שאלון מכל מני סוגים...

mogili

New member
בעע

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא 2. מהם? אמרתי שלא O_O 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? לא שזכור לי.. 4. אתה מאמין בחייזרים?כע 5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? -_-" 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? למה לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? כן 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} לא שזכור לי :X שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? לפעמים 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? באסקט קייס 3. איזה זמר אתה הי אוהב? - 4. זמרת? - 5. להקה? גרין דיי..יש הרבה.. 6. רוק פופ או ראפ? רוק פופ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? לגמרי. 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? הם אחלה. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? לאדעת..אמיט? 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) לא מתה על קליפים..:X 11. איזה שיר? ממ? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? בריטני ספירס או 50 סנט נראהלי שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לאזוכרת 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? לאזוכרת X_X 4. והכי קצר? פףף 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? הרבה חברים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? לא עשיתי 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? ממ כמה שעות טובות נראהלי :] 10. באיזה שעות זה היה? בלילהOO: 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? כלום 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא O_O שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? ממ לאדעת..יש לי בו MP 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 50 בערך.. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 10-20 דקות אם אני זוכרת נכון 4. עם מי היא הייתה? לאזוכרת X_X 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? היום 6. עם מי? אמא 7.מתקשרים אליכם הרבה? כע 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כע 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? נגיד ש 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אמיט ומור נראהלי. 11. יש לך טוקמן? ממ? 12. של כמה כסף? ?? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לא 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? לאדעת אבל בטוח נכשל 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? אנלא עושה מבחנים 5. האם מורות אוהבות אותך? לא 6. האם אתה מופרע? יחסית :X 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כע 8. האם אתה מבריז משיעורים? יותר מדי X_X 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? ממ 10 או יותר 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לאזוכרת 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? לא 12. אתה מתחצף למורה? כע P: [סיימתי מבחן] המורה:" יופי!את רוצה גם שאני אמחא לך כפיים??" אני:" אם את רוצה!" שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? מוזיקה. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? כע. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מאז שאני זוכרת את עצמי. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כע O_O 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? שעתיים -שלוש 6. זה עולה כסף? לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה כייף 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? תמיד :] 10. מה אנשים חושבים על זה? שזה נחמד? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? כי ככה~! שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כעע!![ג'ייד] 2. את מי אתם מעריצים? ג'יידדדדדדדוש 3. למה? כי הוא שקסי 4. פעם מגשתם אותו? לאא :[[ 5. הוא מחול או מהארץ? מחו"ל :[[ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? ברורררר 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? כמה חודשים לאזוכרת XD 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? השקסיות שלו XD 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? אומרת לאנשים:" הו ג'ייד הוא שקסי"XD 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? נראהלי 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? ברור 12. אפשר תמונה של אותו אחד? תחפשו בגוגל - JADE PUGET זה או זה? אבטיח או ענבים: ענבים פירותת או ירקות: ירקות ברקים או רעמים: ברקים אח או אחות: אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות: אחת גדולה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי? מגרש ביתי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? איכ שתיהן הוואי או ארצות הברית? ארה"ב לאפה או פיתה: פיתה בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק? חלקקקקק אמפי או אייפוד? אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? בקולנוע עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? {אני לא אומרת לכם מה השאלה, פשוט תרשמו כן או לא.. את השאלה רק אני יידע} אז.. כן או לא? אולי P:

swirrrly

New member
ארג

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? אני נהנית להשתעשע ברעיון 2. מהם? אני מנסה למצוא משמעויות בדברים שיעזרו לי למצוא את המשמעות הקיומית שלי, נורא משעמם לי 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? לא ממש, זה קורה לי הרבה הרבה יותר עם פנטזיות
4. אתה מאמין בחייזרים? אני מאמינה באפשרות 5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} לא, אבל החיים שלי ללא ספק מסתכמים במשפט: "נבואה שמגשימה את עצמי" וגם "תאונת רכבת" וכו'
emo -_- (בני נוער זה עם רע.) שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? לא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? such a lonely day 3. איזה זמר אתה הי אוהב? 4. זמרת? 5. להקה? keane 6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? כן 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? חביבים ביותר 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עם עצמי 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)
אולי הזה של מייקל (ג'קסון) ? 11. איזה שיר? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? אין כזה דבר, כולם חשובים, אחרת איך תדע מי טוב שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא במובן הקונבציונלי של המילה
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? אף פעם, גיל 10 ? 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? חודשיים+-
4. והכי קצר?
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? יופי
6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? למצוא את האהבה של החיים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? כלום 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? לא יודעת 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? מנסה לאתר כלי רצח
12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא ממש, יש לי נטייה להעריץ אופי+יופי של בנות מיני ואף שיהיו לי מחשבות מיניות בלתי נשלטות בהקשרן, אבל לא, אין משיכה מינית אמיתית אף פעם. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? כן!
2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?
3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעתיים? 4. עם מי היא הייתה? מוקדנית בער"ן
(טוב אני מצחיקה לעצמי את הג'ורה) 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? מתישהו היום 6. עם מי? ליאת 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? תלוי 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}: מה??? אם לא זמן אז לפי איזה מדד אתם מצפים שאמדוד את זה????? מה?!?!? 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? אפס שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? כן 2. אתה אוהב ללמוד? כן 3. מה ממוצע הציונים שלך? 98 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא 5. האם מורות אוהבות אותך? כן 6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? לא 8. האם אתה מבריז משיעורים? כן 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לא זוכרת כבר 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? לא 12. אתה מתחצף למורה? מדי פעם, לא ממש שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? להרוג את עצמי 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 15 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? חחחחחח 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כל שנייה של היום 6. זה עולה כסף? בעקיפין 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה קטע נרציסיטי כזה 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?
אני מקווה שלא 10. מה אנשים חושבים על זה? או שלא אכפת להם או שהם כועסים על האנוכיות שלי 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כן 12. למה? יש האומרים שהוא בעל טבע מפוקפק קמעא שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן 2. את מי אתם מעריצים? ובכן. אני מעריצה שני ילדים מפורום סופריצ, אני מעריצה את אחד מידידיי הוירטואליים, אני מעריצה את אדוארד נורטון, צופית גרנט, ליאת, ו.. ואת עצמי. אה וגם חבר של אח שלי, עכשיו נזכרתי, וגם עוד אחד מידידיי הוירטואליים (שניהם לשעבר, דרך אגב
) 3. למה? כי הם מעניינים/יפים/בעלי הצדקה קיומית
4. פעם מגשתם אותו? רק אחת מהם (אה, שתיים מהן, ח ^^) 5. הוא מחול או מהארץ? גם וגם 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? כן (אדוארד נורטון, האחרים לא! אה בעצם יש אחד מהאחרים שדווקא גם, כן=|) 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? טוב, אם נתמקד בנורטון, אז מלפני 4 שנים 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? שהוא מהמם ואני חשה הזדהות בלתי נמנעת עם סגנון המשחק והאישיות שלו 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? ובכן, דובקת (נכון להיום) בעקרון האדוארדי לא לעשן סיגריות, ומזילה עליו ריר. 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? כן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? אין לי חברים 12. אפשר תמונה של אותו אחד? גם כוח אין לי זה או זה? אבטיח* או ענבים פירותת* או ירקות ברקים או רעמים* אח* או אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות* חברה אחת טובה* או הרבה חברים לא טובים? כאב בטן* או ראש? מגרש ביתי או האו סי?
בריטני ספירס או רוני סופרסטאר*? הוואי או ארצות הברית?
לאפה או פיתה* בנים* או בנות? תלתלים או חלק*? אמפי או אייפוד*? סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב*? עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? {אני לא אומרת לכם מה השאלה, פשוט תרשמו כן או לא.. את השאלה רק אני יידע} אז.. כן או לא? כן

Ofek The Diva

New member
עווווווונה

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?לא 2. מהם?- 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?כןןןן 4. אתה מאמין בחייזרים?לא 5. אתה מאמין ברוחות?לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה?- 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?לא 10. פעם קראו לך?לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}- לא שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?כבר לא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?יש הרבה 3. איזה זמר אתה הי אוהב?- 4. זמרת?- 5. להקה?- 6. רוק פופ או ראפ?היפ הופ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?בהחלט. 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?לא שומעת אותם 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?אמממ כסטינה אגילרה. יש לה קול מדהים 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) 11. איזה שיר? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?=[[ לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?ביסודי כיתה ג'-ד' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?חצי שנה 4. והכי קצר?יום חח 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?גם וגם 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?שאלה קשה 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?בחיים לא 8. מה עשית?- 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?3 שעות.. אפילו יותר 10. באיזה שעות זה היה?לילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?איזה כיף להם 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא ג'יזסס שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?150 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?שעתיים 4. עם מי היא הייתה?חברה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?אמממ לפני 3 שעות 6. עם מי?חברה 7.מתקשרים אליכם הרבה?אממ כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?כן 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}- חברות 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף?- שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?לא ממש 2. אתה אוהב ללמוד?לא 3. מה ממוצע הציונים שלך?8-9 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?חיחי :] 5. האם מורות אוהבות אותך?כן 6. האם אתה מופרע?לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?כן 8. האם אתה מבריז משיעורים?לא הרבה 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?לא באופן קבוע 10. פעם רבת מכות בבית ספר?לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?לא ממש 12. אתה מתחצף למורה?לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?לצאת למועדונים 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?חחח לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?חחח 15 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?אכן חעעע 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?פעם בחודש 6. זה עולה כסף?כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}- לא חח 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי זה כיףףףףף 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?אכן חח 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לא למה 12. למה? שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?לא 2. את מי אתם מעריצים?לאאאאאאאאאאאאא 3. למה?ואואוואא 4. פעם מגשתם אותו?- 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד? זה או זה? אבטיח או ענבים- ענבים פירותת או ירקות- פירות ברקים או רעמים- ברקים אח או אחות- לא יודעת מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות- הרבה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?אחת טובה כאב בטן או ראש?ראש מגרש ביתי או האו סי?מגרש בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?ספירס הוואי או ארצות הברית?הוואי לאפה או פיתה- לאפהה בנים או בנות?בנים תלתלים או חלק?תלתלים אמפי או אייפוד?אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?קולנוע עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? {אני לא אומרת לכם מה השאלה, פשוט תרשמו כן או לא.. את השאלה רק אני יידע}לללא אז.. כן או לא?

mad eye rejy

New member
גמני...

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?-לא 2. מהם?-אהמ לא 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?-כן 4. אתה מאמין בחייזרים?-לא 5. אתה מאמין ברוחות?-לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?-כן 7. איך היה?-נשפכנו מצחוק באמצע 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?-עשיתי 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?-בקלפים 10. פעם קראו לך?-כן 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?-חחח לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}-חחח לא שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?-לא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?-LISTEN TO YOUR HEART 3. איזה זמר אתה הי אוהב?-אממ....קט סטיבנס 4. זמרת?-קלי קלרסון 5. להקה?-פורפל ריין..ומהסיקסטיז את ביץ' בויז 6. רוק פופ או ראפ?-פופ ורוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?-מי? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?-זמר טוב 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?-אין לי שמץ 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)-כנ"ל 9 11. איזה שיר?-אהמ אהמ 10 ו9... 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?-אמאמא....ממש אין לי שמץ שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?-כן...*מהרהרתבחולמניות* 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?-בכיתה ג'... 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?-2 וקצת נראה לי.. 4. והכי קצר?-אממ.....חודש? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?-שילוב מנצח של שניהם 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? לוידעת... 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?-לא 8. מה עשית?-לא התאהבתי במישו אחר 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?-אממ..10 דקות 10. באיזה שעות זה היה?-בערב 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?-חמוד... 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?-אממ לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?-לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?-הרבה D-: 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?-אווו בערך 7 דקות 4. עם מי היא הייתה?-החברה הקשקשנית שלי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?-לפני שנייה 6. עם מי?-החברה החולה שלי 7.מתקשרים אליכם הרבה?-די 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?-לא ממש 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?-די 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}-אממ...החבר 11. יש לך טוקמן?-מה זה? 12. של כמה כסף?-?????? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?-מי אוהב? 2. אתה אוהב ללמוד?-לא בבצפר 3. מה ממוצע הציונים שלך?-גבוה.90 ומשו 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?-בכלל לא!!*מזדעזעת* 5. האם מורות אוהבות אותך?-מתות עליי 6. האם אתה מופרע?-לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?-כן הרבה 8. האם אתה מבריז משיעורים?-לפעמים 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?-בממוצע?שניים שלושה אולי 10. פעם רבת מכות בבית ספר?-לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?-חחח כן 12. אתה מתחצף למורה?-לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?-כתיבה יוצרת 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?-הלכתי לקורס 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?-שש? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?-אין לי שמץ 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?-אממ...כמה שעות ביום 6. זה עולה כסף?-לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}-אני ארוויח 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?-כי אני נהנית לכתוב 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?-בהחלט 10. מה אנשים חושבים על זה?-שזה מגניב 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?-לא 12. למה?-כי לכתוב זה יעודי שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?-כן 2. את מי אתם מעריצים?-אורלנדו בלום ורולינג 3. למה?-אורלנדו כי הוא חתיך על ושחקן מוכשר ורולינג כי היא כותבת פנטסטי 4. פעם מגשתם אותו?-רררר...הלוואי 5. הוא מחול או מהארץ?-חו"ל 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?-עם אורלנדו?כמובן...עם רולינג?חחח 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?-אממ,את אורלנדו מלפני שנה וחצי ואת רולינג ממזמן 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?-ראיתי את אורלנדו בשר הטבעות והתאהבתי,ורולינג..קראתי את הספרים שלה 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?-חחחח...פוסטרים,כלמיני 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?-את שניהם 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?-רק על אורלנדו 12. אפשר תמונה של אותו אחד?-חחח תמצאו בעצמכם! זה או זה? אבטיח או ענבים-שניהם פירותת או ירקות-פירות ברקים או רעמים-ברקים אח או אחות-אחות... מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות-גם וגם..:-* חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?-אחת טובה כאב בטן או ראש?-בטן..ראש זה חרא מגרש ביתי או האו סי?-מגרש בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?-בריטנני הוואי או ארצות הברית?-ארה"ב!!!!!!!!! לאפה או פיתה-לאפה בנים או בנות?-בנות שולטות!!! תלתלים או חלק?-גלי אמפי או אייפוד?-אמפי סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?-סרט ~רוני~ עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? {אני לא אומרת לכם מה השאלה, פשוט תרשמו כן או לא.. את השאלה רק אני יידע} אז.. כן או לא?

Loves Bitch

New member
מיאווו

שאלון על טבעי:
1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא כאלה שאני מצליחה לחשוב עליהם כרגע 2. מהם?... 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? יותר מדי פעמים 4. אתה מאמין בחייזרים? לא ביצורים ירוקים עם 8 עיניים אבל בחיים מחוץ לכדור הארץ, כע 5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? ... 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? יאפ 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} אה הא
שאלון מוזיקה:
1.אתה רואה ערוץ MTV? אה הא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? לא שואלים שאלה כזאת >: 3. איזה זמר אתה הכי אוהב? אביב גפן 4. זמרת? איה כורם 5. להקה? ניקלבאק, אוונסנס, היהודים.. 6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? מי? X: 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? חביבים 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? ניקלבאק
או אוונסנס, אם היה לי את הקול המתאים 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) לא שואלים שאלה כזאת!! >: 11. איזה שיר? ..... 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? כ"כ הרבה
שאלון אהבה:
1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לפני 3 ומשו שנים בערך 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? כמעט שנה 4. והכי קצר? חודש וחצי? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? שאלה טובה. האהבה של החיים. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? ... 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? בטלפון, 3 וחצי - 4 שעות בערך 10. באיזה שעות זה היה? היו לנו הרבה שיחות כאלה, בדר"כ בערב או באמצע הלילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? "גמני רוצה >:" 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא
שאלון טלפון:
1. יש לך דור שלישי?כע 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 150-250 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4 שעות נראהלי 4. עם מי היא הייתה? האקס שלי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני שעתיים בערך 6. עם מי? חברה 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא ממש
8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כע 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?לא. סמסים שליטה
10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} אמא, אסיה, אדם ואנה 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף?...
שאלון בית ספר:
1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לאא 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? 60? 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא 5. האם מורות אוהבות אותך? יש ויש 6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? בערך 8. האם אתה מבריז משיעורים? כע 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? בין 2-5 בערך. תלוי במצברוח. 10. פעם רבת מכות בבית ספר? כע 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כשאני לא ישנה, כע 12. אתה מתחצף למורה? חופשי
שאלון תחביבים:
1. מה התחביב הכי גדול שלך? לרקוד 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מאז שידעתי איך? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כע 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כמה שאני יכולה 6. זה עולה כסף? לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? משחרר אנרגיות 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כע 10. מה אנשים חושבים על זה? לוידעת
11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? אני אוהבת את זה?
זה או זה?
אבטיח או ענבים ענבים פירותת או ירקות פירות ברקים או רעמים רעמים אח או אחות אח מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות הרבה
חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי? לא רואה. אבל הזה שצ'אד מייקל מוריי משתתף בו
בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני הוואי או ארצות הברית? ארה"ב לאפה או פיתה פיתה בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אייפוד >: סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? לא

ornit4

New member
:]

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא, אדם מודרני שכמותי. 2. מהם? :] 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במציאות? לא, אבל קרה לי שחלמתי חלום והייתי בטוחה שזה המציאות. 4. אתה מאמין בחייזרים? בטח. 5. אתה מאמין ברוחות? נהה 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא! 7. איך היה? מי יודע? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? מתישהו אולי כן. 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? יאפ. 10. פעם קראו לך? אהה.. קראו לי לארוחת צהריים P-: 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} הא? וואט דה פאק? שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? כן שליטה!#@%!%&$& 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? לא יודעת, משהו של אוונסנס. 3. איזה זמר אתה הי אוהב? לא יודעת. 4. זמרת? איימי לי@$@^#$ 5. להקה? אוונסנס 6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? דה 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? גדולים מהחיים 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? אילו רק ידעתי לשיר :X 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) ל'דעת. 11. איזה שיר? שאלתם כבר. 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? כל המזרחיים למיניהם
פויה! שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לפני.. אמממ.. שנתיים 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? חודש P: 4. והכי קצר? כנ"ל 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי |קשוח| 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? גם וגם? P: 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? כלום 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? 0_______________________0 10. באיזה שעות זה היה? לפנות בוקר? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? כלום, שיהיה להם בכיף (?) 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? איימי לי נחשב? שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? איכסה לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 100 ש"חים חדשים 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? אין לי מושג. אני גם לא כ"כ אוהבת לדבר בלטפון. 4. עם מי היא הייתה? נוע או משו. או יעל. 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אתמול עם נוע. 6. עם מי? ... 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא, שולחים סמסים! 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא כל כך. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא ממש 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}? נוע. 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? בטח בטח 2. אתה אוהב ללמוד? דווקא כן 3. מה ממוצע הציונים שלך? 8 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? כן P: 5. האם מורות אוהבות אותך? מדי פעם 6. האם אתה מופרע? לא ממש 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? יאפ 8. האם אתה מבריז משיעורים? לא. אני חנונית P-: 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 0! נאדה! 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא.. 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן P: 12. אתה מתחצף למורה? לא, אני אדם חביב. שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? כתיבה. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 6. P: 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? יאפ 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? יומיים בערך. 6. זה עולה כסף? של דפים? מודם לאינטרנט, לבלוג? עטים? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה כיף? :} 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? יאפ 10. מה אנשים חושבים על זה? סבבה, זה רגיל, לא אוריגמי או משהו. 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא ממש 12. למה? כי טוב לי איתו... שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? ממ.. אני אוהבת את איימי לי. 2. את מי אתם מעריצים? גאד 3. למה? ככה 4. פעם מגשתם אותו? הלוואי 5. הוא מחול או מהארץ? חו"ל 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? בטח! 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? שנה וחצי+
8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? הקולף המיסתוריות בשיר, הליריקה. 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? סקס! 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? יאפ 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? היא, וכן. 12. אפשר תמונה של אותו אחד? בטח! זה או זה? אבטיח או ענבים? אבטיח פירותת או ירקות? פירות ברקים או רעמים? אממ... אח או אחות? אח! מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות? הרבה קטנות דה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי? מגר ש ביתי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני הוואי או ארצות הברית? לא משנה בהרבה לאפה או פיתה? כנ"ל בנים או בנות? בנים אבל גם בנות P-: תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אמפי סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע! עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? {אני לא אומרת לכם מה השאלה, פשוט תרשמו כן או לא.. את השאלה רק אני יידע} אז.. כן או לא? אולי. :]

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? התגשם חלקית 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? ניסיתי 7. איך היה? נחמד 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} מלא. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? כן 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? כרגע? Cheap Trick - Voices. משום מה נורא התחברתי אליו. 3. איזה זמר אתה הכי אוהב? 4. זמרת? 5. להקה? לא יודעת 6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? לא מכירה 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? הם אחלאים 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? לא אוהבת לשיר 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) את הקליפ של The Killers - When You Were Young נורא אהבתי. וגם את Bones של אותה להקה. 11. איזה שיר? Incubus - Anna molly 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? כמעט כולן שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? כן, אם הבנתי את השאלה נכון. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? אהבה ממומשת ראשונה בכיתה ז'. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 4 חודשים 4. והכי קצר? חצי יום 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי! דאמ. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? איזו שאלה שטותית. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא. 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? כל הלילה 10. באיזה שעות זה היה? כל הלילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? תלוי מה בדיוק הם עושים. 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? המון 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? כל הלילה 4. עם מי היא הייתה? עם חבר טוב שלי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? היום 6. עם מי? עם נועם 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא ממש 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? המון 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} מייקי 11. יש לך טוקמן? לא, אבל אולי ישימו לי (דאמט, למה הייתי צריכה לפתוח את הפה הגדול שלי) 12. של כמה כסף? לא יודעת שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? ללכת לא. 2. אתה אוהב ללמוד? לא ממש>< 3. מה ממוצע הציונים שלך? מספק במיוחד 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא, לרוב אני זאת שמגלהXD 5. האם מורות אוהבות אותך? יש כאלה ויש כאלה. 6. האם אתה מופרע? לא ממש 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים? קצת קצת. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? וואו, בשבוע! לא להגזים. 10. פעם רבת מכות בבית ספר? אולי 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? המון 12. אתה מתחצף למורה? כשהם מעצבנים אותי שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? הכי גדול? אני אלך על תופים (גדול גם פיזיתXD) 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? כן, שיעור בשבוע. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? גיל? אני מנגנת חודשיים הם שואלים אותי גיל. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? אני אניח שכן. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? אני מתאמנת פעם ביום בשעות מסוימות כדי לא להפריע. 6. זה עולה כסף? המערכת עלתה כסף, אבל חוץ מזה זה עולה רק על העצבים של ההורים שלי. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא ממש, אלא אם כן אני אהיה כמו הסימים ואצא עם המערכת לרחוב ולידה אשים פחית לטיפים. 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה כיף, זה אחלה, וזה מגניב. 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? לא יודעת, אולי. 10. מה אנשים חושבים על זה? שאני לא יודעת מה יקרה בעתיד. מקווה שאמשיך עם זה. 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? כי רק התחלתי. שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? לא 2. את מי אתם מעריצים? >> 3. למה? כי זה לא נחמד להעריץ. זה רע. יאללה אני אלך על מייקי. כן, אני מעריצה אותו. 4. פעם מגשתם אותו? המון. 5. הוא מחול או מהארץ? מהארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? אני כבר איתו בקשר רומנטי. 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? מעכשיו. 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? השאלון 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? אמרתי לו "אני אוהבת אותך" 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? לא חושבת 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? אמרוP: 12. אפשר תמונה של אותו אחד? לא חושבת שהוא מרשה... זה או זה? אבטיח או ענבים פירותת או ירקות ברקים או רעמים אח או אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? כאב בטן או ראש? מגרש ביתי או האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? הוואי או ארצות הברית? לאפה או פיתה בנים או בנות? תלתלים או חלק? אמפי או אייפוד? סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? {אני לא אומרת לכם מה השאלה, פשוט תרשמו כן או לא.. את השאלה רק אני יידע} אז.. כן או לא? הממ.... אני אלך על כן... (אפשר לדעת מה הייתה השאלה?)

secret girl

New member
עונההה

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא מאמינה אבל בכל זאת מקפידה חח 2. מהם? מראה שבורה, חתול שחור שחוצה תכביש 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? נדמה לי שכן 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא אבל אני רוצה לעשות 7. איך היה? -- 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? כן 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא ממש 10. פעם קראו לך? נראה לי שכן 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? בזמן האחרון לא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? כל מיני 3. איזה זמר אתה הי אוהב? כל מיני 4. זמרת? כל מיני 5. להקה? כל מיני חחחח 6. רוק פופ או ראפ? ראפ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? לא 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? לא אוהבת 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? אף אחד 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) יש מלאאא שאני אוהבת 11. איזה שיר? יש מלא 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? כל זמרי הרוק שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? כן 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? כיתה ט' או י' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שנתיים 4. והכי קצר? יומיים 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי! 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? יש לי כבר את האהבה של החיים אז אני אלך על חברים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? כן 8. מה עשית? הלכתי עם האהבה! 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? שעות! 10. באיזה שעות זה היה? בלילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? כלום 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? אין לי מושג.. עד 100 דקל אני מאמינה 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעתיים-שלוש 4. עם מי היא הייתה? בטח חבר... או חברה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני 3 דקות 6. עם מי? עם החבר 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא ממש... 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא ממש 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא ממש חחח 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} עם החבר 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? קו פתוח שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? סיימתי חעחעחחע 2. אתה אוהב ללמוד? לאאאאא 3. מה ממוצע הציונים שלך? אממ....75-80 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא 5. האם מורות אוהבות אותך? לא אוהבות ולא שונאות 6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? לא 8. האם אתה מבריז משיעורים? לא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? סיימתי ללמודדדד 10. פעם רבת מכות בבית ספר? כן.. אבל מכות של בנות.. משיכה בשיערר וזה... חח לא מכות מכות 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? מחשב 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 10 משהו כזה 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כל היום חחח 6. זה עולה כסף? אמממ... בערך 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? תגידי לי את 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן 10. מה אנשים חושבים על זה? שזה נורמלי 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? כי זה רק מחשב! שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? לא 2. את מי אתם מעריצים? אף אחד 3. למה? ככה 4. פעם מגשתם אותו? לא 5. הוא מחול או מהארץ? דיייייייי 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? לאאאאאאאא 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? לא מעריצההההה 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? כלום 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? כלוםםםםםםםםם 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? לאאאאאא 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? מההה? 12. אפשר תמונה של אותו אחד? לא!!!!!! זה או זה? אבטיח או ענבים אבטיח פירותת או ירקות ירקות ברקים או רעמים רעמים אח או אחות אח מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות אחת גדולה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי? כלום בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני הוואי או ארצות הברית? האווי לאפה או פיתה לאפה בנים או בנות? בנותתת תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? {אני לא אומרת לכם מה השאלה, פשוט תרשמו כן או לא.. את השאלה רק אני יידע} אז.. כן או לא? כן

cohenet91

New member
עונה בדיליי, כי המצברוח שלי

לשאלונים חזר
שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא. 2. מהם? --- 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במציאות? קרה לי שחוויתי דז'ה וו, שחוויתי משהו שקרה לי בחלום, אבל דברים ממש קטנים, סיטואציות נורא ספציפיות. למשל: שאמרתי לחברה שלי, שישבתי מימינה באולם ספורט: 'בא לי פיצה', בטון מסויים (סתם דוגמה, כן?). 4. אתה מאמין בחייזרים? לא. בעצם אולי. לא יודעת. אבל יותר לא מכן. 5. אתה מאמין ברוחות? כנ"ל. 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא. 7. איך היה? --- 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא נראה לי. אולי טיפה, אבל זה נוגד את היהדות, אז נראה לי שאני אוותר. 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא מאוד. 10. פעם קראו לך? לא באופן מקצועי. 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? נגלתה*
. ולא. 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} לא זכור לי. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? לא. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? נו באמת
3. איזה זמר אתה הכי אוהב? סולני להקות למיניהם, כדוגמת הסולן של פרל ג'אם, סית'ר, גאנז וכו'
4. זמרת? אמ.. לא יודעת.. זמרות צ'יל אאוט למיניהן
5. להקה? דרים ת'יאטר, i guess. 6. רוק פופ או ראפ? רוק
7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? לא שמעתי אותו. 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? שהם אחלה בחלה. אבל אני לא מתה על השירים היותר מידי פאנקיים שלהם. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? אני לא יודעת לשיר, אז האופציה הזאת יורדת מהפרק
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) לא יודעת אם הכי יפה, אבל קליפ נורא ניוחד, שמראה רגעים בחיים של שני אנשים מרגע לידתם עד גיל 20 פלוס, עד שהם נפגשים. 11. איזה שיר? אם אתם מדברים על הקליפ, אז לא יודעת
12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? מושיק עפיה. שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לא הייתה. הייתה התאהבות ראשונה, בכיתה ו'. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שעתיים, אם זה נחשב. 4. והכי קצר?
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי (באמת, מה?). 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? שאלה כ"כ קשה.. כעקרון אהבה, אבל אהבה זה לא דבר שמחזיק לנצח, וחברים כן... שאלה פילוסופית, הייתי אומרת. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? אממ.. 8. מה עשית? אמממ... 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? עם בן (ככה קוראים לו
), משהו כמו חצי שעה. בעצם לא! עם עומרי ז., משהו כמו שעה (?). 10. באיזה שעות זה היה? עם בן- בלילה, עם עומרי- אחרי הצהריים. 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? 'איזה כיף להם
' 12.האם התאהבת פעם במישהו מהמין שלך? לא. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא. 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? יש לי ביגטוק. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה וחצי, נראה לי. 4. עם מי היא הייתה? רננה. 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? היום, לפני איזה שעתיים. 6. עם מי? טימותי, שיש לה היום יומולדת
7. מתקשרים אליכם הרבה? אממ.. לא יודעת. 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא ממש. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן. 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}? טימותי
11. יש לך טוקמן? ביגטוק
12. של כמה כסף? עכשיו של 100. שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? כן
2. אתה אוהב ללמוד? לא. 3. מה ממוצע הציונים שלך? 90 ככה. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? בכלל לא. 5. האם מורות אוהבות אותך? נראה לי שכן
6. האם אתה מופרע? לא. 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? הרוב הכמעט מוחלט. 8. האם אתה מבריז משיעורים? לא. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? אני לא
10. פעם רבת מכות בבית ספר? בצחוק, כן
11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? ככה ככה... 12. אתה מתחצף למורה? לא. שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? מוזיקה
אוקיי נגיד שצופים. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לצופים
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? משנה שעברה. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? המון. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? לא כל יום, האמת. 6. זה עולה כסף? לפעמים. 7. אתה מרוויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא. 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? הרבה סיבות
9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? לא. 10. מה אנשים חושבים על זה? יש כל מיני דיעות. 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? אממ.. 12. למה? --- שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן, אבל לא מפורסמים. זה או זה? אבטיח או ענבים? אבטיח. או ענבים
פירות או ירקות? פירות. ברקים או רעמים? רעמים. אח או אחות? אח
מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות? תמנה אחת גדולה. חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? לא יודעת. כאב בטן או ראש? בטן. מגרש ביתי או האו סי? לא ולא. בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני ספירס. הוואי או ארצות הברית? הוואי
לאפה או פיתה? אממ.. לא יודעת. בנים או בנות? נו באמת
תלתלים או חלק? קשה, קשה.. אמפי או אייפוד? אמפי, כי זה יותר זול. סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? בקולנוע. עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? {אני לא אומרת לכם מה השאלה, פשוט תרשמו כן או לא.. את השאלה רק אני יידע} אז.. כן או לא? כן.

dandusha1

New member
מור

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא ממש ... 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? קרה.. 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? כן.. 7. איך היה? סבבה רצח (-; , חח סתם , מעפן. 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא |: 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} אולי.. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? יאפ. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? בMTV , סקסי באק של ג'סטין טימברלייק (; בכללי , יש יותר מדי....אבל מוקי גבר (-; 3. איזה זמר אתה הי אוהב? מוק. 4. זמרת? לא. 5. להקה? בלינק 182 6. רוק פופ או ראפ? משולב ;] 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? יאפ. 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? סבבה רצח. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? מוקי :) 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) יש יותר מדי 11. איזה שיר? כנ"ל 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? זהבה בן! ולא רק שלא היה אכפת,מומלץ בחום $# שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? כן... 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? מממ,כיתה ז' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? ממממ4 חודשים.. 4. והכי קצר? יומיים ? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? איפשהו באמצע... 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? הרבה חברים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? קרה... 8. מה עשית? נפרדנו 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? הרבה שעות חח 10. באיזה שעות זה היה? לילה , באיזה טיול 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? הלוואי. 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? יאפ 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 200-300 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעתיים ומשהו :S 4. עם מי היא הייתה? אביב 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? הרגע 6. עם מי? צליל 7.מתקשרים אליכם הרבה? יאפ 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? יאפ 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}: דנה 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לפעמים (; 2. אתה אוהב ללמוד? לא ממש.. 3. מה ממוצע הציונים שלך? 80 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא... 5. האם מורות אוהבות אותך? יש ויש 6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כןן.. 8. האם אתה מבריז משיעורים? לפעמים ;] 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? מממ..6-8 +- 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? יאפ 12. אתה מתחצף למורה? לפעמים ;] שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לצחוק ;] 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מאז ומתמיד (; 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? יאפ 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? המון 6. זה עולה כסף? לא , חינם :) 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}: חחחח מדי פעם
8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה הכי כיף.. 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?הלוואי .. 10. מה אנשים חושבים על זה? שזה אחלה 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? ככה
שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? לא 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? 4. פעם מגשתם אותו? 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד? זה או זה? אבטיח או ענבים-אבטיח פירותת או ירקות-פירות ברקים או רעמים-ברקים אח או אחות- גם וגם;) מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות-הרבה מתנות ;] חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה , איפה השאלה פה? :| כאב בטן או ראש? לא ולא :| מגרש ביתי או האו סי? ממ או.סי. בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני הוואי או ארצות הברית? ארה"ב לאפה או פיתה פיתה בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? {אני לא אומרת לכם מה השאלה, פשוט תרשמו כן או לא.. את השאלה רק אני יידע} אז.. כן או לא? כן

אה ה!!!!!!!!!אני עייפה../images/Emo199.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?לא ממש 2. מהם?- 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?אני חושבת שכן,נראה לי... 4. אתה מאמין בחייזרים?לא 5. אתה מאמין ברוחות?לא הכי 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?ניסיון כושל ואני מברכת על כשלונו 7. איך היה?- 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?לא ממש,אולי טיפונת בקלפים. 10. פעם קראו לך?לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא:S 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}:S אתם ממש לא רוצים לדעת לכמה רחוק זה הגיע שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?לא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?אין אחד.מוזיקה זה שולט בכללי
3. איזה זמר אתה הכי אוהב?אין זמר כזה 4. זמרת?אפרת גוש?נראה לי.לא.כן.לא יודעת:S 5. להקה?סינרגיה,ומארון 5 6. רוק פופ או ראפ?רוק
7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?הוא לא מעניין אותי 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?הם חביבים אך מעצבנים יותר מזה. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?עזבו,שירה זה לא הקטע שלי
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)קליפ?לא פגשתי אחד שהרשים אותי במיוחד 11. איזה שיר?
12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?מזרחית.דיכאון.רוני.בריטני. שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?כאילו,שהתאהבתי וזה?שנה שעברה
3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?
4. והכי קצר?
5. מה יותר חשוב אופי או יופי?אופי.אבל אני לא אכחיש שגם היופי משחק תפקיד.הרי צריכה להיות משיכה
6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?אני חושבת שאני אתלבט בנוגע לזה עוד שעות ארוכות.אלו שני דברים הכרחיים מידי בשבילי.. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?לא 8. מה עשית?קפצתי בחבל ושרתי שירים 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?שיחה?אה,5 שעות רצופות נראה לי.בטלפון זה היה...4 שעות בערך,נדמה לי. 10. באיזה שעות זה היה?הראשון צהריים עד ערב והשני 10 בלילה עד 2 בערך 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?שגאדמט,גם אני רוצה
12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?בסביבות ה100,לרוב פחות 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?ראו למעלה
בפלאפון שעה. 4. עם מי היא הייתה?אני נמנעת מלהגיב כי הגבתי המון דברים בעניין
5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני שעה בערך 6. עם מי?אבא וישר אחריו אמא וישר אחריה אחותי 7.מתקשרים אליכם הרבה?לא יותר מידי 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?פלוס מינוס כזה,לא הייתי אומרת הרבה
9. אתה אוהב לדבר בטלפון?תלוי עם מי 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}משפחה:S 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף?- שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?כשמצבי הנפשי,הרגשי והפיזי טוב דווקא כן 2. אתה אוהב ללמוד?תלוי מה.. 3. מה ממוצע הציונים שלך?85 כזה,יש קיצוניות לשני הצדדים
4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא 5. האם מורות אוהבות אותך?חלקן 6. האם אתה מופרע?לא 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר?האמת שלא.אבל מבחוץ דווקא המון 8. האם אתה מבריז משיעורים?הרבה 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?לא יודעת,כמה שיוצא 10. פעם רבת מכות בבית ספר?לא משהו רציני 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?כן
12. אתה מתחצף למורה?משתדלת שלא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?לרקוד,נראה לי
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?מגמה 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?14 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?לא מספיק לדעתי 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?ביום?נלך על "בשבוע" ..6 שעות מעשיות ו6 תאורטיות 6. זה עולה כסף?כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?יצא:S 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?לא נראה לי לפי איך שאני רוקדת.. 10. מה אנשים חושבים על זה?הרבה דברים:Sלכאן ולכאן 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?כן 12. למה?אמ,אין לי כוח לפרט שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?לא מעריצה.אולי אוהבת נורא 2. את מי אתם מעריצים?בהתחשב בשאלה 1,סינרגיה בעיקר.גם מארון 5 ורובי וויליאמס. 3. למה?ככה!מוכשרים
4. פעם מגשתם אותו?את סינרגיה אפילו פעמיים.שיא הנחמדים
5. הוא מחול או מהארץ?מהארץ ומחו"ל
6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?האמ,לא נראה לי..יו נואו,פער גילאים וזה XD 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?אמ..שנה וקצת,שנתיים וגם כן שנה וקצת
8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?אני אוהבת את המוזיקה שלהם.. 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?קונה את הדיסקים המקוריים,הולכת להופעות,שומעת את המוזיקה שלהם?
10. הרבה אנשים מעריצים אותו?אמ,לכל מי שציינתי לא חסרים מעריצים
11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?אמ, XD אני אגיד שכן למרות שהשאלה לא מסתדרת עם זה ממש 12. אפשר תמונה של אותו אחד?לא
זה או זה? אבטיח או ענבים?תלוי.אם האבטיח בשל במידה הנכונה אז אבטיח
פירותת או ירקות?ירקות ברקים או רעמים?
שניהם אח או אחות?הייתי רוצה אח גדול יותר מאחותי הבכורה
אבל אמ,אחיות שלי הן דווקא סבבה
מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות?לא משנה לי ^^' שניהם שווים כ"כ כשהם מגיעים מהאנשים הנכונים חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?חברה אחת טובה כאב בטן או ראש?:S לבחור כאילו?יש לי בשפע משניהם,למה לבחור?
מגרש ביתי או האו סי?לא רואה את זה
בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?לא אוהבת אותן
הוואי או ארצות הברית?הוואי
בעצם..שתיהן
לאפה או פיתה?לאפה!טרייה
! בנים או בנות?XD זו שאלה מוזרה מידי תלתלים או חלק?תלוי למי אמפי או אייפוד?דנבר
סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?קולנוע

barbie26

New member
עונה להילוש'''' מתה עלייך ../images/Emo140.gif ../images/Emo20.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?כן 2. מהם? נעל הפוכה 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?כן 4. אתה מאמין בחייזרים?לא 5. אתה מאמין ברוחות?כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה?לא יודעת 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? כן 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?כן 10. פעם קראו לך?כן דודה שלי 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? כן אבל לא ראיתי אותו 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}? כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?כן 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? של ביונסה החדש 3. איזה זמר אתה הי אוהב?גסטין טימברלאק 4. זמרת?ריאנה+ביונסה 5. להקה?פוסי קאט דולס 6. רוק פופ או ראפ?ראפ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? לא מכירה 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? לא מכירה 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)?של ביונסה החדש 11. איזה שיר?ביונסה החדש 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? אחותי עם האורגן שלה.. חחחח... שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?בגיל 12 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חבר/ה של מישהו?שנה שלמה 4. והכי קצר?חודש ויום 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?גם וגם 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? גם וגם 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? כן 8. מה עשית? כלום הם התחילו איתי 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? שעתיים 10. באיזה שעות זה היה? לקראת הערב 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? מקאנה 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? כן 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?בסביבות ה-0 עד ה-100 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 30 דקות 4. עם מי היא הייתה? עם הדודה מחו"ל 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?היום 6. עם מי? עם אמא 7.מתקשרים אליכם הרבה? כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא כל כך 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא כל כך 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}? עם ההורים 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף?אין לי טוקמן שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?ככה ככה 2. אתה אוהב ללמוד?ככה ככה 3. מה ממוצע הציונים שלך?75 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא 5. האם מורות אוהבות אותך?כן 6. האם אתה מופרע?לא בכלל 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים?לפעמיים 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?1 10. פעם רבת מכות בבית ספר? כן ביסודי פעם אחת 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?לא כל כך 12. אתה מתחצף למורה?לא בכלל שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?לשחק במחשב ועם כלבים ולרקוד 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?כן 7 שנים בריקוד 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מכיתה ד' ואני עכשיו בכיתה ט' 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? יחסית כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?פעם בשבוע במשך 3 שעות 6. זה עולה כסף? כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}? עוד מעט אני ירוויח 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי אני אוהבת לרקוד 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן 10. מה אנשים חושבים על זה? שזה יפה ומיוחד 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? לא רוצה להפסיק שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?כן 2. את מי אתם מעריצים? את ריאנה,גסטין טימברלק,ביונסה,שון פול,פוסי קאט דולס וכו'... 3. למה? כי הם יפים ויש להם שירים מהממים 4. פעם מגשתם אותו? לא 5. הוא מחול או מהארץ?מחו"ל 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? כן 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?רק בגללך הילה התחלתי לראות MTV והתחלתי להעריץ אותם כפרה עללייך 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? הקול והיופי 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?צופים ומצביעים באתרים וכול מיני 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? כן ברור 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? כן ברור 12. אפשר תמונה של אותו אחד? כן יש לך ואני לא צריכה להביא לך חחח... זה או זה? אבטיח או ענבים?ענבים פירותת או ירקות? גם וגם ברקים או רעמים?רעמים אח או אחות? אאאאאאאאחחחחחחחחחח בעזרת השם מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות?הרבה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?חברה טובה אחת ויחידה כאב בטן או ראש?לא זה ולא זה מגרש ביתי או האו סי? לא יודעת בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני ספירס הוואי או ארצות הברית?ארצות הברית לאפה או פיתה?לאפה בנים או בנות?לא הבנתי מה הכוונה תלתלים או חלק? טבעי אמפי או אייפוד? יש לי גם זה וגם זה סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?גם וגם עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? {אני לא אומרת לכם מה השאלה, פשוט תרשמו כן או לא.. את השאלה רק אני יידע} אז.. כן או לא?טוב הנה אני עונה לך התשובה שלי היא: כן הילוש''' מתה עליך אני חולה עלייך בדם שלי את חברה אמיתית ואני פשוט פשוט חולה עלייך
תתקשרי... 0525412241

hilonet14

New member
ברושית שיליייי

ברוכה הבאה לפורום שלנווווו אני מתה עלייך את הילדה הכי מקסימההההההה מואהההההההההה תודה על שענת ליייי חולה עלייך והשאלה היא.. סתם משו דפוק בקשר למישו.... פרטים בבצפר ביו'שי

עונה../images/Emo39.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? קרה לי שחלמתי שנכשלתי במבחן מסוים ואז יום למחרת אני מגלה שעברתי את המבחן. 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? ממש לא 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? חח.. בחלום 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} לא שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? לא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? יש הרבה, אבל בעיקר שירים של הראל סקעת, ושירים ישראליים אחרים 3. איזה זמר אתה הי אוהב? הראל סקעת 4. זמרת? נינט טייב 5. להקה? כרגע אין, אבל אם כבר דיימונדז 6. רוק פופ או ראפ? פופ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? מי? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? אני לא מעודכנת.. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? אף אחד לא היה רוצה להוציא איתי דואט.. 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? מכל הזמנים.. לא יודעת.. אני מכירה קליפים ישראלים מה- 4 שנים אחרונות, ויש הרבה יפים. 11. איזה שיר? הרבה 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? אמ.. יש כמה אבל אני לא אפרט שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא
2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? עדיין לא הייתה
3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופע כמובן, אם יש יופי יש יופי (לפי דעתי) 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? למצוא את האהבה של החיים שלי ומהר!! 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? לא זוכרת, אבל לא יותר מרבע שעה 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? מקנאה בהם ורוצה גם 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 50 שקל 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעתיים 4. עם מי היא הייתה? עם חברה שלי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני כמה שעות 6. עם מי? עם חברה שלי 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא
8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? מתי שמשעמם 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} חברה שלי (אחרת) 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? מי הולך לבצפר? 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? 60 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? כן 5. האם מורות אוהבות אותך? 6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? לא 8. האם אתה מבריז משיעורים? 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? לא 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לשמוע מוזיקה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? חח.. בשביל לשמוע מוזיקה?? 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? כנראה אני לא יודעת מה זה תחביב 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? שאלון הערצה: 2. את מי אתם מעריצים? הראל סקעת 3. למה? כי יש לו קול מדהים, היש לו יכולות מוזיקליות שלא ראיתי אצל זמר/זמרת אחר/ת, ממה שאני מכירה הוא נראה בחור חמוד, מתוק, טוב ועוזר וכמובן שהוא נראה טוה
4. פעם מגשתם אותו? לא 5. הוא מחול או מהארץ? מהארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? חח.. למה לא? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? מלפני שנתיים וחצי 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? לא יודעת, משהו כבש אותי אצללו, אולי הגומות.. 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? שומעים שירים שלו, שומרת תמונות, ומתעדכנת, לא יותר מזה. 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? כן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? חח.. ויותר מזה 12. אפשר תמונה של אותו אחד? כן זה או זה? אבטיח או ענבים? אבטיח פירותת או ירקות? פירות ברקים או רעמים? ברקים אח או אחות? אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות? הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי? מממ בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? רוני הוואי או ארצות הברית? ארה"ב לאפה או פיתה? פיתה בנים או בנות? בנים.. תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אמפי סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? בקולנוע עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? {אני לא אומרת לכם מה השאלה, פשוט תרשמו כן או לא.. את השאלה רק אני יידע} אז.. כן או לא? אולי

danielamarom

New member
שלי..

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן.. 4. אתה מאמין בחייזרים? כן 5. אתה מאמין ברוחות? כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? כן 7. איך היה? מגניב 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא יודעת 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כן.. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? כן 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? יש מלא 3. איזה זמר אתה הי אוהב? מייקל ג'קסון 4. זמרת? מירי מסיקה 5. להקה? גרין דיי 6. רוק פופ או ראפ? רוק פופ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? לא יודעת 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? אחלה של להקה 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? עם אביב גפן 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) לא יודעת 11. איזה שיר? השיר של ארמגדון 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? אייל גולן שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? כן!! 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? בכיתה ח' 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? חודשיים וחצי...בינתייים 4. והכי קצר? שבוע 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? את האהבה של החיים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא מאוהבת, אבל רציתי מישהו אחר... 8. מה עשית? בגדתי.. 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? כמה שעות, לא זוכרת 10. באיזה שעות זה היה? לא זוכרת 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? שהם חמודים... 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא... אבל רציתי... שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? כן 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 400-500 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעתיים ומשהו 4. עם מי היא הייתה? עם איתי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? היום 6. עם מי? עם תומריקו שלי 7.מתקשרים אליכם הרבה? בערך 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כן 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} עם תומריקו 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? אין לי שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לא!!!! 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? 80 ומשהו 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לפעמים 5. האם מורות אוהבות אותך?חלק, וחלק שונאות אותי 6. האם אתה מופרע?לא... 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? בטח 8. האם אתה מבריז משיעורים? יותר מדי 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?לא קבוע אבל 6-7 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? צילום 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? אני לומדת במגמת צילום 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 14 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? יש הרבה במגמה... 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? לא קבוע 6. זה עולה כסף? לפתח תמונות עולה כסף 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא מכרתי עדיין שום דבר 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה יפה ומעניין 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? נראה לי שכן 10. מה אנשים חושבים על זה? שזה יפה... 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? ככה, די כבר עם שאלות מפגרות זה או זה? אבטיח או ענבים ענבים פירותת או ירקות פירות ברקים או רעמים רעמים אח או אחות אחותי המושלמת מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה טובה כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי? אע? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני ספירס הוואי או ארצות הברית? ארצות הברית לאפה או פיתה פיתה בנים או בנות? בנות!! תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד?אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? בקולנוע עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? {אני לא אומרת לכם מה השאלה, פשוט תרשמו כן או לא.. את השאלה רק אני יידע} אז.. כן או לא? ממש לא

cleopatra2006

New member
תשובות לכמה שאלונים:

שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? כן 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? גיל 18 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שנה ו 8 4. והכי קצר?חצי שנה 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? 7אהבה של החיים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? לא רלוונטי 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? בטלפון- 7 שעות 10. באיזה שעות זה היה? בערך בין 10.00-17.00 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? חמודים 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 300 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 7 שעות 4. עם מי היא הייתה? מישהו שיצאתי איתו\ 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? הרגע 6. עם מי? לקוחה של המשרד :) 7.מתקשרים אליכם הרבה? לא ממש 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?לא ממש 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא ממש 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} החבר המדהים שלי 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? לא רלוונטי

ester6

New member
../images/Emo140.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? יש כל מיני.. 2. מהם? דברים הזויים.. עזבו.. 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? לא.. 4. אתה מאמין בחייזרים? אולי
5. אתה מאמין ברוחות? ככה.. 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה? -- 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא יודעת.. 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא בדיוק.. 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא.. 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? כן, כמה פעמים, וקרה גפ דברים חשבתי ובאמת קרו.. {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? לא, פעם הייתי רואה הרבה, אבל עשכיו כבר לא. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? זה ממש משתנה.. אין לי שיר אחד.. 3. איזה זמר אתה הי אוהב? אני אוהבת כל מיני.. 4. זמרת? 5. להקה? כרגע? MCR וסינרגיה. 6. רוק פופ או ראפ? רוק פופ.. אני לא מתה על ראפ. 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? מאוד
8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) 11. איזה שיר? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? כל הזמרי מדיכאון, שאף אחד ל מכיר.. שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? בכיתה ז'. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? --- 4. והכי קצר? --- 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? לא יודעת.. צריך לחשוב על זה.. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? לא יודעת.. 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? תלוי במצב רוח שלי.. לפעמים חושבת שהם חמודים, ולפעמים בא לי לרזוק עליהם משהו. 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא. 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? תלוי.. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 3 שעות. 4. עם מי היא הייתה? עם אחותי. 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני 10 דקות.. 6. עם מי? עםאחתי.. לאאת מהשאלה שלפי, אחות אחרת. 7.מתקשרים אליכם הרבה? תלוי מה תם מגדירי הרבה.. 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? אני מתקשרת לאח שלי ולאחות הרבה.. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? עם אחותי. 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} שוב- עם אחותי. 11. יש לך טוקמן? לא. 12. של כמה כסף? -- שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? מאוד... אני פשוט מאושרת כל בוקר לקום וללכת למקום המטומטם הזה
2. אתה אוהב ללמוד? לא. 3. מה ממוצע הציונים שלך? לא משהו.. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא.. פעם הייתי, אבל עכשיו לא הרבה.. 5. האם מורות אוהבות אותך? לא ממש.. 6. האם אתה מופרע? אני לא מופרעת, אבל רוב המורות אומרות לי שהם לא רואות אותי הרבה בשיעורים.. 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? לא.. אין לי כמעט בכלל. 8. האם אתה מבריז משיעורים? כן, די הרבה דווקא.. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? לא יודעת.. 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא. 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כן, מלא. 12. אתה מתחצף למורה? לא. שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לא יודעת.. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?-- 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? --- 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? ---- 6. זה עולה כסף? ---- 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} --- 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? --- 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? ---- 10. מה אנשים חושבים על זה? ---- 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? --- 12. למה?-- שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? לא ממש מעריצה.. אבל אני אוהבת כמה.. 2. את מי אתם מעריצים? אני אוהבת את אניה בוקשטיין מאוד
3. למה? כי היא ממש מוכשרת, והיא גם בנאדם טוב, לא תוסת מעמה יותר מדי
4. פעם מגשתם אותו?לא
5. הוא מחול או מהארץ? מהארץ. 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? לא. 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? לפי הרבה זמן.. איתי בפעם הראשונה את הסרט "שושלת שוורץ" ותחלתי לאהוב אותה. 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? לא יודעת להגדיר את זה, אבל כהישרון שלה, וזה שהיא באמת בנאדם טוב, למרות הפירסום וכל היא לא סנובית, ומתלהבת יותר מידי. 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? אני בפורם שלה, ואני שוחלת לה מכתבים, ולא יודעת מה עוד אני יכולה לעשות בינתיים.. אני פשוט אוהבת אותה
10. הרבה אנשים מעריצים אותו? מה זה הרבה? תלוי.. תגדירו הרבה.. 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? היא בת. ואני חושבת שאין בנאדם אחד שיראה אותה ויגיד שהיא לא יפה, כי היא פשוט יפה. 12. אפשר תמונה של אותו אחד? אפשר
זה או זה? אבטיח או ענבים
ענבים. פירותת או ירקות
לא זה ולא זה (חוץ מבודדים) ברקים או רעמים
ברקים
אח או אחות
אני לא יכולה לענות על זה.. גם וגם
מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות
לוי מה זה.. חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה. כאב בטן או ראש? עכשיו כואב לי שניהם.. מגרש ביתי או האו סי? קשה.. אני אוהבת מאוד את שתי הסדרות. בהתחלה ניסיתי כל הזמן להשוות, אבל הם ממש שונות. שניהם
בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? אף אחת מהן.. הוואי או ארצות הברית? הוואי. לאפה או פיתה? פיתה. בנים או בנות? תלוי למה.. תלתלים או חלק? חלק. אמפי או אייפוד? אייפוד. סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? ברור שבקולנוע! אבל לא תמיד אני יכולה ללכת, ולא תמיד יהיה מי שיבוא איתי.. בכל זאת לא בא לי ללכת לראות סרט בקולנוע רק עם הפופקורן.. אז אני גם מורידה הרבה.. עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? {אני לא אומרת לכם מה השאלה, פשוט תרשמו כן או לא.. את השאלה רק אני יידע} אז.. כן או לא? לא!!

למעלה