך,חבר אהבה? אף אחד, לצערי P: אולי בהמשך. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שיושקה3> הכי מעט זמן? וואו.. אין לי מושג. הכי מצחיק? איצמרו P: הכי קרוב? איתמרו 3> הכי מוזר? איתמר!! D: חע כפרעלייך X: הכי חכם? הממ? לא יודעת.. איתמר?XD שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? איתמר>: הכי נחמד? וול.. אליי? איתמר.. אבל לכל מני אנשים אחרים.. הוא לא תמיד נחמד D: הכי רועש? אין לי מושג האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? תיארתי לעצמי איך זה יהיה, אבל בחיים לא שקלתי את זה ברצינות. מי מקשיב לבעיות שלך? אמא\אח\חברים עם מי אתה רב הכי הרבה? אח שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לפעמים כן, לפעמים לא. האם החברים שלך מכירים אותך? בערך.. לא יותר מדי לצערי /: הווה: שיער נוכחי: מתולתל דיי ארוך בגדים נוכחיים: ג'ינס וטי-שרט תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: שפאקינג כואבת לי הבטן.. מחזור מזדיין S: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: של מכבי חיפה LOL אח שלי..\: חבר\\ה?: אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ברגע זה? אף-אחד. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? דהה D: האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: כרגע אף אחד.. דיי כואב לי, חיבוק לא נשמע לי סימפטי במיוחד כרגע X: ממה הכי נמאס לך?: מלהיות תקועה מול הפאקינג מחשב הזה כל היום P: את מי היית רוצה להרוג? אף-אחד הכי פחות מהנה?: כאבי מחזור >:

DanieLushka

New member
המשך..

עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: המ.. או משהו שקשור בבישול, או משהו שקשור בתרבויות\שפות.. לראות עולם.. איפה אתה הולך לגור?: בעיקרון אחרי הצבא אני רוצה לראות עולם, ואז לחזור לארץ.. אין כמו ישראל 3>. כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לאדעת }: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אני משערת ש.. נשואה ו2 ילדים?D: עם קריירה מהנה חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: לא ממש, יותר מחכה לו.. וקצת בכללי: להקה אהובה: ביטלס.. שאלת כבר] : ספר אהוב: המטבח - בננה יושימוטו. סופר(ים) אהוב(ים): לאדעת\: צבע אהוב:שאלת כבר?#@!? פריט לבוש אהוב: ג'ינס, דה. איבר שהכי מושך אותך: גם שאלת o_O אתה שמח כש: טוב לי אתה מרגיש בודד כש: אני צריכה מישהו לחבק, והמישהו הזה לא נמצא. האם אתה חושב יותר מדי: לא ממש אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ?#@!? דיי לשאול את אותן השאלות ): .. ביפן. אדם מפורסם שפגשת: המ.. חמי רודנר?XD ובטח עוד כל מני\: האם יש לך אילושהם חרטות: כמובן.. קפה אהוב: אייס קפה של קפה הילל.. יאמ. 3> ריח אהוב: אחרי הגשם (; מה מכעיס אותך: אנשים חסרי התחשבות \: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: המ.. אכפתיות נראה לי?X: כמו שעופר ושירן אמרו.. דמות אמהית כזאת, לכו תבינו o_O האדם שעושה לך הכי טוב: כרגע אין לי מושג S: סגנון מוזיקה אהוב: ?@!#@?!$!%#? חדר אהוב בבית: החדר שלי.. המיטה שלי<: מקום אהוב בעולם: הבית:) מקצוע שנוא: מתמטיקה, בע. מורה אהוב: אורנה המורה להיסטוריה D: כפרעליה נשמה עניים. אוהב את בצפר?: לא, בע. נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: איכס, לא. נפגע (רגשית) בקלות?: כן בערך\: נותן מעצמך?: תלוי אבל בעיקרון כן אוהב לפוצץ נייר בועות? חח ברור! 3> לועס דברים? כן X: *תמימה* אוהב להתקלח?: דהה 3> אוהב להתעטש?: לפעמים שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוי כן, זה נורא >: אוהב לצחצח שיניים?: לא.. אבל חייבים P: אכפת לך מאיכות הסביבה?: לרוב כן קונה צרובים\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע XD חוסך כסף למשהו מיוחד?: כרגע לא ישן הרבה?: יאפ.. יותר מדי. בתול?: יאפ 3> נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: בערך אוהב לטייל?: לא ממש אוהב כפכפים?: גם לא לובש בוקסר?: לא? שמש או גשם?: גשם, כמובן. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם, נראה לי. ילדותי?: לעיתים חולם בהקיץ? לא .שפות שאתה מדבר/לומד: חלאס! 13.תכונות טובות שלך: חלאס!!!!! 14.תכונות רעות שלך: עצבנית.. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: השחקנית הזאת.. מטרה נוסטרהX: המתולתלת עם העיניים הירוקות S:. .מה מפחיד אותך? ברצינות דיי לחזור על אותן שאלות >:. 7.מה מרתק אותך? תרבויות 8.מה מעציב אותך? טרגדיות\: 9.מה משמח אותך? אנשים טובים

DanieLushka

New member
כי אני לא מאמינה שקיימת

ישות שהיא מקור כל רוע.. ונוכל לקרוא לה "שטן" \:

יונתן1988

New member
מה קורה

אחרי הרבה זמן שלא היה, לקחתי כל מיני שאלונים וחיברתי יחד, לאחד ארוך. למי שיש תלונות מוזמן להציג לי אותם באותות עשן. 1. .מה המוטו שלך בחיים? חיה ותן לחיות 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? לייזר 3.מעשה נועז שעשית? שעווה ברגליים!!!!!!! 4.מעשה טפשי שעשית? כנ"ל 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: נביחות 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? 8.מה יש לך מתחת למיטה? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10. מה סקסי בעיניך? 11. מה רומנטי בעיניך? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מכונית אידיאלית: מוזיקה בכלליות: להקה אהובה: מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: כיתה: מצבך החברתי: למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך,חבר אהבה? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? האם החברים שלך מכירים אותך? הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ? .שפות שאתה מדבר/לומד: 13.תכונות טובות שלך: 14.תכונות רעות שלך: 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: .מה מפחיד אותך? 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך?

T h a n a t o s

New member
שאלון, איזה כיף

יאללה, שאלונים 1. .מה המוטו שלך בחיים? Snootchie Bootchies 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? משקיע במשהו עם ריבית חודשים וחי עליה 3.מעשה נועז שעשית? אכלתי נמלעה מגעילה 4.מעשה טפשי שעשית? רצתי על משענת של ספסל שמסתבר שלא היה מחובר לרצפה 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני רץ על ספסלים באישון לילה 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כל מיני מקומות 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? בית בכל מקום יפה בעולם 8.מה יש לך מתחת למיטה? חרבות, גרזן, פגיונות, סכינים! 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: לא חשבתי על זה אף פעם 10. מה סקסי בעיניך? גם על זה לא 11. מה רומנטי בעיניך? שקיעות/זריחות 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא עובר, זין 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? מוסאשי 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? סיוף מכונית אידיאלית: האמר מוזיקה בכלליות: כל דבר שמשמיע צלילים להקה אהובה: יותר מדי מין:זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כבר לא XD אם לא, רוצה להיות? בחיים לא תאריך לידה: 24.1.90 גיל: 16 וחצי ומשהו כיתה: עולה לי"א מצבך החברתי: הא? למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? העע? גובה: בסביבות ה 180 צבע עיניים: כחול אפור ירוק אוהב אותו? למה לא? צבע שער:מוזר אוהב אותו?זה מה שקיבלתי צבע אהוב: כל צבע חיות מחמד? כלבה מה העבודה שלך?תלמיד יש פירסינג? לא קעקועים? יהיו אובססיות? יותר מדי התמכרויות? לא שידוע לי איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עברית, קצת ערבית, טיפה קווניה פה ושם, כמה מילים ביפנית ציטוט מועדף/ מוטו: Snoogans האם אתה חי את הרגע? אז את מה? יש לך סודות? תלוי בפני מי אתה שונא את עצמך? ממש לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לי כתב יד? יש לך הרגלים רעים? כנראה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני מקסים (לא רוצה שייקראו לי בשם של מסעדה!) אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? don't mess with the can, man מה הפחד הגדול ביותר שלך? לטבוע אתה יודע לשיר? כמו מסור חשמלי האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? מה אני, פוזר? האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לחיות, תודה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי מי הייתי האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? הנטייה שלי להתקפי רצחניות האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג ושיט מה החולשה הכי גדולה שלך? only human מה החוזק הכי גדול שלך? only human אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את העובדה שאני אזדקן, אבול ואמות אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כע מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לחיות, לא לעצור יש לך ביטחון עצמי? כע לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודע, ג'יי? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא, רדומלי מדי בקסם? כן באלוהים? תלוי אם זה חיוני לאותו הרגע בשטן? תלוי אם זה חיוני לאותו הרגע בסנטה קלאוס? תלוי אם זה חיוני לאותו הרגע ברוחות? תלוי אם זה חיוני לאותו הרגע בפיות? תלוי אם זה חיוני לאותו הרגע במזל? תלוי אם זה חיוני לאותו הרגע באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כע, הייצוג הכי טוב שיש לנסיון הפיצוי על תפיסת הדואליות האנושית במכשפות? בערך האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? נחמד לנצל התניות חברתיות על מנת לשאוב את הכוח הפסיכולוגי הטמון בהן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? תלוי אם זה חיוני לאותו הרגע בדת מאורגנת? חס וחסה אתה חושב שלאלוהים יש מין? תלוי אם זה חיוני לאותו הרגע לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאדמה אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? קמינסקי לא חבר שלי מי החבר הכי טוב שלך? שקד מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? שקד מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? don't mess with the can, man (ilia מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בוא'נה אני אלעס לך ת'עין! מי החבר שלך,חבר אהבה? הע? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ערן הכי מעט זמן? רינתאל הכי מצחיק? רון הכי קרוב? פיזית - עוז, לא פיזית, רינתאל הכי מוזר? חדד הכי חכם? איליה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? רינתאל הכי נחמד? מזתומרת נחמד? הכי רועש? גלעד האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? מה אני, גיי? (שאלה מפגרת בפורום הזה?) מי מקשיב לבעיות שלך? חברים עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?תלוי במי מדובר האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן האם החברים שלך מכירים אותך? עד כמה שאפשר הווה: שיער נוכחי: ארוך בגדים נוכחיים: שרוול שחור, וזהו תכשיטים נוכחיים: לא עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: רינתאל תמונת דסקטופ נוכחית: חול חבר\\ה?: כע אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: החברה האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תלוי אם אני רוצה האם אתה עייף? רעב? בדרך כלל לא, בדרך כלל כן את מי אתה הכי רוצה לחבק?: רינתאל ממה הכי נמאס לך?: אזעקות !@%*#(!#%*!_%!*(#%@!#% מאדאפאקה! את מי היית רוצה להרוג? נסראללה, שייתן לי שקט הכי פחות מהנה?: לבזבז זמן עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: להתחיל במדעים, להתקדם לעסקים איפה אתה הולך לגור?: בהרבה מקומות XD כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: האמר! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מרוויח הרבה כסף חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: יש הרבה ספר אהוב: Liber Null / pere J carrol סופר(ים) אהוב(ים): רוג'ר ז'ילאזני, טולקין, מרגרט וויס וטרייסי היקמן, אוסרון סקוט קארד, ג'וסף הלר, אייזיק אסימוב, סן טסו, לאו צה, ועוד צבע אהוב: הכל פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: הא? אתה שמח כש: כשאני מאוהב אתה מרגיש בודד כש: כשאני לבד האם אתה חושב יותר מדי: אני חושב כמה שאני חושב אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בכל העולם אדם מפורסם שפגשת: ליאת אחירון, כל אורפנד לנד האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: ערבי אמיתי ריח אהוב: הרבה מה מכעיס אותך: חוסר כבוד, במיוחד לנשים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ... לאיודע, צריך לחשוב על זה האדם שעושה לך הכי טוב: רינתאל סגנון מוזיקה אהוב: מטאל/ג'אז/עזבו אותי באמאשלכם יש הרבה חדר אהוב בבית: החדר שלי, והמטבח מקום אהוב בעולם: העולם מקצוע שנוא: לשון מורה אהוב: טל הלוי אוהב את בצפר?: שלי דווקא סבבה נרדם בשיעורים?: בימים קשים מעשן?: חס וחלילה נפגע (רגשית) בקלות?: לפעמים נותן מעצמך?: כע אוהב לפוצץ נייר בועות? חחחחח כן לועס דברים? אוכל בעיקר אוהב להתקלח?: זה נחמד, במיוחד לא לבד אוהב להתעטש?: חחח שאלה מטופשת, אבל כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: שש... שלא ייתעוררו אוהב לצחצח שיניים?: XD אכפת לך מאיכות הסביבה?: לפעמים קונה צרובים\\צורב?: זה נוח אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם חוסך כסף למשהו מיוחד?: צריך להתחיל ישן הרבה?: לא בתול?: עוד לא נקשר לחפצים?: לא, זה רק חפצים אוהב חולצות גזורות?: נופ גופיות?: נופ אוהב לטייל?: יעעע אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: יפ שמש או גשם?: יחד רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם סעמק ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ? כן .שפות שאתה מדבר/לומד: נו, עניתי על זה 13.תכונות טובות שלך: מתמיד, עקשן, נחוש, לכו ולישון 14.תכונות רעות שלך: נו, יש כמה, חושב במיוחד על עצמי ושיט 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: ג'יי (החבר של בוב) .מה מפחיד אותך? רגעים של חוסר שפיות מצדי 7.מה מרתק אותך? החיים 8.מה מעציב אותך? להיות לבד 9.מה משמח אותך? לא להיות לבד פשש שאלון ארוך XD

למעלה