שאלון מוי כיפ

מלאכית16

New member
אבל עכשיו כשאני חושבת על זה../images/Emo110.gif

ההורים של מישהו שווה אחר (
), גרים בארץ. בהרצליה, ליתר דיוק.

night mare

New member
../images/Emo2.gif די באמת?!

זה הופך את תכנית החטיפה שלי להרבה יותר קלה. [נסחפת לפנטזיות] מה הם איבדו פה?

מלאכית16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אני לא חושבת שהם איבדו משהו...הבנתי שיש להם איזה קשר לארץ

מלאכית16

New member
זהו...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

שגם אני חשבתי שהם... אבל אז נזכרתי שג'ייסון לא יהודי...אז איך הם כן, והוא לא
למרות שבהחלט יכולה להיות שהם יהודים.. ראיתי את הראיון איתו לפני כל כך הרבה זמן, ככה שאני כבר לא זוכרת כלום

מלאכית16

New member
למה הוא חייב להיות..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

כל כך מסובך
מה קרה להיות חתיך ולשתוק

GothicAngel

New member
אני../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? יותר מידי דפים, דיסקים במקום שלהם, 3 מנורות (כתיבה, אחת כחולה ולבה) וטלפון.
מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)?לא שומעת..
פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? אתמול
פעם אחרונה שהתפדחתם? לפני שבוע בערך
הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? פורסט גאמפ, אמריקן ביוטי
הסרט הכי מפחיד שראיתם? הצלצול
הסרט הכי מותח שראיתם? המממ.. לא יודעת
מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? היום, כמו כל יום, בבצפר
מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? לא זוכרת..
מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?לא זוכרת..
מה אתם חושבים על רפי גינת? תעשה לי גדוד של קוקילידות בטעם פודינג וניל!
מה אתם חושבים על מל גיבסון? כלום..
מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? לפעמים נחמד, לפעמים ממש מטומטם
מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? סביר מינוס
האם אתם מאמינים ב-ה'? פחות או יותר
האם אתם מאמינים בגורל? כן
אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? מלך האריות אוונז! "סקאר, שאהיה מלך, מה אתה תהיה?" "דוד של קוף" "חהחה.. אתה מצחיק!"
איזה סרטים אתה רוצה לראות? מועדון קרב, חניבל, דרקון אדום
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? ערבית. אררררררררררררררררררררררררררררררררררררר.........
איזה יומן יש לך? אירגונית עם כריכת ג'ינס
מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? את החרא של עצמי?
איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? שונאת במבה אבל שיהיה תינוק
את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? פו!!!! תעשה לי גדוד!
האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? אמינם, לפני שנה בערך..
אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? כן מחליפה..
אתם אוכלים רק אוכל כשר? חחחחחחחחחחחחח... לא
חיות מחמד,יש? כן
טלויזיה בחדר,יש? כן!
מחשב בחדר,יש?כן
מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? היום..
אצל הרופא שיניים? יום חמישי
איזה חטיף את הכי אוהבת? תפוצ'יפס אקסטרה
איזה שוקולד את הכי אוהבת? שוקולד בלגי, זה עם השבלולים המעורבב.. כל כך טעים
איזה מסטיק את הכי אוהבת? אורביט מנטה ירוק/תותי פרוטי
מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע?מלא שיעורים בערבית, גיהנום
באיזו שעה התעוררת היום? 7:25.. ואחרי התאוששות אז ב7:50
מה/מי העיר אותך? השעון מעורר, 4 פעמים בערך
מה אכלת בבוקר? דנונה עם פצפוצי שוקולד ובייגל טוסט

inbal145

New member
יאי עוד שאלון ^____^../images/Emo187.gif

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? הרבה דברים... זה שולחן גדול
מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? מיוזזזזזז
פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? לפני שעה בערך... פעם אחרונה שהתפדחתם? עכשיו באייסיקיו XD גאד אני חסרת טאקט XD הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? לוידעת. אולי טיטאניק? :$ הסרט הכי מפחיד שראיתם? בית האימה, רק בגלל שזה הראשון שראיתי
הסרט הכי מותח שראיתם? לא סרט! סדרה! זהות בדויה!
מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? בבצפר היום מה :$ מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? אע. לפני יומיים :$ מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? לוזוכרת
מה אתם חושבים על רפי גינת? קוקילידה XDDDDDDDD מה אתם חושבים על מל גיבסון? אמ אע מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? סתם שטויות... אבל לפעמים מעניין :$ מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? נו טוב
האם אתם מאמינים ב-ה'? האם אתם מאמינים בגורל? לוידעת אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? אלאדין ומלך האריות שליטה מה ;[ איזה סרטים אתה רוצה לראות? שייצא כבר אלקטרה
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? אני אף פעם לא עושה אז אמ אין לי מושג
איזה יומן יש לך? אין יומן מה... מפוזרת וכאלה ^____^ מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? דגים
איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? פרפר
את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? פו הדובבבב
האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? יש הרבה X: אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? כל היום איך שבא לי
נו בגדי רחוב מה
אתם אוכלים רק אוכל כשר? כע, אבל רק בגלל שזה מה שטעים לי
חיות מחמד,יש? נופ טלויזיה בחדר,יש? נופ ;[ מחשב בחדר,יש? נווווווווווופ ;[[[ מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? לפני שנה O: אצל הרופא שיניים? לוידעת איזה חטיף את הכי אוהבת? ביסלי גריל
איזה שוקולד את הכי אוהבת? טובלרון, באצ'י, פררו רושה... ררר גאד... איזה מסטיק את הכי אוהבת? מאסט ואורביט
מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? שהוא הומו ||||: [עדי ומיץ' אמורות להבין
] באיזו שעה התעוררת היום? 6 ורבע, כרגיל
מה/מי העיר אותך? השעון מהפלאפון |: מה אכלת בבוקר? כלום O: אע. נהניתי

אניאניאניאני../images/Emo24.gif../images/Emo26.gif../images/Emo15.gif

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)?הרבה דברים
עטים ספרים ומנורה...
מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)?Hello- evanescence פעם אחרונה שדיברתם בטלפון?לפני 5 דקות
פעם אחרונה שהתפדחתם?אתמול עם אבינועם ועם המורה לטכנולוגיה
הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם?אישה יפה
הסרט הכי מפחיד שראיתם?הצלצול הסרט הכי מותח שראיתם?הצלצול מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים?בבצפר...כל יום
מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא?אנ'לא רבה איתם כמעט מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?לויודעת מה אתם חושבים על רפי גינת?רפי תעשה לי קוקילידה
מה אתם חושבים על מל גיבסון? לא מזיז לי
אבל אם להתאמץ- עיניים יפות
מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי?לא משהו מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי?לא משהו האם אתם מאמינים ב-ה'?חלקית
אני מאמינה במה שטוב לי להאמין בו
האם אתם מאמינים בגורל?כע אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני?
אלדין,101 כלבים וגנבים,מלך האריות, מולאן,היפה והחיה ועוד...
איזה סרטים אתה רוצה לראות?ברידג'יט ג'ונס- עבדות החיים באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?מתמטיקה
איזה יומן יש לך?LEE COOPER מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף על זה? פירות,דברים חיים וזזים, ג'וקים...
איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו?אסם את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ?פו
האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא?היי-פייב
אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב?בבית, כמה שיותר קצר
משמע אני מחליפה
אתם אוכלים רק אוכל כשר?לא ממש חיות מחמד,יש?חתול
ואוגר
טלויזיה בחדר,יש?לא
אבל יש בקומה שלי
) מחשב בחדר,יש?יש
מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר?בכיתה ד'
אצל הרופא שיניים?רק לבדיקות לפני איזה חצי שנה
איזה חטיף את הכי אוהבת?צ'יטוס גבינה איזה שוקולד את הכי אוהבת?חלב משובח
איזה מסטיק את הכי אוהבת?בזוקה רגיל רולז
מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע?שדחו לנו את הטיול
באיזו שעה התעוררת היום?7
לבד
מה/מי העיר אותך?בעיקרון השעון היה אמור אבל התעוררתי לפניו
מה אכלת בבוקר? קורנפלקס

t h u m p e r

New member
לא רוצה לענות../images/Emo67.gif

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? הרבה בלאגן. מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? גלעד שגב. פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? לפני חצי שעה עם אמא. פעם אחרונה שהתפדחתם? לא זוכרת.. הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? יוסי וג'אגר. הסרט הכי מפחיד שראיתם? אם אפשר להגיד שראיתי אז.. הצילצול. הסרט הכי מותח שראיתם? יומן נעורים. מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? היום
. מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? לא זוכרת. מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? היום. מה אתם חושבים על רפי גינת? שהשיר על הקטר משעשע לחלוטין
. מה אתם חושבים על מל גיבסון? שהוא עשה יותר מידי רעש עם הסרט על ישו. מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? נמאס כבר. מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? מאז שאיתן פוקס וגל אוחובסקי התחילו לעשות סרטים... הקולנוע לא נראה טוב יותר.
האם אתם מאמינים ב-ה'? לא. האם אתם מאמינים בגורל? לא. אוהב דיסני? כן... מעריצה מושבעת... מחר יש מומולדת למיקי מאוס. איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? מלך האריות, במבי. איזה סרטים אתה רוצה לראות? אין משהו מיוחד. באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? מתמטיקה. איזה יומן יש לך? פו הדב
. מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? כל מה שמציגים באפקט הפחד. איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? תינוק. את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? חזרזיר
. האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? בריטני ספירס. אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? ישר מחליפה לפיג'מה. אתם אוכלים רק אוכל כשר? לא. חיות מחמד,יש? כן. ספוקי הכלב האכזר.
טלויזיה בחדר,יש? יש. מחשב בחדר,יש? יש. מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? לפני הרבה זמן. אצל הרופא שיניים? לפני המון זמן. איזה חטיף את הכי אוהבת? פופקורן מתוק. איזה שוקולד את הכי אוהבת? לבן עם עוגיות. איזה מסטיק את הכי אוהבת? מנטה. מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? שאני אפסיד את האירוח של גלעד. באיזו שעה התעוררת היום? שבע. מה/מי העיר אותך? אמא. מה אכלת בבוקר? 2 פרוסות לחם קל + שתי כפות גבינה. מה כבר נגמר

שאלון מוי מציק...../images/Emo54.gif

אגב, בזמן האחרון יש פה רק שאלונים.... מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? קופסת עץ יפה, פמוט עם נרות דקיקים, קטורת.... מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? אלאניס, אנפלאגד. פעם אחרונה שדיברתם בטלפון?אתמול בערב פעם אחרונה שהתפדחתם?לא זכורה לי הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם?רומנטי או מרגש? לא ברור... הסרט הכי מפחיד שראיתם?הסיוט מרחוב אלם הסרט הכי מותח שראיתם?לוזוכרת מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים?להזכירכם שאני משרתת ביפו? מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא?הבוקר "אמא, לא צריך מטרייה!!!"
מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?אתמול...לא,בעצם היום, אולי זה היה שלשום?!? מה אתם חושבים על רפי גינת?קו-קי-לידה
מה אתם חושבים על מל גיבסון?אכיל בהחלט. מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? Reality TV sucks ass
מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי?חביב, לא האהוב עלי. האם אתם מאמינים ב-ה'?"שזה יה יה יה....ומה נהיה יה יה....". לא מאמינה ביה. האם אתם מאמינים בגורל?לא אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני?בת הים הקטנה, פיטר פן. איזה סרטים אתה רוצה לראות?הנרקוד, יריד ההבלים, האורגזמה של איימי. באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?מה זאת אומרת? לא ברור
איזה יומן יש לך?אני זוכרת מה שאני צריכה. מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה?משהו חי.ז'תומרת, לפני שהרגו, בישלו והפכו אותו לאכיל.... איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו?אוסם. את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ?שניהם טיפשים האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא?לא. אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב?אין אצלי בגדי בית....הכל אצלי בגדי רחוב, אני שלוכה
אתם אוכלים רק אוכל כשר?הצחקתם אותי.... חיות מחמד,יש?חתולה, טריקסי! טלויזיה בחדר,יש?יש מחשב בחדר,יש?יש מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר?לפני 3 חודשים אצל הרופא שיניים? לפני שנה איזה חטיף את הכי אוהבת?במבה איזה שוקולד את הכי אוהבת?טוויקס איזה מסטיק את הכי אוהבת?אורביט ירוק ארוך מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע?שהגיע החורף באיזו שעה התעוררת היום?רבע לשבע מה/מי העיר אותך?השעון....ואז אמא...
מה אכלת בבוקר?קרואסון

I n n u e n d o

New member
טוב נו../images/Emo70.gif

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? המון דברים,כולל גרביים אוזניות עכבר אלחוטי עכשיו עם חוט וכתבה על הקיובה מתשוקות חח. מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? כלום פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? אתמול פעם אחרונה שהתפדחתם? קודם,כתבתי משהו בשגיאת כתיב וזה אף פעם לא קורה לי
הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? נוטינג היל
הסרט הכי מפחיד שראיתם? לא זוכרת הסרט הכי מותח שראיתם? כנל מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? אתמול מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? שלשום מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? לא זוכרת מה אתם חושבים על רפי גינת? כוסון עולמי מה אתם חושבים על מל גיבסון? אנטישמי מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? נחמד מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? נחמד אבל במידה האם אתם מאמינים ב-ה'? לא האם אתם מאמינים בגורל? כן אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? לא ממש איזה סרטים אתה רוצה לראות? משפחת סופרעל באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? לא לומדת יותר איזה יומן יש לך? אין לי יומן מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? גוייבה איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? שוש את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? חזרזיר
האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? כן,בקסטריט בויז
אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? בגדי רחוב לנצח אתם אוכלים רק אוכל כשר? לא חיות מחמד,יש? לא טלויזיה בחדר,יש? כן מחשב בחדר,יש? לא,אבל אני לוקחת לשם לפעמים את הנייד מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? לפני חודש אצל הרופא שיניים? 4 שנים איזה חטיף את הכי אוהבת? אנרג'י איזה שוקולד את הכי אוהבת? פסקזמן איזה מסטיק את הכי אוהבת? בזוקה מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? כלום באיזו שעה התעוררת היום? 9 מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד מה אכלת בבוקר? ביצת עין

למעלה