../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifעונה
1. לאלו סוגי מוסיקה את/ה מקשיב/ה?כל סוג חוץ מדיכאון ומזרחית 2. האם יש לך שיר אהוב, ואם כן, מהו?בעיקרון אני שומעת הרבה עכשיו את "יותר טוב כלום מכמעט" של עברי לידר אבל השיר האהוב עליי הוא stop crying your heart out של אואזיס
3. האם יש שיר שכשהקשבת למילים שלו חשבת "וואו, זה עלי"?addicted של קלי קלארקסון.האישה הזאת פשוט גאון
4. האם אי פעם היה לך ולבן/בת זוג שלך שיר מיוחד?לא.עדיין לא
5. האם כבר יש לך רעיון מה יהיה שיר הסלואו בחתונה שלך?
אולי she של אלביס קוסטלו 6. האם יש שיר שאת/ה ממש לא סובל/ת? למה?love generation-קצב מעצבן,מילים כ"כ לא נקלטות. 7. האם את/ה מוצא/ת את עצמך לפעמים מזמזמ/ת פתאום משהו, ורק כשאת/ה קולט/ת מה זמזמת את/ה קולט/ת על מה בעצם חשבת?ואוו
כן
8. האם יש שירים קבועים שמתנגנים לך בראש?
בעיקר מה ששמעתי באותו היום 9. את/ה חושב/ת שהיית יכול/ה לחיות בלי מוסיקה?לא לא לא לא
10. האם אי פעם ניגנת בכלי מוסיקלי? אם כן, כמה זמן ובאיזה כלי?חליל צד.במשך שנה וחצי,עד לפני שנה וחצי 11. האם את/ה אוהב/ת לשיר והאם את/ה טוב בכך?אני אוהבת לשיר,לא בהכרח טובה בזה-אבל אם אני ארצה להפוך את זה לקריירה אני בטוחה שאני אפנה לגורמים המתאימים
[מי הזכיר פיתוח קול?] 12. אם היית כלי נגינה, איזה כלי היית?גיטרה.אני חושבת שזה אחד הכלים שאני לא יודעת לנגן עליו אבל הכי הכי רוצה לדעת איך לנגן.אחד מהגאוניים
13. ולסיום, איך תגדיר/י את יחסך למוסיקה- NO MUSIC NO LIFE