שאלון מפורסם! (וקצר)

שאלון מפורסם! (וקצר)

(טוב, לא כל כך מפורסם..) (רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"? "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"? "ילדות רעות" או "השיר שלנו"? "ראש גדול" או "השמיניה"? מאיה בוסקילה או שירי מימון? יעל בר זוהר או נינט טייב? מה קשור או פרוזאק? משחק מכור או ארץ נהדרת? אורנה בנאי או עידן אלתרמן? אמנון לוי או כלבוטק? טומי או יאיר לפיד? לימוס אטיאס או מורן אטיאס? איה קורן או מאיה קורן? צרבת או הפיג'מות? חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? ערוץ הילדים או ניקאולודיון? לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..? וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?)

עונענענענענענע../images/Emo192.gif../images/Emo108.gif

(רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? דניאל סלומון "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"? לא ד'עת "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"? לא ד'עת "ילדות רעות" או "השיר שלנו"? השיר שלנו "ראש גדול" או "השמיניה"? השמיניה מאיה בוסקילה או שירי מימון? שירי מימון יעל בר זוהר או נינט טייב? יעל בר זוהר מה קשור או פרוזאק? מה קשור משחק מכור או ארץ נהדרת? משחק מכור אורנה בנאי או עידן אלתרמן? שניהם אמנון לוי או כלבוטק? חחח כלבוטק
טומי או יאיר לפיד? יאיר לימוס אטיאס או מורן אטיאס? מורן איה קורן או מאיה קורן? איה קורן צרבת או הפיג'מות? ממ חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? ח 22 ערוץ הילדים או ניקאולודיון? מע לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..? וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?) אפחת תודעע

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונהה

(רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? דניאל סולומון
"למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"? ממ ראיתי רק סןף העולם שמאלה..
"האלופה" או "טלנובלה בע"מ"? טלנובלה בע"מ
"ילדות רעות" או "השיר שלנו"? ילדות רעות
"ראש גדול" או "השמיניה"? השמיניה
מאיה בוסקילה או שירי מימון? שירי מימון
יעל בר זוהר או נינט טייב? יעל בר זוהר
מה קשור או פרוזאק? מה קשורר
משחק מכור או ארץ נהדרת? משחק מכור
אורנה בנאי או עידן אלתרמן? אורנה בנאי
אמנון לוי או כלבוטק? לא זה ולא זה
טומי או יאיר לפיד? יאיר לפידד
לימור אטיאס או מורן אטיאס? מורן אטיאס
איה קורן או מאיה קורן? אני מכירה רק את מאיה קורן..
צרבת או הפיג'מות? הפיג'מותתתתתתתת
חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? 22
ערוץ הילדים או ניקאולודיון? שניהםם
לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..? שונאת את שניהםם
וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?) שתיהם מכוערותת
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה לעצמי

(רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? דניאל סלומון (אפילו שדנה שרה את רוב השיר) "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"? למראית עין "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"? טלנובלה בע"מ "ילדות רעות" או "השיר שלנו"? ילדות רעות "ראש גדול" או "השמיניה"? השמיניה מאיה בוסקילה או שירי מימון? שירי מימון יעל בר זוהר או נינט טייב? יעל בר זוהר מה קשור או פרוזאק? מה קשור פרוזאק?!
משחק מכור או ארץ נהדרת? משחק מכור אורנה בנאי או עידן אלתרמן? עידן אלתרמן אמנון לוי או כלבוטק? אמנון לחי. אה, סליחה, לוי. (לא סובל את כלבודרעק! אה, סליחה, כלבוטק.)
טומי או יאיר לפיד? יאיר לפיד לימוס אטיאס או מורן אטיאס? לימור אטיאס איה קורן או מאיה קורן? איה קורן צרבת או הפיג'מות? צרבת
שליטעעע חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? 22 ערוץ הילדים או ניקאולודיון? ערוץ הילדים (למרות שאני לא רואה שם כלום חוץ מהשמיניה) לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..? אפרת וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?) קשה להחליט, אבל אם חייבים - שירה. פשוט מלכה
!

תשובות

דניאל סלומון הוא יותר מוכשר למראית עין הסרט נשמע לי ממש טוב עוד לא ראיתי אותו אבל לא אהבתי את סוף העולם שמאלה טלנובלה בע"מ אין ולא היה על הטלנובלה הזו השיר שלנו כי אני לא רואה ילדות רעות השמינייה- תוכנית לפנים!!!! שירי מיימון יעל בר זוהר מה קשור-חזקים משחק מכור אורנה בנאי(אני פמניסטית חחח) כלבוטק(רפי גינת מצחיק אותיי..) יאיר לפיד מורן אטיאס(כיא ין לי מושג מי זה לימוס אטיאס?!?!) איה קורן הפיג'מות חדשות ערוץ 22 ו10 ניקאולודיון השדרן החדש של הוי או די השנייה הייתה ממש מעצבנת!! טלי שרון!! שחקנית מעולה ויותר יפה@

עונה

רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? דניאל סלמון "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"?סוף העולם .. "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"?טלנובה בע"מ "ילדות רעות" או "השיר שלנו"?ילדות רעות "ראש גדול" או "השמיניה"?השמיניה מאיה בוסקילה או שירי מימון?שירי יעל בר זוהר או נינט טייב?נינט מה קשור או פרוזאק?מה קשור משחק מכור או ארץ נהדרת?ארץ נהדרת אורנה בנאי או עידן אלתרמן?שניהם אמנון לוי או כלבוטק?שניהם מעצבנים טומי או יאיר לפיד?יאיר לימוס אטיאס או מורן אטיאס?לימור איה קורן או מאיה קורן?מאיה צרבת או הפיג'מות?הפיג'מות חדשות ערוץ 10 או 22 או 11?10 ערוץ הילדים או ניקאולודיון?ניק לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..?החדש וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?) שירה

My self and i

New member
נמנמ../images/Emo110.gif

(רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? דניאל סלומון. "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"? לא ראיתי. "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"? האלופה. "ילדות רעות" או "השיר שלנו"? ילדות רעות. "ראש גדול" או "השמיניה"? השמינייה. מאיה בוסקילה או שירי מימון? שירי מימון. יעל בר זוהר או נינט טייב? יב"ז. מה קשור או פרוזאק? מקשור. משחק מכור או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת. אורנה בנאי או עידן אלתרמן? אורנה בנאי. אמנון לוי או כלבוטק? כלבוטק. טומי או יאיר לפיד? יאיר לפיד. לימוס אטיאס או מורן אטיאס? זה קשה - מורן אטיאס יותר יפה, ולימור אטיאס יותר חמודה ומשחקת יותר יפה. הן שונות לגמרי. איה קורן או מאיה קורן? איה קורן. צרבת או הפיג'מות? הפיג'מות. חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? 22. ערוץ הילדים או ניקאולודיון? ערוץ הילדים. לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..? החדש. השנייה מעצבנננת! וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?) שירה וילנסקי.

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo13.gif

(רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? דניאל סלומון. "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"? סוף העולם שמאלה.. כי לא ראיתי את למרעית העין. "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"? ברור שטב"ע!! "ילדות רעות" או "השיר שלנו"? השיר שלנו.. ילדות רעות זה ממש משעמם..
"ראש גדול" או "השמיניה"? השמיניה..! מאיה בוסקילה או שירי מימון? שירי מימון. יעל בר זוהר או נינט טייב? נינט מה קשור או פרוזאק? מה קשור משחק מכור או ארץ נהדרת? משחק מכור אורנה בנאי או עידן אלתרמן? אורנה בנאי אמנון לוי או כלבוטק? כלבוטק.. טומי או יאיר לפיד? יאיר לימוס אטיאס או מורן אטיאס? מורן.. כי אין לי ממש מושג מיזאת לימור אטיאס.. איה קורן או מאיה קורן? מאיה קורן צרבת או הפיג'מות? הפיג'מות חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? 22 ערוץ הילדים או ניקאולודיון? אה.. אני רואה יותר בניקולודיאון.. כי בערוץ הילדים אני רואה רק אחיות או לא להיות והשמינייה. לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..?
אין לי ויאודי וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?) שיר וילנסקי יותר יפה אבל אני יותר אוהבת את טלי שרון.

עונה../images/Emo15.gif

(רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? דניאל.מוזיקאי נהדר.
"למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"? למראית עין
"האלופה" או "טלנובלה בע"מ"? האלופה (בנתיים זה מאוד יפה)
"ילדות רעות" או "השיר שלנו"? השיר שלנו
"ראש גדול" או "השמיניה"? השמיניה
יעל בר זוהר או נינט טייב? יעל בר זוהר.היא מקסימה אמיתית
מה קשור או פרוזאק? מה קשור
משחק מכור או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת
אורנה בנאי או עידן אלתרמן? שניהם מאוד מאוד!
אמנון לוי או כלבוטק? כלבוטק
טומי או יאיר לפיד? יאיר
לימוס אטיאס או מורן אטיאס? לימור אטיאס
איה קורן או מאיה קורן? איה קורן
צרבת או הפיג'מות? הפיג'מות
חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? 22
ערוץ הילדים או ניקאולודיון? ערוץ הילדים
לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..? שניהם בלתי נסבלים!!!
וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?) באמת עניין של טעם.שירה יותר יפה אבל טלי שחקנית מעולה ומוכשרת

Mi RoNi

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo26.gif

דניאל סלומון או דנה עדיני
דניאל
למראית עין או סוף העולם שמאלה
למראית עין
האלופה או טלונבלה בע"מ
האלופה
ילדות רעות או השיר שלנו
ילדות רעות
ראש גדול או השמיניה
השמיניה
מאיה בוסקילה או שירי מימון
שירי
יעל בר זוהר או נינט טייב
שניהם
מה קשור או פרוזאק
מה קשור
משחק מכור או ארץ נהדרת
ארץ נהדרת
אורנה בנאי או עידן אלתרמן
אפ'חד
אמנון לוי או כלבוטק
כלבוטק
טומי או יאיר לפיד
אפ'חד
לימור אטיאס או מורן אטיאס
לימור
איה קורן או מאיה קורן
אפ'חד
צרבת או הפיג'מות
הפיג'מות...מה זה צרבת
חדשות ערוץ 10 או 22 או 11
אפ'חד
ערוץ הילדים או ניקולונדיאון
שניהם
לא הבנתי את השאלה של הVOD
מי יותר יפה,טלי שרון או שירה וילנסקי
טלי

הסבר לשאלה של הויאודי

נכון כשהיה את הויאודי האדום כל פעם שהיית נכנסת הייתה מישהי שמעדכנת לגבי דברים חדשים ומספרת סיפורים כל-כך-לא-מצחיקים? זאת אפרת ונכון הויאודי השתנה ללבן?אז יחד איתו בא גם קריין חדש.נכון? אז שואלים את מי את מעדיפה-את אפרת מהויאודי האדום,או את X מהויאודי הלבן.מקווה שהבנת.

Mi RoNi

New member
../images/Emo110.gifאההה הבנתי...

אז אני מעדיפה את הבת,לבן יש קול מעצבן.

© h i l a ©

New member
עונה

(רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? דניאל סלמון ניראלי "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"? לא ראיתי "מראית עין" אז נגיד סוף העולם שמאלה "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"? שניהם :p "ילדות רעות" או "השיר שלנו"? לא יודעת לא רואה "ראש גדול" או "השמיניה"? השמיניה מאיה בוסקילה או שירי מימון? שירי יעל בר זוהר או נינט טייב? אף אחת מה קשור או פרוזאק? שניהם חחח משחק מכור או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת אורנה בנאי או עידן אלתרמן? לאדעת.. אמנון לוי או כלבוטק? ואו שאלה קשה! ניראלי שניהם חחח טומי או יאיר לפיד? אף אחד חחח לימוס אטיאס או מורן אטיאס? מורן איה קורן או מאיה קורן? לא יודעת :| צרבת או הפיג'מות? הפיג'מות.. צרבת זה סתם מעפן! חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? 22 ערוץ הילדים או ניקאולודיון? לא זה ולא זה לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..? שונאת את שניהם!! יוו הם כאלו מעצבנים!! וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?) אני חושבת ששירה, אבל בכל זאת שניהן לא ממש יפות :S

בקשר לשאלה האחרונה:

לא שאלתי את מי אתם אוהבים יותר. גם לדעתי טלי מוכשרת יותר, אבל שאלתי לגבי היופי.

No NiCk15

New member
../images/Emo15.gifעונה../images/Emo9.gif

(רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני?אפחד מהם "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"?כנ"ל "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"?טב"ע "ילדות רעות" או "השיר שלנו"?הש"ש "ראש גדול" או "השמיניה"?השמיניה
מאיה בוסקילה או שירי מימון?שירי מימון יעל בר זוהר או נינט טייב?נינט טייב מה קשור או פרוזאק?מה קשור משחק מכור או ארץ נהדרת?ארץ נהדרת אורנה בנאי או עידן אלתרמן?אורנה בנאי אמנון לוי או כלבוטק?אפחד מהם טומי או יאיר לפיד?יאיר לימוס אטיאס או מורן אטיאס?אפחת מהן איה קורן או מאיה קורן?מאיה קורן צרבת או הפיג'מות?הפיג'מות חדשות ערוץ 10 או 22 או 11?מאיפה לי.. אני בחיים לא רואה חדשותXP ערוץ הילדים או ניקאולודיון?שניהם
לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..?אין לי
וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?)אממ.. שירה

עונההה../images/Emo9.gif

(רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? אממ.. דנה עדיני היא זאת ששרה את הבת?
*בורה* כי אם כן אז היא
"למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"? -- "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"? האלופה נשמע נחמד
"ילדות רעות" או "השיר שלנו"? השיר שלנו! בארור
"ראש גדול" או "השמיניה"? השמינייה.. למרות שראיתי ראש גדול.. תוכנית מפגרת, אבל ממכרת
יעל בר זוהר או נינט טייב? נינט טייב
מה קשור או פרוזאק? פרוזאק=] משחק מכור או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת
למרות שהיא כבר לא מצחיקה אותי כמו פעם
חוץ מכמה פרקים טובים השנה
אורנה בנאי או עידן אלתרמן? אורנה בנאי!=] אמנון לוי או כלבוטק? כלבוטק.. מהה.. הקול שלו מגניב
טומי או יאיר לפיד? טומי.. כי השם שלו חמוד
לימוס אטיאס או מורן אטיאס? מורן אטיאס.. וואט אבר
איה קורן או מאיה קורן? איה קורן! היא שרה ממש יפה לדעתי
צרבת או הפיג'מות? הפיג'מותתתת
חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? 22 ערוץ הילדים או ניקאולודיון? ניקולודיאון.. כי שם, לפחות, הערוץ לא מפוצץ בסדרות יפניות
לבעלי וי-או-די: אין לי..

חחחח

איה קורן היא שחקנית לא זמרת [אלונה מאהבה מעבר לפינה] את בטח מתבלבלת עם איה כורם חחחח איזה ענבלולו את!

חחחח אופס../images/Emo6.gif

אההה.. אז בטח בגלל זה השם נשמע לי קצת שונה..
חחחח טוב..לא סתם כולם קוראים לי ענבלולו

ירדנדן

New member
עונה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

(רבות הדרכים) דניאל סלומון או דנה עדיני? דניאל סלומון "למראית עין" או "סוף העולם שמאלה"? למראית עין "האלופה" או "טלנובלה בע"מ"? האלופההה "ילדות רעות" או "השיר שלנו"? ילדות רעות "ראש גדול" או "השמיניה"? השמינייהההה מאיה בוסקילה או שירי מימון? שירי מימון יעל בר זוהר או נינט טייב? יעל בר זוהר מה קשור או פרוזאק? מה קשור משחק מכור או ארץ נהדרת? משחק מכור אורנה בנאי או עידן אלתרמן? עידן אלתרמן אמנון לוי או כלבוטק? כלבוטק טומי או יאיר לפיד? טומי לימוס אטיאס או מורן אטיאס?מורן איה קורן או מאיה קורן? איה קורן צרבת או הפיג'מות? הפיג'מות חדשות ערוץ 10 או 22 או 11? 22 ערוץ הילדים או ניקאולודיון?ערוץ הילדים..ארתור שליטה! לבעלי וי-או-די: את מי אתם מעדיפים, אפרת (השדרנית הישנה), או החדש ההוא..?את אפרת!!! וסתם שאלה: מי יותר יפה, טלי שרון (רננה, "טלנובלה בע"מ ודורין "מיכאלה") או שירה וילנסקי (מילי, "מיכאלה" ומיקה "השמינייה"?) טלי שרון

למעלה