שאלון מצב רוח

moshit1

New member
שאלון מצב רוח../images/Emo26.gif

טוב. האמפ. חחח סתם מעניין אותי מצבי רוח של אנשים... אז לכו על זה- ותחשבו על זה שלמישהו אכפת מה המצב רוח שלכם (?)
מה שלומכם?
סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב?
איך עבר השבוע די טוב או די רע?
על מה אתם חושבים עכשיו?
מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע?
מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע?
מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון?
מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף?
רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון?
רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון?
מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון?
מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון?
יש חבר\ה? תרגישו טוב

ady18

Well-known member
תשובות

מה שלומכם?בסדר סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב?רגיל כזה בסדר איך עבר השבוע די טוב או די רע?סביר על מה אתם חושבים עכשיו? מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע?הלכתי לסרט גרוע:( מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע?דברתי עם ידיעד הכי טוב שלי מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון?אמממ מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף?אממ אתמול רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון?לא רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון?כן מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון?כן מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון?כן יש חבר\ה? לא

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

זה שאלון חמוד. מה שלומכם? מצוין. מעט עייפה, יש תנאים לכאב ראש, אבל מצוין בסה"כ. סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? יום טוב-נהדר. איך עבר השבוע די טוב או די רע? דיי טוב. על מה אתם חושבים עכשיו? משהו שקשור לרוני וליום שישי, ההופעה בשבת, אנשים מסוימים ודברים מסוימים. מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? שלא היה לי מה לעשות אז זה גרם לי לחשוב ולהיות לא-שמחה שכזו, והיה לי חשק לדבר עם אנשים מסוימים אבל לא הצלחתי, וגם זה שגאידנס מתפרקים ובע. מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? קרו המון דברים טובים. המון. מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? בוקר יום רביעי שעבר. בספרייה, לזיגי, כי סימה תסכלה אותי וזה היה מרגיז, אז בכיתי קצת מתסכול. מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? היום, עם דניאלש וזיגי. העפתי את היד אחורה ושפכתי את כל המים על דניאלש. זה היה משעשע. רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? תמיד
רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? תמיד
מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? המון אנשים. מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? דקל, דניאלש, ימית. יש חבר\ה? לא. יש תחליפים, איי גס.

Ligeiro

New member
אה ../images/Emo122.gif

מה שלומכם? לאדע
סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? מאיפה לי, הרגע התעוררתי. איך עבר השבוע די טוב או די רע? נחמד. על מה אתם חושבים עכשיו? מאיפה אני מביא רשימת שירים משנות ה80. מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? המגן בהיסטוריה[?] מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? נגמר המגן בהיסטוריה
מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? לא זכור לי. מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? יום שישי שעבר. רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? לא רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? לא מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? כן מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? לא יש חבר\ה? לא

britney4u

New member
../images/Emo9.gif

מה שלומכם? אני קצת עייף ... סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? בסדר.. לא משהו איך עבר השבוע די טוב או די רע? משעמם על מה אתם חושבים עכשיו? על כלום מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? פיספתי תור לרופא
חשבתי שהתור ב-6 בערב והוא היה בכלל ב-8 בבבוקר. עכשיו אני צריך לחכות חודש וחצי לתור חדש מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? נסעתי היום בבוקר לביה"ס כי חשבתי שישי לי מתכונת ושאלתי את אחות של חבר שלי בהסעה למה הוא לא בהסעה והיא אמרה שמחר התכונת ובדקה 90 ירדתי מההסעה לבית, מזל שהיא לא יצאה מהעיר ככבר מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? לא זוכר, באמת שלא מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? לפני כמה שבועות קנו לכם דובי בזמן האחרון? פחחח לא רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? הממ לא ממש מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? לא מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? לא יש חבר\ה? לא

Sheygets16

New member
../images/Emo122.gif

תראו אותייי, הכל נראה לי יפה היום
מה שלומכם? אחרי הכל, סביר :] סה"כ, היום היה יום רע או יום טוב? הייתה מתכונת בהיסטוריה אז הייתי אומרת שרע. איך עבר השבוע די טוב או די רע? רע רע, כל הזמן למדתי.. על מה אתם חושבים עכשיו? לאן בא לי לצאת הערב :] מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? נגמרו לי הקופסא ביום שהכי הייתי צריכה סיגריה
מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? השעות האחרונות, אחרי המתכונת בהיסטוריה מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? אתמול מעצבים .. מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? ביום שני כשראיתי כ"נ. רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון?
רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? כולם רוצים. מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון?
מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? לא. יש חבר\ה? לא :]

../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

מה שלומכם
סבבי סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב
פסדר
איך עבר השבוע די טוב או די רע
אמממ די טוב (דגש על די חחח) על מה אתם חושבים עכשיו
סתם חחח
מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע
שרבתי עם כמה ילדים.. מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע
הציונים בלי עין הרע
מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון
וואיי.. לא זוכרתת.. יום חמישי שעבר נראלי מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף
היום חחחח רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון
אממ לא למרות שזה יכול להיות חמוד
רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון
כע מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון
אמממ.. לאדעתת.. מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון
כן, מאוד יש חבר\ה
לא

Mrs big

New member
אני צריכה לנקות את התיק ואין לי כח.

מה שלומכם? בסדר. סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? נראה לי שטוב. איך עבר השבוע די טוב או די רע? נראה לי שטוב. על מה אתם חושבים עכשיו? על היום ועל יוֹני. מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? הבכי בלילה, נראה לי. מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? הרבה דברים. מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? יום ראשון בלילה, נראה לי. מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? היום(?). רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? לא ממש. יש לי אחד. 3> רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? כן. מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? כן. מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? קצת. יש חבר\ה? כן.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif^^

= ימיט,
= טוקר, חברה. מה שלומכם?
- אני לא חושבת שיכול להיות נחמד יותר. בטח יכול, אבל מעט.
- שלומי? *מבט תוהה* סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב?
- רוב היום היה ממש נחמד, המון אוכל והכל ^-^ (אני מרגישה מכו "בר, הילד המאושר" מג"צ)
- יום הסטורי (חרישה להטרויה, נו) איך עבר השבוע די טוב או די רע?
- די מעולה ^^
- הייתי אמורה להיות היום באנגליה (
מעירה- נו, באמת, תתגברי :-\ ) על מה אתם חושבים עכשיו?
- טוקר שמנה.
- אכלתי (
מעירה- נו, אמרתי לכם ^^) מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע?
- אמא צעקה עלי? לאיודעת, היה נחמד מדי, עיזבו.
- ריב, הורים, פה (
מעירה- כוונתה היא שהיא רבה עם ההורים אז היא ברחה אל ביתי היפה כדי לאכול ולהשתכן פה קצת, כן.) מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע?
- המון; קניתי לשימי מתה והוא משח, והוא ביקר פה והיה כיף. טוקר באה אלי, שזה מגניב. הייתי בבית הספר, היה נחמד נורא, אני מארגנלת לחברה מסיבת הפתעה וזה מענג ^^.
- (אין) הרבה בצפר. מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון?
- היום. מאיה באה לכאן לקחת את החצאית ואח"כ הלכתי וישבתי ובכיתי קצת, וזה היה כיף, כמובן.
- בריב עם אמא מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף?
- מקודם, צחי הביא לי לינק מבדר של מישהו עם המון שגיאות כתיב, וגם יש איזה ריב כיתתי על פני בלוג והכל, וזה משעשע קמעה.
- אתמול (
- שקר. רותם צוחקת יותרמדי מהכל. גם מזה, למשל ><) רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון?
- תמיד
.
- אחרי שאמא זרקה לי אותם. רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון?
- מממשת את זה כלהזמן ^^.
- היום אחי הריב מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון?
- תמידתמידתמיד
.
- הרבה אנשים מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון?
- כן. די הרבה, בעצם. מחמיאים לי, אומרים לי שאוהבים אותי. כזה אמיתי זה מהולל~!.
- היום בבוקר, חניכה. יש חבר\ה?
- לא היום
.
- לא.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifפורום פנויים- פנויות ממש, נו?

(בהתחשב שזה תפוז וזה פורום; פוניים- פנויים/ פנויות- פנויות, אפילו)

EROTOMANIA

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

מה שלומכם? חם
אבל סבבה סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? יום פסדר איך עבר השבוע די טוב או די רע? דיי טוב על מה אתם חושבים עכשיו? על מחר מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? האוטו שלי מת
מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? אממ.. הנשף, אני מניחה. אה וגם שהלכתי לחוף הים. מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? אתמול מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? היום רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? אממ.. כן? רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? בטח מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? תמיד מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? כן יש חבר\ה? אין

emperor28

New member
יאללה אני גם (לא נרדם בלע)

מה שלומכם? מצוין סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? יום טוב דווקא איך עבר השבוע די טוב או די רע? שבוע דיי טוב ומגניב היו הרבה דברים על מה אתם חושבים עכשיו? אממ על מה יהיה מחר בבוקר איך אני אקום מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? חלמתי על משהו שלא רציתי לחלום עליו מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? חיזקתי קשרים עם המון אנשים והכרתי מישי חדשה מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? 20.5 הרבה זמן מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? חחחחח בצהריים רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? קנו לי שלשום חחחח אבל מה לי ולדובים? רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? כל הזמן מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? בטחחחחח יש המון אנשים שחשובים לי מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? כן יש חבר\ה? לא אבל בקרוב..

nni8

New member
עונהההה

מה שלומכם?בסדר סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב?הוא בקושי התחיל איך עבר השבוע די טוב או די רע?טובב מאוד על מה אתם חושבים עכשיו?על כלום מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע?היום של החווה מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע?המועצה מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון?מזמן יחסית מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף?ממ לאדעת רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון?לא ממש רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון?לא מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון?לא מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון?כןן!!!!!!!! יש חבר\ה?לא

Spiritfall

New member
נו, טוב.

מה שלומכם? נחמד + סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? תכלס הוא רק התחיל אבל בעיקרון טוב איך עבר השבוע די טוב או די רע? טוב
אני חושבת.. על מה אתם חושבים עכשיו? המסיבה אתמול מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? הבנתי שאני בת 17 מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? סתם, רגעים של הבנה על החיים.. מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? אתמול. השתגעתי. אני לא מארגנת שום דבר יותר בחיים! מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? בטח השבוע מתישהו. לא בעיה להצחיק אותי
רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? ממ... לא רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? כל הזמן מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? כל מיני מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? כן יש חבר\ה? לא

la nana 2004

New member
עונה!

מה שלומכם? סבבה סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? מצויין איך עבר השבוע די טוב או די רע? די טוב על מה אתם חושבים עכשיו? על המוסיקה הטובה שאני שומעת מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? משהו עם חברות שלי מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? שסיימתי עם פיסיקה לתמיד!! מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? אתמול.... מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? היום רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? לא רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? כן מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? כן מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? לא יש חבר\ה? לא

Swid666

New member
מעי ^^

מה שלומכם? בסדר גמור סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? יום טוב איך עבר השבוע די טוב או די רע? מעולה
על מה אתם חושבים עכשיו? כל מיני מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? אימא עיצבנה אותי (וזה אומר שהיה שבוע מצויין ^^) מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? פאי =] מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? המממ... לפני כמה ימים מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? אתמול רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? לא רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? כן ^^ מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? תמיד חשובים לי מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? כן =] יש חבר\ה? כן! ^^

D o o S h a

New member
עונה

מה שלומכם? הכל סבבה מה איתך? סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? טוב מאודד איך עבר השבוע די טוב או די רע? די טוב על מה אתם חושבים עכשיו? על אוכל
מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? ממ... שהייתי חולה מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? לא היה משהו ה-כ-י- טוב, בסכהכל היה נחמד מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? לפני.. שבועיים בערך מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? היום.. חיחי.. היה קורעע רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? ממש לא רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? יססס מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? כל הזמן! מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? יאפ יש חבר\ה? לא...

moshit1

New member
נמנמ- אני

מה שלומכם? סביר סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? סביר איך עבר השבוע די טוב או די רע? די רע על מה אתם חושבים עכשיו? עליו...
מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? לא לדבר איתו.... מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? לדבר איתי כ-ל הזמן מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? אתמול מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? היום רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? כהה רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? כהה מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? כנ :( מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? יא יש חבר\ה? יהיה בקרוב |סמייל קורץ|

Thade

New member
עונה../images/Emo6.gif

מה שלומכם? בסדר... סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? יום טוב. איך עבר השבוע די טוב או די רע? די טוב. על מה אתם חושבים עכשיו? על הרבה דברים. מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? בדיקת דם. מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? מצב כפית היסטרי באמצע שיעור חופשי,אתמול. מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? לא זוכרת. מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? אתמול. רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? לא. רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? כן. מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? כן. מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? לא. יש חבר\ה? לא.

coullette

New member
לילה טוב

מה שלומכם? סה''כ, היום היה יום רע או יום טוב? ממוצע איך עבר השבוע די טוב או די רע? די ממוצע על מה אתם חושבים עכשיו? על ממוצע מה הדבר ה-כ-י רע שקרה לכם השבוע? המממ.. מה הדבר ה-כ-י טוב שקרה לכם השבוע? הממ... מתי פעם אחרונה בכיתם בזמן האחרון? הממממ... מתי פעם אחרונה צחקתם בטרוף? עם רועי כנראה רציתם שיקנו לכם דובי בזמן האחרון? קנו לי !! חחחח מואחהחהחהח *שיעול* *נחנקתי* אההה *שיעול* רציתם חיבוק אמיתי וחזק בזמן האחרון? כן! מישהו היה לכם חשוב בזמן האחרון? כן מישהו גרם לכם להרגיש טוב עם עצמכם בזמן האחרון? כן יש חבר\ה? רועייייייייייייייייייייייי

למעלה