שאלון! מוזר...

liatli9

New member
חדשה! ../images/Emo6.gif

מה שמך? ליאת לבשת פעם שמלה?כן חצאית?כן רבת פעם מכות?כן מי ניצח?אני
אכלת מילקי?כן איך היה?מדהים יש במבה מעודפת?איכססססס עישנת?לא למה?כי זה מגעיל בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך?4 מהם השפות?עברית, אנגלית, ערבית, רוסית את אוהבת תמחנכת שלך?כן למה?ככה היה לך פעם חבר?כן יש לך מחשבון?כן כמה מחברות יש לך?הרבה באיזה צבע הטלפון שלך? כחול כמה טלפונים יש לך בבית?2 עט\עפרון?עט יש לך סירים בבית? לא אני הולכת מהריצפה יש לך חיה?כן מה שמה?פריצי כמה מכנסיים יש לך?הרבה כמה חולצות?כנ"ל יש לך מחשב (חחח)?לא באיזה צבע התיק שלך?אדום ואפור יש לך מחבטים בבית?לא באיזה צבע המקלדת שלך?אפור ושחור יש לך מברשת שיניים?לא אני מסריחה יש לך אוזניים?לא כמה?אין לי באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול?כן אבל מת הכוכבים קימים?לא מאמינה בחיזריים?לא ראית אותם?כן מה רשום לך על היד?כלום מה את שונאת בפנים שלך?את הפרצוף פעם דפקת תראש בקיר?ברור, כל יום ראית פוקימון?כן אמרת בטעות למורה אמא.? בכיתה א איך היה השאלון המוזר?זוועה למה?כי חורף מה את רוצה להגיד לי לסוף? שמי שכתב את זה ממש עילג!

noooga

New member
../images/Emo60.gif

מה שמך? נגה לבשת פעם שמלה? כן חצאית? כן רבת פעם מכות? כן מי ניצח? רוב הפעמים- לא אני אכלת מילקי? כן איך היה? טעים יש במבה מעודפת? אסם עישנת? כן.. יאק! למה? חברה שלי עישנה.. רציתי לדעת איך זה. בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 3 מהם השפות? עברית, אנגלית, ערבית את אוהבת תמחנכת שלך? לא למה? כי ככה היה לך פעם חבר? כן יש לך מחשבון? כן כמה מחברות יש לך? 2 באיזה צבע הטלפוו שלך? לבן כמה טלפונים יש לך בבית? 4 עט\עפרון? עפרון יש לך סירים בבית? כן יש לך חיה? לא מה שמה? -- כמה מכנסיים יש לך? לא ספרתי כמה חולצות? כנ"ל יש לך מחשב (חחח)? נראה לי.. באיזה צבע התיק שלך? סגול יש לך מחבטים בבית? ככה לא רושמים ... ויש. באיזה צבע המקלדת שלך? לבן וכחול יש לך מברשת שיניים? כן יש לך אוזניים? כן כמה? 2 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול? כן הכוכבים קימים? אה? מאמינה בחיזריים? לא ראית אותם? לא מה רשום לך על היד? כלום מה את שונאת בפנים שלך? את הפה פעם דפקת תראש בקיר? כן ראית פוקימון? לא אמרת בטעות למורה אמא.?. כן איך היה השאלון המוזר? מענג למה? כי ככה מה את רוצה להגיד לי לסוף? ש... את סתומה.

The Sims Girl

New member
עונה../images/Emo80.gif

מה שמך? ליאור לבשת פעם שמלה? כן.. חצאית? כן.. רבת פעם מכות? לא שזכור לי.. מי ניצח?... אכלת מילקי? כן.. איך היה? נחמד..הקצפת יותר טעימה............. יש במבה מעודפת? אה...בטח! רק במבה של אוסם, עם התינוק! עישנת? לא.. למה?....... בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 6 מהם השפות? עברית, אנגלית, איטלקית, ערבית, גרמנית, ספרדית את אוהבת תמחנכת שלך? כן.. למה? כי היא חמודה..היא מזכירה לי דובון קטן..חחח היה לך פעם חבר? אהה..כן יש לך מחשבון? אהה כן! (ופעם שלא היה לי אז עשיתי חישובים בראש והמורה למתמטיקה קראה לי מזוחיסטית..) כמה מחברות יש לך? לא ספרתי... באיזה צבע הטלפוו שלך? בחדר? שקוף.. כמה טלפונים יש לך בבית? 7 עט\עפרון? תלוי.. יש לך סירים בבית? למי אין?! יש לך חיה? כלב וחתולה מה שמה? שוקו וספרייט כמה מכנסיים יש לך? לא סופרת.. כמה חולצות? לא סופרת.. יש לך מחשב (חחח)? 2 באיזה צבע התיק שלך? כחול יש לך מחבטים בבית? כן.. באיזה צבע המקלדת שלך? כחול לבן.. יש לך מברשת שיניים? דההה...למי אין?! אני לא רוצה להיות חברה שלו.. יש לך אוזניים? לא...(חח) כמה? 3 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? שחור.. פעם ראית חתול? מזה חתול? לא ראיתי אף פעם.. (בטחחח) הכוכבים קימים? כן מאמינה בחיזריים? כן ראית אותם? כן מה רשום לך על היד? הרבה דברים..אם את רצינית אז..טוב הנה: לא לשכוח אישור הורים להתרמה, סמינר מועצת- יום חמישי בשמונה ורבע, קישקושים של חברה שלי..חחחחח מה את שונאת בפנים שלך? חצ'קונים! פעם דפקת תראש בקיר? כן ראית פוקימון? כן אמרת בטעות למורה אמא.?. אהה..לא.. יותר גרוע..סבתא.. איך היה השאלון המוזר? נחמד..ומוזר.. למה? ככה.. מה את רוצה להגיד לי לסוף? אני לא מבינה למה אני עונה על כל השאלונים האלה..חחחחח

English Muffin

New member
עונההה

מה שמך?נגה לבשת פעם שמלה?כן חצאית?כן רבת פעם מכות?כן מי ניצח?אני אכלת מילקי?כן איך היה?כיף יש במבה מעודפת?אוסם עישנת?כן למה?כי בא לי בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך?אנגלית ועיברית מהם השפות?אנגלית ועיברית את אוהבת תמחנכת שלך?כן למה?כי היא עוזרת לי תמיד כשיש לי בעיות עם מורים אחרים אבל ליפעמים היא ניטפלת חח היה לך פעם חבר?כן יש לך מחשבון?כן כמה מחברות יש לך?אנערף לא ספרתי באיזה צבע הטלפוו שלך?כחול כמה טלפונים יש לך בבית?איזה 4 עט\עפרון?עיפרון מחני יש לך סירים בבית?כן יש לך חיה?כן יש לי שתיים אפילו מה שמה?גורי וג'ינה כמה מכנסיים יש לך?לא ספרתי כמה חולצות?לא ספרתי יש לך מחשב (חחח)?צחוקים באיזה צבע התיק שלך?סגול יש לך מחבטים בבית?כן באיזה צבע המקלדת שלך?אפורה יש לך מברשת שיניים?כן יש לך אוזניים?עצובים כמה?5 חחח צחוקים איתי באיזה צבע הפחים בשכונה שלך?ירוק פעם ראית חתול?לא סתם יש לי שתי חתולים הכוכבים קימים?כן מאמינה בחיזריים?כן ראית אותם?לא מה רשום לך על היד?חותמת של מסיבה שהייתי בה מה את שונאת בפנים שלך?שאין להם צבע פעם דפקת תראש בקיר?כן כל הזמן קורה לי ראית פוקימון?כן אמרת בטעות למורה אמא.?.חחחחחח כן איך היה השאלון המוזר?לא סתם מטומטם למה?כי היו בו שאלות מטומטמות מה את רוצה להגיד לי לסוף?ביי תודה !

../images/Emo9.gif

מה שמך? הדרי לבשת פעם שמלה? כה חצאית? גם רבת פעם מכות? עם אחותי מי ניצח? היא
(כמה מפליא) אכלת מילקי?כה איך היה? טעים יש במבה מעודפת? כה! אוסם! (הכתום אבל) עישנת? כה למה? לא יודעת בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 3 מהם השפות? עברית,אנגלית,ערבית את אוהבת תמחנכת שלך? ברור
למה? כי היא גדולה ממני רק ב-9 שנים, היא הכי מקסימה בעולם...אתמול היא הזמינה את כל הכיתה על חשבונה, למסעדה
היה לך פעם חבר? היה יש לך מחשבון? כה כמה מחברות יש לך? אוח המון באיזה צבע הטלפוו שלך? ורוד
כמה טלפונים יש לך בבית? 5? עט\עפרון? עט יש לך סירים בבית? יש יש לך חיה? לא מה שמה? רוחמה כמה מכנסיים יש לך? הרבה כמה חולצות? המון יש לך מחשב (חחח)? כמה מפליא, כה באיזה צבע התיק שלך? שחור יש לך מחבטים בבית? לא נראה לי באיזה צבע המקלדת שלך? שחור יש לך מברשת שיניים? יש יש לך אוזניים? בין היתר כמה? 2? באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? כסף אם אני לא טועה..(זה לא שהייתי בפח זבל בשנה האחרונה,כה?) פעם ראית חתול? פעם או פעמיים
הכוכבים קימים? נראה לי שכן מאמינה בחיזריים? לא ממש ראית אותם? ראיתי אנשים שדומים למשהו שבא מהחלל מה רשום לך על היד? כרגע? "לא לשכוח להטעין את המצלמה" מה את שונאת בפנים שלך? את הפנים שלי פעם דפקת תראש בקיר? חחח כה, אבל לא חזק
ראית פוקימון? איכ אמרת בטעות למורה אמא.?חחחחחחחח כה! איך היה השאלון המוזר?מוזר אבל השאלה האחרונה הרגה אותי למה? למה מה? מה את רוצה להגיד לי לסוף? שיהיה בכייף...

dandusha1

New member
עונה :)

מה שמך? דניאל :) לבשת פעם שמלה? כן.. חצאית? כן ברור רבת פעם מכות? לא מכות מכות ... מי ניצח? היו כמה פעמים :) ברוב השני ניצח :) אכלת מילקי? כן ברור :) איך היה? טעים ביותר :) יש במבה מעודפת? פרפר עישנת? לא למה? כי זה מגעיל בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 3 מהם השפות? עברית אנגלית וצרפתית את אוהבת תמחנכת שלך? את הקודמת כן .. לפני שבאה מורה מחליפה :| למה? כי היא רעה
היה לך פעם חבר? כן יש לך מחשבון? כן כמה מחברות יש לך? הרבה באיזה צבע הטלפוו שלך? כסוף כמה טלפונים יש לך בבית? 2 עט\עפרון? עפרון יש לך סירים בבית? כן ברור :) יש לך חיה? כן.. אחותי :) חח סתם לא מה שמה? מיטל :) כמה מכנסיים יש לך? הרבה כמה חולצות? הרבה יש לך מחשב (חחח)? חחחח לאאא :) <ציניות כן?< באיזה צבע התיק שלך? שחור אדום יש לך מחבטים בבית? יכול להיות באיזה צבע המקלדת שלך? לבנה יש לך מברשת שיניים? כן .. מן הסתם יש לך אוזניים? לא מה פתאום :) למי יש אוזניים ? כמה? שבע באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק נראה לי :) פעם ראית חתול? רק פעם ? הכוכבים קימים? כן מאמינה בחיזריים? לא ראית אותם? לא מה רשום לך על היד? "טל אני אוהבת אותך" מה את שונאת בפנים שלך? לא יודעת פעם דפקת תראש בקיר? כן ברור ראית פוקימון? בכיתה ד' אמרת בטעות למורה אמא.?. חחח כן.. וזה היה עצוב :( איך היה השאלון המוזר? מוזר למה? תקרא\י אותו ותחזרי אליי :) מה את רוצה להגיד לי לסוף? שבת שלום

ady18

Well-known member
תשובות

מה שמך?יעל לבשת פעם שמלה?כשהייתי ילדה חצאית?בבת מצווה פעם אחרונה רבת פעם מכות?כן מי ניצח?לא זוכרת אכלת מילקי?כן איך היה?טעים יש במבה מעודפת?אוסם עישנת?לא למה?לא טוב לבריאות בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך?2 מהם השפות?אנגלית עברית את אוהבת תמחנכת שלך?סיימתי ללמוד למה? היה לך פעם חבר?כן יש לך מחשבון?כן כמה מחברות יש לך? באיזה צבע הטלפוו שלך?הפלאפון כחול והטלפון בבית שחור כמה טלפונים יש לך בבית?4 עט\עפרון?עט יש לך סירים בבית?כן יש לך חיה?לא מה שמה? כמה מכנסיים יש לך?איזה 15 בערך כמה חולצות?30 בערך של הקיץ ו30 בערך של החורף נדמה לי יש לך מחשב (חחח)?כן באיזה צבע התיק שלך?יש לי כמה אחד כתום אחד סגול ואחד בצבע חום כזה יש לך מחבטים בבית?לא באיזה צבע המקלדת שלך?אפור יש לך מברשת שיניים?כן יש לך אוזניים?כן כמה באיזה צבע הפחים בשכונה שלך?ירוק פעם ראית חתול?כן הכוכבים קימים?כן מאמינה בחיזריים?לא ראית אותם?לא מה רשום לך על היד?כלום מה את שונאת בפנים שלך?הכול פעם דפקת תראש בקיר?כן ראית פוקימון?לא אמרת בטעות למורה אמא.?.לא איך היה השאלון המוזר?דפוק למה? מה את רוצה להגיד לי לסוף? תודה !

../images/Emo6.gif

מה שמך? טל לבשת פעם שמלה? פיי מזמן חצאית? פיי מזמןן רבת פעם מכות? חח כן מי ניצח? וואלה לא זוכרת .. אכלת מילקי?בטח.. איך היה? סוף הדרך.. יש במבה מעודפת?פרפר עישנת?לא למה? רק מהריח עדיף לא לנסות בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך?3 לפחות.. מהם השפות? עברית אנגלית וערבית את אוהבת תמחנכת שלך? כןן למה? כי היא מורה חמודה והיא גם מתלבשת יפה .. היה לך פעם חבר? מחכה לו.. יש לך מחשבון? כן כמה מחברות יש לך? 12 באיזה צבע הטלפוו שלך? הטלפון בחדר שחור והפלא כחול כמה טלפונים יש לך בבית?5 חחחחחחחח עט\עפרון? עט יש לך סירים בבית? סירי בישול ?? יש לך חיה? לאא מה שמה? איןן .. כמה מכנסיים יש לך? שנייה הלכתי לספור.. כמה חולצות? סופרת.. יש לך מחשב (חחח)? חח 3.. באיזה צבע התיק שלך? חום ואדום.. יש לך מחבטים בבית? בטח בטח .. באיזה צבע המקלדת שלך? אפור בהיר .. יש לך מברשת שיניים? מה זה יפה .. יש לך אוזניים? מזה השאלות האלה ?! כמה? 7 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק
פעם ראית חתול? כל הסוגים.. הכוכבים קימים? כן .. מאמינה בחיזריים? לא ראית אותם? לא מה רשום לך על היד? כרגע כלום .. מה את שונאת בפנים שלך? ת'חצקונים .. פעם דפקת תראש בקיר? כן חחחחחחח ראית פוקימון?יאפפ אמרת בטעות למורה אמא.?. כן חחחחחחחחח איך היה השאלון המוזר? אהבתיי .. למה? כי משעמם לי ואני מחפשת מה לעשותת וזה שיעשע אותי מאודד מה את רוצה להגיד לי לסוף? היה נחמד היה נעיםם .. עכשיו זדיינו לי מהחיים..

lolly1

New member
סוכריות זה טוב ../images/Emo99.gif

מה שמך? אירית לבשת פעם שמלה? כן :| חצאית? כן :| רבת פעם מכות? לא נראה לי אכלת מילקי? אכן איך היה? טעים P: יש במבה מעודפת? פרפר עישנת? לא למה? כי איכסה בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? הממ |סופר| 5? מהם השפות? עברית, אנגלית, ערבית, רוסית וספרדית P: את אוהבת תמחנכת שלך? אין לי מחנכת ^^ היה לך פעם חבר? אהא יש לך מחשבון? במחשב P: כמה מחברות יש לך? אין ^^ באיזה צבע הטלפוו שלך? הממ אפור בהיר כמה טלפונים יש לך בבית? 4 עט\עפרון? שניהםץ תלוי מתי יש לך סירים בבית? כן? יש לך חיה? כן ^^ מה שמה? חישי (ביל)
כמה מכנסיים יש לך? הממ לא יודעת.. כמה חולצות? מי סופר?! יש לך מחשב (חחח)? חחחחחח כן |מחבק| באיזה צבע התיק שלך? סגול כהה יש לך מחבטים בבית? כן, סופטבול באיזה צבע המקלדת שלך? שחור ולבן יש לך מברשת שיניים? כן יש לך אוזניים? חחחחח כן כמה? 2 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול? כן הכוכבים קימים? כן מאמינה בחייזרים? כן ראית אותם? לא מה רשום לך על היד? כרגע, כלום מה את שונאת בפנים שלך? הכל? פעם דפקת תראש בקיר? כן ראית פוקימון? כן אמרת בטעות למורה אמא.? הממ נראה לי איך היה השאלון המוזר? כיף למה? כי משעמם מה את רוצה להגיד לי לסוף? יהיה בסדר תודה! בבקשה

Billy4

New member
Me

מה שמך? הגר לבשת פעם שמלה? כן חצאית? כן רבת פעם מכות? כן מי ניצח? חחח אני אכלת מילקי? כן איך היה? איכס יש במבה מעודפת? לא עישנת? לא למה? כי אני ילדה טובה
בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 2 מהם השפות? עברית ואנגלית את אוהבת תמחנכת שלך? כן למה? כי הוא נחמד היה לך פעם חבר? לא יש לך מחשבון? כן כמה מחברות יש לך? 12 באיזה צבע הטלפוו שלך? כחול כמה טלפונים יש לך בבית? 3 עט\עפרון? עט יש לך סירים בבית? כן יש לך חיה? יש את אח שלי... מה שמה? גל
כמה מכנסיים יש לך? הרבה כמה חולצות? הרבה יש לך מחשב (חחח)? מה פתאום!? באיזה צבע התיק שלך? אדום יש לך מחבטים בבית? כן באיזה צבע המקלדת שלך? לבן יש לך מברשת שיניים? כן יש לך אוזניים? לא
כמה? באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול? כן הכוכבים קימים? כן מאמינה בחיזריים? לא ראית אותם? לא מה רשום לך על היד? כלום את שונאת בפנים שלך? כלום דפקת תראש בקיר? כן ראית פוקימון? כן אמרת בטעות למורה אמא.? לא איך היה השאלון המוזר? שטותי למה? ככה מה את רוצה להגיד לי לסוף?

Piece of Wood

New member
מממ... ../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif

מה שמך?
שי לבשת פעם שמלה?
כן חצאית?
כן רבת פעם מכות?
כן מי ניצח?
אני
אכלת מילקי?
כן איך היה?
טעים יש במבה מעודפת?
פרפר, עדיין מייצרים את זה? עישנת?
לא למה?
אני לא בקטע בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך?
2 מהם השפות?
אנגלית ועברית, נתעלם מהעובדה שלמדתי ערבית פעם. את אוהבת תמחנכת שלך?
לא ממש למה?
היא קרציה היה לך פעם חבר?
לא יש לך מחשבון?
כן כמה מחברות יש לך?
3 באיזה צבע הטלפוו שלך?
כחול כמה טלפונים יש לך בבית?
3 עט\עפרון?
עט יש לך סירים בבית?
כן יש לך חיה?
הרבה מה שמה?
טאקו מייקי חגית נישנושים סרז' וקסי כמה מכנסיים יש לך?
מספיק כמה חולצות?
כנ"ל יש לך מחשב (חחח)?
חחחחח.... יאפ באיזה צבע התיק שלך?
כתום
יש לך מחבטים בבית?
לא באיזה צבע המקלדת שלך?
כחול כהה ולבן כזה יש לך מברשת שיניים?
מן הסתם יש לך אוזניים?
כנ"ל כמה?
2 בפעם האחרונה שבדקתי. באיזה צבע הפחים בשכונה שלך?
ירוק פעם ראית חתול?
הרבה פעמים הכוכבים קימים?
ממ...כן מאמינה בחיזריים?
לא ראית אותם?
לא מה רשום לך על היד?
כלום כרגע מה את שונאת בפנים שלך?
את האף פעם דפקת תראש בקיר?
לוזוכרת ראית פוקימון?
כן
אמרת בטעות למורה אמא.?.
לא... איך היה השאלון המוזר?
מעט למה?
ככה

EROTOMANIA

New member
../images/Emo12.gif

מה שמך? קים לבשת פעם שמלה? אכן חצאית? בטח רבת פעם מכות? שהייתי ביסודי מי ניצח? אף אחד אכלת מילקי? כן איך היה? מדהים יש במבה מועדפת? כל במבה תספיק לי עכשיו! עישנת? כן למה? תלוי מה.. בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 2 מהם השפות? אנגלית ועברית.. פעם ידעתי גם בתאילנדית אבל שכחתי. את אוהבת תמחנכת שלך? אין לי מחחנכת. למה? -_- היה לך פעם חבר? כן יש לך מחשבון? לא, מישהו גנב לי אותו. כמה מחברות יש לך? הרבה באיזה צבע הטלפון שלך? יש אחד לבן ויש אחד שחור כמה טלפונים יש לך בבית? 2 עט\עפרון? עפרון יש לך סירים בבית? למי אין? יש לך חיה? לא מה שמה? -_- כמה מכנסיים יש לך? הרבה כמה חולצות? הרבה יש לך מחשב (חחח)? לא, מה נראה לכם
באיזה צבע התיק שלך? יש לי אחד שחור ירוק, אחד כחול כהה ואחד שחור. יש לך מחבטים בבית? לא באיזה צבע המקלדת שלך? אפור יש לך מברשת שיניים? ברור יש לך אוזניים? כן כמה? 2 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? חומים פעם ראית חתול? כן הכוכבים קימים? כן מאמינה בחיזריים? כן ראית אותם? לא מה רשום לך על היד? כלום מה את שונאת בפנים שלך? את האף שלי פעם דפקת תראש בקיר? כן ראית פוקימון? כן אמרת בטעות למורה אמא? לא איך היה השאלון המוזר? מוזר. למה? כי ככה קראת לו. מה את רוצה להגיד לי לסוף? סוף סוף הכל טוב.

טה טה דה דה דה טה טה!

מה שמך?טיפי
(לעזאזל..) לבשת פעם שמלה?יאפס חצאית?יאפס רבת פעם מכות?כן מי ניצח?חח תיקו אכלת מילקי?כן איך היה?פסדר יש במבה מעודפת?לא עישנת?לא!
למה?כי זה מסריח,זה מזיק,זה מסריח,זה מגעיל וזה מסריח בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך?אנגלית עיברית וצרפתית חחחחחח מהם השפות?אמרתי כבר את אוהבת תמחנכת שלך?כן...היא נחמדה
למה?ככה נו כבר אמרתי היה לך פעם חבר?לא
יש לך מחשבון?כן...חחחחחחחחחח
כמה מחברות יש לך?אחת לכל מקצוע.. באיזה צבע הטלפון שלך?אין שלי..יש של הבית...לבן אחד ואחד קרם..פלאפון תכלת כמה טלפונים יש לך בבית?2 עט\עפרון?עפרון שפיצים אייכותי מקרביץ יש לך סירים בבית?חחחח בואי נחשוב יש לך חיה?אומרים חיית מחמד ולא אין לי מה שמה?אין לי האגדית כמה מכנסיים יש לך?מעל 20 זוגות
כמה חולצות?לאדעת יש לך מחשב (חחח)?כן(חחח אם את מתעקשת
) באיזה צבע התיק שלך?סגול ואני רוצה להחליף את הבבומי הזה יש לך מחבטים בבית?חחח לא וחבל..אבל מחבתים יש לי באיזה צבע המקלדת שלך?לבנה
יש לך מברשת שיניים?כן חחח איזה שאלה דפקה יש לך אוזניים?לילך אומרת תמיד שיש לי רגליים..אני לא יודעת מה בקשר לאוזניים כמה?אחת בכל צד(
אופס..ז"א אם יש לי) באיזה צבע הפחים בשכונה שלך?יש כחולים תורכיזיים אדומים וצהובים
פעם ראית חתול?כן
הכוכבים קימים?לא סתם יש שם את נוגה ופלוטו(מיי בית)אורנוס והירח נמצא שם למעלה כי הוא לא קיים מאמינה בחיזריים?אממ..לא!!! ראית אותם?כן..הם לא קיימים אז בטח שראיתי מה רשום לך על היד?אני לא כמו לילך אני לא רושמת על ידיים איכסה מה את שונאת בפנים שלך?אף פעם דפקת תראש בקיר?כן חחחחח סיפור לא נעים...ירד לי מלא דם..באשמת אחותי האהבלה הזאת ראית פוקימון?כן
אמרת בטעות למורה אמא.?חחח כן בכיתה א' איך ידעת? איך היה השאלון המוזר?מוזר... למה?כי הוא השאלון המוזר.. מה את רוצה להגיד לי לסוף?חמודה...זה הסוף.. תודה !

../images/Emo42.gifהתש!2!ת הפ33!ת של*

מה שמך?-טל (טוב אני יודעת שיש לי שם יפה...) לבשת פעם שמלה?-כשהייתי קטנה... חצאית?-ברור!!! (מיני) רבת פעם מכות?-רבתי כ-מ-ה פעמיים מכות! מי לא רב מכות??! מי ניצח?-פעם אני פעם המורה הפרידה ובפעם השלישית לא זוכרת..זה הייה ממיזמן אכלת מילקי?-ברור איך היה?-טעים
יש במבה מעודפת?כןןן,פרפר או לולו עישנת?-ניסיתי,אבל זה מגעיל וניחנקתי...
למה?-סתם מיסקרנות...
בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך?-20...סתם סתם בצחוק חחח...רק באנגלית ועברית מהם השפות?אנגליתתת ועבריתתתת את אוהבת תמחנכת שלך?-לא
היא זקנה... למה?-כי היא זקנהההההההההה היה לך פעם חבר?-הציעו לי כמה פעמיים אבל הם מכועריים
יש לך מחשבון?-ברור למי אין?!?! כמה מחברות יש לך?-יש הרבה אבל מי מישתמש???...חחח סתם סתם מישתמשת רק לבי"סס באיזה צבע הטלפוו שלך?-הפלא' שלי בצבע בורדו ( esk)צבעוני ויפה!! כמה טלפונים יש לך בבית?-3,אחד אלחוטי לבן אחד לא אלחוטי וגם לבן והשלישי לא אלחוטי בצבע כחול. עט\עפרון?-עט יש לך סירים בבית?-ברור,מה אני בקיבוץ כל הזמן אוכלת רק לחם עם ממרח?? יש לך חיה?-הייתה... מה שמה?-קופר (כלב אסקסיבירי יפהה) כמה מכנסיים יש לך?-6,7 משו כזה... כמה חולצות?-חורף-12,13 קייץ-20 ומשו... יש לך מחשב (חחח)?-לא אני גולשת מהפלאפון...מן הסתם!! ברור שיש לי!! באיזה צבע התיק שלך?-כחול תכלת... יש לך מחבטים בבית?-כן,ומתי שהשכנה שלי צועקת אני דופקת לה אחד לראש (היא כל החיים שלה צורחת) באיזה צבע המקלדת שלך?-אפור,לבן כזה...באו לבקר אני יראה לכם... יש לך מברשת שיניים?-לא אני מצחצחת עם האצבעות...ברור שישש לייי יש לך אוזניים?-בטח בטח כמה?200 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך?-אין פרחים יש פה רק עצים... פעם ראית חתול?-נוו ברורר הכוכבים קימים?-לא הם לא אנחנו רק מדמיינים אותם (איזה טימטום!!) מאמינה בחיזריים?-עם אני יראה אותך אז כן... ראית אותם?-כנ"ל....סתם סתם אטני מוחקת איתך על תיעלבי... מה רשום לך על היד?-את התשובות למבחן שהייה לי... מה את שונאת בפנים שלך?-לא שונאת... פעם דפקת תראש בקיר?-לאא!! ראית פוקימון?-כן כשהייתי קטנה... אמרת בטעות למורה אמא.?.-חחח כן זה קרה לי פעם אחת איזה פדיחות!! איך היה השאלון המוזר?-סתם חמוד כזה... למה?? -???כככככההההההה!!!! מה את רוצה להגיד לי לסוף?-לא יגיד לך כלום מה לי ולך?!?! תודה !-אין על מה...

../images/Emo121.gif

מה שמך?
אילנה
לבשת פעם שמלה?
,כשהייתי קטנה..
חצאית?
רבת פעם מכות?
מי ניצח?
ניצח
אממ.. זה היה שווה בשווה
אכלת מילקי?
יש במבה מעודפת?
אסם.
עישנת?
למה?
כובע..
בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך?
2
מהם השפות?
עברית,אנגלית
את אוהבת תמחנכת שלך?
אוהבת
.. פחח.. שתמות אני יחגוג
למה?
כי היא שטן
היה לך פעם חבר?
יש לך מחשבון?
כמה מחברות יש לך?
3
באיזה צבע הטלפון שלך?
הטלפון בבית-כסוף. הפלאפון-כחול.
כמה טלפונים יש לך בבית?
2.
עט\עפרון?
תלוי.
יש לך סירים בבית?
יש לך חיה?
כמה מכנסיים יש לך?
ה-מ-ו-ן..
כמה חולצות?
ה-מ-ו-ן..
יש לך מחשב?
באיזה צבע התיק שלך?
תיק בית ספר..כחול,תכלת,שחור
יש לך מחבטים בבית?
באיזה צבע המקלדת שלך?
לבן.
יש לך מברשת שיניים?
יש לך אוזניים?
כמה?
8.
באיזה צבע הפחים בשכונה שלך?
מאיפה לי
פעם ראית חתול?
הכוכבים קימים?
מאמינה בחיזריים?
ראית אותם?
מה רשום לך על היד?
לא רשום.
מה את שונאת בפנים שלך?
אף.
פעם דפקת תראש בקיר?
ראית פוקימון?
,כשהייתי קטנה.
אמרת בטעות למורה אמא.?.
..
ביסודי
איך היה השאלון המוזר?
בסדר כזה..
מה את רוצה להגיד לי לסוף?
שבת שלום

../images/Emo86.gifתשובות שלי לשאלון המוזר../images/Emo3.gif

מה שמך?שרון לבשת פעם שמלה?כן חצאית?כן רבת פעם מכות?לא
מי ניצח?אבל לא רבתי
אכלת מילקי?ברור איך היה?זה המעדן הכי טעים שיש יש במבה מעודפת?כן, אוסם
עישנת?כן למה?כי סתם רציתי לנסות
בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך?אמממ *שניה סופרת* 5 מהם השפות?עברית,אנגלית,ערבית,ספרדית ופורטוגזית
את אוהבת תמחנכת שלך?בזמן האחרון אני מזה מתחילה לא לסבול אותההה
למה?כי היא כזאת יותר מדי מנומסת, עושה מכל דבר עניין
היה לך פעם חבר?כן, עכשיו יש יש לך מחשבון?כן כמה מחברות יש לך?אממממממ *סופרת* 14
באיזה צבע הטלפון שלך?שחור כמה טלפונים יש לך בבית?2 עט\עפרון?עפרון עדיף יש לך סירים בבית?לעעעעע אין לי
יש לך חיה?כן מה שמה?חבר
כן כן קוראים לו חבר חיחי כמה מכנסיים יש לך?אולי מש'ו כמו 25 עם הגינסים וכל השאר כמה חולצות?אממממ 20 אני מתכוונת גם לסוודרים יש לך מחשב (חחח)?כן
באיזה צבע התיק שלך?ורוד יש לך מחבטים בבית?כעעע באיזה צבע המקלדת שלך?לבן ואפור יש לך מברשת שיניים?כן יש לך אוזניים?אממ כן
כמה?2 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך?ירוק פעם ראית חתול?כן הכוכבים קימים?כן מאמינה בחיזריים?כן ראית אותם?לא מה רשום לך על היד?כלום מה את שונאת בפנים שלך?את העיינים פעם דפקת תראש בקיר?לא ראית פוקימון?כן אמרת בטעות למורה אמא?כן
ולא רק אני
פעם מזמן בכיתה ב' נדמה לי הייתה לי מחנכת שקוראים לה אידה אז כזה בטעות יצא לי אמא
וזה מזכיר לי פעם איך שהייתה לי מחנכת שקוראים לך חיהאז אחד קרא לה חרא
איך היה השאלון המוזר?מוזר למה?כי יש פה שאלות מוזרות
מה את רוצה להגיד לי לסוף?כלוםם
שזה היה אחלה סקר תודה !

Lucy987

New member
רקככק/ר

לבשת פעם שמלה? כן חצאית? כן רבת פעם מכות? לא זוכרת מי ניצח? לא אני אכלת מילקי? כן איך היה? טעים יש במבה מעודפת? פרפר עישנת? כן למה? סתם בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? שתים מהם השפות? עברית אנגלית את אוהבת תמחנכת שלך? לאאאא למה? כי היא זונה מזדיינת היה לך פעם חבר? כן יש לך מחשבון? כן כמה מחברות יש לך? קלסר באיזה צבע הטלפוו שלך? אדום כמה טלפונים יש לך בבית? 3 עט\עפרון? עט יש לך סירים בבית? כן יש לך חיה? כן כמה מכנסיים יש לך? עשרים אלף כמה חולצות? שלושים אלף יש לך מחשב (חחח)? כן באיזה צבע התיק שלך? סגול יש לך מחבטים בבית? לא באיזה צבע המקלדת שלך? לבן יש לך מברשת שיניים? כן יש לך אוזניים? כן כמה? 2 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול? כן הכוכבים קימים? כן מאמינה בחיזריים? כן ראית אותם? לא מה רשום לך על היד? קאט היר מה את שונאת בפנים שלך? מצח פעם דפקת תראש בקיר? כן ראית פוקימון? כן אמרת בטעות למורה אמא.?. משהו כזה איך היה השאלון המוזר? מוזר למה? סתם.. מה את רוצה להגיד לי לסוף? פאק יו תודה !

oshriti123

New member
אאאני

מה שמך? אושרית לבשת פעם שמלה? כן חצאית?כן רבת פעם מכות?כן
מי ניצח? פעם אני פעם לא אני... אכלת מילקי?כן איך היה? טעים
יש במבה מעודפת? של אסם! עישנת?לאא למה? כי סיגריות-אין מצב!*מבטא ספרדי כבד* בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך?4 מהם השפות? עיברית אנגלית צרפתית וספרדית את אוהבת תמחנכת שלך? כה
למה? ככה
היה לך פעם חבר?לא יש לך מחשבון? כה כמה מחברות יש לך? יותר מדי באיזה צבע הטלפוו שלך? לבן
כמה טלפונים יש לך בבית? שני קווים וטלפונים לפחות אחד בכל חדר עט\עפרון? עפרון יש לך סירים בבית? מן הסתם
יש לך חיה?כה מה שמה?אין לה שם
כמה מכנסיים יש לך? לא יודעת... כמה חולצות? נו אין לי כוח לספור יש לך מחשב (חחח)? כה באיזה צבע התיק שלך? ורוד וסגול:/ יש לך מחבטים בבית?של מה?
באיזה צבע המקלדת שלך?לבן יש לך מברשת שיניים? כה יש לך אוזניים? יש לך שכל? כמה? לא הרבה באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול? כן חח דיי איזה שאלון דפוק הכוכבים קימים? איזה? מאמינה בחיזריים? כן למה לא ראית אותם? כן
מה רשום לך על היד? בדרך כלל אושרית+הראל
מה את שונאת בפנים שלך? פצעונים פעם דפקת תראש בקיר? כה הרבה פעמים
ראית פוקימון? כן הייתי מכורה לזה ביתה ב' אמרת בטעות למורה אמא.?. כן חחחחחחח איך היה השאלון המוזר? מוזר
למה? ככה
מה את רוצה להגיד לי לסוף? שאת עושה שאלונים מוזרים
תודה !זאת לא היתה מחמאה אבל בקשה

למעלה