שאלון מחברות

tuty fruty

New member
שאלון מחברות

נלקח מקומנת שאלונים שנאספו באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? -רגילה קטנה -קטנה ספירלה -גדולה ספירלה -קלסרים -אחר איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? -מתמטיקה -עברית אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות? איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דרות או עבות? מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים? מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים (יענו עם חוצצים) האם אתם עושים שער למחברת? העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? קו תחתון או הדגשה במרקר? האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה? האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום? איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן? האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך? מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף? האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב? מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות?

chompi2

New member
להלההה

באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? -רגילה קטנה -קטנה ספירלה -גדולה ספירלה יאפ -קלסרים -אחר איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? -מתמטיקה -עברית יאפ אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות? רגיל איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דרות או עבות? עבות מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים? מלאא מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים (יענו עם חוצצים) אחד האם אתם עושים שער למחברת? יאפ העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? פשוט קו תחתון או הדגשה במרקר? כלום האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה? יאפ האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום? חח יאפ איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן? שולחני האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך? יאפ מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף? תולשים עוד האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב? כל מקום חח מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות? חלקות

Omanskit

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif

עונה
נלקח מקומנת שאלונים שנאספו באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? -רגילה קטנה -קטנה ספירלה -גדולה ספירלה -קלסרים -אחר איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? -מתמטיקה -עברית אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות? נוח לי בקלסר..במיוחד שהוא מה זה יפה, שמצויר עליו ג'ינס של פוקס ממש יפה.. איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דרות או עבות? שתיהן
מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים? ברור שהרבה אלא מה
מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים (יענו עם חוצצים) אחדד מעפןן הכמה האם אתם עושים שער למחברת? לא בהכרח..שמשעמם אז סתם משקיעה..לא ביג-דיל העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? אני דווקא אוהבת ת'קטע של הקישוטים אבל לא יותר מדי..כאילו לכתוב יפה ת'כותרת ושלום יאללה.. קו תחתון או הדגשה במרקר? ברור מרקר האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה? NOT אפילו שהכי הכי משעמם לי בעולם..בשביל זה נועד מחברת קישקושים
האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום? לא.. איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן? על השולחןןן
מה שבא לכם
דמקה, שש בש, אל תשאלו איך נראה השולחן שלי..
האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך? האמת
לא חשבתי על זה רעיון טוב
מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף? תלוי איזה מחברת..של היקרות של ONIEL ולי קופר וכולם לא..אבל אם סתם מחברת מעפנה למה לא
האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב? יאללההה תולשיםםם לא שמה זיןןן חחחח מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות?

Omanskit

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif../images/Emo9.gifאופסיי

לא עניתי על השאלה האחרונה..הנה
מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות? לא זה ולא זה. מחברות של מותגים. הנה רשימה מפורטת של הדברים שלי חח
תיק- קניתי השנה 2. אחד של קרוקר הקטן עם כתפיה אחת, תיק צד יענו, ושל לי קופר מה זה מהמםםםםם
מחברות- יש לי 10 מקצועות. *אנגלית- קלסר של פוקס. *ערבית- מחברת של לי קופר *טכנולוגיה- מחברת של ONIEL *הבעה- מחברת של ONIEL שוב
*היסטוריה- מחברת של פוקהה
*חינוך- מחברת של לי קופר *ידיעת הארץ- מחברת של קרוקר *ספרות- מחברת של KOKTAIL *מקרא- מחברת של לי קופר *מדעים- מחברת של פוליס
קלמר- קלמר של פוקס עם מלא שמות של ילדים שכתבו לי.
יומן- של לי קופרר... זהווו

NiKi†a

New member
מיאו../images/Emo108.gif

באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? -רגילה קטנה -קטנה ספירלה -גדולה ספירלה -קלסרים -אחר איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? -מתמטיקה -עברית אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות? חחחחחחחחח מפתאום איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דרות או עבות? עבות מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים? הרבה מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים (יענו עם חוצצים): כמה נושאים האם אתם עושים שער למחברת? לא..חח העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? משקיעה ^_^ קו תחתון או הדגשה במרקר? מרקר האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה? לא במתמטיקה..יותר בביולוגיה והיסטוריה..ואני מציירת,איזה פאזלים?
האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום? לא איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן? שולחן האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך? כן כן! מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף? ברור שאני מביאה לחברים דפים.. האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב? כל דף, מכל מקום
מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות? חלקות שאלון נחמד ביותר

noooga

New member
../images/Emo60.gif

באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? -רגילה קטנה -קטנה ספירלה -גדולה ספירלה -קלסרים -אחר איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? לא הבנתי ת'שאלה
-מתמטיקה -עברית אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות? אנחנו לא כותבים במחברת איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דרות או עבות? עבות מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים? מעט מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים (יענו עם חוצצים) נושא אחד האם אתם עושים שער למחברת? עברתי ת'גיל העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? כותבת בעיפרון ומדגישה קו תחתון או הדגשה במרקר? הדגשה האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה? לא האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום? לא איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן? לא זה ולא זה (יש דברים אחרים) האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך? חחח כן!!!!! מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף? למה לא ותולשת דף (נדיבה שכמותי
) האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב? מהסוף מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות?

AndreaCorr ©

New member
~~~>

באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? -גדולה ספירלה איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? -עברית [כי יש לי יותר מקצועות עם המחברות האלה, מן הסתם] אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות? רגילות. אני בי"א, הממ. איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דקות או עבות? עבות. מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים? הרבה. מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים? אחד. מקסימום 2. האם אתם עושים שער למחברת? לא. רק כותבת את השם של המקצוע בהתחלה. האם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? מה שצריך וזהו. ואני לא מבינה את המקשטים, תכלס. קו תחתון או הדגשה במרקר? מרקר. האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה? כן, כי אין משהו יותר טוב לעשות. האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום? לפעמים
איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן? קלסר. האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך? כן. מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף? למה לא. האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב? עברתי את האמצע?! כמה שנים לא שמעתי את זה! לא, אנלא מהאנשים האלה.... וחוץ מזה שאני כותבת רק בספירלות. מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות? רק חלקות.

../images/Emo139.gif!

באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? -רגילה קטנה -קטנה ספירלה -גדולה ספירלה-
-קלסרים -אחר איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? -מתמטיקה -עברית-
אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות?רגילות איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דרות או עבות?הכל עבה מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים?הרבה מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים (יענו עם חוצצים)נושא אחד האם אתם עושים שער למחברת?לפעמים,ומסכן כזה העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? קו תחתון או הדגשה במרקר?הדגשה במרקר האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה?-לפעמים האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום?לא
איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן?על השולחן
לא חרם על הדפים? האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך?לא מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף?חחחחח שאלה במיוחד בשבילי,מיסיס קמצנית דפי A4 (חמדלה
פחחחחחחחח) האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב?יש לי ספירלה התירוץ לא עובד עליי
מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות?

flowers girl

New member
טרילילילילי וקצת פלפל שם../images/Emo9.gif

באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? -רגילה קטנה -קטנה ספירלה -גדולה ספירלה -קלסרים -אחר
איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? -מתמטיקה -עברית אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות? רגילות, דה איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דרות או עבות? עבות מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים? הרבה, דהה מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים (יענו עם חוצצים) נושא אחד האם אתם עושים שער למחברת? כע
העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? משקיעה
קו תחתון או הדגשה במרקר? מרקר
האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה? לא
האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום? לא
איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן? שולחןן האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך? כעעע מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף? למה לא
האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב? אין לי מחברות מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות? פרחים/חלקות

EROTOMANIA

New member
אבל בישראל יש מחברות שונות.

באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? ספירלה גדולה איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? שורות. אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות? חחחחחחחחחחחחחחחחח לא... איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות צרות או עבות? צרות מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים? הרבה מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים (יענו עם חוצצים) כמה נושאים האם אתם עושים שער למחברת? LOL לא העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? רושמת מה שצריך וזהו קו תחתון או הדגשה במרקר? הדגשה במרקר האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה? אממ לא ממש האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום? לא.. איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן? על השולחן האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך? לא מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף? רוב הזמן אני נותנת האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב? אין לנו פה דבר כזה מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות? מחברות חלקות.. ואז אני מקשטת לבד.

Rice Ball

New member
../images/Emo15.gif

באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? גדולה ספירלה -רגילה קטנה -קטנה ספירלה -גדולה ספירלה -קלסרים -אחר איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? מתמטיקה כלומר משבצות -מתמטיקה -עברית אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות? רגילות של שורה איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דרות או עבות? עבות (נו הרגילות האלה) מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים? הרבה (כמה שיותר יותר טוב ^_^) מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים (יענו עם חוצצים) תלוי למה האם אתם עושים שער למחברת? אני משאירה דף ריק ובשיעורים המשעממים (כמעט כולם) אני דואגת לארגן משהו העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? לפעמים זה לפעמים זה קו תחתון או הדגשה במרקר? קו תחתון האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה? כן (איך אפשר בלי הייתי מתה משיעמום) האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום? כן ^^ איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן? על השולחן האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך? כן... מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף? תולשת עוד דף (רק היום נתתי חצי ממחברת היסטוריה שלי) האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב? יש לי מחברות ספירלה אז אני מלווה חופשי מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות? מה שיש זה לא משנה לי

adamsplit

New member
או קי דוקי

באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? -רגילה קטנה -קטנה ספירלה -גדולה ספירלה
-קלסרים -אחר איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? -מתמטיקה
-עברית אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות?איזה מחברות? איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דרות או עבות? עבות מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים? הרבה מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים (יענו עם חוצצים) אחד האם אתם עושים שער למחברת? לא העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? תלוי קו תחתון או הדגשה במרקר? קו תחתון האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה? מדי פעם האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום? לא איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן? קלסר ונדליסטים ארורים האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך? נא לעיין בתשובה למעלה פרחחים מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף? הזקן בפארק אף פעם עוד לא ביקש ממני דף האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב?כנ"ל מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות? חלקות מבחוץ מלאות תוכן מבפנים

ל א ק י

New member
:$

באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? -רגילה קטנה -קטנה ספירלה -גדולה ספירלה
-קלסרים -אחר איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? -מתמטיקה
-עברית אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות?
לא חושבת שאי פעם השתמשתי במחברת מיוחדת איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דרות או עבות? עבות מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים? הרבה מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים (יענו עם חוצצים) אחד האם אתם עושים שער למחברת? לא העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? מה שצריך, אם אני כותבת.. קו תחתון או הדגשה במרקר? קו תחתון האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה? אני מציירת פירמידות [אה, לא. זאת מטרת התרגיל :<] [אבל אמ אני מציירת בכל המחברות..] האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום? כמובן :X איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן? על השולחן... האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך? מ עשיתי בתחילת שנה לוח שנה ענק על השולחן שסופר ימים עד סוף שנה.. אבל מחקנו את השולחן ביום הורים ומאז אין לי כח :| מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף? אין לי חברים :$ אבל למה לא.. האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב? אין לי ת'מחברות המסכנות האלה מה :$ תולשים מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות? מחברת חלקה מה כוכבים מה מפורסמים :| זה יקר יותר גם בע

....

באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? ספירלה גדולה. איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? עברית. אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות? רגילה. איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דרות או עבות? עבות. מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים? הרבה. מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים (יענו עם חוצצים) תלוי לאיזה מקצוע. האם אתם עושים שער למחברת? אני כותבת למעלה בצד את המקצוע בקטן וזה משמש כשער. P: העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? כותבת בעט שחור, אם זה נחשב קישוט. קו תחתון או הדגשה במרקר? מרקר, במילא לא רואים כלום עם הכתב. האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה? לא. האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום? לא. איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן? שולחן. האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך? יאפ. מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף? תולשת אפילו כמה. האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב? יש לי תמיד מחברת מיותרת/דפדפת מיותרת לקשקושים אז לא כל כך אכפת לי. מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות? מצויירים.

English Muffin

New member
../images/Emo63.gifעונה על שאלון מחברות

באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש?גדולה עם ספירלה -רגילה קטנה -קטנה ספירלה -גדולה ספירלה -קלסרים -אחר איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר?עברית בעע מתמטיקה
-מתמטיקה -עברית אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות?עברתי לרגילות איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דרות או עבות?עבות מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים?הרבה דפים מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים (יענו עם חוצצים)נושא אחד ככה אני לא מתבלבלת האם אתם עושים שער למחברת?אם משעמם לי מאוד אז כן העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו?אני עושה את זה ציבעוני אבל בלי קישוטים קו תחתון או הדגשה במרקר?קו תחתון האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה?הייתי עושה כן כבר לא לומדת מתמטיקה
האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום?לא חח איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן?על השולחן יותר כיף האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך?לא מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף?אומרים למה לא ותולשים (כאילו שאני כותבת וחסרים לי דפים ) האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב?תולשים בלי לחשוב מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות?מחברות חלקות

ווינגז

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo26.gif

באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? -רגילה קטנה -קטנה ספירלה -גדולה ספירלה -קלסרים -אחר
איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? -מתמטיקה -עברית
אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות? רגילות, מכיתה ד' כבר
.
איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דקות או עבות? דפדפת
.
מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים? דפדפת גדולה
מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים (יענו עם חוצצים) דפדפת וחוצצים נפרדים.
האם אתם עושים שער למחברת? לא.
העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? רק רושמת... צבע אחד לטקסט וצבע אחר לקו מתחתיו
.
קו תחתון או הדגשה במרקר? קו תחתון.
האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה? בארור
האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום? לא.
איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן? שולחן.
האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך? לפעמים.
מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולשים עוד דף? למה לא-בדר"כ... אם יש לי ממש מעט דפים שאני יודעת שאני צריכה עוד, אז אני אומרת שאני לא יכולה.
האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע" או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב? בדפדפות אין אמצע.
מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות? דפדפת?
.

FlowerPower

New member
בעבעבע

באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? -גדולה ספירלה איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? -עברית אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות? רגילות! מחברות מיוחדות זה בזבוז כסף.. איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דרות או עבות? עבות מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים? הרבה מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים? נושא אחד.. האם אתם עושים שער למחברת? כן, אבל בלי השקעה ובלי טאקט העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? לא מקשטת, סתם רושמת בצבע קו תחתון או הדגשה במרקר? קו תחתון, עם עיפרון! וכן, זה יוצא עקום! האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה? כןכןכן, מי לא?! האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום? אממ לפעמים כן... איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן? בלי איקס עיגול, זה טיפשי האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך? לא מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף? תולשת דפים גם לעצמי P: האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב? אין לי אמצע, יש לי ספירלה... מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות? מחברות חלקות הכי מעפנות שיש, כי זה כולה ביצפר..

סקווצ

New member
בא לי וזה

באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? -גדולה ספירלה איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? -עברית [נמאס לי לעשות רווחים] אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות? אממ יש מחברות אנגלית מיוחדות? איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דרות או עבות? מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים? הרבה ככה אפשר לתלוש ולתלוש ואז בכל מקרה יש קצת דפים [אז רווח פה] מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים (יענו עם חוצצים) האם אתם עושים שער למחברת? אם נורא משעמם בא לי לכתוב באלכסון העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? לפעמים לקשט אבל זה לא יוצא יפה גם ככה
קו תחתון או הדגשה במרקר? קו תחתון אפילו שתיים האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה? פאזלים רעיון האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום? ממ פעם כן אולי נחזור לזה באמת איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן? שולחן האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך? בהחלט מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף?תולשת האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב? [אמ לא כמו השאלה הקודמת?] תולשת בכיף מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות? ממ יש לי מיקי מאוס בהפרעה אבל זה משתנה גע סמיתי

מסטולית

New member
אני ../images/Emo9.gif

באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? -גדולה ספירלה אבל גם: -קלסרים איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? -עברית אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות? חחחח... רגילות
איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דרות או עבות? מה? מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים? הרבה דפים מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים (יענו עם חוצצים) נושא אחד האם אתם עושים שער למחברת? פחחחח לא.... לפעמים בשיעורים משעממים חברה שלי עושה לי העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? עם עטים צבעוניים כאלה קו תחתון או הדגשה במרקר? מרקר, ורצוי ורוד! האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה? לא... בעיקר בגלל שאנלא לומדת מתמטיקה
האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום? לא
איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן? על השולחן האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך? פחחח לא מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף? תולשים עוד דף, תתבגרו. האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב? תולשים בלי לחשוב, ממש מופרעת אני
מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות? חלקות וכל אחד בצבע אחר שאני לא אתבלבל חס וגראס

למעלה