שאלון מוי כיפ

שאלון מוי כיפ../images/Emo70.gif

שאלון חמווד שמצאתי: מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? פעם אחרונה שהתפדחתם? הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? הסרט הכי מפחיד שראיתם? הסרט הכי מותח שראיתם? מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? מה אתם חושבים על רפי גינת? מה אתם חושבים על מל גיבסון? מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? האם אתם מאמינים ב-ה'? האם אתם מאמינים בגורל? אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? איזה סרטים אתה רוצה לראות? באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? איזה יומן יש לך? מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? אתם אוכלים רק אוכל כשר? חיות מחמד,יש? טלויזיה בחדר,יש? מחשב בחדר,יש? מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? אצל הרופא שיניים? איזה חטיף את הכי אוהבת? איזה שוקולד את הכי אוהבת? איזה מסטיק את הכי אוהבת? מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? באיזו שעה התעוררת היום? מה/מי העיר אותך? מה אכלת בבוקר?

אהההה גלעד בא היום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)?מערכת,טלפון,רמקולים,ספרים מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)?אני רואה ערוץ 24 ועכשיו שמו את השיר של סשה גרישקוב וירדנה ארזי
פעם אחרונה שדיברתם בטלפון?מממ אמא פעם אחרונה שהתפדחתם?אמממ לא זוכרת.. הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? בררר טיטאניק ,ה-סרט. הכי קלאסי הסרט הכי מפחיד שראיתם?בנתיים הצלצול הסרט הכי מותח שראיתם? מממ תפוסת'כריש
מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים?מממ לא זוכרת.. מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? מממ לפני יומים בבוקר. מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?אממ אתמול מה אתם חושבים על רפי גינת? מילה אחת: ק-ו-ק-י-ל-י-ד-ה מה אתם חושבים על מל גיבסון? מממ כלום
מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? תודה אבל לא תודה מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי?שולט
אחד הדברים הנהדרים שיש לנו פה. האם אתם מאמינים ב-ה'? מממ כן אבל לא ממש הדוקה. האם אתם מאמינים בגורל?כן. אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני?בטח
,אלאדין,מלך האריות,שלגיה,מולאן,ונמו איזה סרטים אתה רוצה לראות?מממ לא א'כפת לי.. באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? מתמטיקה. איזה יומן יש לך? של פרנצ' קיטי, ויש הרבה הרבה הרבה תמונות של גלעד
מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? כול מה שיש שם בצל, כול מיני דברים לא מזוהים ואם זה מגעיל. איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו?פרפר הוא יותר קריספי אבל אני בדרך כלל אוכלת של התינוק כי רק שם יש ת'אריזות שמותר לי.. את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? חזרזיר., פו הדוב קיבל מספיק פיים בשביל כול חיו הקטנטנים.. חוץ מזה חזרזיר חמוד
האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? מממ פעם האהבתי את בריטני
אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? מממ אני מחליפה בדרך כלל אבל לפעמים לא.. אתם אוכלים רק אוכל כשר?מממ כן אני חושבת... חיות מחמד,יש?לא, היה כלב, ודג.. טלויזיה בחדר,יש? בטח
גם וידיאו. מחשב בחדר,יש?כן. מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? ממ לפני חודשים בערך.. אצל הרופא שיניים?מממ ממזמן... איזה חטיף את הכי אוהבת? צ'יטוס בוטנים
יאמי
איזה שוקולד את הכי אוהבת?לבן עם עוגיות
איזה מסטיק את הכי אוהבת?מממ של מאסט בטעם פינקאולדה ורק הרום וההאננס מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? שאין גלעד בטלויזיה. באיזו שעה התעוררת היום? מממ 8 וחצי מה/מי העיר אותך?אמא מה אכלת בבוקר? ממ קורנפלקס.

night mare

New member
../images/Emo6.gif סקר של תיכוניסטים

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? אה, אני מאלה שיושבים בתוך ערמה של זבל - ניירות, דיסקים, צעצועים, כוסות נייר, גלוייה של סנייפ, והכוס שסחבתי מהשולחן של ד' ביום שהוא עזב... מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? Muse - Absolution
פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? הבוקר שאלתי את הבחור שמסיע אותי איזה סנגביץ' לקנות לו פעם אחרונה שהתפדחתם? אתמול הבוס שלי החליט שהוא מציק לי באמצע הישיבה הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? שמש נצחית בראש צלול הסרט הכי מפחיד שראיתם? הצלצול הסרט הכי מותח שראיתם? שבעה חטאים נדמה לי מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? ביום שני נאלצתי לנסוע דרך רמלה
מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? כשהתלבטתי אם לעבור דירה או לא. בסוף עברתי. מה אתם חושבים על רפי גינת? אוהבת את הקול שלו מה אתם חושבים על מל גיבסון? אוהבת את התחת שלו
מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? שונאת מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? אוהבת לעתים רחוקות האם אתם מאמינים ב-ה'? כן האם אתם מאמינים בגורל? במידה מסויימת אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? כן - פינוקיו, ספר הג'ונגל, מולאן, the emperor's new groove, לילו וסטיץ', היפה והחיה איזה סרטים אתה רוצה לראות? The Incredibles!!!!!!!!!!!!! באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? נראה לכם שאני זוכרת. בטח היסטוריה או פסיכולוגיה איזה יומן יש לך?
מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? בשר אדם איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? אסם את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? חזרזיר האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? מייקל ג'קסון
אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? אני מתחילה להחליף בהדרגה ככה שלוקח לי בערך שעה וחצי - שעתיים להתפרק לגמרי אתם אוכלים רק אוכל כשר? ממש לא חיות מחמד,יש? חרתול
טלויזיה בחדר,יש? בוודאי מחשב בחדר,יש? בוודאי (למען הגילוי הנאות הדירה שלי היא חדר אחד, אז כל מה שיש לי נמצא בחדר. מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? 3-4 חודשים אצל הרופא שיניים? לפני כמה שנים - כבר לא נשארו לי שיניים שיכולות להתקלקל איזה חטיף את הכי אוהבת? דוריטוס איזה שוקולד את הכי אוהבת? מריר עם אגוזי לוז איזה מסטיק את הכי אוהבת? מנטה מתוקה מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? זה שהולכים לפטר אותי אולי באיזו שעה התעוררת היום? 6:15, 6:23, 6:31, 6:39, 6:47, 6:55 ובסוף 7:03 מה/מי העיר אותך? השעון המפגר שמצלצל כל 8 דקות מה אכלת בבוקר? שוקו וסנדביץ' פסטרמה

inbal145

New member
עדי... |:../images/Emo187.gif

תורידי כבר את Citzen Erased
תורידי את הדיסקוגרפיה

night mare

New member
כן כן

קניתי את שני האלבומים שהמלצת עליהם. את Evanescence אהבתי יותר (וגם כששמעתי אותה נזכרתי למה השם היה מוכר לי). ל-Muse יש שירים יפים, אבל אני לא כ"כ אוהבת זמרים עם כזה קול ... אז אני קצת מתלבטת לגביהם.

YOU GO GIRL../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אוונסנס מצויינים וכמו שאמרתי לך בטח ייצא להם אלבום חדש בקרוב...אבל אני חושבת שFALLEN הוא ממש ממש טוב
מיוז גם נהדרים
את עוד תתמכרי לאט לאט
בכל אופן תהני

inbal145

New member
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:../images/Emo187.gif

את שומעת מיוז? OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO: @#$%^&*)(*&^%$#@$#%&^)*(*&^%$#@$%)**&^$#W מיוז שליטה#E)&^%$##$^
גאד

מלאכית16

New member
מנמנמנמנמ..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? בלאגן.
מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? כרגע "ווינטר ג'אם" של אנדרדוג פרוג'קט..אבל אני בדיוק מעבירה את זה
פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? בעשר וחצי בערך, עם חברה שלי...
פעם אחרונה שהתפדחתם? כשפגשתי את המורה לכימיה בסופר..ניסיתי לברוח ממנה במשך כל הקניה, ובסוף היא תפסה אותי בקופות
הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? רצח מן העבר (עם קנת' בראנה ואמה תומפסון, מומלץ מ-א-ו-ד
) ו"עד שהחיים יםרידו בינינו" עם אלן..
הסרט הכי מפחיד שראיתם? הכי מפחיד...מנמנמ..קיוב. אני לוידעת למה (כנראה בגלל שראיתי אותו כשהייתי קטנה) הוא הכי מפחיד אותי..אבל אני לא טיפוס שמפחד מסירטי אימה..
הסרט הכי מותח שראיתם? מותח...הצילצול..
מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? ערסיםםם...רגעעע...ביום שבת בערבבב
מלא מהם
מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? מממ..לפני שבוע בערך..
מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? מממ...כרגע
(אני לוזוכרת
)
מה אתם חושבים על רפי גינת? ק-ו-ק-י-ל-י-ד-ה
מה אתם חושבים על מל גיבסון? גוף כזה שווה, עם פרצוף כזה מכוער..פשוט בזבוז
מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? גועל נפש.
מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? גועל נפש2X
האם אתם מאמינים ב-ה'? כן.
האם אתם מאמינים בגורל? חצי-חצי.
אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? בוודאי
הכי אוהבים- אלאדין, מלך האריות, בת הים הקטנה והיפה והחיה...
איזה סרטים אתה רוצה לראות? הצילצול 2 והנשכחים.
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? מתמטיקה.
איזה יומן יש לך? היה לי ארגונית עם טוויטי וסילווסטר על הכריכה...
מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? בשר=רצח.
איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? אני שונאת במבה. אבל אם כבר אז רק פרפר.
את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? חזרזיר.
האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? בריתני התיפשע.
אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? אני בגדי בית..לפחות את המכנס אני מחליפה..כי בחוץ אני מסתובבת עם מכנס ארוך, ובבית אני חייבת קצר..
אתם אוכלים רק אוכל כשר? לא.
חיות מחמד,יש? לא..
(יש רק דגים מסריחים..והם גם של אבא שלי...ככה שלא..
)
טלויזיה בחדר,יש? כן.
מחשב בחדר,יש? כן.
מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? ממ..לפני שלושה-ארבעה חודשים..
אצל הרופא שיניים? ביום שני.
איזה חטיף את הכי אוהבת? דוריטוס, וצ'יטוס..
איזה שוקולד את הכי אוהבת? תפוז.
איזה מסטיק את הכי אוהבת? בזוקה רגיל..
מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? שאין לי ביצפר יותר.
באיזו שעה התעוררת היום? שמונה ועשרה..
מה/מי העיר אותך? אני...התעוררתי לבד
מה אכלת בבוקר? פרוסת לחם עם לבנה..

מממ מיני נצ"לש

איזה מוזר זה... לפני 2 דקות היה כזה גשם שתכף יורד ברד ועכשיו אין כלום.. חורץ מוזר שכזה..

night mare

New member
איפה את?

אני תוהה אם ירד גשם על הבית שלי. הדירה החדשה עוד לא נוסתה במזג אוויר סוער. וגם החתול החדש לא כשחושבים על זה ... האם הוא יקפוץ למטה לחצר עם הכלבים הגדולים?

למעלה