שאלון מעורבב

dirty fairy

New member
שאלון מעורבב

נגנב מפורום כלשהו
שם: גיל: מקום לידה: עיר מגורים: כיתה: מסנג'ר: ICQ [אפילו שזה זבל^^]: גובה: צבע שיער: צבע עיניים: בית ספר :p שם ביהס: שם מחנך\\ת: כמה שעות בשבוע? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: ציון הכי נמוך בינתיים השנה: איזה מגמות? כמה יחל מת'? כמה יחל אנגלית? מורה שנוא [יענו למה:p]: מאמין\\ה ב... אלוהים? הצבא של היום? רוחות? דברים על טבעיים? גן עדן וגיהנום? אתם אוספים משהו? מעשנים? עישנתם פעם? יש חבר\\ה? יש אוטו? אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? הדבר הכי מגעיל שראיתם: הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: הדבר הכי מגעיל ששמעתם: הפתגם שלכם: יש אחים\\אחיות? סמיילי של תפוז שהכי טוב: סמיילי של תפוז שהכי חרא: הפורום הכי טוב בתפוז? מי האליל שלכם? כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? הייתם בחו"ל? מה בא לכם לעשות ברגע זה? מה בא לכם לאכול ברגע זה? מה בא לכם לשתות ברגע זה? מנגנים על משהו? גיטרה קלאסית או חשמלית? יש חיות מחמד?

dirty fairy

New member
ואני יענה../images/Emo103.gif

שם: נופר גיל: 15 מקום לידה: ישראל עיר מגורים: פ"ת כיתה: י' מסנג'ר: hotmail.com@******* ICQ [אפילו שזה זבל^^]: ***-***-*** גובה: 1.60 צבע שיער: שטני בקצוות בלונד צבע עיניים: כמו לכולם בית ספר : כלשהו שם ביהס: מה זה משנה שם מחנך\\ת: מרגי כמה שעות בשבוע? 35 בערך מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: מתמטיקההההה
ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: הגשתי מבחן ריק.. איזה מגמות? ערבית כמה יחל מת'? 3 כמה יחל אנגלית? 5 מורה שנוא [יענו למה:p]: מתמטיקה וכיי..נווו זה פשוט מעצבן וזהו מאמין\\ה ב... אלוהים? כן הצבא של היום? כן רוחות? כן דברים על טבעיים? כן גן עדן וגיהנום? כן אתם אוספים משהו? כן,אתם מכירים את הדסקיות האלה? אז כאלה.
מעשנים? עישנתם פעם? לא מעשנת אבל ניסיתי יש חבר\\ה? לא יש אוטו? הלוואי
אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? מפתחות הדבר הכי מגעיל שראיתם: מישהו אוכל קקי
הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: דרכתי על קקי
הדבר הכי מגעיל ששמעתם: עזבו הפתגם שלכם: "זה לא שאני חסרת רגישות פשוט לא אכפת לי" יש אחים\\אחיות? כן סמיילי של תפוז שהכי טוב:
יש הרבה סמיילי של תפוז שהכי חרא: זה עם המשקפיים..הוא מעצבן הפורום הכי טוב בתפוז? לא יודעת..
מי האליל שלכם? אין כזה בערך כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? 2..dirty fairy ו..dugabuba הייתם בחו"ל? כן מה בא לכם לעשות ברגע זה? טיול שנתיי
מה בא לכם לאכול ברגע זה? סושי מה בא לכם לשתות ברגע זה? מילקשייק מנגנים על משהו? אממ לא גיטרה קלאסית או חשמלית? חשמלית יש חיות מחמד? הלוואייייייייייייייייייייי

יווובל

New member
שאלון נחמד..

שם: יובל גיל: 17 מקום לידה: הדסה עין כרם (בירושלים) עיר מגורים: ישוב בצפון (סתם חור) כיתה: י"ב מסנג'ר: אין ICQ [אפילו שזה זבל^^]: למה זבל?.. 278790021 גובה: 1.7, משהו כזה צבע שיער: בלונדיני כהה צבע עיניים: ירוק- אפור בית ספר :p שם מחנך\\ת: הרב אוריאל כמה שעות בשבוע? מה, למחנך? לא יודע.. לא ספרתי.. מקצוע אהוב: גמרא (הכל יחסי..) מקצוע שנוא: מתמטיקה!!!! ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 95 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 37 איזה מגמות? ארץ ישראל כמה יחל מת'? 4 בקושי... כמה יחל אנגלית? 5 מורה שנוא [יענו למה:p]: אין ממש.. מאמין\\ה ב... אלוהים? כן הצבא של היום? לא רוחות? כן דברים על טבעיים? כן גן עדן וגיהנום? כן אתם אוספים משהו? לא. עד כיתה ו' בערך אספתי בולים מעשנים? עישנתם פעם? לא ולא. יש חבר\\ה? לא יש אוטו? לא... אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? כרטיסיות, כסף, כל מיני קבלות ישנות.. הדבר הכי מגעיל שראיתם: לא יודע... הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: לא זוכר.. הדבר הכי מגעיל ששמעתם: לא זוכר! הפתגם שלכם: לא יודע.. יש אחים\\אחיות? כן, 8. סמיילי של תפוז שהכי טוב: יש להם הרבה טובים.. לא יודע.. סמיילי של תפוז שהכי חרא: חחח כנ"ל. הפורום הכי טוב בתפוז? סקרים ושאלונים.. מי האליל שלכם? ה'.. כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? 2. זה ו-"בני גורן מלך המספרים." הייתם בחו"ל? לא מה בא לכם לעשות ברגע זה? לישון. מה בא לכם לאכול ברגע זה? צ'יפס מה בא לכם לשתות ברגע זה? מיץ קיווי מנגנים על משהו? גיטרה גיטרה קלאסית או חשמלית? קלאסית יש חיות מחמד? לא

dirty fairy

New member
מיץ קיווי??

ואתם אומרים שאני מוזרה שאני אוהבת אבוקדו סושי וסחלב

dirty fairy

New member
לא טעמתי

אבל אני מתה על קיווי אז אני משערת שזה צריך להיות טעים

galit2510

New member
עונה

שם:גלית גיל:13 מקום לידה:ישראל עיר מגורים:קריות כיתה:ח5 מסנג'ר: ICQ [אפילו שזה זבל^^]: אני לא אציין פרט זה [נשמע חנני] גובה:1.62 צבע שיער:שטני צבע עיניים:ירוקות בית ספר :p שם ביהס:רבין שם מחנך\\ת:שרית כמה שעות בשבוע?3 מקצוע אהוב:של"ח מקצוע שנוא:אנגלית ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100 ציון הכי נמוך בינתיים השנה:57 איזה מגמות?אין כמה יחל מת'?עוד לא הגעתי לזה כמה יחל אנגלית? מורה שנוא [יענו למה:p]:יש הרבה מאמין\\ה ב... אלוהים?כה הצבא של היום?כה רוחות?לא דברים על טבעיים?כה גן עדן וגיהנום?גן עדן אתם אוספים משהו?לא מעשנים? עישנתם פעם?לא יש חבר\\ה?לא יש אוטו?לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?כסף אולי תמונה ובטק איזשהו פתקון הדבר הכי מגעיל שראיתם:אנשים שאוכלית דברים דוחים או כל מיניי דברים בתאמינו או לא הדבר הכי מגעיל שקרה לכם:לא זכור לי אחד כזה הדבר הכי מגעיל ששמעתם:לא זוכרת הפתגם שלכם:חובה לחיות חובה למות מה שבין לבין זו זכות יש אחים\\אחיות?אח סמיילי של תפוז שהכי טוב:
סמיילי של תפוז שהכי חרא:
הפורום הכי טוב בתפוז?הרקיע השביעי סקרים ושאלונים ובנות מי האליל שלכם?אלייזה דושקו כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?כינוי אחד שאתם רואים עכשיו הייתם בחו"ל?כה מה בא לכם לעשות ברגע זה? לשחק עם הכלבה שלי ועם התוקי שלי מה בא לכם לאכול ברגע זה?לא בא לי לאכול ואם משו אז ללעוס מסטיק מה בא לכם לשתות ברגע זה?מים מנגנים על משהו?לא גיטרה קלאסית או חשמלית?קלאסית יש חיות מחמד?כלבה ותוכי

steelwater

New member
אהיי

שם:יעל גיל:19 מקום לידה: ירושלים עיר מגורים: כנ"ל כיתה: צבא מסנג'ר: ICQ [אפילו שזה זבל^^]: גובה: צבע שיער: חום צבע עיניים: חום ירוק נראה לי בית ספר :p שם ביהס: שם מחנך\\ת: כמה שעות בשבוע? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: ציון הכי נמוך בינתיים השנה: איזה מגמות? כמה יחל מת'? כמה יחל אנגלית? מורה שנוא [יענו למה:p]: מאמין\\ה ב... אלוהים? הצבא של היום? יש לי איתו בעיה גדולה, צבא כיבוש ועוד דברים לא טובים. רוחות? דברים על טבעיים? גן עדן וגיהנום? אתם אוספים משהו? כרטיסי קולנוע. מעשנים? עישנתם פעם? לא. יש חבר\\ה? לא. יש אוטו? לא משלי. אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? כסף ושטויות כמו כרטיסי ביקור יפים. הדבר הכי מגעיל שראיתם: הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: הדבר הכי מגעיל ששמעתם: הפתגם שלכם: If you dream then dream out loud,זה לא הכמות זה האיכות. יש אחים\\אחיות? אח ואחות. אחותי הכי גדולה, אז אחי ואז אני. סמיילי של תפוז שהכי טוב:
סמיילי של תפוז שהכי חרא:
, זה נראה ממש סותה. הפורום הכי טוב בתפוז? מי האליל שלכם? אני רוצה להתחתן עם יואן מקגרגור
כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? בערך 1 steelwater. הייתם בחו"ל? כן, באנגליה,איטליה, פולין, ליטא ובארה"ב בלוס אנג'לס. מה בא לכם לעשות ברגע זה? להיות בהופעה של U2. מה בא לכם לאכול ברגע זה? גלידה. מה בא לכם לשתות ברגע זה? מים. מנגנים על משהו? גיטרה. גיטרה קלאסית או חשמלית? חשמלית. יש חיות מחמד? כן, ארנה חמודדדדד מאד!

Jade E

New member
-

שם: ג'ייד גיל: 16.8 מקום לידה: ברה"מ לשעבר. עיר מגורים: דרום כיתה: יא' מסנג'ר: - ICQ [אפילו שזה זבל^^]: - גובה: 1.69 צבע שיער: חום אדמוני צבע עיניים: חום דבש בית ספר :p - שם ביהס: מה ההבדל? שם מחנך\\ת: שרית כמה שעות בשבוע? אממ. שניה. 37 מקצוע אהוב: שום מקצוע. מקצוע שנוא: ספרות (בגלל המורה) ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: אממ... 100? ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 37 איזה מגמות? ביוטכנולוגיה, פיזיקה כמה יחל מת'? 5 כמה יחל אנגלית? 5 מורה שנוא [יענו למה:p]: ספרות. בגלל הקול המזעזע שלה. מאמין\\ה ב... אלוהים? כן הצבא של היום? כן רוחות? לפעמים דברים על טבעיים? כן גן עדן וגיהנום? לא אתם אוספים משהו? לא יודעת. מעשנים? עישנתם פעם? נרגילה? יש חבר\\ה? יש יש אוטו? לאבא
אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? 224 ש"ח וכמה אגורות. הדבר הכי מגעיל שראיתם: ראיתי הרבה. הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: אממ... הקאתי? לא יודעת. הדבר הכי מגעיל ששמעתם: דיייייי הפתגם שלכם: "חיה ותן לחיות" יש אחים\\אחיות? אח. סמיילי של תפוז שהכי טוב:
סמיילי של תפוז שהכי חרא: אין. כולם חמודים. הפורום הכי טוב בתפוז? פירסינג וקעקועים, אופנה מי האליל שלכם? אהובי
כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? 3, לא אומרת :X הייתם בחו"ל? כן מה בא לכם לעשות ברגע זה? קקי מה בא לכם לאכול ברגע זה? לא בא לי לאכול מה בא לכם לשתות ברגע זה? לא בא לי לשתות מנגנים על משהו? גיטרה גיטרה קלאסית או חשמלית? כעקרון אני מנגנת על קלאסית [אקוסטית] אבל חשמלית זה גם נחמד. יש חיות מחמד? יש

../images/Emo13.gif

שם: שיר גיל: 14 מקום לידה: כפר סבא עיר מגורים: כפר סבא כיתה: ט' מסנג'ר: ICQ [אפילו שזה זבל^^]: גובה: 1.69 צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק בית ספר :p שם ביהס: הראל שם מחנך\\ת: שמרית כמה שעות בשבוע? 32 מקצוע אהוב: אלגברה מקצוע שנוא: תנ"ך ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100
ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 23
איזה מגמות? עוד אין כמה יחל מת'? בתכנון 5.. בעז"ה
כמה יחל אנגלית? בתיכנון 4 עם שאיפה ל5 בעז"ה מורה שנוא [יענו למה:p]: האמת אין מאמין\\ה ב... אלוהים? ברור!!!!!!!!!!!!!!!!! הצבא של היום? אממ.. מזה השאלה הזאת? רוחות? אממ לפעמים כן דברים על טבעיים? יש בזה משהו גן עדן וגיהנום? לא בטוחה עדיין אתם אוספים משהו? לא מעשנים? עישנתם פעם? פעם עישנתי עכשיו כבר לא יש חבר\\ה? לא יש אוטו? לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? כלום
הדבר הכי מגעיל שראיתם: לאדעת הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: דרכתי עם חילזון בלי קונכיה בלי גרביים או נעליים
~!!! הדבר הכי מגעיל ששמעתם: הפתגם שלכם: יש אחים\\אחיות? 2 אחיות סמיילי של תפוז שהכי טוב:
סמיילי של תפוז שהכי חרא: הפורום הכי טוב בתפוז? מי האליל שלכם? אין לי
כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? 1 הייתם בחו"ל? לא מה בא לכם לעשות ברגע זה? לישון מה בא לכם לאכול ברגע זה? כלום.. אכלתי כבר מה בא לכם לשתות ברגע זה? כלום מנגנים על משהו? פעם ניגנתי על אורגן וחלילית גיטרה קלאסית או חשמלית? לא משנה לי ממש יש חיות מחמד? ממשש לא!!...

TrAd RaD

New member
Je ../images/Emo205.gif../images/Emo214.gif

שם: תדהר...
מקום לידה: בית חולים ה"עמק עפולה..
עיר מגורים: לא עיר.. מושבה..
.. קדמת צבי
כיתה: ט מסנג'ר: [email protected] ICQ [אפילו שזה זבל^^]:345996227 גובה: ממ מטר 64 צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חום כהה בית ספר :p שם ביהס: נופי גולן..
שם מחנך\\ת: יפה רז
כמה שעות בשבוע? מממ 37 ..
מקצוע אהוב: ממ אנגלית והיסטוריה.. מקצוע שנוא: מתמטיקה ו פיזיקה.. ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 60(נוו מה ערבית בעע)
איזה מגמות? עדיין לא .. כמה יחל מת'? שנה הבאה.. התכנון שלי זה 4
כמה יחל אנגלית? התכנון שלי זה 5
מורה שנוא [יענו למה:p]: יפה רז (המחנכת שלי) מתנאשת יהירה מתלהבת מעצמה לוקחת את כל הקרדיט לעצמה תמיד! צבועע
מאמין\\ה ב... אלוהים? לא כל כך הצבא של היום? מממ כן ולא
רוחות? לא
דברים על טבעיים? ממ לא יודעת גן עדן וגיהנום? לא יודעת
אתם אוספים משהו? ממ לא מעשנים? עישנתם פעם? נופ
יש חבר\\ה? נופ יש אוטו? יש אבל אין לי רשיון.. אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? כסף הדבר הכי מגעיל שראיתם: ממ כל גבר עם יותר מדי דם.. מכל מיני ניתוחים בעע.. הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: ממ לא יודעת.. הדבר הכי מגעיל ששמעתם: ממ מכל מיני הפתגם שלכם: לא פתגם... אבל אם תגידו את זה למישהו הוא ישר יגיד את השם שלי.. Je Voulais Te Dire Que Je Tattend יש אחים\\אחיות? כן.. שני אחים גדולים ממני סמיילי של תפוז שהכי טוב: ממ
ויש עוד מלא סמיילי של תפוז שהכי חרא:
הפורום הכי טוב בתפוז? ממ לא יודעת.. בקסטריט בויז..
מי האליל שלכם? אין כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? 1 הנוכחי.. ואני בהחלט צריכה להחליף אותו הייתם בחו"ל? יאפ מה בא לכם לעשות ברגע זה? לישון ואני עוד שניה הולכת לעשות את זה מה בא לכם לאכול ברגע זה? כלום מה בא לכם לשתות ברגע זה? כלום מנגנים על משהו? יאםפ.. על פסנתר גיטרה קלאסית או חשמלית? ממ לא יודעת יש חיות מחמד? נופ

שם:טל גיל:13 וחצי מקום לידה:חיפה עיר מגורים:חיפה כיתה:ח מסנג'ר:אין לי כח ICQ [אפילו שזה זבל^^]: ^^^ גובה:נמוךך מאוד צבע שיער:חום צבע עיניים:ירוק בית ספר :p שם ביהס:ערוני ה שם מחנך\\ת:גלית כמה שעות בשבוע?הרהנ מקצוע אהוב:אין מקצוע שנוא:הכל ציון הכי גבוהה בינתיים השנה:100..אבל לא הרבה..חח ממש לא ציון הכי נמוך בינתיים השנה:40 איזה מגמות? כמה יחל מת'?אין כמה יחל אנגלית?אין מורה שנוא [יענו למה:p]:פנינה המורה לאנגלית היא כל כך מגעילה ואסתר המורה לספרות שתלמיד שואל שאלה ו.."איזה שאלות גרועות!!" או לחלופין : "מי שלועס מסטיק בשיעור עושה אצלי פסל ממסטיקים של כל החברים שלו!" מאמין\\ה ב... אלוהים?כן הצבא של היום?כן רוחות?אממ דברים על טבעיים?אמממ גן עדן וגיהנום?כן אתם אוספים משהו?כן.גלויות ומחזיקי מפתחות מעשנים? עישנתם פעם?לא יש חבר\\ה?לא יש אוטו?לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם?הרבה.כרטיסים לסרט,כרטיס תלמיד,כרטיסיה,כרטיס של סלקום,דפים,קבלות,אגורות הדבר הכי מגעיל שראיתם:גוק אחד שהיה כל כך מגעילל הדבר הכי מגעיל שקרה לכם:אוי למה להזכיר לי? הכנסתי את הרגל שלי לתוך נעל שהיה בה גוק... וגם היה לי גוק בתוך הדגנים.. הדבר הכי מגעיל ששמעתם:אממממ הפתגם שלכם:אממ יש אחים\\אחיות?כן אחות 1 סמיילי של תפוז שהכי טוב:
ויש את הפרצוף העצבני המחייך והפרצוף המסמיק סמיילי של תפוז שהכי חרא: הפורום הכי טוב בתפוז?הרבה מי האליל שלכם?הארי פוטר ובובספןג כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם?הרבה.מוי מוי כיף.ועוד הייתם בחו"ל?כן מה בא לכם לעשות ברגע זה?ל-א ללמוד למבחן וללכת לקנות מתנות לחברות שלי מה בא לכם לאכול ברגע זה?שוקולד מה בא לכם לשתות ברגע זה?מיץ מנגנים על משהו?לא =[ גיטרה קלאסית או חשמלית?חשמלית יש חיות מחמד?כלב הכי חמוד בעולםםםםםםםם

../images/Emo210.gif

שם: נגה גיל: 15 מקום לידה: עיר מגורים: חולון כיתה: י מסנג'ר:[email protected] ICQ [אפילו שזה זבל^^]: 203602007 גובה: 156
צבע שיער: לא דעת חום שחור משו צבע עיניים: חום בית ספר :p שם ביהס: נבון שם מחנך\\ת: אתי לוי כמה שעות בשבוע? לא ספרתי מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: קשה לבחור.. ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: בתעודה ? 100 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: בתעודה..?
68 חחח איזה מגמות? פסיכולוגיה כמה יחל מת'? 4 כמה יחל אנגלית? 5 מורה שנוא [יענו למה:p]: ספרות כי היא השטן. מאמין\\ה ב... אלוהים? כן הצבא של היום? מה רוחות? לא משמש דברים על טבעיים? לא גן עדן וגיהנום? לאדעת אתם אוספים משהו? לא מעשנים? עישנתם פעם?ל א יש חבר\\ה? לא יש אוטו? לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? כסף ? הדבר הכי מגעיל שראיתם: לאדעת הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: ^ הדבר הכי מגעיל ששמעתם: ^ הפתגם שלכם: & יש אחים\\אחיות? אח ואחות סמיילי של תפוז שהכי טוב: סמיילי של תפוז שהכי חרא: הפורום הכי טוב בתפוז? מי האליל שלכם? אין. כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? הייתם בחו"ל? לא מה בא לכם לעשות ברגע זה? כלום מה בא לכם לאכול ברגע זה? כלום מה בא לכם לשתות ברגע זה? כלום מנגנים על משהו? לא גיטרה קלאסית או חשמלית? יש חיות מחמד? בודאי

אה~!

שם: חן גיל: 15 מקום לידה: ת"א עיר מגורים: חולון כיתה: ט' מסנג'ר: [email protected] ICQ [אפילו שזה זבל^^]: אה לא<: גובה: 1.56 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום^^ בית ספר :p שם ביהס: עתידים/שפרינצק שם מחנך\\ת: גילה לוי כמה שעות בשבוע? לא יודעתO_O מקצוע אהוב: אה לשון מקצוע שנוא: מתמטיקה ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 95 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 45 ;; איזה מגמות? עדיין לא כמה יחל מת'? ^ כמה יחל אנגלית? ^ מורה שנוא [יענו למה:p]: המחנכת. הכשילה אותי במתמטיקה.;; מאמין\\ה ב... אלוהים? לא הצבא של היום? אה רוחות? לא דברים על טבעיים? לא גן עדן וגיהנום? לא ממש אתם אוספים משהו? לא מעשנים? עישנתם פעם? כן יש חבר\\ה? לא יש אוטו? לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? מה אין הדבר הכי מגעיל שראיתם: ביום שישי ראיתי עכבר מעוך^^ הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: לא זוכרת הדבר הכי מגעיל ששמעתם: אה הפתגם שלכם: אין יש אחים\\אחיות? כן סמיילי של תפוז שהכי טוב:
סמיילי של תפוז שהכי חרא:
הפורום הכי טוב בתפוז? אה. לאדעת מי האליל שלכם? אה כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? איזה 4 הייתם בחו"ל? כן מה בא לכם לעשות ברגע זה? אה:< מה בא לכם לאכול ברגע זה? כלום מה בא לכם לשתות ברגע זה? קולה מנגנים על משהו? לא גיטרה קלאסית או חשמלית? קלאסית יש חיות מחמד? לא >.>

../images/Emo203.gif אני אני אני!!

שם: אור(ה)
מקום לידה: לא בארץ
עיר מגורים: כפ"ס
כיתה: י"ב
מסנג'ר: יאפ יאפ
ICQ [אפילו שזה זבל^^]: 258319275
גובה: 1.56 בערך
צבע שיער: חום
צבע עיניים: חום
שם ביהס: לא מגלה
שם מחנך\\ת: מרים
כמה שעות בשבוע? זה היה 41.. אבל ירדו לנו הרבה שעות.. שניה, אעשה את החישוב.. 30 שעות
מקצוע אהוב: מתמטיקה, כי אין לי יותר
מקצוע שנוא: תנ"ך!
ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100
ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 28, באנסין ק-ש-ה באנגלית
איזה מגמות? ביולוגיה, אבל אני עושה גם 5 בתושב"ע ובתנ"ך.
כמה יחל מת'? 4
כמה יחל אנגלית?4
מורה שנוא [יענו למה:p]: לתנ"ך, כי הוא מעצבן אותי
מאמין\\ה ב...
אלוהים? יאפ יאפ
הצבא של היום? יאפ יאפ
רוחות? הרוחות שיש בחוץ עכשיו?
דברים על טבעיים? תלוי מה!?
גן עדן וגיהנום? יאפ יאפ
אתם אוספים משהו? ממשיכה את האוסף של אבא שלי
מעשנים? עישנתם פעם? לא! זה אסור
יש חבר\\ה? לא
יש אוטו? לאחי הגדול
אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? תמונות, כסף, כרטיסים שונים, אישור קבוע לצאת מבי"ס!
הדבר הכי מגעיל שראיתם: ג'ק אס
הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: הקאתי?
הדבר הכי מגעיל ששמעתם: מישהו אחר מקיא?
הפתגם שלכם: יש 7.. תעיינו בבלוגי שלי..
יש אחים\\אחיות? יאפ יאפ
סמיילי של תפוז שהכי טוב:
סמיילי של תפוז שהכי חרא: אין
הפורום הכי טוב בתפוז? "שמיניסטים"
מי האליל שלכם?
כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? 2, orush המאמי ו"אורוש קושקוש"
הייתם בחו"ל? יאפ יאפ
מה בא לכם לעשות ברגע זה? לשתות את התה... והופ- אני שותה אותו!
מה בא לכם לאכול ברגע זה? לא בא לי לאכול
מה בא לכם לשתות ברגע זה? את התה
מנגנים על משהו? על העצבים של אנשים אחרים?
גיטרה קלאסית או חשמלית? קלאסית
יש חיות מחמד? דגים, נחשב?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

My self and i

New member
../images/Emo28.gifשאלון מגניב../images/Emo3.gif

שם: שרית
מקום לידה: רמת-גן עיר מגורים: נתניה
כיתה: ז' מסנג'ר: [email protected] ICQ [אפילו שזה זבל^^]: זה לא זבל
197132307 גובה: 1.64 נראלי
צבע שיער: חום
צבע עיניים: חום ירוק דבש
בית ספר :p שם ביהס: מזה משנה
שם מחנך\\ת: רחל
כמה שעות בשבוע? 30
מקצוע אהוב: אנגלית ומוזיקה מקצוע שנוא: מתמטיקההה
ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100
ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 40
איזה מגמות? אין עוד כמה יחל מת'? אין כמה יחל אנגלית? אין מורה שנוא [יענו למה:p]: רחל המחנכת שלי, ולמה (?) כי היא נולדה
וואי היא כזאת דורשת כאפה
מאמין\\ה ב... אלוהים? מאוד הצבא של היום? נראלי
רוחות? בו
לא דברים על טבעיים? ממש לא גן עדן וגיהנום? כן אתם אוספים משהו? לא
מעשנים? עישנתם פעם? לא יש חבר\\ה? לא
יש אוטו? הלוואי
אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? 20-50 ש"ח, כרטיס תלמיד וכרטיסייה לאוטובוס
הדבר הכי מגעיל שראיתם: היו הרבה. אני זוכרת שבמחנה קיץ לפני שנתיים קמתי באמצע הלילה והרחתי קיא פתאום מהזאת שלידי
הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: לא יודעת הדבר הכי מגעיל ששמעתם: לא יודעת הפתגם שלכם: חייך, מחר יהיה גרוע יותר
יש אחים\\אחיות? כן סמיילי של תפוז שהכי טוב: כל פעם אני אוהבת משו אחר.. כרגע את זה
סמיילי של תפוז שהכי חרא:
הפורום הכי טוב בתפוז? יש כמה
מי האליל שלכם? יהודה לוי
כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? אחד, וזה
הייתם בחו"ל? כן מלא מה בא לכם לעשות ברגע זה? ללכת לבריכה. אח הגעגועים לקיץ
מה בא לכם לאכול ברגע זה? דוריטוס מה בא לכם לשתות ברגע זה? קולה דיאט, יש במקרר אבל אין לי כח להביא, זה קשה מידי.
מנגנים על משהו? לא גיטרה קלאסית או חשמלית? קלאסית יש חיות מחמד? לא

Fergie7

New member
../images/Emo197.gif

שם: דרינה. גיל: 14 עיר מגורים: מרכז.. כיתה: ח'. מסנג'ר: לחשובים. ICQ [אפילו שזה זבל^^]: אין. גובה: 1.60+ צבע שיער: שטני. צבע עיניים: ירוק-תכלת. בית ספר :p שם ביהס: רבין. שם מחנך\\ת: מיטל. כמה שעות בשבוע? מקצוע אהוב: חינוך. מקצוע שנוא: השאר. ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 90 ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 11 כי לא עשיתי ושעשיתי- 67 איזה מגמות? עדיין לא, אבל רוצה עצוב. כמה יחל מת'? עדיין לא יחודות, בנתיים הקבצות, שזה 4יחל. כמה יחל אנגלית? כנל, 5 יחל. מורה שנוא [יענו למה:p]: הרוב. מאמין\\ה ב... אלוהים? כן. הצבא של היום? מה זה?
רוחות? לא. דברים על טבעיים? לא. גן עדן וגיהנום? לא. אתם אוספים משהו? לא. מעשנים? עישנתם פעם? לא. יש חבר\\ה? לא. יש אוטו? לא. אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? כסף. הדבר הכי מגעיל שראיתם: אותכם, סתם לא זוכרת. הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: לא עולה משהו לראש.... הדבר הכי מגעיל ששמעתם: כנל. הפתגם שלכם: יש אחים\\אחיות? אחות קטנה. סמיילי של תפוז שהכי טוב:
סמיילי של תפוז שהכי חרא:
הפורום הכי טוב בתפוז? טופ מודל וזה. מי האליל שלכם? אמינם.
כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? רק זה. הייתם בחו"ל? ברור. מה בא לכם לעשות ברגע זה? לשחק טניס. מה בא לכם לאכול ברגע זה? כלום. מה בא לכם לשתות ברגע זה? תה. מנגנים על משהו? לא. גיטרה קלאסית או חשמלית? חשמלית. יש חיות מחמד? כלב.

sukrazit

New member
עונה

שם: סיון גיל:13 מקום לידה: כפר סבא עיר מגורים: מודיעין כיתה: ח' מסנג'ר: ICQ [אפילו שזה זבל^^]: אינלי גובה: לא זוכרת... צבע שיער: חום בהיר צבע עיניים: חום בית ספר :p שם ביהס: מוטה גור שם מחנך\\ת: נאווה כמה שעות בשבוע? מה כמה שעות? מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: תנ"ך ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100 במתמטיקה... ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 16 בערבית חח איזה מגמות? אין מגמות.. כמה יחל מת'? כמה יחל אנגלית? מורה שנוא [יענו למה:p]: מורה מעצבן שהוא ממש מעצבן חח מאמין\\ה ב... אלוהים? בארור הצבא של היום? כן רוחות? כן דברים על טבעיים? כן גן עדן וגיהנום? לא ממש אתם אוספים משהו? לא מעשנים? עישנתם פעם? לא יש חבר\\ה? לא יש אוטו? לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? אממ כסף... הדבר הכי מגעיל שראיתם: לא זוכרת... אולי ציפור מתה עם מלא דם... הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: לא זוכרת... הדבר הכי מגעיל ששמעתם: לא זוכרת.. הפתגם שלכם: "אם כולם קופצים מהגג בטח יש להם סיבה תקפצו גם אתם" חח יש אחים\\אחיות? כן סמיילי של תפוז שהכי טוב:
סמיילי של תפוז שהכי חרא:
הפורום הכי טוב בתפוז? רן דנקר ונינט טייב!! מי האליל שלכם? רן דנקר! כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? 1 הייתם בחו"ל? כן מה בא לכם לעשות ברגע זה? לישון מה בא לכם לאכול ברגע זה? שוקולד מה בא לכם לשתות ברגע זה?קולה עם קרח או אייסקפה מנגנים על משהו? רק על העצבים אני ממש טובה בזה! גיטרה קלאסית או חשמלית? קלאסית יש חיות מחמד כן,כלב

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

רק בגלל שאין לי כוח להתחיל מתמטיקה...
שם: אוריין גיל: 15 מקום לידה: יעני בית חולים? תל השומר עיר מגורים: נס ציונה כיתה: י' מסנג'ר: אין לי זין לכתוב ICQ [אפילו שזה זבל^^]: גם.. גובה: 164 צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום בית ספר :p שם ביהס: תיכון בן גוריון שם מחנך\\ת: אורלי כמה שעות בשבוע? 44
מקצוע אהוב: מחשבים
מקצוע שנוא: מתמטיקה ציון הכי גבוהה בינתיים השנה: 100
ציון הכי נמוך בינתיים השנה: 29 LOLOLOL
(עכשיו זה נורא מצחיק...) איזה מגמות? מוזיקה כמה יחל מת'? 4 כמה יחל אנגלית? 5 מורה שנוא [יענו למה:p]: יש הרבה.. נתחיל מהמורה להיסטוריה שלא סובלת אותי ומלמדת ממש רע.. מרדימה לי תתחתון.. נעבור למורה לכימיה שמנכלת לי ולחברה שלי ולא יורדת לי מהווריד.. מכאן נמשיך למורה למתמטיקה שמלמדת כמו שאני שרה (רע) ומדברת כמו דג [ה- ה' שלה זה ח'!] ואין לי כוח להמשיך לפרט אז תסתדרו מאמין\\ה ב... אלוהים? בערך הצבא של היום? כן רוחות? לא דברים על טבעיים? לא גן עדן וגיהנום? ממ כן אתם אוספים משהו? אנחנו לא.. מעשנים? עישנתם פעם? לא ולא ולא ולא יש חבר\\ה? נופ יש אוטו? חח לא אתם פותחים את הארנק, מה יש שם? האמת שאני לא מוצאת את הארנק שלי אבל יש בו תמונות פספורט! הדבר הכי מגעיל שראיתם: המממ.. מגעיל אותי לכתוב את זה חח הדבר הכי מגעיל שקרה לכם: שהקאתי..? הדבר הכי מגעיל ששמעתם: המורה שלי למוזיקה שר סול גבוה של סופרן! חחחח הפתגם שלכם: "זה מעניין לי תתחתון" חיחיחי יש אחים\\אחיות? אח אחד סמיילי של תפוז שהכי טוב:
ועוד ועוד סמיילי של תפוז שהכי חרא: נמנמ.. הפורום הכי טוב בתפוז? אוונסנס!! מי האליל שלכם? יש הרבה.. חח באלדי אולייר! הוא פשוט אשף!! הוא מנגן בגיטרה קלאסית סגנון ספרדי והוא פשוט ע=נ=ק=!=!=! כמה כינוים יש לכם בתפוז, ומהם? יש רק את זה.. הייתם בחו"ל? כן מה בא לכם לעשות ברגע זה? להמשיך לנגן ולא ללמוד למתמטיקה מה בא לכם לאכול ברגע זה? אני לא רעבה
מה בא לכם לשתות ברגע זה? קולה
[תמיד בא לי קולה] מנגנים על משהו? כן--->
גיטרה קלאסית או חשמלית? גם וגם.. בקטנה אני מעדיפ היותר חשמלית אבל אני אוהבת גם קלאסית יש חיות מחמד? נופ ^אהבתי

למעלה