מלאכית שחורה2
New member
עונהה
נגנב מפורום כלשהו שם: יהודית גיל: 13 מקום לידה: חיפה עיר מגורים: עפולה כיתה: ט מסנג'ר: ICQ [אפילו שזה זבל^^]: גובה: 154 צבע שיער: בלונד-שטני צבע עיניים: כחול-ירוק בית ספר
שם ביהס: בסמת שם מחנך\\ת: זיוה כמה שעות בשבוע? איזה 50 מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 37 איזה מגמות? מדעית כמה יחל מת'? כמה יחל אנגלית? מורה שנוא [יענו למה
]: מאמין\\ה ב... אלוהים? לא הצבא של היום? כן רוחות? כן דברים על טבעיים? כן גן עדן וגיהנום? לא אתם אוספים משהו? לא מעשנים? עישנתם פעם? כן יש חבר\\ה? לא יש אוטו? לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? כסף, קבלות, כרטיסיה, אישורים הדבר הכי מגעיל שראיתם: הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: הדבר הכי מגעיל ששמעתם: הפתגם שלכם: יש אחים\\אחיות? 2 אחיות סמיילי של תפוז שהכי טוב: סמיילי של תפוז שהכי חרא: הפורום הכי טוב בתפוז? סקרים ושאלונים מי האליל שלכם? אין כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? 1, מלאכית שחורה2 הייתם בחו"ל? לא מה בא לכם לעשות ברגע זה? מה בא לכם לאכול ברגע זה? מה בא לכם לשתות ברגע זה? מנגנים על משהו? לא (אני יודעת, כאילו למדתי, ואני זוכרת-אבל אני לא מנמגת. למדתי על אורגן) גיטרה קלאסית או חשמלית? חשמלית יש חיות מחמד? לא
נגנב מפורום כלשהו שם: יהודית גיל: 13 מקום לידה: חיפה עיר מגורים: עפולה כיתה: ט מסנג'ר: ICQ [אפילו שזה זבל^^]: גובה: 154 צבע שיער: בלונד-שטני צבע עיניים: כחול-ירוק בית ספר