שאלון מצב רוח

moshit1

New member
../images/Emo13.gif

הביאו לי אתמול אחד. יאי. תודה לך על העזרה בכולזאת.

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif LALA

מה שלומכם? בסדר
מה איתך? סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? בינוני איך עבר השבוע די טוב או די רע? מעולה! מיום שישי לפניי שבוע, מושלם, פשוט! על מה אתם חושבים עכשיו? על גפן
ועל ההופעה שתהייה יום ראשון! מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? המגן במחשבים מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? 2 הופעות של סינרגיה! מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? שבוע שעבר... מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? יום שישי שעבר רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? כן רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? כן, וקיבלתי
מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? תמיד. מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? כן, כפרעליו :) יש חבר\ה? לא

English Muffin

New member
עונהה

טוב. האמפ. חחח סתם מעניין אותי מצבי רוח של אנשים... אז לכו על זה- ותחשבו על זה שלמישהו אכפת מה המצב רוח שלכם (?) מה שלומכם?סבבה מינוס סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב?היה יום טוב מאוד רק כשחזרתי הביתה קצת ביעסו איך עבר השבוע די טוב או די רע?דיי טוב על מה אתם חושבים עכשיו?על מסיבה של חברה שלי מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע?שהירגשתי לבד מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע?ההופעה שהייתי בה מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון?ליפני שבוע מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף?שילשום רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון?עכשיו ? רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון?עכשיו מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון?כן מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון?כן חברה שלי יש חבר\ה?לא

תשובות

מה שלומכם? בסדר גמור סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? יומטוב איך עבר השבוע די טוב או די רע? די טוב על מה אתם חושבים עכשיו? שאני צריכה לסדר את המזבלה... אההה את החדר שלי .... סורי :) מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? לא קרה מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? החזרנו ת'ספרים המסריחים האלה מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? לא זוכרת מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? אתמול רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? לא רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? מממ לא ממש מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? כן מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? כן יש חבר\ה? לא

תשובות.. =]

מה שלומכם? אממ.. הכל בסדר אני חושבת סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? יום טוב איך עבר השבוע די טוב או די רע? באמצע.. על מה אתם חושבים עכשיו? על תשובות לשאלון חח מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? הכי רע!? נראלי הציון באנגלית. אבל בטח היו עוד מלאן דברים שלא עולים לי לראש עכשיו.. מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע?לא הלכתי היום לבצפר חח מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? לא זוכרת מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? יום רביעי רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? לא רציתי. רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? לא רציתי. מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? לא היה מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? אפעם לא קרה לי דבר כזה... יש חבר\ה? לא

CrazyYoYo

New member
תשובות

מה שלומכם? בסדר מה איתך סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? יום אחלה איך עבר השבוע די טוב או די רע? באמצע על מה אתם חושבים עכשיו? על חבר שיש לו יומולדת
מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע?רבתי עם איזו מורה על הציון
מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? שיחה טובה עם ידידה קרובה מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? אממ לפני יומיים שלושה מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? שיעור ערבית (A) רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? לא.. רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? כל החיים אני מחכה לאחד כזה.. מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? כן מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? אממ לא באופן מיוחד יש חבר\ה? לא

Danielle b3

New member
../images/Emo180.gifאני../images/Emo124.gif

מה שלומכם
מעולה
סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב
רק התחיל.. בנתיים טוב
איך עבר השבוע די טוב או די רע
מעולה
על מה אתם חושבים עכשיו
כל מיני
מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע
כמעט ורבתי עם מישהו
מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע
וואי
יש מלא
מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון
אתמול, משמחה
מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף
לפני יומיים
(ובעצם גם אתמול)
רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון
כן
רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון
כן
וגם קיבלתי
מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון
כן
מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון
כן
יש חבר
כן

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

מה שלומכם
ישתבח שמו. סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב
רק התחיל... איך עבר השבוע די טוב או די רע
טוב
זה המומולדת שלי!
על מה אתם חושבים עכשיו
שמציק לי הריס בעין...
מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע
נימאס לי מימי הולדת. מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע
מסיבת חפתאה
מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון
לא יודעת... מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף
שראיתי תמונה שצילמתי
רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון
לא.
רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון
כן
תמיד... מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון
אני מקווה.
מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון
כנ"ל.
יש חבר
נחמד ... -קרן-

תשובות שלי../images/Emo13.gif

מה שלומכם?הכול סבבה
סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? יום כיפי!!
איך עבר השבוע די טוב או די רע? אממ... הוא רק התחיל.. אבל בנתיים טוב! על מה אתם חושבים עכשיו? על התשובה הקודמת שרשמתי
מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? לא קרה עדיין! טפו טפו טפו בלי עין הרע!
מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? היום מים שהיה היום!
מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון?אממ.. לא זוכרת מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? אתמול! לא הבנתי למה אני צוחקת..
רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? לא.. רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? מאבא
(אוףף!! למה אני כל הזמן רוצה חיבוק מאבא?!) חח מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? כן.. מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? אה-אה
יש חבר\ה? לא.. זהו! בה ביי! ושאלון מגניב!!

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונהההההההה

מה שלומכם? סבבה סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? ככה ככה איך עבר השבוע די טוב או די רע? די רע על מה אתם חושבים עכשיו? על זה שעוד מעט אני אלך לישוןןן סוף-סוף מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? המטווחים מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? שגיליתי שיאיר רוצה להיפרד מחברה שלו מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? אתמול, כשראיתי את השידור החוזר של פלוריסיינטה ופדריקו מת מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? ביום שני או שלישי רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? לא רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? כן מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? כן מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? כן יש חבר\ה? לצערי, לא

עוד אחד, אני בשוונג

מה המצב רוח שלכם (?) סבבה מה שלומכם? די טוב סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? יום נחמד ביותר איך עבר השבוע די טוב או די רע? לא זוכרת על מה אתם חושבים עכשיו?על להוריד את הכלב מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? המשכורת השכיחה ממני הכל מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? המשכורת מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? לא בוכה מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? אתמול רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? אף פעם רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? כל הזמן מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? לא מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? כן יש חבר\ה? לא

NiKi†a

New member
כי אין לי משו אחר לעשות.

מה שלומכם? נחמד סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? לא משהו איך עבר השבוע די טוב או די רע? טוב מאוד =] על מה אתם חושבים עכשיו? לאדעת.. מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? הגשתי בוחן ריק בהיסטוריה? P: מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? עופר היה אצלי :]..הייתי באילת. מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? לפני שבועיים. מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? שילשום נראה לי רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? בטח :] [תקנו לי דובי
] רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? קיבלתי תודה :) מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? כן מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? כן יש חבר\ה? יש ^_^

מתוקה777

New member
כככאאאאןןןן

מה שלומכם? בסדר סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? יום בינוני איך עבר השבוע די טוב או די רע? די אחלה על מה אתם חושבים עכשיו?שום דבר מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע?נחתכתי מהקורקינט משהו רציני מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע?רק העובדה שלא היה לימודים 3ימים מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? אתמול מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף?יום חמישי רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון?לא רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון?כן מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון?לא מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון?לא יש חבר\ה?לא

עונה

מה שלומכם? טוב תודה סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? די טוב כי רק עכשיו התעוררתי איך עבר השבוע די טוב או די רע? די טוב הייתי בנופש באילת על מה אתם חושבים עכשיו? על החידון ועל הנופש באילת מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? ננעלתי בשירותים בנופש מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? ריף הדולפינים מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? לא זוכרת מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? אתמול בבריכה רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? לא רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? כן מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? כל הזמן מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? כן אמא ואבא ואחותי והכלבה שלי יש חבר\ה? לא תרגישו טוב. גם אתם

תשובותתתתתתתתתתתתת

מה שלומכם? בסדר סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? רק התחיל.. איך עבר השבוע די טוב או די רע? רע על מה אתם חושבים עכשיו? בגרות בתנ"ך מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? שבכיתי מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? שהוא נגמר מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון?לפני יומיים מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? יום שבת רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? תמיד רוצה רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? כן מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון?לא מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? לא יש חבר\ה? לא

עונה :)

מה שלומכם?בסדרר סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב?היה מצוין איך עבר השבוע די טוב או די רע?לא ככה ולא ככה...באמצע על מה אתם חושבים עכשיו?על זה שפישי ומור הם נצלנים! מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע?שמור הוציא אותי שרמוטה מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע?שהשלמתי עם פישי... :) מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? יום שישי מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף?יום שני רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון?אממ לא כל כך חשבתי על זה.. רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון?כן... מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון?כן.. מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון?לאא.. יש חבר\ה?לא

למעלה