שאלון מכל מני סוגים...

hilonet14

New member
שאלון מכל מני סוגים...

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? 4. אתה מאמין בחייזרים? 5. אתה מאמין ברוחות? 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? 10. פעם קראו לך? 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? 3. איזה זמר אתה הי אוהב? 4. זמרת? 5. להקה? 6. רוק פופ או ראפ? 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) 11. איזה שיר? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4. עם מי היא הייתה? 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? 6. עם מי? 7.מתקשרים אליכם הרבה? 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} 11. יש לך טוקמן? 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? 2. אתה אוהב ללמוד? 3. מה ממוצע הציונים שלך? 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? 5. האם מורות אוהבות אותך? 6. האם אתה מופרע? 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? 8. האם אתה מבריז משיעורים? 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? 12. אתה מתחצף למורה? שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? 4. פעם מגשתם אותו? 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד? זה או זה? אבטיח או ענבים פירותת או ירקות ברקים או רעמים אח או אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? כאב בטן או ראש? מגרש ביתי או האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? הוואי או ארצות הברית? לאפה או פיתה בנים או בנות? תלתלים או חלק? אמפי או אייפוד? סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? {אני לא אומרת לכם מה השאלה, פשוט תרשמו כן או לא.. את השאלה רק אני יידע} אז.. כן או לא?

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?כן 2. מהם?חתול, זכוכית 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?כן 4. אתה מאמין בחייזרים?לא 5. אתה מאמין ברוחות?לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה?
8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?כף יד 10. פעם קראו לך?לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?לפעמים 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?כן אם הוא ילך של הראל סקעת 3. איזה זמר אתה הי אוהב?הראל סקעת
4. זמרת?קרן פלס, שירי מימון, ריאנה, כריסטינה 5. להקה?
6. רוק פופ או ראפ?פופ 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?הראל סקעת 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) הראל 11. איזה שיר?ואת 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?רוני דואני שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?לפני כמה זמן.. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?אמממ 4. והכי קצר?אמממ כמה ימים? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?אפוי אבל גם יופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?שאלה קשה 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?4 שעות 10. באיזה שעות זה היה?לילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?איזה חמודים
12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לאאאאאאאא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?200 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?2 שעות 4. עם מי היא הייתה?חברה שלי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני שתי שניות 6. עם מי?אמא 7.מתקשרים אליכם הרבה?כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?כן 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?כןןןןןן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} חברה שלי 11. יש לך טוקמן?לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?לא 2. אתה אוהב ללמוד?לא 3. מה ממוצע הציונים שלך?85 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא 5. האם מורות אוהבות אותך?כן 6. האם אתה מופרע?לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?כן 8. האם אתה מבריז משיעורים?לפעמים לא הרבה 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?בדר"כ אני לא מבריזה אלא אבל לפעמים 10. פעם רבת מכות בבית ספר?לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?כןןןןן
12. אתה מתחצף למורה?לפעמים
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?שופינגגגג 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?0 חחחח 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?בשבוע.. פעם אחת 6. זה עולה כסף?כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}לא זה רק מבזבז 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כיף 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?כןןןןן 10. מה אנשים חושבים על זה?תשאלו אותם 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לא 12. למה?ככה שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?כן 2. את מי אתם מעריצים?הראל סקעת 3. למה?מוכשר וצנוע 4. פעם מגשתם אותו?כן 5. הוא מחול או מהארץ?ארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?לא 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?מכוכב נולד 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?מוכשררררר שר מדהיםםםםם 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?הופעות, דיסק, פורומים ועוד הרבה 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?כן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?חלק וחלק 12. אפשר תמונה של אותו אחד?ברור
זה או זה? אבטיח או ענבים?אבטיח פירותת או ירקות?פירות ברקים או רעמים?רעמים אח או אחות?אח מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות?הרבה חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?אחת טובה כאב בטן או ראש?בטן מגרש ביתי או האו סי?ביתי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?בריטני הוואי או ארצות הברית?ארה"ב לאפה או פיתה?פיתה בנים או בנות?בנים
תלתלים או חלק?חלק אמפי או אייפוד?אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?קולנוע עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? {אני לא אומרת לכם מה השאלה, פשוט תרשמו כן או לא.. את השאלה רק אני יידע} אז.. כן או לא?לא

linoy pal

New member
עונהה../images/Emo192.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?כן 2. מהם?חתול שחור 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?כן 4. אתה מאמין בחייזרים?לא 5. אתה מאמין ברוחות?לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?כן 10. פעם קראו לך?לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?לא רק 24 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?ואיי יש מלאא 3. איזה זמר אתה הי אוהב?אביב גפן 4. זמרת?נינט קרן פלס 5. להקה?סינרגיה 6. רוק פופ או ראפ?רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?לא 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?נחמד 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?אביב גפן 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)אמ.. 11. איזה שיר?אמ... 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? אמ...אני לא יודעת צריך לחשוב על זה אבל כל זמר והקהל יעד שלו.. שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?גיל 13 וחצי 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?אמ..לא היה לי חבר...\= 4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?אהבה של החיים...אבל בלי חברים זה קשה... 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?אמ...8 שעות 10. באיזה שעות זה היה?בלילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?איזה חמווודים 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?כן 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?אמ..לא הרבה 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?25 דקות 4. עם מי היא הייתה?חברה שלי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?לפני 10 דקות 6. עם מי?חברה שלי 7.מתקשרים אליכם הרבה?כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?כן 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?מאווווד 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}חברה שלי 11. יש לך טוקמן?כן 12. של כמה כסף?100 שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?לאאא 2. אתה אוהב ללמוד?לאאא 3. מה ממוצע הציונים שלך?87 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?מעתיקה קצת חח 5. האם מורות אוהבות אותך?לא 6. האם אתה מופרע?לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?כן 8. האם אתה מבריז משיעורים?לא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?אין לי אומץץ להבריז.. 10. פעם רבת מכות בבית ספר?ללא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?כן 12. אתה מתחצף למורה?לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?לנגן בגיטרה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?שיעור פרטי נחשב? 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?אמ... 14 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?בעיקר בצהריים אחרי בצפר.. 6. זה עולה כסף?כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי זה מרגיע ויפה 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?כן 10. מה אנשים חושבים על זה?שזה הדברר הכי יפה 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לאאא 12. למה?כי אני אוהבת את זה שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?כן 2. את מי אתם מעריצים?נינט אביב גפן עיברי לידר יהודה לוי רן דנקר..חחח את כולם 3. למה?אמ...כי כל אחד מוכשר חחח 4. פעם מגשתם אותו?חלקם 5. הוא מחול או מהארץ?הארץ 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?לא 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?ממזמן 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?כישרון 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?אמ...לא הרבה 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?כן 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?חלקם חחח 12. אפשר תמונה של אותו אחד?אין לי את של כולם ביחד זה או זה? אבטיח או ענבים אבטיח פירותת או ירקות אי אפשרר לבחור זה לפי המצברוח ברקים או רעמים שתיהם אח או אחות אח גדול מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?חברה אחת טובה כאב בטן או ראש?ראש מגרש ביתי או האו סי?מגרש ביתי!! בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?רוני דואני הוואי או ארצות הברית?ארה"ב לאפה או פיתה פיתה בנים או בנות?בנים תלתלים או חלק?חלק אמפי או אייפוד?אמפי סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?בקולנוע עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? {אני לא אומרת לכם מה השאלה, פשוט תרשמו כן או לא.. את השאלה רק אני יידע} אז.. כן או לא?כן

Eti No Name

New member
נייי ../images/Emo14.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן.. 2. מהם? עין רעה, נעל הפוכה, חתול שחור, ועוד מלא
3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן
4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? כן 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא ואני גם לא אעשה! 7. איך היה? - 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לאא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? גם וגם 10. פעם קראו לך? כן
11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא.. 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כן
שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ
MTV? 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? זה משתנה.. עכשיו זה Chriatina Aguilera - Hurt 3. איזה זמר אתה הי אוהב? דמיאן רייס, לני קרביץ, ג'ון בונג'ובי 4. זמרת? כריסטינה אגילרה. 5. להקה? בסב
6. רוק פופ או ראפ? הכל
7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? לגמרייייייי. 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? חמודים לאללה 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? בקסטריט?
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) ממ, קליפים של מייקל מעולים! ושל הבויז כמובן. 11. איזה שיר? BSB - Safest Place To Hide 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? חח יש המון. יותר מדי
שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? שנה שעברה. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שבוע
4. והכי קצר? שבוע.
5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי, ברור. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? אהבה.. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? - 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? שעתיים בערך.. 10. באיזה שעות זה היה? 2 לפנות בוקר
11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? שמחה בשבילהם וגם רוצה ): 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא.. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 300 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעה
4. עם מי היא הייתה? הדר
5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני דקותיים 6. עם מי? מורה מנהיגה 7.מתקשרים אליכם הרבה? כע ]; 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כעע 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא
10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} חברה 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לא 2. אתה אוהב ללמוד? לאאאאא 3. מה ממוצע הציונים שלך? עכשיו? 60 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? טיפה
5. האם מורות אוהבות אותך? כע 6. האם אתה מופרע? לאא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?יאפ 8. האם אתה מבריז משיעורים? יאס חח 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? שניים שלושה 10. פעם רבת מכות בבית ספר? כיתה ו'
11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? כע
12. אתה מתחצף למורה? לאא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? מוזיקה [לשמוע כמובן] וחברים! אה ופוטושופ 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? ממ שנתיים שלוש 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כע 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? משתדלת להתעסק בו המון 6. זה עולה כסף? לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} נופ 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה כיף! 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? מקווה.. 10. מה אנשים חושבים על זה? שזה יפה
11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא 12. למה? שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כע 2. את מי אתם מעריצים? BSB 3. למה? כי הם מדהימים 4. פעם מגשתם אותו? לא
5. הוא מחול או מהארץ? חו"ל 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? עם אלכס, כן
7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 10 שנים 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? המון דברים.. 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? המון! 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? כע 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? כע 12. אפשר תמונה של אותו אחד? אינלי כח חח זה או זה? אבטיח או ענבים פירותת או ירקות ברקים או רעמים אח או אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? כאב בטן או ראש? מגרש ביתי או האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? הוואי או ארצות הברית? לאפה או פיתה בנים או בנות? תלתלים או חלק? אמפי או אייפוד? סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? לא חושבת 4. אתה מאמין בחייזרים? כן
5. אתה מאמין ברוחות? קצת
6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? עוד לא , אבל אני ממש רוצה. 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? מאד 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} אה.... אולי
שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? כן:] 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? ווווואוווו יש מלא. your song של אלטון ג'ון, את יפה של שייגעצ... לאחרונה אני שומעת אותם מלא, הם מזכירים לי את יעלי
3. איזה זמר אתה הי אוהב? אביב
4. זמרת? קרן פלס
5. להקה? היהודים, שייגעצ, אוונסנס, מיי כימיקל רומאנס ועוד מלא
6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? כן 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? מעולים. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? אם הייתי הולכת על משהו קליל-קרן פלס, על משהו רוקיסטי-אביב גפן, על משהו מרגש-הראל סקעת. [פקאצולה שכמוני
] 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) זה קשה. יש המון יפים. אני מטורפת על סקייטר בוי של אבריל לאבין... זה קליפ מגניב
11. איזה שיר? your song של אלטון ג'ון. 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? רוני סופרסתם. שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? האהבה האמיתית? כיתה ז'-ח'. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שבעה חודשים על אוף&און. 4. והכי קצר? שבוע 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? את האהבה של החיים, כמובן. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? אהבתי שני אנשים, ואת האדם שיצאתי איתו קצת פחות מהשני, שלא רצה לראות אותי. 8. מה עשית? כלום. המשכתי בחייXD 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? שלוש וחצי שעות - אבל לא בטלפון. 10. באיזה שעות זה היה? בערב, לא זוכרת שעהXD 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? awww 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 300+ 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעתיים ומשהו 4. עם מי היא הייתה? חברה 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני חצי שעה 6. עם מי? מורה פרטית
7.מתקשרים אליכם הרבה? לא, אני לא מבוקשתXD 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לא ממש 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} המממ לא סגורה על זה 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? - שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? איכ, לא. 2. אתה אוהב ללמוד? ממש לא. 3. מה ממוצע הציונים שלך? 60 ומטה 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא, אני לא נוהגת לעשות מבחנים. 5. האם מורות אוהבות אותך? לא 6. האם אתה מופרע? אפשר לומר. 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? יש כמה 8. האם אתה מבריז משיעורים? המממון. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? יש שישה ימים בשבוע לימודים, מתוכם אני הולכת לארבעה, מאחרת לכולם בשעה-שעתיים, ומבריזה משיעור אחד לפחות. לפי הנתונים האלו אני מבריזה מ22 שיעורים בשבוע
כמה לא צפוי
10. פעם רבת מכות בבית ספר? כן 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? המון 12. אתה מתחצף למורה? ברור
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? יעל
. סתם, יעל זה לא תחביב, זו אהבה. המ, אני חושבת שתיאטרון 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא מרשים לי
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? תמיד אהבתי 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן, אבל אני לא מכירה אישית הרבה. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? - 6. זה עולה כסף? לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} אני מקווה להתפרנס מזה בעתיד 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי יש בו ריגוש. 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? אני מקווה לעסוק בו לנצח כמקצוע. 10. מה אנשים חושבים על זה? שאני דפוקה 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? בחיים לא 12. למה? כי זה החלום שלי שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? מעריצה את המקצועיות, מעריכה ואוהבת את האישיות
2. את מי אתם מעריצים? ^^יעל שרוני
3. למה? כי היא השחקנית הכי טובה שיש, והיא בנאדם מדהים 4. פעם מגשתם אותו? שלוש פעמים ודיברתי איתה בטלפון 5. הוא מחול או מהארץ? מהארץ
6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? לא ממש
7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? כמעט ארבע שנים 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? לא יודעת , מין קליק כזה. 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? שלא בפניה המון דברים, בפניה - הולכת להצגות, הבאתי לה ביחד עם חברה מתנה ליומולדת... 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? לא ניראה לי. 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? חברות אומרות שהיא יפה 12. אפשר תמונה של אותו אחד? צירפתי משהו בפוטושופ שעשיתי, עם התמונה השקסית שלה איתי
זה או זה? אבטיח או ענבים ענבים פירותת או ירקות פירות ברקים או רעמים איכס. אח או אחות -- מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות יעל
חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה כאב בטן או ראש? בטן מגרש ביתי או האו סי? או.סי, נגיד בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? אייככככ הוואי או ארצות הברית? ארה"ב לאפה או פיתה פיתה בנים או בנות? בנים תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? להוריד עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? {אני לא אומרת לכם מה השאלה, פשוט תרשמו כן או לא.. את השאלה רק אני יידע} אז.. כן או לא? כן, אני חיובית

מ א מ י2

New member
תמונה מהממת! אבל..../images/Emo219.gif

לקחת שורה מהשיר הנזקק של פאריס הילטון?!

לא שומעת פאריס הילטון../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

האמת שזה עלה לי בראש מתוך שיר של דארין שהתחברתי למילים שלו. וחוצמזה, זה גם האמת
חלומות מתגשמים!

מ א מ י2

New member
חס וחצץ,מגעילה! XPPP ../images/Emo219.gif

הוא היה בMTV פעם אחת בזמן שחיפשתי את השלט שלי,הוא נאבד לי במיטה .__. איכס,השרמוטה הזאת.

מ א מ י2

New member
.../images/Emo219.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?לא ממש 2. מהם?-- 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?לא 4. אתה מאמין בחייזרים?לא 5. אתה מאמין ברוחות?לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא 7. איך היה?-- 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?לא 10. פעם קראו לך?לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}קרו דברים שאמרתי,כן. אבל אלה היו דברים צפויים,אז.. שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?אכן 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?בנתיים? WTTBP
*שהסינגלהשלישייצא* 3. איזה זמר אתה הי אוהב?-- 4. זמרת?-- 5. להקה?MCR $%#$$&^%&$%@#% |סקסי| 6. רוק פופ או ראפ?רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?אכן
8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?הם פסדר 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?-- 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)AI-גרין דיי [אהבתי את הדגל שנוזל בסוף,זה מגניב] אבל יותר? WTTBP-MCR. כי אני סופר דופר בופר מקורית
11. איזה שיר?WTTBP 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?פיהא,יש מלא-שאקירה,כריסטינה אגילרה,ג'סטין טימברלייק,בריטני ספירס,פאריס הילטון ועוד כמה שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?-- 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?האופניים שלי,בגיל 3 P: 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?-- 4. והכי קצר?-- 5. מה יותר חשוב אופי או יופי?אופי 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?שאני אמצא את האהבה של החיים. הרבה חברים הופכים אותך לסתם שרמוטה מזדיינת. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?-- 8. מה עשית?-- 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?6 וחצי דקות. וזה היה עם אח שלי ^^' 10. באיזה שעות זה היה?1-1:30
11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?כלבים. גם אני רוצה
. 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?לא,איכ. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?סוני אריקסון T290i זה דור שלישי? לא,נכון? 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?100-200 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?שעה וחצי 4. עם מי היא הייתה?עם החברה הכי טובה שלי 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?היום 6. עם מי?עם ילדה מהכיתה שלי 7.מתקשרים אליכם הרבה?בזמן האחרון,כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?לא ממש. אני לא אוהבת עד כדי כך לדבר בטלפון 9. אתה אוהב לדבר בטלפון?
. לא. 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}עם חברה טובה שלי. 11. יש לך טוקמן?כשהייתי בת 9,היה לי פלאפון אחר-בו היה לי טוקמן 12. של כמה כסף?150 ש"ח נדמה לי שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?לא 2. אתה אוהב ללמוד?רק הסטוריה 3. מה ממוצע הציונים שלך?85-90 נדמה לי 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לא 5. האם מורות אוהבות אותך?חלקן 6. האם אתה מופרע?לא 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר?כן 8. האם אתה מבריז משיעורים?לא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?-- 10. פעם רבת מכות בבית ספר?לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?לא ממש,כבר לא 12. אתה מתחצף למורה?בעיקר למורה למדעים XP שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?גדול T____________T..האמ..שינה! D::: 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?-- 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?נדמה לי!
5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?המון פעמים 6. זה עולה כסף?לא. זה מה שטוב בו
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}אני מרוויחה עירנות בלילה מזה D: 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי אני מעדיפה לישון מאשר כל דבר אחר. זה מרגיע
9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?נדמה לי,כל עוד אני חיה,ועייפה P: 10. מה אנשים חושבים על זה?שזה נורמלי? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לא
12. למה?כי אז אני אהיה עייפה!! מהאאא..P: שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?כן 2. את מי אתם מעריצים?את MCR
3. למה?כי לא צריך להסביר אפילו
4. פעם פגשתם אותו?הלוואי
5. הוא מחול או מהארץ?מחו"ל 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?לא 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?ממזמן
8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?-- 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?מצביעים הרבה *קיבלתיאתהסיכהשלMCRבמתנה
*,משתדלים להצביע גם בראש 1 במיוחד עכשיו וכאלה ^^' 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?כן 11. חברים שלכם אומרים שהם חתיכים?לא,כל החברות שלי פקאצות/לא מודעות לקיומם,לצערי. הן לא מבינות כלום במוזיקה
12. אפשר תמונה של אותו אחד?בהרור,קחו
זה או זה? אבטיח או ענבים?אבטיח פירות או ירקות?שניהם ברקים או רעמים?שניהם אח או אחות?אחות [סליחה,אחי הגדול
] מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות?שניהם חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?חברה טובה אחת כאב בטן או ראש?אף אחד מגרש ביתי או האו סי?מגרש ביתי בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?בריטני ספירס פקאצה ורוני סופרסטאר היא המודל הישראלי שלה. אז מה נראלכם? הוואי או ארצות הברית?ארה"ב לאפה או פיתה?פיתה בנים או בנות?בנות
תלתלים או חלק?חלק אמפי או אייפוד?אמפי סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?שומדבר,סרט בטלוויזיה
עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? {אני לא אומרת לכם מה השאלה, פשוט תרשמו כן או לא.. את השאלה רק אני יידע} אז.. כן או לא?שניהם D:::::::::::::::::::::::::::::

עונה ../images/Emo14.gif

שאלון על טבעי:
1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? כן. 2. מהם? לקום ברגל ימין, כל הקטעים האלה שמגרד משהו אז זה אומר משהו. 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? אולי, לא זוכרת. 4. אתה מאמין בחייזרים? לא. 5. אתה מאמין ברוחות? קצת, כי שמעתי על סיאנס וכל הדבר הזה. 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא, אבל ראיתי בטלוויזיה. 7. איך היה? מפחיד. 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? אולי. 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? בערך. 10. פעם קראו לך? לא. 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא! 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? כן.
שאלון מוזיקה:
1.אתה רואה ערוץ MTV? לפעמים. 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? אלייך שר - הראל סקעת. 3. איזה זמר אתה הי אוהב? ...................^. 4. זמרת? קרן פלס. 5. להקה? בלאק אייד פיז. 6. רוק פופ או ראפ? רוק וראפ. 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? אכן כן. 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? טובים. 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? קרן. 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) אין לי. 11. איזה שיר? יש מלא. 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? רוני סופרסתם ונינט טייב.
שאלון אהבה:
1. יש לך כרגע אהבה? לא. 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? עוד לא הייתה. 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? ... 4. והכי קצר? ... 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי, אבל שלא יהיה יותר מדי מכוער. 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? האהבה של החיים. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא... 8. מה עשית? ... 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? אמ, 10 דקות? 10. באיזה שעות זה היה? בבית ספר. 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? שזה יפה. 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא
.
שאלון טלפון:
1. יש לך דור שלישי? כן. 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 100, משהו כזה. 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? חצי שעה, אבל זה קרה רק פעם אחת. 4. עם מי היא הייתה? חברה שלי. 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? היום. 6. עם מי? בת דודה. 7.מתקשרים אליכם הרבה? די הרבה. 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא כל כך. 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן. 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אמא שלי? 11. יש לך טוקמן? לא חושבת. 12. של כמה כסף? ....
שאלון בית ספר:
1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לא. 2. אתה אוהב ללמוד? לא. 3. מה ממוצע הציונים שלך? 90. 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא. 5. האם מורות אוהבות אותך? לא יודעת אם כולן, אבל אני יודעת שמחנכת די מחבבת אותי. 6. האם אתה מופרע? לא ממש, באמצע. 7. יש לך הרבה חברים מבית הספר? כן. 8. האם אתה מבריז משיעורים? קרה כמה פעמים. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? כמעט שלא קורה. 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא. 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? די הרבה
. 12. אתה מתחצף למורה? רק אם היא ממש מעצבנת אותי.
שאלון תחביבים:
1. מה התחביב הכי גדול שלך? לנגן על גיטרה. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? כן. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מהשנה
. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן, די הרבה. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? בערך כל יומיים, עושה חזרות. 6. זה עולה כסף? כן. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? לא. 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי זה כיף. 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? אני מקווה. 10. מה אנשים חושבים על זה? שזה נחמד. 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא. 12. למה? כי אני אוהבת את זה.
שאלון הערצה:
1.אתם מעריצים מישהו? כן. 2. את מי אתם מעריצים? הראל סקעת וקרן פלס, אבל צריך לבחור אחד, אז שיהיה הראל. 3. למה? כי הוא זמר אמתי ואיכותי. 4. פעם פגשתם אותו? לא
. 5. הוא מחול או מהארץ? מהארץ. 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? לא חושבת. 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? מאז שהוא התפרסם בכוכב נולד. 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? הקול והאישיות. 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? קונה ת'דיסקים, היום אני אלך להופעה
. 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? די הרבה. 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? כן
. 12. אפשר תמונה של אותו אחד? בכיף
זה או זה?
אבטיח או ענבים- ענבים. פירות או ירקות- פירות. ברקים או רעמים- ברקים, לפחות רואים משהו. אח או אחות- אחות. מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות- מתנה אחת גדולה. חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה. כאב בטן או ראש? ראש, הולכים לישון
. מגרש ביתי או האו סי? שניהם. בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? אף אחת
. הוואי או ארצות הברית? ארה"ב. לאפה או פיתה- פיתה. בנים או בנות? בקטע חברתי בנות, בקטע רומנטי בנים. תלתלים או חלק? גלי
. אמפי או אייפוד? אמפי4. סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? סרט בקולנוע.
עכשיו שאלה ה- 100
כן או לא? כן. הודגש באמצעות מדגישומטיק
אחלה שאלון,
.

דללה

New member
עונה..

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? ממ.. כן 2. מהם? כל מיני 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? כן
4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא.. 7. איך היה? - 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? לא 10. פעם קראו לך? לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} מלא פעמים שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? לא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? יש כמה.. 3. איזה זמר אתה הי אוהב? הראל מויאל 4. זמרת? מירי מסיקה 5. להקה? אוונסנס 6. רוק פופ או ראפ? רוק 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?
? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? נחמד 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? מירי מסיקה 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) לאדעת.. 11. איזה שיר? "ואז תבואי" 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? הראל סקעת (מעריצי סקעת- לא להרוג אותי) שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? לפני שנתיים 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? שנה 4. והכי קצר? חצי שנה 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי.. אבל גם יופי חשוב 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? את האהבה של החיים 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא.. 8. מה עשית? - 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? שעות על גבי שעות! 10. באיזה שעות זה היה? באמצע הלילה 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? אם אני לבד אז מקנאה קצת.. 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? לא.. אבל יש לי טלפון מצלמה :) 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 200-300 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? שעות על גבי שעות.. 4. עם מי היא הייתה? יש כל מיני.. 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני חצי שעה 6. עם מי? התקשרו אליי מהעבודה 7.מתקשרים אליכם הרבה? כן
8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? כשצריך או שמשעמם 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? כן 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} חברה הכי טובה שלי 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? - שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לא 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? 80 ומשהו 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? משתדלת שלא.. 5. האם מורות אוהבות אותך? אני מניחה שכן 6. האם אתה מופרע? מופרעת זאת לא המילה הנכונה
7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים? כן
9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? משתדלת כמה שפחות 10. פעם רבת מכות בבית ספר? לא 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?
12. אתה מתחצף למורה?
אני??? אין מצב!!!!
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? שירה וריקוד 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? כן 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? גיל 4 בערך 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? באופן מקצועי? נכון לעכשיו פעם בשבוע.. בעבר זה היה יותר 6. זה עולה כסף? לא 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? סוג של תרפיה לנפש
9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? אני מקווה 10. מה אנשים חושבים על זה? מתלהבים 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כן.. 12. למה? לא משמעותי כרגע.. זה או זה? אבטיח או ענבים- אבטיח פירותת או ירקות- ירקות ברקים או רעמים- ברקים אח או אחות- אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות- הרבה
חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? אחת טובה כאב בטן או ראש? ראש מגרש ביתי או האו סי? גם וגם בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני ספירס הוואי או ארצות הברית? הוואי לאפה או פיתה- לאפה בנים או בנות? בנות
תלתלים או חלק? חלק אמפי או אייפוד? אייפוד סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע... עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? {אני לא אומרת לכם מה השאלה, פשוט תרשמו כן או לא.. את השאלה רק אני יידע} אז.. כן או לא? אממ.. כן

בדויה02

New member
זאת הבעיה של הרבה חברה בפורום הזה

משום מה אתם שומעים: הראל מויאל והראל סקעת וקרן פלס ומירי מסיקה שזה הכל חבריה בלי להעליב... פופ קיצ' טהור... ואז כששואלים אתכם: מה עדיף פופ או רוק אתם כותבים רוק.? לא הבנתי.... כשאתם שומעים פופ מה עולה לכם בראש? ברבי וורוד ורוני סופרסטאר... נכון? אז לא.... זה פופ,נכון אבל מה שאתם שומעים זה פופ... פופ בא מהמילה פופולארי... עכשווי... ראיתי כמה חברה שכתבו כמה רוקרים... (לא אמיתיים אגב... בון ג'ובי הוא קיצ' וזה שהוא שם על דיסטרושין לא הופך אותו לרוק) רוק זה ביטלס, רד הוט צ'ילי פפרס, קרים, דה הו, קווין, רולינג סטוונס, לאוהבי רוק חזקים אז- גאנס אנד רוסס (ועוד הרבה רבים וטובים... שכמה חבל שרובם די ישנים ושאין מוזיקה טובה מספיק כדאי להפוך להיסטוריה).... ושום דבר שכתבתם פה הוא לא רוק... אוונסנס אותו דבר כמו ג'ון בון ג'ובי... הם בעיקר נוטפים פוזות... כל האיפור המוגזם והגיטרות... וההראלים ומסיקה ופלס הם שירי פופ של פליליסט נחמדים וזהו. זה לא רוק... ואני יודעת שזה מה שאתם שומעים וכיף לכם ככה ואני לא מבקשת מכם להשתנות אני פשוט מבקשת מכם לא לכתוב דברים שסותרים את מה שאתם אומרים תודה. אני מוכנה שתסקלו אותי באבנים...

דללה

New member
בעיה? לא חושבת...

שום דבר לא סותר. אני יכולה לשמוע הראל מויאל, סקעת וכיו"ב ובכל זאת להעדיף רוק. אוונסנס זה ממש לא סטייל ג'ון בון ג'ובי ופופ זה לאו דווקא רוני. אם תשימי לב, אוונסנס הם כן רוקיסטים, ולדעתי בדיוק כמו גאנס אנד רוזס. כנראה שלא שמעת את רוב השירים שלהם. כמו שתגידי שלהקות רוק ישראליות הן לא להקות רוק כי את הלהקות רוק מגדירים לפי גאנס אנד רוזס וכיו"ב...

את צודקת

את יכולה לאהוב את הראל סקעת וגם לאהוב אוונסנס.. מותר ואפשרי.. אבל אם את כבר אומרת שאת מעדיפה רוק לפחות תעדיפי אותו על קלאסה.. אוונסנס הם לא מחדשים שום דבר והם כמו היהודים... המון המון פוזות.. עם הדיסטרושיין וכל הגיטרות והאיפור הכבד...זה לא רוק.. זה וונאביס.. כשאת שומעת את הביטלס וכל הלהקות שהזכרתי שם אז את מבינה מה זה רוק.. זה אהבה כנה למוזיקה והם התייחסו הכי ברצינות למוזיקה... יש סיכוי שגם אוונסנס מחוברים לזה אבל אם את תורידי מהם את האיפור הכבד ואת הבגדים השחורים את תקבלי להקה מעפנה.. למרות שאני חושבת שאיימי לי תותחית ויש לה קול ממש מיוחד היא פוזאיסטית ברמות... ואגב- אני בכלל לא אוהבת את גאנס אנד רוסס... יותר מדי קיצ' בשבילי.. זה רוק קשוח מדי בשבילי ואני יותר אוהבת את הנעימים והטובים לאוזן.. אם אני שמה גאנס אנד רוסס אני די רוצחת לעצמי את האוזניים... יותר מדי גרנדיוזי בקיצור- תעריצי מי שבא לך ותאהבי מי שבא לך אני סתם נותנת לך פה עוד מידע כדי להרחיב את האהבה שלך למוזיקה... וכשאת לא שומעת את כל הלהקות שהזכרתי שם את מפסידה כ"כ כ"כ כ"כ הרבה!

דללה

New member
מי אמר

שאני לא שומעת את כל שאר הלהקות שהזכרת? אין קשר בין העובדה שאני מעדיפה רוק על השאר ושומעת מוזיקה ישראלית וכו'. את יודעת, יש אנשים שמגוונים לפעמים. לטעמי אוונסנס הם קצת יותר מלהקת וואנביס. אז נכון, אי אפשר להשוות אותם לביטלס וכו' אבל לדעתי הם טובים. תסמכי עליי שאני לא מפסידה.. שמעתי שירים של כל כך הרבה להקות רוק- יש להקות שאהבתי ויש שלא. זה עדיין לא אמור לגרום לי לא לאהוב מוזיקה ישראלית.

בדויה02

New member
מה אני יגיד לך...

אני באמת מבינה כל מה שאת אומרת לי וחשוב שתביני שכל מה שרשמתי לא בא מכעס... בתור חובבת רוק הדוקה קשה לי להבין את הקטע שבנאדם שומע ביטלס או רד הוט ואז שיר אחרי זה הוא מעביר להראל סקעת... ואת כן מפסידה... את יכולה להגיד לי שאני מפסידה שאני לא שומעת הראל סקעת והראל מויאל... כשאת לא שומעת להקה את אוטומטית מפסידה.. וגם אני אוהבת מוזיקה ישראלית! מאוד אפילו... פשוט אני שומעת מוזיקה אחרת... ג'ירפות, שלום חנוך, מוניקה סקס,כוורת (
) ועוד רבים וטובים.. וכמו שאמרתי כבר- אני לא באה לשנות לך את הפלייליסט.. בכלל לא אני כנראה לא מבינה את ההקשר של ביטלס וקווין להראל סקעת. ואת כן. וסבבה לך... אז תמשיכי לשמוע את המוזיקה שלך ותהני ואני ישמע את שלי ובכל זאת כל הלהקות שרשמתי מומלצות בחום! גם אם כבר שמעת... חח לא רק לך לכל מי שרואה...

דללה

New member
אני מבינה שזה לא בא מכעס..

הבעיה היא שאת לא מבינה שגם אם אני אשמע מטאל כל היום, זה לא סותר את העובדה שאני אעביר ישר לשיר ישראלי... בכל אופן, אני באמת רואה בויכוח הזה קצת מיותר, וגם זה לא נובע מכעס...

בדויה02

New member
אוקיי ואני

מבינה את זה.... ואני גם עושה ככה.. פשוט שכשאני מעבירה משיר באנגלית לשיר בעברית אצלי זה נשאר בערך אותו סגנון... קשה י נורא לשמוע רוק ואז לשמוע פופקיצ' (ההראלים, כוכב נולד..) אבל יש אנשים שיכולים...=כמוך.. וגם כמו חברה שלי אבל זה לא חשוב... וויכוח זה אף פעם לא מיותר.. אם איכשהו את הצלחת להעביר לי את המחשבות שלך ואני את המחשבות שלי אז הוויכוח לא מיותר... כי אני יכולה להגיד שאת כן הצלחת להעביר לי את מה שאת חושבת... ואני מקווה שגם אני. וזהו.

למעלה