שאלון מוסיקלי

m e m o r y

New member
יאיייייי הגבתן לי ../images/Emo65.gif

אאמממ איזה להקות? אואזיס וכל מי שבסגנון

אכן שולטים!

champagene supenova אחד השירים הכי יפים שיש
וכמובן wonderwall וdon't look bakc in anger ושאני אמשיך?...

m e m o r y

New member
champagene supenova ../images/Emo23.gif

השיר הכי יפה שלהם בהחלט! ובכלל, כל הדיסק הזה

הדפוק הזה../images/Emo47.gif

והשיר מטיטאניק. זה מהשירים האלה שאת תוהה האם אנשים באמת *הקשיבו* להם לפני שהם בחרו אותם כשיר שלהם.

עונה../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif../images/Emo99.gif

1. לאלו סוגי מוסיקה את/ה מקשיב/ה? רוק , ישן,(רוק כבד), פאנק, היפ הופ ((הדג נחש
...מממ 2. האם יש לך שיר אהוב, ואם כן, מהו? לא יש יותר מידי 3. האם יש שיר שכשהקשבת למילים שלו חשבת "וואו, זה עלי"? לא שיר שאני זוכרת עכשיו 4. האם אי פעם היה לך ולבן/בת זוג שלך שיר מיוחד? לא 5. האם כבר יש לך רעיון מה יהיה שיר הסלואו בחתונה שלך?לא 6. האם יש שיר שאת/ה ממש לא סובל/ת? למה? כל המזרחי שרית חדד אייל גולן ואלה... 7. האם את/ה מוצא/ת את עצמך לפעמים מזמזמ/ת פתאום משהו, ורק כשאת/ה קולט/ת מה זמזמת את/ה קולט/ת על מה בעצם חשבת? חח כן 8. האם יש שירים קבועים שמתנגנים לך בראש? כן 9. את/ה חושב/ת שהיית יכול/ה לחיות בלי מוסיקה? ממש לא 10. האם אי פעם ניגנת בכלי מוסיקלי? אם כן, כמה זמן ובאיזה כלי? ניגנתי בפסנתר 3 שנים 11. האם את/ה אוהב/ת לשיר והאם את/ה טוב בכך? כן אני אוהבת לשיר, ואני לומדת פיתוח קול חחח 12. אם היית כלי נגינה, איזה כלי היית? תופים 13. ולסיום, איך תגדיר/י את יחסך למוסיקה? לא יודעת...אני אוהבת את זה חחח

עונה

1.לאלו סוגי מוסיקה את/ה מקשיב/ה? דיכאון ומזרחית 2.האם יש לך שיר אהוב, ואם כן, מהו?יוסי אזולאי-בוכה בלילות 3.האם יש שיר שכשהקשבת למילים שלו חשבת "וואו, זה עלי"? לא שיר שאני זוכרת עכשיו 4.האם אי פעם היה לך ולבן/בת זוג שלך שיר מיוחד? לא 5.האם כבר יש לך רעיון מה יהיה שיר הסלואו בחתונה שלך?לא 6.האם יש שיר שאת/ה ממש לא סובל/ת?שחר סויסה-מסיבה 7.האם את/ה מוצא/ת את עצמך לפעמים מזמזמ/ת פתאום משהו,ורק כשאת/ה קולט/ת מה זמזמת את/ה קולט/ת על מה בעצם חשבת? חח כן 8.האם יש שירים קבועים שמתנגנים לך בראש? כן 9.את/ה חושב/ת שהיית יכול/ה לחיות בלי מוסיקה?חח לא ניראה לי
10.האם אי פעם ניגנת בכלי מוסיקלי? אם כן, כמה זמן ובאיזה כלי? ניגנתי ועדיין לפעמים בחלילית. 11.האם את/ה אוהב/ת לשיר והאם את/ה טוב בכך?כן אני אוהבת לשיר,ויודעת. 12.אם היית כלי נגינה, איזה כלי היית?חח ניראה לי טרומבון 13.ולסיום, איך תגדיר/י את יחסך למוסיקה?לא יודעת..אני אוהבת אותה

../images/Emo214.gifאת אוהבת דיכאון ומזרחית?../images/Emo5.gif

לא מסתדר לי עם טלי
איך את אוהבת ת'מוזיקה הזאת?? זה חררה של מוזיקה, כשאני שומעת בא לי לבכות!! זה לא מבאס אותך?!

על מוזיקה וריח אין להתווכח!../images/Emo80.gif

אני לא אוהבת מזרחית ודיכאון..יש כמה שירים נחמדים..אבל לא יותר מזה! אבל לא צוחקים על מוזיקה שאחרים שומעים.. חבורת שלי רק שומעות מוזיקה של ערפדים..ופעם אחת אמרתי להם את זה..והם אמרו לי "על מוזיקה ורויח אין להתווכח"אז אמרתי להם שהם מסריחות..ושהם לא יכולות להתווכח על זה.. והם נורא צחקו...

ממ

אני אוהבת גם פופ ומוזיקה שחורה אבל כיףלי לשמוע גם מיזרחית ודיכאון. יש מוזיקה שמבאסת אותי אותי-אז לא תמיד מקשיבה

תמרוש5

New member
../images/Emo9.gif

1. לאלו סוגי מוסיקה את/ה מקשיב/ה? נממ פופ(מדי פעם) רוק(לא כבד מדי אביב גפן ביטלס וכו') מוזיקה ישראלית(אבל לא מזרחית!) ועוד כמה. 2. האם יש לך שיר אהוב, ואם כן, מהו? נממ כרגע יש אחד- perfect של simple plan 3. האם יש שיר שכשהקשבת למילים שלו חשבת "וואו, זה עלי"? כן! מהון שירים של אביב ושל קלי לקארקסון 4. האם אי פעם היה לך ולבן/בת זוג שלך שיר מיוחד? |הגדש| לא 5. האם כבר יש לך רעיון מה יהיה שיר הסלואו בחתונה שלך? ממש לא! אבל אולי שיר של קלי
6. האם יש שיר שאת/ה ממש לא סובל/ת? למה? my humps של בלאק איד פיס כי יש לו לחן ומנגינה מעצבנים!! 7. האם את/ה מוצא/ת את עצמך לפעמים מזמזמ/ת פתאום משהו, ורק כשאת/ה קולט/ת מה זמזמת את/ה קולט/ת על מה בעצם חשבת? |הגדש| יש מצב אפעם לא חשבתי על זה.. 8. האם יש שירים קבועים שמתנגנים לך בראש? בד"כ לא אבל יכול להיות שיר שידבק אלי כמה ימים 9. את/ה חושב/ת שהיית יכול/ה לחיות בלי מוסיקה? לא. אני מאוד מחוברת למוזיקה שאני אוהבת. וכל חברי יעידו שאני כל היום עם אוזניות
10. האם אי פעם ניגנת בכלי מוסיקלי? אם כן, כמה זמן ובאיזה כלי?
טוב ניגנתי בכינור שנה, בטרומבון חצי שנה בחליל צד שנתיים וחצי,בפסנטר שנה ובחלילית 4 שנים
11. האם את/ה אוהב/ת לשיר והאם את/ה טוב בכך? אני אוהבת אבל ממש לא טובה בזה 12. אם היית כלי נגינה, איזה כלי היית? חצוצרה
13. ולסיום, איך תגדיר/י את יחסך למוסיקה? טוב אני מאוד אוהבת מזויקה ואני מאוד מחוברת למוזיקה.

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifעונה

1. לאלו סוגי מוסיקה את/ה מקשיב/ה?כל סוג חוץ מדיכאון ומזרחית 2. האם יש לך שיר אהוב, ואם כן, מהו?בעיקרון אני שומעת הרבה עכשיו את "יותר טוב כלום מכמעט" של עברי לידר אבל השיר האהוב עליי הוא stop crying your heart out של אואזיס
3. האם יש שיר שכשהקשבת למילים שלו חשבת "וואו, זה עלי"?addicted של קלי קלארקסון.האישה הזאת פשוט גאון
4. האם אי פעם היה לך ולבן/בת זוג שלך שיר מיוחד?לא.עדיין לא
5. האם כבר יש לך רעיון מה יהיה שיר הסלואו בחתונה שלך?
אולי she של אלביס קוסטלו 6. האם יש שיר שאת/ה ממש לא סובל/ת? למה?love generation-קצב מעצבן,מילים כ"כ לא נקלטות. 7. האם את/ה מוצא/ת את עצמך לפעמים מזמזמ/ת פתאום משהו, ורק כשאת/ה קולט/ת מה זמזמת את/ה קולט/ת על מה בעצם חשבת?ואוו
כן
8. האם יש שירים קבועים שמתנגנים לך בראש?
בעיקר מה ששמעתי באותו היום 9. את/ה חושב/ת שהיית יכול/ה לחיות בלי מוסיקה?לא לא לא לא
10. האם אי פעם ניגנת בכלי מוסיקלי? אם כן, כמה זמן ובאיזה כלי?חליל צד.במשך שנה וחצי,עד לפני שנה וחצי 11. האם את/ה אוהב/ת לשיר והאם את/ה טוב בכך?אני אוהבת לשיר,לא בהכרח טובה בזה-אבל אם אני ארצה להפוך את זה לקריירה אני בטוחה שאני אפנה לגורמים המתאימים
[מי הזכיר פיתוח קול?] 12. אם היית כלי נגינה, איזה כלי היית?גיטרה.אני חושבת שזה אחד הכלים שאני לא יודעת לנגן עליו אבל הכי הכי רוצה לדעת איך לנגן.אחד מהגאוניים
13. ולסיום, איך תגדיר/י את יחסך למוסיקה- NO MUSIC NO LIFE

תמרוש5

New member
אלללללללללללל תשירי!!!

*דמייני את זה בטון מאוד מאוד שונא נוני שרה!*

תמרוש5

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo2.gif

אני אלך על הדבר היותר הגיוני שאתן לא שומעות טוב!! (זוכרת נומברררר*זיוף*)

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifהאמת ש...

לא התחלנו את השיר ב"זוכר את נובמבר"
התחלנו בשתיקה ואז "עננים עננים בעיני" אז......שה

למעלה