שאלון! מוזר...

CountrY GirL

New member
אין גבול למוזריות...

מה שמך? גליה לבשת פעם שמלה? אממ.. כשהייתי קטנה אולי חצאית? רק חצאיות רבת פעם מכות? כן מי ניצח? אין מנצח בד"כ כשאני הולכת מכות עם אח שלי אכלת מילקי? כן איך היה? נחמד.. לא חולה על זה יש במבה מעודפת? פרפר עישנת? ניסיתי למה? סתם, כי חשבתי שזה 'מגניב' לנסות... בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 2 מהם השפות? אנגלית ועברית את אוהבת תמחנכת שלך? מתה עליה! למה? כי היא מדהימה... היה לך פעם חבר? כן יש לך מחשבון? כן כמה מחברות יש לך? 7 בערך באיזה צבע הטלפוו שלך? לבן וכסוף כמה טלפונים יש לך בבית? 6 עט\עפרון? עט יש לך סירים בבית? כן יש לך חיה? כן מה שמה? סקאי כמה מכנסיים יש לך? לא הרבה... לא ספרתי כמה חולצות? הרבה.. לא ספרתי יש לך מחשב (חחח)? כן באיזה צבע התיק שלך? צהוב ואפור יש לך מחבטים בבית? כן באיזה צבע המקלדת שלך? לבן יש לך מברשת שיניים? כן יש לך אוזניים? ברוך השם כמה? 2, נראה לי.. באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק כהה פעם ראית חתול? כן הכוכבים קימים? מה?! מאמינה בחיזריים? לא ראית אותם? לא מה רשום לך על היד? כלום מה את שונאת בפנים שלך? כלום פעם דפקת תראש בקיר? כן ראית פוקימון? אולי פעם/ פעמיים... אמרת בטעות למורה אמא.?. חחח כן! איך היה השאלון המוזר? מוזר ביותר........ למה? כי הוא היה לא קשור כזה... מה את רוצה להגיד לי לסוף? תהיי בריאה! תודה !

רוב הפורום בנות אז....

מה שמך? אורטל אם צריך אפשר גם כינוי והוא: אורטל פירסינג לבשת פעם שמלה? כה אני לאהוב שמלות וחצאיות... חצאית? לאהוב... יאמי ... סקסי רבת פעם מכות?כה גם בנות רבות מכות רק חבל שלא כולם יודעות ללכת מכות! מי ניצח? האמת שאני רבה לרוב עם בנים והאמת שאני כי תמיד או שהבנים לא מחזירים או שיש לי גב אכלת מילקי? כה אוהבת רק את הקצפת איך היה? חצי טעים חצי צגעיל
יש במבה מעודפת? אוסם שבשקית הכתומה שיש בה עגיול שקוף עישנת? כה ועד היום מעשנת למה? סקרנות ומצא חן בעיני אבל היום די מצטערת בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך?4 מהם השפות?אנגלית ערבית רוסית ועברית כמובן... את אוהבת תמחנכת שלך? לא כי הוא סתם עומוווו היה לך פעם חבר? כה עד לפני שבוע וחצי יש לך מחשבון? כה כמה מחברות יש לך? 1 קלסר באיזה צבע הטלפוו שלך? כסף כמה טלפונים יש לך בבית? 2 עט\עפרון? עיפרון עט אותו דבר יש לך סירים בבית? כה למי לא? יש לך חיה? כלב ודגים מה שמה? לכלב שולה לדגים אין שם כמה מכנסיים יש לך? 10 אולי יותר אבל כרגע 10 שאני לובשת כמה חולצות?40 בערך מי סופר? יש לך מחשב (חחח)? חחח מצחיק ? שוב הרגזת ולא הצחקת!!! באיזה צבע התיק שלך? שחור יש לך מחבטים בבית? כה באיזה צבע המקלדת שלך?אפור עם כחול יש לך מברשת שיניים? כה למי לא?! יש לך אוזניים?דה כמה?2 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול? לא באמת שלא הכוכבים קימים? כה מאמינה בחיזריים? לא זה שטויות! ראית אותם? בטח אחד אפילו גר איתי בחדר! מה רשום לך על היד? fuck u! מה את שונאת בפנים שלך?כלום פעם דפקת תראש בקיר? כה זה היה בצחוק ראית פוקימון? כה אמרת בטעות למורה אמא.?. כה איך היה השאלון המוזר? מאוד מוזר אבל יותר דפוק למה? יש לך מחשב? יש לך אוזנים? כמה? לצוטט עוד???? מה את רוצה להגיד לי לסוף? תמות/י בא לי לשרוף אותך לחתיכות יחתיכת כלב/ה ! תודה רבה לך על זה שעיצבנת אותי התחלת נחמד והיית חייבת להרוס את השאלון!

lollapalooza

New member
אעעעע

מה שמך? הדס לבשת פעם שמלה? כן חצאית? כן רבת פעם מכות? כן מי ניצח? לפעמים אני, לפעמים לא. אכלת מילקי? כן איך היה? טעים יש במבה מעודפת? אסם עישנת? לא למה? כי זה מטומטם בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? ניסיתי רק בעברית ואנגלית מהם השפות? ^^ את אוהבת תמחנכת שלך? שנאתי את רובן. למה? כי הן היו מעצבנות היה לך פעם חבר? כן יש לך מחשבון? בסלולרי כמה מחברות יש לך? יש לי קלסר אחד עם הכל
באיזה צבע הטלפוו שלך? כסף כמה טלפונים יש לך בבית? מכשירים, כאילו
5 עט\עפרון? עט יש לך סירים בבית? ודאי יש לך חיה? לא מה שמה? כמה מכנסיים יש לך? לא יודעת, לא הרבה. כמה חולצות? לא יודעת, לא המון יש לך מחשב (חחח)? נו מה באיזה צבע התיק שלך? התיק של הלימודים- שחור עם סגול. יש לך מחבטים בבית? לא באיזה צבע המקלדת שלך? אוף ווייט יש לך מברשת שיניים? ודאי יש לך אוזניים? נו מה כמה? 3, כמו לכולם. באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול? ודאי הכוכבים קימים? כן מאמינה בחיזריים? לא יודעת ראית אותם? לא מה רשום לך על היד? כלום מה את שונאת בפנים שלך? הכל חוץ מהעיניים פעם דפקת תראש בקיר? כן ראית פוקימון? קצת אמרת בטעות למורה אמא? כן איך היה השאלון המוזר? דבילי מעט למה? ככה מה את רוצה להגיד לי לסוף? אעעעעעע תודה ! בבקשה.

חחחח

מה שמך? נו הרגע אמרתי.. נגה חחח לבשת פעם שמלה? כן שהייתי בת 0 ? רבת פעם מכות? מי ניצח? אכלת מילקי? לאאאאאא איך היה? מדהים יש במבה מעודפת? אוסם עישנת? לא למה? כי זה ריח טוב. אני מתה במקום בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 2 חחחחחח מהם השפות? אנגלית עברית את אוהבת תמחנכת שלך? איכס בצחוק אל תגידו דבר כזה למה? היה לך פעם חבר? יש לך מחשבון? לאא כמה מחברות יש לך? באיזה צבע הטלפוו שלך? כמה טלפונים יש לך בבית? 21023-023492-409 עט\עפרון? עט יש לך סירים בבית? יש לך חיה? מה שמה? יש הרבה כמה מכנסיים יש לך? לא ספרתי כמה חולצות? כנל יש לך מחשב (חחח)? לא באיזה צבע התיק שלך? כתום ירוק תכלת ורוד לבן צהוב למה ? יש לך מחבטים בבית? באיזה צבע המקלדת שלך? שחור כסוף יש לך מברשת שיניים? לא למה ? יש לך אוזניים? לא כמה? 13 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק בקבוק !! פעם ראית חתול? לא הכוכבים קימים? מאמינה בחיזריים? לא ראית אותם? כן מה רשום לך על היד? שליף למבחן שהיה היום מה את שונאת בפנים שלך? את הפנים שלי חחח פעם דפקת תראש בקיר? ברור מלא פעמים ראית פוקימון? כן בכיתה ד' אמרת בטעות למורה אמא.?. לאאאאאאא איך היה השאלון המוזר? 100מם למה? ככה מה את רוצה להגיד לי לסוף? תודה ! בקשה כפרע

תשובותתתתתתתתת יפיםםםם ויפותת:

מה שמך? מאי,מאיה,מאיוש,מאיויו (איך שבאלכם..) לבשת פעם שמלה?כה...:)-$) חצאית?כהה רבת פעם מכות?כה נראלי מי ניצח?אנייי ד'הההההההה אכלת מילקי?כהההה איך היה?סבבהההה ביותררר. יש במבה מעודפת? אסם (התינוק..) עישנת?לא. למה?כי זה לא נראלי הגיוני להכניס לעצמי רעלים לגוף. בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 2 (חיחיחי) מהם השפות?עברית אנגלית ובערבית-בתהליכי למידה את אוהבת תמחנכת שלך?ככה. למה?כי היא בסדר..דיי מאמי
היה לך פעם חבר?בערך.. יש לך מחשבון?לההה כמה מחברות יש לך? 100 באיזה צבע הטלפוו שלך?שחור כמה טלפונים יש לך בבית?1 עט\עפרון?תלוי מתי ואיזה צבע ואיזה סוגגגג חיחיחי יש לך סירים בבית?ברורר יש לך חיה?היה דג ואפרוח(ים) מה שמה?////// כמה מכנסיים יש לך?מליון כמה חולצות?שבע אלףף יש לך מחשב (חחח)?לא,אני כותבת דרך הפון..
באיזה צבע התיק שלך?ורוד-שחור-אפור (נדיררר!! ורוד בזוקה) יש לך מחבטים בבית?כה 1 או 2..(?) באיזה צבע המקלדת שלך?הייתה לבן ואפור(עד לפני שבוע) והחלפתי ללבן. יש לך מברשת שיניים?מן הסתםםם.. יש לך אוזניים?לא..אכלו לי אותם. כמה?2 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך?ירוק נראלי (וואלה לא שמתי לב.שווה בדיקה) פעם ראית חתול?יאססס..בעעעעעע
הכוכבים קימים?כן מאמינה בחיזריים?לא ממש.. ראית אותם?לא,אבל שאני יפגש איתך אני בטח יראה אחד.. מה רשום לך על היד?מ' (האות הראשונה של השם של מאמי שלי!!) מה את שונאת בפנים שלך?את האף(?),ת'צבע שלהם(אני בהירהה). פעם דפקת תראש בקיר?-אנערף? ראית פוקימון?אולי פעם.......או 2 אמרת בטעות למורה אמא.?.חח כה איך היה השאלון המוזר?סבבה. למה?ככה מה את רוצה להגיד לי לסוף?שאת חייזרית תודה !

למעלה