שאלון מטומטם

fluppster

New member
עונה

.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי: חן 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל? 21 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?: ורודה, חכמה, שאפתנית. 4.איך את מגדירה את עצמך?: בחורה שאוהבת את החיים וחיה כדי לאהוב. 5.אנימה\מנגה?: אף אחד 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך: הכי טוב- Bohemian Raphsody, הכי שנוא - Bob Sinclair - Love Generation. 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?: אוהבת רוק, פופ, שחורה. שונאת אלקטרונית לסוגיה, ומזרחית. 8.מנגן? על מה?: לא מנגנת. 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם): שם השיר - "שוטי שוטי ספינתי". בדיחה פרטית..... 10.שיר הדיכאון שלך: אין לי ממש כאלה. אבל אם כבר, אז - Christina Aguliera - Hurt. 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה: The Black Eyed Peas - My Humps 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא: לא מכירה. 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: באפי! 14.הסרט הכי שאווה בעולם: קיל ביל. 15.מנגה הכי שאווה: לא מכירה. 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?: הראשון. 17.לצייר או לכתוב?: לכתוב. 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?: לשיר. 19.אוהב, או לא אוהב?: אוהבת (?) 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?: אוזני ארנב 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?: לא 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?: לחבר שלי 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?: אבכה לחבר שלי כדי שינחם אותי. 24.שאחרים בדיכאון את: תשובה ב. א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות. ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם: 25.שוקולד, או ווניל?: שוקולד. 26.פוקימון, או דיג'ימון?: אף אחד. 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?: אף אחד. 28.נכון שאני מגניבה?: לא. 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. לא נכון. 30. אזהרה אחרונה. אמא'לה. 31. יופי. נהדר. 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?: יש כבר אדם כזה, והוא יודע את זה. 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו): אני פשוט אתרחק ממנו בהפגנתיות. 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?: עיפרון שחור (אבל עדיף שניהם). 35. פריק, או אימו?: אף אחד. 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?: אה, ככה ככה. 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. שוב, אמא'לה. 38.מה השעה? 09:51. 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: טוב, היה צחוקים. 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?: לא. 41.בושה. מה לעשות. 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?: לא מכירה. 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?: לא מכירה. 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. היי, אני מראשון! 45.אתם שומעים עכשיו: גלגל"צ. 46.קר או חם?: נעים. 47.ואם כבר...קור או חום?: חום. 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא:
49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?:לישון. 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?: מסיבה מגניבה שעושה סרטן. 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח? לא הבנתי... 52.חציל\מלפפון. מסתדר? מלפפון. 53.אפונה\גזר? גזר. 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?: שקרן. 55.סכין, או מזלג? מזלג. 56.שלג, או גשם? שלג. 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?: עצלנים. 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל: אוי וויי זמיר. 59.עשישית צ'אן, או מנורה?: מנורה. 60.איתמר, או גורדי? גורדי. 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?: השני. 62.חיה אהובה: חתול (אבל לאחרונה מתחילה לנטות לכיוון כלב). 63.מאכל אהוב:
64.משקה אהוב: שייק פירות. 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..: טלפון נייד. 66.ממתי אתם בפורום?: לא יודעת, חודש בערך. 67.כמה מנגות יש לכם?: 0. 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: את כל ספרי הארי פוטר, את הנייד, ואת החבר שלי
. 69.מעריכים את עצמכם?: כן. 70.מוזיקה שנואה: כבר שאלתם לא? טראנסים ומזרחית. מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים: חוצפנים אך חמים. 72.יפן: ארץ יפה, נראה לי. 73.הארי פוטר: שולתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!1 74.יאוי: ? 75.אתם: משועממת, אם אני עונה על השאלון הזה.... 76.השאלון: מתחיל להימאס. 77.פוקימון: דבילי. 78.השיר "מגרד לי בגב": מצוין! אפרת גוש המלכה..... 79.מה השעה? 09:59 80.בו. אמא'לה!!!!!!

../images/Emo210.gif

1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי: ענבל
2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל? אממ..23 ומעלה
3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?: ענבל ילדה כפרע D: 4.איך את מגדירה את עצמך?: אממ..לאדעת נו >< 5.אנימה\מנגה?: אנימה, רק בגלל שאני לא יודעת מה זה מנגה
6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך: יש הרבה טובים ויש הרבה שנואים.. 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?: אוהבת מוזיקה 3>, ושונאת אופרה, ומזרחית לפעמים 8.מנגן? על מה?: נגנתי על פסנתר ואורגנית..ועכשיו אולי אני מתחילה גיטרה
9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם): אין 10.שיר הדיכאון שלך: האמת שאני לא שומעת שירי דיכאון, אפילו כשאני בדיכאון
כשאני בדיכאון אני שמה שיר שמח וקופצני ;] 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה: השירים של גרין דיי
12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא: אינויאאשהה#@
13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: המומינים, והשיר שלנו 14.הסרט הכי שאווה בעולם: היומן, רוקייי D: ברוס הגדול מכולם....;] 15.מנגה הכי שאווה: מה זה מנגה?@
16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?: ? 17.לצייר או לכתוב?: לכתוב 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?: לרקוד ריקודי עמבה
19.אוהב, או לא אוהב?: אוהב 3> 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?: אוזני ארנב..הן יותר חמודות [:: 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?: נווווווופ. 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?: תלוי מה קורה
23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?: אשים שירים שמחים וקופצניים והתחיל להתחרפן, אדבר עם חברות, אבכה.. 24.שאחרים בדיכאון את: א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות. ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם:
25.שוקולד, או ווניל?: שוקולד 26.פוקימון, או דיג'ימון?: פוקימון.
27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?: אש ברוק ופיקאאאאאאאצ'ו :] 28.נכון שאני מגניבה?: בהחלט D: 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. 30. אזהרה אחרונה. 31. יופי.
32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?: פנים מול פנים..הכי כן שיש.. 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו): בוריס
34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?: עיפרון שחור 35. פריק, או אימו?: לאדעת 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?: אוהבים אותך
37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. 38.מה השעה? 22:31 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: לאיודעת..לא חשבתי על זה עדיין =0 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?: באאאאאאאאאאארור 3>> 41.בושה. שוש.
42.אינויאשה: סקסי או איכסי?: סקסי 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?: לא 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. 45.אתם שומעים עכשיו: כה 46.קר או חם?: חם 47.ואם כבר...קור או חום?: חום 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא: מוזיקה, חברות, משפחה 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?: לישוןן D: 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?: מסיבת פיג'מות..
51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח? יאפ 52.חציל\מלפפון. מסתדר? לא 53.אפונה\גזר? לא 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?: האפשרות השניה.......
55.סכין, או מזלג? מזלג 56.שלג, או גשם? שלגג :): 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?: להישאר פה.
58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל: יאמי.
59.עשישית צ'אן, או מנורה?: מנורה 60.איתמר, או גורדי? איתמר? 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?: ? 62.חיה אהובה: נחשים וכלבים :]] 63.מאכל אהוב: פשטידה של אמא, המבורגר, צ'יפס, שניצל, ועוגת גזר [זה טעים@!] 64.משקה אהוב: קולה ומיץ מנגו 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..: פלא 66.ממתי אתם בפורום?: מלפני מלא זמן 67.כמה מנגות יש לכם?: 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: פלאפון, סירה, ועוד מישהו להיות איתי [: 69.מעריכים את עצמכם?: לפעמים 70.מוזיקה שנואה: אופרה מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים: עם מצחיק
72.יפן: חמדמדים 73.הארי פוטר: שלמוווווווווווווווווווווווווווות
74.יאוי: ? 75.אתם: שולטים 76.השאלון: מעצבן 77.פוקימון: שליטע 78.השיר "מגרד לי בגב": אחלה שיר
79.מה השעה? 22:37 80.בו. אמא'לה.

AlexOnFire

New member
../images/Emo143.gif 1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי: אלכסיס, או אלכס:} 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל? 14.8 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו? מוזרה אבל מיוחדת 4.איך את מגדירה את עצמך?: גבוהה, לא מושכת במיוחד. 5.אנימה\מנגה?: לא זה ולא זה, אבל אם כבר אז אנימה. 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך: אין ממש שירים שנואים, ואהובים? אממ Gevolt-dyshi 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?: מאוד אוהב מוזיקה, בעיקר רוק וכלזה. שונאת מזרחית ודיכאון. טוב לא שונאת, סתם לא מחבבת. 8.מנגן? על מה?: לא מנגנת אבל הייתי רוצה:} 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם): I Want You To Want Me-Cheap Trick 10.שיר הדיכאון שלך: כל השירים של אביב גפן וכמה של אוונסנס. 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה:שירים של פאניק 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא: גרוויטיישן, טוב בעצם זה הדבר היחיד שראיתי אי פעם שהוא אנימה... 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא:Heroes וגם One Tree Hill 14.הסרט הכי שאווה בעולם: אמממ "השקט" וגם "שלושעשרה" וגם "קיל ביל" 15.מנגה הכי שאווה:- 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?: שתי מעודדותXD 17.לצייר או לכתוב?: לכתוב, כי בלצייר אין לי כישרון. 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?:לשירXD 19.אוהב, או לא אוהב?:אוהב 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?: ארנב 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?: לא:X 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?:חברה שלי, או אשמור את זה בלב. 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?: לראות סרט, להוציא את זה בבכי או לדבר עם חברה טובה או ידיד טוב. 24.שאחרים בדיכאון את: הD: א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות. ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם: 25.שוקולד, או ווניל?:שוקולד 26.פוקימון, או דיג'ימון?: פוקימון 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?:אש/מיסטי 28.נכון שאני מגניבה?:ברורXD 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. 30. אזהרה אחרונה. 31. יופי. 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?: באופן ישיר ואז שיגיד שהוא אוהב אותי גם וידביק לי נשיקה מהסרטיםXD 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו):הייתי מפסיקה לדבר איתו, ומקללת אותו מאוחרי הגב../images/Emo6.gif 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?:עיפרון שחור 35. פריק, או אימו?:No Labels 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?:אוהבים אוהבים../images/Emo13.gif 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. 38.מה השעה?15:56 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: פאק יו ביצ'ס! 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?:כעO.O 41.בושה. 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?:איכסי[?] 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?: לאD: 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. 45.אתם שומעים עכשיו: I Want You To Want Me-Cheap Trick 46.קר או חם?: כרגע קר. 47.ואם כבר...קור או חום?: מעדיפה חום:] 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא: מוזיקה טובה, סרט טוב, ספר טוב, דיבור עם מישהו טוב../images/Emo3.gif 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?:לישוןXD 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?:פיג'מותXD 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח?ביותר:] 52.חציל\מלפפון. מסתדר?לא ממש. חציל הוא סגול:O 53.אפונה\גזר? איכס. 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?:שקרן 55.סכין, או מזלג?כפיתD: 56.שלג, או גשם? שלג../images/Emo99.gif 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?: לירות, לירותXD 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל: שניצלXD 59.עשישית צ'אן, או מנורה?:מנורה 60.איתמר, או גורדי?אה? 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?: אמממ לא הבנתיXD 62.חיה אהובה: ארנבונים:] 63.מאכל אהוב:שוקולד!!!1 64.משקה אהוב: ספרייט, או פאנטה אקזוטי 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..:פלא' מפתחות וכרטיסיה. 66.ממתי אתם בפורום?: אני מדי פעם, אנחנו גם. 67.כמה מנגות יש לכם?:אין ליX: 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: חבר שלי, קונדומים, ומסוק../images/Emo99.gif 69.מעריכים את עצמכם?: כע , בדר"כ. 70.מוזיקה שנואה: אין ממש. מה אתם חושבים על...: חברשלי../images/Emo99.gif 71.ישראלים: דעתי שמורה לי. 72.יפן: חלום רחוק. 73.הארי פוטר: סיריוס!!!!!1111 אההה!111 תעשה לי ילד!!!!!111 74.יאוי:? 75.אתם: מה אני? אני מאגניבהXD 76.השאלון: מעביר את הזמן עד שחברשלי חוזר מהבגרות במתמ'. 77.פוקימון:נוסטלגיה. 78.השיר "מגרד לי בגב": יש שיר כזה? 79.מה השעה?16.03 80.בו. בו גם לך../images/Emo13.gif

linoy pal

New member
עונה...חחח איזה שאלון הזויי

1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי:לינוי....זה מספיר נורמאלי..? 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל?15 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?:אני עייפה מאוד 4.איך את מגדירה את עצמך?:ילדה רגילה שרוצה את מה שכולם רוצים 5.אנימה\מנגה?:אני לא יודעת מה ההבדל... 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך:הכי טוב...אני לא יכולה להגיד...שנוא?אמ...חלומות מתגשמים...נטחןןן 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?:ברוורר אני לא שונאת כלום...אבל לא אוהבת רגאיי 8.מנגן? על מה?:גיטרה...[= 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם):אמ...אהוב יקר 10.שיר הדיכאון שלך:דיכאון של אביב גפן 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו חחח וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה:טוקיו דריפט שיר באנגלית ויפנית ביחד 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא:פוקימון? 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא:חברים השמיניה 14.הסרט הכי שאווה בעולם:סיפור אהבה בלתי נשכח 15.מנגה הכי שאווה:דרגון בול? 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?:מה? 17.לצייר או לכתוב?:לכתוב 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?:לשיר! 19.אוהב, או לא אוהב?:אוהב 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?:חתול 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?:אמ..לאא 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?:חברה שלי 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?:מוזיקה 24.שאחרים בדיכאון את: ד. כל התשובות נכונות. ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם: 25.שוקולד, או ווניל?:שוקולד 26.פוקימון, או דיג'ימון?:פוקימון 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?אש ברוק ופיקצ,ו: 28.נכון שאני מגניבה?:יאפ יאפ 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים.וואלה?? 30. אזהרה אחרונה.חחחח 31. יופי.טופי 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?:הייתי רוצה פשוט להגיד... 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו):כאפה!! 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?:עיפרון שחור 35. פריק, או אימו?:פריק 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?:לאאאא חח סתם סתם 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה.חחחח אמאא 38.מה השעה?שתיהיה בן אדם....10 ורבע 39. המילים האחרונות שלך, יהיו:ואני רק רציתי לשיר... 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?:נופ 41.בושה. וחרפה 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?:איכסי 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?:לילה טוב 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון.חחח ואני את של בת ים....חיחי 45.אתם שומעים עכשיו:כן 46.קר או חם?: קר 47.ואם כבר...קור או חום?:קור 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא:לראות מישהו מסויים 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?:לישוןן 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?:פיג'מות 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח?אני 52.חציל\מלפפון. מסתדר?נופ 53.אפונה\גזר?יאפ 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?:ש=ק=ר=ן אבל סושרד חתיךךך 55.סכין, או מזלג?מזלג 56.שלג, או גשם? 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?:עצלנים ולענות על השאלון הזה 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל:מה? 59.עשישית צ'אן, או מנורה?:מנורה 60.איתמר, או גורדי?איתמר 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?:יש לי סוד אני קורא! 62.חיה אהובה:ארנב 63.מאכל אהוב:חביתה 64.משקה אהוב:באבלס[יש את זה בשנקין איןן הכי טעים בארץץץ] 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..:לובלו אדום 66.ממתי אתם בפורום?:ממזמן? 67.כמה מנגות יש לכם?:מזה??? 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?:פלאפון מחשב ואמפי 69.מעריכים את עצמכם?:יאפ 70.מוזיקה שנואה:רגאיי מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים:ישראלים זה גוווווד 72.יפן:אמ...סושי 73.הארי פוטר:איזה חמוד הוא 74.יאוי:מה 75.אתם:מי? 76.השאלון:פקה פקה 77.פוקימון:פיקצ'ווו 78.השיר "מגרד לי בגב":מי זה מה זה מה את רוצה?! 79.מה השעה?10 עשרים וארבע חיחי 80.בו.אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

PUZMAK J

New member
טיפשי משהו...

.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי: ירון סכנה מטריה אטב פוזמק "הדלגן" זיו 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל? 16 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?: אפל, מסתורי, וממורמר 4.איך את מגדירה את עצמך?: כנביא ומנהיג. 5.אנימה\מנגה?: איכסע 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך: הכי טוב sweet child o'mind, והכי שנוא... בטח משהו מזרחי. 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?: אוהב הכל, שונא מזרחית וראפ 8.מנגן? על מה?: על מסרק 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם): "תמונה לשעת ערביים" של אביב גפן, מזכיר לי את אהובתי וזוגתי עופרי. 10.שיר הדיכאון שלך: "משוררים" 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה: "שוב הדיסקו כאן" 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא: איכסע!!! 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: גולשים בזמן, רוזוול. 14.הסרט הכי שאווה בעולם: ארמגדון 15.מנגה הכי שאווה: די כבר עם זה!! 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?:שתי מעודדות שמתמזמזות מאחורי פונפונים. 17.לצייר או לכתוב?: ממ.... אני לא יכול להחליט. 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?: לשיר 19.אוהב, או לא אוהב?: אוהב מאד 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?: אוזני ארנב 21. תראה...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?: לא 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?: לעופרי, ואז למאיה 23.שאתה בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?: אפגוש את חברה שלי. או את מאיה, או את בת דודה שלי. ואצא לאכול משהו בחוץ. 24.שאחרים בדיכאון אתה: א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות. ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם: ממ... נפל לך המצחיק. 25.שוקולד, או ווניל?: שוקולד 26.פוקימון, או דיג'ימון?:פוקימון 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?: מה לעזאזל את רוצה ממני?! 28.נכון שאני מגניבה?: לא ממש. בעצם, בכלל לא. 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. 30. אזהרה אחרונה. 31. יופי. 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?: בעזרת פה ומילים. 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו): 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?: 35. פריק, או אימו?: פריקים!!! 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?: את יכולה ממש לעלות על העצבים. 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. 38.מה השעה?19:24 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: אל תקברו אותי ליד אמא. 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?: לא 41.בושה. 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?:איכסי! 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?: לא 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. 45.אתם שומעים עכשיו: לא אנחנו חירשים עכשיו 46.קר או חם?: חם 47.ואם כבר...קור או חום?: חום 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא: נשיקה מעופרי. 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?: לישון 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?: מסיבת פיג'מות 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח? מה שתגידי 52.חציל\מלפפון. מסתדר? לא 53.אפונה\גזר? אפונה 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"? לא שקרן. 55.סכין, או מזלג? סכין, אבל גדולה מאד וחדה. 56.שלג, או גשם? שלג 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?: להשאר פה ולענות על השאלון. 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל: 59.עשישית צ'אן, או מנורה?: מה? 60.איתמר, או גורדי? גורדי 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?: יש לי סוד אני קורא 62.חיה אהובה: תוכי 63.מאכל אהוב: ספגטי בולונז 64.משקה אהוב: מים 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..: בגדים 66.ממתי אתם בפורום?: לא זוכר 67.כמה מנגות יש לכם?:0 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: ציוד ג'אגלינג, מיטה ואוכל. 69.מעריכים את עצמכם?: כן 70.מוזיקה שנואה: מזרחית וראפ מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים: יחי עם ישראל. 72.יפן: מדינה של אנשים שחושבים שיש להם כסף ובגלל זה הכל שם נוראאאאאאא יקר! 73.הארי פוטר: הוא גזעי בטירוף 74.יאוי: אע? 75.אתם: אפלים וממורמרים 76.השאלון: לא בשיא 77.פוקימון: נמאס 78.השיר "מגרד לי בגב": אחלה שיר 79.מה השעה? 19:32 80.בו.

למעלה