שירה ולנסקי השתתפה במיכאלה?!
נו טוב,עונה. (רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני?דניאל סלומון הוא הזמר האהוב עלי אז ברור שדניאל ה
"למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"?לא ראיתי למראית עין אבל למראית עין חח "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"?טלנובלה בע"מ "ילדות רעות" או "השיר שלנו"?שניהם "ראש גדול" או "השמיניה"?השמיניה מאיה בוסקילה או שירי מימון?שירי יעל בר זוהר או נינט טייב?נינט מה קשור או פרוזאק?אמ מה קשור משחק מכור או ארץ נהדרת?וואי זה קשה מדי. אורנה בנאי או עידן אלתרמן?אמ אמ לא יודעת אמנון לוי או כלבוטק? לא אכפת לי טומי או יאיר לפיד? יאיר לימוס אטיאס או מורן אטיאס? אף אחת איה קורן או מאיה קורן?פתאום אני סנילית ושכחתי מי הן חחח. צרבת או הפיג'מות? מה זה צרבת בכלל?! חדשות ערוץ 10 או 22 או 11?אמ 22 ערוץ הילדים או ניקאולודיון?ניקאולודיון לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..?אפרת! וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?)אממ בעיקרון אני ממש אוהבת את שתיהן ככה שקשה להגיד.
נו טוב,עונה. (רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני?דניאל סלומון הוא הזמר האהוב עלי אז ברור שדניאל ה