שאלון מפורסם! (וקצר)

pilpelon1

New member
שירה ולנסקי השתתפה במיכאלה?!

נו טוב,עונה. (רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני?דניאל סלומון הוא הזמר האהוב עלי אז ברור שדניאל ה
"למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"?לא ראיתי למראית עין אבל למראית עין חח "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"?טלנובלה בע"מ "ילדות רעות" או "השיר שלנו"?שניהם "ראש גדול" או "השמיניה"?השמיניה מאיה בוסקילה או שירי מימון?שירי יעל בר זוהר או נינט טייב?נינט מה קשור או פרוזאק?אמ מה קשור משחק מכור או ארץ נהדרת?וואי זה קשה מדי. אורנה בנאי או עידן אלתרמן?אמ אמ לא יודעת אמנון לוי או כלבוטק? לא אכפת לי טומי או יאיר לפיד? יאיר לימוס אטיאס או מורן אטיאס? אף אחת איה קורן או מאיה קורן?פתאום אני סנילית ושכחתי מי הן חחח. צרבת או הפיג'מות? מה זה צרבת בכלל?! חדשות ערוץ 10 או 22 או 11?אמ 22 ערוץ הילדים או ניקאולודיון?ניקאולודיון לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..?אפרת! וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?)אממ בעיקרון אני ממש אוהבת את שתיהן ככה שקשה להגיד.

ירדנדן

New member
לא נראה לי..../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

אני צופה מושבעת של מיכאלה ושירה ממש לא מוכרת לי משם.. מוזר..=0

אתם לא זוכרים את מילי?!

החברה הדוגמנית של מיה? זאת'י שדן התחיל איתה? זאת שירה המלכה!

לא, אבל קבל הוכחה

"...מאז שהחליטה לנסות ולממש את יכולותיה הדרמטיות, היא הופיעה בתפקיד אורח בטלנובלה 'מיכאלה'..." באמת חשבת שאני משקר?

Ofek The Diva

New member
עונהה

(רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? אמ שמעתי רק שדניאל שר "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"?כלום "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"?השיר שלנו "ילדות רעות" או "השיר שלנו"?השיר שלנו "ראש גדול" או "השמיניה"?ראש גדול מאיה בוסקילה או שירי מימון?אממ אין לי העדפה יעל בר זוהר או נינט טייב?נינט מה קשור או פרוזאק?שניהם קורעים! משחק מכור או ארץ נהדרת?משחק מכור אורנה בנאי או עידן אלתרמן?עידן אמנון לוי או כלבוטק?כלום טומי או יאיר לפיד?יאיר לימוס אטיאס או מורן אטיאס?כלום איה קורן או מאיה קורן?- צרבת או הפיג'מות?- חדשות ערוץ 10 או 22 או 11?22 ערוץ הילדים או ניקאולודיון?ניקולודיון

עונהההה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

(רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? דניאל "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"? מבחינת סיפור ובימוי-למראית עין. "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"? אף אחד80{ "ילדות רעות" או "השיר שלנו"? השיר שלנו! "ראש גדול" או "השמיניה"? השמיניה מאיה בוסקילה או שירי מימון? איכס. אם כבר שירי, היא יודעת לשיר. יעל בר זוהר או נינט טייב? נינט מה קשור או פרוזאק? קשה מדי.. משחק מכור או ארץ נהדרת? משחק מכור
אורנה בנאי או עידן אלתרמן? עידן אלתרמן אמנון לוי או כלבוטק? אף אחד [?] טומי או יאיר לפיד? יאיר לימוס אטיאס או מורן אטיאס? לימור אטיאס. מורן מנותחת. איה קורן או מאיה קורן? איכס די, אתם מנסים לגרום לי להקיא?! צרבת או הפיג'מות? צרבת חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? 22 ערוץ הילדים או ניקאולודיון? ערוץ הילדים לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..? החדש. וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?) יעל שרוני
רק היא יפה, שתיהן לא משהו.

מממ...

(רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? דניאל. "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"? אף אחד מהם, תודה. "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"? את טלנ"ע, את זה הייתי מסוגלת לראות. "ילדות רעות" או "השיר שלנו"? =/ "ראש גדול" או "השמיניה"? מעולם לא ראיתי ראש גדול, ואת השמניה אני לא סובלת. מאיה בוסקילה או שירי מימון? =/ אף אחת מהן? יעל בר זוהר או נינט טייב? נינט. היא מתוקה ^^ מה קשור או פרוזאק? בע... משחק מכור או ארץ נהדרת? משחק מכור!
אורנה בנאי או עידן אלתרמן? אורנה בנאי. אמנון לוי או כלבוטק? מממ... שאלה קשה... שנייהם טובים אבל נראה לי "ששומר מסך" [אמנון לוי] >: טומי או יאיר לפיד? לא יודעת ^^ לימוס אטיאס או מורן אטיאס?
איה קורן או מאיה קורן? מי!? O_O צרבת או הפיג'מות? לא יודעת מה זה צרבת... חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? 10. ערוץ הילדים או ניקאולודיון? הממ... נדמה לי שניק. לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..? שנייהם תמיד עצבנו אותי ^_^ וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?) שירה וילנסקי. למרות שגם היא לא משהו =/

sukrazit

New member
עונההה

(רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? דניאל סולמון "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"? לא ראיתי "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"? אינלי הוט "ילדות רעות" או "השיר שלנו"? השיר שלנו!! "ראש גדול" או "השמיניה"? ראש גדול מאיה בוסקילה או שירי מימון? שירי מימון יעל בר זוהר או נינט טייב? נינט טייב מה קשור או פרוזאק? מה קשור משחק מכור או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת אורנה בנאי או עידן אלתרמן? אורנה בנאי אמנון לוי או כלבוטק? לא ולא טומי או יאיר לפיד? יאיר לימוס אטיאס או מורן אטיאס? לימור אטיאס איה קורן או מאיה קורן? לא ולא צרבת או הפיג'מות? הפיג'מות חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? 22 ערוץ הילדים או ניקאולודיון? ניקולודיאון

עונה

(רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? לא זה ולא זה "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"? סוף העולם | שמאל| "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"? יש לי יס. תפסיקו לחשוב שלכולם יש הוט "ילדות רעות" או "השיר שלנו"? השיר שלנו "ראש גדול" או "השמיניה"? לא זה ולא זה מאיה בוסקילה או שירי מימון? ברור ששירי! יעל בר זוהר או נינט טייב? נינט..מה ההשוואה? מה קשור או פרוזאק? שניהם משחק מכור או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת אורנה בנאי או עידן אלתרמן? אורנה בנאי אמנון לוי או כלבוטק? לא זה ולא זה טומי או יאיר לפיד? יאיר לימוס אטיאס או מורן אטיאס? מי זאת לימור אטיאס? איה קורן או מאיה קורן?בפעם השנייה,תפסיקו לחשוב שיש לכולם הוט צרבת או הפיג'מות? הפיג'מות חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? 10 ערוץ הילדים או ניקאולודיון? ניק

tuty20

New member
עונה

(טוב, לא כל כך מפורסם..) (רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? דניאל "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"? סוף "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"? טנלובלה בעמ "ילדות רעות" או "השיר שלנו"? ילדות "ראש גדול" או "השמיניה"? שמיניה מאיה בוסקילה או שירי מימון? שירי יעל בר זוהר או נינט טייב? יעל מה קשור או פרוזאק? מה קשור משחק מכור או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת אורנה בנאי או עידן אלתרמן? בנאי אמנון לוי או כלבוטק? לוי טומי או יאיר לפיד? מאפה לי לימוס אטיאס או מורן אטיאס? מורן איה קורן או מאיה קורן? איה צרבת או הפיג'מות? פיגמות חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? 22 ערוץ הילדים או ניקאולודיון? ילדים לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..? וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?) טלי שרון

polbblop

New member
...

(רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? שניהם חמודים. לא יותר. "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"? מ'זה?
"האלופה" או "טלנובלה בע"מ"? שניהם חרא. "ילדות רעות" או "השיר שלנו"?
"ראש גדול" או "השמיניה"?
מאיה בוסקילה או שירי מימון? שירי. יעל בר זוהר או נינט טייב? נינט. מה קשור או פרוזאק? מה קשור.
משחק מכור או ארץ נהדרת? משחק מכור. אורנה בנאי או עידן אלתרמן? מי זה עידן אלתרמן?
אמנון לוי או כלבוטק? כלבוטק. טומי או יאיר לפיד?
לימוס אטיאס או מורן אטיאס? לימוס? מיזה? מזה? איה קורן או מאיה קורן? ? צרבת או הפיג'מות? הפיג'מות.
חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? 22 ערוץ הילדים או ניקאולודיון? ערוץ הילדים.

../images/Emo162.gif

(טוב, לא כל כך מפורסם..) (רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני?סלומון "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"?סוף העולם שמאלה "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"?האלופה "ילדות רעות" או "השיר שלנו"?ילדות רעות "ראש גדול" או "השמיניה"?כלוםם! מאיה בוסקילה או שירי מימון?שירי מימון יעל בר זוהר או נינט טייב?יעל בר זוהר מה קשור או פרוזאק?מה קשור משחק מכור או ארץ נהדרת?ארץ נהדרת אורנה בנאי או עידן אלתרמן?אורנה בנאי אמנון לוי או כלבוטק?כלבוטק טומי או יאיר לפיד?יאיר לימוס אטיאס או מורן אטיאס?לימור איה קורן או מאיה קורן?איה צרבת או הפיג'מות?פיג'מות חדשות ערוץ 10 או 22 או 11?10 ערוץ הילדים או ניקאולודיון?ילדים! לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..?את השדרנית (ד"א למה החליפו אותה?!) וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?)טלי שרון!

למעלה