שאלון מחברות

../images/Emo58.gif

באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? -גדולה ספירלה איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? -עברית אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות? עברתי לרגילות איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דרות או עבות? דקות מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים? הרבה מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים ? נושא אחד האם אתם עושים שער למחברת? לא העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? תלוי במצב רוח..... קו תחתון או הדגשה במרקר? תלוי מה בא לי האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה? לא האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום? לא איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן? שולחן האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך? כן מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף? מתקמצנת אבל תולשת האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב? תולשת מכול מקום בלי לחשוב מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות? מחברות חלקות

gargamich

New member
נמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמ

באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? -גדולה ספירלה איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? -עברית אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף) לרגילות? רגילות, התחלתי בכיתה ז'
איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות צרות או עבות? אהמ... עבות, יש לי כתב גדול מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים? הרבה מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים (יענו עם חוצצים) שניים ומקסימום מוציאים את הדף הצבעוני המגניב
האם אתם עושים שער למחברת? כע D: העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? קישוט בערך
קו תחתון או הדגשה במרקר? הדגשה במדגש וקו תחתון
האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה? לא, כי המורה נותן עליהן ציון האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום? לא, אני לא מוכשר
איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן? בקלסר האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך? חחח לא X: מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף? אני לא מסתובב עם דפים בדרך כלל אבל אם יש אז למה לא לתת? O: האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב? עכשיו אני עם ספילרות, אבל כשהייתי עם רגילות והייתי עובר אתל האמצע לא הייתי נותן
מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות? רגילות הכי מגניב ^__^

קוקו 28

New member
מחברות - תשובות../images/Emo36.gif

באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? -רגילה קטנה/קטנה ספירלה/גדולה ספירלה /קלסרים/אחר: גדולה ספירלה. איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? -מתמטיקה/עברית: עברית. אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוף סוף)לרגילות?: רגילות, מזמן. איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דקות או עבות?: דקות. מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים?: הרבה דפים. מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים (יענו עם חוצצים): נושא אחד. האם אתם עושים שער למחברת?: עברתי את הגיל הזה... העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו?: רושמת בצבע, משהו דומה. קו תחתון או הדגשה במרקר?: לא קבוע. האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורים במחברות מתמטיקה?: כשמשעמם... האם גם אתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום?: את זה הייתי עושה ביומן של בי"ס יסודי. איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן?: בקלסר. האם גם אתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך?: לא. מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים, או אומרים למה לא ותולשים עוד דף?:אם זה מהאמצע שלא הגעתי אליו, או מספירלה, תולשת. האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע" או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב?: ראו תשובה קודמת. מחברות של "כוכבים" מצויירים / מפורסמים, או סתם פרחים / מחברות חלקות?: דוגמא / חלק.

../images/Emo185.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? -גדולה ספירלה איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? -עברית אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות? מה אני? סוטת מחברות? ברור שעברתי. נגמלתי ממזמן. אני נקיה כבר כמה שנים טובות איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דרות או עבות? דקות זה נחמד
מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים? הרבה זה מאוד ממצה וחוסך ריצות מיותרות לסופר =) מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים (יענו עם חוצצים) נושא אחד. כמה נושאים זה כבר כבד בתיק ובמילא אני אפעם לא משתמשת בשאר הנושאים. האם אתם עושים שער למחברת? אני תמיד משאירה דף ראשון ריק אבל שוכחת בסוף העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? משקיעים, משקיעים
קו תחתון או הדגשה במרקר? ברור שקו תחתון!! מה אני, פקצה ב'?? האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה? חח מה לעשות
[חחח יצא לי תרתי משמע
] האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום? לפעמים =) איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן? על דף האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך? אפילו סתם שיעור אזרחות רגיל ומייאש מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף? תלוי אם הם שווים משהו
האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב? WTF..?? מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות? פרחים כוכבים חלק...... אצלי תמצאו הכל מהכל מה זהו?

שאלון כלבבי. [:

באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? -גדולה ספירלה איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? -עברית אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות? - רגילות. איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דרות או עבות? -עבות. מדקות יש לי סיוטים. מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים? -עם הרבה! מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים (יענו עם חוצצים) -נושא אחד. האם אתם עושים שער למחברת? -זה מסובך... ני על שלושת העמודים הראשונים של המחברת מקשקשת רצח... אבל בעיקרון לא. העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? -כותבת מה שצריך ועושה מתחת פס עם מרקר. קו תחתון או הדגשה במרקר? - קו תחתון בעזרת מרקר. האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה? -בהחלט! במיוחד ציורים... נו... של צורות הנדסיות... עם כל מיני חישובים מתחת... נו.... טריגו! האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום? - לא. איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן? -על השולחן, במחברת - מה זה משנה?! האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך? -לא. במחברת. מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף? -למה לא? האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב? -אני כותבת בספירלה. לספירלה אין אמצע. מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות? - כוכבים מצויירים.

GoOtZi

New member
../images/Emo137.gif../images/Emo136.gif

נלקח מקומנת שאלונים שנאספו באיזה מחברת הכי נוח לכם להשתמש? -גדולה ספירלה איזו מחברת אתם מעדיפים ויש לכם יותר? -עברית אתם עדיין משתמשים במחברות אנגלית המיוחדות (פס עבה + דק) או שעברתם (סוףסוף)לרגילות? רגילות. איזה מחברות אתם מעדיפים מחברות עם שורות דרות או עבות? לא משנה מחברות עם הרבה דפים או עם מעט דפים? ממש לא משנה מחברות נושא אחד או מחברות עם כמה נושאים (יענו עם חוצצים) נושא אחד האם אתם עושים שער למחברת? כבר מאז כיתה ה' לא העם אתם משקיעים בקישוט כותרות או פשוט רושמים מה שצריך וזהו? תלוי אם יש מצברוח קו תחתון או הדגשה במרקר?קו תחתון עם מרקר האם גם אתם עושים כל מיני פאזלים\ציורי במחברות מתמטיקה?חחחח כן האם גמתם מציירים בפינות של המחברת ויוצרים סרטים מצויירים להעברת השעמום? לא סרטים, סתם קשקושים איקס עיגול בקלסר או איקס עיגול על השולחן? גם וגם האם גמתם עושים ספירה לאחור על השולחן בסופו של יום ארוך?לא מתקמצנים על הלוואת דפים לחברים.. או אומרים למה לא ותולישם עוד דף?תלוי למי האם אתם מהאנשים של "סורי, עברתי את האמצע"או מאלה שתולשים דף מכל מקום בלי לחשוב? תולשת! מחברות של "כוכבים" מצויירים.. מפורסמים או סתם פרחים\מחברות חלקות? מצויירים שליטה

למעלה