שאלון מעניין וחמוד

כiכב ijפל

New member
שאלון מעניין וחמוד

הוא נמצא בקובץ המצורף חלאס להתעצל תענו! הוא לשם שינוי לא סתם... :p מיאו סוף!

lost green eyes

New member
../images/Emo27.gif אני עונה!! ../images/Emo37.gif

1.בקשר למראה החיצוני שלי, אני מרגיש\ה בסולם של 1 עד 5- (1= לא מושך\ת כלל 2= לא מושך\ת 3= די מושך\ת 4= מושך\ת 5= מושך\ת מאוד) אמ.. תלוי מתי שואלים אותי. 4 בדרך כלל
2.על פי הרגשתי, הציון שבני המין השני היו נותנים לחיצוניות שלי הוא: (1= לא מושך\ת כלל 2= לא מושך\ת 3= די מושך\ת 4= מושך\ת 5= מושך\ת מאוד) אני חושבת שגם 4..
3.עד כמה חשוב לי שבני\בנות הזוג שלי ייחשבו כשמושכים בעיני הסביבה שלי : (1= לא חשוב כלל 2= לא חשוב 3= די חשוב 4= חשוב 5= חשוב מאוד) 3-4.. אני אוהבת כשהחברה' שלי "מתלהבים" מהחבר החתיך שלי
4.עד כמה תגובות החברים הקרובים ישפיעו על המשך יחסים עם בני המין השני? (1= לא ישפיעו כלל 2= לא ישפיעו 3= די ישפיעו 4= ישפיעו 5= ישפיעו מאוד) ישפיעו.. אבל לא יותר מדי. כי בכל זאת כשמתאהבים נהיים עיוורים לגמרי ולא תמיד שמים לב למה שבאמת קורה במערכת היחסים. תפקידים של החברים הטובים להעיר את עיניינו ולנסות למנוע מאיתנו לעשות טעויות. אז ניתן 3! די ישפיעו.. 5.רמת הביטחון שלי בזהות המינית שלי: (1= לא בטוח\ה כלל 2= לא בטוח\ה 3= די בטוח\ה 4= בטוח\ה 5= בטוח\ה מאוד) וואלה אני לא חושבת על זה יותר מדי.. אני ביסקסואלית ואני בטוחה בזה.. כמעט
-4- 6.מבחינת ניסיון מיני, הייתי מגדיר\ה את עצמי: (1= לא מנוסה כלל 2= לא מנוסה 3= די מנוסה 4= מנוסה 5= מנוסה מאוד) אמ נמ.. חחח עם גברים 5
ונשים 2
אבל לא נורא.. גם זה יגיע 7.אני מעדיף\ה בן\בת זוג: מעשן/ת כי אני כן..
8.מבין השניים, יותר חשוב לי שבן\בת הזוג יהיה\תהיה: תלמיד/ה טוב/ה
9.אני מעדיף\ה בן\בת זוג: רזה
10.בנות בעלות חזה גדול יותר הן מושכות יותר: נמ.. מסכימה. יש בזה משו..
11.בנים יותר שריריים הם בנים יותר מושכים: ללא ספק כן (אותי לפחות) 12.אם מישהו\ מישהי מוצאים חן בעיני, אני אגש ליצור עמם קשר בלי בעיה: 4 נידמה לי. בדרך כלל אני יוזמת
13.אני מחפש\ת קשר רציני ואמיתי יותר מאשר "סטוץ" חולף: אני לא מחפשת קשר.. כבר מצאתי
14.יש כרגע מישהו\י מסוים\ת שאני מכיר\ה ואני מעוניין\ת בו\ה: יש והוא איתי!!
15.אני מרגיש\ה שאני חייב\ת למצוא חבר\ה, וכמה שיותר מהר: שאלה לא רלוונטית אלי 16.לא היה מזיק לי אם הייתי 2-3 קילו פחות ממה שאני עכשיו: 2-3 קילו?! 10 אולי..
17.בסך הכל, כרגע אני מרוצה מהחיים: כרגע? לא. 2

יאללה נו............. ../images/Emo9.gif

שאלון כי ככה בא לי ! מין: נקבההההההההההההה 1. בקשר למראה החיצוני שלי, אני מרגיש\ה בסולם של 1 עד 5- (1= לא מושך\ת כלל 2= לא מושך\ת 3= די מושך\ת 4= מושך\ת 5= מושך\ת מאוד) 1 2 3 4 5 2. על פי הרגשתי, הציון שבני המין השני היו נותנים לחיצוניות שלי הוא: (1= לא מושך\ת כלל 2= לא מושך\ת 3= די מושך\ת 4= מושך\ת 5= מושך\ת מאוד) 1 2 3 4 5 3. עד כמה חשוב לי שבני\בנות הזוג שלי ייחשבו כשמושכים בעיני הסביבה שלי : (1= לא חשוב כלל 2= לא חשוב 3= די חשוב 4= חשוב 5= חשוב מאוד) 1 2 3 4 5 4. עד כמה תגובות החברים הקרובים ישפיעו על המשך יחסים עם בני המין השני? (1= לא ישפיעו כלל 2= לא ישפיעו 3= די ישפיעו 4= ישפיעו 5= ישפיעו מאוד) 1 2 3 4 5 אה?! 5. רמת הביטחון שלי בזהות המינית שלי: (1= לא בטוח\ה כלל 2= לא בטוח\ה 3= די בטוח\ה 4= בטוח\ה 5= בטוח\ה מאוד) 1 2 3 4 5 6. מבחינת ניסיון מיני, הייתי מגדיר\ה את עצמי: (1= לא מנוסה כלל 2= לא מנוסה 3= די מנוסה 4= מנוסה 5= מנוסה מאוד) 1 2 3 4 5 7. אני מעדיף\ה בן\בת זוג: מעשן\ת \ לא מעשן\ת \ בכלל לא משנה 8. מבין השניים, יותר חשוב לי שבן\בת הזוג יהיה\תהיה: תלמיד\ה טוב\ה \ ספורטאי\ת \ לא חשוב 9. אני מעדיף\ה בן\בת זוג: רזה מאוד \ רזה \ ממוצע\ת \ שמנמן\ה \ שמן\ה עד כמה את\ה מסכים\ה עם ההיגדים הבאים. 1= לגמרי לא מסכים\ה 2= לא מסכים\ה 3= מסכים\ה במידת מה 4= מסכים\ה 5= מסכים\ה לגמרי 10. בנות בעלות חזה גדול יותר הן מושכות יותר: 1 2 3 4 5 11. בנים יותר שריריים הם בנים יותר מושכים: 1 2 3 4 5 12. אם מישהו\ מישהי מוצאים חן בעיני, אני אגש ליצור עמם קשר בלי בעיה: 1 2 3 4 5 13. אני מחפש\ת קשר רציני ואמיתי יותר מאשר "סטוץ" חולף: 1 2 3 4 5 14. יש כרגע מישהו\י מסוים\ת שאני מכיר\ה ואני מעוניין\ת בו\ה: 1 2 3 4 5 15. אני מרגיש\ה שאני חייב\ת למצוא חבר\ה, וכמה שיותר מהר: 1 2 3 4 5 16. לא היה מזיק לי אם הייתי 2-3 קילו פחות ממה שאני עכשיו: 1 2 3 4 5 17. בסך הכל, כרגע אני מרוצה מהחיים: 1 2 3 4 5 תודה רבה! ============בבקשה

שעטנז

New member
לא אוהב שאלונים כאלה...

מין: זכר 1. בקשר למראה החיצוני שלי, אני מרגיש\ה בסולם של 1 עד 5- (1= לא מושך\ת כלל 2= לא מושך\ת 3= די מושך\ת 4= מושך\ת 5= מושך\ת מאוד) תלוי עם מי אני נמצא. חחחח בגדול אני מרגיש 3-4. 2. על פי הרגשתי, הציון שבני המין השני היו נותנים לחיצוניות שלי הוא: (1= לא מושך\ת כלל 2= לא מושך\ת 3= די מושך\ת 4= מושך\ת 5= מושך\ת מאוד) 3-4. אין לי מושג
3. עד כמה חשוב לי שבני\בנות הזוג שלי ייחשבו כשמושכים בעיני הסביבה שלי : (1= לא חשוב כלל 2= לא חשוב 3= די חשוב 4= חשוב 5= חשוב מאוד) 4. בגדול אם אני חושב שהוא יפה ואני נמשך אליו, זובי על כולם. 4. עד כמה תגובות החברים הקרובים ישפיעו על המשך יחסים עם בני המין השני? (1= לא ישפיעו כלל 2= לא ישפיעו 3= די ישפיעו 4= ישפיעו 5= ישפיעו מאוד) תלוי באיזה קשר מדובר! אם זה קשר אמיתי עם אהבה - אני מניח שזה יהיה 1 5. רמת הביטחון שלי בזהות המינית שלי: (1= לא בטוח\ה כלל 2= לא בטוח\ה 3= די בטוח\ה 4= בטוח\ה 5= בטוח\ה מאוד) 5 7. אני מעדיף\ה בן\בת זוג: לא מעשן\ת. 8. מבין השניים, יותר חשוב לי שבן\בת הזוג יהיה\תהיה: תלמיד\ה טוב\ה 9. אני מעדיף\ה בן\בת זוג: רזה\ממוצע\ת עד כמה את\ה מסכים\ה עם ההיגדים הבאים. 1= לגמרי לא מסכים\ה 2= לא מסכים\ה 3= מסכים\ה במידת מה 4= מסכים\ה 5= מסכים\ה לגמרי 11. בנים יותר שריריים הם בנים יותר מושכים: 5 12. אם מישהו\ מישהי מוצאים חן בעיני, אני אגש ליצור עמם קשר בלי בעיה: 2 13. אני מחפש\ת קשר רציני ואמיתי יותר מאשר "סטוץ" חולף: 5 14. יש כרגע מישהו\י מסוים\ת שאני מכיר\ה ואני מעוניין\ת בו\ה: 5 16. לא היה מזיק לי אם הייתי 2-3 קילו פחות ממה שאני עכשיו: 5. אחד הלא מזיקים
17. בסך הכל, כרגע אני מרוצה מהחיים: 4. תמיד רוצים מעבר לא אוהב שאלונים כאלה. =X לילה טוווב!

מה איתי../images/Emo35.gif ../images/Emo163.gif

שאלון כי ככה בא לי ! מין: זכר 1. בקשר למראה החיצוני שלי, אני מרגיש\ה בסולם של 1 עד 5- (1= לא מושך\ת כלל 2= לא מושך\ת 3= די מושך\ת 4= מושך\ת 5= מושך\ת מאוד) 1 2 3 4 5 אני לא עונה על זה טוב
2. על פי הרגשתי, הציון שבני המין השני היו נותנים לחיצוניות שלי הוא: (1= לא מושך\ת כלל 2= לא מושך\ת 3= די מושך\ת 4= מושך\ת 5= מושך\ת מאוד) 1 2 3 4 5 (לא אוהב את זה
) 3. עד כמה חשוב לי שבני\בנות הזוג שלי ייחשבו כשמושכים בעיני הסביבה שלי : (1= לא חשוב כלל 2= לא חשוב 3= די חשוב 4= חשוב 5= חשוב מאוד) אמממ.. אני חושב ש- 4 כי רושם הוא דבר חשוב מאוד. 4. עד כמה תגובות החברים הקרובים ישפיעו על המשך יחסים עם בני המין השני? (1= לא ישפיעו כלל 2= לא ישפיעו 3= די ישפיעו 4= ישפיעו 5= ישפיעו מאוד) אין תשובה חד משמעית זה כל מקרה לגופו. בגדול אני מאמין בחברים לחוד, ואהבה לחוד, מבלי לערבב ביניהם.. [= 5. רמת הביטחון שלי בזהות המינית שלי: (1= לא בטוח\ה כלל 2= לא בטוח\ה 3= די בטוח\ה 4= בטוח\ה 5= בטוח\ה מאוד) אני עדיין לא בטוח שקוראים לי רן חחחחחח 6. מבחינת ניסיון מיני, הייתי מגדיר\ה את עצמי: (1= לא מנוסה כלל 2= לא מנוסה 3= די מנוסה 4= מנוסה 5= מנוסה מאוד) 5 עם בנות, ועם בנים זה קצת אחרת למרות שאני לא נזיר חחחח
7. אני מעדיף\ה בן\בת זוג: מעשן\ת \ לא מעשן\ת \ בכלל לא משנה שלא יעשן ליייי איכסססססססס
8. מבין השניים, יותר חשוב לי שבן\בת הזוג יהיה\תהיה: תלמיד\ה טוב\ה \ ספורטאי\ת \ לא חשוב אמממ.... אפשר קצת מזה וקצת מזה.. חשוב שיהיה על מה לדבר ושיהיה קצת מוח אבל הרבה ספורט גם חשוב. 9. אני מעדיף\ה בן\בת זוג: רזה מאוד \ רזה \ ממוצע\ת \ שמנמן\ה \ שמן\ה אמממ.... רזה חטובבבב רק זה מושך אותי.. (כמעט) עד כמה את\ה מסכים\ה עם ההיגדים הבאים. 1= לגמרי לא מסכים\ה 2= לא מסכים\ה 3= מסכים\ה במידת מה 4= מסכים\ה 5= מסכים\ה לגמרי 10. בנות בעלות חזה גדול יותר הן מושכות יותר: 4, אבל זה לא כתוב בספר, ככה שיכולה להיות מישהי עם חזה קטן, והיא תהיה -הרבה- יותר מושכת ממישהי עם חזה גדול.. 11. בנים יותר שריריים הם בנים יותר מושכים: 1 , אבל לא שריריים, אלא חטובים. שרירי מידי זה ממש לא יפה לדעתי.. 12. אם מישהו\ מישהי מוצאים חן בעיני, אני אגש ליצור עמם קשר בלי בעיה: חחח מאווודדדדדדדד תלוי בסיטואציה.. 13. אני מחפש\ת קשר רציני ואמיתי יותר מאשר "סטוץ" חולף: כבר לא בטוח בקשר לזה.. אני לא מחפש משהו ספציפי, רוצה להנות ממה שיש לי עכשיו.. 14. יש כרגע מישהו\י מסוים\ת שאני מכיר\ה ואני מעוניין\ת בו\ה: אמממ... וואללה לא עולה משהו בראש אבל בגדול אני עובר את התקופה הכי טובה שהייתה לי בשנים האחרונות עכשיו עם איזה מישהו מיוחד.. 15. אני מרגיש\ה שאני חייב\ת למצוא חבר\ה, וכמה שיותר מהר: אממ... מגיל אפס התשובה הייתה כן, עכשיו זה פחות כי יש מי שממלא את המקום הזה :))) 16. לא היה מזיק לי אם הייתי 2-3 קילו פחות ממה שאני עכשיו: 5, חחחח כן, אני רוצה להוריד שתי קילו, רק בשביל להחזיר את הגיזרה של "לפני החורף"... חחחח 17. בסך הכל, כרגע אני מרוצה מהחיים: 1\5 נע ונד כמעט כל יום ממקום למשנהו.. תודה רבה! בכיף ממי

Pure Frost

New member
עונה...../images/Emo122.gif

מין: זכר 1. בקשר למראה החיצוני שלי, אני מרגיש\ה בסולם של 1 עד 5- (1= לא מושך\ת כלל 2= לא מושך\ת 3= די מושך\ת 4= מושך\ת 5= מושך\ת מאוד) 1 2 (*3*) 4 5 2. על פי הרגשתי, הציון שבני המין השני היו נותנים לחיצוניות שלי הוא: (1= לא מושך\ת כלל 2= לא מושך\ת 3= די מושך\ת 4= מושך\ת 5= מושך\ת מאוד) 1 2 (*3*) 4 5 3. עד כמה חשוב לי שבני\בנות הזוג שלי ייחשבו כשמושכים בעיני הסביבה שלי : (1= לא חשוב כלל 2= לא חשוב 3= די חשוב 4= חשוב 5= חשוב מאוד) (*1*) 2 3 4 5 4. עד כמה תגובות החברים הקרובים ישפיעו על המשך יחסים עם בני המין השני? (1= לא ישפיעו כלל 2= לא ישפיעו 3= די ישפיעו 4= ישפיעו 5= ישפיעו מאוד) 1 2 (*3*) 4 5 5. רמת הביטחון שלי בזהות המינית שלי: (1= לא בטוח\ה כלל 2= לא בטוח\ה 3= די בטוח\ה 4= בטוח\ה 5= בטוח\ה מאוד) 1 (*2*) 3 4 5 6. מבחינת ניסיון מיני, הייתי מגדיר\ה את עצמי: (1= לא מנוסה כלל 2= לא מנוסה 3= די מנוסה 4= מנוסה 5= מנוסה מאוד) (*1*) 2 3 4 5 7. אני מעדיף\ה בן\בת זוג: לא מעשנ/ת 8. מבין השניים, יותר חשוב לי שבן\בת הזוג יהיה\תהיה: תלמיד\ה טוב\ה 9. אני מעדיף\ה בן\בת זוג: ממוצע/ת עד כמה את\ה מסכים\ה עם ההיגדים הבאים. 1= לגמרי לא מסכים\ה 2= לא מסכים\ה 3= מסכים\ה במידת מה 4= מסכים\ה 5= מסכים\ה לגמרי 10. בנות בעלות חזה גדול יותר הן מושכות יותר: 1 (לגמרי לא מסכים) 11. בנים יותר שריריים הם בנים יותר מושכים: 1 (לגמרי לא מסכים) 12. אם מישהו\ מישהי מוצאים חן בעיני, אני אגש ליצור עמם קשר בלי בעיה: 2 (לא כל כך מסכים) 13. אני מחפש\ת קשר רציני ואמיתי יותר מאשר "סטוץ" חולף: 5 (מסכים מאוד) 14. יש כרגע מישהו\י מסוים\ת שאני מכיר\ה ואני מעוניין\ת בו\ה: 5 (מסכים מאוד) 15. אני מרגיש\ה שאני חייב\ת למצוא חבר\ה, וכמה שיותר מהר: 2-(לא כל כך מסכים) 16. לא היה מזיק לי אם הייתי 2-3 קילו פחות ממה שאני עכשיו: 1- לא מסכים בכלל! (אם הייתי פחות הייתי פשוט נעלם!) 17. בסך הכל, כרגע אני מרוצה מהחיים: 1 2 3 4 5 אממממממ בערך 3 ככה... לא הכי הכי... אבל סבבה.. היה ממש נחמד!!!

למעלה