שאלון מטומטם

שאלון מטומטם ../images/Emo219.gif

*נלקח מפורום אינויאשה [WTF] 1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי: 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל? 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?: 4.איך את מגדירה את עצמך?: 5.אנימה\מנגה?: 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך: 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?: 8.מנגן? על מה?: 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם): 10.שיר הדיכאון שלך: 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה: 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא: 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: 14.הסרט הכי שאווה בעולם: 15.מנגה הכי שאווה: 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?: 17.לצייר או לכתוב?: 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?: 19.אוהב, או לא אוהב?: 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?: 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?: 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?: 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?: 24.שאחרים בדיכאון את: א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות. ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם: 25.שוקולד, או ווניל?: 26.פוקימון, או דיג'ימון?: 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?: 28.נכון שאני מגניבה?: 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. 30. אזהרה אחרונה. 31. יופי. 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?: 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו): 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?: 35. פריק, או אימו?: 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?: 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. 38.מה השעה? 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?: 41.בושה. 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?: 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?: 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. 45.אתם שומעים עכשיו: 46.קר או חם?: 47.ואם כבר...קור או חום?: 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא: 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?: 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?: 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח? 52.חציל\מלפפון. מסתדר? 53.אפונה\גזר? 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?: 55.סכין, או מזלג? 56.שלג, או גשם? 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?: 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל: 59.עשישית צ'אן, או מנורה?: 60.איתמר, או גורדי? 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?: 62.חיה אהובה: 63.מאכל אהוב: 64.משקה אהוב: 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..: 66.ממתי אתם בפורום?: 67.כמה מנגות יש לכם?: 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: 69.מעריכים את עצמכם?: 70.מוזיקה שנואה: מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים: 72.יפן: 73.הארי פוטר: 74.יאוי: 75.אתם: 76.השאלון: 77.פוקימון: 78.השיר "מגרד לי בגב": 79.מה השעה? 80.בו.

D: ../images/Emo219.gif

1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי:
. 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל?
3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?:אני ילדה מתקרצצת 4.איך את מגדירה את עצמך?:אה 5.אנימה\מנגה?:אה 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך:אה 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?:כן,וכל מה שקשור לג'סטינו'ש המלך [איכ,יש ספיישל ג'סטין טימברלייק הסופשבוע הזה באמטיוי] וכל השאר 8.מנגן? על מה?:ניסיתי פעם ללמוד גיטרה,הפסקתי. אבל אי יודעת לנגן על קלרינט ופסנתר! D: [הצלחתי אחרי שעות ללמוד את הבית הראשון של WTTBP על פסנתר XD אני גרועה] 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם):אה 10.שיר הדיכאון שלך:איכ 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה:זה במועדון לילה עם העילאי הזה XD 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא:איכ 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא:השמיניה XD. 14.הסרט הכי שאווה בעולם:ג'ומנג'י :| 15.מנגה הכי שאווה:איכ 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?:האמ,שוג'ו איי או שונן איי? .__. אני חושבת שאני אלך על שניהם פשוט XD 17.לצייר או לכתוב?:שניהם 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?:ריקודי עמבה,כאילו בע D:. לא,לשיר בזיופים. 19.אוהב, או לא אוהב?:אה 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?:חתול 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?:אני יודעת ניהאו! 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?:לאף אחד 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?:אראה טלויזיה או או משהו 24.שאחרים בדיכאון את: א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות.
ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם:WTF 25.שוקולד, או ווניל?:שוקולדווניל 26.פוקימון, או דיג'ימון?:פוקימון,כאילו דהא [בלבאזאור תעשה לי דינוזאור@!@#$!@#$@!] 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?:פיקאצ'ו אלוהים :| 28.נכון שאני מגניבה?:לא 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים:מסכנה 30. אזהרה אחרונה:אמא 31. יופי:O_O 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?:לא הייתי רוצה להגיד לו 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו):אני אשלח אליו את בוריס,זה סיכון :| 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?:אה 35. פריק, או אימו?:אה 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?:לא אוהבים D: 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה:אמא 38.מה השעה?לפי השעון במחשב שלי-11:40 39. המילים האחרונות שלך, יהיו:סנופי דיסקו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?:לא O__O 41.בושה:וחרפה 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?:איכסושפיכסוש [אבא שלי קיבל בחינם את המשחק מחשב שלו בחצי חינם,אז הוא הביא לי. איכ. אני לא מאמינה שצפיתי בזה פעם P__o] 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?:לא 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון:שיהיה,אני גרה ביבנה 45.אתם שומעים עכשיו:שומדבר 46.קר או חם?: חם 47.ואם כבר...קור או חום?:אה 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא:כלמיני 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?:לישון 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?:עם אולטרסאונד שעושה סרטן,כאילו שה D:.. 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח?הא? 52.חציל\מלפפון. מסתדר?לא 53.אפונה\גזר?אפונה 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?:שקרן שעובר ב"הכל בדולר"? P: 55.סכין, או מזלג?סכין,מזלג מעצבן P:: 56.שלג, או גשם?גשם 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?:להשאר עצלנים 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל:מאמאעוף 59.עשישית צ'אן, או מנורה?אה 60.איתמר, או גורדי?איתמר,בהרור 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?:הא? 62.חיה אהובה:כלבים&חתולים 63.מאכל אהוב:סלט 64.משקה אהוב:קולה 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..:בגדים? P:: 66.ממתי אתם בפורום?ממזמןממזמן,יותר משנה כמעט 67.כמה מנגות יש לכם?:איכ 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?:לא הייתי לוקחת,כבר בדרך על האופניים הייתי מתאבדת 69.מעריכים את עצמכם?:קצת 70.מוזיקה שנואה:הפופ הזה של ג'סטין המלך וכל אלה מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים:מצחיקים 72.יפן:שאני שונאת שעל כל שטות כתוב מייד אין צ'יינה ><. אפילו על העטיפה של המשחק מחשב של אינויאשה!!!!11 73.הארי פוטר:
*דניאלרדקליףתעשהליצלקות* 74.יאוי:אה 75.אתם:איכ 76.השאלון:הזוי 77.פוקימון:
78.השיר "מגרד לי בגב":נדמה לי שהוא אמיתי XD 79.מה השעה?11:49 80.בו.

hilonet14

New member
שאלון דפוק... XDD

1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי: הילה 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל? 14 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?: אממ 4.איך את מגדירה את עצמך?: נורמילית 5.אנימה\מנגה?: אנימה 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך: הכי טוב ANGELS הכי לא.. לא יודעת 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?: כן אוהבת... שונאת מזרחי ודיכאון 8.מנגן? על מה?: לא 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם): לא 10.שיר הדיכאון שלך: לא אוהבת שירי דיכאון 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה:כל השירים של רובי 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא:לא מכירה... 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: מגרש ביתי ובובספוג 14.הסרט הכי שאווה בעולם:סרטי דיסני... וטיטאניק 15.מנגה הכי שאווה:לא מכירה 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?: העהההה 17.לצייר או לכתוב?: לצייר 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?: לשיר ולרקוד ריקודים רגילים 19.אוהב, או לא אוהב?: אוהבת 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?: אוזני חתול 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?: לאאא 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?: לאור 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?: שרה ורוקדת 24.שאחרים בדיכאון את: מצחיקה אותם 25.שוקולד, או ווניל?: ווניל 26.פוקימון, או דיג'ימון?: פוקימון 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?:אש ומיסטי 28.נכון שאני מגניבה?: לא 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. 30. אזהרה אחרונה. 31. יופי. 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?: ישר ולעניין 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו): נגיד.. 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?:לא מתאפרת XD 35. פריק, או אימו?: 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?: לא 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. 38.מה השעה? 13.27 39. המילים האחרונות שלך, יהיו:"טוב אמא אני מעלה את הכביסה" 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?: לא 41.בושה. 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?: לא מכירה 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?: סליחה? 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. 45.אתם שומעים עכשיו: שיר 46.קר או חם?: נעים 47.ואם כבר...קור או חום?: חום 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא: מוזיקה 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?:לישון 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?: מה שמתחשק 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח? אעה? 52.חציל\מלפפון. מסתדר?אעה 53.אפונה\גזר?פסדר 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?: לא יודעת 55.סכין, או מזלג? שניהם 56.שלג, או גשם? שלג 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?: לישרוק לו (אם יש לו גוף יפה) 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל: 59.עשישית צ'אן, או מנורה?: 60.איתמר, או גורדי? איתמר 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?: נגיד פיפוש 62.חיה אהובה: חתול וכלב 63.מאכל אהוב: אוכל של אמא 64.משקה אהוב: קולה 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..: גלוס 66.ממתי אתם בפורום?: מלפני כמה חודשים 67.כמה מנגות יש לכם?: אין לי 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: לא היית מצליחה 69.מעריכים את עצמכם?: כן 70.מוזיקה שנואה: מזרחי ודיכאון מה אתם חושבים על...: אוכל 71.ישראלים: סבבה 72.יפן: אחלה 73.הארי פוטר: שיהיה 74.יאוי: מה? 75.אתם: אחלה XD 76.השאלון: גרוע.... 77.פוקימון: סבבי 78.השיר "מגרד לי בגב": מה? 79.מה השעה? 13.31 80.בו. אעעעההההה

Brombit

New member
תשובות מטומטמות ../images/Emo115.gif

1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי: נעם 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל? כמעט 17 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו? ביישנית, חלמנית, שכחנית 4.איך את מגדירה את עצמך? תסתכלו בשאלה הקודמת... 5.אנימה\מנגה? אף אחד 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בענייך: אהוב- כרגע אין ספציפי; שנוא- יש יותר מדי 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת? על השאלה הראשונה- בעקרון כן; על השאלה השניה- ראפ 8.מנגן? על מה? לפני הרבה זמן למדתי אורגן, עד שנמאס לי להתאמן על זה 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם): אין ספציפי 10.שיר הדיכאון שלך: כרגע אין 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה: כל שיר שאני מאוד אוהבת 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא: אני לא ממש אוהבת, אבל נגיד אינויאשה 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: כל מיני סדרות שכבר לא משודרות... 14.הסרט הכי שאווה בעולם: אין ממש. אני כמעט לא רואה סרטים 15.מנגה הכי שאווה: אף פעם לא ראיתי, אני רק יודעת מה זה 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי? האפשרות הראשונה 17.לצייר או לכתוב? בשביל הכיף- לצייר 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה? לרקוד 19.אוהב, או לא אוהב? מי? את מי? 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול? חתול 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית? לא 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי? לאף אחד 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו? אני בוכה עד שזה עובר 24.שאחרים בדיכאון את: א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות. ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם: אני אבחר באפשרות ה'. 25.שוקולד או וניל? וניל 26.פוקימון או דיג'ימון? פוקימון 27.אש\מיסטי או אש\ברוק\פיקאצ'ו? האפשרות השניה 28.נכון שאני מגניבה? לא... 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. את לא יודעת
30. אזהרה אחרונה. 31. יופי. 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו? אין לי מושג 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו): בוריס נראה לי אפשרות נחמדה 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים? צללית 35. פריק או אימו? מה זה אימו? 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי? לאאאאאא 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. תודה על האזהרה. 38.מה השעה? 13:54 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: נראה מה יצא... 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"? לא 41.בושה. 42.אינויאשה: סקסי או איכסי? הוא צועק ביפנית, וזה לא טוב 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים? לא 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. 45.אתם שומעים עכשיו: את הרעש החלש של המחשב שלי 46.קר או חם? חם 47.ואם כבר...קור או חום? תלוי... 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא: שאני נזכרת באהובי 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר? משש בבוקר עד שלוש בלילה? עדיף כבר לישון 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן? פיג'מות 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח? לא הבנתי כלום
52.חציל\מלפפון. מסתדר? כנ"ל 53.אפונה\גזר? גזר 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"? כבר הרבה זמן לא ראיתי רחוב סומסום 55.סכין או מזלג? מזלג 56.שלג או גשם? גשם 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה? לענות על השאלון 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!! תהני
1111111111111321שניצל: שניצל? 59.עשישית צ'אן, או מנורה? אני לא מכירה את כל הדברים היפניים האלה, אז מנורה 60.איתמר או גורדי? גורדי 61.פיפוש או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כביכול? מי זה פיפוש? 62.חיה אהובה: פנדה 63.מאכל אהוב: פסטה ברוטב עגבניות 64.משקה אהוב: קולה, מיץ תות, חלב בטעם וניל 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי.... מעיל 66.ממתי אתם בפורום? מהיום 67.כמה מנגות יש לכם? 0000000 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם? הכר שלי, תמונה של אהובי, אמא שלי 69.מעריכים את עצמכם? לא ממש 70.מוזיקה שנואה: היתה כבר שאלה כזאת מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים: קצת מעצבנים 72.יפן: יש שם יותר מדי יפנים 73.הארי פוטר: אין לי דעה עליו 74.יאוי: לאחרונה הסבירו לי מה זה, אז... אין לי דעה 75.אתם: יש לי הרבה מה להשתפר 76.השאלון: ארוך, יפני מדי, יש שאלות עם הקדמה ארוכה מדי 77.פוקימון: צ'ינצ'או (או משהו כזה) 78.השיר "מגרד לי בגב": לא מכירה 79.מה השעה? 14:15 (התעכבתי כי דיברתי בטלפון) 80.בו. ?

I am IRiTooSH

New member
אעע. אני לאהוב שאלונים מטומטמים../images/Emo6.gif

1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי: עירית.0.0 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל? 13
*צכה להתרגל.* 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?: טיפשע,חסרת בטחון.[נו, זה 3, מה לעשות? S.S] 4.איך את מגדירה את עצמך?:כמישי חסרת בטחון. 5.אנימה\מנגה?: לאאא. 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך:אין לי אחד ספציפי, בשניהם.XD 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?:ברור שמוזיקה אוהבת
בעיקר רוק-מטאלD: והכי שונאת מזרחית ואופרה
8.מנגן? על מה?:אמן. 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם): עזבו.. 10.שיר הדיכאון שלך: אין אחד פסציפי.. 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה:
אממ.. מלאמלא.. בזמן האחון התמכרתי לשייגעצ ול I Write Sing Not Tragedie... XP 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא: ממ. פוקימון?XD 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: אין אחת.
14.הסרט הכי שאווה בעולם: אין אחדXD 15.מנגה הכי שאווה: לא אוהבת >.< 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?: WTF?! 17.לצייר או לכתוב?: לכתוב. 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?:לשיר. 19.אוהב, או לא אוהב?: ממ. 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?: אוזני ארנב ^.^ [התחפשתי כשהייתי קטנה לארנבת P;] 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?: חברה מלמדת אותי מה שהיא יודעת [אוהבת אנימותP;] 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?: בהתחלה לא אספר><" 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?: אנסה לחייך. 24.שאחרים בדיכאון את: א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות. ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם: 25.שוקולד, או ווניל?: שוקולד~
26.פוקימון, או דיג'ימון?: ממ. שניהם זה טוב^,^ 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?: ארבעתם><" 28.נכון שאני מגניבה?: יאפ
29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים.
30. אזהרה אחרונה.? 31. יופי.? 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?:לא דעת. 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו):טה דה דה דם.. המשך בפרק הבא
34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?: שומדבר~! 35. פריק, או אימו?: ממ. לא דעת.. 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?: אותך כן, אותי לא. 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה.=) 38.מה השעה?15:10 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: אני רוצה ACDC.. 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?:לא.. 41.בושה. ? 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?:איכסי. 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?: הלוואי שהתוכנית הזאתי תגמר כבר. 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. ._. 45.אתם שומעים עכשיו: את דומה לכלב - שייגעצ. 46.קר או חם?: נעים. 47.ואם כבר...קור או חום?: קור. 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא: אנשים טובים באמצע הדרך^^. 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?: להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר. 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?: לא דעת.. 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח? ._. 52.חציל\מלפפון. מסתדר?מלפפון. 53.אפונה\גזר?גזר<-רק במרק עוף
54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?: שקרן$#^$&%$ 55.סכין, או מזלג? כפית! 56.שלג, או גשם? שניהם זה טוב
57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?: לענות על השאלון^,^ אין לי בכוונתי לקום מהמחשב, ובטח שלא לראות מישהו ערום <,< 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל: יאי^^. 59.עשישית צ'אן, או מנורה?: 0.0 מנורה? 60.איתמר, או גורדי? גורדי~ 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?:?! 62.חיה אהובה:כולן..אבל במיוחד כלב
63.מאכל אהוב:ניוקיס-זתומרת אוכל איטלקי+שוקולדדד
|מזילהריר| 64.משקה אהוב:מים
ומיץ מנגו
65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..: בגדים
66.ממתי אתם בפורום?: לפני שבועיים וחצי ככה
67.כמה מנגות יש לכם?: איכסה. 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: משפחה,חברות ומים. 69.מעריכים את עצמכם?: לא כלכך. 70.מוזיקה שנואה: מזרחית ואופרה$#^#@%&$# מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים: זאת אני. 72.יפן: מקום שאני צכה לבקר בו וללמוד את השפה שלהם
73.הארי פוטר: אחלה של סדרה
74.יאוי:?! 75.אתם:
76.השאלון:סבבה לגמרי^.^ 77.פוקימון:פיקאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאצ'ו. 78.השיר "מגרד לי בגב":0.0 79.מה השעה? 15:16 80.בו. @_____________@

../images/Emo2.gifאמא../images/Emo219.gif

הצילו. לא,זה לא יתכן. מה אעשה אם הם ישמעו אותי. שניה,אני אתחבא מאוחרי הכונן של המחשב,שהם לא ימצאו אותי. >.>

דנטל

New member
ידיד שלי מנהל את פורום אינויאשה

1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי: דנה 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל? 33 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?: אני צעירה ברוחי 4.איך את מגדירה את עצמך?: מאושרת 5.אנימה\מנגה?: אנימה 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך: יש כמה שירים טובים, יש המוני שירים שנואים, בעיקר של שלמה ארצי ומירי מסיקה 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?: מאוד אוהבת מוסיקה בתנאי שהיא נסבלת, שונאת בעיקר מסיקות למיניהן 8.מנגן? על מה?: כבר לא מנגנת, וקלידים 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם): הרבה שירים של משפחת תאקט גורמים לי לחשוב על משפחת תאקט והם אנשים מאוד מיוחדים 10.שיר הדיכאון שלך: אמייזד של לואונסטאר 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה: האדריכלים ועוד הרבה שירים 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא: לא רואה 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: סאות'פארק 14.הסרט הכי שאווה בעולם: הסיוט שלפני חג המולד 15.מנגה הכי שאווה: לא אוהבת מנגה 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?: לא מכירה אותם 17.לצייר או לכתוב?: לכתוב 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?: לשיר 19.אוהב, או לא אוהב?: לא 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?: חתול 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?: לא 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?: לחברה הכי טובה שלי 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?: אגלוש 24.שאחרים בדיכאון את: ד א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות. ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם: 25.שוקולד, או ווניל?: שוקולד 26.פוקימון, או דיג'ימון?: פוקימון 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?: פיקאצ'ו 28.נכון שאני מגניבה?: יהיה יותר מגניב אם לא יהיו לך לשוניות 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. איפה? 30. אזהרה אחרונה. אני רוטטת מפחד 31. יופי. גם בעיני 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?: לא הייתי רוצה להגיד לו 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו): מורידו לו כאפה שהוא ישכח איך קוראים לו 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?: עפרון 35. פריק, או אימו?: פריק 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?: לא 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. אני שוב רוטטת 38.מה השעה? כתוב משמאל 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: מספיק ודי 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?: לא 41.בושה. לא בעיני 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?: איכסי 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?: לא 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. אני גם שוכבת עם ערסים של ראשון, אז לכי חפשי מי ינענע אותך 45.אתם שומעים עכשיו: כן 46.קר או חם?: קר 47.ואם כבר...קור או חום?: חום 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא: משפחת תאקט 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?: ערים, אבל לא מהבוקר 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?: מסיבת סרטן 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח? לא 52.חציל\מלפפון. מסתדר? מלפפון 53.אפונה\גזר? גזר 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?: שקרן 55.סכין, או מזלג? מזלג 56.שלג, או גשם? שלג 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?: לירות 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל: לחיות הרבה זה רחוק מלפתות אותי 59.עשישית צ'אן, או מנורה?: מנורה 60.איתמר, או גורדי? לא מכירה 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?: מה? 62.חיה אהובה: חתולים 63.מאכל אהוב: סטייק לבן 64.משקה אהוב: פיג'לין 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..: פלאפון 66.ממתי אתם בפורום?: מזמן, עם הפסקה ארוכה 67.כמה מנגות יש לכם?: אין 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: אטמי אוזניים בשביל לא לשמוע אותך אומרת "אותכם" במקום "אתכם", כיסוי עיניים בשביל לא לראות אותך כותבת "אותכם" במקום "אתכם" ושקית הקאה בשביל כל הפעמים שבכל זאת אראה ואשמע את ה"אותכם" שלך 69.מעריכים את עצמכם?: כן 70.מוזיקה שנואה: לא דיברנו על זה כבר? מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים: אחלה 72.יפן: שימשיכו לעשות טלויזיות 73.הארי פוטר: לא מענין בגרוש 74.יאוי: לא קיים בלקסיקון שלי 75.אתם: סבבה 76.השאלון: יותר מדי שאלות שמתאימות לפורום אינויאשה ולא לפה 77.פוקימון: צהוב ומעצבן 78.השיר "מגרד לי בגב": לא מוכר לי 79.מה השעה? אותה תשובה מהפעם הקודמת 80.בו. יאבא

אספיר85

New member
עונה

1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי: אכן. סתיו. 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל? 14. וזאופילית זה לא קשור לגילP: 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?: "יפה וחמודה מאוד" מייקי אומר. 4.איך את מגדירה את עצמך?: כבן אדם רגיל. 5.אנימה\מנגה?: איכ 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך: די נדבקתי לרוקי הורור פיקצ'ר שואו אז כל הסאונדטראק מעולה, במיוחד השיר Eddie ו hot patootie bless my soul ושיר מעצבן במיוחד הוא אבריבאדי דנס נאו. 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?: אני אוהבת מוזיקה. שונאת טראנסים. 8.מנגן? על מה?: תופיםP: 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם): השיר 'אם את בעיניין' של שייגעצ מזכיר לי את המייקי משום מה>< 10.שיר הדיכאון שלך: אין כזהP: 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה: Eddie, TheTime Warp (אמרתי שנדבקתי לסרט) 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא: לא אוהבת אנימה 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: איך פגשתי את אמא, הירוז 14.הסרט הכי שאווה בעולם: שאווה זה כאילו שווה? או שעווה של נר? או של הרגליים? או של האוזניים? 15.מנגה הכי שאווה: 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?: 17.לצייר או לכתוב?: לצייר 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?: לרקוד 19.אוהב, או לא אוהב?: אוהב 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?: אזניי ארנב 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?: לא 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?: מייקי. ואז נועם. 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?: אדבר עם אחד מהם/תום. 24.שאחרים בדיכאון את: מעודדת אותם יפה-יפה D: אה אני צריכה לבחור? רגע. א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות. ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם: אבל אני כן מנסה לעזור!
25.שוקולד, או ווניל?: שוקולד 26.פוקימון, או דיג'ימון?: פוקימון 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?: אש/ברוק/פיקצ'ו 28.נכון שאני מגניבה?: לא את אוהבת אנימה 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. באמת? בואי. 30. אזהרה אחרונה. בואי נראה אותך! 31. יופי. כיעור! 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?: ישירות. לא בעיה. יודעים מה? אני אפילו אגיד לו את זה עכשיו! חהחה. 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו): נעלבת, ומסבירה לו כמה הוא פגע בי. 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?: עיפרון 35. פריק, או אימו?: אניא היה מעצבנת ואגיד שאין כזה דברP: 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?: אוהבים, אוהבים 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. אני מזהירה אותך אם את כ"כ יודעת איפה אני גרה נראה אותך באה. לא, אין לך אומץ. 38.מה השעה? 18:31 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: מה מילים אחרונות?! לא! אני לא רוצה למות! אני צעירה מדי! 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?: לא 41.בושה. את בושה. 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?: איכסי 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?: לא 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. את מראשון? שיט. 45.אתם שומעים עכשיו: צלצולים באוזניים. 46.קר או חם?: פושר 47.ואם כבר...קור או חום?: פשור 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא: אם יפסיק לכאוב לי הראש 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?: לישון 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?: מסיבת פיג'מות. 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח? לא 52.חציל\מלפפון. מסתדר? לא 53.אפונה\גזר? לא 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?: לא 55.סכין, או מזלג? לא 56.שלג, או גשם? לא 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?: להגיד לו 'אחלה בוקסר' 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל: לא, כי אני אגנוב ממך ואתן בחזרה כי עכשיו אני יודעת שאת גרה בראשון! 59.עשישית צ'אן, או מנורה?: מנורה 60.איתמר, או גורדי? איתמר 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?: לא יודעת מי זה פיפוש
62.חיה אהובה: ארנב 63.מאכל אהוב: פרוזן יוגורט 64.משקה אהוב: מיץ תפוזים 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..: מפתחות 66.ממתי אתם בפורום?: לא יודעת 67.כמה מנגות יש לכם?: >< 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: מייקי, אדויל ובקבוק מים 69.מעריכים את עצמכם?: לפעמים 70.מוזיקה שנואה: טראנס מה אתם חושבים על...: על? 71.ישראלים: מפחידים 72.יפן: ארץ רחוקה 73.הארי פוטר: קקי 74.יאוי: מי זה? 75.אתם: אני בסדר, נראה לי. 76.השאלון: הוא בסדר, חוץ מהקטעים של האנימה 77.פוקימון: שולט יוXD 78.השיר "מגרד לי בגב": לא מכירה 79.מה השעה? לא שאלת את זה כבר?
18:37 80.בו. איה

mogili

New member
הוממ..

1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי: גילי 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל? 14 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?: עצלנית עד מאוד 4.איך את מגדירה את עצמך?: גילי 5.אנימה\מנגה?: לאדעת 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך: הכי טוב: באסקט קייס, הכי שנוא: - 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?:אוהבת, ומעדיפה שלא לשנוא אבל מזרחית זה בעע 8.מנגן? על מה?: כע, גיטרה. 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם): סוויט צ'יילד, את עמית. 10.שיר הדיכאון שלך: כל שיר יכול לדכא ולשמח אותי 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה: באסקט קייס 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא: - 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: נמלטים 14.הסרט הכי שאווה בעולם: הנסיכה מונונוקי 15.מנגה הכי שאווה: - 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?: הא? 17.לצייר או לכתוב?: לצייר 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?: לשיר 19.אוהב, או לא אוהב?: לאדעת 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?: הא? 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?: נופ 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?: אף אחד 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?: אני אשן 24.שאחרים בדיכאון את: א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות. ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם: נראהלי ש-ד' O.O 25.שוקולד, או ווניל?: שוקולד 26.פוקימון, או דיג'ימון?: דיג'ימון 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו? פיקאצ'ו: 28.נכון שאני מגניבה?: נעע 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. 30. אזהרה אחרונה. 31. יופי. 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?: ממ 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו): לאדעת 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?: איכ שניהם 35. פריק, או אימו?: פריק 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?: מה השאלה פה? 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. אהXP 38.מה השעה? 19:01 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: ביי 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?: לא 41.בושה. משתגידי 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?: מה זה 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?: לאנראהלי 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. 45.אתם שומעים עכשיו: [אינלי כוח לאנגלית] טרן אפ דה סטריאו - יוסלס איידי 46.קר או חם?: כרגע? חם 47.ואם כבר...קור או חום?: קור 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא: מוזיקה, שינה 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?: לישון 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?: לישון 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח?הא? 52.חציל\מלפפון. מסתדר? מלפפון, חציל זה איכ 53.אפונה\גזר? קשה S: גזר 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?: שקרן 55.סכין, או מזלג? סכין 56.שלג, או גשם? שלג 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?: להישאר פה, כי אנילי כוח לקום 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל: ממ? 59.עשישית צ'אן, או מנורה?: מנורה..נראהלי.. 60.איתמר, או גורדי? הא? 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?: לא הבנתי, אני עייפה מידי 62.חיה אהובה: חתול 63.מאכל אהוב: קולה 64.משקה אהוב: קולה 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..: פלא', מפתחות ותיק 66.ממתי אתם בפורום?: אני פה רק כשמשעמם, כגון: עכשיו. 67.כמה מנגות יש לכם?: - 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: מחשב, פלא' וגיטרה. 69.מעריכים את עצמכם?: לא במיוחד 70.מוזיקה שנואה: מזרחית מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים: ממ.. 72.יפן: מקום נחמד 73.הארי פוטר: ספר שווה XP 74.יאוי: שזה? 75.אתם: איכ 76.השאלון: מוזר 77.פוקימון: שליטע!!11XD סתם לאדעת 78.השיר "מגרד לי בגב": לא מכירה 79.מה השעה? 19:06 80.בו.

KitiKiti

New member
נמנמ,ננסה:

1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי:אםם...קסושה.או קרן. 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל?16[עוד 8 ימים:p] 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?:אופטימית,משוגעת וחרמנית 4.איך את מגדירה את עצמך?:זה לא אותה שאלה?אבל...מגדירה את עצמי כאופטימית,משוגעת,ונחמדה חח 5.אנימה\מנגה?:זה לא אותו הדבר? 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך:אהוב-Nickleback-Photograph(אין שנוא) 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?:יאפ:]שונאת מזרחית דיכאון ומטאל. 8.מנגן? על מה?:לא.אני לא מוכשרת:( 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם):זה ככה לגבי הרב שירים..אבל אםם...השיר show me the meaning of being lonely של בקסטרית בוייז מזכיר לי תאקס שלי. 10.שיר הדיכאון שלך:שקוף,של כלא6 ודנידין. 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה:חחח לא יודעת...טראנסים בכללי.האהוב עליי במיוחד-Loco-Pachanga 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא:לא רואה אנימה 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא:אחיות או לא להיות 14.הסרט הכי שאווה בעולם:מה שנערה רוצה/יש לה ביצים 15.מנגה הכי שאווה:לא רואה מנגה 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?:לסביות
17.לצייר או לכתוב?:לכתוב 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?:מה זה ריקודי עמבה?:O 19.אוהב, או לא אוהב?:הא?אוהב,כנראה.אינלי מושג מה זאת השאלה הזאת. 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?:ארנב
21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?:נופ 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?:חבר שלי/חברה הכי טובה שלי/ידיד שלי 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?:אשתה(אלכוהול).או אתחרמן עם חבר. 24.שאחרים בדיכאון את:מנסה לעודד אותם בכל דרך אפשרית. א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות. ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם:[אני לא אימו:(] 25.שוקולד, או ווניל?:שוקולד
26.פוקימון, או דיג'ימון?:פוקימוןXD 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?:מיסטי:pהיא הכי כוסית חח 28.נכון שאני מגניבה?:כאילו ברור?! 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. 30. אזהרה אחרונה. 31. יופי. 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?:אני אוהבת אותך?^^ 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו):מסרסת אותו.מוחעחעחע IM EVEL! 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?:עיפרון שחור!
35. פריק, או אימו?:אני אוהבת את שניהם,אבל תאמת-אימו. 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?:|הדגשאני לא מכירה אותך!P:| 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. 38.מה השעה?8:50 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?: 41.בושה. 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?: 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?: 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. 45.אתם שומעים עכשיו: 46.קר או חם?: 47.ואם כבר...קור או חום?: 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא: 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?: 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?: 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח? 52.חציל\מלפפון. מסתדר? 53.אפונה\גזר? 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?: 55.סכין, או מזלג? 56.שלג, או גשם? 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?: 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל: 59.עשישית צ'אן, או מנורה?: 60.איתמר, או גורדי? 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?: 62.חיה אהובה: 63.מאכל אהוב: 64.משקה אהוב: 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..: 66.ממתי אתם בפורום?: 67.כמה מנגות יש לכם?: 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: 69.מעריכים את עצמכם?: 70.מוזיקה שנואה: מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים: 72.יפן: 73.הארי פוטר: 74.יאוי: 75.אתם: 76.השאלון: 77.פוקימון: 78.השיר "מגרד לי בגב":

crazykid oO

New member
אני לא מאמינה. אני פשוט לא

מאמינהז!! #%$^%&#$$#@%#@$@!!%#%#$%#$ נמחק לי כסעמקקקקקקקקק $%#$^$%^$%T#$#$%# לקח לי 41-5 דקות לכתוב הכל!!!!!!!!!!11 כמה זה?

crazykid oO

New member
ויודעים למה??י עברתי את האורך המקסי

מלי XDD OMG הייתם מאמינים!?!? FUCK YOU! #$^#@^$%^ איזה חרא זה. בזבתי המון זמן על כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ); תהרו אותי וזהו, תגרמו לי לסבל שלי להיגמר ):

דנטל

New member
למה למה למה

אנשים לא לומדים לעשות COPY לפני שהם שולחים? איך את לא עושה COPY למשהו שלקח לך לכתוב כל כך הרבה זמן? על טעויות משלמים

1Shir

New member
צמצמתי ל-6 שאלות נבחרות

17.לצייר או לכתוב?: לכתוב 25.שוקולד או וניל?: שוקולד 47.קור או חום?: חום 55.סכין או מזלג?: מזלג 64.משקה אהוב: תה 69.מעריכים את עצמכם?: כן

baril

New member
../images/Emo80.gifשאלון מפגר ../images/Emo47.gif

1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי:אריאל
2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל?13 וחצי P: 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו: אנאעארף 4.איך את מגדירה את עצמך?:איכשהו :O 5.אנימה\מנגה?:שומדבר 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך:הכי טוב - יש יותר מדי. הכי שנוא- מזרחית ודיכאון למיניהם 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?:בטח שכן
אוהבת רוק, פאנק. שונאת מזרחית ודיכאון 8.מנגן? על מה?:גיטרה 3> 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם):נממ אין 10.שיר הדיכאון שלך:How Could This Happend To Me של סימפל פלאן 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה:עונות-אביב גפן 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא:לא רואה אנימה 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא:חברים
ללא ספק 14.הסרט הכי שאווה בעולם:ארמגדון דההההה וגריז 15.מנגה הכי שאווה:שומדבר -_- 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?:נו השני. P: 17.לצייר או לכתוב?:לצייר 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?:לרקוד ריקודי עמבה XD 19.אוהב, או לא אוהב?:אוהב D: 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?:אוזני חתוווול 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?:לא. o_O 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?:אמא 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?:ישמע מוזיקה, יבכה 24.שאחרים בדיכאון את: א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות. ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם:
25.שוקולד, או ווניל?:וניל דהה
26.פוקימון, או דיג'ימון?:פוקימון. דיג'ימון סתם חיקוי. Oo 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?:אש\ברוק,פיקאצ'ו XD 28.נכון שאני מגניבה?:מאוד
29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. תראי מה עניתי
30. אזהרה אחרונה.סבבה 31. יופי.טופי 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?:פשוט להגיד את זה. בלי להכין יותר מדי 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו):חחחחחחחחחחחחחחחחח XD 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?:עיפרון 35. פריק, או אימו?:פריק 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?:אוהבים אותי P: 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. אני נאמנה 38.מה השעה?23:37 39. המילים האחרונות שלך, יהיו:וואי לא רוצה לחשוב על זה אפילו 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?:לא :O 41.בושה. וחרפה 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?:איכסי ביותר 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?:כן 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון.בהתחלה עניתי לא, אבל שיניתי, האיום שלך מפחיד מדי 45.אתם שומעים עכשיו:ליבי נשבר-סינרגיה 46.קר או חם?: קר
47.ואם כבר...קור או חום?:קור 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא:מוזיקה, חברות 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?:לישון דההההה 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?:מסיבת פיג'מות XD 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח?אההא 52.חציל\מלפפון. מסתדר?לא 53.אפונה\גזר?אפונה 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?:את האמת, כבר לא יודעת :| 55.סכין, או מזלג?מזלגוס 56.שלג, או גשם?שלג 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?:להשיאר עצלנים 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!מוחעחעחעחע 1111111111111321שניצל: אהאה. 59.עשישית צ'אן, או מנורה?:מנורה 60.איתמר, או גורדי?גורדי
61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?:פיפוששש 62.חיה אהובה:כלב 63.מאכל אהוב:בולונז 64.משקה אהוב:נסטי 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..:פלאפון, מפתח, ארנק, אייפוד 66.ממתי אתם בפורום?:ממזמן 67.כמה מנגות יש לכם?:מהזה מנגה
68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?:לאיודעת. אני שונאת את השאלה הזאאאאת 69.מעריכים את עצמכם?:כן 70.מוזיקה שנואה:מזרחית ודיכאון. לא שאלת כבר?
מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים:עם שולט
72.יפן:נחמדים 73.הארי פוטר:שליטאאאאאאא
74.יאוי:הא? 75.אתם:סבבה 76.השאלון:סבבה 77.פוקימון:3> 78.השיר "מגרד לי בגב":אחלה שיר 79.מה השעה?23:41 80.בו. אימאאאאאאאאא

למעלה