שאלון מוסיקלי

שאלון מוסיקלי

1. לאלו סוגי מוסיקה את/ה מקשיב/ה? 2. האם יש לך שיר אהוב, ואם כן, מהו? 3. האם יש שיר שכשהקשבת למילים שלו חשבת "וואו, זה עלי"? 4. האם אי פעם היה לך ולבן/בת זוג שלך שיר מיוחד? 5. האם כבר יש לך רעיון מה יהיה שיר הסלואו בחתונה שלך? 6. האם יש שיר שאת/ה ממש לא סובל/ת? למה? 7. האם את/ה מוצא/ת את עצמך לפעמים מזמזמ/ת פתאום משהו, ורק כשאת/ה קולט/ת מה זמזמת את/ה קולט/ת על מה בעצם חשבת? 8. האם יש שירים קבועים שמתנגנים לך בראש? 9. את/ה חושב/ת שהיית יכול/ה לחיות בלי מוסיקה? 10. האם אי פעם ניגנת בכלי מוסיקלי? אם כן, כמה זמן ובאיזה כלי? 11. האם את/ה אוהב/ת לשיר והאם את/ה טוב בכך? 12. אם היית כלי נגינה, איזה כלי היית? 13. ולסיום, איך תגדיר/י את יחסך למוסיקה?

paperflowers

New member
עונה

1. לאלו סוגי מוסיקה את/ה מקשיב/ה? רוק ישראלי, טורי איימוס, פיונה אפל, פריטנדרס, ביורק, זומביז.. 2. האם יש לך שיר אהוב, ואם כן, מהו? וואו כרגע זה שיר חדש של אביב גפן-"זה רק הלב כןאב לך", אבל יש מלא.. 3. האם יש שיר שכשהקשבת למילים שלו חשבת "וואו, זה עלי"? כן, "silent all these years" של טורי איימוס ו"טוב לבד" של אפרת גוש 4. האם אי פעם היה לך ולבן/בת זוג שלך שיר מיוחד? נופ.. לא הגענו לשלבים האלה .. 5. האם כבר יש לך רעיון מה יהיה שיר הסלואו בחתונה שלך?לא יהיה סלואו! חתונה אזרחית בקפריסין! 6. האם יש שיר שאת/ה ממש לא סובל/ת? למה? כל הסאבלימינל, מוזיקה שחורה .. אני פשוט לא אוהבת.. אני זוכרת שממש שנאתי את "דילמה" 7. האם את/ה מוצא/ת את עצמך לפעמים מזמזמ/ת פתאום משהו, ורק כשאת/ה קולט/ת מה זמזמת את/ה קולט/ת על מה בעצם חשבת? כן, כל הזמן 8. האם יש שירים קבועים שמתנגנים לך בראש? כל מה שאני שומעת בMP באותו זמן, זה תמיד נתקע לי בשכל עד שאני נרדמת 9. את/ה חושב/ת שהיית יכול/ה לחיות בלי מוסיקה? לא! באמת, חיים בלי מוזיקה זה דבר פסיכי ועצוב במיוחד 10. האם אי פעם ניגנת בכלי מוסיקלי? אם כן, כמה זמן ובאיזה כלי? גיטרה קצת אני יודעת אקורדים בסיסים.. 11. האם את/ה אוהב/ת לשיר והאם את/ה טוב בכך? אני אוהבת לשיר, לא נראה לי שאני כל כך טובה בזה 12. אם היית כלי נגינה, איזה כלי היית? פסנתר אולי.. 13. ולסיום, איך תגדיר/י את יחסך למוסיקה? אני חולה על מוזיקה אבל יש לי קווים אדומים.. לא אוהבת שחורה, אבל כל השאר כן. דווקא מוזיקה ישראלית התחלתי ממש ממש לאהוב, יש כל כך הרבה שירים של זמרות פה שאני אוהבת..

g a l4

New member
עונהנהנהנהנה../images/Emo13.gif

1. לאלו סוגי מוסיקה את/ה מקשיב/ה? אין סוג מסויים של מוזיקה אבל בעיקר לישראלי
2. האם יש לך שיר אהוב, ואם כן, מהו? יש כמה שאני מאוד אוהבת...אבל בעיקר את בקרקס הזה ובית הבובות
3. האם יש שיר שכשהקשבת למילים שלו חשבת "וואו, זה עלי"? לא
אבל יש שירים שהקשבתי למילים ואמרתי "וואו זה ממש גאוני" 4. האם אי פעם היה לך ולבן/בת זוג שלך שיר מיוחד? לא 5. האם כבר יש לך רעיון מה יהיה שיר הסלואו בחתונה שלך? לא
6. האם יש שיר שאת/ה ממש לא סובל/ת? למה? יש שירים שאני ממש לא סובלת את המילים כי הן ממש מפגרות(כמו חלק מהשירים של רוני
) 7. האם את/ה מוצא/ת את עצמך לפעמים מזמזמ/ת פתאום משהו, ורק כשאת/ה קולט/ת מה זמזמת את/ה קולט/ת על מה בעצם חשבת? כן
8. האם יש שירים קבועים שמתנגנים לך בראש? יותר מדי
9. את/ה חושב/ת שהיית יכול/ה לחיות בלי מוסיקה? לא
10. האם אי פעם ניגנת בכלי מוסיקלי? אם כן, כמה זמן ובאיזה כלי? אני עכשיו מנגת בתופים...כבר כמעט שנתיים 11. האם את/ה אוהב/ת לשיר והאם את/ה טוב בכך? אני אוהבת מאוד לשיר.וטובה?לא יודעת
12. אם היית כלי נגינה, איזה כלי היית? אולי גיטרה חשמלית
13. ולסיום, איך תגדיר/י את יחסך למוסיקה? אמ....אני ממש אוהבת מוזיקה

עונה../images/Emo8.gif../images/Emo80.gif

1. לאלו סוגי מוסיקה את/ה מקשיב/ה?אממ..כאלה רוחני..ופופ..ורוק לייט 2. האם יש לך שיר אהוב, ואם כן, מהו?אממ..עכשיו זה השיר של פלורנטין-מכה אפורה-אבל זה מתחלף בעך כל יומיים.. 3. האם יש שיר שכשהקשבת למילים שלו חשבת "וואו, זה עלי"?אממ..אל משמ..אני אל ממש מקשיבה למילים..יותר למוזיקה... 4. האם אי פעם היה לך ולבן/בת זוג שלך שיר מיוחד?לא היה לי בן זוג בננתים.. 5. האם כבר יש לך רעיון מה יהיה שיר הסלואו בחתונה שלך?לא
6. האם יש שיר שאת/ה ממש לא סובל/ת? למה?אל עולה לי משו בראש..אבל אני אל אוהבת את כל השיירם השובניסטיים האלו..או...לא יודעת
אהה!ולעוף! 7. האם את/ה מוצא/ת את עצמך לפעמים מזמזמ/ת פתאום משהו, ורק כשאת/ה קולט/ת מה זמזמת את/ה קולט/ת על מה בעצם חשבת?לא
אבל יש לי לפעמים באמצע שיעור פתאום עולה לי שיר לראש..ואני מתחילה לזמזמם אותו בשקט..ואני אל שמה לב לזה..ואז הזה שחלידי מתחיל לשיר ביחד איתי..ואז אני אורמת לו..מה אתה מכיר את השיר הזה.. אז הוא אורמ לי את זימזמת אותו עכשיו שעה!!!ואז אני מתפדחת=]] 8. האם יש שירים קבועים שמתנגנים לך בראש?לא... 9. את/ה חושב/ת שהיית יכול/ה לחיות בלי מוסיקה?לא... 10. האם אי פעם ניגנת בכלי מוסיקלי? אם כן, כמה זמן ובאיזה כלי?אממ..למדתי שיעור אחת של כינור..והתייאשתי..רציתי לנגן בפסנטר..אבל זה אף פע לא יצא..עכשיו אני רוצה גיטרה... 11. האם את/ה אוהב/ת לשיר והאם את/ה טוב בכך?אני אוהבת לשיר..אבל אני לא חושבת שאני משו בזה..אני במקהלה והכל..אבל..אה..זה לא יוצא טוב.. 12. אם היית כלי נגינה, איזה כלי היית?אממ..צלו(שמן וגדול..ושר נמוך) 13. ולסיום, איך תגדיר/י את יחסך למוסיקה?אני חולה על מוזיקה..שומעת ושרה כל הזמן..הלוואי שהייתי קצת יורת כישרונית בזה...

שאלון מוסיקלי - תשובותיי

1. לאלו סוגי מוסיקה את/ה מקשיב/ה? הרבה סוגים. רוק קלאסי, רוק אלטרנטיבי, פופ, ג'אז, קצת ישראלי 2. האם יש לך שיר אהוב, ואם כן, מהו? Send in the Clowns. יש לי 10 ביצועים שונים שלו, אבל אני עדיין בחיפוש אחרי הביצוע המושלם. 3. האם יש שיר שכשהקשבת למילים שלו חשבת "וואו, זה עלי"? די הרבה, האמת. אבל אני חושבת שהכי חזק היה To the Moon and Back של Savage Garden. 4. האם אי פעם היה לך ולבן/בת זוג שלך שיר מיוחד? בערך. הוא לא היה בן זוג שלי, וכמעט כל שיר בעולם מזכיר לי אותו, אבל מסתבר שיש שיר אחד שגם מזכיר לו אותי בחזרה. (נפגשנו לפני כמה שנים והסתבר לי). 5. האם כבר יש לך רעיון מה יהיה שיר הסלואו בחתונה שלך? לא. אבל יש לי רעיונות למוסיקה לחתונה שלי. רק שאני לא ממש בונה על קיום אחת. 6. האם יש שיר שאת/ה ממש לא סובל/ת? למה? יש כמה. היה פעם שיר ממש מגעיל שהמילים שלו הלכו:
Girl I want to make you sweat Sweat till you can't sweat no more And if you cry out I'm gonna push it some, more, more​
וזה לי אישית זה נשמע כמו תיאור של אונס. מבחינת שיר מעצבן, ממש לא סבלתי את Who Let the Dogs Out. שיר מיותר! 7. האם את/ה מוצא/ת את עצמך לפעמים מזמזמ/ת פתאום משהו, ורק כשאת/ה קולט/ת מה זמזמת את/ה קולט/ת על מה בעצם חשבת? המון. זו דרך טובה להתחבר לתת-מודע. 8. האם יש שירים קבועים שמתנגנים לך בראש? יש לי כמה שחוזרים על עצמם כבר שנים, כל אחד למצב רוח קצת אחר. ב-playlist הזה אפשר למצוא את השירים הבאים (למה? אין לי מושג!):
Ticket to Ride - The Beatles Strong Enough - Sheryl Crow I Can't Make You Love Me - Bonnie Raitt​
9. את/ה חושב/ת שהיית יכול/ה לחיות בלי מוסיקה? למרות שאני אוהבת מוסיקה, נראה לי שדווקא כן. פעם חשבתי שלא. 10. האם אי פעם ניגנת בכלי מוסיקלי? אם כן, כמה זמן ובאיזה כלי? הרבה. למדתי 6 שנים כינור ושנה קלרינט, לימדתי את עצמי חלילית, פסנתר וגיטרה. 11. האם את/ה אוהב/ת לשיר והאם את/ה טוב בכך? כן וכן, אבל לא ברמה של להתפרסם מזה. 12. אם היית כלי נגינה, איזה כלי היית? צ'מבלו. לא יודעת למה קפץ לי לראש. אולי כי רציתי להגיד פסנתר וחשבתי שזה קצת בנאלי, וצ'מבלו הוא בהחלט כלי מיוחד ולא שגרתי לימינו. אולי אני מרגישה לפעמים לא שייכת לתקופה שבה אני חיה (למי שלא יודע מה הכלי הזה, הנה ההגדרה מויקיפדיה). 13. ולסיום, איך תגדיר/י את יחסך למוסיקה? חם ואוהב בכללי, עם עליות ומורדות לאורך השנים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo11.gif

To The Moon and Back, וסוואג' גארדן בכלל, זה נפלא.
הכי אני אוהבת את Two Beds and a Coffee Machine, יש לי איזה סיפור איתו. השיר ההוא באמת נשמע זוועתי

m e m o r y

New member
זה היה להיט היסטרי

א-לה-לה-לה-לה-לונג א-לה-לה-לה-לה-לונג-לונג-לינג-לונג-לונג-לונג... על הפנים

שירוש1989

New member
ררררר

1. לאלו סוגי מוסיקה את/ה מקשיב/ה? פופ, רוק (שזה כולל הכל, רוק כבד, פאנק רוק, רוק ישראלי ושאר ה"רוק"ים), היפ הופ, ראפ, ישראלי (אני לא כוללת בתוך זה דיכאון, כן?),קצת מזרחית (תהרגו אותי יאללה אני במילא לא רוצה ללעשת ת'מתכונות האלה) ואין לי כוח לעוד הגדרות רק קמתי 2. האם יש לך שיר אהוב, ואם כן, מהו? יש כל כך הרבה שירים טובים שק לי לבחור... 3. האם יש שיר שכשהקשבת למילים שלו חשבת "וואו, זה עלי"? כן, יותר מידי. הרי אחת הסיבות העיקריות לאהוב שיר זאת הזדהות איתו. אבל מה הבעיה, שלרוב יהיה איזה בית מעצבן שאני לא אוכל לשייך אליי וזה מעצבן. כנראה שבאמת אין שלמות. 4. האם אי פעם היה לך ולבן/בת זוג שלך שיר מיוחד? ואם לא היה לי בנזוג?
אממ אני צריכה להזכר, אבל זה לא היה כזה רציני אז... 5. האם כבר יש לך רעיון מה יהיה שיר הסלואו בחתונה שלך? יש לי פול רעיונות אבל אני כל זמן שוכחת
ולא אני לא ארשום. עצלנות 6. האם יש שיר שאת/ה ממש לא סובל/ת? למה? כל שירי הדיכאון למיניהם. למה? פשוט תשמעו אחד ודברו איתי אחרי זה... 7. האם את/ה מוצא/ת את עצמך לפעמים מזמזמ/ת פתאום משהו, ורק כשאת/ה קולט/ת מה זמזמת את/ה קולט/ת על מה בעצם חשבת? לא. אבל הרבה פעמ אני מגלה שרץ לשיר שיר בראש רק אחרי איזה חצי דקה. ורוב הזמן ירוץ לי איזה שיר בראש (עכשיו זה "השיר שלנו"[לא הסדרה:p] לא זה לא יהיה השיר שלנו\ זה רק הכאב שמתעטף....."מוזר למה דווקא הוא עכשיו רץ לי בראש מכל השירים של אתמול
) 8. האם יש שירים קבועים שמתנגנים לך בראש? כן. אבל אני עייפה מידי בשביל לזכור 9. את/ה חושב/ת שהיית יכול/ה לחיות בלי מוסיקה? לא נראה לי, בכל הרצינות 10. האם אי פעם ניגנת בכלי מוסיקלי? אם כן, כמה זמן ובאיזה כלי? עזבו זה מביך
אבל אני יודעת קצת פסנתר ואני מקווה ללמוד בקרוב גיטרה, עד עכשו לא הצלחתי=\ 11. האם את/ה אוהב/ת לשיר והאם את/ה טוב בכך? אוהבת מאוד, וטאני לא מזייפת, אבל אין לי קול מיוחד=\ היה לי ביסודי-חט"ב, ואז למדתי פיתוח קול קצת. עכשיו הוא השתנה 12. אם היית כלי נגינה, איזה כלי היית?*זכרונות ילדות מוזרים
* לא יודעת, את כלי ההקשה מכים, כלי הנשיפה מלאים ברוק, כלי הפריטה (כותבים פרט כן?) זה נראה כאילו מדגדגים אותם קצת, אז אין לי מושג. 13. ולסיום, איך תגדיר/י את יחסך למוסיקה? קצת מבולבל, מצד אחד אני מתה על מוזיקה ויש שירים שבשבילי מתקרבים למין שלמות כזאת, מבחינת המילים, הלחן, הקול של הזמר( ואם זאת סתם נעימה אז תורידו את זה
) מצד שני,שכחתי את הצד השני. אז נראה לישאני אלך לישון ואענה על זה שוב אח"כ
אחח אמרתי אתמול שאין לי שכל אסור לתת לי להיות מאושרת זה מוריד לי אוטומאטית את האייקיו ל100

מוזיקה../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif

1. לאלו סוגי מוסיקה את/ה מקשיב/ה? הרבה. הכל כמעט. לא ממש מתחברת למזרחית [למרות שיש כמה שאני אוהבת... פס ליום אחד שצרחתי היום בקולי קולות
], טראנסים והאוסים. העיקר זה רוק, והרבה הרבה ישראלי. כי אין כמו שירים בשפה שלנו. 2. האם יש לך שיר אהוב, ואם כן, מהו? קשה להגיד, כי אני אוהבת הרבה. אבל אם אני חייבת לבחור... "מספיק בנאדם" של מוניקה סקס ו"Iris" של Goo Goo Dolls הם משהו שאני יכולה לקרוא לו שירים מושלמים. מילים, מלודיה, הכל. 3. האם יש שיר שכשהקשבת למילים שלו חשבת "וואו, זה עלי"? קורה לי הרבה. כמובן שעכשיו כשאני צריכה לכתוב את זה, רק שניים עולים לראש. אחד זה, באופן מפתיע, "נעה של הים" [מוזר לכתוב את זה בלי רווחים
]. גם "יש לה נטייה בלי סיבה לסבול", גם "לפעמים צוחקת ככה סתם" והשיר בכללי... ומשפט אחד ב"Girl" של טורי איימוס - "She's been everybody else's girl, maybe one day she'll be her own" 4. האם אי פעם היה לך ולבן/בת זוג שלך שיר מיוחד? כן. שניים למען האמת. "Freestyle" של K's Choice, ו"Angel" של שרה מקלכלן. 5. האם כבר יש לך רעיון מה יהיה שיר הסלואו בחתונה שלך? חתונה? תזכירו לי? 6. האם יש שיר שאת/ה ממש לא סובל/ת? למה? כן. ההוא עם lick my pussy and my crack. גם נדבק וגם מטומטם. 7. האם את/ה מוצא/ת את עצמך לפעמים מזמזמ/ת פתאום משהו, ורק כשאת/ה קולט/ת מה זמזמת את/ה קולט/ת על מה בעצם חשבת? אם הבנתי נכון את השאלה, אז כן. 8. האם יש שירים קבועים שמתנגנים לך בראש? זה בא בתקופות. בזמן האחרון זה בעיקר "שיר כאב" של מאיר אריאל, והשירים מהמסיבת סיום. 9. את/ה חושב/ת שהיית יכול/ה לחיות בלי מוסיקה? לא. אני מתחרפנת מכמה ימים בלי מוזיקה, אז חיים שלמים? 10. האם אי פעם ניגנת בכלי מוסיקלי? אם כן, כמה זמן ובאיזה כלי? שנתיים במפוחית, שנה וחצי תופים, חצי שנה בטרומבון. הייתי ממש טובה במפוחית, בשאר לא. 11. האם את/ה אוהב/ת לשיר והאם את/ה טוב בכך? "את רוצה להיות זמרת?" "כן" "את יודעת לשיר?" "לא" זאת אני
מאוד, מאוד אוהבת. במיוחד בהופעות. 12. אם היית כלי נגינה, איזה כלי היית? לא יודעת. אולי גיטרה. 13. ולסיום, איך תגדיר/י את יחסך למוסיקה? אהבת חיי.

אני לא זוכרת../images/Emo10.gif

כלומר, יכול להיות שאם יתנו לי מפוחית ולהתאמן קצת זה יחזור אליי, אבל כרגע אני לא זוכרת. זה היה אי שי בא'-ב'.

תמרוש5

New member
../images/Emo6.gif גמאני ניגנתי בטרומבון../images/Emo6.gif

הוא כ"כ גדול שהיד שלי אל הגיעה עד התו האחרון

mary17

New member
עונה

אין לי כוח להדגיש תמודדו 1. לאלו סוגי מוסיקה את/ה מקשיב/ה?כמעט כל הסוגים החל ממזרחית עד פופ ורוק הדבר היחיד שאני לא יכולה לשמוע זאת מוזיקת דיכאון 2. האם יש לך שיר אהוב, ואם כן, מהו? אחד לא. 3. האם יש שיר שכשהקשבת למילים שלו חשבת "וואו, זה עלי"?הרבה שירים אבל זה בא בתקופות אם רע לי ויש שיר עצוב אז אני אומרת ואללה זה עלי וההפך 4. האם אי פעם היה לך ולבן/בת זוג שלך שיר מיוחד?לא 5. האם כבר יש לך רעיון מה יהיה שיר הסלואו בחתונה שלך?חתונה
6. האם יש שיר שאת/ה ממש לא סובל/ת? למה?שירי דיכאון ככה 7. האם את/ה מוצא/ת את עצמך לפעמים מזמזמ/ת פתאום משהו, ורק כשאת/ה קולט/ת מה זמזמת את/ה קולט/ת על מה בעצם חשבת? כן
8. האם יש שירים קבועים שמתנגנים לך בראש? בכל תקופה יש שירים אחרים 9. את/ה חושב/ת שהיית יכול/ה לחיות בלי מוסיקה? לא
10. האם אי פעם ניגנת בכלי מוסיקלי? אם כן, כמה זמן ובאיזה כלי?אורגן שנה וחצי 11. האם את/ה אוהב/ת לשיר והאם את/ה טוב בכך?אוהבת מאוד מאוד לשיר ועושה את זה הרבה (אני לא סובלת מזה הסביבה כן) אם הייתי יכולה לבקש משאלה אחת זה לדעת לשיר אני ממש לא שרה יפה 12. אם היית כלי נגינה, איזה כלי היית?צ'לו 13. ולסיום, איך תגדיר/י את יחסך למוסיקה? מוזיקה היא החיים

m e m o r y

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1. לאלו סוגי מוסיקה את/ה מקשיב/ה? אם זה תלוי בי, רק מוזיקה ישראלית (+כמה להקות בריטיות שהתברגו לרשימת ה"מועדפים") 2. האם יש לך שיר אהוב, ואם כן, מהו? יש המון אז אני לא זוכרת, מה שכן כשהייתי בחטיבה הייתי מאוהבת בשיר "הדפוק הזה עושה לך טוב". וזה לא כמו היום (איף, אני מרגישה זקנה) שישר רצים להוריד את השיר מקאזה! אני הייתי צריכה לעבוד קשה כדי לקנות את הדיסק של ירמי
עד היום אני מתה עליו. 3. האם יש שיר שכשהקשבת למילים שלו חשבת "וואו, זה עלי"?
אבל אני לא זוכרת איזה 4. האם אי פעם היה לך ולבן/בת זוג שלך שיר מיוחד? בארור, זה כל הכיף. כל עוד זה לא שירים קיטשיים. מזכיר לי שהייתה תקופה שהשיר של כל הזוגות היה השיר מ"טיטאניק". כמה עלוב. 5. האם כבר יש לך רעיון מה יהיה שיר הסלואו בחתונה שלך? לא יהיה סלואו. רק שמחה שמחה שמחה 6. האם יש שיר שאת/ה ממש לא סובל/ת? למה? ברור. יש מלא. רוק כבד, טראנסים זה דברים שבחיים אני לא אשמע, אפילו לא לרגע. אבל שיר ספציפי שמתנגן כרגע ברדיו ואני לא סובלת - "ואת" 7. האם את/ה מוצא/ת את עצמך לפעמים מזמזמ/ת פתאום משהו, ורק כשאת/ה קולט/ת מה זמזמת את/ה קולט/ת על מה בעצם חשבת? אמממ לא נראה לי
8. האם יש שירים קבועים שמתנגנים לך בראש? שירים של עברי 9. את/ה חושב/ת שהיית יכול/ה לחיות בלי מוסיקה? כן. הכל עניין של הרגל. 10. האם אי פעם ניגנת בכלי מוסיקלי? אם כן, כמה זמן ובאיזה כלי? ניגנתי בילדותי על גיטרה ואפילו הייתי ממש טובה (קנו לי גיטרה קטנה כזאת) אבל פרשתי בשיא
11. האם את/ה אוהב/ת לשיר והאם את/ה טוב בכך? אוהבת
טובה
מה שכן, יש לי זיכרון מטורף לשירים. בד"כ מספיק שאני שומעת שיר פעם-פעמיים ואני יודעת אותו בע"פ...מאוד שימושי במדורות. אני שירון מהלך.
12. אם היית כלי נגינה, איזה כלי היית? סקסופון. בגלל ה-סקס וה-PHONE 13. ולסיום, איך תגדיר/י את יחסך למוסיקה? יחס חם ומגניב

למעלה