שאלון מעורבב

עונהה

נגנב מפורום כלשהו שם: יהודית גיל: 13 מקום לידה: חיפה עיר מגורים: עפולה כיתה: ט מסנג'ר: ICQ [אפילו שזה זבל^^]: גובה: 154 צבע שיער: בלונד-שטני צבע עיניים: כחול-ירוק בית ספר :p שם ביהס: בסמת שם מחנך\\ת: זיוה כמה שעות בשבוע? איזה 50 מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 37 איזה מגמות? מדעית כמה יחל מת'? כמה יחל אנגלית? מורה שנוא [יענו למה:p]: מאמין\\ה ב... אלוהים? לא הצבא של היום? כן רוחות? כן דברים על טבעיים? כן גן עדן וגיהנום? לא אתם אוספים משהו? לא מעשנים? עישנתם פעם? כן יש חבר\\ה? לא יש אוטו? לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? כסף, קבלות, כרטיסיה, אישורים הדבר הכי מגעיל שראיתם: הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: הדבר הכי מגעיל ששמעתם: הפתגם שלכם: יש אחים\\אחיות? 2 אחיות סמיילי של תפוז שהכי טוב: סמיילי של תפוז שהכי חרא: הפורום הכי טוב בתפוז? סקרים ושאלונים מי האליל שלכם? אין כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? 1, מלאכית שחורה2 הייתם בחו"ל? לא מה בא לכם לעשות ברגע זה? מה בא לכם לאכול ברגע זה? מה בא לכם לשתות ברגע זה? מנגנים על משהו? לא (אני יודעת, כאילו למדתי, ואני זוכרת-אבל אני לא מנמגת. למדתי על אורגן) גיטרה קלאסית או חשמלית? חשמלית יש חיות מחמד? לא

טלינקה5

New member
הממ חזרתי!

הרבה זמן לא הייתי פה.. שם: גיל:16 וחצי מקום לידה:ב"ש עיר מגורים:ב"ש כיתה: יא' מסנג'ר:- ICQ [אפילו שזה זבל^^]:- גובה:1.66 בערך, אולי 1.68 צבע שיער: שחור צבע עיניים: שחור בית ספר :p שם ביהס: שווה לזין שם מחנך\\ת: בת שבע כמה שעות בשבוע? מאיפה לי?? לא הרבה בכל אופן. מקצוע אהוב: פסיכולוגיה בד"כ, לפעמים אנגלית. מקצוע שנוא: מתמטיקה, היסטוריה גם התחיל להיות. ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: אממ. פחות מ100 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 33
איזה מגמות? הגברת פסיכולוגיה כמה יחל מת'? 3
כמה יחל אנגלית? 5
מורה שנוא [יענו למה:p]: המורה חתנ"ך מעצבנת, אבל סה"כ אני לא ממש שונאת את המורים ספציפית. מאמין\\ה ב... אלוהים? לא הצבא של היום? לא יודעת רוחות? לא דברים על טבעיים? לא ממש גן עדן וגיהנום? לא יודעת אתם אוספים משהו? לא מעשנים? עישנתם פעם? כן יש חבר\\ה? לא יש אוטו? לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? כמה שטרות
הדבר הכי מגעיל שראיתם: הרבה דברים בטלוויזיה...ובמחשב. הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: לא זוכרת הדבר הכי מגעיל ששמעתם: היה משהו לפני כמה ימים, אבל זה אישי.. הפתגם שלכם: לך עם האמת שלך יש אחים\\אחיות?כן סמיילי של תפוז שהכי טוב: יש כמה:
סמיילי של תפוז שהכי חרא:
(ויש הבדל!) הפורום הכי טוב בתפוז? אמ.. יש כמה מי האליל שלכם? ג'ון פרושייאנטה
כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? אחד, טלינקה5 הייתם בחו"ל? כן מה בא לכם לעשות ברגע זה? לשתות נס קפה מה בא לכם לאכול ברגע זה? כלום, רק לשתות. מה בא לכם לשתות ברגע זה? חח מנגנים על משהו? אורגן גיטרה קלאסית או חשמלית? קלאסית יש חיות מחמד? לא

h e n y

New member
עונה

שם: חן גיל:16 מקום לידה: צפת עיר מגורים: כנ"ל כיתה: י"א מסנג'ר: חסוי ICQ [אפילו שזה זבל^^]: חסוי גובה: 1.59 צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום בית ספר :p שם ביהס: המקיץ עמל 1 שם מחנך\\ת: יעל כמה שעות בשבוע?: לא הבנתי מקצוע אהוב: קולנוע וספרות מקצוע שנוא: מתמתיקה ואנגלית ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:100 ציון הכי נמוך בינתיים השנה:75 איזה מגמות? קולנוע וטלוויזיה ומוגבר ספרות כמה יחל מת'?4 כמה יחל אנגלית?5 מורה שנוא [יענו למה:p]: מורה לאזרחות דפק אותי בציון כל השנה מאמין\\ה ב... אלוהים?: ברור הצבא של היום?: כן רוחות?: כן דברים על טבעיים?: כן גן עדן וגיהנום?: כן אתם אוספים משהו?: אהממ סטיקרים מעשנים? עישנתם פעם?: פעם ב..מעשנת יש חבר\\ה?: לא יש אוטו?: לא הלוואיי אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?: כסף וכרטיסיה וכרטיס מד"צ הדבר הכי מגעיל שראיתם: לא זוכרת הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: לא זוכרת הדבר הכי מגעיל ששמעתם: לא זוכרת הפתגם שלכם: "הקוץ של היום יכול להיות הפרח של המחר" יש אחים\\אחיות? כן 4 סמיילי של תפוז שהכי טוב:
סמיילי של תפוז שהכי חרא:
הפורום הכי טוב בתפוז?: לא יודעת מי האליל שלכם?: אין כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?: אחד הייתם בחו"ל?: כן תאילנד ופולין מה בא לכם לעשות ברגע זה?: להיפגש עם מישהו מה בא לכם לאכול ברגע זה?: ספגטי מוקרם בשמנת מה בא לכם לשתות ברגע זה?: פאנטה מנגנים על משהו?: לא גיטרה קלאסית או חשמלית?: חשמלית יש חיות מחמד?: יש 2 כלבים וחתולה

coullette

New member
ע

שם: דפנה גיל: 21 מקום לידה: ישראל עיר מגורים: ראשון גובה: 1.68 צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק חום מאמין\\ה ב... אלוהים? לא בטוח הצבא של היום? לא רוחות? כן דברים על טבעיים? אולי גן עדן וגיהנום? לא אתם אוספים משהו? לא מעשנים? עישנתם פעם? לא יש חבר\\ה? לא יש אוטו? כן אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? כסף,ת.ז,רשיון,כרטיס קופ"ח,כרטיס של מועדון הלינקולן,כרטיס אשראי,תמונות,קונדומים,תלושי אוכל באגודה. יש אחים\\אחיות? 1 מנגנים על משהו? גיטרה גיטרה קלאסית או חשמלית? באס יש חיות מחמד? לא

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo13.gif

שם: אירנה גיל:12 וחצי מקום לידה:מה איכפת לכם?
עיר מגורים:כפ"ס כיתה:ו' מסנג'ר:הייתם מתים
ICQ [אפילו שזה זבל^^]:נכון..
גובה:1.54 צבע שיער:חום כהה צבע עיניים:תכלת
בית ספר :p שם ביהס:גורדון שם מחנך\\ת:צינה כמה שעות בשבוע?6 חוץ מיום שני ושישי.. מקצוע אהוב:ספרות,היסטורייה,גיאוגרפיה,תנ"ך,אנגלית,מדעים וספורט מקצוע שנוא:לשון וחשבון ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:108(טוב בעצם 98+10 נקודות בונוס
) ציון הכי נמוך בינתיים השנה:הוו... לא כדי לכם לדעת
איזה מגמות?אין>< כמה יחל מת'? כמה יחל אנגלית? מורה שנוא [יענו למה:p]:אמממ... פסי,רעיה,ועוד..
מאמין\\ה ב... אלוהים?כן הצבא של היום?אממ.. כן>< רוחות?כן.. כאילו... אוי עיזבו נו
דברים על טבעיים?תלוי איזה.. גן עדן וגיהנום?לא אתם אוספים משהו?לא מעשנים? עישנתם פעם?לא יש חבר\\ה?לא יש אוטו?להורים כן
אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?20 ש"ח ואיזה 60 אגורות ככה..
הדבר הכי מגעיל שראיתם:לאזוכרת.. הדבר הכי מגעיל שקרה לכם:כנ"ל הדבר הכי מגעיל ששמעתם:כנ"ל הפתגם שלכם:אין יש אחים\\אחיות?כן סמיילי של תפוז שהכי טוב:הרבהה סמיילי של תפוז שהכי חרא:כנ"ל
הפורום הכי טוב בתפוז?בקסטריט בויז, סימפל פלאן, זה, הילארי דאף מי האליל שלכם?הוו.. סימפל פלאן,הילארי דאף,בקסטריט בויז
כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?אממ יש לי רק אחד
הייתם בחו"ל?כן מה בא לכם לעשות ברגע זה?כדור נגד כאבי בטן
מה בא לכם לאכול ברגע זה?כלוםםם:S מה בא לכם לשתות ברגע זה?כנ"ל מנגנים על משהו?כן גיטרה קלאסית או חשמלית?חשמלית, ברור
יש חיות מחמד?לא

...................

שם: בתאל גיל: 19 מקום לידה: בית חולים עיר מגורים: באר7 כיתה: אין מסנג'ר: אין ICQ [אפילו שזה זבל^^]: חסוי גובה: 1.65 צבע שיער: ג'ינג'ית צבע עיניים: דבש ירוק בית ספר :p שם ביהס: סיימתי שם מחנך\\ת: אין כמה שעות בשבוע? מה? מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: הכל ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: לא לומדת כבר ציון הכי נמוך בינתיים השנה: ^^^^ איזה מגמות?מינהל כמה יחל מת'? 3 כמה יחל אנגלית? 4 מורה שנוא [יענו למה:p]: ככה מאמין\\ה ב... אלוהים? כן הצבא של היום? כן רוחות? לא דברים על טבעיים? לא גן עדן וגיהנום?לא אתם אוספים משהו? לא מעשנים? עישנתם פעם? פעם יש חבר\\ה? כן יש אוטו? לא =[ אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? כרטיסים, רשיון, ת.ז, כסף, תמונות. הדבר הכי מגעיל שראיתם: לא זוכרת הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: לא זוכרת הדבר הכי מגעיל ששמעתם: לא זוכרת הפתגם שלכם: תלמד לתת כמו שאתה יודע לקבל יש אחים\\אחיות? כן סמיילי של תפוז שהכי טוב: אנערף סמיילי של תפוז שהכי חרא: אנערף הפורום הכי טוב בתפוז? - מי האליל שלכם? אליל?? כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? 1 הייתם בחו"ל? כן מה בא לכם לעשות ברגע זה? לישון מה בא לכם לאכול ברגע זה? כלום מה בא לכם לשתות ברגע זה? שוקו מנגנים על משהו? לא גיטרה קלאסית או חשמלית? -- יש חיות מחמד?--

Ekrembo

New member
אני :]]../images/Emo215.gif

שם:אהד גיל: 16 וחצי מקום לידה: בית חולים קפלן, גרתי באשדוד. עיר מגורים:אשדוד כיתה:יא' מסנג'ר: איקרמבו, בהוטמייל קום. ICQ [אפילו שזה זבל^^]: גובה:185 צבע שיער: חום כהה כהה צבע עיניים:ירוק בית ספר :p שם ביהס:מקיף ז' "הקריה"
שם מחנך\\ת: שרית :-S כמה שעות בשבוע? נמ נמ שניה...45 מקצוע אהוב: פיזיקה\ כימיה מקצוע שנוא: ספרות\תנ"כ\היסטוריה ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:100 בכימיה
. ציון הכי נמוך בינתיים השנה:21 בהיסטוריה
איזה מגמות? ביוטכנולוגיה, פיזיקה, כימיה כמה יחל מת'? 5 כמה יחל אנגלית? 5 מורה שנוא [יענו למה:p]: שונא את המורים ההומאניים. כי רובם טיפשים. מאמין\\ה ב... אלוהים? לפעמים הצבא של היום? ומה היה בצבא של פעם? אותו דבר. רוחות? נע דברים על טבעיים? לא שולל גן עדן וגיהנום? לא שולל אתם אוספים משהו? נמ נמ, אגורות, יש לי בערך 33 שקלים
...שני שקים ענקיים
מעשנים? עישנתם פעם? נע יש חבר\\ה? יש
...אורלוציטה
יש אוטו? בע
אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? נמ נמ , כרטיס של המפקדת בגדנע, ומשחק חינם בבאולינג באמצע שבוע לא כולל נעליים. הדבר הכי מגעיל שראיתם: אממ...לדע. לא הרבה דברים מגעילים אותי הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: גם. הדבר הכי מגעיל ששמעתם: בע גם. הפתגם שלכם: פתגם? יש הרבה פתגמים. תלוי למי אני אומר...לכם אני אומר: איזה סטלה
יש אחים\\אחיות? 2 אחיות, גדולה וקטנה סמיילי של תפוז שהכי טוב:
...אבל בגלל שהוא חדש נזניח אותו, זה אייקון טוב:
סמיילי של תפוז שהכי חרא: יש הרבה חרא.
פשוט מיותר. הפורום הכי טוב בתפוז? הכי טוב? פעם היה טיסנאות, עכשיו יותר כלי נגינה ונגנים. אולי מדע פופלרי?...נע....שאלה קטנה! מי האליל שלכם? פרדי מרקיורי ובריאן מאי כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? פרצתי פעם לכינוי של "קרמבו" והוא עלה עלי... אז פתחתי את זה. הייתם בחו"ל? בטח, אממ...ארה"ב גרמניה, בריטניה, צרפת, איטליה ויוון(כרתים) מה בא לכם לעשות ברגע זה?ללכת לחברה שלי ולחבק אותה
... אבל צריך ללמוד להיסטוריה|ואני עושה שאלונים
| מה בא לכם לאכול ברגע זה?אכלתי הרגע, אז לא
, אבל צ'יזבורגר, שווארמה,..בכיף
מה בא לכם לשתות ברגע זה? מים. השמפנייה של הטבע. מנגנים על משהו? גיטרה ואורגנית. גיטרה קלאסית או חשמלית? תלוי, חשמלית זה נורא כיף להשתגע...קלאסית זה הרבה עבודה. גם חשמלית...אבל יש ליין מסויים, ולא תפרידי ליווי ו"סולו" ביחד. יש חיות מחמד? קולה
...חתולה פרסיה כחולה.

¥EleVatioN¥

New member
טוב גמאני../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

שם: אורלי גיל: 18 פחות שבוע מקום לידה: הממ קפלן ^^ עיר מגורים: אשדוד כיתה: י"ב מסנג'ר: כה יש
ICQ [אפילו שזה זבל^^]: גם כזה יש
גובה: 163 בערך, אני נמוכההההההההההההההההההההההההההה
צבע שיער: שטני צבע עיניים: חום בית ספר :p שם ביהס: מקיף ד' איכ! שם מחנך\\ת: משה כמה שעות בשבוע?34 מקצוע אהוב: תכנות מקצוע שנוא: תנך, הבעה, ושאר הקקה ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: אעעעעלא זוכרת :| ציון הכי נמוך בינתיים השנה: :S איזה מגמות? מחשבים ופיזיקה כמה יחל מת'? 5 כמה יחל אנגלית? 5 מורה שנוא [יענו למה:p]: המממממממממ אני לא ממש שונאת אפאחד... מאמין\\ה ב... אלוהים? בדרך משלי כן
הצבא של היום? same shit רוחות? למה לא.. דברים על טבעיים? כנ"ל גן עדן וגיהנום? כנ"ל אתם אוספים משהו? אעעעעעעעעעעעעעעע לא מעשנים? עישנתם פעם? לא יש חבר\\ה? כה
אהדי^^
יש אוטו? של ההורים
אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? רישיון, אשראי, כסף הדבר הכי מגעיל שראיתם: אוגריש הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: אעעעעעע דרכתי על חרא? הדבר הכי מגעיל ששמעתם: לאזוכרת הפתגם שלכם: בנבכי כל נפש אנושית שוכן צל של רוע, לא אופטימי אבל הרבה פעמים שמתי לב שהוא נכון יש אחים\\אחיות? לא סמיילי של תפוז שהכי טוב:
,
,
סמיילי של תפוז שהכי חרא: לאדעת הפורום הכי טוב בתפוז? אנג'לינה ג'ולי (712), ורעיונות מטורפים גם נחמד לגמרי מי האליל שלכם? אעעעעעעעעעעעעעעעע, לארה קרופט?
כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? יש רק אחד שאתם צריכים לדעת עליו והוא הכינוי ממנו אני כותבת עכשיו
, אע ויש גם EleVaTioN
' קצת שונה מזה הייתם בחו"ל? כה, צרפת רומניה יוון וכל החרא מה בא לכם לעשות ברגע זה? לראות את אהד ואז ללכת לישון עם אהד
מה בא לכם לאכול ברגע זה? הגע אכלתי, בא לי להקיא
מה בא לכם לשתות ברגע זה? כנ"ל מנגנים על משהו? אורגנית שזנחתי
גיטרה קלאסית או חשמלית? חשמלית יש חיות מחמד? כה, מורצ'יק

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שם: מאיה. גיל: 15. מקום לידה: תלהשומר. עיר מגורים: ג"ש. כיתה: י'. מסנג'ר: [email protected] ICQ [אפילו שזה זבל^^]: אל תטרחו, אני לא נכנסת. גובה: 160. צבע שיער: שחור-ירוק-ורוד. צבע עיניים: חום. בית ספר :p שם ביהס: אורטאבין. שם מחנך\\ת: סימה. כמה שעות בשבוע? הרבה. מקצוע אהוב: ציור, תולדות, היסטוריה, פסיכו-סוציו. מקצוע שנוא: תנ"ך. ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 98. ציון הכי נמוך בינתיים השנה: קצת. איזה מגמות? אומנות. כמה יחל מת'? 3
כמה יחל אנגלית? 4. מורה שנוא [יענו למה:p]: מיכל. היא נוראית. מאמין\\ה ב... אלוהים? מי. הצבא של היום? לא. רוחות? לא. דברים על טבעיים? לאיודעת. גן עדן וגיהנום? לא. אתם אוספים משהו? פעם. כרגע הרבה דברים קטנים. מעשנים? עישנתם פעם? יש ימים. יש חבר\\ה? כן. יש אוטו? של אנשים אחרים. אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? הגדול - מלא כרטיסיות, מלא כרטיסי ביקור, כרטיסים מאוטובוסים, כרטיס תלמיד, רב-חן, טלכרט, זכרונות מדברים שונים. הדבר הכי מגעיל שראיתם: לאיודעת. הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: לאחרונה? המחירים על תרופות שהן באמת חשובות, והאטימות של המוכרים שלהן. הדבר הכי מגעיל ששמעתם: לאיודעת. הפתגם שלכם: When in doubt, SMILE! יש אחים\\אחיות? כה. סמיילי של תפוז שהכי טוב: לאיודעת. סמיילי של תפוז שהכי חרא: לאיודעת. אתם יודעים, לא אכפת לי מהם מי-יודע-מה. הפורום הכי טוב בתפוז? אופנה אלטרנטיבית. מי האליל שלכם? יונה וולך. כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? אחד, זה. הייתם בחו"ל? כה. מה בא לכם לעשות ברגע זה? חבוק. מה בא לכם לאכול ברגע זה? כלום. מה בא לכם לשתות ברגע זה? שייק תותים. מנגנים על משהו? על העצבים. גיטרה קלאסית או חשמלית? מה שמתאים. יש חיות מחמד? כה.

z u z i

New member
עניתי

שם: זואי גיל: 12 וחצי מקום לידה: דגניה א' עיר מגורים: כנ"ל כיתה: ו' מסנג'ר: חסוי ICQ [אפילו שזה זבל^^]: אין לי גובה: מטר חמישים ומשהו (אני משערת) צבע שיער: בלונדיני צבע עיניים: חום בית ספר :p שם ביהס: בית החינוך המשותף שם מחנך\\ת: הגר כמה שעות בשבוע? 34 מקצוע אהוב: וידיאו מקצוע שנוא: היסטוריה ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 107 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: עזבו.. בחשבון איזה מגמות? כמה יחל מת'? כמה יחל אנגלית? מורה שנוא [יענו למה:p]: מאמין\\ה ב... אלוהים? כנראה הצבא של היום? כנראה רוחות? לא דברים על טבעיים? לא ממש גן עדן וגיהנום? גם לא אתם אוספים משהו? לא מעשנים? עישנתם פעם? לא ולא יש חבר\\ה? לא יש אוטו? לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? אין לי ארנק הדבר הכי מגעיל שראיתם: חפרפרת דרוסה הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: לא זוכרת הדבר הכי מגעיל ששמעתם: הרבה... הפתגם שלכם: אין לי יש אחים\\אחיות? יאפ, שני אחים גדולים ואחות קטנה סמיילי של תפוז שהכי טוב: כולם מגניבים סמיילי של תפוז שהכי חרא:
זה נראה כאילו תקעו לו מטאטא בתחת!! הפורום הכי טוב בתפוז? שאלונים וסקרים כאילו דההה מי האליל שלכם? רן דנקר וצ'אד מייקל מוריי המושלמים!!! כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? 1 ZUZI הייתם בחו"ל? כן, כמה פעמים מה בא לכם לעשות ברגע זה? להמשיך לענות על השאלון..? מה בא לכם לאכול ברגע זה? כרובית מטוגנת מה בא לכם לשתות ברגע זה? כלום מנגנים על משהו? לא גיטרה קלאסית או חשמלית? תלוי למה יש חיות מחמד? כן, חתולה מאמייי

A Radcliffe

New member
../images/Emo129.gif

שם:עמית גיל:12 מקום לידה:רמת-גן עיר מגורים:גני תקווה כיתה:ז' מסנג'ר:. ICQ [אפילו שזה זבל^^]:. גובה:1.68 בערך... צבע שיער:חום צבע עיניים:חום בית ספר :p שם ביהס:הראשונים... חרא ביצ'פר.... שם מחנך\\ת:ורד כמה שעות בשבוע?. מקצוע אהוב:אומנות.. אבל אין יותר אומנות! אז.... ספרות!? אנגלית?! מקצוע שנוא:ספורט!!!!!! גרר..... ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:100 ציון הכי נמוך בינתיים השנה:58
איזה מגמות?מחול כמה יחל מת'??! כמה יחל אנגלית??! מורה שנוא [יענו למה:p]:אנגלית מאמין\\ה ב... אלוהים?לא הצבא של היום?לא רוחות?לא דברים על טבעיים?כן גן עדן וגיהנום?לא אתם אוספים משהו?לא מעשנים? עישנתם פעם?לא יש חבר\\ה?לא יש אוטו?לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?מטבעות של 10 אגורות הדבר הכי מגעיל שראיתם:אה.... את עצמי הדבר הכי מגעיל שקרה לכם:.... הדבר הכי מגעיל ששמעתם:... הפתגם שלכם:.... יש אחים\\אחיות?יאפ סמיילי של תפוז שהכי טוב:
ו...
ו...
סמיילי של תפוז שהכי חרא:.... הפורום הכי טוב בתפוז?...... מי האליל שלכם?לאדעת. כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?הא!? הייתם בחו"ל?כן מה בא לכם לעשות ברגע זה?לבכות מה בא לכם לאכול ברגע זה?גלידת תות מה בא לכם לשתות ברגע זה?שוקו חם מנגנים על משהו?יאפ גיטרה קלאסית או חשמלית?חשמלית....... יש חיות מחמד?לא

למעלה